Panáček v reality show

Farma 12: Poslední farmářský týden

4. Prosinec 2020 | napsal(a): | reality show: Farma 12 SK

drak11

Poslední týden farmářského hospodaření zakončí duel a konec, zvonec. Zbylo nám sedm statečných, či spíše přeživších a všehoschopných soutěžících. Jednomu po duelu zhasne šance na finále, které bude už za týden.

Farmářem týdne je podle očekávání a z rozhodnutí Sáry Erik.
Hra o imunitu – kdo déle vydrží viset na trámu. Vlado měl natrénováno, získal ji za muže pro sebe. Z žen se nejdéle udržela na trámu Xenie.
Sluhové jsou Lukáš a Anka. Erik zvolil Katku, Anča si seděla na vedení, přihlásila se aktivně o kuchyni a nakonec je z ní služka. To asi nečekala, no co už, jen si může zase poplakat.

Úkoly, to je opět hlavně zábava. Video ze svatby + fotoalbum, balíčky pro rodiny, farmářský totem. Dalším úkolem je „monitor“, zkouška práce se zvířaty. Vyrobit draky. Komu vyletí nejvýše, získá lekci na Martinově traktoru. Štiky se Vladovi dál smějí v jezeře, proto má náhradní úkol. 12 pagod dřeva pro Martina na zimu. Recepty od diváků.

Erik se prý po návratu změnil k lepšímu, ale je to jen optický klam. Je ještě horší, hraje, taktizuje. Jeho cílem je dokonat pomstu, vyřadit Heňa. Nesnáší ho, doufal, že si ho Lukáš vezme do duelu. Nedal ho za sluhu, protože se bál, že by si vzal do duelu ženu. Katka všechny jeho plány překopala. Díky jejím mincím se prvním duelantem stává. Ta si překvapivě za soupeře bere Heňa.
Čeká nás smíšený duel Anka vs. Henrich.
Celou dobu po návratu mluvil Erik o pomstě, u stolu vše zapřel.

vlado11

Hodnocení úkolů

Totem má mělkou díru, musí ji prohloubit. I ke zbytku úloh měl drobné připomínky. Vladkovy pagody se mu líbily, ale protože mají na farmě zimu a málo dřeva, věnoval jim je jako dárek. Do klobouku nasypal 49 mincí. Poslední dostanou večer, pokud bude na farmě vzorný pořádek. Nebyl, mají další šanci.
V obchodě je vyhlášen Black Friday, vše za půlku plus ponožky pro Xenii zadarmo. Dostala dva páry, ponožky chtěla i Katka, ale hospodář drží od začátku na modelínu. Snad se holky podělí.

Duelová aréna

1/ Překážkový běh
2/ Vystřílej si
3/ Udrž kuličku
4/ Pozor na prsty
5/ Vědomostní kvíz

Pořadí disciplín vybíral druhý duelant Henrich. Ten také zvítězil 3:0!

duel11

Protože pořád řádí covid a za týden je finále, Anka i když prohrála, zůstává na farmě. Už je ale mimo hru o 75 tisíc euro.
Poslední týden si povinnosti na farmě rozdělí. Do semifinále postoupí pouze pět z nich. Denně budou disciplíny, celkem tři, body se sčítají a určí dalšího odpadlíka. Semifinále se odehraje v aréně, kde je bude čekat i velké překvapení.
Závěrečný úkol od hospodáře je vyrobit vánoční ozdoby a těmi ozdobit vánoční stromeček, který jim dovezl.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 12 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 230
Reagovat

Už se dá zatopit novou značkou dřeva :D

2
JanaH
Reagovat

@Ajda: jj, velice výživný matriál. :-) Ponechám stranou pošahané naschvály kolem kolového nápoje a dohadování o „zmiznuté pomaranče“ i marné Potěmkinovo snažení o domluvu.
Soutěž výborná, připouštím, že kapku nefér, ale přesto výborná. Kačena se předvede v celé své kráse, šikovnosti a kondici. :-DD No a vítěz málem duši vypustil, ale takto se bojuje o body. ;-)

3
anonym
Reagovat

Pondělní díl je moc pěkný, jestli někdo umí zabrat jako bejk tak je to Xénie, se divím, že nedojila Malinu každý den ona, jednou rukou by ji udržela.
Heníčkovi zapálila hlavinka a vyslovil moudrost, že terazky už hrá každý sám za seba, za koho hrál víc než dva měsíce sice nevím, ale zřejmě to bude mít opět spojitost se srdcom a rozumom:-)

4
Johana
Reagovat

@anonym: no, má to Heníček těžké, obojí měl v kalhotách a teď to musí vylovit a umístit na správné místo, což není jen tak:)

5
JanaH
Reagovat

@Johana: hlavně, jestli si nenakřápl. :-)
A nemuset Xenka opravovat, byla jasná jednička ona. Ta část potrápila skoro všechny. Ani dochtor nebyl třeba. Polievočka musela být přešťastná, že se jí ten masakr netýká. :-))

6
Johana
Reagovat

@JanaH: to by byl prů.er :-D
S jeho IQ bych spíš očekávala, že nebude vědět kam co patří.

7
Franz
Reagovat

Ďalšia zmena k horšiemu? Erikovi podľa farmárov znova totálne preplo!
https://farma.markiza.sk/aktualne/2014747_dalsia-zmena-k-horsiemu-erikovi-podla-farmarov-znova-totalne-preplo

Eriček má po duelu opět ty svoje démony. Chocholoušek zase volá. Sám sebe asi zvolil farmářem posledního týdne a nemíní opustit luxusní ložnici. Jaká podoba s Donaldem Trumpem. Teď už žádnou taktiku nevymyslí. Snad nebude ostatním jen škodit. Stačí, že tam neustále něco krade. Prý sebral kuličku z poslední včerejší disciplíny.

Ten Voloďa je mistr ukecávání. On toho více namluví, než udělá. Když ho vidím tak si vždy vzpomenu na písničku Těžkého Pokondru – Dřou fest. V jeho případě na něho, ale moc nesedí.
A líbil se mně jeden příspěvek z akademické dizkuze k Farmě – „Neviete preco Vlado sa tomu Erikovi tolko napchava do riti“. :-)

8
anonym
Reagovat

@Franz: Eriček kuličku sebral pro tebe, prý ti jedna chybí. Poslouchej, tomu ty říkáš luxusní ložnice, no nic proti. Teď tam na jednoho připadnou 3 postele, ale je fakt, že mohl kamrlík přenechat Xénii a Heníčkovi, už se na to oba třepou a soukromí žádné, Eriček se tam v klidu vyvaluje, sobec jeden nevychovaný, rozmazlený. Přitom on měl možnost mít jen pro sebe tak často sluhovnu a teď pochopení nemá. Nemohl bys sepsat, co všechno tam ten hajzlík ukradl? Třeba se mu to hodí do rodinného byznysu, to by se mělo taky vyšetřit.

Na pomstu Anči polievočky se moc těším, bude od srdiečka.

Těžký Pokondr, no nic, někdo rád vdolky, jiný holky :-)

@Johana: Snad si ty svoje tělesné orgány nějak usadí, pokud mu je zase neposune na jiné místo nějaká hvězda.

9
Dominik
Reagovat

Jak Leklou rybu nesnáším, tak jsem si pondělní díl užil do posledního momentu :) Je to ode mě nejspíš malinko škodolibé, ale jednou se do té poslední šestky procpala, tak ať si to vyžere se vším všudy ;) Stejně nemá oproti ostatním šanci, možná jen v případě, že by museli péct koláče a buchty.

Konečně museli trochu vypotit krev a duši. I Minulý rok byly eliminační disciplíny dobré :)

10
dejna
Reagovat

@anonym:
Já se z tebe picnu! :DD Jako bych četla sebe. :DD

11
Jája
Reagovat

@anonym: A proč by taky přenechával, však sluhovna je volná a v dome pravdy je taky místo. Další volné prostory, které se už neužívají jsou duelantské kontejnerové garsonky.
A jestli čorknul kuličku, tak určitě je pro Kazišuka, aby jí alespoň něco většího obíhalo v hlavě, ta jedna uštěkaná buňka je opravdu ale opravdu málo.

12
Jája
Reagovat

Polievočku taky mohli zkušebně vypustit na dráhu jen tak jednou tam a zpět, aby jí nebylo líto a trošku se po tom dlouhém čekání zahřála. To by mi ale už došly nosočistopleny. :D

13
dejna
Reagovat

@Jája:
Já bych vypustila Evelyn. Jako předskokana.
Protože když jsem ji slyšela, jak „odborně“ radí Katce, styděla jsem se za ni. Souhlasím s Dominikem, přesto jsem tak trochu soucítila s Katkou – toto by dala jenom jako bývalá gymnastka.
Líbila se mi Xenie – mám ráda toho dravečka v ní, který se probouzí v soutěžích. Všimla jsem si toho už při fotbale. Docela by mě zajímalo, jestli předtím dělala nějaké sporty.

14
Wally
Reagovat

Ale na tom hotelu, kde jsou teď v karanténě před finále musí být veselo. :D))) Dala bych jim povinně sledovat každý večer Farmu.

15
anonym
Reagovat

@Jája: No dyť, já bych se z té luxusní ložnice taky nehnula a just bych se chodila ukazovat ven s tím luxusním nápojem. Jakoby tam neměli co chlastat, ostatně Xenia by si ho mohla i odpustit, už tak je celá napuchlá.

Evelýna měla udělat první ukázkové kolo, předskokan :-), nápad dobrej, ale zjevně by se nechytil. Kačena neměla šanci, měří metr padesát, mohla to leda podběhnout, ale bojovala fest. Snad i další úkoly budou zábavné, už se těším :-)

Xenie je rváčka, sice jinak líná jako veš, ale když o něco jde, tak zabere. Předvedla svoje kvality i v požírání smradlavých hnusů, Kdyby byla soutěž kdo víc do sebe nastrká jídla na kila, tak nemá konkurenci, museli by jí přidat.

16
Johana
Reagovat

@Dominik: naprostý souhlas, když už se do té šestky ,,probojovala“, ať si tu hořkost vypije až do dna.
Přiznávám, že je to taky má osobní averze vůči ní, protože v koutku duše musím připustit, že je velký rozdíl, jestli tu překážku musí překonat 190cm chlap, nebo 160cm žena.

17
Franz
Reagovat

@anonym: moc to nežer, potom jsi protivná jako Erik.

18
anonym
Reagovat

@Johana: Moje řeč, celou dobu odpočívala, hihňala se jako sjetá, od srdička likvidovala svoje údajně nejbližší, ať si to hezky vyžere. Visela na kládě jako pavouk, moc pěkné:-) Poprve se na farmě trochu unavila.

19
anonym
Reagovat

@Franz: Jestli někdo z nás dvou žere farmu jako osel seno, já to nejsem :-) Napiš, prosím tě, seznam, co všechno Eriček čórkl, já to přesně nesleduju a určitě mi něco uniklo.

20
Jája
Reagovat

@anonym: A k tomu seznam, co čorkli ostatní. Zvláště je třeba ocenit ty, co nečorkli vůbec nic. :D

21
anonym
Reagovat

@Jája: Kdo ještě nic nečórkl, vyřadit ze soutěže :-)

22
Franz
Reagovat

anonym – nejlepší by bylo, kdyby jsi přestala na mně už reagovat. Pokud to bylo takové škádlení o soutěžících Farmy, tak jsem si z toho nic nedělal. Ale ty poslední dobou zbytečně útočíš nevhodně přímo na mně a to mně vadí. Takže prosím, dej si pohov a raději mně úplně ignoruj. Děkuji.

23
anonym
Reagovat

@Franz: Nic ve zlém, ale já se s tebou nikdy neškádlila. Každý může mít jiný názor, pro mě ta ložnice prostě luxusní není, ale přesto je to lepší než hromadná a tudíž bych tam taky zůstala. A co by bylo z mé strany nejlepší nechej na mně. Nemám pocit, že bych útočila na tebe, diskuze se netočí kolem tebe, ale kolem těch sedmi, zkus si to pročíst znova. Také děkuji :-)

24
Franz
Reagovat

Ty si po sobě přečti co píšeš! Nevím jestli jsi zvyklá svého manžela (pokud ho máš), také tak urážet, ale je to tvoje věc. Prosím tě naposled slušně, nereaguj na mně a moje příspěvky přeskakuj. Nazdar.

