Panáček v reality show

Farma 13: Poslední duel

4. Prosinec 2021 | napsal(a): | reality show: Farma 13 SK

farma

Farmářem týdne a prvním finalistou je Mesut. Posledními sluhy budou Petr a Miška. Hra o imunitu hodně sporná, ale kdo musí mít nejlepší barovou stoličku a komu se tím rezervuje místo? Přeci Evičce, zdatné truhlářce či stolařce. Zdá se být vše předem rozhodnuté, Petr plánuje Naty do duelu, ale morky vše zhatí. Tři nejsou ráno mezi živými. Důvod úmrtí by odhalila pitva, ale to už bych chtěla moc. Pachatel Petr, který je na noc nezavřel, byl deportovaný z farmy a spoluviník vrchní velitel Mesut míří do duelu. Máme za sebou poslední týden v běžném režimu. Jak vše dopadne? Kdo se vrátí?

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 13 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 57
1
Lady XL
Reagovat

Kdo asi tak mohl vyhrát?? To je vše jasné, jen jsme netušili, jak to Borisové zařídí, aby dostal pryč Petra a Mišku. Jednomu chcípnou krůty-šup ven. Jsem ale zvědavá, kdyby nechcíply, jak by ho dostali pryč? Jak by zařídili,aby vyhrála Naty a jak by dostali pryč Mišku… Na fc se povídá, že Mesut znal zřejmě disciplíny, každopádně dvě byly spíš pro muže a nebo mrštnějšího, což byl jasně Mesut….

2
JanaH
Reagovat

Miša krásných čistokrevných a zasloužených nula bodov a Mesut skromňoučkou troječku. :-D
Byla pro Mesuta asi tak rovnocenným soupeřem jako neohrabaná Tete pro ni.
A duel byl pochopitelně cinknutý, jak jinak. :-)
Naše enteligentka se pokoušela urvat ženicha už ve Svatbě na první pohled, bo se o tomto sociálním experimentu učili v psychológii na UK. :-D
Na FB se taky povídá, že nebohé krůty pod rouškou tmy vynesli ti zlí borisové z kurníku na mráz a nechali pojít nebo taky, že je otrávili a nebo, že je schválně přivezl hospodár už nemocné… a to všecko jen proto, aby se zbavili vousaté Luny. ;-)

3
horalka
Reagovat

K duelu se mi ani nechce vyjadřovat. Jen ta zakázka pro Mesuta potvrzuje, jak je naše společnost zvědavá na sebestředné lidi. Asi má tento záměr pohladit ego všem „frajerům“.. No uvidíme, třeba borisi překvapí a vyhraje „upracovaná“ Evka. Nic proti ní, ale v její stavbě bych bydlet nebo na něčem sedět nechtěla. V podstatě je mi šumák, kdo vyhraje a jakou cestou. A poslední slovo ke krůtám, všechny vypadají jak v posledním tažení, další oběť nezodpovědného přidělování zvířat na Farmu.. Ochránci zvířat by si tu pošmákli. Už to teda dokoukám, třeba režie borisovců ještě pobaví návštěvou, výběrem starých farmářů. Buď se ještě víc nakrknu, nebo posměju.. kdoví.

4
Olga
Reagovat

Ja tez dokoukam.Pro mne bude vyvrcholeni farmy ten vecer ,kdy vypadne pysna princezna Stana.Boze sama nevim kde se ve mne bere ta zloba,ale ta osoba mne neskutecne vytaci.Takto jsem kdysi nemela rada Haklovou ,ale tato ji prekonala.

5
Johana
Reagovat

Jak jinak, žádné puzzle, žádný almanach, žádné šitíčko, žádné přebírání luštěnin, žádné krájení cibule, jak jsme byli zvyklí při smíšeném duelu. Prostě natvrdo, bez možnosti vybrat pořadí, protože pokud chceme Mesutka ve finále, musí se ta ženská fyzicky odrovnat hned v první disciplíně.
Ještě k těm krůtám. Nejnižší teplota, naměřená v okrese Piešťany, kde se koná letošní Farma, byla za celý říjen podle Meteoboxu 5,4 st. Celzia. Nechce se mi dohledávat po dnech první dva říjnové týdny, kdy natáčení končilo, ale předpokládám, že ty teploty byly ještě vyšší. Záběr na ojíněné listí a Mesutova poznámka o -15 byl tudíž manipulativní fake, aby diváci uvěřili, že ty nebohé krůty za jednu noc venku umrzly. Nepřikláním se ke konspiračním teoriím o využití ponechání krůt venku a jejich zlikvidování štábem, protože se mi nechce věřit, že by toho byl člověk schopen, pouze mi na tom něco nesedí.

