Panáček v reality show

Farma 12: Srdce, láska, nebo taktika a peníze?

27. Listopad 2020 | napsal(a): | reality show: Farma 12 SK

titulka

Poslední dobou se farmáři zrovna nepředřou. Zabíjačku pojali jako zábavu, s výrobky si hlavu nedělali. Jídla i pití zásoby, práce nijak náročná. Tento týden se nese v duchu příprav na svatbu. Opět víc zábavy než práce.

Farmářkou týdne zvolil Noro Katku. Erik před duelem porušil pravidla tím, že opustil vymezený prostor. Za trest se stává prvním duelantem. Druhého mu zvolí zbytek farmářů. Došlo i ke ztrátě na životech, jedno ze tří narozených kůzlat nepřežilo.

Sluhové jsou Erik a Sára.
Úkol týdne je nachystat kompletní svatbu pro Lukáše a Xenii. Svatební hosté budou nastrojená zvířata.
Druhým duelantem je Sára. Lukáš Erika omlouval, prý si nikdo k němu nehledal cestu, nepromluvili si. On Erik o to stál? I on mohl udělat první krok. Ani Evelyn nevidí snahu o smír na žádné straně. Klasika, Erik se odmítá loučit s „nepřáteli“.

Martinovy úkoly byly směšné a podobné bylo i hodnocení. Až večer po svatbě jim dal plný počet bodů. Vlado za vylité sádlo slíbil chytit pět štik. Zlomil dva pruty a ryba žádná. Dostali poslední šanci, do týdne chce Martin všechny ryby, jinak až do konce budou bez alkoholu. Směšný trest, když farma za dva týdny skončí.

duel1

Duel

Všichni až na Vlada si přejí návrat Sáry.
Disciplíny: šipky, ping pong lásky, jablko sváru, pobreč si a vědomostní kvíz.
V šipkách Sára prohrávala, Erik dva poslední hody zahodil, ale Sára rozdíl nesnížila a on má první bod. V druhé disciplíně opět vítězí Erik. Třetí úkol opět lépe zvládl Erik, takže se vrací na farmu.

duel3

Erik prožívá na farmě těžké chvíle. Straní se kolektivu, slzy má na krajíčku a je hnusný na Xenii, která jediná za ním přišla. Sára prozradila, že Erik jim dvojnásobně vrátí jejich chování. Celou dobu šel proti všem, teď mu sebrali hračku a on je uražený. Sebereflexe u něj nehrozí. Obviňuje všechny a brečí. Na všechny se*e!! Proč brečí? Vždyť mohl Sáru nechat vyhrát. Osobně mu nevěřím ani slovo. Xénii tvrdí do očí, že on nikdy za nikým nechodil a netaktizoval. Krátká paměť?!

Svatba

svatbaa

Martin oddával, Vlado řečnil, nevěsta se chichotala. Svatební zvyky, hostina….

PŘED NÁMI JSOU POSLEDNÍ DVA TÝDNY NA FARMĚ!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 12 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 165
1
Wally
Reagovat

Takže FT Erik, sluhové Heňo a Andula, duel Heňo a Vlado?

2
JanaH
Reagovat

@Wally: ne tak docela. Už jsem viděla pondělek. Zamíchá tím imunita ve dvojím provedení.

3
Wally
Reagovat

@JanaH: Vrchní plačka má imunitu? No do pihele. Imunitu bych přála jen Vladovi, jinak ať se tam třeba přizabijou. :D)))

4
JanaH
Reagovat

@Wally: ne tak docela. :-D Jména ze mě nevyrazíš, na to jsou tu jiní machři. :-DD Ale už možná teď je to na fejsu a jestli ne, tak určitě brzo bude.

5
Dadla
Reagovat

Dejna : Měla jsi pravdu, duel byl…teď mě nenapadá nějaký vhodný přívlastek… Čekala jsem, že ho Erik zazdí, ale asi je dobře, že se nevzdal a neudělal radost Heňovu kvartetu. Sára je pro mě stejně vítězka celé Farmy, ta holka je prostě formát, klobouk dolů. Na ni ty tři Gorgony nemají a nikdy mít nebudou. Erik má podle mě větší šanci vyhrát než Sára a podle jeho reakce po duelu věřím, že ji má fakt rád a bude teď hrát za a pro oba. Sice opravdu nejsem romantický typ a žádná naivka důvěřivá, ale teď mám vyjímečně potřebu amerického happy endu…tak mě nekamenujte :-)

6
anonym
Reagovat

FT je jistý, sluhové by mohli být vychechtaný Heníček, s odpuštěním hlupáček, ten chlap je neskutečný primitiv a héééérečka polievočka, ale nepohrdla bych ani jednou z těch tří madam. Všimla jsem si, že zdrobnělinečky používá i Katuška, z leklé mřenky se vyklubává precizní organizátorka.
Kamže vlezla uchechtaná hehehe nevěstinka, Heníkovi do pelechu:-) Partička jako z komiksu.

7
anonym
Reagovat

Franc 264 – Přirovnání Erika s Kájínkem je úsměvné, ale od tebe já osobně čekám jen blbinky, takže v pohodě:-)
Erik může být jakkoli vyčůranej a spřádat nějaké lsti na druhé, tak ani po kotníky nesahá primitivnímu Heňovi. Ten dělá totéž, ale nic nedotáhne pořádně do konce, zřejmě mu rozum odchází dírou po zubu.
Že Erik rád nalívá druhým je fakt, ale copak on může za to, že tam chlastají jako duhy a nemají klapku? Využil slabosti lásky ke chlastu u druhých, za to má plus a ne výčitky, přece ty násosky nebude udržovat při vědomí až do nějaké akce, ať padnou jak padnou, ostatně u chlastačky domino snad ani nebyl a jak dopadli :-D
Tuhletu farmu nemám žádného fanouška, možná Vladimíra, kdyby nebyl slizoun :-) Jeho ranní povídání s kozama je krásné:-)

8
anonym
Reagovat

@Dadla: Moc ti tuhle červenou knihovnu přeju, vážně, alespoň někdo někomu drží palce a nestydí se na férovku napsat a nejen na všechno nadávat, to platí i pro mě:-)

9
Franz
Reagovat

@anonym: Jsem rád, že to bereš v pohodě, bohužel jsou tady divačky, které si to vzaly moc osobně.

Duel nemá cenu komentovat, kdo čekal jiného vítěze tak je naivní. Vítěz byl dávno vybrán do finále, takže žádné překvapení se nekonalo.
Schizoidní záchvaty Erika mně už po duelu ani nepřekvapily. Voloďa mu to pěkně vysvětlil. Erik si hraje na velkého drsňáka, ale on prostě jen nedospěl. Předpokládám, že je asi jedináček, který si dosud užívá „mama hotelu“ a je zaměstnaný ve firmě svého otce, který je jeho vzor. Moc kamarádů asi nemá a je tedy velký sólista.

Že je Heňo primitiv je jasné, ale u mně je teď zajímavější než sluníčkář Lukáš, který by byl dobrý farář nebo špatný politik.

10
dejna
Reagovat

Jen tak pro pořádek: z vizitky Erika Zahorjana zde na Panáčku

Korona mu změnila život. Šest let žil v Holandsku, prošel různá zaměstnání a až jarní zavírání hranic ho přimělo k návratu. Izolace doma ho přivedla na nápad přihlásit se na Farmu.

Korona mu změnila život. Šest let žil v Holandsku, prošel různá zaměstnání a až jarní zavírání hranic ho přimělo k návratu. Izolace doma ho přivedla na nápad přihlásit se na Farmu.

11
dejna
Reagovat

@dejna: To, co vypadá jako „opakování je matka moudrosti“, je jen chybička, která se vloudila. ;D

12
JanaH
Reagovat

@dejna: ale ono to tak je, i když je to mnohdy marné. :-D Vraj posledním zaměstnáním Erika byl prodavač bot. Nemám ani nejmenší proti prodavačům bot, ale vzpomněla jsem si na Ala Bundu a v některých momentech mi ho fakt vizuálně připomíná. :-)
Namísto zvonění měla Evelyn pustit farmárům veřejně jinou ukázku… to je silnější kafe. Eriček vážně nesahá ostatním ani po kotníky. :-DD Mezitím si hraje na chrumkavého…

14
dejna
Reagovat

@JanaH:
Ve vizitce má „stavbár“. První, co mě napadlo, bylo „zedník“, na projektanta jsem vzhledem ke „športovému gymnáziu“ ani nepomyslela. Prostě mám radši fakta (= pro pořádek) než JPP.
Možná by mohli farmářům pouštět každý večer vše, co tam kdo za den, večer a noc udělal – já bych tím zjistila, jestli jsem zaujatá jen proti veřejnému pranýřování Erika nebo proti veřejnému pranýřování celkově. ;D

15
anonym
Reagovat

@Franz: Především tvoje psané úvahy jsou tak často mimo, že zamotání Kájinka do Farmy je jen malá třešnička na kravinci :-)
Mamahotel, to je ono, však měl mamku jako doprovod i v Holandsku, vodila ho tam jako nedospělé děcko za ruku.

16
Franz
Reagovat

@Jája: Fun magazin nesmíš brát vážně, tam je snůška nepravd a výmyslů. Viz, údajná „herečka“ Anna.
A té šlápotě z Bratislavy nevěřím ani slovo. To je ta pravá, která se má k tomu co vyjadřovat. Ať se nejdříve ona přizná ke svému učinkování na Farmě. Mám dojem, že si letos Markíza spletla RS Farma s nějakou Seznamkou, která chvílemi přecházela do Peříčka.

