Panáček v reality show

Farma 13: Kameny zamíchaly kartami

23. Říjen 2021 | napsal(a): | reality show: Farma 13 SK

duel1a

Monika znala plány Petry, proto ji v dopise určila za farmářku týdne. Ta taktiku nemění a za sluhy dává vykutálený pár Stanku a Mira. Prvním duelantem se stává fitnessák s bolavým kolínkem. Na farmě se opět objevili pokušitelé Xenie a Tomáš, tentokrát nabízí pochutiny a imunity, výměnou za drahokamy. Držitelé kamenů podlehli, vypadá to, že plán Petry se zbortí. Miro nakonec díky imunitním farmářům nemá moc velký výběr, silného pastýře se bojí, proto zbaběle vyzve drobnou Natálii. Ta věří ve svůj návrat.
Dosáhnou po hodnocení Martina na extra bonus, ve který všichni doufají? Podaří se rozdělit zamilovaný pár? Budeme konečně ušetřeni jejich hádek?

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 13 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 35
1
Tomas
Reagovat

Spoiler – Unikla Top 5- Naty , Stanka , David , Mesut , Eva

2
JanaH
Reagovat

Kdo má možnost, pustťe si X-tra s Pajtášem. Vřele doporučuju! :-DD
Ve stručnosti: pustil duel kvůli „Stane“…

3
Dadla
Reagovat

Tak Velký Miro se v duelu moc nepředvedl, přesněji řečeno ho absolútně podělal…no, hodil by se explicitnější výraz :-)) Opět se potvrdilo, že je to jen hrouda svalů bez mozku. Natálie je co se IQ týče o několik tříd výše, což bylo jasné ještě před duelem, takže mě i výběr diciplín do duelu přišel trochu víc v její prospěch…jakoby pro Borise Fitbull přestával být zajímavý. Naty byla doteď taková nevýrazná, prostě hodná něžná holčička, ale rýsuje se tu nový „romantický“ vztah Natálie – Mesut, tak v tom možná Borisovci vidí větší novější a zajímavější potenciál než stále stejný a už nudný vztah Stanky a Fitbulla. Ale podle mě noví budoucí milenci nebudou mít takový drive jako jejich starší a zkušenější soukmenovci…na ty v tomto nemá nikdo :-))) Jsem jen zvědavá, co si Stanka počne bez svého obrochránce, se kterým si navíc mohla dělat, co sama chtěla. Protože další takový blboň jeho formátu se na Farmě nevyskytuje…ba možná na celém světě, či dokonce v celém vesmíru. Nicméně jako čest jeho památce mohu jen podotknout „no co už…“ :-D

4
Johana
Reagovat

Myslím, že disciplíny byly včera vybrané dobře vzhledem k rozdílům mezi soutěžícími, žádné šitíčko a třídění fazolek, které by nahrávaly Naty. Pajtáš prostě ukázal své limity v myšlení a šikovnosti.
Měl si vzít do duelu Miša a pokusit se o chlapské vítězství, nebo odchod. Jenže toho se bál a vymlouval se na výhodňárskou solidaritu.
Konečně skončí ty otravné hádky a usmiřovačky se Stankou a začne ženská psychologická válka.
Stance jsem to vlhko pod očima nevěřila. Z jejího pohledu se dala vyčíst vypočítavost a dobře skrývaná spokojenost s jistou funkcí FT.
Docela se divím Evce, že podlehla manipulátorce Petře, která klidně ze sebe udělá čtyřprocentní, jen aby měla ochranu nejsilnější ženy…tak ale asi fyzické touhy se projevily.

5
JanaH
Reagovat

@Johana: njn, ona si Evka celkově nechává valit kaleráby do hlavy od bab… viz. Luna, Stanka, i ty dvě prefíkané pastierky Miša s Peťou.
Pajtáš „Stane“ nadiktoval sluhy, plačky odkulhal z Farmy a dnes po jeho „prozření“ je pro mě ještě větším kašpárkem. „Idú po mne ako po údenom masle“, to ho vystihuje absolútne. I ty kůzlata farmári přejmenovali… :-D
Tato řada se z počátku zdála formátem a prostředím, že by mohla stát konečně za to. Figu borovú. Otřesný výběr účastníků zájezdu. Tam je pro mě tolik nesympatických lidí, že letos už ale doopravdy nemám fanouška. :-D Ani jednoho.
No čo už.

