Panáček v reality show

Farma 12: Začíná nová kapitola

13. Listopad 2020 | napsal(a): | reality show: Farma 12 SK

slepice

Po údajném nastavování zrcadel zavládnou nová pravidla, alespoň to tvrdí Evelyn. Asi se jich nechtěla dožít slepice, proto raději neznámým způsobem pošla. Vypadá jako vylisovaná v almanachu, Michal a Lukáš ji vyprovodí na poslední cestě. Erik má hádavou, rýpe do Nora, svatá Anka raději mlčí, i když nesouhlasí. Michal se distancuje ode všech.

Všem je jasné, že za farmáře týdne holky určí Nora, i ten je o tom přesvědčen. Erik tuší, že bude sluhou a s ním i Sára, takže jeden z nich se duelu nevyhne. Jediná záchrana je imunita. Jeho taktika, opít soupeře před hrou mu nevyjde. O imunitu se hraje ve stupidním kvízu o lásce. Rozhodovalo se mezi Sárou a Michalem. Ta měla víc štěstí, než rozum, druhý bod je její a s ním i imunita. Norovi tím zkazili veškeré plány.
Ano, FT je Noro, sluhové Erik a Sára. Nová kapitola spočívá hlavně v tom, že se nám objevují ve hře staré známé mince. Budou moci rozhodovat volby duelantů, ale i se za ně dá nakoupit. S pojízdnou prodejnou bude jezdit Martin.

Erik má nervy z duelu. Odmítá imunitu od Sáry, chce ji chránit. Ta mu chce zlepšit náladu a konečně dojde na sex. Ráno je na Erik hnusný, zase má ty své stavy. Sára poletuje po farmě a každému na potkání oznamuje, že mu „dala“ a on je teď odporný. No co už, je to Erik.

Martinovy sranda úkoly

1/ Stavba udírny – studený kouř
2/ Světový rekord ve velikosti placky. Míry v metrech a tvar srdce
3/ 200 ks vánočních oplatek
4/ Tři prasátka musí zvládat agility
5/ Volba Miss u obou pohlaví. Bude promenáda v plavkách, předvedou se ve volné disciplíně a musí to celé být prudce elegantní. Vyrobí šerpy a korunky.

Sponzor Gambrinus

Dlouho jsme neslyšeli jméno populární pivní značky. Farmářský fotbal a koš plechovek jako výhra, to už je pořádná motivace. Vyhrává Lukášův tým.
Volí se duelant a Sára si imunitu ponechává pro sebe. Erik váhá. Vyzvat Katku? Xenii? Nejraději by Nora, to nejde. Žádné překvapení, volí Michala. Erik se snaží intrikovat i v Domě pravdy. Ale to si neměl vybrat Michala. Ten se nechytá, pomlouvat nikoho nebude, natož před Erikem. Michal je pro svatého erika zákeřný, jeho „pravda“ mu nevoní. Nastavování zrcadel na farmě vázne od začátku.

placka

V kuchyni se dodělávají poslední úkoly. Recepty a mega placka. Její výroba je náročná. Fyzická dřina při zadělávání těsta, mozek se málem zavařil, když z ní hráli puzzle. Aktivně jim asistovaly mouchy.

Nejdřív Eva, nyní Erik. Dostává do duelantské boudy balík od rodičů. Poučen z minula, alkoholu se před duelem ani nedotkne. Balík je menší a chybí dopis. Evelyn mu už dříve pustila video s pozdravem od rodičů. Emoce neprojevil, kdo ví, co se tam děje.

Kontrola úkolů

Čtyři z pěti splnili na jedničku. Bohužel, prasátka se jim cvičit nechtěla a Martin je vyloženě nasraný. Ani výmluvy na rozkousané postroje jim body nepřidají. Mince jim přidělí až po soutěži Miss. Už teď klidně prozradím, že dostali pouze polovinu. A mají poslední šanci prasata vycvičit. Polovina mincí mi přijde přehnaný trest a cvičení prasat s ohledem co za lidi tam jsou, jako týrání.

