Panáček v reality show

Farma 12: Prohibice z Východu

30. Říjen 2020 | napsal(a): | reality show: Farma 12 SK

titulka

Týden ztrát na Farmě. Štípání dřeva do padnutí cesta domů nebyla. Ale po pár dnech i tak záda vypověděla službu a Henrik odjíždí sanitkou. Zdravotníci mají plné ruce práce, na řadě je Adamko a jeho ledvinová kolika. Má pocit, že rodí, bolí ho ledviny, drží si žaludek a ještě si stihnul převléci triko. Nevěřila mu ani jejich milovaná Evelyn. Třetí odpadlík je na tom nejhůř. Selátko po narození zřejmě nezvládlo péči farmářů, raději druhý den umřelo.

Vláda ukrajinského Cara Samozvance

Všichni očekávali, že Henrich bude příštím farmářem týdne. I on sám si to myslel. Matúš však zamíchal karty a FT se stává Vlado. Dej volovi funkci…. Tak na Vlada to sedí 100%. Vyrostl o půl metru, řečí víc než obvykle. Okamžitě zakazuje alkohol, týká se to i případných flašek z balíků od rodiny. Farmáři se bouří, nic jim to není platné.

Volba sluhů

Vlado si své důležitosti náležitě užívá. Z mužů vybírá po zvážení všech svých důvodů toho, kdo ještě sluhou nebyl. Volí Michala. Že jde o osobní pomstu, to ví každý u stolu. U žen má jinou taktiku. Tam chce za služku dobrou kuchařku. Je to podle něj Monika. I tady to zavání pomstou. Monika získává milostivý bonus. Začne jí služba ráno vždy až poté, co se roztopí pec a ohřeje voda.
Vlado sedí a nekonečně dlouho snídá. Ostatní z něj mají srandu. Všechny poučoval, jako by byli na Farmě první den. Nemá přehled, co kdo umí, chová se, jako by se on jediný tam předřel.

Hospodář a úkoly

FT nemá zápisník, vše si klackem nebo nohou zapisuje do písku. Později si to přepisuje. Má velké štěstí, že tento týden to nejsou pořádné úlohy, ale víc zábava, než práce. S jeho chováním má nakročeno dopadnout jako dříve Erik.
Halloween se blíží, tomu odpovídá většina úkolů.
1/ Logo Farmy – vložit myšlenku do vlastního loga. V počítači na to mají program a budou i proškoleni.
2/ Prasnice je před porodem, potřebuje oddělený prostor
3/ Tři farmáři s nejhorším vztahem k zvířatům si vyberou každý jedno prasátko, ušijí mu kostým a budou se s ním sbližovat, cvičit ho.
4/ Halloween výzdoba celé farmy
5/ Alegorický vůz
6/ Soutěž o nejlepší guláš muži vs. ženy

halloween1a

Jako vždy, po celou dobu se kují pikle, intrikuje se, tvoří aliance, koho poslat do duelu. Eva říká svoji pravdu do očí, hádá se se Sárou, zda se ne/líbala s Heňou, podpichuje Erika. Na Farmu dorazil kadeřník Marek, ženy mají o zábavu postaráno.

Prasnice porodila dvě selátka. Kotec sice měla, ale zapomněli ji do něho přestěhovat. Vlado a Michal mají opět konflikt okolo práce. Vlado nebere ohled na selata, ostatní po nich šlapou. Je mu to jedno, však se narodí další. Další den je jedno sele mrtvé, našel ho Vlado a vinu svádí na prasnici, zalehla ho. Další konflikt s Michalem je kvůli dodržování pravidel. Michal si griluje rybu, Vlado vyskakuje, že otevřený oheň tam nesmí být, že porušuje pravidla. Oheň byl zavřený v grilu, holt Vlado si potřeboval zvednout ego. Ostatní nechápou, proč by jim dal Martin gril, kdyby to porušovalo pravidla. Jindy grilování nikomu nikdy nevadilo. Michal má hlad, Vlado vstává pozdě, není zatopeno, jídlo je pozdě, ale to FT nevidí. Když dorazí Evelyn, opět se grilování griluje ze všech stran.

Volba duelantů

FT volí prvního duelanta. Opět řeční jako ředitel Farmy. Aréna není trest, teprve ten, kdo se z ní vrátí, je opravdový farmář. To tvrdí ten, kterému soupeř vypustil duel. Jediný důvod je pomsta a určí Michala. Ten si vybírá Lukáše, všem padla brada. I milované Evelyn. Takovou volbu nikdo nečekal.
Erik slaví narozeniny bez alkoholu, je potřeba uvařit soutěžní guláš a dodělat úkoly.

logoo1

Kontrola úkolů

Jak jsem psala výše, to nebyla práce, ale zábava. Martin je se vším spokojený, ochutnal guláš a vítězí ženy. Muži ho přesolili. Za vítězství pouze voda, vládne přeci prohibice. Mrtvé sele problém není, ale nevycvičená prasátka ano. Kvůli tomu, že se jim nevěnují, získává Vlado 39 mincí. Bonus je Nutella. Nebyl by to Erik, aby zase nevyvolal konflikt. Všichni si berou po lžičce, on daleko víc a nechápe, co se komu nelíbí.