Vrátím se, ale k včerejšímu duelu. Všichni dělají vědu z toho, že proti sobě bojovali dva soutěžící, kteří měli k sobě blízko. Ale to už tady bylo ve 4. řadě. Proti sobě v předposledním duelu nastoupili Paco a Veronika. Ti byli také jediní ze všech řad Farem, kterým jejich vztah vydržel. Všechny ostatní „milenci“se brzo po skončení rozešli.

17
Franz
Reagovat

@anonym: Ano, úvaha možná špatná, i když stavební firma v Prešově, kde se objevuje jméno Zahorjan existuje.
Byla to pouze moje domněnka, kterou snad tady můžu napsat, Nebo ne?

18
JanaH
Reagovat

@dejna: njn, když on nebyl Erik k Evelýně pri bráničke dostatečně uctivý. :-) Já jsem za připomínání v podobných situacích (porušování pravidel, násilí ať na lidech nebo zvířatech, krádeže, úmyslné poškozování…), padni komu padni a veřejným pranýřováním bych to nenazvala. Opakování je nejen matka moudrosti, ale jak jsme měli možnost v minulosti častokrát vidět, je to někdy i nevyhnutelné a užitečné. ;-)
Že letos je víceméně na tapetě Erik je otázka druhá.

19
anonym
Reagovat

@Franz: Jeho otec či nějaký příbuzný stejného jména snad může vlastnit stavební firmu, teď nějak nechápu, co tím chceš říct a proč by v ní nemohl pracovat, není to snad trestné. Jinak souhlasím, že můžeš napsat co chceš a doufám, že ty souhlasíš, že mohu reagovat a taky napsat co uznám za vhodné:-)

20
dejna
Reagovat

@Dadla:
Pokud jde o happy-end, přála bych si ho taky, ale podle mě jsou to jen plané naděje.
Jednak si myslím, že pokud nedají poslední šestici vyřazovací souboj, nemá Erik šanci projít – hlasování farmářů ho vyřadí. Pokud projde v souboji, vyřadí ho semifinálové hlasování. Prostě poletí, jednak za chování, jednak za obvinění štábu z manipulace.
A vztah se Sárou? Moc bych mu to přála, protože Sára je pro něj takovým katalyzátorem, ale myslím si, že je spojilo nejvíc to, že na Farmě museli čelit odporu a „bojovat proti všem“. Normální život je zase o něčem jiném. :)

21
Jája
Reagovat

@Franz: Neberu ti tvůj náhled na svět, ale občas by jsi tady mohl sledovat i odkazy. Pak by z tebe nemohlo vypadnout, že Anna nehrála v Súdnej sieni. Ale to by jsi pak nebyl ty, že? Navíc, já svoje odkazy dávám pro zpestření a ne jako zákon, který by měl být nezpochybnitelný. Pokud jsi si toho nevšiml – tvoje chyba. :)

22
dejna
Reagovat

@JanaH: Já už bych to taky tak nenapsala, chtěla jsem se i opravit, ale pak jsem si řekla, že když bude třeba, opraví mě někdo jiný. :D
Nazvala bych to „snahou manipulovat“, protože ve shodě se Zitronem a Šmahlíkem, bylo video o prohřešku mnohem delší, než mělo být. Jenže ukázat jen zvonění, nebyl by Erik za takového záporáka.
Dívala jsem se na x RS, ale snad se nepletu, když napíšu, že toto bylo poprvé, co v průběhu RS pustili účastníkům video o porušení pravidel. I v Survivoru, kde jeden z účastníků osahával ženy a byl za to vyloučen, to Jeff sdělil ústně, video bylo puštěno jen nám, divákům.
Nesnáším, když se mi někdo snaží lézt do hlavy a nasadit mi tam svůj názor. A Evelyn to praktikuje celou dobu.

23
dejna
Reagovat

@Franz:
Ano.
A v Prešově je taky urolog Domician Zahorjan. Možná mu Erik dělá sestřičku. ;D :DD

24
JanaH
Reagovat

@Jája: blahopřeju, tak už i ty jsi dalším „fanouškem“ v pořadí. :-D Naše řady se povážlivě rozšiřují, jsme tam skoro všecky. Naše chyba! Nebo naše chyba? ;-)
@dejna: on nezaslouží slitování, však uvidíš. Přesto zůstane pranýřování i manipulace ušetřen.
A sestřička na urologii mě rozložila na prvočinitele. :-DD

25
dejna
Reagovat

@JanaH:
Oukej, až uvidím, napíšu. ;D

26
Franz
Reagovat

@Jája: Články z Fun magazinu jsou hlouposti, které vymyslí i žáci základní školy. je to bulvár max zrna. Napsat, že Anna je herečka je nepravdivé a nepochopil jsem proč se o tom psalo a jakou souvislost to má s Farmou. Jediné, že jde o stejnou osobu.
Do pořadu Súdna sieň se může dostat každý Slovák, který přesvědčí, že umí trochu mluvit. Tak jak ty se můžeš přihlásit u nás k učinkování v pořadu Soudkyně Barbara, nebo jak se to jmenuje.

27
Dadla
Reagovat

@dejna: Já vím, taky si to všechno uvědomuju, taky si nemyslím, že by Erik mohl nějak proklouznout do finále, pokud by se nějak nezměnila pravidla farmy…nebo „ustálené zvyky“, kdy záleží i na hlasování zbytku té farmářské sebranky. To bylo spíš jen nezbožné přání a asi i určitá nadrženost na šťastný a slaďoučký konec…Ale tak co, chuť na sladké si holt nechám zajít, stejně mám náběh na cukrovku a místo toho si pustím o Vánocích Princeznu se zlatou hvězdou :-D

28
Jája
Reagovat

@Franz: A co tím chtěl básník říci? Rozveď – no řekni to, ulev si. :D

29
JanaH
Reagovat

@Jája: to bych neriskovala… :-D

30
Jája
Reagovat

A když už tady máme to svatební foto, tak něco málo o svatebčanech. Družičky nám při prezentaci svých rób hned názorně ukázaly podstatu svatebního obřadu. Potěmkinův parlament byl ostužkován a s prominutím vypadal líp než nevěsta, která nám nakonec – světe ani se nediv – zkončila v posteli s cizím chlapem. Osel se rozhodl vést osla a podle toho to i dopadlo – skvělá ukázka nepodplatitelnosti a špatné taktiky (přesně pro tohle se Heňo bojí souboje s Erikem). Hvězda večerního průvodu – sada pneumatik – na bílém koni byla úspěšně zahnána stádem „hlídacích psů farmy“ do kuchyně, kde se málem strachy vypustila – bo husy štípou. Bavila jsem se a už vrním blahem v očekávání pondělí.

31
Lady XL
Reagovat

Tak jdeme do posledního normálního týdne :-). Ale už jsem se lekla, že přijdou bývalí farmáři už teď, protože už jsem viděla ukázku, kde jsou už vidět návštěvníci. Zahlédla jsem Adama (brr, mě byl slizký), záda Staré vraždy…, víc jsem nekoukala…
Vlado se mi zamlouvá víc a víc svými průpovídkami, odmyslím-li si jeho vilné pohledy :-D. No víc povídat nebudu, každý se může podívat, na trubce je možnost ihned…

32
anonym
Reagovat

https://farma.markiza.sk/aktualne/2014250_na-farmu-dorazili-zle-spravy-anka-skoncila-v-slzach-chce-ist-okamzite-domov?fbclid=IwAR34_ACf8JFXZ_xLZ7ikBs2xbTXxeEjeSgyshPs1aJ6_KkrJYfEodYH-vo8

Jejdanečky, zase slzavé údolíčko polievočky, ale zvednout kotvy a mazat z bránečky ani za nic :-)

@Lady XL: Už se na ně moc těším.

34
Lady XL
Reagovat

No zase jeden Erikům zkrat…. :-(. Proč vzal ty mince, nechápu. A zřejmě nemůže vrátit obě, protože asi jednu dal Sáře… Ale copak si neuvědomuje, že se po nich budou jednak shánět a za druhé, že tam jsou kamery a je možné vše zjistit?? No nahrál Borisům, aby mu mohli dát trest….
Heňo se pěkně bojí, srábek jeden. Celou farmu se bojí duelu…. A Xenie se vážně víc a víc na něj lepí. Chci vidět, jak se budou tvářit všechny „jeho“ holky, až tam budou pohromadě…. :-D :-D.

35
dejna
Reagovat

@JanaH:
Škoda, chtěla jsem psát, až bude jasné, že dnešní díl viděli všichni. :) Ale napsala jsem, že napíšu až uvidím.
Jsem rozpůlená, proto dvě části.
1. To, co Erik udělal, je debilita vysokého stupně. Nezeptat se narovinu, snažit se obejít kamery, aby získal co? Mince jako suvenýr? Nebo aby farmáře poškodil? Proč to nevysvětlil, když jednu vracel? Kde je druhá, u Sáry?
Mrzí mě, že jsem se tu včas nezeptala, co se děje s mincemi, které neutratí. Možná to někde bylo, ale já to nezaregistrovala.
Nu co už – nejspíš za to vyletí ještě v tomto týdnu, nebo počkají na dobu, kdy bude nejlepší to zveřejnit, aby vyletěl na základě veřejného mínění.
2. Nebyla bych rozpolcená, kdybych si nesrovnala to, co pouštěla Evelyn, s tím, co bylo pouštěno nám. V pátek chybějí na stole dvě mince, když se farmáři s nimi loučí. Košíky stojí na stole za jejich zády. Když odcházejí, Erik si nese kufr a svůj košík.
V pondělí je to ukázáno poněkud jinak a navíc Erik odchází se dvěma košíky.
To je asi tak vše.
Nechci to zlehčovat, konečně v trestním zákoníku v § 205 je krádež definována jasně.
Kdo je bez viny, ať hodí kamenem.
Já házet nebudu.