6
Wally
Reagovat

Tak jsem si masochisticky pustila Farmu extra. Kolik má Michala těch doktorátů z psychologie? Půlku času rozebírá Stanku, druhou jak tam byli všichni mimo Matúše pod její úroveň. Ani jednou nezmínila Evu, její velký vzor. Jen já, já, já jsem chtěla všem poradit, ale nikdo mě neposlouchal, ale na má slova došlo. Uf. Nebude to mít tato žena jednoduché a ještě nakonec proslov k národu.
Podle ukázky se Nastěnka začíná hroutit :)))
Nevšimla jsem si pořádně, ale není na dveřích jen 12 jmen? Nebo je zbytek někde jinde?

7
JanaH
Reagovat

@Johana: chjo, trubka Mesut plácnul cifru, co mu slina na jazyk přinesla a ty bys tomu přikládala váhu? To snad ne… :-))
No, každopádně si borisové teda mákli při úklidu té stříbřenky nebo čeho z flory. Ale nešť, dobře jim tak, ne? :-D
Ty nešťastné krůty byly v záběru hned z rána. Ovšem pečlivý sluha i ostatní farmári kolem nich chodili jako by nic. Později vyšlo najevo, že krůty ten den dokonce nedostaly krmivo a vodu…

8
JanaH
Reagovat

@Wally: ano, tentokrát dosáhlo mé masochistické já zatím svého vrcholu. Ale zvládla jsem to, zvládla jsem předtím i vousatou Lunu a ještě před tím tu dredatou, která kupodivu byla z nich nejzvládnutelnější. :-DD

9
Wally
Reagovat

@JanaH: Fousatá Luna nemá chybu :)))

10
Johana
Reagovat

@JanaH: já ne, já byla v říjnu 40 km od Piešťan, tak vím, jaká to byla hovadina:)

Každopádně, krůtí tragédie se podle farmářského času udála těsně před Mikulášem, průměrně inteligentní naivní divák, pro kterého je primárně tato rádoby RS určena, koukl z okna a tam sníh a mráz. K tomu ta poznámka o -15, záběry na ojíněné listí, Stana zahalená do kožichu a obalená vlněnou šálou a nakonec manipulace diváků dokonána jásotem farmářů nad termoprádlem.

11
horalka
Reagovat

Tak jsem si taky pustila Farmu extra a vůbec ne masochisticky. Klidně mě kamenujte, ale mi se to, co říkala líbilo hodně. Vlastně jenom řekla to, co si tady píšeme. Ani jsem nějak nepociťovala, že by mluvila extrémně jenom o sobě, ptž hold to tam bylo o ní… Mohla farmářům víc naložit, ale řekla jen že se chovají, jak se chovají.. O Stance taky jen to, co tam vidíme. O Mesutovi totéž.. Ke každému řekla jaký je. S tréninkem dojení, kdy Tete se vyjadřovala, jak se Miša připravovala, no nosens. A nakonec závěr, opravdu není z mého i jejího pohlkedu nikdo, kdo by si výhru zasloužil.. Já dodávám, že jedině malina. A taky se mi líbilo, že byla hezky upravená, mluvila slušně, plynule. Pro ni to tam musel být očistec, a taky opravdu hoooodně studijního materiálu.

12
Hana
Reagovat

Souhlasím, lépe bych to nenapsala👍

13
Mili
Reagovat

Souhlas s horalkou,taky jsem to tak vnímala.

14
Wally
Reagovat

@horalka: A proč jim to neřekla do očí, co si o nich myslí? To jim mazala med okolo pusy, jak všichni včetně ní Farmu vybudovali. Jenom Stanke bodla nůž do zad řečmi o otci a hrdosti vůči chlapům. Podle mě to je spíš naopak. Chlapi se lepili na Stanku a na chlapi se lepila Michala, ale ti o ni neměli zájem a utíkali z její blízkosti. O učení se dojit píše sama na svém IG. Také je otázka, co o sobě na Farmě vyprávěla. Někdy vypadala jako velká pohádkářka a aby si vše pamatovala, tak si to musela zapisovat.

