Panáček v reality show

Farma 12: Sex, alkohol a …

25. Září 2020 | napsal(a): | reality show: Farma 12 SK

f12

Na Farmě to jiskří, v ložnici bylo opět veselo pod peřinou. Vesničan Henrich se dál sbližuje s Nikolou z města. Chaloupka se plní poraženými duelanty, je potřeba řešit spaní. Mária je vítaná posila. Farmáři mají za sebou pomalu první měsíc, ale vstávat se nenaučili. Noro je první na nohou a dělá servis zvířatům. Eva se rozkoukává a zbytek sladce spí.

Evelyn přinesla dopis a všichni jsme zvědaví hlavně na jeho závěr. Farmářem týdne vypadlá Mája určí Norberta. V Chaloupce je potřeba zvýšit komfort, Evelin přináší koště, pánve, gin, vínko a pekáč jídla. Je jim tam lépe než na Farmě.

Potraviny chybí na obou stranách. Kdo vyhraje hru o odměnu, ten si s jídlem výrazně polepší. V koši se ukrývají kuřata, grilovací koření, rum a rozpustná káva.

hra

Farmářský vodovod je hra, kterou jim tento týden štáb přichystal. Pomocí plechů musí naplnit demižon vodou. Erik vymyslel postup, který zajistil vesnici vítězství. Kde jsou jeho slova o věrnosti městu? On už jiný nebude, opět přebíhá z jedné strany na druhou, pomlouvá a intrikuje.

A to je tentokrát vše, více, jak pondělní díl jsem v neděli neviděla, budu vše dohánět až další týden. Protože jsem konečně měla čas na relax a dovolenou, je tento týden bez rekapu.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 12 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 117
1
Jája
Reagovat

A kdo si všiml vývoje výrazu tváře sexuchtivé služtičky, když měl kafemlejnek darovat své srdce – ne to živé, výrobek? Roztetelené očekávání se širokým úsměvem přešlo v těžké zklamání a zlost. Holt srdíčko šlo k noční „z omylu“ souputnicí ložemi. No nemá ta naše Sára smůlu? A ke všemu přišla o možnost masírovat pingla, toho teď už na 24 hodin/7dní v týdnu přebírá trestankyně a odbornice na ruční i strojové vyšívání.
Tu omašličkovanou starou vraždu, co ze sebe dělá diblíka lásky v domnění, že okouzlí alespoň Nora, raději nekomentovat, ještě by na mně napráskala, že jsem si právě schroupala ze zásob na pečení pytlík oříšků.
A nesmíme zapomenout na čertíka z krabičky, na kterého se okamžitě nalepila zvlhlá Monika.
Na zvonici místo zvonu dáme červenou lucernu a je vymalováno.

2
Lady XL
Reagovat

@Jája: 😂😂🤣 Úplně jsi mne ve 4 ráno probrala 😂 prej – stará vražda…. 😁. Jo a toho výrazu Sáry si nešlo nevšimnout!!

3
anonym
Reagovat

Sodoma Homora:-)
Ať se na farmě přihlásí ten z chlapečků, který není gay. Lukáše jsem v podezření měla, ale že bude z Mária až takové nadšení? No jo, v nouzi i Mário dobrý:-) Ono to tam v podstatě od začátku funguje jako seznamka. Boj o to, kdo koho urve. Sáry by si nevšiml jen slepý, to je taky dobrá tragédka.
U Mária to mám jasný, něco tak odporného snad na žádné Farmě nebylo. Škoda, že televize neukázala jeho kvality a přednosti. Já viděla jen pokřivenou hubu, slizouna a lenocha. Ale v něčem musel být fajn, když po něm slzí všichni kromě Maliny.

4
Jája
Reagovat

Marně přemýšlím, v čem byl ušušlaný k.kotík tak výborný. Snad jen v jediném … jako přitakávač a věšák pro zhrzené, přehlížené, zamindrákované sexuální „krasavice“ s bohatými zkušenostmi z postelových hrátek. Či?

5
Jája
Reagovat

Co by asi řekla prostorově výrazná Bea, která přiznala své prostorově výrazné sympatie k „vypadnuvšímu“ Lukášovi, kdyby jen tušila v čí náruči se Lukáš teď tetelí?

6
Jája
Reagovat

Tady máme přepis rozhovoru dvou tydlitáků z chalúpky:
Rozhovor Lukáša a Mária:

L: Ja som teraz úplne naplnený z toho, že si tu ty a pre mňa si ty podstata Farmy. Som strašne rád, že môžem svoje názory povedať tebe presne, ako ich vnímam, ako ich cítim, lebo viem, že si ten, ktorý ich pochopí. Ty si pre mňa tuná najväčší dar. Vážne.

M: Tak isto. Ale toto som neočakával.

L: Ja som aj taký rád, že si na mňa nezabudol, že si ma opisoval takého, aký som, že ma vidíš takého, aký som.

M: To mi nikto nezoberie, pre mňa si dokonalosť a ja ťa milujem. Ale ja som to opisoval tak, že teraz nemilujem ťa ako lásku alebo bohvie, že…

L: Hodnotový systém môj miluješ a ja milujem tvoj hodnotový systém.

M: … že si môj idol. Že milujem ťa celkovo, že nemáš chybu.

L: Masaker, vieš, čo ja cítim.

M: Ale prečo? Vieš, ako ťa vnímam, že tebe by som vedel dať aj svoj život, viem, že by si sa o to vedel postarať.

L: A ver tomu, že by som nesklamal.

M: Pre mňa si dokonalý.

„Naozaj som tu spoznal takú inú lásku, že to neviem opísať. Ale nie je to nič také, že s ním mám nejaký vzťah alebo by som vedel mať nejaký vzťah,” uviedol na záver Mário pred kamerou.
Ha ha ha !