36
Ajda
Reagovat

S Erikovou vášní pro taktiku za sebe tipuji, že mince ukradl a čekal, že za to padne trest pro ex FT. To zapadá i do Sářina přiznání, že jim Erik její vypadnutí dvojnásobně oplatí. Nevyšlo mu to, zatím.

37
Jája
Reagovat

@dejna: Musím s tebou souhlasit. Tohle není košér. Ve čtvrtek Erik odchází s jedním košíkem, spacákem a kufrem. Sářin košik stojí ne na kraji, ale uprostřed stolu a v pondělí nám ukazují něco zcela jiného. Investigativní detektivce se něco nepovedlo – má pravdu u soudu by to neobstálo (už je moc svědků a obrazového materiálu o manipulaci s diváky). Jak nám to asi borisové vysvětlí? I Erik s potutelným úsměvem nám sděluje, že „možno sa nájde, možno nie“. To je ten podraz na Erika, jak to minulý týden běželo Fb?

39
Franz
Reagovat

Předpokládám, že kauza Erik je schválně uměle vytvořená štábem pro diváky. Oni dobře ví, že ho takto nepošpiní, ale naopak mu udělají dobrou reklamu. Pořad vrcholí a tak je potřeba upoutat max. pozornost. Jeho fanoušci se nemusí bát, že by ho neviděli ve finále.

40
JanaH
Reagovat

@dejna: myslím, že je to prostší, než se může zdát. Leklá ryba ještě chtěla duelantům přilepšit, a tak Erik dovalil koše zpět.
Nebo se některé scénky pro velký úspěch opakují. :-D
Erikovo košíkové odcházení bylo holt natočeno dvakrát. Proč, o tom můžeme diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je všechno, co s tím můžeme udělat. Dovolila jsem si mírně poupravit Cimrmana, snad Mistr promine. ;-)
No a protože je opakování matka moudrosti, zopakovala jsem si:
28.54 je na stole 7 a 5 mincí (je to ale blbě vidět)
30.06 chystá FT košíky na levé straně stolu, na místě Sáry je 7 mincí, Erikovy nejsou vidět.
30.13 jsou košíky fuč, u Sáry 7 mincí, u Erika 3
30.46 jsou koše zpět, stojí uprostřed stolu, na mince není vidět
32.34 táhne Sára 2 kufry ze dveří, Erik jeden, spacák má na ramenou a bere jeden koš, druhý nechává na místě, na mince není vidět
32.40 jdou do domu pravdy se stejným nákladem, tedy bez druhého košíku, Erik navíc nese přes ruku Sářin rozbalený spacák
33.02 už mají v domě pravdy oba koše
41.21 už je konečně vidět na místo, kde dřív byly mince a stůl je bez mincí

41
JanaH
Reagovat

@dejna: ale to bys musela protestovat proti každému odkazu, který sem kdo vrzne… ;-) Bo všechny předbíhají.

42
bobina
Reagovat

@Franz: Z hajzlíka udělat chudáčka k politování / a nejen v této reality /. Je to smutné…

43
dejna
Reagovat

@Ajda:
Pokud by se toto potvrdilo, pak by u mně skončil. Protože i hra by měla mít své hranice. V Survivoru jsem se třeba nepřenesla přes to, že se hrabali v cizích taškách, jestli má jejich majitel schovanou imunitu.
@JanaH:
Neprotestovala jsem, odkazy mi nevadí. :)

44
bobina
Reagovat

@Ajda: 36 – skvělý postřeh!

45
JanaH
Reagovat

@dejna: OK, OK! :-) Jsem si to „škoda“ vzala k srdci, protože zrovna já odkazama šetřím jak to nejvíc jde, bo dřív to byly přešlapy proti pravidlům, mazaly se a dneska je to děsně in. :-D Jsem raději totálně out a šetřit budu klidně dál, prd a wořech se stane. :-D Taky málokterý rozkliknu, i bez toho se dá poznat wo co gou a jestli mě to zajímá… Ale letos už jsem se tady taky asi tak třikrát utrhla ze řetězu. :-)
Prolítla jsem fejsbůk, kdosi tam šermuje oblečením Erika, ale asi je slepý. Erik je oblečený furt stejně, akorát jednou má víc zaplou bundu a kapucu na makovici.
Ale zapomněla jsem zmínit, co mě zarazilo už při prvním shlédnutí. A sice, že když Evelyn začala počítat mince, Anka byla jakási vyvalená. Připomnělo se mi to dnes při rekapitulaci kauzy. A Kačena je kačena, když neumí napočítat do dvanácti. Á nebo to zjistili a čekali co bude. :-) Proto vyvalená Anka.

46
dejna
Reagovat

@JanaH:
A já ti zase prozradím, co mě zarazilo v dnešní farmě. Je to ve chvíli, kdy Erik sedí na místě farmáře, kdosi jde kolem něj, on současně sahá do kapsy a cosi tomu komusi dává. Já jsem nepostřehla, o koho jde, ale napadlo mě, jestli někomu nedává tu druhou minci. I když si myslím, že ji má Sára.
To „škoda“ byla jedna z mých myšlenkových zkratek, nechce se mi ji rozpitvávat, bylo by to na delší lokte. Odkazy mi opravdu nevadí, sama jich moc nedávám, ale většinu z nich poctivě rozklikávám. ;D

47
dejna
Reagovat

A v dnešním díle jsem měla největší radost z Vladkovy imunity. :)) A taky mě (opět) nejvíc pobavil. :D

48
Wally
Reagovat

Ony se někdy při vracení přepočítávaly mince? :D)))
Andula byla pěkně nas..á, že nemá imunitu.

49
JanaH
Reagovat

@Wally: ne. A proto to počítání nahlas „jedna, dve, tri, čtyri… “ bylo tak okaté. :-D
@dejna: v dnešní, tj. šestašedesátce? Tak to si nevybavuju. Viděla jsem v pátek a jaksi tomu věnuju málo pozornosti, což se ukazuje, že nekecám. :-) Navíc už mám za sebou i zítřek a pak abych dávala bacha co bylo, co teprve zítra bude… Už aby byl konec! :-D

50
JanaH
Reagovat

@Wally: zas ale na druhou stranu se ještě nikdy nenašel dobroděj, který by si vzal něco „na památku“ pro sebe i svoji milou rozmilou. :-DD

51
Johana
Reagovat

@dejna: krom Vladkovy imunity mě dnes potěšila i neimunita Kačeny…a ona ji tak mocinky potřebovala, neboť ji už konečně hoří koudel u zadku:)

52
Fixa
Reagovat

@JanaH: /50/ Ale vzal, nepamatuji si přesně, ale myslím si, že to bylo 8 a tam si jedna farmářka odnesla recepty na pečení koláčů.

53
JanaH
Reagovat

@Johana: a Andule dtto. :-)

@Fixa: dobrá, opravím se, i když si myslím, že to není nutné a že to skoro všichni pochopili.
Ještě se nikdy nenašel nikdo, kdo by ukradl mince.

54
Fixa
Reagovat

@JanaH:/53/ Máš pravdu , mince ještě nikdo nevzal. Asi jsem to špatně pochopila.

55
JanaH
Reagovat

@Fixa: je to spíš moje chyba, zas píšu jak hotentot, to jsou ty „zkratky“ a pak to podle toho vypadá. :-D
Ukradené recepty si pamatuju, i to, že se po nich Martin sháněl, nebyla to čistě náhodou Šárka v sedmičce?

56
Lady XL
Reagovat

@dejna: ad Survivor- ani já se nikdy nepřenesu přes to, že se může lézt lidem do osobních věcí. V počátcích se to nesmělo.
Taky jsem si všimla toho momentu, kdy něco dává Erik z kapsy komusi,kdo jde za ním. A pěkně tajně… přijde mu to že snad Luky?… Mince – záhada. Nikdy se nepočítaly,ani vracení jsme nevídali…však byli všichni překvapení. Najednou je z toho scéna hned na začátku sezení s Evelyn! Buď viděl štáb hned při střihu dílu,co Erik udělal a věděli tudíž,že bude mince chybět a hodí se jim to do „krámu“. Nebo je to z nějakého důvodu celé zinscenované pro nás diváky… viz různé varianty odchodu s košíky použitých ve „stejném“ dílu… ale vysílaných v různé dny. Uvidíme 😁

57
Horalka
Reagovat

Muj nazor je, ze cela akce mince je opet nahrana. A jeste prileju ohen do ohne – kdyz se erik vratil na farmu a brecel, tak mel docela svetlejsi vlasy, nez v duelu. Sice mi prijde divne, ze by brecel ex post. Ale v duelu vlasy tmave. Mam radost z imunity vladka, a disciplina jasne pro Xenku. Manipulace, manipulace, manipulace… proc se vubec divam a resim :)

58
Lady XL
Reagovat

@Horalka: taky jsem si říkala, že disciplína je akorát pro Xenii. U chlapů si možná mysleli, že to vyhraje Lukáš, ale geroj Vlado vyděržal :-D. Fakt asi nemá cenu řešit akce, které zavání nahráním…. Já si třeba myslím, že za xx farem, co už jich bylo, si určitě někdo nějakou minci vzal (ne ty z truhlice) a prostě se to neřešilo, nebo se to prostě neřešilo přes obrazovku…. Plíšek sem, plíšek tam… :-D. Navíc teď si holt dal o minci méně, nikdo jiný na tom není škodný. Ovšem tehdy ty ukradené (pardon – odnesené…) recepty na koláče to bylo něco :-D :-D. To byla dobrá pomsta od dotyčné, protože vlastně ona hlavně pekla a pekla…. Byly ženské nahrané, než přinesl Martin nové recepty.
Myslím, že to natáčení víc a víc flákají. Přestože tam mají víc a víc kamer a tentokrát ty stabilní, nechodí tam už žádný kameraman, tak se asi v zázemí pohybuje méně lidí, méně střihačů, či nestíhají. Prostě ty díly občas „bastlí“ tak, aby daly potřebnou stopáž a tak tam holt nasekají střihy občas bez časové posloupnosti. Tohle bych ale chápala (nebo spíš měla pochopení),, kdyby to celé běželo s cca dvou denním zpožděním a holt nebyl čas na výběr záběrů a pořádní sestřih… Ale takhle? Holt se blíží finále a už to chtějí mít za sebou všichni – i štáb. A nedej bože, jestli se jim rozpadá jejich koncept na finalisty…., to pak musí zasáhnout ruka boží/režiséra.
zatím nevidím nikde dnešní díl? Dřevo nedošlo?