Duel

Po obvyklém výslechu všichni věří v návrat Lukáše. Než duelanty Evelyn pozve do arény, máme jedno zahřívací kolo. Kdo si chce dobrovolně vyzkoušet řezání klády? Do boje nastupuje Eva a Sára. I když má Eva víc fanoušků, vítězí Sára.
A už nám nastupuje Lukáš a Michal. Pořadí disciplín: rumunská lávka, postav chaloupku, překvapení (vytrvalost), hákování, vědomostní kvíz.
Pouze za stavění chaloupky získává Michal bod. Po čtyřech kolech vítězí Lukáš 3 : 1!

Michal se loučí a Evelyn prozradí, co bude s Henrikem a Adamem. Ani jeden se už zpět nevrátí, proto se tentokrát poražený z duelu vrací na Farmu.
Na Farmě proběhne bouřlivá zábava, skončila prohibice. Ten kdo ji vyhlásil, se jako první vrhá na punč.

party

partyy2

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 12 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 117
Reagovat

Dalo se čekat, že když jakoby banditi dorazili z Chalúpky, tak kvůli karanténě nikoho z venku už nevrátí. Jsem ráda, že je zpátky Michal. Vyfičet by měla Vražda, nechápu, co na ní Noro vidí.
Adamko byl trubec, ale striptér mi bude chybět. Umíte si představit, jak by to zase rozjel s Evelyn v tom jejím policajtském oblečku? Asi by se jen nevrtěla na lavici :D

2
JanaH
Reagovat

Jj, Poloboh byl jeden z těch několika málo normálních.
Na Adamka je škoda písmenek.
Letos se nejvíc vyznamenávají Borisové. Vidle do taktikování hatí plány moc průhledně, ale baví. :-D Příští týden bude zajímavý. :-DD

4
Lady XL
Reagovat

Tak nevím,jestli při první soutěži-rumunská lávka- pochopili všichni pravidla (včetně Evelyn a mne)… Lukáš nosil zásadně naběračku přímo v ruce a ne za rukojeť jako Michal.

5
Wally
Reagovat

@galadriel: Ano on a Monika mi tam přišli v posledním týdnu jediní normální. Ale zas je pro hru lepší návrat dvou chaloupkářů. Oba jsou stejně nečitelní a zákeřní. Z Michala se stává samozvaný odborník na manuální práce a z Lukáše druhý Klus. Jak vzhledem, tak filozofickýma kecama.

6
JanaH
Reagovat

@galadriel: podvraťáček Adamko, salámista Poloboh. To Borisům nějak nevyšlo. :-D
@Wally: Monika je taky pěkná rozeštvávačka vždycky schovaná za něčí záda. Co jí odvezli Poloboha, lepí se na postelového přeborníka Heňa.

7
anonym
Reagovat

@Ajda: :-DDD napsala bych to podobně, takže nepíšu nic . Striptér mi kupodivu chybí dost, jeden z těch, co mají IQ trojmístné. V Xtra byl příjemný na rozdíl od Adámka, ktorý kupodivu neslzel.

8
anonym
Reagovat

@galadriel: Škoda ho. Zajímavé vysvětlení :-) Adámko bol fňukač a žvanil, to se na Farmě cení.

9
anonym
Reagovat

@Lady XL: Souhlasím, taky jsem na to čuměla jako vejr, to ji mohl držet taky v obou packách, ne?

10
Johana
Reagovat

Pustila jsem si znovu zadání od Evelyn k rumunské lávce a o tom, jak se má držet naběračka nepadlo ani slovo.
Lukáš pochopil, jak ji držet, aby vycejpral co nejméně vody a to bylo jeho plus. Nevidím na tom nic špatného, nepřenášeli horkou polívku a Michal to mohl okopírovat, kdyby mu to ješitnost dovolila.

11
Ajda
Reagovat

@anonym: JJ, Adamko byl na ránu a podvraťák jako celou dobu. Tu jeho kavárnu bych ani nechtěla vidět.

12
anonym
Reagovat

@Johana: @Johana: No, mohl, ale třeba mu to stres ze hry nedovolil. Nechci se ho zastávat, nemám důvod, zřejmě si to ani neuvědomil, což je jeho problém.

13
anonym
Reagovat

@Ajda: Ani já ne a hlavně nevidět jeho úsměv a sladký doprovod.

14
JanaH
Reagovat

@Johana: přesně tak. ;-) Mmch. dobrá disciplína.

Stará vražda versus Sára. :-DD Ale Evinka „v pohodičke“. :-P Jj, kyselé hrozny a lepeníčko. :-D
Adamkova budoucí kavárna bude určitě úžasná stejně jako Máriův vyhlášený Modrý kocúr.