15
horalka
Reagovat

@Wally: Nechci se tady škorpit, je to naprosto zbytečné. Každý máme jiný názor a jinou životní zkušenost… K Tvé otázce proč jim to neřekla do očí….. Protože zkraje, když přišla byla fakt naivní a říkala to, pak ji Stanka s Mirem dali lekci.. A taky proto že asi pochopila, kam se dostala a že je to hra. Navíc tam si pravdu neříkal nikdo nikomu. Stanka, Luna a další si na oko slibovali modré z nebe a za rohem říkali něco jiného. Tak asi tolik. Myslím že Miša by si tedy mimo Matouše o ty plivající a grgající atd. chlapy neopřela ani vidle. Pokud to tak působilo, tak se tam jen přizpůsobila okolnostem, aby přežila. Nejsem její advokát, tím debatu končím. Myslím, že je tam dost materiálu, který bude na pořadu dne.

16
Hana
Reagovat

Protože chlapi se vesměs bojí chytrých a samostatných žen …..

17
JanaH
Reagovat

A proto těm plivajícím a grgajícím chlapům měla potřebu se napřed pokoušet vyklovat díru do hlavy, potom strkat jazyk do krku a zavděčit se barvitým popisováním svých sexuálních zkušeností a zvyklostí. :-DD
Co by neudělala pro to, aby zapadla mezi kamarátov a kamarátky a nebyla ostrakizovaná (jak se sama vyjádřila).
Omg…

18
JanaH
Reagovat

„Hartkor“. :-DD

19
Hana
Reagovat

Také jsem byla před mnoha lety v reality show a tak vím, jak to chodí ,jak je vše domluvené atd. Myslela jsem, že mě už nic nepřekvapí, ale tato farma je samé překvapení a to že vidíme věci každý jinak je 0k

20
Johana
Reagovat

Nemůžou mít všichni stejný názor na určitého člověka, každému vyhovují jiné vlastnosti u druhých.
Týpkům bez sebemenší sebereflexe a zpětné vazby, jako je například podrazácká rozhoďnožka Tete, patologicky žárlivá hysterka Stana, arogantní Mesut s egem na prasknutí, machistický jakožealfasamec Miki, nudná umňoukaná skoropanna Naty, šaškoidní kamvítrtamplášť David, se v životě instinktivně vyhýbám.
Tito lidé si za žádných okolností nepřipustí, že chyba může být i v nich, nejsou schopni se nad sebou zamyslet, dobře míněnou radu berou jako útok na svoji osobu a co je nejhorší, svůj vlastní mindrák a selhání si vybíjí na druhých.
Letos se jich tam takových sešlo hodně a není komu fandit, snad krom Evy, která jediná možná neztratila i poslední zbytek soudnosti.
Na tento týden, ať už dopadne jakkoliv, se těším kvůli Staně. Konečně uvidíme v praxi silné řeči bez možnosti pošpinit kohokoliv, kdo by měl co jen myšlenku si ji vybrat do duelu.

21
JanaH
Reagovat

@Johana: a přesně proto mám ráda RS. :-D
Výstižná charakteristika některých účastníků zájezdu v kostce!

22
dejna
Reagovat

@Johana:
A Michala nějakou sebereflexi má?
Neptám se, abych tu rozbouřila vody, opravdu mě to zajímá. Protože to je právě to (+ velké jáství a neschopnost vcítit se, což by neměl psycholog postrádat), co mi brání ji přijmout.
Třeba jsem přehlédla okamžik, kdy přiznala chybu, a nebude mi vadit, když mi to někdo připomene.
Zatím to vidím tak, že všechnu vinu za nepřijetí hodila na stranu farmářů. I v okamžiku, kdy jí při loučení Stana vytkla, že neměla Petra napráskat, ani v tomto okamžiku neprojevila schopnost uznat chybu…kdyby řekla i jen „asi jsem to neměla dělat“, zajásala bych a začala jí možná věřit, co říká. Jenže já jí to nevěřím. Připadá mi, jako by na Farmě byl její vylepšený fb nebo instagramový profil.
Jednou mi jí bylo líto – když se rozplakala ve zpovědnici. Jenže pak zase probudila supermanku a slzy šly do kopru. :/