6
Johana
Reagovat

@JanaH: příští týden jedu na Slovensko, tak se poptám po údenom masle. Nebo že by to byla jen specialita na vychodze?
Po odborném určení pohlaví kůzlátek hospodářem chápu, že je z Mirky Mirko, ale jak se z Noemi stala Stanka, to mi uniklo…každopádně chudák porodník, takhle zazdít jeho zásluhy při něčem, s čím by si koza poradila lépe, kdyby ji dal pokoj.

8
Johana
Reagovat

@Ajda: tak to se musím Pajtášovi omluvit, i když jsem přesvědčena, že stejně řekl něco, co nemyslel že chce říct:)

Reagovat

@Johana: Ten tupoň ani neví, co mluví. Taky mě to přišlo divné, tak jsem hledala. Dokonce jsem našla starší článek, kde Punčochář máslo chválí a je tam recept.
https://www.denik.cz/bydleni/sefkuchar-jan-puncochar-udit-se-da-vsechno-i-maslo-20150514.html

10
Dadla
Reagovat

Dívala jsem se teď na Farmu Extra po duelu a říkala jsem si, že třeba teď, když je Fitbull už mimo hru, projeví aspoň trochu sebereflexe. Ale kdepak, on svůj stín nepřekročí, na to je příliš blboučký. Fakt, čím menší IQ, tím větší ego. Věříte mu někdo, že duel prohrál schválně, prtz. je pro něj nejdůležitější Naomi a už chtěl být s ní? Ještě že tu dceru má, jinak by se musel vymluvit…třeba na rybičky…Fakt je to dutohlav, tak nevím, čím mohl tak přemýšlet a přemýšlet, jak zdůrazňoval. To, jak změnil pohled na tu svoji labilní princeznu, mě nepřekvapilo, říkala jsem si, že už mu po příchodu domů někdo vysvětlí, jak se má cítit a co má a nemá cítit ke Stance, se kterou ani nechtěl spát…hotový Mirek Dušín s Jarkou Metelkou to celé v závorce na druhou…Vpodstatě jsem ráda, že vypadl, ač byl možná hráčsky zajímavější než Naty. Ale příšerně mě dráždila ta jeho nebetyčná tupost, takže mně při sledování Farmy bez jeho monologů či hádek s hysterickým paviánem už třeba nebude hrozit akutní koronární příhoda..

11
iv
Reagovat

Nedopatřením zřejmě známe jména posledních pěti soutěžících – za mě dobré složení. Výhra ve finále bude záležet, věřím, na štěstí a schopnostech, snad si to štáb letos ohlídá. Asi bych měla přát výhru především těm, kteří farmu stavěli nejvíc – Evě a taky Mesutovi. Stanka a Naty byly viditelné taky, jen v jiných souvislostech. Svého favorita nemám, je to uklidňující pocit:)

12
Wally
Reagovat

Zlatá uštěkaná Stanka s zamilovaným Mirem. To co tam předvádí Duos Lesbos je pro mě dno. Z Evy se stává regulérní chlap. Jak si ji slečna rentierka vodí na tý šňúře jak psa. „Evo, nemusíš všechno dělat, jsou tady i jiní chlapi“. To vyhrožování od Petry k Michale.:oo)
Šušňa nemůže tento týden provozovat svoje psychologické poradenství a je celkem koukatelná.
Fanouška pořád nemám, ale těch, co mě s…u je tedy dost. :)))