25
anonym
Reagovat

@Franz: Proč tady pleteš mého muže, máš s ním nějaký problém? Nebude lepší, když ty budeš přeskakovat moje příspěvky? A neřeš tady svoje osobní problémy, je to mimo Farmu :-)

26
Ajda
Reagovat

Od prvního dne jsem měla antipatie k Erikovi a velmi rychle i k Vladovi. Vydrželo mi to až do konce. Ani Vlada hlášky to nezměnili. Jeden jako druhý, pořádně falešní hajzlíci. Vlado snad ještě větší, protože jeden den tě miluje, druhý ti vrazí nůž do zad. Odporná, sebestředná povaha. Vlastně oba.

27
Jája
Reagovat

Mí potencionální adepti na fanouška se z té ubohé prezentace nějak letos ani nevykrystalizovali. Takže za dvanáctku je mým fanouškem vytrvalkyně, působící již 10 let, Malina. A protože je rok od roku lepší a udržuje farmáře v tělesné kondici včetně ovládání vyměšování snad se ještě s ní setkáme. :)

28
anonym
Reagovat

Žádné antipatie k nikomu necítím, z nikoho jsem amok nechytala, zas takový hajzl tam nikdo nebyl. Jsou tací, co mě pobavili, Domino, Osel táhne osla, Heník a jeho židle:-) Za Malinu bych byla už proto, že je to soutěžící stálice v disciplíně „Koho víc nakopnout“. Proč dělat z prdu kuličku, když se to stejně nepodaří.
Kdo mě hodně nebavil byly poslední tři sedřené farmářky , jejich zvonivý smích by měli vypípávat, ale zase to braly od srdíčka, což se jim velice všem třem povedlo :-D

29
anonym
Reagovat

Kudla do zad, to mi hodně sedí, ale spíš na ty tři Grácie. Jeden den Norkováníčko, druhý den hybaj do duelu, tomu říkám kudla do zad a to je chtěl Norko podržať až do samého konca. Zapomněl podotknout, že svého :-)

30
Horalka
Reagovat

@anonym: musim ti napsat, ze s tvymi nazory dlouhodobe souznim. Emoce v mirnem stupni jen epizoda od epizody.. vyrazny favorit nikde, neni kde brat. Jen je mi fakt neprijemna trojka gracii, ktere si nevidi na spicku nosa. Postupne s placem rozhodly o odchodu vsech kamaratu :) ale zato srdickom a s polievockou, az si to anka zkusila, jake to je.. mozna to ani nepochopila doted. Ani nekoukam na epizody dopredu, tak me to nejak nebere.

31
Johana
Reagovat

Já první čtyři Farmy neviděla, tak se k tomu nemůžu vyjádřit.
Pořád ale u mě platí, že jsem měla fanouše z pětky Lenuš a z osmičky Mirce. U těch jsem si byla pár týdnů před koncem jista, že jim vítězství přeji.
V ostatních Farmách se ty sympatie a antipatie k soutěžícím do posledka mění a přelévají, takže nakonec je mi šumafuk jak to dopadne.
Letos to platí snad dvojnásobně, krom Kačeny ( za to nemůžu, prostě silná alergie na přeslazené hni hni hni ) mi nebude jako vítěz vadit ani jeden z nich.

32
anonym
Reagovat

@Horalka: Přesně tak, není kde brát, v každé farmě jsem měla + i -, tady nic. Tři Grácie nemají chybu, hledaly se, až se našly a bohužel i v hihňání, slzení a srdíčkování, Že by Anča polievočka něco pochopila nemyslím, všechny podrázky si zdůvodní srdíčkem a rozumem, který ale někde zapomněla.

Kačenu si vůbec nevyčitej, to je úkaz přírody, já se zahojila při lezení na tu kládu, to nemělo chybu, jak ta chtěla alespoň něco uhrát a nic, však se potom ani moc nesmála :-) A tak to mělo být od začátku, holky měly makat a ne vysedávat a drbat, smích by je přešel jedna dvě:-)

33
Johana
Reagovat

@anonym: a to večerní třískání do hřebíkového srdíška bylo taky boží, měla jsem u toho živé alegorické představy koho v tom prkně vidí :))

34
Fixa
Reagovat

Na zítřek je proč se těšit. Katarina se projeví. 2x byla v duelu, 1. prohrála, ale osazenstvo ji chtělo zpět, ve 2. duelu ji celý čas táhla Xena, ale ta pondělní soutěž to je něco, tam jede sama za sebe a taky to tak dopadne.

35
anonym
Reagovat

@Johana: Rivalku Xénii a šlo jí to hezky od srdíška :-) Chudák Vlado, spát nemohl :-)

37
JanaH
Reagovat

@Jája: jáááj, to se musí mocinky líbit! :-D Missí střevo co nezvládne napočítat do tří vraj s vizáží mangalice. :-D
Dobrá práce.
Takže hejtrům zvednu náladu, tlak a rosný bod ještě víc ze stejného plátku:
https://precitaj.si/zije-si-ako-v-bavlnke-farmarka-anicka-vlastni-apartmany-v-oblubenej-destinacii-slovenska/

38
JanaH
Reagovat

Sím, původní 37 smazat, jsem si to opravila. Díky vřelé. :-D

@Franz: pche, takový chabý trollí atomový záchvat by tě vyvedl z míry? Stačí nekrmit a poslat do baracky. ;-) Je nad slunce jasnější kdo se chytí na první našlápnutí.
Předpisově s ním předpažili čuprstáristi, to jsou jinačí machři. Po 14 dnech odtáhl jak zpráskaný pes s ocasem mezi nohama. :-D

39
Lady XL
Reagovat

Tak jsem si zkoukla dnešek a jak píšete, Kačena tedy… no až mi jí bylo chvilku i líto, jak to nedávala. Upřímně – bylo to fakt vysoko, byl to zápřah i pro chlapy, zejména ty menší postavy. A taky jen lituji, že tam nemohla být i Polievočka. Je sice vyšší než Kačena, ale všechna kola by nedala… A disciplína byla fakt těžká, škoda že to tak nebylo častěji! Jo při pohledu na ten přelez se mi vybavil pionýrák, kdy jsme museli zdolávat taky při orientačním běhu i překážky včetně dřevěné stěny vysoké určitě přes 2 metry. Šílela jsem, že to nedám hlavně před klukama :-), nejsem právě sportovně zdatná… Ale stud mi dodal nadlidské síly a já se tam nějak vyšplhala a překulila na druhou stranu :-D, to samé při šplhu na tyč…
Jo a ty pomeranče – Kačena je už trapná a neuzná, že se mýlila a neuzná. Akce – limča cola – klidně se do mne pusťte, ale jestli si ji Erik koupil za své peníze, tak si s ní mohl dělat, co chtěl. I když já bych jim aspoň půlku odlila…. Ale ohledně balíku od Sáry to přeháněl, ten fakt byl pro všechny! A zase – oni mohli udělat gesto a dát mu něco z Mikuláše, když nic nedostal (i když vlastní vinou)
A štve mi tam Andula, kvůli Covidu ji tam nechali a ona do všeho kafrá…

40
anonym
Reagovat

@Lady XL: Šplh na tyči jsem nemilovala, někomu to jde ráz naráz, i jinde, alpinisti se nezapřou. Jen když se zavděčí :-)
Kačenu jsem nelitovala, jen ať si taky něco užije, proplouvala jako ukňourané děcko a jak je vidět, na víc nemá. Fakt je, že to bylo vysoko, Erik to bral s rozběhem, jen silačka Xénie to měla vcelku na pohodu. Erikova limča se dostala do popředí jako atomová bomba:-) Pomeranče se schovaly aniž by Kačena něco o tom věděla, zřejmě taky neví, že kamery vidí i jednu minci, natož kilo pomerančů.
Napjatě očekávám zítřek.
Ještě mě zarazilo, jak Lukáš měl coby návštěvu svého nej kamaráda, kluk neví, kam patří, ale gay určitě nebude :-) Ostatně to už ukázal při válení se v posteli s Máriem na Chalúpce.

41
anonym
Reagovat

Ještě malý dodateček, jestli má Erikův otec firmu, Xénie údajně žije v přepychu a Anča polievočka vyváří polievočky někde pro návštěvníky apartmánu mně osobně je u řiti, každý má to, na co stačí a že někdo na to nemá je mi taky fuk :-) kdo má s tímto problém jeho věc, ale za infa děkuji, ráda si počtu, jak se žije na Slovači :-D Nemá někdo taky dluhy? To jsem se nikde nedočetla:-)

43
anonym
Reagovat

@Jája: Pomlouvání je moje parketa:-) Ale někdy mám pocit, že je to tvrdý fakt a ne pomlouvání:-)

https://www.facebook.com/MarkizaFarma/photos/a.843755665659349/3821436674557885/

44
anonym
Reagovat

Nejsou holky roztomile k sežrání? :-D

45
Lady XL
Reagovat

@anonym: Litování Kačeny přišlo až ke konci snažení. Bylo na ní vidět, že by to chtěla vzdát už po pár pokusech…. To víš, že jsem si ale na začátku říkala, jen se holka ukaž…., ale přeci jenom ve mě trochu zvítězilo to, že jsem si představila sebe na jejím místě… Ono si dost lidí diví, jak je Xenie silná, ale oni tanečníci jsou dost vytrénovaní, mají fyzičku a to právě v rukách i nohách. V jedné Farmě (snad v jedničce) vyhrál duel jeden z celebrit – tanečník – a bylo jasně vidět při soubojích, jakou má sílu v nohách. Byla bych zvědavá tady i na Sáru, Je taky menší postavy jako Xenie, obávám se, že by ji Xenie porazila.
Ten šplh na tyči jsem dala jedinkrát na základce. Předtím jsem si to zkoušela u paneláku na klepadle na koberce, kdy jsem se snažila udržet na tyči (dál to nešlo, byly nízké) co nejdéle. No a pak nastal den D a my měli zkoušku ze šplhu. Netušíc, co ve mě je, jsem naskočila na tyč a jako datel lezla po kousíčkách po tyči vzhůru ale kolem dokola… Učitelka tehdy vůbec nečekala, že se dostanu výš jak metr nad zem a tak mne vůbec nesledovala…:-) až ji pak upozornily spolužačky. Vylezla jsem až ke stropu, dole otevřené pusy dokořán. Jenže já pak nemohla dolů! Zůstala jsem tam a řvala, co mám dělat, Prostě jsem byla v křeči a bála se zase postupovat dolů. No nakonec jsem to dala, ale nohy jsem měla spálené…. Naštěstí už mne nikdy nikdo z toho nezkoušel… :-D.
– Myslím, že Kačena má slušnou alergii na Erika a kdyby mohla, tak i tu svou prohru svede na něj… :-D :-D.

46
anonym
Reagovat

@anonym: :-))) v poho, ne každý má fyzičku jako Xenie a je jí přáno.
Ale tak to je, disciplíny jsou vybrány podle toho, kdo to zvládne, někdo vyletět musel.
Těším se na další den a určitě se zase pobavím:-)
Na Erika se tady svádí všechno, kdyby se pos..ral, tak velká radost. Ale já se těším, že se snad pos..ere i někdo jiný, ať není sám ve vyřazení, což bude a konečně se tady jeden z diskutujících dostane do formy a nebude chtít probírat mého manžela, což je tedy už fakt poslední psycho nálož:-) Nějak jsem netušila, že nějaká RS někoho dostane do formy nemocné poruchy :-D Je mi to líto ale současně jsem ráda, že jsem tak daleko ještě nedošla :-D,

47
Jája
Reagovat

@anonym: I kdybych byla z kmene kanibalů, ty dvě bych obešla obloukem. Hrozba infekce vlivem omítkových chemikálií a duševního klobásového jedu.

48
JanaH
Reagovat

@Jája: škoda přeškoda, že na fotočce s koulema chybí Andula. U ní by navíc po požití hrozil diabetes a otrava silikonem. ;-)

49
anonym
Reagovat

@Jája: Jsi zlá :-D Kam na tohle chodíš? Já si myslím, že nikdy nebudu muset s hihňalkama komunikovat, naštěstí. S ostatníma taky ne :-)

Ukázka koulí na stromeček, paráda, ještě víc svíčiček.

50
Jája
Reagovat

@anonym: Polievočka by nám taky mohla ukázat svoje nazdobené umělé koule. Stejně, sotva vyleze, si nechá udělat nové. Tak jako všechny celevriti, co prolezly Farmou.