59
JanaH
Reagovat

@dejna: záhada objasněna! ;-) Ten tajemný předmět, který lovil Erik v kapse, je zapalovač. :-D Oním neznámým, kterému ho podal, je Heňo. Za chvilku za Erikem v křesle prošel ještě Luky, šli s Heněm na fajku. :-))

60
dejna
Reagovat

@JanaH:
Jáááj, jsi Colombo, smekám! :DD

61
JanaH
Reagovat

@dejna: začalo mě zajímat, co tak strašně „kradmo“ ten Erik zas komusi dával. A pro pořádek, hlavně. :-D Prve jsem to nezaregistrovala, protože se to odehrálo, když už zase! měla Anka plačtivou scénku (asi milióntou v pořadí), že moc a moc chce jít domů… a to vypínám pozornost na absolutní minimum, bo je to děsně otravné. Asi i pro kluky, tak se šli zdekovat na fajku. :-D
O nějakou hodnotu plíšků nejde, spíš o princip. Imunita byla nachystaná jasně pro Xenku a Potěmkina, ten visí každé ráno v domě pravdy.
Dřevo je na skladě v záložním skladu, zejména „přiznivci“ Lukyho si přijdou na své, Mário opět na scéně, to rozdmýchá vášně. :-D Andula je vážně úplně vypatlaná a nejvíc mě bavil Potěmkin.

62
Jája
Reagovat

Snad nic moc veĺa neprezradím :) ale náběh Polievočky na vlastní vidle – k nezaplacení. 3x jsem si vychutnala a pořád nemám dost. :D :D :D

63
dejna
Reagovat

@JanaH: Myslím, že si přijdou na své obě „spřátelené“ strany – ať už „příznivci“ Lukyho nebo „příznivci“ Erika. :DD
Ale teď vážně – to byl jediný moment, který nepotěšil, jinak mě královsky bavil Vladko (i když byl už občas na hraně) a i některé komenty Heňa. :D
@Jája: Úchvatný okamžik! :D

64
Johana
Reagovat

@Jája: za chvíli zatopím a už se těším…Anča je čím dál otravnější s tím svým sileným, přehrávaným pláčem a nejhorší na tom je, že neví kdy přestat…s Kačenou nejnudnější osoby letošní Farmy.

65
JanaH
Reagovat

Povídali Šmahlík s Zitronem, že vraj inkriminované záběry „mincí na památku“ rychlostí blesku našla strihačka Betka. :-)

66
Jája
Reagovat

@JanaH: Jj, strihačka Betka je nejaktivnější z borisovců. Reaguje rychlostí blesku, jinak by husobojka neměla o čem žvástat. Co tak, kdyby nám sestříhala kolik potravin Xena zpracuje za 1 den (co ji vidím, tak pořád něco cpe do té díry v hlavě) nebo kolik jednotek práce – mimo ranní postávání u zvířat – odvede Heňo za 1 den ve srovnání s počtem vybáňaných fajek.

67
JanaH
Reagovat

@Jája: jj, holt plní objednávku. Jako řádný zaměstnanec. Na tlačení do hlavy nebo postávání u stájí patrně žádné objednávky nemá. :-D

68
Lady XL
Reagovat

Opět se dobře bavím všemi komenty :-D. Už jsem zatopila a souhlasím – na své si přijdou všichni a Anča polievočka si pěkně naběhla a ještě jí to ani nedošlo, musely jí to říct ostatní holky :-). Akorát je smolíček, že tím pomohla druhé nepopulární osůbce – no je jasné komu – Katce. Teď bude zajímavé, zda Xenie nepoužije imunitu, to tam zatím nepadlo a snad ani ještě nikoho nenapadlo, protože si myslím, že ji by si Andula do souboje nevzala… To by zase ale nebyl mužský duel, který chce Erik. Moc se mi líbí, jak spekulují, proč a nač a do toho tam poletuje Vladko a má své záchvaty….
Souhlasím, že by bylo zajímavé udělat sestřihy s časovým součtem – jak dlouho profajčil Heňo den, jak dlouho posedával tuhle a támhle a kolik času strávil aspoň postávajíc ve stáji…. A na vyplnění dne bych jim dala soutěž v dojení, ať se pocvičí. Ono by se vidělo, kdo se kolem zvířat fakt pohybuje i s tím, že s nimi pracuje a ne se jen opírá o ohrádku, či občas vezme vidle…. Koneckonců i v duelu se to nakonec projevilo, že měl Erik víc zkušeností s dojením. Že Norovi koza stávkovala neberu, měl ji umět nějak zkrotit a hlavně ji nedojit jen za jeden cecek a jednou rukou.

69
anonym
Reagovat

@Jája: Nejhezčí moment, seděla pak jako na ty vidle napíchnutá, hned jí zmizel úsměv a hihňáňíčko od srdíška :-D Kačena vysmátá a ani ji nenapadlo tuto „malou chybičku“ napravit směrem zpět :-D Polievčka se cpala do kuchyně tak vehementně, až tu funkci dostala :-D

@Lady XL: Kolik času Xenie prožere a profláká kolem Heňa, už mám o tuhle ozdobu ženských strach :-)

70
Lady XL
Reagovat

No a jelikož Xeňka tak trpí na Heňa, tak je docela možné, že jí ukecá,aby darovala imunitu a aby nebyl mužský duel, je totiž pokakaný strachy ze souboje 😁.

71
Jája
Reagovat

@Lady XL: Myslím, že tentokrát imunitu darovat nelze, imunita je jistým postupem do semifinále a ne ochranou před duelem. I kdyby to tak nebylo, Xena je natolik sobecká, že by to neudělala.

72
JanaH
Reagovat

Erik teď má čtyři bezimunitní krásně na lopatě a tetelí se blahem. Vždyť mu právě o toto celou dobu šlo, no ne? Sluhy vybral parádně, taktikovat umí na jedničku, s tím ostatním už je to velký špatný. Tak ať si to ještě užije. ;-)
Akorát, že Heňovi jaksi vycházejí jeho taktiky několikanásobně líp, když se s jedním sranda duelem dostal stejně daleko a sluha byl taky jen jednou. :-) Ani prát si nemusí. :-D
Tipla bych si, že nejedna kritička by byla šťastná jak blecha, kdyby trpěla takovou „oplácaností“, jakou trpí Xenka. ;-) Nakonec to celé vyhraje, nemám s tím nejmenší problém.
A chudák nervově labilní Anka. Co ta má kolem sebe za lidi, když je pro ni vzorem „jednoho úžasného človeka“ křivák Norko…

73
JanaH
Reagovat

@Jája: jaké sobectví? Já doufám, že hlavně není tak blbá, aby ji darovala.

74
Fixa
Reagovat

Začíná mně být líto, že to končí. Celý čas jsem nenašla nikoho komu bych fandila. Ze všech stran se na mě valí, sice pochybné, ale informace, že finální trojka bude Xena, Heňo a Lukáš. Nevím, ale asi bych byla zklamaná, nemohu si vzpomenou kdy byl Heňo v duelu, dle záběrů v TV žádný velký pracant nebyl, věčně věků krmící se a chechtající se Xena mně taky neoslovila a Lukáše asi jediného vysokoškoláka v této „šou“ se svou příjemnou tvářičkou, TV také nevykreslovala jako pracovitého farmáře. Bůh žehnej farmě, po nás potopa.

75
Lady XL
Reagovat

@Fixa: Heňo byl v dvojduelu ve dvojici s Rebekou a prohráli. Farmáři pak rozhodli,že se má vrátit z nich Heňo…. Od té doby se zklidnil,protože už tam neměl žádnou spolunocležnici. Ovšem být tam další měsíc, tak si Xenkou nejsem jistá 😁

76
Jája
Reagovat

Když se na nás poměrně nepěkně vykašlali všichni dodavatelé dřeva a venku mrzne, až to praští, tak aspoň nějaké drby z tisku, který Franz tolik miluje:

https://www.funmagazin.sk/prasklo-lukasovo-tazke-tajomstvo-farmarskeho-zenicha-natrel-jeho-blizky/

https://precitaj.si/a-je-to-vonku-prekecli-sa-bol-vztah-erika-so-sarou-len-divadlo-alebo-medzi-nimi-vznikla-laska-a-su-spolu-aj-dnes/

77
dejna
Reagovat

Trochu se divím, že od včerejška tu nikdo nenapsal.
Volba sluhů mě mírně šokovala. Čekala jsem Heňa, čekala jsem Vladka – tím by byl jasný ženský duel. Erik ale jede po Heňovi jak slepice po flusu.
A odnesl to Lukáš. To je zajímavé – dvakrát dostal Lukáš po čumáku za svoji dobrotu – jednou od Srdénka, podruhé od Erika. Jako by si osud řekl: Tak, chlapečku, buď budeš alespoň jednou zlej (a zvolíš si ženskou), nebo s tebou nehraju!“. Přemýšlivý Lukáš má o čem dumat. Doufám, že se rozhodne bojovat tak, aby zůstal na farmě.
Na druhou stranu se můžu mýlit v tom, že ho ve dvojici s Heněm vnímám jako slabšího, což vůbec nemusí být.
Na volbu druhého duelanta a duel jsem strašně zvědavá.
Pokud tedy nevyhodí Erika a žádný duel nebude. P:))

78
Jája
Reagovat

Trubka se ozvala :D

79
dejna
Reagovat

@Lady XL:
Připadá mi, že Heňo s Xénií sice blbne, ale spíš jako brácha s mladší sestrou. Jako by nebyl na nezralé holky, ale spíš na ženské, hlavně na dravé ženské. :D

80
JanaH
Reagovat

@dejna: Erik se bál, že Heňo by šel po babě, od Lukyho čeká, že si vezme Heňa (Potěmkina s imunitou nemůže). No, uvidíme.
Moje hlavní „zelí“ :-D Srdénko si to sám sobě nastavil tak, že když neporazí nejlepšího, nemá na Farmě co dělat. Proto vyzval Lukyho… A proto se ten moula taky přihlásil do úplně prvního duelu a stal se prvním obyvatelem chajdalůpky. Tak to vnímám.

