Panáček v reality show

Farma 13: Sexuální harašení

18. Září 2021 | napsal(a): | reality show: Farma 13 SK

duel

Farmářkou týdne se stala nevýrazná Mirka. Za sluhy si vybrala Lunu a Matúše. Od začátku je jasné, že prvním duelantem se stane služka, protože pánové plánují ženský duel. Proti Matúšovi se nikomu do arény nechce. Luna měla vybráno dávno předtím, než dorazila Evelyn. Do duelu s ní půjde Monika, zkušená bojovnoce a neoblíbená farmářka. Která z nich se vrátí na farmu? Splní úkoly podle představ hospodáře Martina?

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 13 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 44
1
Wally
Reagovat

Dostali 43 mincí. Ale na to jak ty stavby dopadly byli podle mě dost přeplacení.
Luna vyhrála 3:1. Kromě Mirky a Jožka jí všichni fandili. Po návratu dostali bramborový salát a pstruhy. Byli všichni naštvaní, že to je málo, že chtěli řízky. Hlavně ty nazobani inteligenti. Dostali 2 krávy a těší se mléko.

2
Lady XL
Reagovat

@Wally: Děkuji za informace!! Škoda, docela jsem držela palce Monice,aby bylo vzrůšo. Navíc Luna je nevýrazná a s každým v pohodě…

3
Ludvík
Reagovat

Budete psát rekapy i na Love Island?

Reagovat

@Ludvík: Za sebe můžu napsat, že já určitě ne, ale jsou zde i jiní. První díl bych shrnula jednou větou, lacinost z toho stříkala na všechny strany. Od účinkujících, moderátorky až přes vilu a její zázemí.

5
Lukša
Reagovat

@Ludvík: Ani já, možná na to občas kouknu, ale že by mě to nějak lákalo, to ne.

6
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Lépe bych ten první díl neshrnula :-D. A to jsem ten první díl objevila vlastně náhodou, akorát se začali představovat pánové… A mám prvního neoblíbence – model. Je sice docela hezký, ale tááák ukecaný, tááák samolibý…. ufff. Ale nevím, zda budu vyhlížet druhý díl atd…. Nechám to náhodě.

7
Lady XL
Reagovat

Zato Farma – shlédla jsem dnešek – nebojte, nic neřeknu :-D. Jen je čím dál jasnější, čím vytočit přítomné pány – nedat jim maso a to ještě hodně masa. Vypadá to, jakoby najednou zapomněli, kde jsou. Měli jim po duelu dát pité… :-D. Myslím, že by někteří jedinci způsobili tento díl za nepřístupný díky nadávkám a možná by ukončili Farmu, protože by ji roztřískali. Čím dál víc se mi názorově líbí Eva, čím dál méně Patricie, která proplouvá a ještě manipuluje….

8
dejna
Reagovat

@Lady XL: Taky jsem hned pomyslela na pité. :DD

9
dejna
Reagovat

Monice jsem nefandila, protože mi vadí, jak si omotala Mirku kolem prstu. Ale možná jí trochu křivdím – Mirka je totiž osoba, která se nechá namotat kdekým, kdo jí neříká něco nepříjemného. A šedá eminence Jožo toho parádně zneužívá.

10
dejna
Reagovat

Nepochopím, proč štáb vybral Mira s jeho bolavým kolenem…farma to je makačka a chození, proč by na to měli farmáři brát ohled? :/

11
Dadla
Reagovat

Ty dvě blonďaté hysterky mě už začínají iritovat, jedna pořád brečí, druhá zase ječí..A vůbec je tam letos super materiál všeobecně. Fitbull ale zřejmě brzo pojde hlady, tak tam bude o jednoho superfarmáře méně. Fakt by mě zajímalo, podle jakých kritérií vybírali účastníky..když na to tak koukám, zřejmě bych měla šanci i já :-)))))

12
dejna
Reagovat

@Dadla: Fitbull – trefná přezdívka! :D
Mě z těch dvou hysterek víc irituje Mirka – její permanentně zkřivený obličej a potřeba ujištění, že je hodná, dobrá a že každý chápe, proč co udělala, mi leze hooodně na nervy.
Stanka je ječna, ale co řekla na adresu Mirky, mi sedlo.
Ještě líp to vyjádřil Viking – ať už by Mirka vybrala kohokoliv, jeji včerejší důvody byly jednodušší, až pitomé.

