Panáček v reality show

Farma 13: Souboj Titánů i ztráta na životě

9. Říjen 2021 | napsal(a): | reality show: Farma 13 SK

titl.

Farmářem týdne se stal Mesut. Sloužit bude Natálie a Miro. Stanka dodržela slib a nezradila ženský klan. Prvním duelantem se stává její láska, což hned vzápětí pořádně obrečí. Pokud vypadne, s kým se bude hádat? Miro se chce vrátit, sice by udělal radost Stance, ale hlavní motivací je jeho dcera. Koho si vybere za soupeře do duelu? Zpomalená Natálie v kuchyni nezvládá, jídlo je pozdě, farmáři mají hlad, ale nikdo moc hlasitě neremcá. Ona si však stěžuje, že je odstrčená, moc práce, nemá čas na zábavu. Po ovcích se na výlet mimo farmu vydaly i všechny perličky. Jediná to už nestihla, zakousl ji pes.
Kolika mincemi odmění hospodář odvedenou práci? Kdo se vrátí z duelu? Sledujte, diskutujte!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 13 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 23
1
Johana
Reagovat

Z výsledku duelu moc nadšená nejsem. Ani ne tak kvůli tomu, že bych tam chtěla Vikinga, ale to, co předváděl páreček na závěr bylo na grcanie. Stanka furt mele sebeoslavné ódy na vlastní ženskou čest, hrdost a skoropanenskost, blbeček ji to žere a hrotí v sobě navzájem nenávist vůči Míše kvůli neskutečné kravině. Společný život jim přeji, podle mě se pozabíjí do tří týdnů.
Snad se Viking vzpamatuje a nedá za FT Stanku.
Trest pro služku docela přísný. Když se Fitvůl jako sluha povaluje, posedává, opaluje, nic se neděje. Tak nevím, kdo má pravdu, Mesut tvrdil, že o zvířata bylo perfektně postaráno, Viking zas, že zvířata neměla vodu, ani žrádlo a sluha někde řeší nekonečné hodiny jestli žmurknul, nebo nežmurknul.

2
horalka
Reagovat

V podstatě souhlasím s Johanou, jen se navíc zamýšlím nad tím, co po takové době by vedlo služku, aby se pchala do postele ve dne odpočívat. Trochu mi to zavání nahranou situací, navíc Vikingovi se líbila, a do ucha jí šeptal, že bude farmářka… při tom jak pojmenovával postavení farmářů, je i možné, že ji dal za farmářku týdne.. Navíc v ukázkách neměla mundůr. No uvidíme. Ani mi to nějak žíly nerve. Zatím jsem nenašla nikoho komu bych fandila. Jen mi vadí Miro se Stankou, ti dva jsou na ránu. ty kecy jsou fakt jak by jim bylo 15. Jinak jsou v sympatiích skoro na stejno. občas Luna na ránu.

3
Wally
Reagovat

Miro ji musí fakt milovat. Protože poslouchat ten její kafemlýnek 24/7 musí být už na nervy. Zdeněk sliboval FT snad každému :)). Já tipuju, že dal nakonec Lunu. Stejně zlá a manipulativní jako on.

Reagovat

Dřevo na zítřejší topeni už je na skladě.

5
Olga
Reagovat

Porad premyslim co se sleduje tim,ze ta Stana a Miro dostavaji takovy prostor.Je to uz unavne a protivne.To v zadne farme nebylo.Jen se obavam ,aby to nebyla nastrcena vitezka.Ja zatim favorita nemam a kdyz uz trosku se priklanim k Mesutovi.Je vtipny.

6
dejna
Reagovat

Duel se mi moc líbil – Miro bojoval jako chlap, vlastně i Viking, a protože ani jeden nebyl mým fanouškem, dopadlo to k mé spokojenosti. ;)
Souhlasím s tím, že Miro je věčně vidět někde se Stankou, pracuje u toho jen někdy, tak nevím…Ale Naty se taky moc nepřetrhla, je jak zpomalený film, vůbec jsem ji nelitovala, spíš naopak.
Nemyslím si, že je Viking zlý. Manipulativní ano, ale to je většina lidí na farmě a patří to ke hře, paličatý, hned nafrněný, ješitný jako každý chlap, ale zlý není.
Lunu vůbec nemusím, ale taky si nemyslím, že je zlá…pro mně je takovou korouhvičkou ve větru.
Zajímavá je Monika, takový černý kůň, který proplouvá postelemi farmářů týdne, kam až asi dopluje? ;)
Naty nemůže být FT, tak platí víc slovo Martina, takže Naty bude služkou. Zajímavý bude druhý sluha, ale i tak si myslím, že tento týden se některé ženské dají ukecat na ženský duel, protože na Naty má podle mě každá.
Jestli bude FT Luna, ke které měl Viking velmi blízko, tipuji, že na konci budou muset Martinovi spíš vracet mince, než aby je dostali. ;DD

