Panáček v reality show

Farma 12: Díky omylům, farma plná romantiky

9. Říjen 2020 | napsal(a): | reality show: Farma 12 SK

malování

Víc než práce se tento týden na farmě provozuje tulení. Nikola je minulost, konečně může Heňo dovádět s Rebekou. Úplně na začátku zblbnul Sáru, jenže potom omylem skončil v posteli s Nikolou. Má empatii, jak tvrdí, proto ji nedokázal přiznat, že šlo o omyl a on od začátku touží po krásných očích a úsměvu Rebeky. To se mu po odchodu Nikoly splnilo, ona se nebrání ničemu. A pomýlených dvojic tam bylo víc. A asi ještě bude.

Tento týden končím čtvrtkem, dál to uvidím až v pondělí.

Co se dělo ve zkratce

Odměnou po spojení byla párty. Jak jiná plná alkoholu a jídla. Aby se zregenerovali, mají za odměnu wellnes. Rozdělí se do dvojic a užívání začíná. Vzájemně se masírují, pleťové masky, relax…

titll

Farmářem týdne je zvolený Norbert, který druhý den určí za sluhy striptéra Henrika a Moniku. Vaření je tento týden zábava, mají plno zbytků z hostiny.
Heňo s Rebekou si užívají, co to jde. Nikola v Chalúpke zuří, ale dobře jí tak. Vzpomínáte, jakou měla radost, když ze sluhovny vyhodila Sáru?

Malina začíná mít problémy s vemenem, oproti jiným farmám docela brzo. Málo vydojená? Erik tvrdí, že on z ní dostal každou kapku. Prvně je problém s jedním strukem, bohužel, ve středu už teče pouze slané mléko. Bude to řešit Martin.

Hospodář s avizovaným psem a jeho úlohy

1/ Regály do přístřešku na sušení keramiky
2/ Už se spojili, proto i stěny uvnitř domu budou přetřené na jednotnou bílou barvu
3/ Chodník mezi domem a zvířaty, tentokrát ze štěrku
4/ Vysetí trávy
5/ Osázení palisád květinami
6/ Parkúr pro prasátka
7/ Hmyzí hotel
8/ Šlapání zelí
9/ Recepty od diváků
10/ Uklidit všudypřítomný nepořádek!!!!

Workshop – telemost

Většina si dopřává siestu po obědě, ale smůla, bude se tvořit. Letos se svíčky nekonají, budou ze včelího vosku vyrábět ubrousky, prý jako obaly na potraviny, tvrdí Martin. Látku nastříhají na čtverce, roztopí vosk a ubrousky v něm vykoupou. Usušit a hotovo. Podle Henrika je to pořádná blbost a trochu s ním souhlasím.

workshop

Řeší vztahy, pomlouvají, kují pikle ohledně duelu, nic nového. Henrik skládá gril a i ostatní pracují. Heňo, Rebeka, Matúš a Katarína malují ložnici na bílo. Barva je více na nich než na zdech. Když se chce zmalovaná Katka osprchovat, protože Matúš jí inteligentně přetřel vlasy, tak je konflikt s Evou. Ona se tam zrovna chystala, bla, bla, bla…. Matúš odsuzuje přelétavost Heňa, ale sám zapomíná, jak neúspěšný přelétavý loudil je on sám.

Erik dál peče pouze se Sárou. Vyvolává nové hádky, všichni ho mají plné zuby, nejlépe, kdyby ho Henrik vyřadil v duelu a byl by klid. Erikovi začal vadit i Noro. Že by žárlil? Je si jistý, že už ho nikdy nikdo FT nezvolí, všichni vidí, jak je honí do práce. Nikdo jiný si nestěžuje.

Rebece se obrací žaludek. Katarína a Bea žádají pro ni těhotenský test. Rebeka byla v osmnácti na potratu, to Evu řádně rozčílilo. Ale vzápětí je plná pochopení. Otcem by měl být ten, kterého nechala doma, chtěla se rozejít, proto i přihláška na Farmu.

Chalúpka

Nikola zcela změnila poklidnou atmosféru v tomto vyhnanství. Neustále řeší sebe, Heňa, Rebeku a pořád dokola. Pohrdá lidmi na Farmě, hnusí se jí chování dvojky H+R. Maja je z toho rozhozená, topí se v negativních pocitech. Evelyn jim opakuje, že po návratu mohou zbytku nastavit zrcadlo.

srdce

Vysvobození z Chalúpky se blíží, i když nevíme, kolik se jich reálně vrátí do hry. Aby se nenudili, musí z korálků a drátu vyrobit srdíčka, která po návratu věnují svým oblíbencům. Srdénko je šikovný, má krásné vyplétané srdíčko a to plánuje věnovat Evelyn. Co na ni vidí? I tato zábava je pro Mária práce, ta mu jde nejlíp hubou. Obdaruje už nevím koho všeho, napočítala jsem pět osob. Ale lenost z něj kape, uvidíme, kolik toho stihne. Nudu zahání hrou na pantomimu, hádej, který z farmářů jsem.

Erik má pocit, že město drží spolu, Matúš s ním tu hru hraje, chce vyhrát.