7
Wally
Reagovat

Se nám nějak otepluje. Myslím, že do party ještě přibude Sodoma Homora a Erik. Asi bude i dost zjištění kolik holek po pár dávek alkoholu bude najednou bi. :D)))

8
Olga
Reagovat

Muj mozek jeste porad nepochopil,co je na tom Mariovi tak obdivuhodne.

9
anonym
Reagovat

@Olga: Myslím si, že to nepochopil ještě nikdo a kdo to pochopil, tak má se sebou velký problém :-) @Jája: Ufff, takto sepsané mi dává na vědomí jen dva blbce a ani se mi nechce smát. To je tragedie.

10
Johana
Reagovat

@Jája: já včera sama sobě předstírala, že blbě slyším, nebo vůbec nerozumím slovensky, bo Lukáš mi byl docela sympatický a ty to tady natvrdo přepíšeš černé na bílém:))

11
Jája
Reagovat

@anonym: Mně to k smíchu taky není. Jestli někdy napíšu „ha ha ha“ je to ironicky nevěřící, smutné až zoufalé. Prostě pocit, který snad ani nejde popsat. No uvidíme co Tydlitek a Tydliták se svým soužitím provedou.

13
anonym
Reagovat

@Jája: Přesně tak, já se pobavím u X, když je tam se Šmahelou Zitron. To mi i ty neskutečné trapnosti v jejich podání přijdou vtipné.
Žúrka V Chalúpce předčila očekávání. Lukáš se rozparádil, že by klidně mohl dávat góly přes celé hřiště. Dělali takový randál, že je určitě nikdo neslyšel. Anebo ten úkryt mají nejmíň 3 km od Farmy. Radost ze setkání dvou fest „chlapů“ :-) Bea má odzvoněno, její nej kamarád jí přebral Lukáše :-)
Zdá se mi, že 3 gayové ještě na žádné Farmě nebyli. Ještě jich tam může být víc.

14
bobina
Reagovat

@Jája: Dík za překlad! Ačkoliv je slovenština mým druhým rodným jazykem, já jim vůbec nerozumím !!!!!!!! A mne naopak tvůj komentář
„ha…….“ rozesmál.

15
olga
Reagovat

Uz jjjsem se zminila na FB ale pisu i sem. Opravdu e to velmi okate jak jsou role rozdane. asi za pekny honoraz.Sara se snazi hrat,ale prehrava to nestesti,ze o ni neni zajem..Matus je pologramotny Erik hraje rapla ,ale pak se otoci,tak jak ten stripter-tez na nic ale jediny co umi podojit kravu.A tak bych mohla pokracovat,ale je to letos uz moc okate.

16
Jája
Reagovat

@bobina: Já nejsem autorem překladu, to by tam bylo každé dvacáté slovo – nebylo rozumět ani hoňo. Zkopírovala jsem to … sakra homimo … asi z Markízy. :D

17
Ajda
Reagovat

Pondělí je vyskladněno :D

18
Prochor
Reagovat

Při četbě vašich komentů mně napadlo, že u nás se ochlazuje ale na Farmě se otepluje tempem, které je alarmující. Navíc tři gayové nemusí být konečný počet protože všichni pánové se ještě neodhalili. U „nadměrné“ Bey mně napadá, že na to, jak často na sebe kouká do zrdcadla (skoro nic jiného nedělá) má neskutečné sebevědomí. Komu chce tahle tučná koule nakecat, že na ní stojí chlapi frontu? Někteří farmáři mně vůbec letos připadají jako ty abstraktní příšery ze Zeffirelliho filmů. Sára je mi ale stejně sympatická, i když při své naivitě ztrácí rozum – pro ní bude Farma nejspíš lekce do života.

19
Ajda
Reagovat

@Prochor: Se Sárou to mám podobně, a stejná kategorie je pro mě Xeňa. Bea a její sebevědomí je u takových tučňáků zcela běžné. Jedna moje kamarádka má prý velké břicho ne proto, že by měla nadváhu, ale proto, že dýchá pusou a je plná vzduchu 😂

20
JanaH
Reagovat

Taky musím ocenit střihače za bravurně zpracovanou etudu „zhrzená Sára“. :-D
Pěkná práce.
Velmi se mi začíná zajídat Noro, který se obklopil klikou největších kreatur: Práskačka, Velryba, Tulení mládě… s podporou Leklé ryby.
Ten chlapec velice dobře ví, co dělá…
Naopak čím dál míň mi vadí rajda Nikol. :-D
Luky sice epizodkou z Chaldalúpky ztratil mnoho z mých kladných bodů, ale pořád ještě je to jeden ze tří mně nejsympatičtějších lidí letos. Těmi dalšími jsou Anka a Srdénko, zbožnuju jeho proslovy! :-DD

21
JanaH
Reagovat

@Ajda: jáááj, startuju pilu! Díky. :-)

22
anonym
Reagovat

@Prochor: S počtem gayů si taky nejsem jistá, jestli je to už všechno.

Netušila jsem, že mít několik diagnóz, život na vlásku, doma dceru, kterou velice miluje, je nejlepší jít na Farmu a nechat se čtverečkovat. Takže těžko říct, jestli je tam Nikol za čtverečky, nebo za vážně nemocné. Možná to má jako někdo lázně.

Na FB Mária je naprosto jiný mladík, sice silně zženštilý, ale normální rty, takže skutečně se nechal neuvěřitelně zprznit.

23
Jája
Reagovat

@anonym: Ono to asi bude mít nějaký vliv na „superzážitek“ pro vášnivé „kuřáky“. Či?

24
Aža
Reagovat

Farma brzy překoná světový filmový trhák “ Padesát odstínů šedi..“

Po nuceném zásahu corony, kdy se nesmí vrátit farmáři domů ,aby mohli být
přítomni zakončení farmy, byla vymyšlena „kadibudka “ na nožkách, kde se
skvěle dokončí, to k čemu již nestačilo dojít na farmě.
Dokonce už nyní jsou farmářky, které naříkají a pláčou, čeho se vlastně vinou
farmy dopustily. Obratem ale sama sobě odpustí hned na místě a vesele se věnuje natáčení odstínů dál.
Jsme přece jen lidi, ne?