Obchod

obchod1a

Martin je naštvaný kvůli drezuře prasat, proto je otrávený i při prodeji. Koupili cukr a droždí, chlapi si vydupali colu, alkohol a víno. K tomu korbáčky. Alkohol vadil hlavně Katce, přijde jí zbytečný, mají ho pořád plno. Posilňují se ještě před duelem.

vlado1a
Soudruh generální ředitel Potěmkin, klasický model farmáře

Duel

Až na Sáru a Vlada chce zbytek zpátky Michala. Vlado se patřičně vyfešákoval.
Disciplíny volí Michal a pořadí bude kvíz, útěk z vězení, sekání dřeva, vyrob jahůdku a vatové tyčinky.

Michal překvapivě prohrává hned v prvním kole, kde ho všichni považovali za favorita. Ani v druhé disciplíně se mu nedařilo a třetí kolo provokativně pustil. Erik vyhrává 3:0 a vyrostl o půl metru.

duel1a

Volba Miss

Zábava z donucení, Martin se pořád tváří naštvaně. Vítězí Heňo a Xenie.

misaci

Vladovo životní rozhodnutí

Vlado pije víc, než asi vydrží. K tomu polonahé ženy, odchází do zpovědnice. Zřejmě díky alkoholu prozřel, procítil, jak on říká a zdraví domů svoji ženu Martinu. Děkuje za syna, ale domů se nevrátí. Bude bydlet sám, nebo založí novou rodinu, neví. Po návratu své rozhodnutí oznamuje farmářům. Tento den si Vlado neustále převléká košile, pije a mudruje. Úchylné pohledy, očividně se pobláznil do Xenie. Zve ji na společnou cestu do Ameriky. Uvidíme, co bude, až vystřízliví.

Erik se opět snaží všechny opít, druhý den se hraje o imunitu.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 12 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 211
1
Lady XL
Reagovat

Zdravím účinkující 😁 Mohla by mi nějaká dobrá duše zprostředkovat, co se děje a co naši fanoušci? Jsem bez pc a budu u něj až ve středu 😣. Děkuji moooc 🙌

2
Olga
Reagovat

Nedeje se nic mimoradneho.Michal vypadl,prohral 3_0 prakticky to vzdal.A vsichni clapi jsou podle mne ozrali.Takze pohoda klidek panacek.

3
bobina
Reagovat

@Lady XL: Z Vlada udělala farma „nového člověka“, v budce oznámil manželce, že se domů nevrátí, všem řekl, že se rozvádí a nabídl Xenii, aby
s ním odjela do Ameriky / chudák – vstřícné chování od žen na farmě si vysvětluje tak, že
je pro ně atraktivní – to bude tvrdý náraz v realitě /. Při volbě miss byl opravdu nechutný…
brr… Na závěr je Erik opět všechny řádně opil se záměrem oslabení při soutěži o imunitu a z ukázky na pondělí je vidět, že asi bude trma vrma – agresivní opilý Vlado?!

4
Lady XL
Reagovat

Moc děkuji obětavcům bobině a Olze!!!Fakt diky😁. Jsem docela ráda, že Erik vyhrál (aspoň zatím). Bude to tam vířit… Noro to přestál ve zdraví 🤣🤣.

Reagovat

Potěmkin vystřídal za odpoledne a večer několik dokonale vyžehlených košil. Bílá košile, polobotky, jakoby mířil rozvod rovnou podepsat k soudu. Zamilovaný, úlisný uchyl, to by to s ním Xenie chytla. K tomu i podivné sklony, když obdivuje její dětskou tvář. Stará vražda byl u něj opačný extrém. Ožral se jak prase, čekám, co z něj vypadne za moudra, až klesnou promile.