51
JanaH
Reagovat

@Jája: ty už má. Plus chrouny a pery. Inu hérečka.
Z FB: „a teraz si predstavte že tam stojí pri prvom súboji Beata s Máriom lebo božie cesty sú nevyspytatelné a ked sa to podarilo Kačenke aj oni tam mohli stát pri tom brvne“
To bych taky moc ráda viděla. :-D

53
Jája
Reagovat

@JanaH: Ono by stačila i Stará vražda se Zeleným mozkem. :D

54
JanaH
Reagovat

@Jája: jasan platan. Celý ten harém hrůzy by byl jistě velmi úspěšný v jakékoli soutěži. V čele s šiditelem. Jó, to kdyby se hrálo o body v drbání a piklení, neměli by konkurenci! :-D

55
anonym
Reagovat

Dnešní je už k mání.

57
Fixa
Reagovat

@anonym: Já si to pouštěla několikrát, ale díky chechotu těch dvou „jasných princezen“ jsem ani jednou neslyšela co to vlastně Evelyn dostala. Co to Evelyn dostala???

58
JanaH
Reagovat

Dneska si na vidle parádně naběhne Eriček. To má z toho, že furt musí špekulovat. Vraj moje hra, moje pravidla. :-)
Ale Potěmkin taky nebyl zrovna dvakrát čistý.

59
Johana
Reagovat

@Fixa: kdo rozlouskne ty podivné dárky, má můj obdiv:)
Dala jsem na sluchátka a Evelyn dostala na dortu něco na hubnutí, ale co nevím. Xénie snad nějakou desku s žábou?

60
Adel
Reagovat

@Johana:
Xenie dostala záchodové prkénko s zabou když byla mala

61
anonym
Reagovat

@Fixa:
Co kdo dostal stresujícího nevím, Xenie se smála jako ujetá, její zvonivý smích překonal i hukot vlaku :-)

Eriček dneska ostrouhá, konečně dobro zvítězilo nad zlem :-D

62
JanaH
Reagovat

@Johana: hubnoucí náplasti. Bez záruky. :-) Mě „nadchla“ Polievočka… chjo.

63
Lady XL
Reagovat

No fakt nepochopím Erika, proč neudělal přesné zadání. Nakonec by mu i ty hřebíky prošly, ale neměl tam vše, co mělo být. A přitom, když si pak disciplínu zkoušel, tak měl šanci na výhru. I Vlado mu říkal, že viděl u ostatních, co dělají….. Ale zase to vzal sportovně, nevyšiloval. A upřímně, Vladko tedy měl namále ale vážně namále… Ale zase aspoň neměla Katuše víc bodů…. Její komentování „ubohého“ Erikova šarkana bylo fajn, když pak všem vytřel zrak…. Ale Vladko perlí fakt :-D. Bez něj by tam byla nuda.

64
anonym
Reagovat

@Adel: To sedne jako zadek na záchod :-) Já to neslyšela opravdu ani přes sluchátka:-)

65
anonym
Reagovat

@Lady XL: Ať je Vlado podivín, ale postřehy má luxusní :-)

66
anonym
Reagovat

@Lady XL: Kdyby tam občas Vlado nezaperlil a to mu jde vcelku přirozeně, tak je tam neskutečná nuda, hihňání tři Grácií, Heníček a ne zrovna super postřehy, ale jinak taky pobaví, nechtěně, Erik je taková ne zrovna vtipná povaha, Lukáš ani ryba ani rak, on sám neví co je a kam patří, jeho dlouhosáhlé myšlenkové pochody jsou nudné. Celkově ta Farma nemá pořádný říz.
Jinak dobrá je zase e-xtra. Já nevím, proč mi ten Šmahela na Farmě tolik vadil, když teď mě docela baví :-)

67
Johana
Reagovat

@Adel: @JanaH: óó, nadstardandní slechy:))

68
Wally
Reagovat

Toto není město vs. vesnice, ale Erik vs. všichni (včetně Borisů).

69
JanaH
Reagovat

@Wally: jednou šmejd, dycky šmejd.
A to se ještě vyjadřuju přeslušně. Počkej si na zítřek. Už ztratí i sympatie Potěmkina, a to je co říct.

70
Lady XL
Reagovat

Vytočila mne sestříhaná scéna s komentářem Evelyn, kdo se stará o zvířata a kdo ne…. Ten koment udělal hlavně z těch dvou omalovánek zasloužilé členky JZD… To jako bylo asi určené pro ty,co se nedívají nebo proč??? Nejsme slepí! Zejména tyhle ženy na farmě,než vylezou zmalované ven,tak by zvířata pošla hlady…

71
anonym
Reagovat

@Wally: Odměna, mohl se projet traktorem. Škoda, že se asi nedozvíme, jestli mu táta zakoupil traktůrek do firmy, to by byl skvělý námět na to, jak je Eriček rozmazlený hajzlíček :-)

@Lady XL: Zmalování je chrání od nakopnutí do zadku:-) Pěkná scénka v kuchyni, kdy 3 Grácie si notovaly na téma, jedlo a vaření, vela práce, ani by sa nenajedli keby nebolo Anči polievočky. Počítání koulí jim dalo zabrat:-)
Ale že tam dostávají koše jídla nějak opomněly, tedy jestli jim to zase nesežral všechno jen Erik :-)

72
Franz
Reagovat

Jako soutěžící tu byli už různí exoti, jako Tibor Repa, Ľubomír Filkor, Milan Lalík, nebo Matej Jurkovič, ale nikdo se nevyrovná Erikovi. To je fakt rarita a magor první třídy, který umí jen podvádět a být podrazák. Pokud se nedostane do finále, tak si za to může jenom sám. :-P
Opravdu Erino – number one a šéf šéfů. :-)

73
anonym
Reagovat

Další díl je k dispozici.

Mám strach o Xénku, narazila si haksničku, dokonce ji přešel zvonivý smích a smutně našpulila tvářičku, snad to holka dá. Kopne do polena a je to, celou farmu projde bez úhony a bác ho, konečně něco dělá a hned takové neštěstí. Ale ona to dá, teď už hraje sama za sebe.

74
Fixa
Reagovat

@Franz: Dopředu upozorňuji, že nejsem obdivovatelka Erika, ale pořád mám pocit, že se dívám na úplně jinou farmu než všichni ostatní. Ve včerejším díle Erik Martinovi sám sdělil, že je samotář a samotu vyhledává, to že se Erik nepodělil o limonádu těžko hodnotit, o srnku a bobra se Heňo a Anka také nedělili. Na ubrečené ženské pořád někdo bere přehnaný ohled, o dalším mužském osazenstvu raději nemluvit, tresty jen pro někoho a za něco. Stejně mám smíšený pocit ( ale pocity jsou můj problém), že je nám ukazováno jen to co Markiza chce abychom viděli. Díky za připomenut exotů z minulých dílů, nejsem si schopna vzpomenout na Jurkoviče, neměl nějakou přezdívku?

75
bobina
Reagovat

@Franz: Zrovna jsem chtěla napsat, že mi ještě
nikdo z žádné farmy nebyl tak protivný jako Erik. Pořád doufám, že takový zmrd přece nemůže vyhrát. Z těch ostatních je mi to jedno, takže v klidu dokoukám / pokud tam nezůstane ten všehoschopný „mistr světa“/.
@Lady XL: Taky jsem zírala…Zasloužilé členky JZD pobavily.

76
JanaH
Reagovat

@Fixa: plešatá gorila, co dala hlavičku Rastíkovi, a za to ho vyloučili.

77
anonym
Reagovat

@Fixa: Jurkovič byl jeden ze slušných farmářských hajzlíků, jinak pornoherec, narazil si tam taky nějakou lepou farmářku a co se týká toho naražení mohl vesele konkurovat Heníkovi, leč dostal padáka, takže na další se nedostalo.

Pro pořádek, když už se tady píše o těch „zlých“ farmářích, tak já mám v paměti jednu „zlou“ farmářku Miriam Pribanic, ta uměla podrazit i „zlého“ Filkora. Těch dobráků bylo víc, víceméně by se na každé farmě někdo našel, kdo to bral přes mrtvoly.

78
anonym
Reagovat

@Fixa: Samotář bývá často podezřelý, čert ví, co se mu honí v hlavě. Erik čistý jako zrcadlo není, ale kdo tam takový je, už jen to drbání není fér. Podrázky tam jedou jeden za druhým, Erik, pravda, je trochu víc akčnější a dneska se předvede, neviděla jsem ještě celou tu strašnou hrůzu, co vyvedl, snad ho za to nezavřou k Malině do chlíva :-)
Největší podraz předvedly 3 Grácie na úžasného Norka, to byla pecka jako vymalovaná :-)

79
Jája
Reagovat

Pomozte mi si vzpomenout: Ve které farmě (asi 10) a kdo (uječená žárlivá „polocikánka“) s kým? Duel vybíraní jablek ze sudu, stejně „férové“ vytlačení brýlaté soupeřky. Duel vedený pod taktovkou špekáčku. Co bylo tehdy „v zápalu boje“ a dnes „jinak“?

80
JanaH
Reagovat

@Jája: Holzmannka od Robiňa.
Jenže… tam měli omezený počet jablek, v tom vidím rozdíl.

81
JanaH
Reagovat

@Jája: s Kikinou.

@Franz: Filkora (1a7) a Tibinka áno (5) mám taky na seznamu. Doplním o pár mých dalších „oblíbenců“: Ferleťák (1), Bejdovka (6), prepnutý Andrej, kuní ksicht Kallayka a stará Haluza (všichni ze 3, ta vůbec byla na šmejdy štědrá), Hrčkovka, pobočnice Tibinka a regulérní magor (5).
Krysák Eriček rozhodně aspiruje na čelní příčky žebříčku.

82
Jája
Reagovat

@JanaH: No jo, chudinka malinka mĺandravá, místo aby jí zaplo, že má taky kolem sudu tančit, tak se tváří jako kočka nad kyselým mlíkem. Je prostě zpomalená každým coulem. (Že sluhové měli hlad a ona jedla hodinu (chudáček neumí rychleji) – nevadí. Když je služka a ten škaredý Erik jí „pomalu“ – no to je řevu, to vadí. atd. atd.) Konečně už bude vše završeno a nebudu muset poslouchat hehehe tlačené přes nos, které. jak už bylo řečeno, přehluší i nákladní vlak, ulepené hni hni hni a Polievočky pazvuky tlačené cez zuby. Doufám, že jarní výběr do 13. bude kvalitnější a já po dlouhé době budu mít zase nějakého fanouška. :)

83
horalka
Reagovat

@Fixa: Už jsem si mockrát řekla, že na Panáčka nepůjdu, vadí mi že se tu pořád dokola i přes upozornění sděluje dopředu, co bude. Farma nestojí za nic a diskuze upadla. Klidně mě kamenujte. Moje volba. K Erikovi – Fixo souhlas. Všichni tady píšete jak jsou všichni hrozní a nehroznější Erik. Mimo Erika všichni propluli Farmou jak po másle a bez větší námahy se s pláčem zbavili všech kamarádů- Ještě Vlado prošel přes duely, bych mu křivdila. Ne tak Erik, ten si na Farmě zažil všechno.. Jen se nehihňá jak debil, řekne co si myslí, a občas mu rupnou nervy a má potřebu odplaty … Každý jsme jiný. Mi by z těch lidí a jejich moresů, falše a nedostatku soukromí hráblo za týden. Na Erika je jiný metr, než na ostatní. Tak .. a nefandím nikomu, je mi jedno, kdo těch 75 tis shrábne. Fakt jedině snad ta Malina..