Evelyn vyzvídá u stolu

Vše v pořádku, Noro je spokojený. Rebeka dostala těhotenský test.
Norova taktika u sluhů byla ta, že by rád v duelu vyřadil někoho, kdo tam všem leze na nervy. V dodržování pravidel polevili. Henrich porušuje pravidla tím, že se při opalování zbavuje sluhovské zástěry. FT mu žádný trest neuloží, jeho právo.
Adam bonzuje na Heňa a Rebeku, jsou pár. Matůša žádná nechce, nikdo ho však netrápí, tvrdí umanutě. Evelyn, odbornice na vztahy, nabízí vlastní pomoc. Oroduje za Anku, aby mohla napsat dceři přání k narozeninám. Povoleno!
Další pár? Adama Erik nezajímá, jestli je se Sárou? Neřeší, víc mu vadilo, že po něm házel v noci pantofle.

Hra pozitivní volba

Farmáři si vylosovali kamínky. Jeden jediný je bílý a ten má Beata. Začíná hra na nejoblíbenější osobu – nastavování zrcadla.
Beata -> Eva -> Katka -> Matúš -> Xenia -> Adam -> Monika -> Henrik -> Vlado -> Erik -> Sára -> Heňo = Konec

Černý Petr zůstal Rebece a Ance, obě jdou do duelu.

Vlado to zabil tím, že dal Erika, který tímto velmi „vyrostl“. Najednou je ho všude plno.
Rebeka není těhotná a v Chalúpke je čeká poslední noc. Zúčastní se duelu, kde všem nastaví zrcadlo.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 12 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 85
1
Johana
Reagovat

V chalúpce pusto, tady taky:)
Předpokládala jsem, že Anku a Rebeku vrátí bez duelu, ale zasloužily by si odměnu, třeba že nebudou moct být další týden zvoleny za služky.
Duelové disciplíny, jak jinak, vybrány docela nespravedlivě, obzvláště první a druhá. U obou byla potřebná síla, takže ženy byly v nevýhodě. Místo Mária bych radši Nikol, ale budiž.
Nastavené zrcadlo od chalupkářů docela zamlžené, asi si jistili případný návrat na farmu.

2
anonym
Reagovat

@Johana: Návrat Nikoly by byl docela zajímavý, pokud jsi viděla Xtra, tak tam byly obě děvenky a Nikola je dost jednoduchá ženská, její rekce a její skřehotavý smích by to možná na Farmě docela rozehrál :-)
Disciplíny byli v první dvojce vyloženě chlapské a Maruška překvapila i tím, jak umí běhat :-) On se málokdy pohnul, ale zase tak bezmocný nebude. Naopak Nikola, která řvala jak bude bojovat a chovala se jako gladiátor, tak naprosto mimo.
Ty dvě, které se duelu vyhly třeba budou jako služky ještě delegovaný.

3
Wally
Reagovat

Já doufám, že daly za FT Erika a ten dá za sluhy Nora a Beu nebo Evu.

4
Franz
Reagovat

A je jich tam opět jak kdyby měli hrát až do vánoc.
Na Farmu se vrátili muži a těch je vždy potřeba více. I když mluvit o Mariovi jako o pracantu je vtip, ale dobře je to místní šašek. Místo něho tam mohla být Maja.
S vyřazení té uřvané a šialené Nikol jsem spokojený. Nic by Farmě už nedala (nedala ani předtím), vlastně jen jediné, že by dělala zbytečné dusno. Předpokládám, že farmář týdne bude Erik a ten se bude mstít a za sluhy dá Nora a Evu.
Žádné zrcadlo nikdo nenastavil, vše se vrátí nazpátek a taktizování a pomluvy pojedou dále.

5
anonym
Reagovat

@Franz: Nic ve zlém, ale tys čekal, že taktika a drby zmizí? Tos tedy hodně naivní sledovatel RS :-D A nebyla by to nuda, kdyby se všichni srovnali do rovnice Mirka Dušína?

6
Johana
Reagovat

@anonym: já Nikolu chtěla zpátky, protože měla spadeno na trojku Eva, Bea, Katarína a na jejich uctívaného vůdce.
Doufám, že vypadlé dámy budou přemýšlet, i když spíš tuším, že ne a napíšou Lukáše.
FT Erik, služka Eva/Bea, slouha Noro, duel ženský, toť ideální scénář příštího týdne.

7
Olga
Reagovat

Nemuzu si pomoct.ale mne vadi nejvic Dominika a Sara.Dom. se ku kazdemu lisa a za zady pomlouva.No a Sara je strasne rada stredem pozornosti.Nema to rada.

8
olga
Reagovat

Oprava-nemam to predvadeni rada.

9
Johana
Reagovat

@Olga: která je Dominika?

10
Dominik
Reagovat

@Johana: Souhlasím ohledně Nikol. Chtěl jsem ji zpátky ze stejného důvodu. Noro a harém hrůzy už mi leze na nervy. U Nora beru, že aspoň nějak taktizuje, přemýšlí nad hrou a něco tam dělá. Zato tři grácie jsou tam úplně zbytečný.