13
Lady XL
Reagovat

Nevím, co to tam ta Petra předvádí. Leží, fňuká do kamery, prášky záhadně nezabírají. Zajímalo by mne, jak by jí bylo, kdyby byla FT…. A přitom se mi jako FT při zahájení líbila, jak byla nekompromisní. Ale je celkově labilní. Ale výhružka k Miške byla slušná, co? Taková, že ji nemůže nazvat výhružkou, ale je to jasné – prostě ty,ty,ty – budeš služka zase, jasný! Na druhou stranu říká, že by chtěla jít domů. A ostatní se chvíli děsili, že odejde ze zdravotních důvodů a vrátí se ten mačo Mirec :-D :-D. Myslím, že proto jí nechali polehávat :-). Jo, jakmile nemůže Šušňa valit ty své kaleráby do ostatních, věštit z pavučin, tak je normálnější, i když se nepředře stále. Ale to je v pořádku, teď to tam mají lážo plážo všichni. A Stanka je pěkně mstivá, což se ukáže dnes…. No taky nemám fanouška a asi bych to snad přála Evě.

14
Johana
Reagovat

@Wally: přesně to samé jsem si včera říkala, zlatá Stanka a její ňafík:)
Stanka se aspoň dokáže zasmát sama sobě, tahle nudná, líná, zlomyslná, neurotická manipulátorka je jedovatá jak zmije.
Já měla od začátku za fanouška Evku, ale to spojenectví s Petrou mě u ní hodně vadí.

15
horalka
Reagovat

Jestli někde unikla ta pětka, tak jsem si nevšimla.. A upřímně fakt mi to žíly netrhá. Ptž opravdu nevím komu bych tu výhru měla přát– U holek nula. Petra si myslím, že lže co hubu otevře. A že jí o výhru jde velmi, … jen na to nemá. Týden pod jejím vedením byl ukázkou. Vélké sebevědomí, až do nebe , spolčení s nejsilnější ženou – i když asi není lesba, tak bych nechtěla vidět, co se děje pod peřinou. Ale to u mě nemá nic orientací, hold každý dovolí tolik,na kolik má žaludek. A teď to kňourání, no ukázka jak to má asi v hlavě.. U chlapů nevím, snad bych to přála Matoušovi. Je to typický chlap, moc toho nenamluví, a maká. Nepomlouvá, jen to tam sleduje, a pak se zařídí…

16
Dadla
Reagovat

Asi jsem divná, ale mě duo Eva – Petra docela baví, vidím to jako o OVO ) oboustranně výhodný obchod…tedy to si zřejmě jednotlivé strany myslí a s výhodami počítají. No do jaké míry vážně oboustranný se ovšem ukáže za pár dní :-) Nebo by se aspoň mohlo, ale myslím, že Péťa odejde ze zdravotních důvodů. Je fakt hypochondr a je vidět, že už to nějak přestává zvládat. V tomto mě zklamala, vůbec bych to od ní nečekala, byla taková bojovná a těšila jsem se na nějaké hezké rošambo, a ono bude asi prd. Škoda, protože nějaké jiné vzrúšo tam nevidím, Mesut a Naty jsou jak z červené knihovny od Jaromíry Hüttlové, kterou jsem četla ve čtrnácti…teď je to ovšem trochu nuda. Navíc Evě bych aspoň zatím přála vítězství, proto jsem shovívavá i k její favoritce :D

17
Johana
Reagovat

Moje alergie na Petru se po včerejšku ještě zhoršila. Eva večer natírá, Petra popochází se založenýma rukama jak trubka a ryje do Evy, proč natírá a nejde skládat básničku.
Pak na kameru…ľudia tu po mne chcú, aby som nosila dosky, aby som im pomáhala, aby som niečo robila, všetci tu na mňa zazerajú…
Z ní jde tolik negativní energie, že až zmizí z farmy, uleví se mi.

18
dejna
Reagovat

Mám to jako Wally a Johana. Petra mě zarazila, když už jako FT prohlásila, že nastolí pořádky…její slova o pravdě a výraz v obličeji k tomu mě docela odpuzovaly. A od té chvíle se můj odpor jen stupňoval. Nechci jí křivdit, dost jsem přemýšlela o tom, jestli tu roli studené, zákeřné a mstivé ženské nemá „v popisu práce“ – potom by byla dost dobrá. Způsob, jakým zneužívá Evu, jak jí ubližuje svým našeptáváním…Eva byla pro mě rovný člověk, ale teď se proměnila v hluchou a slepou ženskou…tedy pokud taky nehraje roli.
No a že je Petra jen taková velká huba, která se sesype v okamžiku, kdy přijde o moc, to se dalo taky očekávat.
V dnešní Farmě je moment, který jsem si už pustila třikrát…moment, kdy jeden člověk krátce a výstižně pojmenuje Petřino chování. ..a následuje akce. :))