23
Johana
Reagovat

@dejna: mně ani tak nejde o obhajobu Michaly. Přiznávám, že mě taky vytáčela, když na všechny strany s úsměvem plácala svá nevyžádaná moudra a snažila se vnutit každému, kdo byl svolnej.
Hrozně mi však vadilo, jak se nevědomky dostala do mlýnských kamenů Stany a Mira a docela ji musím obdivovat, že ustála v relativním klidu odporné chování obou v aféře ,,žmurkla – nežmurkla“ a následné nepřátelství všech. Stana i Miro jsou prototypem lidí, které bych si do života dobrovolně nevpustila.
Nemůžu si pomoct, Miša se chovala někdy hloupě jako slon v porcelánu, ale také si vyslechla hodně ostré a častokrát neoprávněné kritiky. Já tu, jí připisovanou, zlobu necítila, spíš jenom zbytečnou a kontraproduktivní urputnost být se všemi zadobře.

24
dejna
Reagovat

@Johana: Ok. :)

25
horalka
Reagovat

Musím říct, že se mi koncept tří her denně docela líbí. Jen nevím s čím konkrétně jim ti dva návštěvníci pomohli. Vřelé až vlezdo..í vítání mi připadalo jakože se počítá s hlasy starých farmářů. Nejvíc mě pobavila Stanka, ta zas vsadila na Davida, ptž coby kdyby náhodou vyhrál? Taky mě baví, jak celou farmu odsuzuje vlísávání do přízně za účelem prospěchu, a sama to dělá nejvíc.. Jedině snad ne teda u mesuta, ale david si asi ještě užije.

26
Lady XL
Reagovat

@Johana: Pro mne jsi ji definovala přesně!
Líbí se mi ty hry, je to zajímavé. I se mi docela zamlouvají ty postupné návštěvy bývalých FT na jeden den. Protože když se tam sjeli všichni, tak se většinou žvanilo, někdy se ti bývalí semkli a okatě na vše házeli bobek…, prostě byl tam mumraj a nic se nedělalo a vše ne nestíhalo sledovat. Takhle je to lepší. Ovšem taky si myslím, že tam zrovna nic moc nedělali, tak nevím, zač jim Martin děkoval. Nevařili a zda poklízeli u zvířat…, no víc toho nakecali. Byla jsem jelen z toho, jak najednou vítali nenáviděnou Moniku! Naty se ke každému žene…, to samé Viking. Každému říká brácho (no to i Mesut)… Docela mi vadilo, jak radili navrátilci (hlavně Viking) při tom rozdělávání ohně. Já vím, že na to stejně byli nakonec sami, ale taková Naty by to vůbec bez nápovědy nezvládla, o tom jsem přesvědčená. A už se nám pěkně odhalují víc a víc všichni. A to i ti, co si přišli „jen zahrát“…. haha. Mesuta už nemohu vůbec poslouchat, ani Stanku, Naty… No vlastně skoro nikoho. A i když mi Eva není moc sympatická, přeci jen tu ještě snesu, protože jí ještě zbylo trochu rozumu a charakteru. Chudák David, ten dopadá přesně jak Miro. Nechápu, že mu to nedochází. Takhle Mirca separovala od ostatních, jenže to ještě tak nějak šlo, bylo tam hodně lidí. Teď už je to kontraproduktivní zejména pro něj. Ale byly tam dobré hlášky – např. jsem fyzicky zdatná, vyhraju – Stanka. Naty jsem myslela, že bude lepší, ale evidentně nemá sílu v rukách, tady šlo o to dobře se přitahovat pomocí lana. Jinak jsem byla v šoku, že jí nabízela 2x!! Evelyn zopakování běhu! Kvůli údajně zaseklé karabině…. Ale to přeci říkala Naty, že byla zaseklá, jak to mohou brát za danou věc?? No jo, protože to řekla NATY… Ale té bylo jasné, že to nedá a kvůli jednomu drahokamu jí to nestálo za to se znovu ztrapnit.
Med – dost mne překvapila, že to tak dala Naty. Nevíte, zda dřív neříkala, že třeba mají doma včely (nebo příbuzní?). Zato ale nezná matematiku a pak brečí a vyvádí. Po boji může říct, že ona by mu dovolila napsat nulu – kecá! A proč se dál hádat, když vidím, že bych to měla stejně špatně?? I Mesut už byl na to alergický a řekl, že to byla pravidla…