25
Prochor
Reagovat

@Ajda: Řekl bych, že Xenie je víc nad věcí než Sára. Když se u ní objeví sexuální loudil, tak je vidět, že z něho má jen legraci. Jinak musím říct, že Xenie je moc hezká holka.

26
Jája
Reagovat

@Prochor: Souhlasím, má velice zajímavé rysy a zvláštní úsměv, který musí na děti působit jako magnet. A nejen na děti, že Prochore? :)

27
Prochor
Reagovat

@Jája: Jo, souhlas :-))

28
JanaH
Reagovat

Magnet na ženy se slovní zásobou deseti slov by TAK rád zasunul! A je mu úplně jedno kam. Ještě týden-dva a vzal by zavděk i tulením mládětem Máriem. :-D Teď by to mohl zkusit na bohyni sexu Beu. Jsou oba stejní Andersenové.
Návrat Adamka mi připomněl jaký je to pazgřivec. Proti němu zlatá věštkyně Mário.

29
Jája
Reagovat

@JanaH: Ten Adamko vypadá jako pří-buzný zběhlého fráterníka z Letné. Jen je v obličeji trošku vykrmenější.

30
JanaH
Reagovat

@Jája: ach, nevim, kterou buznu konkrétně myslíš? Tam už za ty roky co Letná Letnou stojí se objevilo buzen mraky. A nejen buzen! ;-)
Jáááj, počki, že by Mikuláš? On je buzna? Se mi nesvěřil a je mi to i fuk. :-D
Hmm… já podobu teda nevidím… A proti slizounkovi je Mikuláš učiněný krasavec. A sympaťák. Adamko není ani jedno. :-DD

31
JanaH
Reagovat

@JanaH: ach, nevim, kterého pří-buzného konkrétně myslíš? Tam už za ty roky co Letná Letnou stojí se objevilo pří-buzných mraky. A nejen pří-buzných! ;-)
Jáááj, počki, že by Mikuláš? On je pří-buzný? Se mi nesvěřil a je mi to i fuk. :-D
Hmm… já podobu teda nevidím… A proti slizounkovi je Mikuláš učiněný krasavec. A sympaťák. Adamko není ani jedno. :-DD

32
JanaH
Reagovat

@Jája: …šiš… pochopitelně 30 je reakcí na tebe. Musela jsem tady zase kouzlit se šiframa. :-DD

33
dejna
Reagovat

Mně taky Nikol až tak nevadí…je pro mě přijatelnější než Bea, Evka, Rebeka, Monika a Adam.
Zajímalo by mě, do jaké míry je Chalúpka nafukovací – odhadem se tam pátý ještě vtěsná, ale šestý už bude ležet napříč ve druhém patře. :D

34
Prochor
Reagovat

Už se musím smát, když vidím na farmu přicházet rozzářenou Evelin – v jedné ruce demižon a v druhé preservativy. Je jasný, že úderníky čeká zase noční směna.

35
Jája
Reagovat

@Prochor: Vzpomínáš na svou bohyni, ústnatou tmavovlásku? Myslím, že by jsi ji už nepoznal. :) Tady mám něco pro tebe:
https://www.topky.sk/cl/100313/1976971/Znama-Slovenka-sokovala-fanusikov–Nechala-si-spravit-pery—-FOTO-Preboha–na-TOTO-sa-nechyta-ani-Kucherenko-

36
Ajda
Reagovat

Úterní zásilka je k vyzvednutí :D

37
anonym
Reagovat

Nejpěknější scénka ze včerejška byla akce palacinky:-) Bea. která jinak sladké na oběd neje, je do sebe sypala jako o závod, tak jej to padlo k chuti, s tou horou umělé šlehačky to byl nátřesk a boule až za ušima. Je vidět, že holka se s jídlem drží, taky na to vypadá :-)

@Prochor: Úderníci makají jako o život i bez chlastu:-) Jen chudák Matuš, ten by taky rád makal, ale pěkný holky ho nechtějí a na Beu nemá sílu :-)

38
Sofa
Reagovat

@Prochor:
Tož jasné,za noční šichty jsou přece příplatky 😂

39
Johana
Reagovat

@anonym: jak bez chlastu, já mám dojem, že tam se už voda ani nepije:)
Skoro v každém záběru si někdo nalévá, nebo chlastá a jazyky se jim pletou tak, že je jim čím dál méně rozumět.
Rebece začíná pěkně červenat nos, vypadá už jak Vochomůrka s rýmou.
Nevím proč si ty palačinky dědinčané neudělají. Všechny suroviny mají, akorát nemají Anku, co by to odstála u plotny.
Bea je zářný příklad toho, jak nezdravé sebevědomí dokáže zadusit sebereflexi. Tuším, že s ní ještě bude sranda.

40
anonym
Reagovat

@Johana: Všechno potvrzuji :-) tolik chlastu snad na žádné Farmě nedostávali. Nikol bude mít další diagnozu, slinivka v čudu :-)
Taky jsem si říkala, proč si ty „palacinky“ neudělají, je to v podstatě rychlovka ze dvou surovin, mouku mají, mlíko taky, stačí i voda a když si to pokropí chlastem, tak mají dvojí potěšení :-) Bea dělá kulovku, mohla by palacinkovat půl dne jako namydlená.