Přistála mi v poště… kostymérka Evelyn, co se toho nebojí. :-D
Tento odkaz jsem dávala už loni, ale letos je ještě aktuálnější, bo stejná kostymérka Evelyn obléká i letos a nebojí se toho dvojnásob. ;-)
https://farma.markiza.sk/bonusy/1982228_po-roku-je-z-evelyn-uplne-nova-zena-moze-si-dovolit-aj-to-co-predtym-nie?fb_comment_id=2027065134062883_2028488820587181

81
anonym
Reagovat

@Jája: Dřevo je drahý. Zapracovala, jak tady říkáte, trubka.
@Lady XL: Měsíc? Tak to už je akorát, se snaží oba :-) Kéž by došlo k velkému sblížení :-)

Nemám nějaké velké úvahy a kombinace, ono to stejně, i když tady se kombinuje o 106, stane něco jiného, ale jen ne vysmátou Xenku, sice baby 55+ by jí mohly závidět vizáž, ale jinak je to oplácené nic, je čím dál víc podobná Evelýně:-) Na Farmě se prosmála, prožrala a chtěla bych vidět, jak vydojí Malinu, naprosto zbytečný produkt. Ale zase kdo umí, ten umí :-D

83
Lady XL
Reagovat

@dejna: To je pravda, že Heňo spíš blbne, ale přijde mi, že Xenie do toho začíná dávat víc a víc… Jak říkám, být tam déle, tak ona do něj jde… Jinak máš pravdu, přijde mi, že Heňo je spíš na ty zkušenější, dravější :-D. Ale rozhodně by neřekl ne…
Volba sluhů mne také zaskočila. Je pravda, co píše JanaH, Heňo by asi šel rovnou po babě, aby měl jistotu (pro něj), že vyhraje. A asi tak Erik při volbě uvažoval. Ale neuvědomuje si, že Heňo umí hodně přesvědčovat, aby se neohrozil a tak bude do Lukáše hodně hučet… Výsledek volby není fakt vůbec jistý!! Přitom já si tedy myslím, že by Lukáš na Heňa mohl mít při troše štěstí. U mix duelu se nikdy neví… záleží na disciplínách – tudíž na štábu, co zadá….
Vlado i nadále perlí a v dnešním díle si dávejte bacha na hudbu, občas trefný podkres! I když nevím, nevím, zda by se za to jednou i Vlado neurazil…. – není Rus…

84
Lady XL
Reagovat

@anonym: No když ona je taková pomalá…., proto by potřebovala ještě měsíc… :-D Ale naprostý souhlas, jak se mi nejdřív líbila, že je taková milá, slušná, nekonfliktní v prvních 2-3 týdnech, tak ona je taková pořád, ale stalo se z toho spíš to, že je nijaká, fakt jen usmívající se, hihňající se a ano stále něco žužlající. I tu podobu s Evelyn už také občas vidím… Jo ještě nám ale neříká – a přeji světu mír :-D :-D!
Někdy v počátcích se snažila dojit, spíš to zkoušet, ale teď? Myslím, že ve finále rozhodně soutěž o dojení nedají, to by jí nemohli udělat, aby se znemožnila!! No nemohu se dočkat zítřejší volby….

85
Johana
Reagovat

@Lady XL: jen malá oprava…Heňo s Rebekou duel vyhráli a poslali domů Mária s Beou. Vítězná dvojice
( Rebeka Heňo ) dostala trest za hrubé porušení pravidel a tím trestem bylo, že se vrátí jen jeden z nich a to ten, kterého vyberou farmáři…vybrali Heňa a Rebeka se bez rozloučení poroučela domů.

86
anonym
Reagovat

@Lady XL: No to ne, ta ani neví, kde maj kozy vemeno :-D Jinak souhlasím, taková květinka, která jen žere a hihňá se jako husa, hehehe, to má jako dobře nacvičený :-)

87
Fixa
Reagovat

@Johana: Díky, já jsem se tak trápila, že si nic nepamatuji, ale tento duel si pamatuji, přišlo mi tenkrát nespravedlivé, že vychodili Rebeku tímto způsobem. Z mého pohledu bylo více možností jak Rebeku potrestat.

88
Lady XL
Reagovat

@Johana: Díky za opravu, popletla jsem to 😁

89
Johana
Reagovat

@Fixa: určitě by bylo zajímavější kdyby se na Rebeku uplatnil stejný trest jako na Erika – automaticky další duel a soupeře nechat vybrat farmáři.
Škoda jen, že se Heňovi daří vyhýbat pořádným chlapským duelům a bafkajíc v klídku pod sukněmi se možná propasíruje až do finále…taky taktika, ale taková srabácká.

90
anonym
Reagovat

@Fixa: Třeba zákaz šuká… s Heníkem? No, třeba by to bylo zajímavé :-D

91
JanaH
Reagovat

Jáááj, kyselé hrozny? To je ale mrzuté, no čo už. :-D
Ale smůla, Xenka má nakročeno k vítězství víc než dobře, vyhrála tři imunity a v eliminacích má z bab největší šance. Jj, kdo umí, ten umí. S tím nic nenadělá ani ten sebevětší zapšklý hejtr, „sorryjako“. Navíc je fanoušem Borisů.
Ta, která se nejvíc Farmou prožrala, už je doma a usilovně hubne. Zatím není extra úspěšná.

@Johana: ale účinná.

92
Johana
Reagovat

@JanaH: tady platí, že účel světí prostředky a nač ze sebe dělat zbytečně geroje…beru to a doufám, že Heňkovi nijak neublíží, že si u mě vysloužil čestný titul Sralbotků král:)

93
JanaH
Reagovat

@Johana: v tom případku má hlasy dva. :-)
I když on mě zrovna nějak neirituje, furt jsou tam tři, kterým bych viděla záda raději, než jemu.
A určitě mu to neublíží, myslím, že má na háku jinačí věci, natož nějaké naše hlasy i s titulem. :-D

94
Wally
Reagovat

Že missky nejsou nejostřejší pastelky v penále se ví. Ale mají už alespoň nějaké chování. To co předvádí Xenia je na facku.
Že je krásná, jí asi doma vtloukali od malička.
https://bruntalsky.denik.cz/galerie/miss-reneta-2017-v-havirove.html?photo=1&mm=7632395

95
anonym
Reagovat

@Lady XL: Jojo, taková nijaká, něco jako eidam na špagetách. Uhihňané nic za každou cenu. Tak on někdo zase za každou cenu chce být vtipný, že? A ani jednomu to nějak nejde :-)

96
anonym
Reagovat

@Wally: Kdyby nebyla protivná tím neskutečným hihi, což ona je, tak by možná i byla hezká, ale na missku už opravdu nemá :-) Kde ty loňské sněhy jsou.

97
Franz
Reagovat

Sklamaný Lukáš sa cíti zneužitý: Nechce sa stať nástrojom pomsty!
https://farma.markiza.sk/aktualne/2014503_sklamany-lukas-sa-citi-zneuzity-nechce-sa-stat-nastrojom-pomsty

No jo, on je velký Mirek Dušín. Obhajoval Erika a ten ho za odměnu udělal sluhou.
Není gay, ale má rád kluky. Ještě neměl žádný vážný vztah ze ženou, ale hraje si na svatbu. Vždyť on ani neví, co by měl s tou Xéniou dělat.
Myslí si, že bude ve finále, ale je fyzicky nejslabší z chlapů. Co tedy chce dělat ve finále? Doufám, že tam ani nebude.

98
Wally
Reagovat

@anonym: Slovenské Hoří, má panenko.

99
anonym
Reagovat

@Franz: Franc, já musím výjimečně opět souhlasit. Jen doufám, že tam nebude ani se svou prozatimní ženou Xénií :-DD

100
anonym
Reagovat

@Wally: Asi tak, hlavně když byla ve spoďárech :-) Ještě dva měsíce Farmy a Evelýna jí může půjčovat šatečky.

101
bobina
Reagovat

Já si myslím, že Erik se chce hlavně zbavit Lukáše, protože L. dostane od farmářů a možná i od diváků víc hlasů než Heňo. Navíc jako sluha si nemůže vybrat disciplíny a tím je v nevýhodě, ať už si vybere Heňa, nebo holku.

103
Lady XL
Reagovat

Prosím, práskněte někdo, až bude dřevo na skladě…. děkuji :-)

Xeňka nám v ukázce tak mocně pláče, že se bojím, bojím :-D :-D… Tedy o ni, že se jí rozpijí šminky :-)

104
Wally
Reagovat

@Lady XL: Napadá mě jediné, že šla Vrchní plačka do duelu. :D))

105
anonym
Reagovat

@Lady XL: Práskám, trubka to tam právě dala.