27
Svitka
Reagovat

@horalka: @Johana: Mám stejný názor. A taky myslím, že Miška vypadla ve správný čas. Předpokládám, že by zvládla schízu a psychotické momenty, které teď na F nastávají, ale nemá to zapotřebí.
Soutěže o šutříky se mi líbí. Jednotlivé charaktery a psychická ne/odolnost dostávají ostré kontury.
A vypadá to, že nejen scénář, osud, štístko, ale i čarodějnická zaříkávání jsou přítomny. Kdopak asi Naty uřknul? :)) :)) :))

28
Dominik
Reagovat

Soutěže jsou dobrý, taky mě baví :) I jejich rozdělení se mi líbí a většina je s farmářskou tématikou. Dva navrátilci každý den jsou taky fajn, i když trochu mi chybí to, když se vrátili všichni. Byl to sice mumraj, ale sledovat někdy až inkviziční tažení bývalých farmářů bylo dobrý psycho :D Tam se většinou vidělo, kdo to vzal s nadhledem, jako hru a kdo naopak osobně a nepřenesl se přes to.

29
Svitka
Reagovat

@Lady XL: Evu jsem taky snášela, přála jsem jí výhru, ale jak u mě postupně ztrácela plusové body, byla jsem ochotna aspoň připustit, že si výhru zaslouží. Jenže poté, co jsem zhlédla dnešní díl (snad moc neprozradím), u mě ztratila poslední sympatie. A to v momentech, jak pěla chválu na Mirku, „..byla šťastná, že přišla a nejraději by, aby tam zůstala …bla, bla, bla“. Raději měla taktně mlčet. Eva byla jednou v dueli a ona, silná žena si právě Mirku, nejslabší ženu, si vybrala za soupeřku. Takže mám stejný názor na zaslouženého výherce jako Miška: nikdo

30
Lady XL
Reagovat

@Svitka: Hergot, to jsem na to nějak zapomněla. No jasný! A ještě jí tam provedla nějaké celkem nefér kousek. Sice jsem ten duel neviděla, ale popisovali to lidi. No to je tedy šílenost, hnát se k ní a fakt jak nejlepší kamarádka… I když ona nevypadala, že by jí to vadilo. Ale je fakt, že Mirka bývala taková všeobjímající a asi jí hned odpustila. Stejně by tam nevydržela, neměla ostré lokty. No, taky nebudu prozrazovat, ale fakt je jedna děva na „dobré cestě“ všechny – a zejména toho svého – od sebe odradit.
Zkrátka – Evě přeji vítězství – nejmenší zlo tam…. jednoduše řečeno. David je něčím sympatický, ale vím, jaký je beznázorový a jak vlastně způsobil odstrčení Moniky hned v prvním sloužícím týdnu. Pamatuji se dobře, jak běhal za všemi farmáři, srandičkoval venku, zatímco ona byla na vše v kuchyni sama a tudíž úplně odříznutá od všech. Neměla jak se s někým dát dohromady, nebyl čas a i její povaha na to nebyla. A tak hned šla do duelu a měla v sobě zatrpklost. Zatímco David byl najednou miláček všech, protože za každým běhal, každému podkuřoval.
Vůbec mi přijde, že letos v té kuchyni služka trávila až moc času, jindy zvládaly i pomáhat při úkolech. Taková Natálie uměla udělat snídani až k večeři :-D. Na to, že tam měli oproti jiným farmám dost jídla od začátku, tak si vymýšleli zdlouhavé vaření.
Dnešní díl je opět pěkně prověří, jak moc umí a znají věci z farmy :-D :-D. Jojo, fakt tohle se mi líbí, protože teď je na některé hezky vidět, jak co umí a nestačí jim jen ty kecy, kolikrát to na farmě dělali/dělala…. haha.

31
Dominik
Reagovat

@Lady XL: S tím Davidem a Monikou první týden naprosto souhlasím. Pamatuju si jak za všema běhal, nabízel čajík, vodičku a u toho na Moniku kydal. Ta se následně stala nepřítelem číslo jedna.

32
Wally
Reagovat

Dnes od 20.30 !!

33
Johanka
Reagovat

Tak to byla síla,o Naty jsem si myslela ,že to není žádná atomová inženýrka,ale co předvedla dnes,dokázala jen,že je hloupá,až to duní.Slovo sebereflexe určitě nezná,ona je zakletá:O)))).Už i Mesut se snažil ji říct,že to nebude v kletbě.Jak se říká u nás,kdyby blbost nadnášela,tak líta jak holubička.