13
dejna
Reagovat

Z Luny se stává další našušlávačka.
Zatím jsou u mě v pohodě Evka, Matúš, Methud (až na ten hlas) a převážně i Viking (to včerejší urážení se mu poněkud srazilo sympatie).

14
Wally
Reagovat

@dejna: Našušlávačka :)))) Ano, přesně, ona nemluví, ona šušlá.

15
JanaH
Reagovat

Tento farmářský týden je kapku turbulentní. ;-)
Nesympošů mám čím dál víc, oblíbence s bídou cca tři a „přísný“ hospodár mě spolehlivě rozesměje. :-D Zas ale furt lepší, než když mě poslední tři řady spolehlivě nakrkával… :-))

16
Dadla
Reagovat

Tak se nám z frašky o uvědomělých družstevnících pomalu stává shakespearovské drama. Fitbull Othello má zatím skrytý potenciál uškrtit Desdemonu Stanku, protože velký našeptávač Jago Viking práskne, že Cassio David šáhnul Stance na prdýlku :)))
Letos je na Farmě fakt extra materiál, přijde mi, že leckteří páni, zvlášť Fitbull, si spletli Farmu s Prostřeno nebo Island love, těšíce se na chutnou biostravu 5x denně a nestandartní sex na čerstvém vzduchu za romantického bučení, mečení, kejhání a hýkání ať už zbytku lidské posádky nebo těch pár zviřátek, která před jejich péčí ještě nestačila prchnout do bezpečného lesa…Fakt si říkám, že někteří farmáři zřejmě neviděli jediný díl Farmy a možná doufali, že je vše jako..že budou spát na hotelu a ráno je vždy na plac přivezou busem..

17
dejna
Reagovat

Zdá se mi to, nebo má většina staveb střechu vodorovně s terénem = jdou s kopce?
A neumývali dřív kravám před dojením alespoň vemena? Když Malinu přivedli, byla myslím čistá. Pak měla zaaanou jednu nohu, dnes už má břicho a celý zadek. Jsem zvědavá, jestli si toho Martin všimne.

18
J.
Reagovat

Maliny je mi líto, očekávám u ní zánět, jako téměř v každé řadě.
Jinak sympatičtí zatím nějak nejsou, uvidíme co přinese návrat Moniky.
Vždy když jsou trošku v ohrožení /sluha-duel/ nastává hysterie a když ohrožení pomine, tak se strašně diví, že někdo druhý se bojí.

19
Wally
Reagovat

@Dadla: Taky mám pocit, že někteří chlapci šli na casting do Love Island, kde je nevzali. Tak to zkusili vedle, kde byl zrovna casting na Farmu.
Miro mi nepřijde jako Fitbull, ale jako vzteklá a věčně štěkající čivava. Stačí zadupat, stáhne ocas mezi nohy a zdrhne.
@dejna: Už když je Martin přivedl, byly krávy zas…ný.

Nejlepší způsob, jak se zbavit Mirky je dávat ji stále FT, po 3 týdnech odejde z Farmy dobrovolně.

20
JanaH
Reagovat

@dejna: to se ti teda nezdá. :-)

@Wally: přesně, Miro „koleno“ – čivavák jak vyšitý.

21
Lady XL
Reagovat

Tedy vy mi dáváte s těmi komenty – chechtám se tu! :-D A nezbývá mi, než souhlasit! Chlapi se tak děsně bojí duelu hlavně před výběrem jak 1.duelanda, tak pak druhého duelanta. Viking mne zklamal, doufala jsem, že si vybere někoho jiného…, ale bude to boj, podle ukázek.
Krávy mají mít vždy umyté vemeno už kvůli parazitům a tomu svinstvu. Taky jsem se divila, že nikdy není ani náznak, že by je omývali (nikde není vidět mokrý hadr….). Divím se, že nechodí víc na houby, když jim chybí něco vydatnějšího. Mohli si udělat nejen smaženici ale i obalované a to by je zasytilo. Vůbec mi přijde, že ženské se s tím vařením moc nepářou. Jinak mne fakt rozesmálo ta připomínka, že chlapy nevzali na Ostrov lásky a tak vzali za vděk Farmou :-D :-D. Trefné!! A v momentě před výběrem 2. duelanta se tam cvičí a cvičí :-D. A naše Koleno čivava jen hoří touhou ale ne k práci…., jen oblízá svou Julii, která ale na kameru prohlašuje, že mu na Farmě nedá a nedá, že si bude muset pomoct sám :-D. Měli by mu to někdy pustit…. S příchodem Moniky bude víc napětí a zřejmě má Monika místo služky už přichystané, pokud nebude jiné pravidlo (že tento týden nebude moct být služkou, což by mne potěšilo pro dění na Farmě).