7
dejna
Reagovat

@Olga: Jo, Mesut mě taky hodně baví. :D

8
Johana
Reagovat

Služku Naty nelituji, jen mi jde o spravedlnost. S Pajtášom sloužit musela být tragédie. Rychle, rychle to nejnutnější kolem zvířat a pak se šupajdy někam zašít, řešit se Stankou koniny a zkoušet, jestli náhodou ještě nepovolí a nedá medu. Prý teda jednou umyl nádobí.
U Mesuta mi zatím v hlavě pořád svítí výstražné světlo a jeho humor mi připadá občas dost ironický a jízlivý.
Pobavila mě Evelyn: ,,Zvieratá v pohode, stratil som trinásť perličiek…akože keby bol tento rok kus za kus, tak aj ja idem domov“ :)

9
dejna
Reagovat

Teď jsem se dočetla, že by se chtěl Viking vrátit před kameru nejen jako komparzista…tak to je na tom hůř, než jsem si myslela…Mistr Ješita. :/
@Johana: Já ti rozumím, jen to mám s Naty divně nastavený…líbí se mi, je jemná, není hloupá, ale něčím mě štve…asi to bude spíš moje blbé cítění. :)

10
Lady XL
Reagovat

@Johana: Mám to s Mesutem stejně. Výstražné světýlko svítí. Myslím, že hraje na kamery, má to hodně promyšlené… Naše dvojice mne taky nebaví. Pořád jim moc nevěřím, ale Fitbul je asi fakt zamilovaný, o ní pochybuji. V dnešním díle někdo navrhne, že by příště měli jmenovat oba dva za sluhy, že by se víc odkryly karty a hlavně oba se vystresovali, kdo půjde do duelu. To by se mi líbilo! Fakt super nápad! No jsem zvědavá, jaký bude duel – pánský či dámský.

11
bobina
Reagovat

@dejna: Je zvláštní, jak různě na nás lidé přes obrazovku působí. Viking u mě vyvolal tento dojem – bezcitný až krutý manipulativní sociopat. Dále nevím, proč si produkce myslí, že sledovat farmářskou Julii s Romeem je zajímavé, natož zábavné. Zatím mě nikdo nezaujal, jedině snad Metud vtipem a prefíkaností a „neviditelný“ Matúš svým vzhledem. Výběr žen letos nic moc, ale zdá se mi, že proti jiným ročníkům jsou dost pracovité. Zatím jsem nepostřehla, kdo má jaký vztah ke zvířatům, režie toho moc nenabízí.

12
bobina
Reagovat

Oprava: Metud = Mesud.

13
Sofa
Reagovat

cheche, smíšené duely, jak jim spadly čelisti 🤣

14
Lady XL
Reagovat

@bobina: Viking mne zaujal v prvních dílech, i jsem mu držela palce, ale pak ho člověk trochu lépe poznal a zjistil, že to je dost zvláštní člověk a rozhodně mé sympatie nepotřebuje a neměl. Zároveň taky nemohu už ani cítit tu zamilovanou dvojku. A hlavně Fitbula. Co neví, to své polovičce nepoví. Je jak její pejsek a jak vidno, už to vadí všem. Hlavně ale v tom, že on nedělá žádnou chlapskou práci, jen si natírá a šetří kolínko. A při duelu pak ani není znát, že má nějaké zranění…. No už se každý odkopává a ukazuje se, jaký je.

15
dejna
Reagovat

@bobina: Je to tak, proto se obvykle snažím psát, jak koho vidím a ne že takový je, ale ne vždy to dodržím. :)
Včera mě pobavila Naty svým decentně zvednutým malíčkem, jak při popíjení kafíčka. :D
Ale nejlepší asi byly tanečky Luny kolem hospodáře…pozorovat Martina, jak se mu blýská v očích, protože ji prokoukl, bylo něco.:D A chválím střihače za moment, kdy po Lunině sebechvále, jak jí to technicky myslí, střihl na Martina, který jen suše poznamenal, že má výkres vzhůru nohama.:DD
Jsem velmi zvědavá na Luniny proslovy po hodnocení.