84
JanaH
Reagovat

@Jája: v globále souhlasím. ;-)
Mlandravá chudinka možnost tančit neměla, krom poprvé už se míjeli. O Eričkovi bych si pomyslela něco o parchantech i tehdá, když by se jednalo o Norka nebo Vraždu, má zlatíčka nejoplípenější. Výsledek mi nevadí. Hlavně jsem ráda, že to Mišelinka nestopla.
A spíš než bodyček mi jsou proti srsti ty vychcanosti před tím, nejen tento týden. Kdo moc špekuluje, dojede na to. :-) Smesviňsky se bavím. Scénka se zápasníkem taky výmluvná, znechucený Potěmkin a nablblé vytáčky. Dneska se to rozlouskne a konečně adijé. :-D
@horalka: ale jdi ty, Eriček tady má víc příznivkyň než odpůrců. ;-)

85
anonym
Reagovat

@horalka: Promiň, nebudu nic vyzrazovat, ale jen to, že Erik nic tak strašného nevymastil, potrestán byl, jako ostatně vždycky, ten se trestům nevyhnul. Že by se projevila jeho nechutná a zlá povaha a že někomu vrazil do zad nožík se nestalo, na něm se vidí lautr všechno špatně, ostatní jsou jen milé, uhihňané ovečky se srdíškem na dlani :-D Když je na někoho hodně velká alergie, tak mu vadí, že onen dotyčný vůbec ještě dejchá :-) a neplazí se v bolestech po zemi, pak by nastala spokojenost, možná :-) Taky jsem bývala alergická na některé v dřívějších farmách, naštěstí jsem si už dokázala srovnat, že je to jen RS a lidi jsou různé :-) V další Farmě si snad fanouška najdu a budu zase kopat za svého. Už si dám ale velký pozor idiotsky si někoho zprotivit natolik, že mi bude vadit každý jeho prd:-)

86
Johana
Reagovat

Erik má opravdu jeden, v dnešní době sluníškování a vlezdoprdelkování, ,,negativní“ povahový rys a to že se neumí přetvařovat a pokud mu něco, nebo někdo neleze pod nos, tak to taky dá patřičně najevo.
Jeho ambicióznost, nezamaskovaná falešnou skromností a ,,laskavou“ duší, je na farmě trestuhodná a taky nepřiměřeně trestaná.
Neříkám, že je dokonalý, že se občas nechová jako sociopat, že má vždy pravdu, ale mně se líbí, že se za celou dobu nepotřeboval na někoho nalepit a jistit si pr.el podporou ostatních.
Škoda, že se nemohl zúčastnit včerejšího házení jablek…tak ráda bych viděla, jak Heníkovi začne bublat mezi půlkami.

87
Lady XL
Reagovat

@horalka: Pro mne jsi to napsala o Erikovi dobře. Já se tady stále prezentuji jako jeho příznivec, tedy spíš odpůrce většiny zbylých a tudíž mi zbyl Erika Vlado…. Jeho blikance mi vadí, nejsem slepá a dnes to vážně přehnal, ovšem, když si prohlédnete zpětně hlavní závod, tak tam Erika slušně všichni odstavili, nabíral jako poslední! Neříkám, že to bylo nějak extra unfair, zkrátka se každý staral o sebe… Ono je třeba říct, že naše „miloštivá“ byla u toho sudu jak spící panna a nijak se do toho extra nehrnula… Jo a včera jsem zírala, že jsem zjistila, že je dcera lesníka… a levá jak poleno.
Upřímně – taky bych asi jako Erik skončila někde v ústraní po takové době mezi tím spolkem. Kdo tam nesrdíčkuje, tak k nim nepatří. Mají partu a nikoho k sobě nepustí. V podstatě minimálně od poloviny je Erik a i Vlado na odstřel, protože výhru si podle nich zaslouží jen ta jejich partička. Ale že se tak milují, že nakonec Kaťuši pomáhal řezat dřevo Vlado a ti dva bobánci na ni z vysoka…. Xenii by to nařezali (aspoň část), kdyby se nekousla a nedala to sama (je vidět, že je fakt při síle, škoda, že nebyl souboj Sára/Xenie).

88
Lady XL
Reagovat

Momentálně nejvíc nepřeji výhru Heňovi. Z toho se teď stal „svatý muž“ a bude se omlouvat hned dopředu všem…. Tak polovinu farmy prosexuje a hází bobek na veškerou práci, která tam v té době přeci jen byla, druhou polovinu si tam hoví, sem tam pokecá, prořehtá se, profajčí hodně času a občas jde ke krávě, aby ho včas stihla zabrat kamera a označila ho ústy Evelyn za jednoho z velkých pracantů na Farmě…. haha. Je ale pravda, že on aspoň do kamery nesrdíčkoval a závist z výhry v duelu nějakého soupeře z něj vždy sálala. Ze všeho se vykecal a vlastně si vykecal i ten souboj s holkou, protože proti Lukášovi se víc bál jít.
Jo a na YT je ukázka konce duelu, kdy vyhraje (no chodí asi taky do X-Farmy) ta holka, která jim to tam pěkně nandá v proslovu a ono to padne taky na Erika – kdo si víc zaslouží vyhrát Farmu, když většina ani nebyla v duelu a ona tam byla už třikrát….

89
anonym
Reagovat

Heníkovi u řiti bublá, třepe se strachy jako ratlík a kdyby byl na místě Erika, tak by uknípanou Kačenu do toho sudu strčil celou, ostatně, každý sám za sebe, teď je to přece jejich heslo, holka mu to měla oplatit a ne se kymácet jako uschlá větev. Heník je hrdina pod duchnou, i když…teď si to vyčítá, že bude vypadat blbě a to měl štěstí, že neskočil ještě na Sáru a Xénii, ta poslední se na to třepala jako sulc.

Dobrák Vlado, který tam ostatně vychází vstříc všem babám, nakonec Kačeně pomohl, jinak by tam pílila ještě dneska, hrdinové v boji zalezli do pelechu, sám za sebe, ale to platí jen pro někoho.

90
Fixa
Reagovat

@anonym: /77/ Paní Pribanič to bylo dílo, to se nedá zapomenout, ale jak jsem mohla zapomenout na pornoherce Jurkoviče nevím. Co ale vím, že mně byl protivný. V této RS s Jurkovičem bylo taky zvláštní osazenstvo, řekla bych, že se to v posledních letech dost kazí a soutěžící jsou rozmazlováni. Kde jsou ty leta, kdy soutěžící orali, sklízeli obilí, kukuřici, kdy sázeli brambory, byli účastni zabíjačky od samého začátku, nejvíce mně chybí výměnný obchod, tam se ukázali ti zruční co uměli své výrobky prodat na trhu.

91
Jája
Reagovat

@Johana: Velmi přesné hodnocení. Falešná láska a přeslazená lež.

92
JanaH
Reagovat

@Johana: jj, v neumění přetvařovat se a srdíškovat o stopéro Eričkovi velice dobře rozumím. :-D To mu nezazlívám.
Mě by bez něj ty eliminace nebavily, bylo jasné, že on tomu dodá šťávu. Ale že se odkope ještě víc jsem nečekala ani náhodou s tím, že už to víc nejde. A ono chyba lávky.
Ještě se zeptám: když se ti zamlouvá Erik, čím se ti tak moc protivil Tommero? Přitom ten byl Borisama šikanovaný až běda, to, co se děje Erikovi „za příkoří“ je čajíček, který si způsobuje sám právě svým sociopatickým chováním „moje hra, moje pravidla“. Tommero byl držka plechová, ale obešel se bez schválností, krádeží i podvodů. V tom ostatním jsou na tom s Erikem velice podobně.
@Jája: to se ti jistě líbila Polievočka po eliminacích…

93
anonym
Reagovat

@Jája: Jak jim to hezky šlapalo, až do konce. Srdíčkově se zbavili koho potřebovali, jen s tím hnusným zlodějem Erikem to museli do konce vydržet :-) Kolik on toho vlastně nakradl? Ten půjde domů nejspíš s jedním kufrem navíc :-)
@Fixa: Pribanič byla fajn, uměla vyvolat moc pěkné hádky a scénky:-) Ale to byla ještě farma pracovní a muselo se makat. Spali kdesi na seně se zvířaty za hlavou. Letos to bylo jako v nějaké ozdravovně na výkrm, hodně jídla, spánku, odpočinku, jezírko, bazének, vířivka, každý den pivko, vínko, tabáček kolik plíce ráčí, kafíčko a ještě se jim to nelíbilo :-)

94
Fixa
Reagovat

@anonym: Mám problém, tato farma je hnusná, mezi ty co nemusím patří v prvé řadě – Evelyn-vždy nevhodně oblečená, jezdící na bílém koni, trapná, s nevhodnou konverzací týkající se děje, z mého pohledu osoba která nebyla vůbec v obraze celého děje, vždy vystrkující své stehna, klín a ostatní nedokonalosti svého těla, který by se každý soudný člověk snažil při její váze a výšce skrýt vhodným oděvem, ovšem ona se každého snaží přesvědčit, že je to sexi, není – z obrazovky působí jako upocená osoba ke které nechce nikdo ani přičichnout, dále pak Noro se svým khaki mozkem, a ty dvě ubrečené grácie Katarina a Anna. Kam se poděl ten, co svým příjemným hlasem provázel až po 9.farmu. Proč tolik změn????

95
Johana
Reagovat

@JanaH: ty teda máš sloní paměť:)))
Tomero mi nějak nesedl osobnostně, nevím už přesně čím. Je pravda, že byl štábem šikanován, pamatuji si například to jeho bivakování ve stáji. Na druhou stranu mu bylo uznáno vysloveně neregulérní vítězství v jedné disciplíně ve finálovém duelu…myslím něco tlačili proti sobě, mělo se jen rukama a on celým tělem.
Ne že by se mi Erikova osobnost zamlouvala, mám radši pohodové typy, ale těch přesvědčivě vyhraných duelů měl tolik, že to si snad za trvání Farem nepamatuji a za to by si zasloužil finále.

96
anonym
Reagovat

@Fixa: Evelýna, no co už, už jsem psala, kdyby si na sebe navlíkla cokoli, tak je to stejný, prostě je silná, navíc prsatá, kulatý obličej jako když vyleze ze závodky, Zdá se mi, že zase něco nabrala. O to by nebylo, že je jí takový kus, ale kdyby se jen trochu snažili ji přiměřeně oblíct, učesat, namalovat a hlavně ji naučili vnímat děj kolem sebe a mluvit. Když se to shrne, je marná. Je pravda, že ji přehlížím, pokud to jde, ani obraz, ani zvuk. Víc mi vadí Martin, tragedie, z farmáře se stal špatný herec.

97
Jája
Reagovat

@Johana: JanaH – paměť za sto slonů. Ta si pamatuje, co jsem napsala před 8? lety. Tak nevím, má na každého z nás složku? :DD

98
JanaH
Reagovat

@Johana: jj, sud. A navíc po vítězství hodil schválně na starého Kabábika ty červy! :-D Tady byly výlevy ještě dlouho po skončení finále. :-/ Byl to můj fanouš, tak si prostě zhruba pamatuju, čí nebyl.
Když si promítnu Erikovy duely, tak vlastně neměl rovnocenného soupeře. Ale počítá se výhra. Budiž mu přáno. Uznávám, že je kreativní, vynalézavý. Jenže má těch pro mě nestravitelných negativ už moc… Navíc to mám i v reálu úplně stejně, jako píšu nahoře: jednou šmejd, dycky šmejd. A nějaké fintění na chrumkavo nežeru.
@Jája: dvě až tři, mrk, mrk. ;-) Woe. :-DD

99
Johana
Reagovat

@Jája: já to už kdysi zaregistrovala, ale myslela jsem si, že je to náhoda…a ono ne, prostě Lepodotelačesalačogaleokranieliipsonatriumupotrimatosifiopara momeritokatakekulmenokyčlepasifofatoperistelerektrionop :))

100
Jája
Reagovat

@Johana: Jáj, to čo je toto? Zbláznily se ti prsty nebo jsi našla Enigmu?

@JanaH: :D :D :D žmurk

101
Johana
Reagovat

@Jája: jméno Mirečkova dědečka,
JanaH s tím asi problém nemá:))

102
JanaH
Reagovat

@Jája: rozluštit kód Enigmy nebyla náhodou žádná pr.el.
To je výraz ze slovníčku odborných pojmů. :-D

103
JanaH
Reagovat

@Johana: mám, zadrhla jsem se už u natria. :-D

104
Jája
Reagovat

@Johana: Ztratila jsem řeč a dohledávám prsty. :DD

105
Franz
Reagovat

Když už tady mluvíte o Tomáši Mayerovi, tak přidám také něco.
Toma jsem osobně poznal, asi půl roku po skončení Farmy 6 a můžu říci, že to je normální kluk, který není žádný umachrovanec. Je si vědom, že byl v televizi, ale rozhodně to nedává nijak moc najevo.
Část své výhry věnoval na dobročinnost. Něco půjčil jedné nejmenované farmářce z jejich řady a zbytek vrazil do svých projektů. Možná, že pro někoho, jeho učinkování ve finále vyvolalo určité rozpaky, ale prý zákulisní nátlakové jednání štábu nebylo také zrovna férové. Ještě přidám, že Kababik těsně před závěrečnými soutěžními koly přišel asi po 14 dny odpočatý z domova. A to vyvolalo také určitou diskuzi o neférovosti.

106
JanaH
Reagovat

@Franz: přesně tak, co se odpočatého, napapkaného Dodánka a jeho návratu týče. Navíc to byla líná veš. S kobylou.