41
Sofa
Reagovat

@Johana:
Moc alkoholu? Třeba je to dilo exfarmárky pre anticovid….coby desinfekce ,i kdyz jen vnitřní…ta zevni nemá při stávající promiskuitě smysl

42
Sofa
Reagovat

Za par let vypukne boom transplantace jater,i když ta uz asi nestihaj dodávat dárci na Slovač dávno

43
Sofa
Reagovat

https://farma.markiza.sk/aktualne/2008684_situacia-aka-na-farme-este-nebola-kradne-niekto-z-mestanov-hydinu

To se spíš ožrali na štábu a upekli jim je coby tie bónusové kurčatá

44
Ajda
Reagovat

Co další řada, tím víc chlastu, jinak nemají co odvysílat.

45
anonym
Reagovat

@Ajda: Taky mám pocit, že tahle Farma je postavená na lihu.

46
JanaH
Reagovat

Včera a dnes… nudááá.
Zachraňuje to Šmahlík s Zitronem.
Chválím ale za výběr hudby k některým situacím. :-) Třeba rodeo s hrdinkou Malinou nebo tulení mládě Mário blahé paměti a moji zlatí a nejlepší Slížáci. :-D
https://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/horkyze-slize/mam-v-p-na-lehatku-224792

47
Jája
Reagovat

Náš milovaný a moudrý urovnávač ztratil mozek (z lásky? nebo z „lásky“?). Vystrašil ho přízrak práce, a to takovým děsivým způsobem, že nepochopil úkol, který jsme jako děti běžně dělávali na základní škole. Maja plní úkol, jeden chlap a dva „chlapi “ sedí, čumí jazyk v hubě. Zamilovanému se kouří z uší, při přemýšlení, jestli to někdo udělá za něj. Jestli ne, bude z toho bouda pro prase. :D :D :D Nová kreace staré vraždy vás potěší a zvedne náladu – ukazuje o čem sní, když spí. :DD

48
JanaH
Reagovat

@Jája: rozhodila ho představa, že se po něm chce nějaká činnost, odlišná od jinak pro něj obvyklých činností. Jako je práce s pinzetou, fénem nebo kecy okolo lógru. :-D

49
Lady XL
Reagovat

Vyprskla jsem smíchy při záběru na Mária při vyslovení – „mám pro vás úkol,tj.práci“ Myslela jsem,že hrůzou omdlí 😁. Očekávám,že někoho ukecá…. A je vidět,jak se starají o zvířata,že nepoznají,že jim chybí tolik křepelek! 2-3 to bych pochopila…. Hlavně, že dostanou chlast,aby byly vhodné záběry a infantilní řeči. Drmolení rozumím tak z 50% ….

50
Prochor
Reagovat

Tak Erikovi není rozumět ani ve střízlivém stavu protože mluví moc rychle a nesrozumitelně. Ale když se ještě napije, tak se rychlost řeči zvýší 2 x, délka slov klesne na polovinu a už posloucháte morseovku.

52
JanaH
Reagovat

@Lady XL: farmári jsou denně v lihu, tudíž vidí dvojmo a tudíž nejsou schopni dopočítat se. Žili v blahé nevědomosti, naopak snad i přesvědčení, že mají přebytky a dobré hospodářské výsledky. :-D
Evik si onehdá div neurvala hlavu, když přikyvovala na dotaz, jestli si umí poradit s Malinou. Malina vede milion : nula!
A už dlouho se neukázal náš fanouš pidiuprchlík. ;-)

53
Johana
Reagovat

@JanaH: paradoxně farmáře v tom, že jsou dokonalí a dělají to fakt dobře, utvrzuje i hospodář. Skoro plný počet mincí za zbastlenou krčmu, nevypletou pidizahrádku, jakože spirálovou pěstírnu bylinek, na kterou nejspíš dopadl meteorit, zvířata na útěku, nebo na pekáči, nebo snad jako oběti predátorů kvůli odfláknutým stavbám…vše jedno, hlavně že se divákům ukazují zadky v zaříznutých plavkách a kdo, kde, kdy a s kým.
Krátce řečeno, Markíza udělala z Farmy pornoshow, díky kostečkám vysílatelnou před desátou, ale mě to neba, neba, neba…

55
Olga
Reagovat

Tewnto rok z nas dela markiza uplne tupce.Rezie jede.Premyslim nad tim mozkem,ktery to vymysli.Hruza.A to nachci ani myslet na honoraz ktery za to dostne-rekli,by,ze zavidim.

56
Jája
Reagovat

Svatá z rána by udělala nejlépe, kdyby mlčela. Pak by mohla být za chytrou. Koukám, že ti státní úředníci jsou všude stejní. Kačeno, napiš si to dobře – dvě lavice po šesti sezeních.

57
Lady XL
Reagovat

Tak abyste věděli – já se bavím!! A to tedy hlavně komentáři zde :-). Ani nestíhám reagovat, protože bych jen psala – souhlasím :-). Kdyby tady někdo nepřipomněl prasátko, tak jsem už zapomněla – tak jako farmáři – že tam chudák někde pobíhá, pokud ho nesežral štáb. Králík – můj fanoušek – by se dal chytit, kdyby se tomu někdo věnoval. Jde na žrádlo ochočit…. Jenže mám pocit, že tu mrkev a jiné obiloviny by nejdřív dotyčný sám snědl, než nabídl králíkovi.
Ano – je to tam Farma Pradise: bazén mají, plavky nosí a každý večer dochází k párování. A v chalúpke z toho mají pěknou peep show, však ten jediný muž tam koukal, až zapomněl, že má vnadnou a chtivou ženu vedle sebe :-D.
Jo vlastně ještě tam máme to rodeo show, nevím, zda už by to neměl Martin řešit, když je Malina tak agresivní, myslím si totiž, ne nezvládnou vydojit celé vemeno….

58
Horalka
Reagovat

Taky bych psala všem diskutujícím souhlas.. Ale co mě nejvíc štve je, že na všechno kašlou a Martin jen přikyvuje. Notabene za každou hodinu jejich konání na Farmě by se měl někdo vyhodit, což se s minulými farmami nedá srovnat. Ten dotaz na prase a na křepelky mě dostal. A Malina? Já pořád říkám, že ta jediná má na Farmě rozum, z toho co vidí se jí zvedá tlak a kroutí rohy :)… tak jen tak dál Malinko.. Všechny je naber a pošlapej. a bude konec a klid.