22
Johana
Reagovat

Tak já se bavím neskutečně, obzvláště jak vycházejí předpovědi, že tabletkami vyhnané bobule budou ubývat a nervozita přibývat.
Něco tak marného, jak je fitbull ( skvělá přezdívka ) se jen tak nevidí. Z duelu podělanej až po kotníky, práce asi taky moc nepodělá, protože šetří kolínko, posedává, pospává, blbě kouká a pšouká.
Doufám, že si viking vybere do duelu toho baziliška Davida a pošle ho domů. U stolu pravdy si stěžuje, jak se mu nelíbí, že lidi taktizují a hrají, ale sám nevidí, že on je v taktizování a v lezení do zadku na farmě králem. Zářný příklad nulové sebereflexe.
Mám radost, že se Paťka nevrátí, ta mi tam snad lezla na nervy nejvíc.

23
iv
Reagovat

Po pauze všechny zdravím:). Tradičně mám potíže u Farem rozlišovat sestříhané proslovy a výstupy soutěžících na kamery (s návodem štábu) od jejich přirozených reakcí. A stejně sleduji:)

24
dejna
Reagovat

@Wally: Máš recht, ale jen jedna…ta „bílá káva“. Na druhé se učili dojit a byla ok…myslím… i další dny. Nějak jsem si ty jejich zadky sloučila. ;) :D
Jo a když začne Davídek kroutit a třepat hlavičkou a koulet očkama, připomíná mi silně Hurvínka. ;))

25
Wally
Reagovat

Byla jsem vyvedena z mého velkého omylu. Do včera jsem myslela, že Malina je ta strakatá a ona to je ta bílá kráva. :))))
Nemáte pocit, že nám Borisové zatajili dost konfliktů s Monikou? Při jejím odchodu byli farmáři celkem sdílní, co kde, kdy, komu zlého řekla nebo udělala. A že by ji 80% farmářů nenávidělo jen proto, že se s nimi nebaví se mi nezdá.

26
horalka
Reagovat

Tak nevím, jak to tady funguje – v mobilu vidím koment Wally a tady ne, Wally, nevím jestli nám borisi něco zatajili, ale jisté je, že Monika hlavně neovládá sociální dovednosti. Skoro mám podezření, že má nějaký dis. Všichni ostatní, ať jsou tam jacíkoliv, tak se druží, kamarádí, někteří i tulí :) a Monika nic. Ona nevtipkuje, nezuří, nesměje se. Když se o něco pokusí, tak je to křeč. Jinak mi začíná vadit šušlavá Luna , to je herečka. Na tajňocha podpichuje a intrikuje a tváří se však že ona níííc. Totéž David, brrrrr…… Koho typujete, že se vrátí?? mě je to teda šumák, ani jeden není můj fanoušek, haha – ale typ je Jožo…

27
dejna
Reagovat

@Wally: A já tě do něho zase uvedu :DD…Malina byla dřív vždy ta strakatá, ta „bílá káva“ byla Ovečka…alespoň v 8. Farmě.
Na této říkají Malina té kávové…alespoň jí tak říkali, když utekla.
A teď se v tom vyznej. ;D

28
dejna
Reagovat

Mně byla Monika nesympatická od pohledu a chováním to ve mně upevnila. Z půlky za to nemůže – zmalovaná jak Marfuša, typově mi připomíná jednu studenou, vypočítavou mrchu z mého okolí.
Ale pokud jde o chování připadá mi, že namísto kontaktování druhých je spíš atakuje. Vím, že bych s ní měla problém i já…prostě to tak cítím.