15
anonym
Reagovat

Další slaďák a bulič je pro mě Lukáš, jednak nezná svoji orientaci, jeho problém, ale už se těším, až jednou ze sebe vysype něco konkrétního, zatím žvaní o ničem. Sladičky, objímačky, slzičky, kurňa, to je chlap, který aktivně hrál fotbal?

16
anonym
Reagovat

Možná, blbej nápad, aby si tihle brečínci a sladiči společně zavedli kavárníčku a zákusečky s kafíčkem :-) Letos se jich sešlo.

17
Johana
Reagovat

@JanaH: mně se duel včera líbil celý, bez ohledu na výsledek. Oba byli tak vyrovnaní fyzicky, že napínák do konce.
Evelyn si mohla odpustit ptát se na to, komu se fandí před Michalem. Podle mě docela podpásovka, to snad musí rozhodit i největšího cynika.

18
JanaH
Reagovat

@Johana: jj, po dlouhé době jsem se na duel těšila a vůbec mě nezklamal.
Ono se tak nějak dopředu dalo předpokládat, že se vrátí oba, takže za mě spokojenost a absolutně mi nepřekáží, že Srdénko se vrátil už po několikáté. Ostatně takových farmárů už bylo… Určitě jsou na Farmě mnozí zbytečnější než zrovna tito dva.
A jsem hodně zvědavá na ty uzle na mozkovnách a uhryzané nehty až po zápěstí příští týden. :-DDD

19
Johana
Reagovat

@JanaH: to jo, farmářské šedé buňky dostávají zabrat a stejně je to k ničemu, borisové letos skvěle maří každý pokus o nějakou konspiraci :)))

20
dejna
Reagovat

Já jsem taky zvědavá, po prvních několika dílech mě to začalo bavit a je mi celkem jedno, jak moc je to nahraný.
Poloboh se mi začal líbit od chvíle, kdy byl v duelu – evidentně ho to bavilo, užíval si to, očička mu jen svítila – jiný pohled než na ty předpos.ané. :)

21
JanaH
Reagovat

@Johana: taky je za to chválím, a to se mi za dvanáct řad snad ještě nestalo.
I když si myslím, že to linkují pro „svého koně“. A Luky to není. ;-) Aby zas někdo neměl ujímání. :-D
@dejna: pst!, toeštěnebylo! :-DD Ale jinak souhlasím a strašně se směju tomu hemžení a hysterákům.
Kdyby taktikové tušili, co se chystá, byl by FT někdo jiný. ;-)

Jinak Sára opakovaně ukázala babám, že není žádné ořezávátko. Ty byly asi doteď slepé a to prozření do smutné reality jim přeju. :-D

22
Franz
Reagovat

Každý ročník Farmy si říkám, že co to zase vybrali za dementy. Letos se jim to, ale opravdu hodně povedlo. Jeden větší než druhý. Počínaje psycho posránkem Erikem, přes sexuchtivé lepé nymfomanky, až po carského důstojníka Voloďu. Dokonce tu letos nechyběl i primitiv, který se neuměl nejenom slovně vyjádřit, ale ani písemně podepsat. Opravdu výkvět Slovenska.
Už, ale velký problém mají se scénářem. který tak moc přehrávají, až to bije do očí. Viz. ty nahrané údivy při nabídce od Evelyn na druhou šanci do chalúpky, nebo změny chování některých osob. Ze samotářského soutěžícího se mávnutím proutku stane ten největší zlosyn na Farmě. Včera zase bylo záhadou, že k pílení dřeva náhodně vybraná Sára, má najednou za arénou nachystanou svou oblíbenou kostkovanou košili, do které se rychle převlékla.
A toho Adama už zapomněli správně poučit, kde se má držet při bolesti ledvin.
Je tam toho více, stačí se jen pozorně dívat a kroutit hlavou.

23
Johana
Reagovat

@dejna: tak když už je to venku, taky jsem se moc bavila…snad nejlepší možnost, jak se mohl děj vyvinout.
@JanaH: už si teda radši začnu zvykat, že miláček davu nebude tím černým ořem:))

24
Lady XL
Reagovat

Už se těším na pondělní díl 😁. Já občas fandím Sáře už z důvodu, že jsou ženské v čele s Evou proti ní, jinak hi moc nemusím. Mám to tak, že fandím většinou outsiderům 😁. Vždyť už jsem to říkala na začátku,že Luky = Klus…😁. A proto mi nesedí…

25
Jája
Reagovat

@Franz: K poslednímu odstavci: Bonzáček předváděl zaražené prdy – není se co divit, že prášky na ledviny mu nezabraly. Hlavou raději nekroutím, už bych ji měla odšroubovanou. :D

26
JanaH
Reagovat

@Franz: letošní výběr je vážně na jedničku. Některé kusy i na jedničku s hvězdičkou. :-D
Ale že se náhodně vybraná Stará vražda netvářila dvakrát nadšeně, co?
Div že nezačala štěkat. Jako při úplně první volbě duelanta, kdy byla taky označená jako jedna z adeptů. :-)))