34
horalka
Reagovat

@Johanka: Ano, je to tak.. Navíc ještě očekává, že jí všichni tu blbost prominou a ona dostane to, co chce.. A když to tak není, tak zas chce od mesuta, aby ji objímal a přikyvoval. Je jasné, jak zrovna ona proplouvala Farmou a snad možná dojila, jinak hlava a ruce byl Mesut. Já od borisovců čekala, že to bude taková druhá loňská xenka. Ale chválabohu ne. teda zatím,. aby nám ještě nelezly oči z důlků. I když finále je nachystané asi pro M a E. ?

35
Lady XL
Reagovat

Tak dneska (snad to nevadí) se ukáže, že si zřejmě rýpali do Mesuta, že nepoznal coby zahradník bylinky :-D. Evelyn na to taky poukázala :-D. Prý mu řeknou, zasaď tenhle strom tam a on se nestará, co to je a prostě to zasadí…. No takovýho zahradníka bych chtěla :-(. Tyhle soutěže fakt byly dobré na ukázání, co kdo skutečně umí (pochopitelně některé). Fakt se mi líbilo to dojení :-D, tady se ukázalo, že nestačí, že si např. Naty někdy sedla na stoličku a pod dohledem dojila chvíli krávu (vzpomínám, jak si stěžovala Mišce, když tam byla podruhé, jak moc ji bolí z toho ruce!).Škoda, že tu soutěž nemohla absolvovat Tete :-D. Dneska přišla Tete s Lunou a už se tam zase šušká a šumluje – já už odvykla, slyšet tu Lunu šušlat…. hrozný. Pochopitelně nic nedělají… No a příště už je vyřazování podle oblíbenosti a to přímo v aréně.

36
Johanka
Reagovat

@horalka: Kdyby to měl být Mesut,tak to ztrácí význam.Já myslela,že by měl vyhrát echt farmář a to ,rozhodně,Mesut není.Týrání zvířat,pokažené stavby,jako FT naprosto nemožný,vylehávání,starost o zvířata žádná.A pravda,jedna Xenie stačila:o))))

37
Johana
Reagovat

@Lady XL: ale ten náš Mesutek nesází jen tak ledajaké obyčejné rostliny, strom musí mít hodnotu minimálně 30 oiro, jinak je nehodný jeho vzácné pozornosti.
Mesutovy zahradnické znalosti mi připadaly podezřelé už když nepoznal durman a následně ho přejmenoval na durian:)
Včerejšek jen potvrdil, že jeho opravdové zaměstnání je nejspíš pomocná pracovní síla v zahradnictví a o rostlinách nemá ani páru.

38
Svitka
Reagovat

@Johana: Taky si myslím, že na sebe nechtěně prolátl, že je nekvalifikovaný dělník a svým prohlášením (a vlastně i uvedením, že je zahradník do svého profilu na Markíze) urazil opravdové zahradníky, kteří musí mít buď maturitu na zahrad. škole nebo výuční list nebo aspoň kvalifikační kurz a musí mít základní znalosti a vědět co sází. Takhle jen dokázal, jak při svém velikášství je vlastně tááákhle maličký a nechytrý.
@horalka: Naty se každou chvíli ohání jakýmsi ohněm, který v ní dříme a který ho v ní tu Mesut probudí či onde jej ona sama v sobě objeví:) no a podle toho pak na farmě funguje :)

39
horalka
Reagovat

Holky asi jste si nevšimly, ale v některém díle, kdy byl Mesut ve vyhnanství, tak o sobě řekl, že má gympl… To mi málem vypadly oči z důlku. řekl to tak nějak, že má gympl a dělá zahradníka. Tak říct může cokoliv, žejo.. já o tom pochybuju. On totiž neumí nic. Jenom se chvástat, to mu jde nejlíp. Johanka ::: Farma pozbyla smysl už dávno, já na vítěze typuju Mesuta nebo Evu jenom proto, že Mesuta borisi tlačí dopředu celou farmu, a nakonec to jeho sebevědomí je asi něčím podpořeno. A jak jsem už psala, letos si výhru nezaslouží nikdo, ale fakt nikdo. Jenom Malina. mmch, kde jsou ty časy, kdy vyhráli takoví ti obyčejní kluci, pracanti – já si bohužel jména nepamatuju.