19
dejna
Reagovat

Jinak jsem ale tímto týdnem docela znechucená. Být ve dvojicích, mít tam dvě soutěže, jednu návštěvu a stihnout nátěry, nástřiky, wellness, sluneční hodiny, výzdobu, básničky a zvonici..to mi připadá hodně přehnané.
Škoda, že se Stanka držela pokynů Mira a nezvolila za sluhy jednu dvojici…asi bych oželela Mesuta a Naty, protože Miška maká jako chlap.
Mno, že si to FT zítra od hospodáře slízne se dá očekávat. Podle mě ne zcela zaslouženě.

20
Johana
Reagovat

@dejna: naprostý souhlas, tolik úkolů na týden snad ještě neměli, do toho ve dvojicích a ještě dvě návštěvy…od Martina, resp. od štábu pěkný podraz a schválnost:)
Včerejší okamžik potupného odchodu Petry jsem si taky vychutnala několikrát. Vezla se na korbě jak hnůj, ale patří ji to. Věděla jaká je Farma a pokud si myslela, že bude jen velet poddaným, rozdávat moudra a válet se v teple ( na co je nejspíš jako rentiérka zvyklá ),
šeredně se spletla.
Miška super, je odvážná a já z ní to intrikánství, z kterého ji ostatní pořád obviňují, necítím. Držím ji palce v duelu.

21
horalka
Reagovat

@Johana: Tak teď naprostý souhlas Tobě.. Odvolávám co jsem odvolal. Matouš se fakt zachoval hnusně. Myslela jsem, že ten jeho poker face je jeho. Ale jak se vyjadřoval, jak tu Mišu zhazoval, za mě se odkopal. Chápu, že vydržet na špagátu nebylo příjemné, ale zařadil se mezi ostatní. Ještě si neodpustím celkový názor na celou farmu, ano radovala jsem se, že návrat ke starým farmám.. ale teď si myslím, že je to jeden najatý kompars. jak v bečkovém seriálu, mmch všimli jste si, že okno na zvonici je pořád tam, kde blbě bylo? v předchozích ukázkách zvonice hořela, tak myslím, že nás čeká „drama“ a velmi nespokojený hospodár.. Petra fakt jela potupená.. ale jak říkám, herci a herečky…

22
Wally
Reagovat

Petra sice odjížděla na balíku slámy, ale stejně bych ji radši viděla odcházet po prohraném duelu. Tímto jsme přišli o hysterické výstupy po volbě duelantů. :)))
Minulý víkend bylo na Wiki jméno dalšího vypadlého, v té době mi to vůbec nedávalo smysl, po včerejšku ano. A lituju výherce duelu. Po návratu na Farmu to bude mít asi dost hustý, po tom co předvedl před volbou. :))

23
Johana
Reagovat

@Wally: dobrý náznak, těším se na duel:)
Myslím, že takové ponížení a pomlouvání s kýmkoliv, kdo byl ochoten poslouchat si Miška od ,,inteligenta“ nezasloužila. Asi bych se z té její nezavřené pusy taky zbláznila po třech dnech, ale dá se všechno vydiskutovat slušně mezi sebou. Já z ní totiž to intrigování, z kterého ji tam většina obviňuje, necítím.

@horalka: neměli původně na přední straně zvonice dvě okna? Po předělání zůstalo jedno okno na přední straně a to druhé přesunuli na zadní, protilehlou stranu…ale fakt si nejsem jista, trochu si mě zmátla:)

