Panáček v reality show

Farmář hledá ženu VI: Romantika nebo pracovní tábor?

3. Květen 2022 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu VI

1a

Příjezdy na farmách měla pod taktovkou Laďka, což se neobešlo bez jejích rádoby vtipných poznámek, převracení očí v sloup a přehrávaných údivů nad kdečím i ničím. Jak pokračují pobyty na jednotlivých farmách?

U Zdeňka rozhodně holky nejsou na dovolené. Po krušné noci v týpí je žene rovnou v pyžamech honit krávy. On zvládá nahánět krávy i svoje nápadnice. Snídaně? Tu neřeší, podobně jako vodu v provizorní koupelně. Zbytky od večera, přesněji tři nektarinky, jeden a půl špekáčku, kus starého chleba, to je ranní menu. Zbytek vody v kanystru postačil na skromnou ranní hygienu i kávu. A rychle nástup do práce, žádné flákání. Zvířata hlady být nesmí, na tom Bohdana trvá. Zdeněk má na vše řešení, na jídlo holky vezme do restaurace. A protože není čas ztrácet čas, o den dříve předává slunečnici nejstarší Bohdaně. Odjezd může být nejlépe hned. Co se zbylými dvěma „nevěstami“, když mu očividně do oka nepadly? Tvůrci pořadu si zřejmě myslí, že divák prahne po uječené Kataríně, že žádná řada nesmí být bez této putovní pekařky, proto scénář velí, povolat ji jako vztahovou koučku na farmu. Zdeněk je od Brna, ona je od Brna, náhoda? Vzpomínáte, jak se farmáři vyděsili, když ji viděli u Pavlova stolu? Takže Zdeněk nasazuje jako všestranný herec kamarádský tón a volá Katarínu jako poslední záchranu. Tipuji, být to na něm, vylifruje domů všechny tři, ale smlouva je smlouva, točí se dál.

František vařit neumí, ale svým nápadnicím by snídani servíroval klidně až do postele. To by se jim ale muselo chtít vstávat. Chvilka ranní idylky a jdeme obhlížet majetky. Ty se hodí vždy, netají se svým pohledem Lucka. Blbé je, že na loukách není signál. Štěpánku odvolají pracovní povinnosti mimo farmu a Lucka má ring volný. Oběd nezkušená kuchařka vaří pod dohledem maminky, spřádá plány, že by se mohla pokusit vařit i ve Frantově nové kuchyni. Maminka to vítá, konečně by měla chvilku klid? Opravdu by byla v klidu, nemít tušení, co cizí holky servírují jejímu chlapečkovi? Po obědě hrabeme seno, na sebe Lucka hrábnout nedovolí. Neustálé dotazy na případné city už nudí.

Andrea má na prvním místě koně a ani pobyt tří mužů na farmě to nezmění. Jejich snídaně počká, ale koně ne. Nakrmit, poklidit, srovnat dřevo …. Pavel se možná snaží, ale jeho styl práce je k smíchu. Plno řečí, ale ruce odpočívají. Andrea je pochválí za píli a rozdá dárky. Zařídila pro ně vyhlídkový let ultralightem.

kravy

Josef chystá snídani, ale Valerie by ji ráda chystala sama. U Josefa sbírá plusové body. Je potřeba nakoupit a Věrka mu nabízí společnost i pomoc. Cestou zpět se zapovídají na lavičce a Val i Martina je z okna pěkně naštvané pozorují. Celkově to tady vypadá, že žárlí od prvního dne jedna na druhou. I zde proběhne obhlídka panství. Farmář si s každou holek užije chvilku o samotě, což vyvolává naštvání a dohady u zbylých dvou. Val z kasina jim připadá jako dámička, ale s Josefem to zatím umí.

Pavel chystá snídani a pusu nezavře. Ty jeho věčné řeči jsou k nevydržení. Je čas začít něco dělat. Dámy si vyslechnou výtku, že se snídalo dlouho, že práce stojí. Té je tady tolik, že dvě holky ji rozhodně za pár dní nezvládnou. Chaos vládne, kam se podíváš. Sbírat, třídit, odstopkovat švestky spadané do vysoké trávy, to je cíl dne. A Pavel pořád pusu nezavře. K obědu jeho polévka a jedeme dál. K večeru se Elen jde s Pavlem procházet a Ivana se vrhne na sklízení aronie. Sama si opeče buřty, klid, společnost jí dělá mlčenlivý pes. Není na tom nakonec lépe než Elen, která má na krku ukecaného Pavla?