107
Wally
Reagovat

Stejně Farmy za našeho mládí byly jiné než jsou teď.:D))

108
Franz
Reagovat

Žádná reakce na včerejší další neférovost krysího ksichtu a to na Katku? Ono to už nemá cenu ani psát, protože ten člověk je nemocný a opravdu by se měl léčit. Prý hlava neví co dělá tělo. To je asi největší blbost co jsem od něho slyšel. Možná, že částečně za jeho povahu můžou i rodiče, kteří vychovali sobce a podrazáka.
A jedna rada pro Sáru. Vem nohy na ramena a rychle před ním utíkej, s ním budeš mít jen trápení.

109
Lady XL
Reagovat

@Franz: Kdybys četl komenty, tak se dočteš, že jsme o tom unfair už psali/y…. Nelíbilo se mi to, ale na druhou stranu, jednak tam stála jak „svatá dala“ a nijak své místo nebránila. Možná, kdyby do toho dala trochu snahy ho vyšťouchnout, mohla docílit i jeho vyloučení. Takhle ji takovým hokejovým bodyčekem odstavil. No a pak na druhou stranu, měla pak klid na větší nabrání porce zelí, moc totiž nechybělo a mohla vyhrát. Však to oba stihli včas.
Jinak mi ale na té soutěži přišlo docela nechutné, že se 6 lidí vrhá do jedné kádě a pusou nabírají jídlo. Klidně mohli mít každý svou káď a třeba kratší limit.

110
horalka
Reagovat

Ne fér je celá Farma, Když to tak beru, ono už když jde ženská proti chlapovi, tak to řezání těch kůlů bylo jasné, V tom byla ta volba se s někým spojit, Vrchní fňukna nebyla schopná se spojit s Xenou, nebo manželem.. zůstala na ocet, je jasné, že byla nejslabší, tak měla dostat padáka a nikdo z ostatních s ní neměl soucit. Erikovi šlo o hodně, tak se mu opět zatmělo v mozku, kdyby nějakým nedopatřením prohrál, tak by se šel utopit. Tím to neospravedlňuju, a pravda, fňukna mohla nějak reagovat\ . Nedívám se dopředu, takže konce nevidím, nicméně je jasné, že Erik je pro ostatní nestravitelný, tak na 50 se vyřadil z kolektivu sám, a na 50 ho vystrčili – chlapi jako konkurenta, a ženské s hihňáním. Já pořád držím lajnu, raději šílený erik, než grácie. Tak uvidím, jestli borisovci dodrží taktiku disciplíny pro vyvolené.. No už budu i ráda konci. zábava nula, nula nic. ve 13 nám pomáhej bůh, aby bylo líp.

111
dejna
Reagovat

Na Majera si vzpomínám. Na některé komenty, jaký je to podrazák a nevychovanec. Na komenty plné zášti i k těm, kteří mu fandili. Kvůli tomu jsem tenkrát přestala i psát.

112
dejna
Reagovat

@Lady XL:
Kdyby to byl bodyček, skončila na zemi. Spíš mi to připomnělo bránění tělem, které se praktikuje v basketu. Férovost posuzovat nebudu. A přeju jí to! Celou dobu prolézá farmou a spoléhá na svých 35 kilo a kníkavý hlas, na svou křehkost, pro kterou ji nikdo nedal za služku, nikdo ji nenutil starat se o zvířata a dělat fyzické práce – prolétala se farmou jak noční můra a její povaha se dík nenávisti k Erikovi odhalovala čím dál víc.
A nikdy nezapomenu na to, jakou radost mi udělalo, jak v kuchyni při nástupu na hodnocení Kachna škúlala očičkama a čekala, že Evelyn Erika vyloučí…a ono nic. Konečně zažila nespravedlnost na vlastní kůži. :DD Směju se ještě dnes a i zítra si ji pustím. ;DD

113
dejna
Reagovat

Kdybych se měla ocitnout na farmě, tak přes všechno, co jsem doposud viděla, bych ji raději trávila s pěti takovými debilními Eriky než s celou tou pokryteckou sebrankou plnou „lásky“, „dobra“ a „morálky“. V čele s Kramerovou a Bagárem. Představa jejich vlezdop.delních vzájemných keců, jejich objetí, jejich mentality hejna mi vyvolává mrazení v zádech.
Vyjímám z nich jen Poloboha, Vladka a Srdénka.

114
JanaH
Reagovat

Já sem se semi i finalisty naprosto spokojená a některé okamžiky si taky přehraju opakovaně. :-D

115
JanaH
Reagovat

@dejna: jsi velice statečná… pět Eriků… nedala bych ani jednoho.
No ale ani Kačenu s Andulou, Norka s Vraždou, Bebu s Máriem atd. Vlastně by výběr byl velice osekaný, takový komorní. :-))

116
dejna
Reagovat

@JanaH:
Dobre, dobre, dobre :DD…ale jak tě tak trochu znám, myslím si (skoro jsem přesvědčená), že bys ho dala…a s přehledem. ;D

117
Horalka
Reagovat

Ono, když člověk tuto farmu vezme zpětně, tak ti, kdo byli trochu drsnější v taktice, v morálu, tak je buď vyřadili, nebo si raději ublížili sami… a jsou pryč. Zůstalo hejno kejhavých husí – gracie, /aby nedošlo k omylu/. A chlapi, co byli hadi. Mě taky irituje Lukáš, který koulí očima jak Hurvajs, má na všechno názor, ale nahlas ho řekl velmi maličko, aby si náhodou u někoho neublížil. Jo a kdyby se mnou někdo mluvil z oka do oka, a takhle uhýbal, tak mě šlehne asi, nebo bych ho šlehla já. A taky raději 5 eriků než to hejno.. A nějak opomíjím voloďu, no nevím, on je pro mě nečitelný, hold jiný druh. Ps. a nakonec vzpomenu a už chápu srednka, že je třeba jít po nejsilnějších, pokud neprojdu, tak už mi to nestojí za to, tam být. Ptž být v téhle poslední skvadře tak mě vezou…

118
Franz
Reagovat

Lady XL: nečtu spoilery a prozrazování děje dopředu. Jste jak malé děcka, které neumí dodržet zásady diskuze.

Hlavně, že těsně před tím říkala Evelyn – a hlavně fair play a hned na to se takto nechutně Erik zachová. Jestli si myslíte, že to bylo poctivé, tak mně to docela zaráží, protože ten kdo s tím souhlasí, tak je asi stejný. Nevím kdyby to udělal někdo přímo vám. Klidně si toho Erika vemte domů, určitě budete spokojeni.

119
JanaH
Reagovat

@dejna: jj, asi s takovýmto přehledem: tleskali mu na tváře. Pak by si mohl Erik povzdechnout: „všetci mali ruky od krvi iba ja hubu“. :-)

121
dejna
Reagovat

@Franz:
Ať žije fejsbůk! :/

122
dejna
Reagovat

@JanaH: :DDD

123
Lady XL
Reagovat

@Franz: Tak sis to mohl přečíst zpětně…. :-). A čti pozorně – nesouhlasila jsem tak zcela se zásahem Erika. Ale jelikož Kachna vše stihla, tak se jí nic tak hrozného nestalo. Prostě jí chyběl drajv. A koukni na hlavní soutěž, tak zase odstavili Erika, ač byl u kádě téměř první… Domů si Erika brát nebudu, fakt ne…, tak ho nežeru, jen jsem si holt vybrala jakž takž fanouška z celé té sqadry….nic víc, nic míň.
Ad Dejna – máš pravdu, bylo to spíš bránění tělem, je fakt po bodyčeku by odlétla mezi své obdivovatele :-). Taky neříkám, že to bylo zrovna extra fair, ale ani extra unfair…. Pořád měla čas na reakci, kdyby jí byla tedy někdy schopná a pořád měla dost času na dokončení úlohy.
Lukáš – když si vzpomenu, že byl polovinu Farmy v chalúpce, kde mohl promýšlet, co bude dělat dál, kde si upevňoval přátelství s Máriem….:-) atd., pak ho vrátí jen tak zpět a hurá, máme tu vítěze… Z ukázky mi už je jasné, kdo jde přímo do finále….

124
JanaH
Reagovat

@Lady XL: proč by jako měl číst někoho koho nechce? :-D
Luky byl v chajdalúpce 20 dní. Nikdo ho jen tak zpět nevrátil, chajdalúpkáři měli duel. A proč byla letos chajdalúpka asi většinou všichni chápeme… To jen tak pro pořádek. :-)

125
anonym
Reagovat

@Franz: Netrpíš nějakou úchylkou na rodiče farmářů a manžele diskutujících? Tady jsou děcka? Mi spíš přijde, že tys ještě náležitě nedospěl a v klidu mě přeskoč :-)

126
anonym
Reagovat

@Lady XL: Lukáš několik pěkných dní a nocí proválel v posteli s Máriem, to je bez diskuze. Že se mu teď daří je v pohodě, kdo umí, dojde nejdál. Koulení očí je jeho nejistota, neví, co říct na férovku, tak mlží, prostě ani ryba, ani rak. V překladu ani hetero, ani gay :-) Má sám v sobě chaos, natož se vybavovat s druhými na rovinu, to je už na něj moc.
Kačenu Erik vcelku jemně odstrčil, kdyby přidal, tak skončila u Maliny, květinka neposkvrněná. I když je pravda, že to dělat nemusel. Zase o co mu jako jde? Není blbej a ví, že se dál nedostane, tak proč si kapku nezalaškovat. Ostatně ji nepoškodil, ani jeden z nich šanci nemá, jenže tohle Kačeně při jejím myšlení a vnímání ještě nedošlo.

127
anonym
Reagovat

@dejna: Souhlas se vším, jen ten počet Eriků bych trochu snížila :-)
Kdosi tady napsal, že Evelyn jasně řekla hraje se fer plej. Ta toho už naremcala, copak se dá brát vážně zrovna ona? Mele naučený scénář, občas jí to silně ujede z cesty, to je fér plej?

128
anonym
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=P95OTzew1XU

Iděme bojovať, jestli to tady už je, omluva, asi jsem přeskočila :-) Xénce chutí, že ji tak rádi při jídle zabírají.

129
Jája
Reagovat

@anonym: A proč zrovna “ dieťa Sedmého neba?“
Žeby šlo hned do arény? :D

130
JanaH
Reagovat

@Jája: bo Vilko je král? :-DD

131
anonym
Reagovat

@Jája: :-DDDDDD už se stalo, alespoň vidíš, jak jsem celá rozvrkočená z Erika, no nic, já to dám znova, ale byl to zvláštní skok:-)

https://www.youtube.com/watch?v=77BlkZmb5tk

132
Jája
Reagovat

@anonym: A rozvrkočil tě tak jako striptér Heňo michelinku? :DDD

133
anonym
Reagovat

@Jája: Co myslíš? :-) Skákni si na trubku, tam se pobavíš víc než se mnou, je tam dnešní díl.

134
Nela
Reagovat

@Johana: souhlasím s tebou.vsicni kromě vladka a dary s Erikem nedokázali komunikovat, Heno a Lukáš se ho bojí. Co šel do duelu , byl super. Ti dva se třesou na výhru a dělají všechno proto, aby se do.semifinale nedostal, tři grácie taky. Pořád se všemu hihňaji a pomlouvají Erika a lezou po těch dvou. Proč neupozornil Erika, že mu na značce něco chybí? A xenia už zase běhá a to bylo smutku, všichni plakali. Kačena prohrála s Erikem a teď kecá, že není ferovi a nezaslouží si semifinále. Lukášek zase perlí s těma jeho kecama. Škoda , že vypadla Sára, zpočátku se mi nelíbila, ale jediná Erikovi rozuměla, nejhorší farma, dívám se na každou. Jestli přijdou ostatní farmáři, tak Erika bohužel vypadne.

135
Jája
Reagovat

@anonym: Společný tanec, co trsala v pláštěnce. :)
Trubka už je pro mně loňský sníh. Borisovci na čele s prdelatou opět trapní jako sáňky v létě. Tolika strachu z jednoho děcka.

136
Dadla
Reagovat

@dejna: Souhlas!!! Mám horecku a je mi blbě, tak jen občas kouknu..

140
Fixa
Reagovat

@Jája: Pravdivý článek. V této farmě se sešli bezcharakterní lidé.