6
Franz
Reagovat

Michelin zklamal, duel vzdal a vcelku tam ani nebude už chybět. žErik šel po vítězství jak správný pes po kosti. Je zřejmě po tatínkovi a je přesvědčen, že je šéf šěfů.
Duel, ale předčilo vystupování Volodi. Nechápu některé diváky, že ho považují za nejlepšího soutěžícího. Vždyť ty jeho kecy na ženy, hraničí s nějakou úchylkou. A zřejmě se nemůžeme ani divit, že mu je manželka nevěrná. Včera ožralej jak správný ruský kozák, který mlátí skleničkami o zem a jen chyběl pokřik – maršal Malinovski. Prostě velká nechutnost na grc.

7
anonym
Reagovat

Já si nemyslím, že Michal duel vzdal, jednoduše vyhrál ten rychlejší. Michal neprohrál poprve a mně ho bylo tak nějak líto. Pořád si myslím, že tam byl jeden z těch lepších lidí.
Vlado je úchyl, on ty svoje choutky předváděl od začátku, ale nějak se to zvrtlo v odporné nechutnosti. V reálu by mu možná ženská už i jednu střelila, anebo si před ním uplivla.
Ožrat se umí taky luxusně, nezapře svůj původ. V jednom záběru měl roztržený ret, podle ukázek se zdálo, že tam byla i menší bitva:-) On si to tam Erik slušně zmanipuloval, ožrat je do bezvědomí, maže si je na chleba.
Celkově byla soutěž o „missku a missáka“ zvláštní podívaná pro ty dva porotce a jestli něčeho trochu lituju, že se nepředvedl i úžasný Norko jinak, než coby komentátor a že na to byl hrdý:-) Bylo to trapné.

8
Johana
Reagovat

Duel dopadl podle očekávání, Michal byl pro Erika slabý soupeř a ta fajfka nakonec bylo zbytečné gesto jakože člověka nad věcí. Vůbec nebyl nad věcí, asi ty peníze hodně potřeboval.
I když to Erik s provokováním Nora přehání, zatím mi to nevadí, aspoň někdo Norovi zatápí pod kotlem.
Voloďa to teda fakt včera nezvládl. Snesu dvojsmyslné narážky, ale vulgarity nesnáším. Neříkám, že jsem to od něj čekala, ale tak šílené evelynoidní úkoly ještě na žádné farmě nebyly, takže si ti dva (asi taky úchylní ) čumilové na konci černého koberce naběhli do trapné situace sami.
A v duelové aréně začíná plesnivět kukuřice v ošatce, Romča by měla víc dohlížet na hygienu:)

Reagovat

@anonym: U Šmahela řekl, že ho prohra v kvízu nalomila, smůla u klíčku dorazila a třetí už neměl chuť bojovat. Ale zpětně to asi měl zkusit. A i u něho Noro ke konci upadl v nemilost, změnil se, faleš.

10
Horalka
Reagovat

Vždycky si říkám, že by vyhrát měl ten nejlepší. Ve Farmě, tedy v této konkrétně, to určitě platit nebude. Jak zde praví klasik, nemám zde fanouška. Ale co se borisům daří, z každého vymáčknout tím dlouhým časem to nejhorší. Je to tam klubko slizkých hadů. Každý dělá, co umí. Anka vaří, Erik manipuluje, navíc s vědomí, že je mladý samec při síle. Sára dělá sexishove :), Vlado nevydržel s prohibicí, asi se v něm provalilo fakt to nejhorší. Heňo je sprostý jak dlaždič, chlastá a hlava mu už nic nebere. Noro je mi čím dál odpornější, Vlado to ze sebe hrne ale Noro ten to vše dělá stejně jen na tajňacku. No nevím, Jak to tak vidím, Xenia se svou slušností a snaho s nikým nebojovat, to asi dotáhne nejdál, to je můj typ..