 

Zdroj: TV Prima, FB Prima, iPrima

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu VI

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Lady XL
Reagovat

Pěkné shrnutí! Včera jsem na to v telce narazila a vydržela nakonec koukat na celé. Docela jsem se i pobavila (holt jsem od toho nic neočekávala). No a protože se občas také vyskytuji na venkově, tak jsem občas zírala – např. že švestku nejdřív nesklepali (např.na plachtu), aby bylo švestek na zemi více a nemusely to ženské pak takhle vybírat druhý den zase. A hlavně bych pak ihned pod stromy posekala trávu….
Mezi býky vodit ženy není zrovna bezpečné (sám nakonec přiznal, že kdyby jim hráblo, je z něj akorát mastnej flek). Sice jsou tu „jen“ tři, ale i to už je stádo. Navíc býci reagují i na ženy s menstruací…. a hlavně reagují na cizí lidi a tady ti byli evidentně zvyklí hlavně na svého farmáře.
Líbilo se mi, jak to odsejpalo u koňařky. Chlapi makali, ona je zbytečně nebuzerovala a odměnu jim za to dalo moc hezkou.
Pavel si stěžuje, že snídají dlouho, přitom je toho sám příčinou – než se vykecá, je poledne :-).
U Josefa to je tedy skupinka – žárlí na sebe a vlastně není oč… A Valerie? Nevím proč, ale při pohledu na ni mi vyvstává vzpomínka na film s Polívkou :-) – zlatá Irénka :-D, héérečka jedna….

Reagovat

@Lady XL: Jj, Val už chybí jen pštros a bude dokonalá :D

Reagovat

Bylo jasné, že Zdeněk bere RS hlavně jako dobrou reklamu na své podnikání. Tak troška reklamy i tady – Teepee Nad farmou.

4
Tyna
Reagovat

Jsem zděšena ze Zdeňka. To že holky spí v tepee nebo jak se to píše, neřeším. Ptal se jich na to už při 1. setkání, tak věděly, kde budou přespávat, ale to, že jim tam (viděno v jiném dílu) nechá na ošplouchnutí zubů trochu vody? Really? To se chudiny po celodenní práci nemůžou ani osprchovat v důstojných podmínkách? A že zřejmě mu není blbé jim nedát ani nic ke snídani a ještě si stěžuje že ony nic nenachystaly, že ony nic neuvařily? Tak já nevím, co chlapec čekal, že holky dorazí s krosnama nacpanýma jídlem a budou mu tam vařit na ohni? Jak vlastně vypadá jeho kuchyně a viděly ji holky? Farmáře jsem viděla všechny cz řady a tohle je asi nějaký folklor, protože to vídám často. Tím myslím to, že holky přijedou, lednice a špajzka prázdná a farmář čeká, že mu budou podstrojovat. A často je neváhá poslat na nákup. Ne všichni, samozřejmě, ale viděla jsem to už cca u 4 nebo 5. Čekají ti farmáři, že nápadnice budou celý den makat a ještě zaplatí potraviny ze kterých budou vařit i pro něho? Katarína tak je nejspíš proto, že jí a a Zdenkovi štáb pořádně zaplatil, aby bylo pořádné divadlo.
Josef se zdá v pohodě a navzdory tomu, jak se mi u seznámení zdála ta Ruska sympatická, tak po příjezdu na farmu z ní už moc dobré pocity nemám. Na rozdíl od Veroniky a Martiny nic nepřivezla a ještě se ptala hned po jídle. Pak se tam rozvalovala na palandě jak modelka a ve včerejším dílu kde se škubala kachna se ze začátku taky zdráhala zapojit a dobu tam stála s rukama v bok a ignorovala pobídku od panímámy, jestli si to chce zkusit. Nakonec ale šla, abych jí zas nekřivdila. Fandím Martině.
Franta se zdá také v pohodě, jen mě překvapilo, jak bazíruje na tom, aby budoucí partnerka uměla pořádně vařit. Chápu, že je zvyklý, že mu maminka vyvařuje, ale proč to tedy neřekl už v medailonku? A hodila by se k němu Štěpánka.
Nejstarší farmář mi začíná lézt na nervy a je vidět, že nápadnicím taky. Nezavře pusu, když má zatopit, tak se z toho snaží vyvléct a ještě hledá robotníka, co mu tam bude makat na rozlehlých pozemcích. Aspoň, že jim připravuje snídaně. Podle mě ženy neutekly jen proto, že je zavazuje smlouva.
Farmářka je určitě super baba, jen podle mě nemá moc velký výběr. Už u těch dopisů jsem čekala, že tam bude víc chlapů k jejímu věku. Ale ke všem se chová moc mile, takže tak.

Přidat komentář