@Wally: Myslím, že tě to napadá dobře. Ale jen myslím, ještě jsem díl neviděla.

106
anonym
Reagovat

@Lady XL: Pořád lepší, než když se hihňá jako husa.:-D

Začalo se vyřazovat z řad děvenek, co celou farmu proseděly v kuchyni, případně prodrbaly na sluníčku, strašná věc, kdo to čekal, že? :-)

107
Lady XL
Reagovat

Děkuji za informaci o dřevu :-D. Mimochodem, už jsem to chtěla napsat dřív. Letos je to na Farmě takové zvláštní, že část účastníků si tam žije jakoby s vědomím, že se jich vyřazování netýká, že jsou tam snad na dovolené a škaredí se, když si dovolí porazit někoho z jejich středu v normálním spravedlivém duelu… Ba co víc, pláčí jak na pohřbu…

108
anonym
Reagovat

@Lady XL: Jsou zmatený jako lesní včely v zimě, díl je pěkný, navzájem se podrážejí, ale může za to Erik :-) Srdieška pracují jak se hodí, rozum se nějak vytratil :-) Tohle je nejpěknější díl, kde se děvenky předvedly, koho milují srdíškem, toho odrovnají, jako milovaného Norka. Vlastně jim křivdím, ono jim to myslí dobře, jen to žvatlání kolem je zmatené, ale taky cílené:-D Anebo jsou už na totál vypatlaný :-) Pěkný díl.

109
Lady XL
Reagovat

@anonym: Ano, ano – zmatené včelky, postižené varriosou (pardon, nevím teď,jak se přesně ta nemoc jmenuje :-) )…. Ale zhodnotila jsi to dobře. Luky zase příhovor o Erikovi a celkem trefný, ale zbytečný, protože v tuto dobu už nejde jinak taktizovat. A Erik se při dnešní volbě zachoval slušně, i když já bych bývala být jím volila jako sluhu přeci jen Heňa. I kdyby si pak vzal holku do duelu, tak si ho mohl z toho pak dobírat… Fakt by mne zajímalo, co by ta pětice dělala, kdyby tam zůstali jen oni a měli ještě volit sluhy a pak duel. Prostě být v rozhodovací situaci, kdy musí tnout mezi své „milášky a srdiečka“…
Jo fakt zajímavý díl. A ještě by mne zajímalo, jaké by bylo hlasování, být na místě služky Katka…. a pak její volba ….

110
Jája
Reagovat

@Lady XL: Varroáza – my včelaři ti rozumíme. ne každý musí být odborník. :)

111
Jája
Reagovat

Tak nějak jsem do čekala: Polievočka a její vidlové harakiri vs. jednomincový dvojí metr. Lukáš by měl raději mlčet. I tak má dost másla na hlavě, co se týče podrazů s Heněm a to mu jeho svaté svědomí dovolilo? Teď je to jen a jen uražená ješitnost.

112
Lady XL
Reagovat

@Jája: díky za pochopení :-D

113
anonym
Reagovat

Lukáš strachy podělaný, aby nešel do duelu vytahuje empatii z paty. Unikátní poseroutka, který nadělá plno řečí a výsledek je, že si ho baby schovají pod sukně :-)
Pak nastane hromadné fňukání nad polievočkou, ktorú všeci milují a majú u srdiečka, polievočka hraje srdcom, pretože tiež všetky miluje :-) Materiálek jedna radost.

114
Dadla
Reagovat

@Lady XL: Varroáza…mám kamaráda včelaře. A na tyto tři „včelky“ to docela sedí…postižené včely mají zakrnělá nebo téměř žádná křídla, to samé i nožičky. „Pozitivní“ na tom je, že většinou během zimy uhynou :-DDD Můžeme doufat..

115
Franz
Reagovat

@anonym: Někoho ten Erik ve finále přece musí mít. Přece nechceš, aby 11.12, nakráčel do finále a hned se sám prohlásil za vítěze.
Jsem zvědavý na to finále, resp. kdo tam bude a kdo bude chybět. V těchto dnech je svolávají do karantény a testují.

116
Dadla
Reagovat

Dřevo už je i v hlavním skladu..

117
Wally
Reagovat

@Franz: Tak aby se jim tam za těch 10 dní navzájem nezabili. :D))
Jsou bez dohledu kamer, to bude žůrka.

118
anonym
Reagovat

@Franz: Neboj, nakráčí Xenie a pěkně srdíčkově, je odpočatá, silná, ta to dá. Erik sám nebude, nedělej si starosti :-)

119
galadriel
Reagovat

tak ja som rozpísala koment jak blázen a potom sa stopla, že ste to vlastne celé ešte nevideli – asi iba menšina, ale predsa….ta počkám nejakú chvíľu. Ale….veľmi výživné. :)

120
Wally
Reagovat

Ale ta Xenie má velké štěstím že Farma končí. Jinak by měla ten pr..er s mincí na talíři hodně dlouho. :D)))

121
Lady XL
Reagovat

Tak Polievočce se vrátilo to, co udělala jiným – Norovi zařídila duel a tudíž vypadnutí, Sáru se slzami v očích poslala do duelu …. A přitom kdyby hlasující holky počítaly, tak mohly udělat remízu a bylo by zase rozhodnutí na Erikovi, který se mu vyhnul… I když já si myslím, že za Xenku počítal někdo jiný ve štábu a že to dostala možná nařízené, aby se nedostal budoucí finalista do duelu, který by taky mohl prohrát. Ovšem Xenie netušila, že jí to Anka vyčte při loučení, že jí nedala ani tu jednu minci (a já jsem ráda, že jí to Anka řekla, ať taky chvíli má špatné svědomí). Akorát že ten výsledek se pak snažili tak nějak hodit na Katku, že ona to rozhodla (sama ve své duté hlavě si to i myslela), přitom i kdyby dala Ance plný počet mincí, tak by jí jedna chyběla do rovnosti počtu s Lukášem…, právě ta mince od Missky….
Zajímavé – nečetly se disciplíny (poprvé), zmízí Heňo ze scény a Misska nám opět řádí s novomanželem a snaží se být za veselou, akční – tedy jen ne ve farmářských pracech. Vlastně ani v kuchyni jsem ji neviděla krom běžného úklidu. Co ona vlastně dělá, krom toho že přeje světu mír?? :-D

122
JanaH
Reagovat

Eriček milášek si zase opět jednou nasral do papule, žádná novinka. Pro toho, kdo má krátkou paměť nám to nezapomněla strihačka Betka připomenout. ;-)
Nemám ve zvyku hodnotit rodinné příslušníky farmárů. Ale Eričkův fotřík čistá katastrofa. Tak oni jim susedia závidia? :-D To vážně mají co.
Eriček se nezapomněl povyptávat, ako vyzerá v telke. Ako debil, Eričku, ako debil. ;-) Naštěstí to nenutil papínka předvádět, jako onehdá Sáru. :-D
Šmarjá, toto je absolutně nezralý tvor.
Však taky po duelu si okamžitě přestal hrát na chrumkavého.
Duel OK. Polievočka kupodivu neslzela v žádné fázi. Zastali to jiní. A hospodár už začal závěrečně plkat.
Ha, a Xenka funguje líp, než červený hadr na býka, trefa, super. :-D

123
JanaH
Reagovat

@Lady XL: Andula nemá komu co vyčítat. Farmári nemají mincemi hodnotit, jak si „váží“ práce sluhů. Mají mincemi vyplatit nebo nevyplatit někoho z duelu. Eriček rozdělením šest na šest alibisticky uhnul, to byl ještě „dobrý“. Xenka dala Lukymu tři mince. Co by teda komu chybělo?

124
Franz
Reagovat

@JanaH: Souhlas. Erik je přesně celý jeho fotřík. Nejenom podle ksichtu, ale předpokládám, že i podle povahy. No prostě jak říká Erik, táta je šéf šéfů. To, že se změnil po duelu se Sárou byla jen přetvářka a spekulace. Nakonec alibisticky to rozhodnutí nechal na farmáře. Ještě, že mu to nevyšlo.

125
Lady XL
Reagovat

@Franz: No právě, mě by se líbilo, kdyby to udělali nerozhodně a Erik musel vybírat. A pak by mne zajímal Heňo, jak by si vybral. Předpokládám, že asi Katku…
Když oni si to farmáři zavedli tak, že mincemi „hodnotili“ a ne vždy vykupovali. A jejda, až teď jim dochází, že musí hrát za sebe… A stejně si myslím, že Xenie se do Heňa víc zakoukává, než si přiznává…, hned se na něj přilepila, novomanžel je kámoš, Heňo je jí ale bližší. No chci vidět, co se bude dít, až přijedou obě ex… :-D :-D a hlavně po první pijatice, až Heňo ztratí zábrany….
Líbila se mi rozprava při hodnocení děravé střechy u stájí – kdo to dělal (u měšťáků)? No Matúš bouchal klince, Heňo se opaloval … :-D A hlavně že ho Xenie označí za velkého pracanta na Farmě, no jasně – pracoval na ženských :-D.
Jo – Evelyn i Martin začali opět blekotat – nejlepší, jsou z vás noví lidé, noví farmáři… ble ble ble…

126
JanaH
Reagovat

@Franz: když šel Eriček do svého prvního duelu s naprosto marným Máriem, už u volby se rozplakal poté, co mu psychologička Evelyn sladce sdělila, že by na něj nebyl papínek pyšný za to, co vyvádí. No a protože tupá Evelyn… rozebírala to s ním znova před růžovou budkou… A přitom Eriček se všemi prostředky tak snaží zavděčit „šéfovi šéfů“. Až tak, že sním musí rozebírat taktiky a ostatní farmáře i při videorozhovoru.
„Polepšení“ mu mohla sežrat akorát tak naivka Kačena, taky velice brzo vystřízliví.
A víš co, Rupperte, mě i mrzí, že nerozhodoval Erik a neposlal Lukyho do duelu. Mohla fičet do duelu Kačena a nestrašit v šestce. Tehdy měl Eriček štěstí, že ještě nemusel vypadnout z role.