11
JanaH
Reagovat

Tak Potěmkin konečně procítil Farmu, třikrát „urá“! A po svém obrození jde zakládat novou rodinu, že přeju hodně zdaru.
Srdénko a jeho fajfka v duelu byla jedna ze situací, kdy by dobře mířený záhlavec byl na místě.
U Šmahlíka mu to ale moc slušelo a potvrdil mi, že rozdmýchávačem konfliktů mezi ním a Potěmkinem byl náš carský důstojník. A taky si mě získal názorem na Norka.
Och, u plkání Michelinky se mi několikrát otevřela kudla v kapse, ona umí být fest trapná.
Hospodárova umanutá drezůra nebohých čuníků mi zavání týráním… kravina na entou. :-/

12
Ajda
Reagovat

Anka navařila kvanta golubek, japonské menu mi uniklo, hospodář nic neochutnal, pak jim navalí ještě mastné smažáky a oni se diví, že jsou tlustí jak prasata. Prohnat by bylo třeba farmáře, ne chudáky čuníky.

13
Bejčice
Reagovat

Sama se ani omylem necítím jako ta nejostřejší pastelka v penále, ale neměli náhodou udělat JEDNU megavelkou placku? Já postřehla jen 192 pidimidi placek, nebo?
No slavnej Srdénko opět trapák a ubožák největší, to jeho plytké, asociální gesto s fájou, to mělo bejt jako vtipný nebo nad věcí? Hmmm. Asi budu ta nejtupější pastelka. Za mě pořád Anka (mmch. v téměř čtyřiceti letech strčila, nejen v plavkách, do kapsy o dekádu mladší…) a Lukáš (i když ten mi přišel ze začátku větší kádr, než co se z něj nakonec vyklubalo…). Při vší objektivit ve finále a ke konci dílu… všici chlastaj a Andula s pometelem :) Ta s ním snad i chrní… :) Avšak za mě největší exot Voloďa, co zakládá na opotřebený kolena novou rodinu :) Morituru DER Salutant, Solo Martina :D Te né deeer. Ale to je to nejmenší. Přitom ta jeho baba docela koc. Tak ale Amerika se Xenkou, to je halt jinej level, to zní upe jinak, než výchova synka někde v prdelákově, že :)

14
anonym
Reagovat

@Johana: Michal určitě nebyl nad věcí, byl z toho víc než přepadlý. Fajka byla pochopitelně zbytečná, občas měl taková gesta, jako že je mu něco fuk, i když to v něm bublalo. Pro peníze tam šli všichni, kdo jak je potřebuje nevím, ale kvůli venčení a cvičení prasátek pro radost udatnému hospodáři tam není ani jeden.

15
JanaH
Reagovat

@Ajda: japonské menu vařila Leklá ryba, krájela tam řasy a moc si s nima nevěděla rady, konečný výsledek nám raději ani neukázali.

U prasátek už jsem raději skoro zapomněla, že je onehdá navlékali do sukýnek či čeho… :-/

A jestli byl Srdénko s fajfkou po duelu u mě napočuni, tikající a těkající Erik by byl ode mne placatější než nebohá slepice, a to po celou dobu trvání duelu.
Škubání rukama, nohama, hlavou, hubou, těkající očíčka, psaní poslepu, metání kozelců, uklánění…
Uf.
No ale na druhou stranu jsem taky ráda, že je zpět. Kvůlivá Norkovi. ; -)

16
anonym
Reagovat

@Ajda: Něco na talíři s nudlemi a hůlky jsem viděla u Erika, vedle něj seděla Sára a bojovala se sejry s kýblem tatarky. Hotová výkrmna husí:-D

17
Johana
Reagovat

@anonym: ale dyť jsem Michala popsala stejně:-D

18
anonym
Reagovat

@Johana: Dyť já nepíšu, žes napsala něco jinýho :-D

19
Johana
Reagovat

@anonym: aha, komunikačný šum:)

Jsem tentokrát hodně zvědavá, koho dá nevyzpytatelný Michal za FT. Heňo a Luky vypadali nějak nevrle v ukázkách.