59
Jája
Reagovat

@Horalka: Kdysi dávno, za starých dobrých časů, Martin vždycky říkal a připomínal, že zvíře musí vidět kam jde, jinak začne střečkovat. Pak ať se kašpaři nediví, že Malina si hraje na corida de torros. Jak by se asi Noro choval, kdyby mu – hladovému – někdo mával voňavou pečínkou před nosem a pořád před ním utíkal? V ten moment by vedle něj byl Erik sladkým andílkem. :D

60
anonym
Reagovat

Vcelku je jasné, že jak Martin tak i Evelýna dělají a žvaní to, co mají předepsaný. Že tuhle hru hraje Evelýna není zase až tak strašné, ta neuděluje body ani odměny za práci, ale že se k takové trapné hře propůjčil starý farmář Martin je do nebe volající. On odsouhlasí i ztráty křepelek, prasete, králíka, neudělané a nedodělané práce, prostě nic se neděje, všechno je v pořádku, odpindá naporučené kecy a jede se spokojeně dál s přidáním pár lahvinek chlastu a nějaké to papáníčko, ať mají v noci náladičku na čtverečkování.
Odměnou za do….. spirálu je hraní šipek a pro změnu pivko. Mají to tam jako lázně.
Paradoxně se mi tam momentálně zamlouvá z chlapů už jen striptér, což bych na začátku vůbec nepřipustila :-) Moc nemluví, sem tam něco udělá a je snad nejvíc v klidu, dokonce je oblíbencem Maliny. Zbytek mužského osazenstva je naprosto k ničemu :-)

61
JanaH
Reagovat

@Johana: njn, z Martina se postupem času stal kašpar. Letos ho aspoň moc neukazují u znaleckého přežvykování výsledků farmářského vaření, což mě těší.
Že funguje hospodár potažmo farmári jako hlásná trouba sponzorů už jsem si jaksi zvykla, pokud to není nějak moc okaté. Jenže ono často je. :-D Viz. sehraná scénka „farmári na terase a pivo“:
„Teraz je super čas dať si po práci s kamarátmi Gambrinus!“ :-D A všichni zatleskáme, otevřeme pikslu a dáme si hodně velký pozor, aby bylo logo sponzora dobře viditelné. :-D
To na beton nenatočili na první dobrou. :-DD
Víc by mě zajímalo, jak dobře je podojená Malina… Já jí strašně držím palce, aby se jí povedlo toho stoprocentního Nora ztrestat za to, jak ji provokuje šrotem u tlamy a přískokama vpřed a vzad.

62
Jája
Reagovat

Otevřeně orientovaný
Otevřeně orientovaný Luki: To je dríst totálny, že som „na ženy“. Tak teď už je to všem jasné, že? Nebo ne?

https://farma.markiza.sk/aktualne/2008804_po-noci-v-objati-s-mariom-lukas-sa-otvorene-vyjadril-o-svojej-orientacii?fbclid=IwAR2MjHZ6DvxopaEjvkk3gcSu6WYgJoBS85QxFOSO4Qf4_PVy0q9B3NXGppM

63
JanaH
Reagovat

@Jája: jo, mně je jasné co tím Luky myslel. :-D Co myslíš ty? :-DD

64
Jája
Reagovat

@JanaH: Ehm … ještě může být hemafrodit… :DD

65
Jája
Reagovat

Kačena pořád mele svoje. Logiku si zřejmě vůbec do kufru nepřibalila. Kdáká, kdáká a dvě slepice jí přikdákavají. Dojde jí vůbec, že ani na začátku jich nebylo 24? V chalúpce se dějí věci: na Slovensku je vtáčia búdka ptačí krmítko?

66
Horalka
Reagovat

Ad. Počty .. o IQ jsem si letos nedelala nadeje, ale 2×6 je 24????? Boze do kohos to dusu dal.. a myslim, ze budka je budka a krmitko je krmitko.. i na Slovensku. Ale je to porad v modu at udelaji co udelaji, martin bude spokojeny.. uz si delam jen nadeje, ze jim to predcasne spocita a vyhodi najednou tolik lidi, aby zustali 3 finaliste a bude konec.

67
Ajda
Reagovat

@Horalka: Úplně jsem rostla u počítání míst k sezení. Já ve svém notýsku mám 2 x 6 osob a opěradlo :D

Mohli udělat sezení do patra, hezky po žebříku a dolů střemhlav. Mám pocit, že čím dál víc prostoru mají rozhovory Sára vs. Erik, to se tam fakt nic víc neděje? Asi málo chlastu.

68
Jája
Reagovat

V zemi utopené něco, co má být kavárnička a vypadá jako covidové posezení splňující podmínky odstupu, jejda, odsedu, se po větším dešti změní v relaxační bahenní koupel. Nebo mají domluveno, že letos už na Slovensku nebude pršet?
Jak se asi bude FT tvářit a zda-li se Erikovi veřejně omluví, až bude Martin hodnotit? Naháže Erikovi na hlavu hromadu hnoje a řekne: „to Erik, on ma neposlúchal a robil všetko podĺa seba“?

69
Horalka
Reagovat

Pri sledovani mi vrta hlavou, jestli generace mladych vek 18-25(30) fakt vypada takhle? Bohuzel nikoho toho veku kolem sebe nemam.. z dalky sleduju, ze jsou vsichni vysokoskolaci, coz mi fakt hlava nebere.. kde jsou ti mladosi se selskym rozumem? Z minulych farem, teda cca do cisla 10. Pak uz to slo do zadele..