11
Dadla
Reagovat

Ty minimálně první dvě disciplíny vyloženě nahrávaly mužům…ale čemu se vlastně divím, na nějakou objektivitu se věřit fakt nedá :-(( Mrzí mě to hlavně kvůli Nikol, mohlo být díky (nebo spíš kvůli) ní docela vzrůšo…ikdyž ona nakonec takový Zorro Mstitel asi nebude, spíš má jen silné svaly kolem pusy…Docela mě v duelu zklamala, totálně se na něj vykašlala, takže si vypadnutí nakonec zaslouží…a ostudu taky. Mario mě dost zaskočil, myslela jsem si, že je líný dřevo na vše, co se netýká údržby zvlášť své osůbky, ale asi jsem ho podcenila, ten chlapec ještě možná překvapí :-) Nicméně sympatičtější mi není ani po tomto jeho na něj až nadlidském výkonu. Nemám ráda tyhle narcisy a lenochy, kteří mají na tu svou pohodlnost své „racionální a logické“ argumenty, ze kterých je mi trochu blivno. A už vůbec nesnáším amatérské psychology nebo spíš manipulátory…Nedělali zájemci na účast ve Farmě nějaké IQ testy? Přijde mi, že horní hranice farmářů je tak max 100 :–(

12
olga
Reagovat
13
olga
Reagovat

@Monika
Johana:

15
Ajda
Reagovat

Extrémně tvrdé podmínky v Chalúpke, to Evelyn zabila. Nebo spíš ten, kdo píše scénář.

16
Jája
Reagovat

Nemůžu so pomoci, ale já musím … Ako sa máááátěěě? Mám takový pocit, že její sukně už stříhají metr do konce vysílání. Páteční duelový župánek (fotka s šušlavým to naznačuje) přilákal při předávání medaile vstupu dokonce oči k.kotíka – jen není jasno zda litoval, že nemá brýle nebo byl štěstím bez sebe. :D Tedy ten župánek, s bídou přikrývající přistávací plochu, bude opět poražen délkou dnešního ohozu, který se vkusem, vzhledem k její širokoúhlé postavě, hodí do pořadů krutopřísně po 22 hodině i později.

17
Lady XL
Reagovat

@Jája: Tos zabiláááá :-D :-D Viděla jsem sukénku a nemohu pracovat…… nejdřív jsem myslela, že mne šálí zrak, že to jsou třeba šortky. Ale nebyly :-(. A ještě se zeptá, ako sa vám páčim…. ufff.

18
Jája
Reagovat

A ještě jednou župánek. Vrtalo mi pořád hlavou, co mi ten kus něčeho připomíná. Už vím!! Je to duch Farmy 12 – bordelmamá. Hi hi hi.

19
JanaH
Reagovat

Prej: „Však som dnes rozkošná?“
Já už se tomu nedokážu ani smát… spíš mám čím dál víc pocit větší a větší trapnosti. :-/
Stejně jako za ty rádobymoralistickopsychologické (spíš teda psycho) přednášky a vzápětí jásotu nad každým dalším zasunutím a vzkvétáním nové mladé lásky. Dtto hospodár. Uf.
Vypadnuté holky mě jmenováním FT nezklamaly a doufám, že FT nevyměkne.

20
Lady XL
Reagovat

Soutěž o imunitu se mi líbila (něco podobného už bylo) – a dopadlo to, jak jsem si přála… Koho byste chtěli za sluhy? Já docela Nora s Evkou, nebo Mária s … už ani nevím, jo s Beou… Ta mne vždy překvapí, že tam vůbec ještě je. Během prací bývá záhadně někde zalezlá, nebo si jen natírá a vůbec dělá ty nejlehčí práce, když nepomlouvá, nefajčí….

21
Johana
Reagovat

@Jája: viděti Evelyn v té sukýnce lézt po schůdkách na empire a umřít…smíchem:)))

@Lady XL: já bych i měla přání koho za sluhy, asi Mária s čupakabrou. Pokud je tam však borisovci budou chtít, stejně bude vše jinak a oba sluhové ani nepůjdou do duelu.

22
Jája
Reagovat

@Lady XL: Za předpokladu, že sloužit budou Noro a Stará vražda – koho si vyberou do duelu?
Jen tak mmch, šušlavý musí trpět jako kůň. V pátek je málem zabořen nosem do župánku a teď hrůzo hrůzoucí musí sprchovat svou polovičku v čem to? Ty kousíčky na huspenině jsou prosím pěkně co?

23
Daniel
Reagovat

Ahoj, asi blby dotaz, ale kde se na novou serku Farmy da divat na netu z CR? Diky

24
Aža
Reagovat

Kdo si chce zpraviti náladu, doporučuji shlédnout na Markíze z pořadu 2 na 1
Kuli a Drupi. Dáreček.
Několikrát jsem si to opakovala, srdeční záležitost.
Farmu se mi povedlo shlédnout tajnou skulinkou 3x, už nelze, objevili mě.:)))))

25
Dominik
Reagovat

Doufám, že za sluhy budou Noro a stará vražda a mohli by si vybrat Mária s Beou. To by byl za mě ideál, ale dost pochybuju. Nechyběla by mi ani dvojice Matúš s Katarínou nebo Adam, škoda, že je s Ankou.

