Panáček v reality show

Farma 13: Finále a konec zvonec za třináctkou

11. Prosinec 2021 | napsal(a): | reality show: Farma 13 SK

finale

Týdny manipulací, ovlivňování děje, ohýbání pravidel podle potřeby, to vše máme za sebou. Eva, Mesut a David, tři farmáři, kteří se utkají o výhru 75 tisíc euro. Finálový večer v přímém přenosu, to bude definitivní tečka za Farmou 13. Slibovali návrat k starým dobrým farmářským časům, slibovali nečekané, ale opak byl pravdou. Tak snad zase na viděnou u čtrnáctky.
Jak celé finále proběhlo a kdo se stal vítězem? To se dozvíte přímo u zdroje ZDE

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 13 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 21
1
Dadla
Reagovat

Prosím, kdy bude to Velké finále? Sice jsem si říkala, že na tu frašku koukat nebudu, ale když jsem to vydržela až na pár dílů včetně posledního duelu doteď, tak ten poslední díl už dám zřejmě taky…Ikdyž je to už předem dané Mesut nebo Evka…Já teda doufám, že Mesutovi v závěru selžou gumy a Velkým Farmářem se stane Evka. Sice taky žádná sláva, ale to bych přežila i bez prášku na tlak :-D

2
Hana
Reagovat

Dnes ve 20:30

3
Hana
Reagovat

Byl to podvod, při poslední otázce kolik vážil zvon, správně odpověděla Eva, že 40 kg, podívejte se na video archiv Markíza, video farma 13 ,ukázka 798 farma 13 máme zvon, kde sám farmář řekl, že je tam 40 kg bronzu

4
Hana
Reagovat

Buď farmáře lhal a nebo někdo 5 kg bronzu zcizil

5
Eman
Reagovat

@Hana: :-D :-D :-D Kilo sem, kilo tam. :-D

6
Wally
Reagovat

@Eman: 5 kilo bronzu za 75000 eur.

7
Eman
Reagovat

@Wally: Jo,jo, taková je doba. Svět chce být klamán.A takové je to u všeho.

Reagovat

Finále jsem neviděla, ani nevím, jestli vůbec chci. Vítěz mi byl letos šumák, ale oni odlili zvon a pak tam ještě dovezl to jeho srdíčko a očko, tak jestli nepočítali i toto.

9
horalka
Reagovat

@Ajda: Já ráno viděla útržky ze záznamu. Kdybych měla kritizovat, tak ten koment píšu hodinu. Za to mi nestojí.. Ani blejt nebudu. Prostě Farmu 13 mažu ze své hlavy. škoda… jen pozn. nemám ráda, když ze mě někdo dělá vola v reálném životě, ani v tom reality rádoby šou..

10
Lady XL
Reagovat

Ohledně zvonu se vedou zuřivé diskuze. I Martin se nakonec vyjádřil a řekl, že forma byla na 30kg zvon,zbytek odpad a část ho měli v kyblíku a dle mě použili na srdce a oko. A prý u toho byli všichni a měli si to pamatovat. Zajímavé, že jediný, kdo u toho nebyl (Mesut) se trefil! Problém je v položené otázce, význam které tak lze vyložit různě. Jaká „správná“ odpověď by asi byla, kdyby i Mesut řekl 40kg??? Viděla jsem jen útržek té poslední disciplíny. A stačilo. Takový bordel, chaos… Byl problém ohlídat,zda snižují,či zvyšují příčky o správný počet!! Hodně v tom hrála roli i hysterická Evelyn… Navíc na fc lidi nevěří,že šlo o přímý přenos…, prý tam byla vypípávány sprostá slova, což u přímého přenosu jaksi moc nejde… Tak vám nevím… Jo a Mesutův otec je nějaký vyšší úředník v krajském rozhlase…

11
Dadla
Reagovat

Tak jak to tak čtu, koukat ani nebudu…tahle saškárna už ztratila poslední závan „reality“ a v tom případě nemá smysl se tím zaobírat. Je ještě nějaká šance, že se Farma vrátí do nějaké původní podoby…nebo aspoň trošičku? Nebo už to bude navždy takovýto paskvil? O hrochovi Evelíně a její sadistické stylistce radši ani nemluvím, ikdyž vždycky jsem se těšila, že jí někde něco praskne či vypadne a trochu mě zklamalo, že stehy byly zřejmě hodně pevné :-D No nic, tak snad příště, pokud mě nepřemůže pud sebezáchovy…

12
Johanka
Reagovat

Fialový hnus,nejhorší farmář ,nejhorší farma.Jak tu někdo psal,zapomenout.