70
Jája
Reagovat

Jak to asi borisové plánují s chalúpkou? Bude celou dobu fungovat jako sběrný tábor až do závěrečného hodnocení nebo budou hodnotit distančně jako Luciinu sýrovou výuku? Já jen, jestli mají dostatečně hlubokou latrínu, aby nemuseli do rybníka. :D
Už se jich tam nasbírá pět kousků a bude se muset třídit.

71
Jája
Reagovat

@Horalka: Holka zlatá, tento druh lidí už je na vymření. A ano většina vypadá takhle. To, že má někdo vysokou školu s diplomovou prací ve stylu „Jak vám dupou králíci“ nebo „Genderová vyváženost v seriálu Simpsonovi“ ještě neznamená, že je to inteligentní člověk. Mnohdy je s podivem, že rozeznají hrnek od sklenice, protože už rozeznání rýče od kopačky a krompáče je problém. :D

72
JanaH
Reagovat

@Jája: ty dneska jedeš! :-) Jsem zvědavá po „dnešku“, bo ten je opět nabitý úžasnými scénkami, hlavně jedna v hlavní roli s Evelyn patrně vejde do dějin, že jo? :-DD
Sběrný tábor čeká brzké protřídění a je na něm smutné, že bych brala 3/4 vypadlíků zpět výměnou ta tři slabé kusy.Nebo tři píííp? ;-)
A zpět chci taky ty, co se stanou duelanty, chyběli by mi rovným dílem. Na rozdíl od jiných k smrti nudných nebo otravných.
Leklá ryba dostala funkci a pěkně se rozjela. Akorát absolutně mimo mísu. Doufám, že v Dolnom Harmanci neúřaduje na ekonomickém odboru, ale nejlíp tak na ztrátách a nálezech. :-D

73
Jája
Reagovat

@JanaH: Vypadá to na ztráty, jak se na ni dívám… do nálezů má sakra daleko. Snad tam do důchodu trefí. :D No, teď už aspoň víme, proč byla pořád tak tichá. Měla tak zůstat, že je hloupá, věděli jen nejbližší. Teď už to ví celý stát. Už se těším, jak ta ovlivněná slepice ještě tento týden „zaboduje“.

74
JanaH
Reagovat

@Jája: jj, pěkně to shrne Sára: grcat sa mi chce z…

75
Lady XL
Reagovat

Já mám takové tušení, že možná po duelu přijdou velké krabice na Farmu a tam budou všichni stávající obyvatelé Chaloupky – pak tam začne jezdit jedna sanita za druhou a kdo to přežije, vyhrává. Tedy vyhrává aspoň další pobyt na Farmě :-D :-D. Takže při možnosti, že duel prohraje osoba navržená dědinou, tak půlku (ženské) části dědinčanů trafí šĺak, jak se tak po slovensku říká :-) :-D.
Jojo, scéna „podej mi rýč“, neměla chybu!!! Já bych to nevydržela a dávno si pro něj sama došla…. Jak už tu někdo zmiňoval, letošní účastníci zájezdu Farma se mi zdají mimořádně nepřizpůsobiví a nevybavení ani logickým myšlením, natož nějakými zkušenostmi z vesnice…. Zato vybavení nezájmem o život na farmě (tj., jak a jestli ještě žijí zvířata, pokud netahají thůje…), ani nevíme, „jak jim dupou králíci“, tedy pokud tam ještě nějací zbyli, včetně křepelek…. Ne fakt je to Farma Paradis…..

76
anonym
Reagovat

Tam jsou nějací vysokoškoláci a to ve větším počtu? To snad je ironie :-) Jeden je v Chalůpce.
Přehled mladých a nejen na Slovensku. I když na téhle Farmě jsou i kapku starší, ti jsou stejně blbí jako ti mladí. V podstatě fuk, jaké mají vzdělání a věk, v hlavinkách to mají popletý všichni. Ostatně dělat nehty a striptéra můžou se základnou, nedokončenou.

77
JanaH
Reagovat

@Lady XL: s krabicemi bych moc nepočítala. Spíš s chajdalúpkovským duelíkem. Podle borisovském vzoru vykrádání Survivora a jiných RS. Což ve mně probouzí naději, že Tulení mládě snad zmizí jednou pro vždy i se svým fénem.
No a když si vezmeš, že „dědinčani“ Mário a Bea v jednom intelektuálním rozhovoru se svěřili sobě navzájem, že nikdy neviděli naživo „žiadne zviera“… :-D

78
Johana
Reagovat

Já bych tu farmářskou sebranku nebrala jako vzorek generace. Jsou to většinou lenoši, zoufalci, zkrachovalci a exhibicionicté, co si myslí, že lehce přijdou k penězům, které by si poctivou prací nevydělali za celý život.
Moc se mi líbila nová farmářka týdne ve funkci. Hned byla slupka jemné inteligentní Kataríny pryč a zůstala jen hloupá, urážlivá kačena, neschopná přijmout a pochopit jakýkoliv logický argument.

79
Lady XL
Reagovat

@Johana: Mě se přitom Katarína zamlouvala, ale asi jen proto, že to není uřvaný a vychlastaný typ jako Nikol a jiné. Je ale pravda, že funkcí se odkopala, jak to ostatně bývá běžné po obdržení moci. Jenže ona se každého spíš bála a Erikovi prostě z principu nevěřila…. Ještě teď vzpomínám taky na Rebeku, když opilá předváděla hotovou práci…, občas moc nechybělo, aby se někde nevymlátila. Martin musel být opilý jen z těch výparů, co šly z ní :-D.
Mohli by ze sestavy z Chaloupky udělat třetí sestavu (Vypadlíci) a všichni by soupeřili… No uvidíme, kterého Survivora vykradnou… Škoda, že to uvidím až v pondělí …

80
Wally
Reagovat

@Jája: Na králíky nešahat. Diplomka s králíkama se stala osudná i ministrům. A jeden malej blbec bude možná osudný i nějakému farmáři. :D))

81
Jája
Reagovat

Jako čtyřduelík čekatelů na zázrak bych dala:
1. rychlost – nadojit 1 l kozího mléka
2. zručnost – škrabkou oškrábat 3 kg brambor
3. výdrž – viset na hrazdě jen za ruce
Tak vytříděno máme a vracejí se 1. a 2. místo :D

A jako první vypadává … :DD

82
Johana
Reagovat

@Lady XL: správně ji přesvědčovala i Sára, ale je fakt, že v paranoidních představách Kataríny mohla být i ona naočkovaná Erikovým záškodnictvím:)
Moc by mě zajímalo, co měla v sešitku zapsáno, že tak jednoduché zadání nebyla schopna po sobě dešifrovat.