24
Lady XL
Reagovat

Zase jsem mimo možnost pc a tak čtu názory, kde mohu…😁. A jen zírám, co se dělo. Musím pak zkouknout zpětně. Ale slyšela jsem Míšinu řeč a super. Tak ona je stejně jako Evka kvalifikovaná nebo aspoň znalá řemesla a oni kvůli osobním pocitům jí odstavili. A Matouš jí klidně v soukromí mohl říct, díky, nemám zájem a byl by klid. Jenže on je ve vleku šaška Mesuta a Davida, kteří si ho dobírali a vlastně tu nechuť k ní způsobovali. Počítám, že David by byl rád za její zájem…. Ne, ti kluci tam nejsou muži,jsou puberťáci a zlomyslnější než holky. Ale škoda, vzala bych Mesuta, to by byl ještě větší šok, i když mu taky uštědřila lekci – vzala si silnějšího. Jinak taky větřím scénář a některé najaté postavičky….
Písněte pak výsledek. Díky

25
Eman
Reagovat

Vy nechápete, že výstup Michaely, byl podle přání Borisů.(celkem dobře zahraný) a že v duelu nikdo nevypadne a oba dva se vrátí na farmu? Ten který prohraje, nahradí Petru. Přesně podle scénáře a jede se dál. :-D

26
iv
Reagovat

Je to někdy potíž koukat se na RS:). Většině šeptání není rozumět, titulky obvykle chybí. Hlavně se mnohé uděje mimo záznam kamer a mikrofonů. Své dva tajné favority už asi mám:)

27
Johana
Reagovat

@Eman: kdyby Petra odstoupila ze zdravotních důvodů, tak bych tomu i věřila. V tomto případě by se však měl vrátit poslední vypadnuvší a to je Pajtáš.
Možná mě klame paměť, ale za toho, kdo byl odejit hospodářem z jakéhokoliv důvodu se nikdo nevracel.
Už dávno je známo, že se celá Farma odehrává podle scénáře borisů a rozhovory mezi soutěžícími jsou na způsob tam si sedněte a promluvte si o tom a o tom. Miškin výstup možná byl na přání, ale od srdce, ani nemusela moc hrát.

28
JanaH
Reagovat

@Eman: njn, naspeedovaná zhrzená žencká s nacvičeným oskarovým představením a upřímným hollywoodským úsměvem. :-D
Mně přišla směšná.
Jak co bude uvidíš už čo skoro. ;-)
Velice trefně ji zhodnotí Naty jednou jedinou větou…

29
Ajda
Reagovat

Kdo neviděl :-)
Speciální epizoda

30
dejna
Reagovat

@JanaH:
YES!!!
Míša je pro mě člověkem, který maká, asi i dost zná a umí, je pro akci i zábavu…ale i mně se chce před ní utíkat. :/

31
Lady XL
Reagovat

Správně řečeno – při vyhození z Farmy hospodářem se NIKDO nevrací! Ano, možná ji Borisové popíchli, aby si to s nimi vyříkala, ale slova byla její, i ty emoce nebyly hrané. Tipla bych si,že jí vymluvili Mesuta a ukecali na Matúša. Už je jasné, že když se jim z diváků neujala dvojka S/M, tak rozehráli novou ochotnou dvojku… Zajímavé, jak se Naty doteď držela v pozadí, byla tam jen hezké 5.kolo u vozu…. Už zapomněli, jak jim udělala snídani k večeři? A u práce byla a je vhodná jen jako závaží na kládu při pílení… Málem tam rozvířila mee-too, když se jí někdo přátelsky dotkl a teď?? Ach jo, už mi to zase s…, ty manipulace. Proto přeji teď Míše a Děvče vítězství, protože fakt makala.

32
Lady XL
Reagovat

Mělo být Evce 😂….

33
Wally
Reagovat

@Lady XL: Me too tam rozvířila snad Patricie. U Natálie jsem si toho nevšimla. Ta jim jen solila jídlo slzama, pokud tedy něco stihla uvařit, jak je vše nespravedlivé. :))

34
JanaH
Reagovat

@Wally: přesně tak. :-D
Teď je novou hračkou pro nadrženého Mesuta. Šifrovaná nabídka ke sňatku zapomenuta. Na oko dělá upejpavou „Mesut prestaň“, přitom se potěšeně hihňá a síť už je upředená.

@dejna: vidím ji spíš velkohubou, jako onehdá Lunu s plánem naopak. :-D A taky dost otravnou.
Takto si ten „rešpekt“ těžko získá.

Přidat komentář