141
Franz
Reagovat

No a máme to za sebou.
Do finále se dostali ti správní soutěžící a ty bezcharakterní postupně odpadli. Resp. zvítězilo dobro nad zlem.
Včera opět se mně dělalo zle z Nikol, která se chovala, jako by byla ředitelka Markízy. Nějak nám v ksichtu zestárla a ten její ohoz jako pravá šlápota.
Její argumentace, že někdo kdo vyhrál 4x duel by měl být automaticky ve finále byla jen strašná naivita. Do duelu vybírají farmáři a kdo postupuje do finále vybrali také farmáři. Erik se o finále připravil sám svým chováním, podrazy a pohrdáním ostatních. Neférové chování se vždy vymstí a takový lidé by neměli mít v normální společnosti a kolektivu navrch. On dobře věděl, že při rozhodování ostatních farmářů bude mít problém a také se výsledku ani nedivil.
Chápu, že některým Erikovým fanouškům se to nebude líbit, ale prosím zamyslete se, zda by se vám líbilo kdyby vám někdo nadával, dělal podrazy a byl na vás arogantní.

A kdo by měl vyhrát? Mně je to jedno. Xénia by byla historicky teprve třetí ženou vítězkou, Heňo by ty peníze nejvíce potřeboval a Lukáš si to zaslouží za svoji až velkou poctivost. Tedy ať to vyhraje ten nejlepší.

142
Jája
Reagovat

@Franz: Ne, že zase vyletíš jako čert z krabičky, ale jak to řekl Potěmkin … ty prostě žiješ na demencionálnej planetě Zemi a mal by si sa vrátit do správnej dimenzie. Možná se ti zjeví i Nejvyšší. :DD

143
JanaH
Reagovat

Erik splnil úlohu užitečného idiota, zajistil sledovanost. Borisové to měli prošpekulované líp než on a mnou si pracky.
Prostý lid se může zvencnout, protesty, vyhrůžky ignorací Narkózy, všeobecná frustrace. :-D To se můžem příště těšit na ještě větší bizár, to táhne.
Bych si přála, aby táhnul Samko i s Evelýnou a hospodárom. ;-)
Jenže si ten plácek pronajali vraj na deset let, takže ještě několik příštích Farem v papundeklu, se svatbami, šipkami, archou Noemovou a možná i kouzelníkem.
Akorát těch esemesek chodí minimum. Sponzoři to jistí a bude se mávat do kamery a děkovat.

144
dejna
Reagovat

Byl tu někdy v historii Farmy vítěz, na kterém se panáčkovci takřka jednohlasně shodli? Napadá mě Lenka Švaralová, Paco Styk…Mário? Nebo i oni tu byli něčími antifanoušky? :)

145
dejna
Reagovat

Tradiční Farmy byly pro nás nenapodobitelné, přece jen odlehlých zdevastovaných budov tu zase tolik není..ale současný model by šel provést i u nás: Město – vesnice, Sever proti jihu, Východ proti západu, Praha – Brno……. :D

146
Franz
Reagovat

@JanaH: Nerozumím označení – „Prostý lid“, myslím si, že správné je napsat „fanoušci Erika“.
Já osobně nemám rád hru, kde je samý faul a nečistá hra. Ve sportu se za něco takového vylučuje a v civilním životě se podvody dokonce trestají. Buďme trochu soudní a nepodporujme vychcanost a lidi, kteří nás jen odrbávají.

147
JanaH
Reagovat

@dejna: jáááj, Lenuš měla antifanoušků hafo. Takové ty moralistky, co pak otočily. ;-) I SuperMário, to se zas některým zdálo, že žádná šikana se nekoná a hajzel, který těží ze síly a morální převahy. Snad jen ten Paco…

148
JanaH
Reagovat

@Franz: prostý lid z fejsbůčku a pod. ;-)
@dejna: och… plotňáci versus cajzli, to by byla řežba! :-D

149
Fixa
Reagovat

@Franz: Za čistou hru nelze považovat ani chování Nora, Evy a hlavně Katky a Anky, takovou psychickou újmu jako prožil Erik ze strany těchto jmenovaných bych zažit nechtěla. Jsem proti šikaně a toto šikana byla.

150
dejna
Reagovat

@JanaH: jsem gůglila, až jsem málem zavařila komp. :D

151
anonym
Reagovat

@Jája: Kdo se díval, tak ví, že čistá hra to nebyla. Že jsou farmáři bezcharakterní s tím se už počítá, v každé RS se najde šmejd, ale manipulace přes mrtvoly a svatbu je už přes čáru. Už se těším na další skvadru, jen víc a houšť.

@Franz:
Vidíš, jak je Erik chytrej, ani mu nemusela sličná moderátorka a profesionální hospodář napovídat, uznal v tichosti svoje chyby a dokonce se ani nenaštval. Teď především posílat sms a bude zvonec a konec:-) Pohádka skončila, dobro, tři králové vyhráli nad velkým zlem :-D Kdo tohle vymyslel musí být slušně zablokovaný.

Nějaké vnútorné čaro však Heník mít musí, Nikol na něm visela jako Káča na čertovi nebo jako Lukáš na Máriovi:-)

Rozloučení dvou kreatur bylo k pláči a další farma bude zase jejich, to je zpráva nejhorší.

152
anonym
Reagovat

@dejna: Čechy – Morava:-)

@Fixa: Ještě přidám šikanu Sáry starou herkou, to bylo pěkný, jak si nechala nandávat jídlo na talíř, ponižovat, to jí šlo.

Franc je tady za nějakého soudce a moralistu? Ať mu z té spravedlnosti nepřeskočí:-) Co tak se dívat na Krtka v kalhotkách, tam je to docela v pořádku:-) Někdy je fajn nějakou RS přeskočit a nesledovat:-)

153
JanaH
Reagovat

@Fixa: a poveztě mi, Kefalín, čo vy si predstavujetě pod takým slovom „šikana“?
Totéž by mohli tvrdit někteří farmári o Erikových „blikancích“.
Norka s Vraždou považuju za daleko nejhorší kreatury letoška… Kačenu s Andulou za kníkalky.
„Dobrá věc se podařila, čistá láska zvítězila.“ :-D

@dejna: a jak to dopadlo? :-))

154
Johana
Reagovat

Schválně jsem se podívala na semifinále Farmy 10 a 11 a žádné hlasování exfarmářů o tom, kdo si nezaslouží finále, nebylo. Pouze se hlasovalo o tom, kdo si finále zaslouží rovnou.
Z toho mi vyplývá, že největší šmejdi jsou borisové, kteří ani zaboha nevěděli, jak už se toho zlobra zbavit a tak nechali zahlasovat ex. Předtím si to ještě pojistili dvoumi slepicemi, které ochotně exfarmářům povyprávěly, jak je ten zloduch týral fyzicky a hlavně psychicky.
Mně ani tak nevadí, že se Erik nedostal do finále, na grc je mi z toho, jak Evelyn, štábní boss a jejich poskoci okatě manipulují s pravidly a ani trochu jim není stydno.

155
Johana
Reagovat

Moc si přeji, aby si ve Farmě 13 vyměnila Evelyn roli s Martinem, jak včera avizovala.
Už teď se těším, jak přiveze na traktore hejno hus, které ji budou celou cestu kejhat za zadkem:)

157
anonym
Reagovat

@Johana: Erik byl silný soupeř, co kdyby Heník projel postup:-) Ten to bral nejvíc vážně, zřejmě mu jde hodně o výhru, zase komu ne, že? Pro mě bylo jediné pozitivní, když vytlemená Xenie zarazila smích u skládačky, ten klid :-) Evelýna to má befelem, stejně jako luxusní hospodář. Tragikomická dvojka. Mně se v posledku nelíbila ani Květa, už byla ohleděná, ale s přibývajícím časem uznávám, že byla vlastně hvězda :-) a to jsem se Evelýny dost dlouho zastávala.
Koho Erik týral fyzicky? Dokonce i ke zvířatům se choval dobře, sem tam jim tedy uzmul jabko, zloděj jeden:-) Fyzicky tam týrali prasátka, kdo tohle mohl schválit je jelito. Ale holkám to šlo, nějak jim to proti mysli nebylo, dobrodějky.

158
horalka
Reagovat

@Johana: Kdyby evelyn byla hospodárka, tak by prvním úkolem pro farmáře bylo, vykopat hroby pro zvieratá. O tom žádná, a pak by to byla jedna velká selanka a komedie. Ono upřímně to letos nemělo k tomu daleko. Ke včerejšku, jak ty dvě srdieška naložily Erikovi, no hnus. Když před touhle akcí odpovídali staří farmáři, koho nechtějí ve finále, tak oproti hlasování 2-3 erika neřekli, ale nakonec ho označlili.. Takže borisovci zakročili, Tohle mi přišlo fakt přes čáru, celé to hlasování.. Taky mě pobavil Lukáš jak běžel od farmářů a dělal pohyby jako zcela jasný … Ten chlap by si to měl v hlavě srovnat, pokud v tom nemá jasno. Pokud má, tak přestat hrát.. i když na slovensku to je asi těžší než tu. nevím. Místo Heńa bych ve finále asi lépe snesla Vladka.. Ta taktika omluvy hned na začátku mu taky pomohla.. Váhám, jestli se vůbec dnes budu dívat, nebo sjedu zrychleně ze záznamu.

159
Franz
Reagovat

@anonym: A jé, vrchní anonymní slepice se ozvala.
Doporučuji ti vzít si dnes volno, vyvěsit černý prapor a vzpomínat na pláč ušušlaného Erička. Doufám, že tě ještě nekleplo.

160
anonym
Reagovat

@Franz: Tobě už regulérně hráblo, v každém případě se sebou něco dělej, máš fakt dost:-) Kleplo, jsem na Jipu, sestřička píše za mě, moralisto. Ty z toho Erika máš nejmíň kopřivku, nebo akné?

161
Johana
Reagovat

@Franz: až taková euforie?
Je mi jasné, že existují lidé, kterým nevadí manipulace a dokonce ji rádi přijmou, pokud bude výsledek podle jejich představ.
Myslím, že tady není ani jedna fanatická obdivovatelka Erika, o něj ve skutečnosti vůbec nejde, jde o princip hry a ten je soustavně ohýbán podle potřeb.

162
JanaH
Reagovat

@Johana: jenom letos? Tak to potom jo…
RS obecně o ničem jiném než určitém ohýbání reality není.

163
anonym
Reagovat

@horalka: Nechtěla jsem to psát jako první, ať zase údajně nereju, ale jestli Lukáš není gay, který to nemá ještě srovnaný a stydí se za to, tak potom neumí utíkat, to byla serenáda:-) Mávání ručičkama nemělo chybu, tak snad najde přítele v Máriovi. Dívat se budu, já to určitě přežiju ve zdraví, ale smsku ani omylem, naposledy jsem posílala Anetě Langerové a to jsou už dějiny :-D

Pro ne anonymního moralistu France: neposlala bych ani Erikovi a hádej proč? Na to nepřijdeš, na to nemáš:-)

164
anonym
Reagovat

@Johana: Je to marný, je to marný, je to marný :-)

165
Johana
Reagovat

@JanaH: píši soustavně, ale letos mě to mimořádně bavilo, protože nestačilo ohýbat, muselo se točit kolem vlastní osy:))

166
Fixa
Reagovat

@Franz: Pane, co to má znamenat, tolik zloby, urážek během celé diskuse ohledně farmy. Kdo je u vás slepice? Vás celý čas vás nikdo neatakoval. Měl byste se krotit.