Jinak jsem zvědavá, jestli Sára dodrží to svoje ,, na Farmě za žádných okolností, nikdy s nikým“, nebo se nechá zlákat příplatkem od Borisů za noční šichtu.

83
Johana
Reagovat

@Jája: chudáci kozenky!
Mám dojem, že Michal a Lukáš vypadli dřív, než tam ty kozy byly, Mário je asi viděl spoza plota a u Maji nejsem si jistá, ale nepamatuji, že by dojila:)

84
Jája
Reagovat

@Johana: Takže souboj by byl pěkně vyrovnaný. :D A Mário se jich bál spoza plota. :)

85
dejna
Reagovat

Pro mě dnešní epizodě vládl Vladislav. Poprvé za celou Farmu jsem bouchla nahlas – a to hned dvakrát. :D
Bohužel u mě klesla Nikol, čekala jsem od ní spíše výsměšný nadhled…ovšem jestli celý týden lezla té vesnické svaté trojici do zadku, pak ji vlastní vztek nemohl minout. :D
A srdíčko Eva se krááásně odkopala, většího Jidáše by snad mezi sebou nenašli. :D
Jsem zvědavá, až se provalí Chalúpka, kam budou odklízet padlé? Jestli je budou držet pořád někde stranou (asi blbost), nebo vypustí do světa coronaviru a finále proběhne jako v Survivoru = po netu.

86
Dominik
Reagovat

Kéž by se Nikol povedlo rozbít trojci slabých kusů. V tomhle jí docela fandím.

87
Jája
Reagovat

@dejna: Na tohleto slavná „kuna“ Evelynka do smrti nezapomene. Mohlo by to takhle být častěji, aspoň bychom nemuseli poslouchat ty její věčně opakované otázky a hlášky. Ale zase stávat se to častěji, dostala bych zákaz koukat se v noci. :DD Norův harém je nechutný – jedna vedle druhé a kdyby jejich ega nadnášela, tak je další farma na Měsíci.

88
Jája
Reagovat

@Dominik: To by šlo až po sloučení.

89
Aža
Reagovat

Nevím zda se to zdá jen mně, ale v dřívějších farmách se už od počátku
rýsovala mezi farmáři osůbka, které se dalo fandit na výhru. Dokonce se vedly
zajímavé diskuze a rozhodně nás to bavilo. Letos se mi ještě nepovedlo někomu
dát cejch „vyjímečnosti“

Dávám si otázku, jak by vypadaly minulé farmy, kdyby i jim tekl alkohol denně
jako zde. Dočkali bychom se také Sodomy a opilých farmářů od rána…..)))
A nebo, jak by se vyvíjela letošní, kdyby od snídaně (maskováno hrnky na čaj)
nebylo popíjeno víno. Věříte, že by dnešní farmáři dokázali žít normálně spolu,
nebýt alkoholu, jak bylo zvykem?

90
Dominik
Reagovat

@Aža: cejch „vyjímečnosti“ bych momentálně dal Ance a Xénii. Z toho materiálu co tam je, jsou pro mě nejpřijatelnější a už bych to chtělo i nějakou ženskou vítězku Farmy,
S tím alkoholem souhlasím, i když třeba Farma 2 a 3 byly docela Sodomy. Já je spíš „obdivuju“, že už jim z toho pití není špatně. Musí to být přece docela zápřah na žaludek a tak.

91
Skála
Reagovat

@Aža: A kdyby, několik dní měli k jídlu, jen „jablečné pité“ 😂

92
JanaH
Reagovat

@Johana: doplním tebou vyjmenované o dohozené kámoše nějaké „sereblity“, mezi uvozovky vlož jméno nejedné exfarmárky. :-D

@Jája: to bych brala. Jak disciplínami, tak výsledkem. Bohužel nás čeká určitě něco „lepšího“.

93
JanaH
Reagovat

@Skála: přesně tááák,pité je top. :-))

94
Johana
Reagovat

@JanaH: jj, a nesmíme zapomínat na přítelkyně, přátele, známé a příbuzné štábu a také hospodář Martin tam měl své želízko v ohni…je to jedna velká farmářská rodina, až se všichni vystřídají, začne druhé kolo věčné slovenské Farmy:)

95
JanaH
Reagovat

@Johana: které želízko bylo hospodárovo?
Zachytila jsem loni na FB, že vraj Romča, ale to byly totálne drísty, jak by řekl Luky.

@Aža: já tam tři fanouše mám, z toho dva v Chajdalúpce a budu vidět, jestli se aspoň jednomu z nich povede „vyskočit z krabice“. Třetí je Anka.
A hodně fandím Nikol v její misi rozprášit harém hrůzy kolem svatého Nora nebo aby se jí povedlo mezi ně nějak pěkně hodit vidle. Pak by se mohla odporoučet, mise splněna.

96
Dominik
Reagovat

@JanaH: :D :D harém hrůzy…trefné ;)

97
Aža
Reagovat

@JanaH:
Také bych docela fandila rybáři z chaloupky…
V prostředí, které letos u rybníka je nelze snad ani farmou nazývat. Možno ZOO
zahradou, nebo alko-safari. )))))) I ta zvířata tam žijí nadivoko.