@Johana: :-D Mně je šumák, kdo je černý kůň, já mám své Fanouše a Antifanouše od začátku dané a u ostatních se sympatie sem tam přelévají, někdy i přetečou a jsou fuč. :-)))

27
anonym
Reagovat

Další díl je nachystaný,

28
Franz
Reagovat

Ještě mám jednu velkou prosbu na tuto diskuzi.
Chápu, že někteří diskutující mají potřebu si zjistit, co za děj bude následovat v budoucích dílech.
Ale už nechápu, proč to tady dopředu všem prozrazují.
Moc prosím všechny, že pokud „musíte“ prozradit něco z následujícího dne, aby jste před svůj příspěvek jasně napsali např. – SPOILER.
Moc děkuji za pochopení.

29
Sofa
Reagovat

@Lady XL: pondelni dil mas naskladneny :)

30
JanaH
Reagovat

@Sofa: ale o tom zde již dobrou čtvrthodinu hovoříme, Mlho. ;-)
Respektive od rána, bo naskladněno bylo včera v cca 21.45.
A Lady se těší do procesu, aby se mohla na tajňačku podívat. :-)))

31
Ajda
Reagovat

I když už to bylo venku, jsem to odmázla. Dávejte si pozor na spoilery.

32
Olga
Reagovat

@Trefne popsane.Uplny souhlas
Franz:

33
dejna
Reagovat

@Franz: Kruci, OMLOUVÁM SE!!! Mně to vážně nedošlo a to si dávám pokaždé pozor. Prostě jsem si neuvědomila, že píšu něco z pondělního dílu. Už se to fakt nestane! Jinak si prsty ukoušu!
Dík, Ajdo, za smazání.

34
Maja
Reagovat

…..a já vždy myslela : fanoušek= ten, kdo fandí a favorit= ten,komu fandím.

35
bobina
Reagovat

@Maja: To je panáčkovské know -how. Vzniklo to kdysi dávno jako vtipná reakce na přeřeknutí moderátorky / tuším u Vyvolených/. A proto náš oblíbenec = fanoušek.

36
Maja
Reagovat

DÍKY bobině za vysvětlení.

37
Jája
Reagovat

Tak, aby bylo jasno vážení. Ani jeden není gay!!! :D :D :D

https://www.slovakwoman.sk/ake-pohlavie-naozaj-preferuje-lukas-ked-sa-toto-dozvie-rozpuci-ho/

38
Jája
Reagovat

Až uvidíte Srdénko s černými brýlemi a těžkým třasem, tady je důvod:
SPOILER
https://www.slovakwoman.sk/utrhli-sa-z-retaze-evine-nahe-prsia-moncin-zadok-v-tvari-vlada-a-katka/

39
JanaH
Reagovat

@Jája: no to to trvalo! :-D
…šiš…

40
anonym
Reagovat

@Jája: Od začátku je jasné, že oba dva jsou generálové v dámských ložnicích a jen hlupák by zapochyboval. Jeden větší chlapisko než druhý:-) Když si trochu víc cucnou, no tak si vyznávají lásečku, to je keců, Jinak jsou vyloženě hetero :-D

41
Lady XL
Reagovat

@JanaH: Jé, ty si to pamatuješ? No jsem na startu a čekám na pondělí s vyplazeným jazykem 😂. Vypadá to na zábavu.
Jinak k vysvětlení „fanoušek“ – bylo to v Big B. a přeřek se podařil Kobzanové, čímž se stala v Panáčkovi nesmrtelná 😂. Letos je můj fanoušek jen Xenie, u ostatních se to přelévá,jak už tu někdo psal!

42
JanaH
Reagovat

@Lady XL: už jen jednou se vyspíš… :-D
Hele, nebyla ta Kobzanka s legendárním přebreptem náhodou v noční show VV? ;-)

43
Sofa
Reagovat

@JanaH: 😊😊😊😊

44
anonym
Reagovat

https://farma.markiza.sk/aktualne/2011667_ako-sa-maju-po-farme-henrik-zostal-bez-striptizu-adama-caka-operacia?fbclid=IwAR1q9M9xHjx0pBPxLyX68kI91AwAcrkPoi7Ao0DnDnTewjeDSYGH3R45xm0

Ještě večer ho poslali domů, to byl hodně závažný problém ledvin.

Zítřek je fajn, už mi leze na nervy i Anča :-)
Marně přemýšlím, jestli někdy na nějaké Farmě byla šerednější bába než Zubajda, myslím, že nebyla.

45
Wally
Reagovat

@anonym: A co by s ním v nemocnici dělali? Dostal analgetika, spasmolytika a frčel domů.

46
Lady XL
Reagovat

@JanaH: Já se nechci hádat 😁, mám fakt dojem,že to byl BB. Že ve VV nebylo noční vysílání s redaktorem. Ale třeba nás někdo rozsoudí, kdo má dobrou paměť… Já ji tedy nemám… Jo už jen jednou se vyspím…🤣🤣

47
anonym
Reagovat

@Wally: Fakt? No já lékař ani odborník nejsem a popisovat hospitalizaci nebudu :-D
V každém případě to byla lehčí záležitost, když už večer byl přivítán doma. Zdraví je mu přáno.