20
anonym
Reagovat

@Johana: Myslím, že Erika, něco mu Erik špital při loučení, Michal vyloženě kamaráda neměl, proč by neudělal trochu dusno pro milého a empatického Norka:-)

21
Dominik
Reagovat

Erik je otřes, nevydržel bych v jeho společnosti ani pět minut (připadá mi jako ADHD), ale jeho nalévání alkoholu za účelem sabotáže mě baví :D Ostatní si za to pak můžou sami a moje škodolibé já se baví. Jsou to dospělí lidi a akorát se ukazuje, že chlast stále vládne světem a většina po něm jde jak po flusu.
Michal mi nějak extra chybět asi nebude.
Potěmkin upustil uzdu a s ní nejspíš i svoje démony.

22
dejna
Reagovat

Pokud jde o vystoupení u Šmahela, věřím Michalovi cca 50 % toho, co řekl. Protože si vzpomínám na dvě epizodky – v jedné začal s provokací Vladka on, ve druhé se nabízel, že někoho vyprovokuje – tuším Erika nebo Vladka a nabízel to myslím Norovi. Nechce se mi to dohledávat, jen je vidím, jak stáli vedle zeleninové zahrádky. A když byl Vlado farmářem týdne, provokoval ho v jednom kuse. Takže ani zdaleka není tak čistý, jak o sobě mluví.
Včera mě ale několikrát napadlo, že mu musel někdo zatraceně ublížit nebo ubližovat. Připadá mi, jako by kolem sebe vystavěl zeď, za kterou nikoho (ani tu svoji holku) nepustí. A potom ta jeho stylizace do amerického westernového hrdiny…no, nevím. Nejsem psycholog, můžu být vedle jak ta jedle.
V každém případě mu přeji hodně štěstí a lásky, protože to myslím potřebuje nejvíc.

23
JanaH
Reagovat

@Johana: pro mě se extra překvapení nekonalo.
V dopise zmínil tři lidi, kteří jsou sami sebou, jeden z nich je budoucí FT. Dva z nich jsem tipla správně, ale parádně jsem se sekla ve třetím. :-D No čo už… :-D

24
dejna
Reagovat

Není to tak dávno, co jsem tu psala, jak se Vladko vymyká nátuře svého národa tím, že nepije, a ejhle, i jeho posedl démon alkoholu a nakonec osvítil Duch sťatý.
Zpočátku jak uťápnutý, tiše pozorující, dnes lev farmářského saloonu. Souhlasím s tím, že jeho předváděčky jsou poslední dobou nechutné. Ale ten jeho výkřik, že konečně zase cítí, že má emoce, může dost vypovídat o tom, jak do této doby žil.
A nějak si nemyslím, že by se zamiloval do Xenky…to spíš za něj blábolila euforie a alkohol.
Pokud měl někdy problémy s alkoholem, spustil teď jízdu do pekla.

25
JanaH
Reagovat

@dejna: až bude u Šmahlíka Potěmkin, pochopitelně bude tvrdit, že zažehávačem váchní byl Srdénko, jak jinak. :-)
A k vedoucí úloze Potěmkina v jeho týdnu… tehdy štval jako FT úplně všechny bez rozdílu (nejen) desetiminutovými príhovory. Zmínilo to několik farmárů.
S tou zdí souhlasím, to je to „nezadat si“. Se stylizací nemám problém. Furt je pro mě přijatelnější tato než kupříkladu Máriova. No, já vím, to není ten nejlepší příklad. :-D Tak Matúšova (který touží státi se modelem).

26
JanaH
Reagovat

@dejna: a taky vidím spíš zálesáka než westernového hrdinu. :-)

27
dejna
Reagovat

@JanaH: Mně taky ta stylizace nevadí, ale myslím si, že ho to oslabuje. Těžko to asi vysvětlím – prostě jako by si sám sebe maloval, jak je silný, férový, ale realita ho doběhne. Pak přijde vhod tvář flegmatika – zase jen postoj, nebo ne? Fakt nevím, možná je opravdu flegmatik.
Chtěla jsem věřit, že tento duel nevypustí, ale bohužel. Hrdina v něm to nevyhrál.