98
Jája
Reagovat

@Aža: Jestli to prase chytí a zavřou k ostatním – bude zle. Tak jako v 11 ho ostatní budou šikanovat jako „cizince“.

99
anonym
Reagovat

Teplí chalupáři jsou na přesdržku, byť VŠ, tak nulové myšlení, fotbalista ztratil zbytky rozumu z podmanivého úsměvu pokřiveného Marušky. Tohle vychovává dceru.

I ta štika jim vadila, pretože chceli eště spinkat a nebol klud. Vždyť mají co jíst a kdyby neměli, tak si něco seženou, v překladu, štáb je tam nenechá zdechnout hlady. Strašidelná dvojka :-) Ani se nedivím, že rybář se snaží co nejvíc osamostatnit, vedle těch dvou může delší dobu vydržet jen naprostý salámista a pokud možno 10 dioptrií.

100
anonym
Reagovat

Duel je už k dispozici, ještě jsem neviděla, ale kdyby tak chtěla vyfičet Nikola. Jak dlouho by Heník vydržel?

101
Ajda
Reagovat

@anonym: První, co jsem dnes hledala :D Ale musím taky vydržet na později, hlavně nemrknout prvně na konec :D

102
JanaH
Reagovat

@Ajda: to já mrkám vždycky nejdřív na konec. :-D

Další vývoj žádné překvapení.
Tulení mládě už definitivně předvedlo, že je se svými pseudopsychologickými „rozbory“ totálně mimo a fakt mi hlava nebere, na základě čeho mu to všichni žerou. Uctívaná Podstata farmy… :-D
Ať se na vrátí kdokoli, jen ne tato kreatura. Pokud „z krabice“ vyskočí Mário, tak mě normálně jebne! :-DD
A jako fakt nechci imrvére kydat na Evelyn, ale to se nedá, toto… Největší trapoška. :-/ Tomu už se nedá ani smát.

@Aža: ano, Srdénko byl a je vždycky svůj a mě hodně baví. Od jeho první věty.
Se štikou mi připomněl Šmahlíka, i reakcí se dočkal podobných. Jen mu nikdo nevyčetl, že se ten „hajzel“ chodí zašívat na ryby…

Dóóó-mi-nicku-nicku-nicku ;-) zdravím a pozdravuji.

103
anonym
Reagovat

@Ajda: Můj problém, jsem ráda, že ty ho máš taky a nejsem sama :-)

104
Aža
Reagovat

Nejlíp se dívá na farmáře v kuchyni, práce jim jde od ruky, dělají chutě i mně.)))
Jinak, než s nadhledem se už nedá dívat na práci v terénu a úplně s odstupem na
práci se zvířaty.

Líbí se mi, jak si děvčata i muži co chvíli zanotují písničky, Slováci jsou tímto opravdu
hodně založeni, u nás je to asi jinak. Když slyším chraplavý hlas Nikol, v duchu mi zní
L. Hermanová, „Já mám ráda políra…..“

Jinak mě ve Farmě X rozdrtil býv farmář, který si klidně dal nohy na stůl s ubrusem
a vykecával se. Nebyl tam snad nikdo, včetně Šmahela, kdo by ho poučil o slušném chování?

105
anonym
Reagovat

@Aža: Notování písniček mě nějak nebere, ale to je asi jen můj problém :-)
Nohy na stole jsem ještě neviděla, je pravda, že ne všechno sleduju, ale X Farma není o společenském chování, nýbrž je to částečně i parodie, a nohy na stole? Ty jo a co je na Farmě? Nechci to psát, ale pindík jako kde? :-D Už mlčím.

106
Ajda
Reagovat

Začíná to být obehrané. Chlast, morálka v prde** a pak těžké ráno u všech. V neděli se těším na pondělí :D

107
dejna
Reagovat

Tak dnešní epizoda je pěkně výživná! :D

108
Fixa
Reagovat

Hned na začátku duelu mě dostala Nikol, ta se ptala jak krájet cibuli na čtvrtky, zda napřed na půlku a poté zas na půlku. Hned jsem si vzpomněla na prodavačku v našem obchodě, ta když jsem od ní chtěla koupit čtvrt kila salámu vyvalila oči a pak se mě zeptala kolik deka salámu vlastě chci.

109
Aža
Reagovat

@Fixa: Dobrý…..)))))))

110
Aža
Reagovat

Uvidíme, která z dam na Farmě 12 se opět stane „celebritou“ pro Slovensko
včetně nafukovacích retů. )))))))

111
Franz
Reagovat

@Aža: Nafukovací „pery“ má přece ta recepční z plastické chirurgie, co se na ní učili začínající medici. Docela podobná obrázkům, kde znázorňují neandrtálskou ženu.

112
dejna
Reagovat

@Ajda: Jááá se taky těšííím! :D Posledních cca 7 minut dnešní Farmy jsem zkoukla už třikrát a pořád mě baví! Doufám, že do X-farmy přijde Zitron, protože nudná a čudná Romana mě krajně nebaví – z celé komentující pětky je nejslabší. :/

113
Sofa
Reagovat

Probuh co se deje? Za čtyři dny ani jeden prispevek?…škandál…:-D:-D:-D

114
Fixa
Reagovat

@Sofa:
Není o čem psát. Farma je bez příběhů. Je jen o tom kdo s kým, kolik kdo nebo co vypije. Je to jako, když u nás projdete městský park, tak se taky válí nadržení a opilí.

115
Jája
Reagovat

@Sofa: @Fixa: Děvčata už je nový chlívek. :DDD

116
Ivana
Reagovat

Prosím,nemá někdo z vás Farmu 3.serii?Zaplatím co si řeknete.Už jí sháním roky.Díky.

117
Sofa
Reagovat

@Ivana: mam všechny farmy

Přidat komentář