13
JanaH
Reagovat

Kopíruji od pozorného diváka: „Koľko kilogramov bronzu ste použili na zvon? Otázka znela takto a nie koľko bronzu bolo v tégliku.“

Njn, kilogramů v tégliku při tavení bronzu bylo sice 40, ale kupodivu na zvon se použilo 35, bo holt měl ten zvon velikost 35…
A kupodivu, i když při tom Mesut nebyl, trefil se. :-D
Tady to hospodár vysvětluje:
https://www1.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/divaci-farmy-buria-vyhral-mesut-naozaj-opravnene-hospodar-reaguje-otazku-zvonom?itm_site=pobox&itm_template=hp&itm_modul=topbox&itm_area=top_vyber&itm_position=1

14
Svitka
Reagovat

@Lady XL: Já si myslím, že odpověď od Mesuta by byla každá správná. Zkrátka by se vysvětlení všeho okolo zvonu uzpůsobilo dle momentální potřeby. Bylo to prefíkaně variabilní.
Jsem odkázaná pouze na dřevo na skladu. Dnes dodávka dorazila později, vyzvedla jsem až odpoledne. Ale nestálo to za námahu.
Finále – Markíza chtěla za málo peněz hodně muziky a já vnímala pouze upachtěnou bídu, balenou do spousty hluku,řvaní Evelýny, ostrých světelných rádobyefektů a nesourodě sestříhaných záběrů z farmy. I všichni tři finalisti mi přišli buď v křeči nebo zmatení.
Taky jsem si asi ve dvou případech všimla vypípnutí. Ani muzika nebyla uvěřitelná. Napadlo mně: že by playback? Kupodivu, Stančin zpěv, (bohužel, nemám vytříbený hudební sluch) , tak při zavřených očích mi docela líbil. Nic to nemění na mém názoru na ni, že je mi krajně nesympatická, schizofrenní, hysterická,která potřebuje odbornou pomoc. Módes róbes (i to, co předváděla průběžně na farmě) v jejím podání nemělo konkurenci. Snad u Evelýn, ale v jejím případě bych toho, kdo ji oblékal, poslala na 10 let nucených prací.
@Dadla: Kdysi kdosi mi na tomto fóru vysvětlil, že všechny kulišárny patří k „reality show“. Já si to nemyslím, protože realita je něco zcela jiného, než vidíme na posledních farmách. Existuje terminus technicus „hraný dokument“, tak ať soutěž typu F13, nazývají třeba „hraná show“. No jo, jenže v tom případě bych se já osobně na to nekoukala.
Body od diváků- nemám paměť na čísla, ale mám dojem, že Mirecovi kdysi přišlo přes stotisíc hlasů………co víc dodat.
Škoda, zpočátku F 13 vypadala nadějně, že se přibližuje původnímu formátu. Zapomeňme.
Přeji všem zde diskutujícím příjemné, klidné svátky a do příštího roku ať jste vy i vaši blízcí zdraví a v pohodě.
Ajdě díky za Panáčka, i když díky letošní farmě a tím i komentujícím , byl lehce unavený, ospalý.
Mějte se fajn!

15
Dominik
Reagovat

Viděl jsem určité části, plus FB, a nemám chuť se na to dívat celé. Kdejaký maturitní ples je lépe udělaný než tohle. Už po čtvrté totální chaos. Zvuk mimo, hudba nahlas, hulákající diváci jak na fotbale a do toho vřískající Evelyn. Nikdo pořádně neví co má dělat a pak to tak dopadá s disciplínami/otázkami. Po delší době totálně nesympatický vítěz, otřes…ale tak přece přišel vyhrát Farmu, takže scénář nepustí. XS Shakira z Čachtic – Stanka, nám doplnila kulturní vložku svým playbackovým zpěvem, Attila a další strašnosti :)

16
JanaH
Reagovat

@Svitka: upachtěná bída, to je výstižné.
Za mě velký špatný.
Kredenciózní Evelyn ve stříbrných mini mi silně připomněla Martinku z Turca. ;-)
Vizážistku má furt stejnou, figuru ale nee… A letos se jí ta baba mstila snad každým outfitem.
V každém finále se pípá o dušu, on ten PP jde s cca dvacetivteřinovým zpožděním, aby se pípat stíhalo, i když se to ne vždycky podaří.
Stanka s umělým chemlonem na hlavě, to koupila na Alíku? Čistá katastrofa. Celá.

17
iv
Reagovat

Zdravím… Záznam finále vynechám. Jak říkali s oblibou farmáři, všechno je, jak má být. Co už, pachuť z podivného průběhu časem vyvane

18
Olga
Reagovat

Valim se smichy.Ano presne Martinka z Turce.A ja porad koho mi ta Evelyn pripomina.

19
Johana
Reagovat

@JanaH: co když se při tanci u tyče praštila Evelyn do hlavy? To pak třeba vidí samu sebe jak ve filmu Jsem božská a žádná garderobiérka nemá šanci s tím něco udělat, pouze prošít švy pro sichr několikrát:)

Jinak jsme se konečně dočkali nečekaně očekávaného konce. Bohudík za dnešní technologie, co umožňují posouvání a přeskakování, takže jsem celé finále dala za půl hoďky, bez reklam, omáčky a pindání. Nejvíc mě pobavilo, jak jsme na začátku místo pravidel finále dvakrát slyšeli pravidla první disciplíny. Pán u mikrofonu bol voľajaký zmetený ( nebo nametený ), ale do třetice všeho dobrého a povedlo se:)

20
Milan
Reagovat

ten co vyhrál, tak si to vůbec nezasloužil…. všechno špatně

Přidat komentář