Panáček v reality show

Farmář hledá ženu VI: Hromadné rande

11. Duben 2022 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu VI

rande

Dopisy byly doručeny, před sebou máme první hromadné setkání. Některé fotky se lišily od reality, proto farmáři i farmářka zírali, kdo jim vlastně přijel. Kdo nesmí chybět ani v této šesté řadě, je maskot pořadu Katarína. Zjevuje se pravidelně od druhé řady, absolvovala i natáčení u sousedů na Slovensku. Tentokrát se jí zalíbil Pavel, ale má být viděna i na farmě u Zdeňka.

Putovní nebo nesmrtelná teta Katarína?

Není snadné na ni zapomenout. Katarína zkrátka chce žít na venkově a hledá svého farmáře.Jak vzpomíná jeden ze členů štábu: „Katarína se objevila ve druhé sérii, snažila se zabojovat o Standu Sekaninu. Je to taková femme fatale českých farmářů. Umí chytnout za srdce, ale také pořádně vodit za nos. Nakonec jí její snaha o vztah nikdy nedopadla, takže při dalších medailoncích píše znovu. Zkouší štěstí. Rozhodně ne ale napříč dalšími reality show. Katarína je věrná pořadu Farmář hledá ženu.“

O Kataríně je známo, že má obrovské srdce, v této sérii nakonec pomáhá Zdeňkovi, ale i jeho trochu rozhozeným partnerkám ubytovaným v týpí. Jak dodává člen štábu: „Jsem bytostně přesvědčen, že Katarína celým srdcem a upřímně hledá lásku. Teď už snad i ze zvyku, někdy mi připadá, že se cítí být součástí celé produkce. Jednou se stalo, že organizovala dokonce i Laďku Něrgešovou. (smích) Ale cením si na ní toho, že nechodí do všech show, že zkrátka sní o životě po boku farmáře. Třeba se jí to jednou splní.“

A jak na Katarínu vzpomíná průvodkyně pořadem, Laďka Něrgešová? „Katarína má Farmáře jako koníček a společenskou událost. Vzhledem k tomu, že my dopisy necenzurujeme a ona má v sobě obrovskou jiskru, zkrátka vždy někoho zaujme. A pak tam prostě je, i když se z ní za ty roky stal v zásadě takový maskot celé reality show. I to je realita. A my reality show točíme. Takže i s Katarínou.“

Zdroj:aha.cz /Bláznivá Katarína zase hledá farmáře! Něrgešová už bez servítků/

Zábava nebo jedna velká nuda?

Většinou jsme viděli jednu, dvě otázky, všeobecné, nudné, vítání, loučení, trapné ticho a občas trapné odpovědi.
Andrea vypadala podstatně starší, přehlídka jejich mužů je tristní. Někteří zbytečně sebevědomí, jiní tak moc chtěli lichotit, až byli trapní. Vyjádřit vlastní myšlenku, pokud vůbec nějakou měli, byl problém. Zábava vázla už u stolu.
Pavel je divný a zbytečně ukecaný. Sype ze sebe osobní informace, o kterých by bylo lépe mlčet, hlavně hned na prvním setkání. Zrovna lichotivý obraz o něm nevytváří. To jeho souznění s přírodou mu jaksi nemohu uvěřit. Ženy nepustil ke slovu, pochvaloval si, že mlčely a „obdivně“ naslouchaly. Až na Katarínu, která si neodpustila lehce mu přitakat, nahlas a to je špatně. To on nerad a tak vyfasovala slunečnici. Další z jeho žen si dovolila místo setkání s ním dát přednost svatbě vlastní dcery. Přijela o den později, není pro ni priorita, musí z kola ven. Celkově sestava žen u Pavla nebyla na první pohled až tak špatná. Ale jak otevřely pusu, body šly dolů. Missky chtějí světový mír, ženy před důchodem objímat stromy.
Josef je farmář nebo personalista? Asi mu měly rovnou poslat vlastní pracovní životopisy, bylo by to rychlejší. I u něj přijela jedna z dívek později, proč jsem měla pocit, že ti dva se znají?
Zdeněk se snaží být nad věcí, je to show a vypadá, že si ji chce užít. Jak moc se chce i seznámit, to u něj těžko odhadnout. Minimálně Šmoula, tedy policajtka, by se mu mohla za kamarádku hodit.
František je nudný uspavač hadů. Omlouvám se, ale totální nebožtík bez chuti a zápachu. Řeší cigarety, přitom může být rád, že tam vůbec koho má. Jeho vybíravost a kritika při čtení dopisů byla neskutečná. Hlavní slovo bude mít maminka a zbytek rodiny včetně sestry. Žádná z potenciálních nevěst to nebude mít na této farmě jednoduché. To už jsme ve FHŽ párkrát viděli.

To vše doplňovala svými postřehy a dotazy všudypřítomná Laďka. Čas plynul, střídali se na lavičkách a pokojích jako apoštolové na orloji, divák zíval nudou. Tak věřme, že příště už bude lepší scénář.

Kdo dostal slunečnici a jak farmáři vysvětlili svůj verdikt? Bylo to srdce, nebo mozek, co jim pomohlo při rozhodování? Jak si odmítnili odůvodní ti, kdo slunečnici dostali? Připomínám, že kdo má slunečnici, má stopku a nejede na farmu.
Celou show o hledání lásky sledujte v předpremiéře vždy v neděli večer na Prima SHOW. Na Primě v pondělí a v archivu se dílu také dočkáme, občas se zpožděním, ale to je klasika.

Zdroj: TV Prima, FB Prima, iPrima

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu VI

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
dejna
Reagovat

Dík za rekap. Předpokládám – když koukám na výběr farmářů – že to bude spíš nuda. Výjimkou by mohli být Pavel a Zdeněk.
Pavel je neuvěřitelný ůl, a měla jsem pocit, že se jeho ženám se slunečnicí spíš ulevilo, než aby litovaly, že je nepozval na farmu. Myslím, že u něj bude probíhat souboj o to, které se podaří dřív uniknout než setrvat. Já bych na něj žaludek neměla.;)

Přidat komentář