48
Dominik
Reagovat

@JanaH: Ano byli to Vyvolení. Kobzanová moderovala noční show v druhé a třetí řadě. Big Brother měl taky noční show, ale tu uváděly Abbasová s Decastelo (toho času ještě Aichmajerová).

49
JanaH
Reagovat

@Dominik: ó díky vřelé! ♥ :-D

50
Lady XL
Reagovat

@Dominik: Díky za rozuzlení. 😁

51
Lady XL
Reagovat

@JanaH: tak už to mám zkouknuté :-D. A stojí díl za to… Taktiky, taktiky a tentokrát to Borisové vážně pěkně zamíchávají. Tohle měli dělat od začátku a na všech farmách a houšť.
Mimochodem – všimněte si (na záznamu těsně před 3 minutou) zajímavé věci – Anka drží v ruce MOBIL! Sedí na lavici v pravém rohu obrazovky, ostatní tančí…. Pustila jsem si to několikrát a mobil to je! Co vy na to??? Pochybuji, že by si mohli na tom hrát pouze hry…

52
Skála
Reagovat

@Lady XL: Je to mobil.Zvětšil jsem to a uložil:

https://uloz.to/file/UUv02QWp2aEz/anka-mobil-zvetseni-pdf

To jsou věci. :-D

53
JanaH
Reagovat

@Lady XL: to mají na každé žúrce se zpěvy a tancem. Od Evelýny na mjůzik. :-)

54
Jája
Reagovat

@JanaH: Jj už v minulé farmě se to řešilo, mají to na tanytanytanečky a ožhalekačky. :))

55
Jája
Reagovat

Tak mně napadlo, že by mohli rozšířit zábavní pomůcky. Letos výjímečně pro Starou vraždu Robertka velikosti té velké červené věci s hadicí, aby dík svému nenažranému chtíči v ožratosti neodpůlpanicovatěla Srdénka. Či?

56
JanaH
Reagovat

@Jája: Srdénko si musel strachy cvrknout! :-D
A to se Stará vražda snažila seč mohla.
Díky Bohu za kostičky… pokud je má „pekné“ tak jak všecko ostatní, byl by to pohled jen pro otrlé. :-DD

57
Lady XL
Reagovat

To jsem netušila, zase vím něco nového 😁. A nejde s tím i volat, či psát?

59
Jája
Reagovat

@Wally: Leští autům čelní skla? :DD

60
Olga
Reagovat

Kdy asi byva drevo na sklade?

61
Skála
Reagovat

@Olga: Už je tam.

62
Lady XL
Reagovat

Uáá, každý se s funkcí mění – opět se to potvrzuje. Někdo méně, někdo více…. Však uvidíte :-D, kdo ještě neviděl. A jsem v očekávání, zda Borisové opět nevymyslí něco, aby jim rozbili všechny taktiky, které tedy oni sami mění každou minutou :-D

63
Dominik
Reagovat

Kňourání Anky o tom, jak je to těžké a jak neví koho dát za sluhy mi teda těžce zvedá tlak. Čím dál víc mi přijde duchem jednodušší.

64
anonym
Reagovat

@Dominik: Jsem moc ráda, že tento pocit nemám jen já. Začíná mi vadit čím dál víc. Ty její zdrobnělinky společně se slzením jsou už na grc.

65
Jája
Reagovat

Nejen na Farmě, ale i ve Vile to žije. Pěknou zábavu :DD

https://www.televizeseznam.cz/video/vyplaseni/vyplaseni-2-prvni-krev-64102542

66
Lady XL
Reagovat

Dnešní díl slabota…., kdo má lepší program, ať klidně vynechá – tedy můj názor.

67
Sofa
Reagovat

@Lady XL: Jasnee….zapaříme 😁

68
anonym
Reagovat

@Lady XL: Navíc nechutný, v jednom okamžiku se mi udělalo kapku zle od žaludku.

69
Jája
Reagovat

@anonym: Potěmkin měl narozeniny, svátek, Vánoce, Silvestra a 1.máj a až se ho Evelyn zeptá „Ako sa cítííííš?“ ukáže roztřeseným prstíčkem na stěnu v kuchyni – „Óóóóch takto moja“. :DD

71
Johana
Reagovat

Úkoly od hospodáře s farmou souvisí čím dál méně.
Divadlo, videoprezentace farmářů ( určitě zas plná zadnic ) a bodypainting ( Martin se to aspoň mohl naučit vyslovit ), co to je za šaškárnu?!
Malůvky na zdech příšerné, jak bezprízorné děti ve školce…hlavně, že to všechno musela mít farmářka týdne splněné v ten samý den do večera.
Já bych jim dala přemalovat kuchyň i ložnici opět na bílo a o dekoraci zdí trochu popřemýšlet.