168
dejna
Reagovat

@JanaH: do zásobníku slov přibyli plotňáci a cajzli ;D
@anonym: 160 – vlka ;D

Na finále nekoukám, ani vloni jsem se nedívala.
Výhru přeju tomu největšímu smrádkovi z těch tří – Heňoooo! :D

169
JanaH
Reagovat

@Johana: no právě. Staré známé jediné platné pravidlo. Rotuje se o sto šest. Ale když Eriček lohnul farmářské love, tak šel princip do dža, například. :-D
@dejna: moc ráda jsem obohatila tvůj slovník něčím tak hodnotným. :-))
A Fixa nemá pravdu. ;-)

170
JanaH
Reagovat

https://farma.markiza.sk/aktualne/2015229_katka-ma-este-stale-tazke-srdce-na-erika-vlado-sa-vyhlasil-za-vitaza-farmy

Hlavně, že je se sebou Eriček spokojený, dobre dobre dobre. Potěmkin je vítěz. Všecko dobře dopadlo a tak to má byt, tak je to správne. :-D

171
anonym
Reagovat

@dejna: A sakra, to není nejlepší kožní problém :-)

Výhra je mi vcelku fuk, Heňo zjevně peníze dost potřebuje, což se mi nějak neslučuje s tím, co předváděl např. pobyt před duelem v kukani, choval se jako král na farmě, vlezl i do kuchyně, nemluvě o jeho vzteklosti, když vyfičela Rebeka, neměl mít koho pod peřinou a nervy silně zapracovaly, byl nepříjemný jako vlk :-) Ke konci se změnil v rádoby vtipálka a beránka, když mu došlo, že jde o koule.
Lukáš neví čí je, vadí mi jeho projev, jak někdo psal, koulení očima jako Hurvínek, mluví o ničem tak dlouho, že by jeden usnul a nic se nedozví. A proválel v Chalúpce s Máriem dost dlouhou dobu, takže na farmě ani nebyl.
Xenie, uhihňaná srdíčková hvězda, která zase uměla odrovnat dost lidí, asi úplně blbá není. Jinak se vesele prohihňala, nic víc.
Takže ať se servou jak umí. Čistou cestou nešel ani jeden. Já jsem přejícná:-)

172
JanaH
Reagovat

A komu se už teď stýská po Erikovi a Potěmkinovi a nemůže se dočkat dramatického velkolepého finále, tak konečně se Narkóza probrala a přidala X-tra 74. ;-)

173
anonym
Reagovat

Nikdo nemá pravdu, když si nenechá líbit žvásty France, není on to dětinský padesátník? :-D Taky dobrý:-)
Erik kradl jako urvaný, ten si nakradl na traktor:-)
Že v lednici čórkoval kdo se dostal k lizu a že Heník s Lukášem sežrali klobásy to už bylo v pohodě, kde vlastně klobásy skončily? Jasně u Erička v kufru:-)
Z toho Erika se už tady snad někteří pomátli, soudruzi, už je mimo hru, tak klííííd :-)

Tady je to lepší než na farmě. Ani tam nebyly tak rozdílné postřehy:-)

174
dejna
Reagovat

@JanaH: Nikdo pravdu nemá. ;)

175
Lenka
Reagovat

@ Franz: vaše poslední komentáře jsou hodně přes čáru, někdo Vám musel moc
ublížit. Tolik nenávisti jsem dlouho nezažila. Erik je proti vám světec.

176
Johana
Reagovat

@JanaH: pokud šlohnul farmářský peníz, jde o hrubé porušení pravidel, které asi ani v pravidlech není, protože nikdo nepočítal s tím, že by měl někdo tu drzost.
Naprosto bych neprotestovala, kdyby následoval okamžitý vyhazov.
Jenže, nejspíš si ani štáb nebyl jistý, jak to vlastně bylo, takže se to zaonačilo do ztracena a radši se zavedlo opětovně po třech letech vyřizování účtů, křivd, bolístek a frustrací vypadlíků a rozmasírování jejich zraněného ega.

177
dejna
Reagovat

@dejna: Teď to vypadá, že opisuju! :D Jenže anonymka mě jen předběhla. :D

178
JanaH
Reagovat

@Johana: s tím se nedá nesouhlasit. S prvním odstavcem. ;-)
Ale… Borisové nechtěli Erička vyhodit za lohnuté mince. Oni si ho chtěli vychutnat. A to taky udělali. Toho lohnutí fikaně využili a vytěžili z toho maximum.
@dejna: s tím nesouhlasím. :-D

179
anonym
Reagovat

@Lenka: On za to asi ani nemůže, ale moralista je dobrej:-)

@Johana: Asi tak, porušení pravidel a krádež, ale kdo by pak byl v soutěži? Anča polievočka, nebo Kačena? Se jim hodil do hry, takže kdo je hajzl? Erik nebo režie téhle frašky. Vždyť by to byla strašná nuda :-)

180
Johana
Reagovat

@JanaH: dle mého názoru je fikanost borisovců v tomto případě na zatraceně nízké, až primitivní úrovni:)
Nastala totiž situace, kdy semifinálový a finálový souboj ztratil na zajímavosti a pokud se mělo něco vydělat na sms-kách, nevydělá se nic moc, protože kontroverzní osobu, za kterou, nebo proti které by se hlasovalo, předčasně odstavili.

181
dejna
Reagovat

@JanaH: 172
Děkuji za odkaz, dle mého jedna z nejlepších Farem Xtra, dnes to bude už jen slabý odvárek. ;)
Erik byl fajn, ovšem Vladko byl super, zase mě nezklamal, v té svojí makovičce má něco neuvěřitelně srovnané, dílem je showman, příští Farmu by měl glosovat on. Líbil se mi vztah mezi nimi – žádné pokrytectví, vše narovinu.
A ještě k nesouhlasu: Tak všichni mají pravdu….Lepší? ;D

182
JanaH
Reagovat

@Johana: jj, to jsem napsala už v 10.19. :-)
Dál ho přece pustit nemohli a hlavně nechtěli, bo by nejspíš vyhrál a „muž s koženou brašnou nesmí projet za žádnou cenu!“

183
Dominik
Reagovat

Sterilní semifinále. Zlatý kůň byl protažen do finále, kolektivní nepřítel/potížista zaříznut a to neutrální co zbylo, se popralo mezi sebou. Z finálové trojice nejuchám, ale ani mi nevadí, mohl to být mnohem větší bizár, zvlášť když se člověk podíval na tribunu ex-farmářů. Ať už to vyhraje kdokoliv z nich, tak mi to žíly trhat nebude.

Charakter a morálka jsou ctnostné v reálném životě, v RS je opravdu nehledám. Hra o peníze, založená na principu, kdy člověk musí vyřadit x lidí před ním, aby se dostal dál je sama o sobě nemorální a bezcharakterní.

184
JanaH
Reagovat

@dejna: viď, viď. :-) Mě nezklamal ani jeden, ale Potěmkin vede o sto parníků.
Lepší, o milimetr. :-DD
Brala bych jako průvodce Šmahlíka a Zitrona do X-tra… to by byl jeden špek za druhým. Jenže co s Evelýnou, když je ta nej kamoška Samka a taká rozkošná?

185
anonym
Reagovat

@Dominik: Ano, asi ta podobně a naprosto souhlasím.

186
Fixa
Reagovat

@JanaH:(169) Nikdy jsem netvrdila, že mám pravdu, vždy jsem dopředu upozorňovala, že nejsem fanouškem Erika, ale to, že mám smíšený pocit z děje (pocity jsou můj problém), a dívám se na úplně jinou farmu než všichni ostatní, za tím si stojím. Byla to šikana. Při pročítání všech příspěvků, Erik má zase pravdu. Každý si bude spíše jeho ,než vítěze.

187
Lady XL
Reagovat

@Johana: Ono je dost zajímavé, že existují dvě verze odchodu Erika do domu pravdy – jednou s krádeží mincí, jednou bez…. A pak nečekaně Evelyn počítá mince při přebírání. Nikdy jindy to neudělala…
Ale četli jste ten článek, kdy poukázal Erik na trať při soutěži se zelím? On a Katka měli nejdelší trať, takže jakékoliv zaváhání ho stálo čas a tudíž diskvalifikaci. Heňo se přeci také musel vrátit a přesto byl první. Trať měl nejkratší, Erik tam lítal od jednoho konce ke druhému – už tady bylo cílem, aby dosáhl co nejmenšího počtu bodů. A to se ještě nezmínil, že jeho také všichni odstavili od sudu při prvním nabírání zelí….
taky je mi záhadou, že najednou pár lidí změnilo názor na vyhazov. A to např. Michal, který jasně řekl, že to dá Vladovi a najednou je to Erik. Podle mne tam byla manipulace při hlasování buď ze štábu nebo mezi exsoutěžícími. Mohlo to totiž klidně dopadnou jako remíza Heňo/Erik. Jakmile vyhlásila Evelyn hlasování o vypadnuvšího, bylo jasné, že minimálně ti, které Erik vyhodil v duelu, budou hlasovat proti němu, to je přirozené. Pak ty dvě krůty (pardon zvířátka) – ty neměly dostat vůbec šanci promluvit k „národu“… V extra Farmě to Vlado popsal – je proti šikaně a proto se postavil občas na stranu Erika. Erika bych za kámoše asi nemohla mít, nevím…, ale rozhodně byl výrazný hráč a měl mít možnost bojovat. Ale nakonec má pravdu, co řekl u Šmahela – na vítěze se zapomene, na Erika a Vlada si každý vzpomene.
Kdo uvidí finále, napište prosím, kdo vyhrál, jinak mne to nezajímá a nikomu nefandím. Tedy Heňovi vůbec, i když by asi peníze potřeboval nejvíc. Ale měl se chovat jinak a být víc chlap….

188
Lady XL
Reagovat

@JanaH: To je dobrý nápad s tím Šmahelem. Mohli by to vyzkoušet!

189
anonym
Reagovat

@Fixa: Tady už má každý strach napsat, že fandil Erikovi, zřejmě tady přesáhly síly druhé strany, nevím které, ale asi tuším :-)
Já nefandila nikomu, ale jsem proti všem třem finalistům, protože je to sebranka:-)
Erik je svéráz a to se počítá do zla, ten zbytek jen pindá a sluníčkuje, Heník, neví kam vlízt pod peřinu, no ještě že nelezl za Xenkou, ona by i jo, ale on už má strach, celý se třepe, jen vidí Nikolu a ještě další baba, huhu, jen ten zlý Erik všem farmu znechutil a kdo je proti, je zlej:-) Kdyby tam nebyl, tak se všichní nudí, on takový obojetný Lukáš je k ničemu, vysmátá Xenie je děs a Heník se kaje za své šušky mušky. Aspoň, že Erik tu farmu rozvířil:-D Jinak by to byla vysmátá selanka s obojetným Lukášem a hloupým Heníkem a vyhihňanou Xenií, nudáááá :-) Ona režie věděla, co chystá a dělá. Jen je to nuda a ne souboj.

190
Franz
Reagovat

@Fixa: Paní, a že takové poučování neuděláte i pro druhou stranu? Ty poklony mezi mnou a anonymní fanatičkou jsem nezačal já. Takže prosím dodržovat fair play i zde.

191
JanaH
Reagovat

@Dominik: souhlasím. Při tom posouvání dál a vyřazování ale hodně záleží na tom, jaký způsobem to děláš a jestli tomu, koho cestou zařízneš, vyjádříš aspoň kapku respektu. Závěrečné vyřizování účtů je pak o tom, jestli ti zaříznutí ocení tvoji hru jako takovou a neberou si určité věci osobně nebo nechají pomstychtivost a frustrace cloumat svým majestátem.
@Fixa: „Vás celý čas vás nikdo neatakoval.“
Franz byl atakován, opakovaně. Podotýkám, že není mým fanouškem, já jeho taky ne. Je to vzájemné, letité a stejně vždycky v klidu. Není to zvláštní?
Není, ani trochu. ;-)

192
Johana
Reagovat

@Lady XL: vystihlas naprosto přesně všechny ty nesrovnalosti semifinálového týdne.
Například taky nechápu postavit jeden sud se zelím pro šest dráh vedle sebe. Geometricky jsou prostě krajní dráhy delší, než ty uprostřed.
@anonym: já strach nemám:)) Neříkám, že byl Erik můj fanoušek od začátku, ale hrozně mě mrzí, že mu nebyla dána šance včera zabojovat o finále. Tak ráda bych ho ještě viděla soutěžit.

193
anonym
Reagovat

@Franz: Se uklidni, o co ti jako jde? Kdybych nebyla slušná tak se z toho potentíš:-)

@Johana: Jo já taky, bohužel neměl šanci, ale tu mohli típnout už při „krádeží mincí“ ale proč ho nevyužít až do konce, je mi docela líto, že Kačenu nestrčil do sudu, Stejně by ho nechali vysmažit do konce, prostě někdo musí být za velké zlo :-) a jak vidíš, někteří na to naskočili jako na osla :-)

194
Dominik
Reagovat

@JanaH: Elementární respekt je snad samozřejmostí. Neříkám, že se tam k sobě musí chovat jako hovada, zvlášť po té lidské stránce, ale pokud někdo taktizuje a vyřazuje v rámci hry, tak proč bych to měl brát osobně. Něco jiného by byl nějaký psychopat nebo sociopat, který by tam někomu vyloženě dělal osobní peklo. Uznávám, že to beru hodně ze svého pohledu a každý to vnímá jinak. Já bych rozhodně ocenil někoho, kdo se chytře takticky dostal na konec, třeba mě i na základě toho vyřadil a hrál hru, než někoho, kdo proplaval byť neměl konflikt nebo byl vyloženě neutrální.