27
Ajda
Reagovat

@Daniel: Buď si zboží brát denně v jistém skladu, nebo zažehnout plamínek v pc a využívat archiv Markízy.

31
Jája
Reagovat

Sonda do lidských duší vypuštěna, vzpoura, výbuchu o síle minimálně osmi hýkajících zhrzenců a několika kývajících oslů začal odpočet. A borisové mohou začít plánovat další velké míchání karet. Doufám, že toho důsledně využijí.

33
dejna
Reagovat

Před chvílí jsem zhlédla dnešní díl – čím víc přibývá negace, tím míň se mi to chce sledovat.
Asi si to moc připouštím. Na některé se už dívám s vyloženým odporem – Heňo, Rebeka, Adam, Mário, Bea, Eva, Noro, Matúš…
Dát Erika za farmáře mi teď připadá jako danajský dar. Já toho kluka neměla vůbec ráda, ale postupem času se mi zdálo, že se zklidnil a když mluvil na kameru, připadl mi jako docela inteligentní. A i konfliktů z jeho strany ubylo…nebo se mi to jen zdá? Vlastně i někteří chalúpkáři to cítili jako já.
Tak už fakt nevím. Když slyším, jak mu nakládají a s jakou nenávistí… A Sára mu svým chováním moc nepomáhá – připadá mi, že pořád hraje pro kameru, přehrává, je příliš infaltilní.
Hospodář Martin to podle mě s úkoly přehnal. Nesplní je a Erikovi přibude ještě špatné hodnocení od Martina.
Nejvíc se nasměju u Vlada a Srdénka. Ti se dokážou v klidu i hádat…a úsměvně. :)
Jsem zvědavá, kdo půjde do duelu.

34
Lady XL
Reagovat

@dejna: Mluvíš mi z duše. Zrovna jsem chtěla něco podobného napsat…. Rebece narostla křídla a pusa se ještě víc prořízla. Jsem zvědavá, zda nezasáhne štáb, protože tam je několik porušení pravidel a to hlavně ze strany sluhů. Ano u tohoto dnešního dílu mi nebylo moc dobře, tolik pomluv, nenávisti. No hlavně proto, že nemohou Erika vyhodit…. a ještě jim šéfuje. Nebudu dál tady prozrazovat, i když mne svrbí prsty… Taky mi ale přijde, že je to trochu jako podle dřívějších scénářů. Nejdřív udělají „zloducha“ a pak ze „zloducha“ pokud možno kladného hrdinu…. Já Erika nemusela a nemusím, ale jsou to spíš antipatie, ale krom kecání jsem ho i vídala dělat. Jestli ujídal jídlo, si nepamatuji, či jsem neviděla… Teď je tam anarchie a divím se, že víc nezakročí. No vidět Beu s Máriem, jak neustále leží a fajčí, nebo žerou…. Vlastně jsem je neviděla vůbec pracovat v tomto díle! Stará vražda je prostě stará i na vraždu :-(. Ta Sáru, kdo ví proč, nenáviděla od prvního dne. A teď je nad ní. Je ale pravda, že i mě přijde, že to Sára přehrává, ale je holt mladá…. Pořád je moje nej Xenie a Lukáš se Srdénkem. Vlado je taky vzat na milost :-).

35
Johana
Reagovat

@dejna: @Lady XL: mám to úplně stejně.
Párek Heňo Rebeka je mi odpornější, než za starých časů černá mamba a její poskok a to je co říct.
Stará vražda, to je čirá zloba, závist, zášť a na Beu se mi kouká čím dál hůř. Ta její huba je jak nějaký živočich, co si žije vlastním životem. Byla by na tom líp, kdyby hejbala prdelí tak jak pusou.
Naštěstí jsou tam lidi, kterým může člověk i fandit, za mě Anka, Lukáš, Xénie a Srdénko, nebo neutrálové, kupodivu Erik, Henrik a Vlado.

36
Jája
Reagovat

Mně je Lukáš nějak „divně nevoňavý“, nevím proč, ale něco mi na něm neladí.

37
Ajda
Reagovat

Mám pocit, že co se vrátil Mário, tak vypadají s Beou jak dvojčata. Odulou hubou kroutí stejně, stejně líní, stejně falešní. Práce jim nevoní, ale v pomluvách jsou přeborníci.

Mně už vadí i Anka, jakoby jí padala maska. Srdénko je svůj a tím mě baví, stejně jako jsem vzala na milost striptéra.

38
JanaH
Reagovat

Moji fanoušové se moc nezměnili: Srdénko, Luky, Xenka, Potěmkin. Kupodivu se přiřadil i Poloboh, to je takový salámista, až je někdy i vtipný.
Anka trochu ztrácí body, přičítám to vlivu křivého Adamka.
Chudák Srdénko, ten se občas nestačí divit, kam se to dostal. On sice vypadá jako drsoň, ale je „plachej“ a trémista k tomu.
Luky dtto, ale ten na to jde víc diplomaticky. Ale škodí mu, že některým situacím dovolí, aby vyzněly tak, jak vyznívají.
Rapl Erik to má údajně promyšlené, uvidíme, jak mu Borisové dovolí manévrovat a tedy jak mu plány vyjdou. Sluhy určil podle mě na pytel, ale Heňa točí s přehledem a Starou vraždu jak by smet, za což ho chválím. :-D Jinak není za co.