16
dejna
Reagovat

@dejna: doplnění:
decentně zvednutým malíčkem při dojení…nějak mi to vypadlo :)

17
Johana
Reagovat

Miša jsem od začátku nemusela, ale staral se o zvířata, tak jsem mu jakž-takž tolerovala ty jeho silácké žvásty. Včera se předvedl jak vypatlaný východňárský mačo a definitivně u mě zaujal první místo v odstřelovém řebříčku. Předčil i Fitvola a to je co říct. Za trest bych ho denně nacpávala fazolemi, hrachem, čočkou a kysaným zelím a třeba by vyfučel z farmy jak balónek vzdušnou cestou.

18
horalka
Reagovat

Luna je blázen, ale jestli si dá placku místo fazolačky – to fakt vychodňár přehnal. Taky jsem si říkala, jak se kroutila Stanka, tak to hold byly zaražené prdy – samozřejmě s divadlem, aby Miro viděl… No jak ji nesl … Někdy mi už chybí slova. A ještě mám jeden postřeh, nevím teda jak dnes bude Martin hodnotit, ALE on s nima mluví jak by mu od zadku upadli, ať rozdává úkoly, nebo něco řeší. Nevím jestli ho už to tak moc nebaví, nebo s těma výkvětama už nemá trpělivost. Vím, že on je šéf, ale fakt se mi to nelíbí. Tedy vůbec jeho působení je dílem směšné, a dílem už okoukané.

19
Olga
Reagovat

Zajima mne vas nazor na Lunu.To je neskutecna osoba,.Mi uz je z ni az spatne.Doufam,ze neni tlacenka Markizy.

20
Lady XL
Reagovat

@Olga: Jak píšeš, neskutečná osoba. A umí se pochválit. Taky se mi moc líbil ten moment – „máš to vzhůru nohama“. Ještě předtím se pochválí, že umí číst technické věci, že raději dělá s chlapama…., no moc tam toho nepodělá. Všechno začne, pak ale začne kecat a už jen kecá a kecá. Ráda diriguje, když to jde, ale tak nenápadně. Ta hádka ohledně placky a polévky, no to bylo něco z obou stran. Ale hlavně ona hned vytáhla, já jsem FT a hotovo. Oba se nemusí a ona na něj neustále kydá a hlavně už vykládá, že je takový i v soukromí, přitom ho vůbec nezná! Je to zákeřná osoba, které když se někdo znelíbí, tak po něm jede, ale tak nenápadně …, prostě ho u všech nějak tak bokem pomluví. A já si říkala, že Stanka v noci umírá, jede na pohotovost a ráno už se o tom vůbec nemluví a ona klidně už jí… Určitě to byly větry, což jí pochopitelně nezávidím, ale takové drámo….
Zítra písněte, kdo vyhraje, jsem opět bez možnosti zkouknout i ze záznamu…. A držím palce Monice, už proto aby to některé nakrklo :-). A navíc mi David nepadl do oka…

21
Svitka
Reagovat

Tentokrát je mi fuk, kdo vyhraje duel. Ovšem, pokud by vypadl David a nechal se ovlivnit stratégkou a mediátorkou Petrou, čili sluhové by byli Fitbull a Stanka – joj, to bych si výskla. Protože Krasavice Inteligentní a Superžena Stanka je mi odpudivější čím dál víc. Se všemi tam cvičí a chápu, že jí jednoduchý Miro vyhovuje jako nástroj k dosažení svých cílů.
Mišo je buran a škoda, že se Evelýna ještě nenaučila lidi jeho typu rázně uzemnit (viz volba 1.duelanta).
Luna – souhlasím s předchozími komenty. Její štěk: „Čo som, veštica?! mě rozesmál.
Začíná mi vadit Mesut. Po tom, co uspěl jako FT mu narostl hřebínek.
Douška na závěr: Koho jsem už fakt nemusela vidět, byl Majer. V jejich farmě mně byl nesympatický, výhru jsem mu nepřála.

22
Olga
Reagovat

Svitka-tak jsem se upimne zasmala.Pry krasavice inteligentni a super zena.Takto to pojmenovat to to co ja neumim.Supr.

Přidat komentář