29
dejna
Reagovat

@horalka: Luna se ještě vybarví..už jen to její přivítání se s Monikou a následné kecy u chlapů…Matúš to opět vystihl, je vidět, že nemá hlavičku jen pro čepičku. :))
Přeji si návrat Vikinga (lidsky), hráčsky Jožka.

30
dejna
Reagovat

Včerejší moment, který mě rozesmál:
Evelyn: „Nemám pre vás dobrú zprávu, Paťka už sa na farmu nevráti.“
Dávid (zdrceně kroutí hlavou): „Tý vole…to je až tak? Panebože…chudinka…od začiatku to tu nemala l’ahké.“
Evelyn o tom, jak je jí to líto a o sbalení věcí, a když už jsem věřila, že jako moderátorka postoupila na vyšší level, vypálila logickou otázku: „Dávid, jsi v pohode?“
Kruci…no jasně že jsem, jsem úplně oukej bejby, moje láska vypadla, ale čo už, mám snad revať?
Ano, ne dojení mléka, ale hlavně citů, chjo! ://

31
JanaH
Reagovat

@dejna: a já to ještě zamotám… :-D
Krávy jsou Malina a Malinka. Malina stará známá strakatá svéhlavička (ale fakt si netroufnu ani tipovat, jestli ta prapůvodní). I hospodár upozorňoval, že je svá.
Malinka je světlá, asi potomek Maliny. Bo na jedné z minulých Farem telátko pojmenovali Malinka…
Ale ruku do ohně za to nedám. :-D Farmári obě oslovují Malinka, jen občas Malina (právě tu veteránku), těžko říct jestli z neznalosti nebo je to správně.
Každopádně vždycky fandím kravám proti farmárům.
PS. Oslíci a kozy mají jména na ohradě, zrovna krávy nee a hned je rébus na světě! :-))

S Monikou to mám jako přes kopírák.
A vlastně i s Lunou a Matúšem. ;-)

33
JanaH
Reagovat

@Wally: takže vážně prapůvodní…
Tím víc jí fandím! ;-)

34
Wally
Reagovat

Podle čísla a skvrn na čumáku to je opravdu ona. :))
https://www.instagram.com/p/CT_4bsBN7W0/

35
Maria
Reagovat

je radost vas citat :) mne najviac leze ten Fitbul, jak urevane decko co navyse huhne. To chcelo len cas, kedy to medzi nimi „buchne“ a Stanislava pekne zasady, raz nakrici, vzapeti sa necha olizovat. Ale partak taky partak. Viking tzv. Kelt sa tiez vyfarbil. Ja nemuzu, ja sleduju. Fandim Jozkovi. S Monikou sama neviem.

36
Lady XL
Reagovat

Doufám, že někdo písne výsledek duelu…, prosím. Nevím komu přát. Oba budou vadit ostatním. 😁 Ad Monika, nevzpomíná si někdo, jak Monika Evě v koupelně jednou naznačila,že je taky „na druhé straně“? Už se k tomu nikdy nevyjádřila. Je otázka,zda jen nechtěla přízeň Evy. Ale taky by to trochu vysvětlovalo její chování vůči ostatním. Ale fakt mně udivuje, že je vizážistka 😂. Totálně asexuální … S Kubou to mám stejně – vybarvila se. A já jí držela palce první díly.

37
Lady XL
Reagovat

@Lady XL: mělo být s Lunou….

38
Jája
Reagovat

Neprozradím, jen trochu nabudím: úžasný duel a ještě úžasnější opulentní hostina. Na ty ukňourance je škoda písmenek.

39
dejna
Reagovat

@Maria: Jj, to sledování mě taky zarazilo, ale jestli on nebude mít tak trochu napoleonský komplex.;)

40
dejna
Reagovat

@JanaH: No, nepotěšila jsi mě, ale já tě taky nepotěším. :D
V osmičce sám Martin nazývá světlou krávu Ovečkou, takže to už máme tři kravky. :DD

41
dejna
Reagovat

@Lady XL: Padlo tam něco ve smyslu, že neví, na které straně stát a kdyby přece jen byla na holky, bála by se to říct rodičům…

43
Lady XL
Reagovat

Ad jména krav: nebylo náhodou jedno narozené telátko pojmenované Jahůdka ??

44
Sofa
Reagovat

@Ajda: dík 😆

Přidat komentář