72
Wally
Reagovat

@Johana: Tak maluje se, lakuje a pořád něco natírá. Jedním sponzorem asi bude výrobce barev
@Sofa: ??? Co to má společného s RS?

73
Sofa
Reagovat

@Wally: asi tolik co farma12))

74
Lady XL
Reagovat

Tedy v letošní farmě ty sponzory vysloveně i jmenují – viz rukavice u poslední soutěže…
@anonym: i mě se mírně zdvihl „kufr“… A Potěmkin se nám víc a víc vybarvuje, respektive se přestává ovládat ohledně žen. Ten kdyby byl sluhou s Evou, tak aby se o ni ostatní báli :-D. Jo úkoly jsou šílený, místo aby jim opět zdvihl morálku ohledně starostí o zvířata a farmu jako takovou…. Jo jinak dobrý nápad, kdyby teď Martin přišel, obhlédl farmu a řekl fajn, tady máte vápno a hezky mi to vymalujte vápnem jako na správné farmě, včetně vydrhnutí podlahy v ložnici. Nechala bych je hezky si zacvičit s vynášením postelí a drhnutím podlahy…. A koukám, že se Evička coby služka opět nepředře, hlavně že na začátku Farmy proháněla a hlavně osočovala Sáru, jak nestíhá a co všechno má dělat…. Heňo je taky pěkný pecivál. Nakonec tam dělají většinou jen Potěmkin s Erikem a Mišo, který je aspoň kolem zvířat a nebo chytá ryby k jídlu.

75
Lady XL
Reagovat

Jsem zvědavá, kdo nakonec bude v duelu. Tj. zda bude pánský či dámský. Pořád se to tak nějak přelévá, občas jim navíc nerozumím ty jejich domluvy, jak drmolí…. Ale jak se vzájemně chlapi hecují, že ten stačí na toho, že ho rozmázne… Heňo obzvlášť,přitom si nejsem zrovna jistá, že by on byl dostatečně silný. Pořád tam jen polehává, almanach se neučí…. No být Sárou, tak jdu do ženského duelu, když není ohrožená, vypadne jí soupeřka, to samé ale platí i pro Erika. Je mi to celkem jedno, kdo to bude, jen bych nerada, aby vypadla Xenie a i ten Mišo by mohl zůstat, aby jim šel někdo na nervy :-D.
Anka i Katka, které mi dost dlouho nevadily, tak už to mají taky u mne přes čáru a už nejsou moje fanynky….

76
Ajda
Reagovat

@Lady XL: Před rukavicemi jim CERVO věnovalo i montérky a trika. K tomu Gambrinus, špatně vychlazený, ale logo přes celou obrazovku :D

77
anonym
Reagovat

@Lady XL: Spíš bych se bála o Vlada, Evka by s ním pěkně zamávala, třepe se na to jako sulc:-)

78
Dominik
Reagovat

@Johana: Ty malůvky jsou totální hnus, nevkus a vůbec se to tam nehodí. To i posprejovanej squat je proti tomu národní galerie.

@Lady XL: Taky je mi vcelku jedno, kdo půjde a kdo vypadne. I tu Xénii bych oželel, už mě taky nebaví. Je sice hodná, milá, slušná, ale vlastně nudná.

79
Olga
Reagovat

Nevim.Jsem zmatena.Za 12 let se mi jeste nestalo,ze bych nemela favorita.Tam neni jediny pracant.Memu naturelu asi trosku jde na chut Michal a Noro.Z zen ani jedna.Anna preslazena Xenie slusna,ale na vyhru to neni.Nekdy premyslim o Erikovi,ale ne. Jetoclovek bez citu.Saru ma jen proto,aby nebyl sam. Cekam co prinesou dalsi dny.Jsem totiz opravdu fanynka farmy i kdyz letos stoji za prd.

80
Sofa
Reagovat

@Olga: za 12 let??? Dyyk jednicka byla 2011 a jeste k tomu dvakrat byla zimni i letni…me to vychazi na 10..

81
Lady XL
Reagovat

@Sofa: No bóže, tak č.12 za Farmou vzala jako roky… 😁 Člověk u toho zestárne už během jednoho dílu, jak se to někdy táhne… Ještěže koukám ze zaznamu…

82
Prochor
Reagovat

V téhle řadě jediné co souvisí s farmařením je chudák kráva Malina. Tu musí nakrmit, vydojit a podestlat. Zbytek je čistý cirkus na kolečkách. Proč ne, když se na to tak budeme dívat. Jenom mně překvapil hospodář Martin protože jsem si myslel, že je to farmář, který má nějakou hrdost na svoji profesi . Místo toho ze sebe nechal udělat kašpara a zapadl do tohohle panoptika. Co za to asi dostává ? Za co si koupili jeho důstojnost ?

83
Prochor
Reagovat

@Johana: No vidíte. A to jsme se smáli Potěmkinovi, že chtěl udělat falešná okna jak bylo v jeho kraji zvykem.