Jinak všecky ostatní rodiny v pohodě, nejvíc se mi líbil Potěmkinův syn Maxmilián a Heňova šmrncovní mama.

@Lady XL: ale u těch stájí byla řeč o Matúšovi a Henrikovi /Polobohovi. Ti patřili k měšťákům.
Heňo je z dědinčanů a ti si stavěli svoje na opačné straně Farmy.

127
anonym
Reagovat

@Lady XL: Co dělá? Žere a … dál pokračovat nebudu :-)

@Franz: Jsem ráda, žes konečně spokojený a vesel, neboj, Xénka se do finále dostane, Erik na to nemá, přijdeš si na své :-) Takový vyčůraný zloduch si zaslouží jen jedno, veřejnou popravu a přibrat i jeho familii. Víš, že děti jsou podobný rodičům? Tedy většinou ano, někde je to i jinak, když se podobaj sousedovi, pak je průser.

Erik štve lidi už natolik, že se do toho zapletou i rodiče, hajzlík jeden nevycválaný:-) Je pravda, že mě zase bere Xenie, jsem ráda, když fňuká, její smích mi čím dál víc připomíná husí kejhání. Holka vůbec není vyčůraná, kdepak, hraje srdíčkem, možná jen neumí počítat:-) Ale hraje dobře, to se zase musí nechat, kdepak květinka, bolševník je to, který se rozrůstá do velkých rozměrů :-) Toliko lásky k lidem a jednoho za druhým pomáhá slušně likvidovat, Kačena se zlikviduje sama, tam se snažit nemusí.

128
anonym
Reagovat

@Lady XL: Jestli se ještě na něco těším, jinak děj se vůle boží, ať si to vyhraje kdo chce, peníze se hodí každému a svoje si tam proseděli, prohulili a i prožrali a prochlastali všichni do jednoho, je jim přáno, tak na to, že se Heník zavře do nějakého kamrlíku s Rebekou a Xenie bude smutně pokukovat. No uvidím, jestli něco uvidím :-) Taky by mohla padnout facka na sále, v tomto případě v kuchyni :-)

129
Johana
Reagovat

Včera jsem si mimořádně vychutnávala Heňa a jeho bobky z duelu, které se tak zoufale a marně snažil zakrýt. Tři mince Lukášovi…ide mi o to, aby sa Luky nedostal zbytočne do duelu a aby sa neohrozil :-DD
Vůbec nechápal, jak si ho Anča mohla vybrat do duelu. Nejspíš si vážně myslel, že se do finále dostane přes svoje ,, kouzlo osobnosti“.

130
dejna
Reagovat

Eriček a jeho fotřík by mohli hrát v Pohádkách z mechu a kapradí – tak mi oba připomínají hlavní hrdiny. :D
Jinak mi ale jeho rodiče připadají v pohodě, tak jako rodiče ostatních, taťka bude „generál“, což se generálům nemusí líbit. :D
Jejich řeč beru jako ironii a nadsázku, která má nakrknout ty, kteří ještě nevěděli, jestli se něj nakrknout mají. :D
Eriček je má evidentně rád, proto s nimi mluví, jak mluví.
Nemyslím, že by se polepšil, naopak byl takový, jako celou farmu, jen už neměl koho provokovat a nebyl tam (skoro) nikdo, kdo by provokoval jeho. Zůstal taktikem/tiktakem :D až do skoro konce, a až do konce se bude tvářit, že je nad věcí, což vždy není a potom na to dobíhá. Ale nebyl tam jediný takový.
Vážně jsem zvědavá, jak poslední týden bude probíhat!

131
JanaH
Reagovat

@Johana: přesně to si myslel, šoknutí nebylo hrané. :-)

Jáááj, ale Eriček na to má! Jenže ouha, nemá šanci projít u exfarmárů, to je průser největší. Takže musí být nejlepší z nejlepších, aby prošel rovnou. Fandit mu ale odmítám, snad je to dovoleno. :-D
Copak asi dostane přímý účastník finále za „odznak“? Zlatou flašku, gambáč, šipku? :-D

132
anonym
Reagovat

@Johana: Ten má „kouzlo osobnosti“ asi jako ten osel, co ho vláčil po farmě:-D I když, baby se na něho třepaly, já tomu určitě nerozumím :-)

Nejhezčí scénka byla, když drbal Sáru a Erika a spadl i se židlí, to se mu moc povedlo:-)
On fungoval i jako komik, v tom je to kouzlo:-)

133
dejna
Reagovat

Anka svojí výčitkou kvůli minci odkryla temné zákoutí ženských kamarádství = za každou cenu budeš se mnou, jinak nejsi kamarádka. Xenie se podle mě rozhodla dobře, alespoň to logicky zdůvodnila.
Nejvíc zírám, jak se podařilo Kačeně prolézt celým humbukem Farmy bez toho, aby si výrazněji mákla. Doufám, že mezi úkoly příštího týdne bude patřit dojení – moc ráda bych ji při tom alespoň jednou viděla. :D
Škoda, že strihačka Betka nenašla moment, kdy osel útočí na srnu – místo toho celou dobu jen sleduji řev Anky a až pak vím, wcg. :D
Vladkův syn je veeelký sympaťák, ale čím dál víc mi vrtá hlavou, jak to Vladko s rodinou má. On asi nebude ten nejvhodnější týpek pro spolužitie. Jakoby na tváři smích, hluboký v srdci žal. :)

Vítězství nepřeji Kačeně, u ostatních se budu rozhodovat podle toho, jak zabojují.

134
anonym
Reagovat

@dejna: S Vladem souhlasím, a synka má šikovného. Vlado zřejmě sítem farmářů taky neprojde, ale jinak bych mu přála se dostat do finiše.
Kačena a dojení, stejně jako Xenie a dojení je něco jako vidět Neapol a zemřít.

135
JanaH
Reagovat

@dejna: s tím „kamarádstvím“ trefa, často to tak „funguje“ a je to kravina největší.
Podle toho, jaké dneska nafasují propriety, na dojení to nevypadá.

136
dejna
Reagovat

Ještě dobrovolně přiznávám, že mě v posledních dnech čím dál víc bavil a baví Heňo. Předtím jako by v něm byla nějaká zloba, víc zahlížel – možná to byl dojezd uvědomění si, jak se na něho po jeho excesech lidi koukaj, v kombinaci s jedem zvaným Sára + Erik.
Nebo mu vyloženě svědčí, že nemá ženskou. Je uvolněný, rozchechtaný – třeba když líčil, jak dopadla jeho předduelová taktika, chechtala jsem se s ním. :D

137
Johana
Reagovat

@dejna: taky se divím slepičímu kamarádství, co si nevidí na špičku nosu, dyť Anču vlastně poslala nekompromisně do duelu nejka Kačena…ta je z obliga a podrazačka, co neocenila Anči kvality je Xeňa:))

138
JanaH
Reagovat

@dejna: opsáno z FB: „Zmyslom jeho života je nadzigať sa a zadzigať si“.
Docela výstižné… :-D Taky kdy jindy, než když je mladý a bez závazků.
Stejně tak je mi šumák chichotání dvacetileté Xenky, ale už mě vytáčí diblíkování skoro dvakrát tak staré Anduly, která už je navíc napůl umělá.
Nemít Potěmkin démona v podobě chlastu, mohl být mým hlavním fanouškem. :-)
@Johana: kdyby to takto fungovalo jen na Farmě, bylo by to ještě krásné… :-D

139
Lady XL
Reagovat

@JanaH: Děkuji za opravu – Heňo/Henrik, pořád jsem ta jména zaměňovala. Ano, Henrik se hlavně na začátku moc rád opaloval :-D.
Víte, mě svým způsobem Heňo taky teď baví, je s ním sranda, je uvolněný… Ale já pořád myslím na to, že taky projel tou farmou jakoby nic, Hlavně chlast, muchlovačky. Prostě takový frajírek, který jen vzal zpátečku po té propleskávačce v podobě dvojduelu, kdy mu možná teprve došlo, že by taky mohl odejít a být brzy zapomenut. Jinak ho považuji za slušného flákače. Když tak vidím ten cvrkot mezi ním a Xenií a k tomu Lukáš, jak se chová, tak prostě tomu Lukymu tu slabost pro muže víc věřím. Myslím, že je dost vnitřně rozpolcený. Asi nejvíc výhru teď přeji Vladovi, i když vím, že nevyhraje…, ale jeho proslovy, to je prostě něco. Měl by se živit jako řečník – jen ne na pohřbech, to by všichni umřeli smíchy :-).
Že jsem spíš na straně Erika netajím, ale není můj 100% fanoušek, vidím jeho chyby, ne všechno se mi líbí atd…, holt si ale někoho vybrat „musím“ :-). A uhihňané missí střevo, kuňkalku Kačenou…. Tedy i když to missí střevo moc dobře ví co a jak udělat, koneckonců dostat se tak daleko v soutěži MISS, taky něco potřebuje, nejen krásu! Takže holka nám vyhraje bez větších mozolů na rukách… Jo a byla v kuchyni a vařila, tak beru zpět, že v kuchyni se nepředvedla :-)

140
anonym
Reagovat

@dejna: Heňo má slušné postřehy a komenty, ale jeho přechodné chování po odchodu kamrlíkové partnerky bylo napřesdržku, až tak se uhlídat taky neumí.