40
Johanka
Reagovat

@horalka: K tomu jejímu dojení,ano dojila Malinu,ale už vůbec ,při své hlouposti,se nezajímala ,jak se dojí koza,domnívajíce se,že to je stejné.A ještě ty její kecy,jak na to má,tak proč to neukáže :o)))))

41
Olga
Reagovat

Horalka-uplne s vama souhlasim.Ve vsem .Mesut je tlaceny markizou,proto ta nabubrelost.On to snad ma ve scenari,aby takovy byl.Posledni opravdovy vitez pro mne byl Gabriel Sedlacek a pred ti Miro Povec.

42
Dadla
Reagovat

No přiznejme si, že na Farmu se prostě normální a inteligentní lidé nehlásí, vy byste tam dobrovolně šli? Nebo do nějaké jiné reality show? A tohle je prostě výsledek, stejně jako Výměna manželek, Malé lásky, atd…vše prakticky to samé…lidé, kteří mají nouzi finanční i mentální. Samozřejmě, že to budou balit do takových těch keců, jakože se šli nalézt, poznat sebe sama, zjistit, jestli na to mají…blablabla. Protože taková Farma to je přece výzva jak se patří, ze všech výzev ta největší a oni, ač jsou hloupí jak akvarijní rybička, tak nějak tuší, že vyhrají.. No já vím, pár výjimek se v každé Farmě najde. Někdy mě ta blbost farmářů až překvapí, člověk nečeká žádného inkognito jaderného fyzika, ale zahradník Mesut a prokletá Naty mě zase pobavili :-)))) Naty, to pubertální ufňukané a rozmazlené děcko mě tím věčným kňučením a brečením už trochu nudilo, tak konečně aspoň nějaká změna. No teď už fakt jen doufám, že nakonec vyhraje Evka, z té letošní bídy je to nejlepší, co tam zbylo. Fandila jsem Míše, ikdyž bylo jasné, že se nehodí do krámu a bude tím pádem „nenápadně“ zlikvidovaná..

43
Jája
Reagovat

S dnešním dílem mě borisové pobavili – vrácení smeče slizkému Davidovi a nejlepší kuchařka nerozezná pažitku od jarní cibulky – to byly přímo chuťovky.

44
horalka
Reagovat

@Dadla: No to je jasnačka, že do dnešní podoby Farmy normální člověk nepůjde. Já pořád vzpomínám na farmy před mnoha lety, než tam šly exhibovat celebrity, úchylové, missky apod. Kdy tam byli obyčejní lidi, a ti si tam fakt zkusili, makali, orali s volama, – vrátili se prostě v čase a ještě nad nima práskal bičem Martin. Kam to došlo?? ale je fakt, že hold společnost je někde jinde a borisi taky. A fakt budu hnusná, nepřeju tu výhru nikomu. Mi na Evce taky vadí její nedostatek sebereflexe. Ale asi jednooký králem.

45
Dominik
Reagovat

Normální a inteligentní lidi, co by tam dělali? Farma by jim absolutně nic nenabídla. I z herního hlediska je to bída. Už je to spíš promenáda exotů a ti kteří se budou nejvíc pitvořit a chovat se skandálně, čímž pro borise tvoří obsah, ti se dostanou dál. Čest výjimkám, které jsou ale odstraněny. To jsme viděli.
Jinak Stana v dnešním díle…Johanka z Arku hadra, totální mučednice. Morální žena, která nikdy neintrikovala a má čistý štít. Buďto to účelově hraje a nebo žije v hezky vytvořené iluzi.

46
Lady XL
Reagovat

Jak tak pročítám fc, tak kdo ví, co je v pozadí. Mesut je zaangažovaný ve výrobě triček, Tete v něm přišla na Farmu. Taky se na dva dny nasáčkovala k jeho rodičům. A navíc mu přinesla dopis!! A Borisové mlčí!! Zároveň to ale ukázali ve vysílání, to je divné. Pak jsem četla, že Luna dostala kopačky, ale má teď Mesutova kámoše, který mu vede ig… ! Tak je podezřelé, že se nevěnovala Mesutovi…, že obihala kolem Stanky. Kdo ví, co se po Farmě dozvíme, kdo koho znal a zná a co za tím vším je…

47
horalka
Reagovat

K včerejšímu dílu no coment. Asi se mi uleví, haha – až tak mi to žíly netrhá- až ta fraška skončí, jakkoliv. Jen malý postřeh, před druhou disciplínou, či jak to nazvat, když debatovali u stolu je vidět přímotop. ještě jsem si to vrátila, neb se dívám ze záznamu, a fakt je tam.. pak ještě jednou. Takže teplíčko mají, pec asi jen na tlachání u kouření. Chápu, že vytopit tu šalandu nejde, ale na farmě nás šulí ve velkém.