39
anonym
Reagovat

Za mě Erik, Michal, Vlado, striptér, ti jsou alespoň kapku myslící a občas i vtipní.
Z ženských snad žádná, jedna větší husa než druhá, i z Anky se stává nekonečné kolo o hrachovce.
Sluhové snad dostanou tresty, válí se na stole, vyžírají lednici, oba dva neskutečně protivní lidi, sluha je polointeligent a služka když zakloní hlavu, tak jí ty krásné rety zakryjí i nos, hnus. Co na tom „chybí mu zub“ ženský vidí, čert ví, asi je úspěšný v posteli, kde jinde by sklízel uznání mě nenapadá. Zase je pravda, že si ho 2x nabrnkly naprosto pitomý baby.
Snad jsem se neprovinila prozrazením něčeho velmi důležitého, ale myslím, že jednak tam nic důležitého neproběhlo a druhak, stejně se tady o těch kravinách zvesela píše :-) Žádná nová dvojice se nevytvořila, i Noro odolává krásné a jemné blondýně, zatím odolali všichni:-)

40
Dominik
Reagovat

Za mě Lukáš, Srdénko, Xénia, mimozemšťan Vlado a přestal mi vadit i Poloboh. Anka si na můj vkus moc přitakává se skřetem Adamem.
Heňo je vyloženě odpornej, čtvrtá cenová. Nějak nechápu co na něm může jakákoliv žena vidět.
Sára se lepí na Erika jak břečťan a Katarína se taky začíná pomalu víc a víc projevovat, taková malá jedovatá květinka. Z Nora ty osobní antipatie vůči Erikovi vyloženě sálají do všech stran.

41
Jája
Reagovat

Tak ještě přetrpět dnešní díl a zítra se dozvíme „rozsudek smrti“ dvou štěkajících ratlíků. Dodrží postelový velemajster svou výzvu z prvního dne Farmy? Nebo zbaběle sáhne po zulcovitém líném páru, kde má 90% jistotu návratu?

42
Dominik
Reagovat

@Jája: Tipuju, že si vezmou do duelu Moniku a Poloboha a myslím si, že vyhrajou a vrátí se zpátky…bohužel :/

43
JanaH
Reagovat

@Dominik: stoprocentní shoda, japato? :-D
Souhlas i s Leklou rybou. Ta je pitomá až za roh, úradníčka jedna tříbarevná, když jí může imponovat „zájem“ takového primitiva jako je cibulák Matúš.
Ti by se mi moc líbili v duelu se slouhama a vypadnutí jedné či druhé dvojice by bylo pro další dění na Farmě jen požehnáním. :-)) PS. Navíc Matúšovi by to mohli Borisové spočítat za noční extempore…
Asi nehrozí, bohužel, duel s dvojkou Mário a Velryba, bo si Velrybu velmi oblúbila Rebeka a Mário je přece milášek. Škoda, no.
A doufám, že mi ten nej milovník Heňo nesáhne ve výběru po Srdénkovi s Potěmkinem! Když tak budu mít nového třídního nepřítele, který překoná i Starou vraždu, a to už je co říct. :-D

44
Inbezka
Reagovat

Ahoj všem. Já na Farmu nekoukám, nechytám to, platit se mi nechce a ani přemýšlet, jak na to, ale vás si tady čtu. A pořád nemůžu přijít na to, kdo je to Srdénko! Můžete mi to prosím někdo vyjasnit? už jsem přišla na Starou vraždu a jiné, ale na to Srdíčko ne a ne přijít …:-((

45
JanaH
Reagovat

@Inbezka: Michal.
Než vypadnul, oslovoval všecky holky „srdénko“. I Maje v Chajdalúpce občas řekl „srdco moje“.
Teď už to nepoužívá… už ho patrně přešel smích a vsadím botky, že už zalitoval, že se vracel…

46
Johana
Reagovat

@JanaH: já bych si tam toho Matúša ještě nechala. Jsem fakt zvědavá, co vznikne z té důležité funkce škodné v kurníku, kvůli které omezí i chlast, aby se neprozradil:)

47
Dominik
Reagovat

@JanaH: Úradnička si podle mě moc dobře uvědomuje, že je Matúš trochu duchem slabší a tím pádem si připadá jako ta inteligentnější bytost co stojí na piedestalu výše a to je přece super pocit :D
Strašně bych si přál Velrybu s Lachtanem v duelu, ale šance jsou mizivé :/ Pro ně by to bylo asi i psychický trauma. Nedej bože disciplíny, kde by museli vyvíjet nějakou pohybovou aktivitu :D
Opičák Heňo a Stará vražda už jsou u mě nastejno, jen s tím rozdílem, že Starou vraždu jsem nemusel od začátku, už jen to jak tenkrát vykřikovala, že Michal smrdí…a sama si pak hnípala nožky rovnou do bazénu.