85
JanaH
Reagovat

@Jája: dnešní díl parádní co do obsahu i výsledku všelidového hlasování. :-D
Se zase potvrdilo, jak to ve skutečnosti je s tím rodinkováním… cmuk a srdiečko. A vysvětlování a obhajování pohnutek od jisté osoby bylo nejvíc! I frustrace a prozření některých rodinných příslušníků. :-DD
Proč mně bylo jasné, že to s obsahem „balíku“ prostě nemůže dopadnout jinak? :-D Ukázky jsou často zavádějící, ale nakonec výsledek uvidíme už čo skoro!
Každopádně tento Duel mě nezklame, ať dopadne jak chce.

@Prochor: slavný hospodár se chová jak kašpar od té doby, kdy se hrbil před seleblitkama, žmoulal čepici a mohl se roztopit servilností.
Mě tedy nepřekvapil nijak zvlášť.
Jen ty „úkoly“ a jeho proslovy jsou čím dál trapnější.

86
Fixa
Reagovat

@JanaH: martin už není MARTIN…. škoda

87
Johana
Reagovat
88
Johana
Reagovat

@Johana: mými ústy se omlouvám za toto politováníhodné podškrábnutí celého odstavce, ke kterému dochází maximálně dvakrát za deset let:)

89
dejna
Reagovat

@Jája: :DD
Tak jsem si sama pro sebe dumala, prosím nebít (mě)! :)
Jestli se borisové budou držet tradičního scénáře, že vyhrát má ten nej Slovák, pak musí jít ze hry Noro, Potěmkin, Monika a Eva – jsou zahraniční.
Zbydou Heňo, Srdénko, Lukáš, Erik, Sára, Xenka, Anka a Katka. Heňo si pokecal kádrový profil a Michal evidentně bojkotuje fyzické souboje, takže ti podle mě také vypadnou.
Katka mi připadá slabá, tak taky ven.
Pro veřejnost by pro finále byla opticky nejlepší Anka (hodně pracuje a je nekonfliktní) a Xenka (pracuje míň, ale je roztomilá). Sára si to kazí přílišnou spoluprací s Erikem, plusově zase získává příběhem zamilovanosti a taky je silná a dravá = plus pro duely.
U Lukáše a Erika nevím…teda Erik mi připadá silnější, ale může to být jen optický klam.
Jako čistě mužské či ženské finále by bylo zajímavější to mužské.
Jako smíšené finále by asi zajímavější bylo finále Erik – Sára, protože věřím, že by spolu opravdu bojovali. Finále Lukáš – Xenka by bylo uslzenější a kdoví, jestli by to srdcař Lukáš Xence nějakým způsobem nedaroval.
Finále s Ankou by podle mě byla nuda.

90
Dominik
Reagovat

@Johana: Přesně tak, už je čekám až jim tam Martin donese podložku na twister či nějaké deskové hry a budou to mít jako ofiko úkol.

92
Wally
Reagovat

Doufám, že vypadnou ty dvě fňukny. Už se nedají poslouchat.

93
Ajda
Reagovat

Oslabení protivníka před bojem? Pomsta borisů? Jak jinak chápat mega balík pro Vraždu do duelantské chatky?

94
JanaH
Reagovat

@Ajda: možná. Nebo bobřík „vydržať a nepodlahnúť“.
Bobříka Stará vražda nezískala, opici jak sviň ano.
A příbuzní byli tak prozíraví, že neopomněli do balíku přibalit štamprdlata. :-D

95
JanaH
Reagovat

@Wally: fňukna bude jenom jedna z nich. A proslov nekonečný. :-D

@Dominik: hry, výborný nápad. Udělej si fajfku, splněno. ;-)
Zde několik „zajímavých“ hlášek: pikli kutle… ganstra… taktikuješ, aj tak pojdeš… v Anke sa skrýva eště jedna kreatúra… :-D

96
anonym
Reagovat

Lukáš měl proslov o vypadnutí jedné z bab v té jejich zpovědnici, či co to je a věděl, kdo se vrátí a světe div se, měl vousy, přitom v duelu už vousy neměl, tak nevím, jestli tak blbě vidím nebo slyším, nebo se někde jinde stala chyba. Nebo nějaký posun v čase? :-)

97
JanaH
Reagovat

Tak jistě… střídání vousatých a nevousatých tváří, kadeřníkem upravených či neupravených vlasových porostů, bleskurychlé výměny outfitu a pod. patří ke koloritu Farmy a dochází k němu zcela nahodile a logiku v tom netřeba hledat, žádná není.
Je to takový mikro Ein Kessel Buntes zkřížený s Možná přijde i kouzelník.
Momentálně mě nejvíc zajímá, jaká bude další změna pravidel. ;-)
A líbí se mi čím dál nervnější Noro, který nic neřeší, ale přitom furt někoho řeší. :-D

98
dejna
Reagovat

@Ajda: Taky mi to zasmrdělo. A předtím bych nevěřila, že i když má před duelem, půjde po chlastu jak slepice po flusu.
Chudáci příbuzní, ti si to ještě slíznou. :D