48
Dominik
Reagovat

@horalka: :D vida, vida. Tak to jim ten mrazák nebo lednici mohli taky dát.

49
Svitka
Reagovat

Zázraky na počkání, nemožné ihned. Stačí červená bavlnka na zápěstí, přívěšek na krk a Mesutova un-fair hra (dle mého) zlomila Natinu kletbu . Ještěže neposlechla Evinu radu s „oslintáním očí“. Fujtajksl.
Stanka vyhazov vzhledem k řadě předchozích hysterických výbuchů ustála. I při své závěrečné, očividně falešné, řeči – zvlášť směrem k Mesutovi. No, hlavně, že je na sebe pyšná a hrdá.
Pak už vše bylo zalité sluncem. Ať scénář říkal cokoli, bylo to křečovité. Jako např. když si Eva povolala Mesuta ke kamnům a měla k němu plamennou řeč na téma
„od začátku jsem věděla, že jen já a ty to dokážeme“. Trošku zapomněla dodat, že, obrazně řečeno, po hřbetech řady kolegů farmářů.
Možná mě někdo opraví, ale vydedukovala jsem, že poslední, společný, den na farmě byl 19. nebo 20.10. Takže to bylo v čase, kdy my koukali na týden, kdy byla FT Petra a sluhové Miro se s Stankou. Tzn., že se všichni vrátili domů, kdy ještě řadu výživných událostí oni neviděli. Kdoví, jestli to pak nezamíchalo mezilidskými vztahy.
Stojí zato si přečíst na webu Markízy článeček o podobě finále. Vypadá to na pěkný cirkus. Jen místo visutých hrazd budou visuté židle.

50
Dominik
Reagovat

Už jste viděli semifinále? Nerad bych spoileroval. Hlasování ex-farmářů fraška, holt scénář nepustil, dokonce i transparentík se tam našel :) Duel byl celkem napínavý, pokud se člověk odprostil od toho, jaké osoby v něm jsou. Škoda vánočního stromu. A jako pokaždé Martinův závěrečný, patetický proslov o budování farmy, bla, bla :)
Vsadím se, že finále zas bude nějaká přesvícená diskotéková patlanina, možná s trochou slámy.

51
Svitka
Reagovat

@Dominik: Ano, ofic. bylo semifinále na Markíze včera.
Odkaz ke mnou výše zmíněnému:
https://farma.markiza.sk/aktualne/2046652_necakane-prekvapenie-pocas-finale-jedna-z-farmarok-predvedie-svoj-talent

52
Wally
Reagovat

@Svitka: Taky mi není jasný co mohl Pajtáš vidět v TV, když tam vlastně ještě 2 týdny byl. :)))

53
Lady XL
Reagovat

Jak čtu článek o finále, tak z něj mám pocit, jak když už proběhlo jako jiné duely… Jak jinak mohou psát dopředu, že do poslední chvíle nebude znám vítěz??? Jak mohou vědět, že se někomu nebude dařit Tak, že bude mít furt náskok??? Nebo tím máme předpokládat, že „zařídili“ výsledky tak, aby se až v poslední disciplíně rozhodlo??
Jinak semifinále se mi líbilo. Bylo dobré, že si mohli vybírat disciplíny, které navíc už viděli, či zažili.

54
Wally
Reagovat

@Lady XL: Já to pochopila tak, že v poslední disciplíně budou sami určovat vklad do hry. Takže běhen jedné otázky mohou přijít o vše co dosud nahráli.

55
Olga
Reagovat

A ja to vnimam ,tak ,ze at si myslime co chceme tak mi vychazi vitez Markizy-Mesut.Protlacovany synek reditele Nejakeho krajskeho rozhlasu.Pry.Tak jsem cetla ne FB.Neni o cem.

56
Johanka
Reagovat

@Olga: Jestli ano,tak je to hnus .

Přidat komentář