48
Jája
Reagovat

@JanaH: Leklá ryba :DD :DD Vzpomínám jak Zitron se Šmahelem o ní mluvili jako o „svaté“. To ještě chudáci netušili, jak se pletou. Jako svatá se jevila, dokud neměla možnost sedět jako houno na polici. V ten okamžik za velké asistence Staré vraždy sedla vrána k vráně a zaměstnavateli zuby prorazily podlahu ze zděšení, co mu na úřadě sedí. Pracovní úřad už ji skoro vede v evidenci nezaměstnaných.

50
JanaH
Reagovat

@Johana: ano, piklení Erika s Matúšem je zajímavá dějová linka, ale jsem poněkud skeptická. Ani jeden z nich není extra myslitel, zvlášť ten druhý v pořadí (ovšem ten plní jen funkci „užitečného“ idiota, idiota podtrženo). A Erik je takový náčelník Velká huba, podkuřuje mu i jeho squaw, když si teda zbyli.
A náčelník Velká huba neudrží Bobříka mlčení, takže důležitá funkce škodné v kurníku přestane být „top secret“. Za doprovodu tamtamů. :-D Nejspíš je otázkou času, kdy se to rozkecá dál nebo jim to Borisové utnou nějakým kulervoucím dramatickým zvratem.
@Dominik: čímž potvrzuje moje tvrzení, že je blbá až za roh. :-)
Jj… „stará a škaradá“… nezapomenutelná hláška. :-D

51
JanaH
Reagovat

@Jája: přesně.
Začínám mít i z Anky nedobré pocity… pod vlivem těch lepších a spravedlivých…

52
dejna
Reagovat

Johana: Ta její huba je jak nějaký živočich, co si žije vlastním životem. – to nezapomenu!! :DD A Matúšovi nějak nevěřím. Na nějaké taktiky je dost blbý. Bojím se, že spíš kecá Erikovi.
Jája: Já jsem s Lukym taky na vážkách. Přestávám mu rozumět. Ale s Xenkou mu to sekne.
JanaH: S Henrikem a Ankou to mám stejně…škoda, že na ni zbyl ten paskřivec…to už měla jít raději se Srdénkem nebo Vladimírem.
Nemusím ještě Moniku, ale když se hádá s Henrikem, docela mě to baví. :)
Katka se mi sice nehnusí jako ta osma, ale je mi protivná – asi ten její hlásek – když ji slyším, vidím komára, kterého bych nejraději rozpleskla o zeď.

53
anonym
Reagovat

@Jája: Noro mi přijde jako podpantoflák, který se občas ozve, aby dostal od baby zase jen po čuni.
Kdykoli vidím Heňa, přemýšlím, co ty baby na něm vidí, i když ty dvě zrovna moc krásy ani chytrosti taky nepobraly, tady platí pořekadlo vrána k vráně sedá :-)

54
JanaH
Reagovat

K širokorozchodnému úsměvu Beušky kopíruju z FB: „Beáta keby nemala uši tak sa smeje do okola a horalky môže jesť kľudne po šírke.“

@dejna: taky mám chuť Leklou rybu proplesknout pokaždé, když se začně kokrhavě „koketně“ hihňat něčemu dementnímu od Matúša. Ať už jakoževtipu nebo při jeho pokusu o fyzično. Přitom je na ní vidět, jak moc na to čeká a naoko „dělá Zagorku“.

55
Johana
Reagovat

@JanaH: já bych spíš tipla Matúša, že zas neodolá, ožere hubu a prozradí všem to nejtajnější taktické tajemství.
Přiznávám, že Heňo se mi ze začátku jevil jako docela hezký, šikovný a pracovitý chlap. Změnila ho úskočná velkohubá Rebeka a ten jeho nový účes a la kravinec k nepoznání. Je z něho arogantní, líný hňup, co nedokáže říct jednu souvislou větu
Jakože to hospodář fakt myslel vážně, že budou jak pitomci vyhlížet dalekohledem škodnou z empiru a pak kreslit jak vypadá? Nebylo by lepší lépe zabezpečit klec? Ale ta výtvarná dílka bych chtěla vidět:))

56
JanaH
Reagovat

@Johana: ale on už to Erik vykecal (bude v dnešním díle) někomu u bazénu. ;-)
Ovšem fakt je, že spoléhat na Matúšovu dizgrétnost po požití většího než malého množství promile se opravdu dlouhodobě nedá.
Jáááj, díky za připomenutí empiru. :-D V té smršti taktikování a piklení by jinak tento moc pěkný moment načisto zanikl.
Ale jeho význam mi uniká stejně jako tobě… :-DD

57
JanaH
Reagovat

:-DD Pánbožko nebyl doma? V tom případě i nemožné se stává skutkem.

58
dejna
Reagovat

@JanaH: To už reaguješ na volbu druhého duelanta? :DDD
Já už vím! :DD

59
Olga
Reagovat

Dejno –dejte. Uz se nemuzu dockat.Dik.

