Panáček v reality show

Farma 13: Nic nebude zadarmo

4. Září 2021 | napsal(a): | reality show: Farma 13 SK

farma

Cestou necestou, po vodě, jeskyní i přes skálu vedla cesta tří družstev na farmu. Jeden z budoucích farmářů se těší zbytečně, hra pro něj skončí hned v úvodu. V každém týmu se musí tajnou volbou určit nejslabší hráč. Tato trojice se před příchodem na farmu utká v soubojové aréně. Nejstarší Bea vypadává a za farmáře týdne určí hasiče Jozefa.

Sparťanské podmínky je všechny překvapily. Hospodář Martin je ještě důležitější než jiné roky hned od začátku. Hlídat porušování pravidel a ukládat tresty bude v této řadě v jeho kompetenci. Dobře víme z předchozích řad, že pochopit zadání úkolů na první dobrou byl často problém, proto se koná návrat starých známých stavebních plánků. Alkoholu opět od první chvíle víc než dost, v tom jsou nepoučitelní.
FT Jožko zvolí za sluhy Davida a Moniku. Ta si později do duelu vybere Nikki.

Jak bude hospodář Martin spokojený s plněním úkolů? Budou padat tresty? Kolik získají mincí? Jak dopadne duel? Sledujte, diskutujte!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 13 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
1
Wally
Reagovat

Pro Lady XL :))
Duel vyhrála Monika (služka) 3:0, sympatie byly tak půl na půl. Po návratu měli dost vína a kořalky. A už jely „intrigy“.
Od Martina dostali 37 mincí – 5 jako trest, že jedli mimo společný stůl. Pokud dodělají nedodělky mince jim doplatí a dostanou i bonus.

2
Lady XL
Reagovat

@Wally: Moc a moc děkuji!!! Tak trochu jsem tušila, že vyhraje služka, i když ne rovnou 3:0… Jen mne překvapuje Markíza, že se „zbavuje“ takového „matroše“ – rty jak havajský domovník, každý její předklon hrozil, že bude zákaz vysílání před 22 hodinou 😁😁. A chlapi nemají už tolik motivace k práci 🤣. Jo třeba se vrátí…🤣

3
Johana
Reagovat

Óó, ta vyšlo větrno, no…nedivím se při té sacharidovo-zelné stravě. Ale Velký Prd pobavil:)

4
horalka
Reagovat

Tak jdu do toho :)).. Nechápu jak všemi vychvalovaný Jožko mohl takto mizerně nechat udělat tu střechu, to doufali že si Martin nevšimne těch fug? Pak mě taky šokovalo jeho čtení pravidel, ach jo… myslím, že si s ním ještě užijem. Nějak nemám sympatie k prvnímu páru farmy. Děvče se po něm vine jak liána, asi doufá, že s golemem dojde nejdál. A moc nevěřím, že po té pařbě dodělají kvalitně tu střechu. A sluha David si zadělává na průšvih, diskuze o pravidlech fakt mimo mísu. Zatím mi leze na nervy.

5
dejna
Reagovat

Když už jsem si říkala, že je letošní Farma docela poklidná, začíná to tam lehce vřít. A to je dobře. :))
Viking jako šéf – no nevím, nevím – maličký, hlásek jako konipásek, aby si ho Slováci nedali brzy jako předkrm.
Z Davida se klube slizounek a Monika se momentálně stává největším taktikem.
Stavět ohradu pro ovce a nevědět, kolik jich bude, je úsměvné, horší jsou pro mě slimejši – to je náhrada za čivavy, aby tam bylo něco extra, nebo se fakt kdysi kromě ovcí chovali i slimejši?
Zítra volí prvního duelanta, v závěru dneška to vypadá, že zvolili Stanku – možná se dočkáme duelů ještě před duelem.;)

6
mkMaria
Reagovat

Pozdravujem skalne osadenstvo. Som rada, ze to tu este „zije“. Priznam, vyber sutaziacich ma spociatku neocaril, vyzeralo to cez kopirku. Ale vidno, ze sa postupne krystalizuju. Som zvedava na prezyvky :) Ja uz mam pre „maleho“ Mirka – Hulk. A Monika Xena.

7
dejna
Reagovat

@mkMaria: Jáj, vypadá to, že skály se rozdrolily na písek a ten odnesla voda. ;) Takové mrtvo! :/
Jestli jde o zamilovaného Mirka, tak to je opravdu Hulk…ale mě taky připomněl, když seděl v trávě, gorilího samečka…to nic ve zlém, prostě se mi to jen tak mihlo v očích, nejde o přirovnání. :))
Z holek je mi nejsympatičtější Eva, z chlapů asi Dan – doufám, že duel vyhraje – a jsem docela zvědavá, jak se projeví Matúš – zatím je dost upozaděný.
David u mě klesá a klesá a Jozef s ním.

8
Dadla
Reagovat

Já jsem zatím docela spokojená, po posledních pár letech to konečně vypadá docela nadějně a osazenstvo by mohlo být taky docela zajímavé a ne tak úplně blbé..Oblíbence zatím nemám, ale nejvíc nesympatický je mi David..takový slizký loudil, až z něj mám chvílemi husí kůži. Z holek mě tam vytáčela ta tmavovlasá manekýna, ale ta už je naštěstí mimo hru a její přemožitelka je mi sympatická o něco málo méně. No jsem docela zvědavá na další vývoj :D

9
Dominik
Reagovat

Doufám, že vyhraje Dan. Líbí se mi, že ve zpovědích na rovinu řekne, že je tam kvůli výhře. Jozef by mi tam vůbec nechyběl. Po dvou týdnech si nezapamatuje jména? Trapný. To přece není žádná raketová věda, zvlášť když je tam s nimi doslova v izolaci. O co se vsadím, že u chlapů jména ví.
Fascinuje mě antipatie vůči Monice :D Mně osobně docela baví, nevím proč. A pak Matúš, který se zatím jeví dost strategicky, akorát by nemusel plivat na zem. Mesut když nemluví, tak je to ok :D
Zbytek mě zatím nezaujal. Miro a Stanka o ničem, Patricie o ničem, Stolařka sem tam něco a Viking zatím neutrál, ale hraje.
Mirka mi není vůbec sympatická. Její medový hlásek, medový úsměv mi připomíná manipulativní paní učitelky na prvním stupni základní školy. Luna všechno popírá, já nic, já muzikant a David je…divnej.

10
Sofa
Reagovat

to jako fakt posledni koment pred dvema týdny?? nebo mi jen blbnne načítání stranek

11
Ajda
Reagovat

@Sofa: Jj, asi blbne, už jsme o kus dál Sexuální harašení

Přidat komentář