99
anonym
Reagovat

@dejna: Mně tam toho smrdí čím dál víc a hnůj to není:-) Tam se hraje divadlo a hodně amatérské na více stranách, navíc hodně špatně:-)
Evča si sosla hezky, ta ji měla zase jako z praku, poskakuje jako zjančená, ve vířivce jako mladice a pak bác ho:-) Nohy jsou svinstvo, jak nechtějí poslouchat:-)

100
Ajda
Reagovat

@dejna: Příbuzným řekne tato osoba jedna upřímná svoji pravdu rovnou do papuľe, však ona s tím nemá problém. Problém mají oni, co jí to posílali? Kvůli nim ne/prohrála. Ona a ožralá? Niééé, to čo to tvrdítě? Se těším na Šmahela :D

101
JanaH
Reagovat

@dejna: fakt nevěřila? :-DD

102
anonym
Reagovat

@Ajda: Ona má problém, že na to, že byla ožralá jako slíva vždycky zapomene:-D Na Šmahela se taky těším, kdo tam asi bude? :-)

103
Johana
Reagovat

Škoda, že Evince nedali před duelem dejchnout. Fakt by mě zajímalo, kolik měla promile, dyť tu slivovičku chlastala rovnou z flašky.

@anonym: i když zapomíná, jen co vyleze, může se sama sebou kochat. Těch záběrů, jak klopí štamprlíky a co vyvádí, když je na šrot, je hodně, takže pokud ji zbyla nějaká soudsnost, zaleze v Cupra Marittima do kanálu a už nikdy nevyleze.

104
JanaH
Reagovat

@Johana: ráda bych věděla, jestli se mrkne nebo jí bude připomenuto ne/cikání do vany spolu s jejím zapřísaháním, že ona nic. :-DDD

105
Jája
Reagovat

@JanaH: Myslíš, že to byli příbuzní? Já mám pocit, že tu štamprli již měla ve výbavě na farmu v kufru. :DD

106
dejna
Reagovat

@JanaH: Prisámbožku, že ne! Jedině by si myslela, že jí vodka dá křídla. :D Tomu asi věří každý alkoholik.
Ale podle Vladka v upoutávce: chůze po kládě a vodka – to nejde dohromady. :DD Tak snad se jí bude dařit v dalších disciplínách. ;)

107
JanaH
Reagovat

@Jája: ne, to si po pravdě nemyslím. :-D No ano, chybí mi tam uvozovky. Ale třeba to byl ten čtverák Kouzelník zmíněný později… a na Kessel odkazuje „ganstra“ taneček. :-DD

108
JanaH
Reagovat

@dejna: :-D No hlavně, aby si u toho nevybila zuby z huby! To by byla vážně škoda… :-DD

109
Ajda
Reagovat

@anonym: Jaj, jsem se klepla přes prsty za prohřešek, a taky jsem zvědavá na Šmahela. U něj se bavím víc než kolikrát na Farmě.

110
Johana
Reagovat

@JanaH: psychologicky je dáno, že mrkne…niekto si zo mňa urobil srandu, veď od pása dole to nie som ja!

Duelový díl jsem teď dokoukala a mým miláškem se stává…Voloďa:))

111
anonym
Reagovat

@Ajda: Bavím se a ještě se toho víc dozvím. Ovšem musí tam být Zitron. Ze Šmahely je hned jiný člověk, než byl na farmě.

112
JanaH
Reagovat

@Johana: chjo, na masařky na její nazelenalé mrtvole jsem se urputně snažila zapomenout, nepovedlo se. :-D
A Voloďa mi přijde jako latentní úchyl. Vlastně ne zas tak moc latentní. :-D

113
Johana
Reagovat

@JanaH: jak zvyknu přeskakovat ty nudné předduelové zpovědi farmářského publika kolik mincí, za co a proč, teď jsem napjatě čekala, co za bizár z Dona Farmeoneho ještě vypadne:)))
Já nevím, mně přijde, že má velice dobrý odhad na lidi, dokáže najít slabinu, na tu se pak zaměří a schválně různým způsobem provokuje.

114
dejna
Reagovat

@JanaH: Latentní byl doma před farmou, tady je už v rozpuku. ;D
@Johana: Hlášky mívá dost trefné, baví mě. :D

115
JanaH
Reagovat

Njn, vymknul se kontrole a už to frčí. :-DD

116
Maja
Reagovat

Tolik prázdných blábolů ! Teď je mi líto Moniky. Držela formu až do konce a pěkně mluvila. Noro a Anča jsou pokrytci.

117
Dominik
Reagovat

@Maja: Taky je mi Moniky líto. Sice to byla taky pěkná štěkna, ale kdyby byla v duelu sama za sebe, tak by podle mě bojovala a měla velkou šanci se vrátit. Stará Vražda v podstatě pohřbila její šance. Další důvod proč nemusím double duely, stačí neschopný parťák a stáhne celou dvojici.

Přidat komentář