Panáček v reality show

Farmář hledá ženu VI: Aktivity

18. Duben 2022 | napsal(a): | reality show: Farmář hledá ženu VI

fhz2236

Čtyři farmáři a jedna farmářka toužící po novém vztahu pokračují v bližším seznamování. První slunečnice byly rozdány a tentokrát budou mít trošku víc času oťuknout si jednotlivé nápadníky a nápadnice. Na závěr se budou rozdávat pozvánky na farmy, ale i slunečnice. Jsme na začátku, ale už teď mi přijde u většiny právě ta slunečnice jako výhra.

První epizody této dříve velmi populární show jsou pro diváka vždy v celku nudné. Společné setkání je přehlídka chaosu, trapných otázek i odpovědí. Vyřazovat tentokrát skoro není koho, z nouze cnost, farmáři i farmářka, ať se jim to líbí nebo ne mají tristní výběr od začátku.

Seznamování v akci

Andrea má vedle koní v lásce i tanec, bohužel, to se nedá říci o jejich nápadnících. Tanečníci hopsají v botaskách, ale kecy jako taneční mistři. Tady je i prostor na vyřazení a jedna slunečnice nachází majitele.

Pavel je sebestředný b*b, lépe ho popsat nedokáži. Opět jedna z žen obdivně nevzdychala nad jeho osobou, nebyl u ní na prvním místě, takže ačkoli má lázně rád, paní z Luhačovic na farmu nezavítá. Jeho otlapkávání a trapné řeči musí odradit každou normální ženskou, ale ty tři nebožky se tetelí radostí nad pozvánkou. Jak dlouho jim to vydrží?

Akademik Josef si zahrál společenské hry, pomluvil tetování, ze všech farmářů vzbuzuje zatím nejlepší dojem. I jeho holky celkem v pohodě.

František má velké ego a ještě větší požadavky na svoji partnerku. K tomu za zády rodiče, kteří budou mít zřejmě silný nejen poradní hlas. Laďka mu donesla plnou tašku dopisů, ale skoro nemohl žádnou vybrat, nad každou ohrnoval nos. Podle toho i vypadá jeho sestava. Myslím, že tenhle starý mládenec přebíral až přebral hned od začátku. Zpověď o předchozích vztazích žen a jejich žárlivosti, prolézání rourou, kopání do míče, zábava jako na tábor.

Docela katastrofa je parta žen u Zdeňka. Jeho outfity působí lehce zastydlým dojmem. Hodlá ženy ubytovat v týpí, ale prvně si je otestoval, jaké jsou kuchařky. Špatné, to bylo jasné od první chvíle. Jediná poživatelná je paní, která bohužel vypadá jako jeho matka. Je jí 48, nechápu, uvidíme.

Příště zavítáme na farmy, snad konečně začne zábava.

Zdroj: TV Prima, FB Prima, iPrima

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farmář hledá ženu VI

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
dejna
Reagovat

Na farmáře koukám z čiré zvědavosti, co se vyklube z Pavla. Vyřazení jediné pěkné a milé paní – vlastně už způsob vyřazení – mi pořádně zasmrděl. Napadlo mě, jestli on nebude skrytý manipulátor a ještě cosi…jestli mu nedělá dobře, když může ženy skrytě ponižovat. Proto si vybral takové, u kterých mu to může vyjít. Ale nechci mu křivdit, proto si počkám. :)

2
dejna
Reagovat

Taky mě překvapila Zdeňkova parta žen. On je takový ranař a ty dvě skoro mamyny se k němu vůbec nehodí. A ta starší paní už vůbec ne. Asi to všichni hodlají přežít kvůli finanční odměně. Škoda, s akčnějšími holkami to mohla být docela zábava.

Reagovat

@dejna: Bohužel, co vím ze svého zdroje, vše je kompars, seznamování je někde mimo, hlavně aby bylo co a s kým natáčet. Když sleduji Andreu, říkám si, jestli to měla holka zapotřebí. Vypadá o dost starší. Jsem zvědavá na Františka. Rodiče v zádech a jeho ego, vražedná kombinace.

4
Valamin
Reagovat

Mě to baví. Vždy sleduji reality show kvůli show, ne realitě. Buď se lidi neudrží a jsou přirození, což je bonus a nejlepší varianta, anebo to hrají, ale protože je to právě ten kompars bez valnějších zkušeností (jen si myslí, že to jako páni suverénně dají), tak dřív nebo později začne pokulhávat a rozehraje trapnou komedii. A proto pár slov ke komediantům:
Josef – má tam nejhezčí kosti, tak by se měl snažit, aby nepřebral a nestal se z něho otlapkávač Láďa účinkující v jedné zminulých sérií. Ale Josef vypadá celkem inteligentně, zatím.
Pavel – egoista a enviro(de)mentalista přišel na nábor pracovní síly a když mu ještě dokáže pracovní síla patřičně zalichotit, vzdát se kvůli němu vlastních dětí, zájmů, přání a svobody, bude to ta pravá! Naštěstí si vyházel ty přemýšlející, které stihly mezi jeho sebechvalebnými monology pronést něco jako názor, ale vše bylo zamítnuto. Náhodou, tohle je největší sranda, tedy pro mě, nevím, jak pro dámy, až ho prokouknou, pokud budou chtít prokouknout.
Andrea – myslel jsem, že mě její linka bude nudit, ale výběr jejích partnerů je natolik obskurní, že je mi jí až líto, víc než Zdeňka, protože ten to má zcela v paži, nastěhuje si absolutně se nehodící holky do toho svého asi stokrát zmiňovaného týpí a udělá si reklamu.
Zdeněk – chodící reklama na týpí, ale pobaví diváky svými hláškami, outfity a vidláckými kecy. U Bohdany mi přijde, že tam je nastrčená, aby u Zdeňka vůbec někdo byl, ostatní holky teda nejsou výjimkou. Je smutné, že Bohdana je nejsympatičtější a kdyby omládla, anebo Zdeněk dospěl (což se nikdy nestane), budou se k sobě i hodit. Tady nečekám snahu o seznamování, spíš pionýrský tábor s excentrickým vedoucím.
František – tak trochu epigon Vladislava z minulé série Farmáře. Jeho farma teda vypadá krásně proti některým jiným, ale co ty rodiče, které má stále za chrbtem? Maminka obden peče, denně vaří, na nevěstu se voda vaří, všechno u něj řídí staří, každá s ním jen čas svůj maří. Tady to vidím na nemilé procitnutí nevěst, ale třeba se pletu.

6
koc
Reagovat

Ajdo … díky moc za souhrn a zdravím po moc letech :)

Reagovat

@koc: :D Taky zdravííím!!!!

Přidat komentář