141
Lady XL
Reagovat

Ještě – jak zase po zrušení FT opět začali pomlouvat Erika, tak jsem si říkala, proč by měl slavit s nimi za každou cenu? Ví, že jsou falešní, ví, že chtějí, aby vypadl v první řadě on. Navíc už nějakou dobu je tahle pětka spolu, Vlado většinou jen přihlíží, nebo si jde taky po svém, tak co tam s nimi? Já osobně to mám obdobně, asi bych s tou rozjetou skupinkou nechtěla být a raději bych byla sama. Navíc si myslím, že má asi v domku tepleji než oni. Aspoň tam chodil bos.
Ještě k duelu – přišlo mi, že Andula to v první vzdávala už v první třetině, vám ne? A opět se divím, jak se vysvětlují blbě pravidla (neúplně), protože to Anka podle mne pochopila trošku jinak a zejména při začátku si tak ztížila disciplínu – nechci upřesňovat pro toho,kdo neviděl… Zato Heňo si to hned ulehčil (což díky nepřesnému vysvětlení mohl)…. A osobně si myslím, že dvě disciplíny byly spíš pro chlapa, třetí by např. dala s přehledem Sára, prostě to chtělo sílu v pažích a tu v kuchyni nezískáš…. :-). A podle hovoru Evelyn se musela s Heňom o disciplínách bavit, jen to holt do tv tentokrát nedali..

142
Lady XL
Reagovat

@Johana: Já nejsem přesvědčená, že to byla Kačena (tedy jediná). Je pravda, že se nebránila tomu, že musí zůstat služkou, ale tím, že dala jednu minci Lukášovi a jen dvě Ance, tak ještě nezpůsobila konečný odchod Anky do duelu. To udělala před ní Xenie. Anka měla na konci o 2 mince méně (1 od Kačeny, 1 od Xenie). Prostě, kdyby jí Xenie dala 1 minci a Kačena všechny, tak bylo nerozhodně…., tj. při darování 3 mincí od Kačeny by stále Andule chyběla 1 mince…

143
dejna
Reagovat

@JanaH:
Njn, potom čo už? :D Teď bude mít bab, že je bude přehazovat vidlemi. :D
Jako že máš pocit, že by tu výhru Potěmkin prochlastal? Toho se bojím já, proto ho sice ještě nezavrhuji, ale v řadě je ve druhé půlce.
Ještě jsem si vzpomněla, že Anka a Katka mají „zavřený“ Instagram, asi je tam moc nechválili – co je proti tomu jedna mince. ;D

144
Johana
Reagovat

@JanaH: a mým hlavním fanoušem je Voloďa, i přes jeho alkoholické démony.
Třeba, až se zpětně uvidí, vstoupí si do svědomí, i když tomu moc nevěřím, neboť co je geneticky dáno jen tak obelstít nejde:)
V každém případě mě bavil celý čas nejvíc.
Určitě bych nerada za vítěze Kačenu, Anču a Heňa, ze zbytku je mi jedno kdo, pokud by byla šance, že se o vítězství řádně poperou.
To semifinálové vyřizování účtů ze strany exfarmářů fakt nemusím.

145
anonym
Reagovat

@Lady XL: Vařila, aby se nacpala, ta holka je bezedná :-D Misska snad dřív, kdy se držela, teď konkuruje Evelýně. nic proti, tam by jich nakynulo víc, zbyla jen ona, taková nakynutá buchta.
Vlado určitě nevyhraje, ale kdyby, tak by mi to vůůůůbec nevadilo:-) Ale na to jsou nachystaný jiní a mám obavu, že obojetný Lukáš, který ještě ani jednou neřekl „A“, ale jen mlžil. Taky slušný hráč. Bude objímačka s Máriem? :-)

146
JanaH
Reagovat

@Lady XL: no, tak hlavně, že v těch děravých stájích nemá prsty ten lempl Heňo.
A věř tomu nebo ne, ale Luky není v tomto směru vnitřně rozpolcený ani trochu. ;-) Asi je pro tebe jeho orientace moc důležitá…
@dejna: nene, ať si každý s výhrou udělá co se mu zlíbí. Jen nemůže být mým hlavním fanoušem někdo, kdo umí být nekontrolovatelně agresivní pod vlivem jakékoli omamné látky. :-D Tedy Potěmkin a pasuje to i na Heníka.

147
JanaH
Reagovat

@Johana: jj, mě taky bavil a ze začátku jsem se ho dost zastávala, když tady byl za debila. To on není ani náhodou, spolubojovníky často přečetl s přehledem, akorát v Matúšovi se sekl.
S těmi ostatními třemi to mám stejně.

148
Johana
Reagovat

@Lady XL: to ano, jenže tím, že Kačena dala jednu minci Lukášovi, definitivně rozhodla, že Anka jde do duelu. Pokud by dala všechny tři mince Anči, rozhodnutí by přenechala Erikovi.
Xénie, podle mě neudělala až tak nepochopitelnou věc, co nechápu, je rozhodnutí Kačeny.

149
Franz
Reagovat

@anonym: Divím, že odpovídáš pouze mně. Já jsem se pouze přidal. A kdo vyhraje máte všichni přece jasné, ne? Ano, Voloďa to nebude, ten jen čeká, že ho někdo pozve do Prešova.

150
Jája
Reagovat

S Erikem můžete být klidní. Do finále se nedostane i když mu asi bude chybět jen kousíček. Podle toho co napsala Heňova první souputnice temnými nocemi, že kdyby věděla skutečnosti, které ví po shlédnutí farmy teď, dopadlo by to s Erikem jinak.

151
JanaH
Reagovat

@Johana: Kačena je stejná alibistka jako Eriček, ba možná horší. Chtěla si pojistit postup do šestky a zabalila to Andule do srdíšek. Ale to jí museli Luky s Heňem předtím natvrdo říct, že není žádná jistota, že duel bude pánský a může jít klidně i ona…
@Franz: protože ty už nejsi třídní nepřítel? :-D Tak teď za to pykáš, nic si z toho nedělej.
U nás se říká: „Dívaja sa naňho z dálky, vypadá jak hňup. Doňďa blíž, ono akorát“.
Znáš? Já se tím řídím a krásně to funguje. ;-)
Jája: vykecala to Niki na IG a následně toho byl a furt je plný fesbůk.

152
anonym
Reagovat

@Franz: Buď rád, že ti někdo odpovídá, kapišto :-D A drž se, finál Xenie bude síla, aby tě to nesložilo :-D

153
anonym
Reagovat

Tady je tedy boj za vítěze:-D
Je mi to jedno, už jsem psala, ať si to vyhraje kdo chce, nemám favorita, Kačena vyfrčí jedna radost a těm dalším to přeju. Od srdíššška:-))))

154
Johana
Reagovat

@JanaH: nebude ta Kačena nakonec najprefíkanejšia osoba na farmě?
Zatím ji prokouknul jen Erik, pro ostatní je ta nejcitlivější a nejlaskavější osoba po svatém Norkovi.
Úspěšně, se srdcem na dlani, se dokáže zbavit i těch nejbližších, aniž by ji to měl někdo za zlé.

155
Wally
Reagovat

@Lady XL: Ano, někdo ještě neviděl. proto to podrobně popíšu. A místo Anduly napíšu Sára.
Přestaň už ty mince přepočítávat, děláš si v tom větší a větší guláš. Kdyby jí dala Xenie 1 tak plichta. :D))

156
anonym
Reagovat

@Franz: Protože tě chci podpořit, chápeš? Je mi tě líto. Neboj, všechno dobře dopadne :-D

157
anonym
Reagovat

@Johana: Ale bude jí to asi na prd:-)

158
JanaH
Reagovat

@Johana: přesně. Mně se otevírá kudla v kapse, když slyším, jaké je to milé a úprimné žieňa. Taková ploštice.
Udělala tak, aby nebyl prvním duelantem Luky. To se jí přece nedá vyčítat, ty omáčky už jo. Pak se běžela Andule omlouvat, Andula, že nevadí, ale že ji mrzí, že Xenka jí nedala ani jednu minci. A to milé a úprimné žieňa zahlásilo: „no veď to“. :-)
Mě fakt mrzí, že to nerozhodoval Eriček. :-/
@Wally: ptala jsem se už ráno… :-D

159
Franz
Reagovat

anonym – už jsem to tady psal jednou, že se divím jak mně pořád přisuzujete nějaké jméno komu fandím. To nemůžete vědět, já tu nikdy nic nenapsal.

160
Johana
Reagovat

Snad nic důležitého neprozradím, spíš je to varování pro ty, co ještě neviděli, ale desetiminutové sólo pro slepičinec, posilněný vaječňákem, ke konci dnešního dílu je jen pro otrlé…kyblík navíc a ušní špunty doporučuji:)

161
anonym
Reagovat

@Franz: To víš, je to ve hvězdách, ty tajnůstkáři :-)))

162
Jája
Reagovat

@Johana: Podezřívám Potěmkina, že má pod postelí bednu s práškama na uklidnění (nevěřím, že mu takhle zabírá Bible). :D

163
Johana
Reagovat

@Jája: pravda, vypadal jak kdyby požil plato Lexaurinu a ten jeho zhnusený pohled byl za všechny prachy:))

164
Ola Sedlackova
Reagovat

Ja nevim,ale ja z tohoVladimira nemam dobry pocit Rozhodne bych s nim nechtela zit v jedne domacnosti.

165
Bejcice
Reagovat

@Lady XL: No ty jsi mi vážně mincovní matematik :) Nezlob se, prosím, ale jsi někde tam, jak ten erikuv peníz. Početne úplně mimo.

Přidat komentář