60
JanaH
Reagovat

@dejna: hej! :-D
No není to super? A ať to dopadne jak chce, vždycky to bude v naprostém pořádku.
Tento model zopakovat ještě další dva týdny a hned by se vyčistil vzduch. :-)

61
Ajda
Reagovat

Duel super. Tupci nechápou, že živit trubce je hovadina. Faleš v každém rohu.

62
Lady XL
Reagovat

No duel bude super! A jak nám najednou Heňo taktizuje. Fakt se mi už nelíbí, celý tento týden a vlastně už od odchodu Niky. Rebeka taky najednou je ta jediná, co vše ví… Je to tam pěkně roze….

63
Dominik
Reagovat

Milé překvapení! :)
@Lady XL: Proti taktizování nic nemám, ale i to má svoje hranice. Většina se chová jak uražení puberťáci a Rebeka s Heňom dvakrát tak. Zvlášť některý jeho komentáře vůči Erikovi pro mě měly až agresivní náboj.

64
dejna
Reagovat

@Olga: Omlouvám se, ale to asi ještě nemůžu…kvůli ostatním. Jedině snad na mail. :)
Nebo Ajda může poslat. :)

65
Dadla
Reagovat

Asi budu mít problém někomu v duelu fandit, všichni čtyři mně na farmě vadí nejvíc, takže by nebylo od věci, kdyby se všichni vymlátili navzájem :-D Naopak se mi pořád víc a víc líbí Michal, nejen jako chlap, ale hlavně mi sedí jeho povaha, ten jeho flegmatismus je někdy kouzelný. A proti těm tydýtům je to fakt jiný level, konečně vyšší IQ než 100- … Překvapená jsem z Poloboha, stává se z něj docela v pohodě kluk, použitelný nejen na stripýz a posilovnu, stejně tak do chlívečku mých oblíbenců bych šoupla ještě Vlada a podmínečně i Lukáše…něco mi na něm vadí, leč pořád jsem nepřišla na to, co to přesně je. Holky jsou ztracené, žádná, která by vyčnívala pozitivně, nejmíň mi vadí Xenie, zvlášť co tvoří dvojku s Lukášem…Nicméně z mého pohledu to jde s FArmou od desíti k pěti, úroveň účastníků jde stále dolů, takže se možná dočkáme Farmy, kde proti sobě budou bojovat zvířata v čele s Malinou :-D

66
Ajda
Reagovat

@dejna: Poslala :D

67
dejna
Reagovat

@Ajda: Díky.:))

68
Olga
Reagovat

Tez dekuji.Cekala jsem to a jsem spokojena s duelantama.

69
Franz
Reagovat

Výběr do duelu byl taktický a mně to nedělá problém. Velryba s Lachtanem si snad mysleli, že se proválí až do finále. Zbyteční soutěžící, kteří nikomu nebudou chybět.
Jen dotaz, ten Lukáš je homosexuál?

70
Lady XL
Reagovat

@Franz: To by mne taky zajímalo (no okrajově). A já už přišla, co mi na něm „vadí“ – připomíná mi, když má vyčesané vlasy – Kluse… a holt toho nemusím…
Jsem nedočkavá na duel, ale taky by mi nevadilo, kdyby se nikdo z nich nevrátil. I když teď malinko víc přeji těm zbytečným…, aby sklaplo Heňovi a Rebece. Taky by mne zajímalo, koho by zvolili za FT, když hodně lidí jim při loučení řeklo, že budou přát druhému páru (byli taky zaražení). A moc bych se nasmála, i když j to málo pravděpodobné, kdyby zvolili zase Erika :-D
Jsem zdvědavá co na nedodělanou práci hospodář. Protože, co má FT dělat, když se mu lidi vzbouří? On sám celkem dělal. A staré vraždě se evidentně nechtělo řezat a tak si moc stěžovala, že ji nenechali dodělat jednu práci – malování…

72
anonym
Reagovat

@Franz: Nad tím jsem taky trochu dumala, ale zřejmě bude obojetný :-) Nemám s tím osobně problém, ať se objímá s kým chce, zatím nic víc vidět nebylo, ale něco mi na něm trochu vadí a furt nevím, co to je.

73
Jája
Reagovat

@anonym: Po rozhovoru s Máriem to více a více vypadá, že neví kam patří. Opětně Mária odmítl, ale malinkou naději mu dal. Mnohem víc mi vadí, že když má dát na otázku přímou odpověď, tak naplácá tolik omáčky, že z toho vyplave aniž by vlastně odpověděl. Takové šifrování a nic z toho. Ten kluk něco tají a zřejmě ho to notně žere. V podstatě čím víc toho nakecá, tím méně se dozvíme. To takový Ananas toho svými deseti slovy řekne víc. :D To Srdénko, když otevře pusu, tak to má hlavu i patu a vždycky trefí do černého.