195
Lady XL
Reagovat

Já se obávám, že moc málo vypadnuvší ze všech farem umělo ocenit, že soupeř byl silnější a tak ho klidně podpořím, aby vyhrál hlavní cenu… Tam nastupuje i závist – on bude mít a já ne…, bohužel. Neříkám, že jsou tací všichni, ale hodně jich si to bere osobně a jsou uražení, zvlášť když vypadnou v druhé polovině hry… Letošní farma byla zvláštní – teď nemyslím, jak tam měli vlastně všechno včetně jídla, jen tu práci skoro neměli… Ale asi právě protože neměli tolik namáhavé fyzické práce a vlastně mohli být hodně času ve velkých skupinkách a pokecat si, podrbat si, tak se tam hodně spolčovali a kdo holt nebyl s nimi, aby chlastal do úpadu a do pozvracení, tak nebyl jejich… Ta fyzická práce a větší povinnosti kolem zvířat jim prostě chyběla, protože by byli roztrhaní po dvojicích – tu hlídat ovce, tu sklízet obilí atd, atd. Takhle např. ta Bea, či jak se jmenovala, spolu s Mariem – ti na práci nešáhli a nikde to nebylo vidět. Takže teď máme ve finále sluníčkáře – Lukáše (alias Kluse), uhihňanou Missku, která přitom umí máknout, ale nebyla k tomu nucena a profláknutého Heňa, kterého zachránilo, že ho vzali zpět a pak mu nejspíš někdo promluvil do duše, aby zpomalil a včas se zabrzdil a nešel do Xenie. I ten alkohol trochu omezil. Ale pracant to nebyl v žádném případě, i si z té práce dělával prču… Takže tohle je pro mne ze všech farem nejhorší trojka ve finále a to jsem neměla vždy ve finále svého favorita/favoritku….

196
Lady XL
Reagovat

Ještě jsem tam nenapsala – prostě jakoby všichni zapomněli, proč tam jsou, že mají nějak bojovat a o tu výhru se snažit. Vždyť jim bylo i jedno, zda se práce dodělá, jen o tom povídali a jinak nic. A při farmaření Erika (prvním) se na vše vykašlali a neposlouchali ho a tudíž byla nula…. A to Evelyn neřekla ani popel, z kamer to vše viděli, mohli rozdělit tresty…
Mimochodem, tentokrát se poklad nehledal, aby byly všechny mince??? Bylo by fajn, kdyby jim dali jen ty, co vysoutěžili

197
anonym
Reagovat

@Lady XL: @<a souhlasím a v celé šíři. Bez komentu.

198
anonym
Reagovat

@Lady XL: O mince nešlo a stejně je ukradl Erik, sorry, nemohla jsem to nenapsat:-) Tahle farma byla fraška, komu to trochu zapálí, tak mu to i dojde. Rvát se teď za vítěze je směšné. Ani jeden a postavit tam když už Vlada :-)
Jinak s tebou naprosto souhlasím.
Moc bych chtěla další Farmu prožívat jinak, ale stejně na to budu čumět a tobě díky, jak si to sepsala !

199
Jája
Reagovat

Takže zhodnotíme letošní farmu: Dědina na místě města – žádná pravidla, do duelu rozhodnutím většiny (kdo navrhoval mi nějak uniklo, kromě Srdénka, který se sám nabídl). Město na místě Dědiny – klasická pravidla s absolutním nedodržováním, do duelu návrhy hned od prvního dne zpracovával Zelený mozek za mohutné podpory Staré vraždy. Po výměně – absolutní nedodržování pravidel, v kuchyni se motal kdekdo, u zvířat Zelený mozek se strachem sevřenou prdelí se snažil dojit Malinu, potahal koze za cecky a na špinavou práci měl 7x Erika. Harém nemakal, krom kytek se placatil po kuchyni a za silného vedení Staré vraždy jela střevní hygiena ústním otvorem ven. Stálé a nekonečné porušování pravidel až do konce welness pobytu. Výjímku tvořila jen Stará vražda, která chtěla od služky krmit a málem, že ne kojit – chlastala a chcala do vany už sama. :D Z celé anarchie se vyklubali tři hrdinové: Obojetný, Ten co vydřel i díru po suku a Vykynulá dosazenka s perlivým řehotem. Kdo chce a je tak duševně postižený, nechť vítězi této „spravedlivé“ šaškárny přispěje na výhru. A ve třináctce nashledanou. :D

200
JanaH
Reagovat

@Dominik: tak by to mělo vypadat ideálně.
Jenže nevypadá a samozřejmostí to není. Tys popsal letošní farmáře dokonale, všecko to tam bylo. ;-)
Pro jednu RS kapku něco dělám… jinde ve světě to nebývá od ideálu zas tak daleko, vypadlíci nejsou většinou tak malicherní jako v našem bahnitém rybníčku.
@Lady XL: přesně tak, závist asi vede. A pak ukřivděnost a pocit jakési falešné moci vyřídit si účty. Vždyť v kolika řadách se na první postupové místo dostal někdo jen díky „lobbingu“ ex, někdy i za cenu „porcování medvěda“?
Potěmkin to o manipulaci řekl v X-tra. Čekal jistý hlas od Srdénka a divil se, že černého Petra nakonec hodil Erikovi…

201
JanaH
Reagovat

@Jája: krásné! :-D
Doplním, že klidně vsadím botky, že tu debilitu o hlasování o duelantovi nebo losování prosadil na tuty taktéž svatý Norko.

202
Jája
Reagovat

„do duelu návrhy hned od prvního dne zpracovával Zelený mozek za mohutné podpory Staré vraždy“ To patřilo k Dědině na místě Města. Omlouvám se za tiskařského šotka. :)

203
JanaH
Reagovat

@Jája: my, co jim to pálí, jsme to pochopili! :-DD

204
anonym
Reagovat

@Jája: Jako ironie dát do časáku nějakého slovenského článku, jen si myslím, že by to nevzali :-DDDjinak 1*. Čekám na další partičku a piš, jasný? :-D

205
anonym
Reagovat

@Jája: Jinak pluska za to, že se držíš a nelítáš jako motýlek. Já někdy jo :-)

207
Jája
Reagovat

@JanaH: Potěmkin se našel? – fetišista jeden vykutálený. :DD :DD

208
Gata
Reagovat

Ahojte, nie som fanúšik Erika, vôbec sa mi jeho správanie nepáčilo a som rada, že nie je vo finále. Ale to, čo urobili včera… Nebolo to fér. A je jedno, o koho by išlo, či o Erika, Nora, Heňa, Katku… O vypadnutí nemali nechať rozhodnúť farmárov. Veď sme to aj počuli, „nemám proti nikomu nič, ale vtedy si mi nemal povedať to a to…“ Rozhodovali emócie. Každý mal o svoj postup bojovať, to by bolo najspravodlivejšie.

209
Jája
Reagovat

Kdyby se náhodou našel nějaký masochista, který bude dnes sedět u televize a dobrovolně se tři hodiny mučit sledováním finále – napište ,prosím, disciplíny a jednotlivé vítěze v nich. Děkuji mnohokrát.

210
JanaH
Reagovat

@Jája: zlatý je. :-D
Stran finále… pro mě Farma už skončila. Děkuji tímto Markýze za lákavou nabídku, ale strávím večer v lepší společnosti než u jejího velkolepého finále, jaké svět ještě neviděl.
Přeskáču si to dopo u kafe. :-DD

211
Dominik
Reagovat

@Jája: Velmi trefně a krásně shrnuto ;)

212
Dominik
Reagovat

@JanaH: Přiznávám, že jsem odkojenej Survivorem a Velkým bratrem (zahraniční verze, protože je to jiný formát), takže to implementovat na tuzemské RS moc nejde. Je to zkrátka jiná dimenze.

213
Johana
Reagovat

@Jája: ja odpadnem:-DD
Mám jen malé dilema – Stará vražda chcala do vany sama, ale neuklízel to pak po ní Zelený mozek? Tu x-tru jsem viděla, ale už nepamatuji.

To se mi taky ještě nestalo, ale letošní grandiózní finále s favority markízackého štábu vynechám. Přítel na telefonu, taky věrný Farmám, zítra zreprodukuje i s komentářem.

214
Johana
Reagovat

@Jája: jak to, že tobě prošel komentář se závadným slovem ch.ala do vany a můj, se stejným slovem čeká na schválení? :)

215
JanaH
Reagovat

@Dominik: ;-)

216
JanaH
Reagovat

@Johana: chcala je zakázáno?
Zkouška rozhlasu… :-D pokud to proleze, tak tam máš ještě jiné zakázané slovo, je jich i několik zdánlivě zcela nevinných, holt pozůstatky po Kokešovi. :-))

218
Johana
Reagovat

@JanaH: zkouška sirén…x-tra a grandiózní…pak už fakt nevím:)

219
Johana
Reagovat

@JanaH: aha, zkouška sirén proběhla a není to slovo chcala, ale gr.ndiózní, nebo x-t.ra:)))

220
JanaH
Reagovat

@Johana: X-tra to být nemůže, to píše kde kdo a proleze. Grandiózní, že by taková blbina?

221
JanaH
Reagovat

@Johana: tak je to gran…..í. :-D
Se picnu. Pi..na bylo jeho oblíbené, kvůli tomu jsem taky letos neprolezla. Jenže není sám, kvůli komu jsou stopky… ;-)

222
JanaH
Reagovat

@Johana: doprčic! :-DD
Tak je to to na g… Se picnu. Jeho oblíbené bylo na p… , jakože samice kura domácího. :-D Nejde to napsat už ani s tečkama. :-D Kvůli tomu jsem taky letos neprolezla. Jenže není sám, kvůli komu jsou furt některé zapovězené výrazy. ;-)

223
anonym
Reagovat

Kdo kecá, že se dívat nebude, tak se dívat bude a pokud nemá příjem Markízy, tak hned ráno se podívá :-) Já se dívat budu a jdu na linecký košíčky, telku mám nad linkou, snad to nezmrvím:-) Hezký večer s třemi nej farmáři :-)

224
JanaH
Reagovat

No tak jistě. :-D Já příjem Markýzy mám a těch deset reklamních bloků, lejzrové šouky a senzační hudební vystoupení si přesto nedopřeju. Na to jim se.e Bílý Tesák. A jakmile o něčem Samko plká, že to bude glamour, folklór a adrenalin dohromady, tak to ve mně vzbuzuje oprávněné pochybnosti.
Ale těm, kteří si velkolepé finále neodpustí, přeju krásnou zábavu! ;-)

225
Ajda
Reagovat

@JanaH: gran – kdysi kvůli jakémusi prudiči, co si měnil IP, ale jména se nevzdal. Jsem to zrušila.

226
JanaH
Reagovat

@Ajda: no vidíš to, jasně! :-)) A to se tady vyskytnul sotva párkrát.

227
Johana
Reagovat

@JanaH: glamour, folklór, adrenalin…to zní jako převleky Evelyn:))

228
Dadla
Reagovat

Tak jsem neviděla poslední tři díly, jen jsem si pročítala příspěvky na Panáčkovi a FC Farmy. Na velké finále už radši ani koukat nebudu…Možná by nebylo špatné Farmu 13 pojmout retro, po vzoru prvních farem, kde to bylo fakt o něčem a ne o chlastu, sexu, přežírání se a welnessu… Farma 12 je pro mě vrchol farmářského hnusu včetně adeptů na výhru. Všichni tři jsou výsměch skutečným sedlákům a farmářům, takže je mi úplně jedno, kdo z těch třech pseudofarmářských kreatur to vyhraje, jestli hloupý a ještě hloupější farmář Heňo, či nejspravedlivější ze všech úplně nejspravedlivějších bifarmář Lukáš nebo nejkrásnější, nejsladší a po všech stránkách nejoblíbenější missfarmárka Xenie s tím nejupřímnějším srdéčkem…No, ze zvědavosti se aspoň přečtu, jestli to celé vyhrála právě ona, jak tipuju…druhý bude dle mého Lukáš a třetí přiblblo Heňo..

229
Ajda
Reagovat

@JanaH: Párkrát veřejně, x-krát zadržený. On se snažil, tenkrát spustil i spamy, stovky za hodinu, vyhrožoval, smolík.

http://reality-show.panacek.com/52985-farma-12-finale-zvonec-a-konec.html

230
Eva
Reagovat

neco neskutečně nečestneho terorizovali Erika, který má aspon mozek v hlavě. už se nikdy nebudu divat je to falešné nečestné nic tam nedělaii jen se cpali všechno co dokazali jen pít cpát se a sex? neuměli naprosto být slušní-
nemají už vysílat dalši takové pokrytectví a šikanu a s přihlížením celé markízy.

Přidat komentář