74
Lady XL
Reagovat

@Jája: Ananas – :-D, trefné!! A máš recht, Srdénko mne opět mile překvapil svou řečí! Mělo to hlavu, patu. Myslím, že asi Lukáš tají, že ho to víc táhne k stejnému pohlaví, že to prostě nemá vyřešené ani se svým okolím. Mário musel poznat, že jsou aspoň „jednou nohou“ na stejné vlně, jinak by se tak o něj nepokoušel.
Jinak nechci prozrazovat díl, ale jsem opět z některých lidí zklamaná, že si neumí říct svoje a že určití lidé se nestydí přijmout označení za nejlepší pracanty, i když si jsou vědomi, že jimi nebyli…. Bojím, bojím, kdo bude zvolen za FT, podle náznaků to vypadá na mužského. Zajímavý díl a dvojice Heňo s Rebekou fakt na přes držku…. – však uvidíte.

75
horalka
Reagovat

Trošku zareju, jo ? tím, jak vy kteří víte dopředu svými komenty vnášíte nám, kteří neví , zmatek. nebudu konkrétní, ptž vždycky tápu, jestli mi něco uniklo, nebo nechápu, nebo to teprve bude. Při tom jak vypadá Farma mi jde hlava kolem i bez vás. Pravidla nula, tresty nula.. sex, chlast, žrádlo a nuda na plné pecky. K Lukášovi, spíš bych řekla, že je to taková neumělá taktika, anebo je fakt obojetný. No ale jestli se mu líbí Mario, tak by měl přehodnotit vkus. Jo a potřebovala bych k tomu jejich huhňání titulky.. Takže ještě polovinu neslyším. Tak jsem si postěžovala, a budu čekat na duel. notabene bych od Bey a Maria čekala alespoň trošku sebereflexe, co ti na farmě dělají??? nic. Dobře to řekl Srdénko, všeobecně, makáš – jíš, nemakáš nejíš.. Ti dva už by byli mrtví.

76
Dadla
Reagovat

@Lady XL:
Jo, to je ono…Klus :-D Kluse jsem mívala ráda, dokonce moc, ale co se z něj stal takový hopsající magor, filozof a politik, jsem na něj vyloženě alergická a teď se to asi přeneslo na chudáka Lukáše, byť možná kytaru neměl nikdy v ruce :-D

77
JanaH
Reagovat

@Jája: Boha jeho, ty přece nejlíp víš, že šifrování je základ! :-DD

@Lady XL: takový sebestředný narcis jako Mário si i obyčejnou slušnost vysvětlí „po svém“.

Ke mně tedy míří skrz monitor asi jiný obraz i zvuk, no čo už. :-D Luky je pro mě přírodní úkaz mezi tím hnojem, ale to i Srdénko a Xenka.

PS. horalka: i jen si zarej…
A je to takhle lepší, to velké kulové? ;-)

78
JanaH
Reagovat

@Dadla: teď je z Potěmkina takový Klus v postarším vydání. :-)

79
Jája
Reagovat

@JanaH: Heleď, ty šifro, už máš nachystané kýble a bednu kapesníčků? Nepředpokládám, že by jsi brečela (jedině tak smíchy), ale můžeš utírat přes obrazovku ty uslintané chlebárny. :DD

80
JanaH
Reagovat

@Jája: no nasmála jsem se moc, dopadlo to ještě o 50% lépe, než jsem čekala. :-D
A v těch kýblech plných falešných slzí bych některé usoplence s gustem utopila. ;-)

81
Johana
Reagovat

JJ, uslintané chlebárny, ale i já slintala…blahem, takové napětí z toho, co borisové vymyslí, si nepamatuji:)
Snad moc neprozradím, ale Evelyn u mě zabodovala, že udržela zlověstný výraz až do konce, teda než se začal čepovat gambáč, pak to už šlo z kopce.

84
Dadla
Reagovat

@Jája:
Teda na řeči o osudu a o skutečné opravdové lásce jsem docela alergická..Kdysi jsem slyšela jedno sexuologa (ne žádnou mediální hvězdu), který říkal, zě žádná bisexualita v pravém slova smyslu neexistuje, že se na ni jen vymlouvají homosexuálové, kteří se k homosexualitě nechtějí přiznat…a pak mi to samé řekl i kluk, přiznaný gay. Teď nemluvím o nějakém experimentování, zvědavosti nebo alkoholovém rauši, ale opravdu o tom, do jakého pohlaví je člověk schopný se zamilovat..
Lukáš nemá buď jasno nebo se nechce přiznat (co je taky komu do toho, je to jeho věc), taky o tom možná jen tady na farmě nechce mluvit, ale nemyslím si, že je hetero. To ale pro mě není žádné mínus, jeden z mých nej kamarádů na VŠ byl gay a od té doby mám pro ně trošku slabost, rozhodně je aspon předem nezavrhuju. Takže mé výkyvy v sympatiích jsou fakt o Klusovi…když mi ho něčím připomene, tak jdou prostě dolů..

85
Dadla
Reagovat

Duel pro mě dopadl nad očekávání, tři z mých čtyř hlavních neoblíbenců vypadli. Jen tak dál :-D Ale duo Mario Bea se znemožnili méně, než jsem čekala, docela mě překvapilo, že Bea umí tou svou velkou przadnicí vůbec hnout.

Přidat komentář