28
dejna
Reagovat

@JanaH: Možná :), mně se to ještě kříží s indiánskými vlastnostmi a postoji – těmi dobrými. :))

29
JanaH
Reagovat

@dejna: nemyslím si, že si sám sebe maluje. Spíš naopak. Už kdysi dávno jsem napsala, že pro mě je „plachej a trémista“.
Taky si nepamatuju, že by se kdy vyjádřil, že se cítí být silným. Vždycky tvrdil, že pokud nemá na to porazit v duelu silnějšího, nemá na Farmě co dělat. Taky to tak dopadlo. Že ho dvakrát vrátili není jeho vina (ani zásluha).
Já vidím zálesáka, bo se mi to kříží s usárnou a vandrováním všude možně. :-)

30
dejna
Reagovat

Mně se Erik v duelu líbil, to jeho nasazení. a že bral duel vážně. Jo, drmolí, je samá ruka, samá noha, nevydrží stát v klidu, pořád přešlapuje, kroutí se – jeví se jako patnáctiletý puberťák. Na začátku byl pro mě asi jedním z nejodpornějších na farmě.
Tak nevím, jestli začínám být vůči němu slepá a řadu jeho provokací přehlížím, nebo jestli vidím (a hlavně pamatuji si) dobře.
Protože se mi zdá, že za poslední týdny jsou jeho provokace nejvíc v ústech farmářů. Které bych nepodezírala za zaujatosti, kdyby se zmínili rovněž o tom, jak ho provokoval třeba Noro. I všechny tři spravedlivé pipénky o tom mlčí.
Tak nevím – když vidím, jak ožralý Noro stojí nad ležícím Erikem a ryje do něj tak, že Erik vyběhne a začne reagovat – provokuje Erik Nora nebo Noro Erika?
Když Erik jako sluha v kuchyni pracuje se služkou (což patří mezi jeho povinnosti) a Noro se do něj pustí, že mu to nenařídil, provokuje Erik Nora nebo Noro Erika?
Zatím věřím tomu, že bych ho nezačala brát jinak, kdyby se mi jevil tak jako na začátku.

31
dejna
Reagovat

@JanaH: neřekl, já to beru tak, že když se do někoho stylizuji, pak to souvisí s předpokládanými vlastnostmi, nejen se vzhledem. No a správný káuboj či zálesák je podle mě silný a férový – jen můj pohled. :)
A ve vizitce má, že se bude na farmě držet zuby, nehty, což se mi zase spojuje s chutí bojovat.
Ale jo, beru i tvůj pohled. :)

32
dejna
Reagovat

Včera jsem pocítila, co by mi asi udělalo největší radost (pokud jde o Farmu):
kdyby Sára smetla Heňa v souboji. :D
Že Heňo nesnáší Erika, to beru, to ať si chlapci vyřídí v duelu. Ale to, jak pořád zahlíží na Sáru, jak ji s Lukášem pomlouvají, to mi lehce zvedá žaludek. Myslím, že mu Sára toho tolik neudělala a vždy se k němu chovala přátelsky.
Je to na pořádnou facku a tou by pro mě bylo vítězství Sáry v duelu.
Jinak mě včera napadlo, že mi Heňo a Lukáš připadají jak vlk a jeho králík. :D

33
Horalka
Reagovat

Nejdřív jeden postřeh… Všimli jste si jaké má hospodár opět břicho?? Nějak ho asi ty diety a cvičení přestaly bavit.. Notabene jeho úkol vycvičit prasiatka mi přijde zcela proti zásadám Farmy. Tyhle prasata už nikdo nic nenaučí, a pokud jo tak to nebude lehké a humánní. Už bych to viděla na týrání zvěře.@dejna: Heňo má chování řeznického psa, kolikrát už fakt nechutně někomu naložil, a zvlášť ženským. Když si ty sprosťárny dávají chlapi tak ok, ale nějak nezapomenu co řekl hned nějak z kraje Xenii i Sáře. On by na to své ego potřboval, aby mu Sára naložila…

34
Johana
Reagovat

@dejna: on asi hodně čte dobrodružné romány, mi přijde, že se stylizuje do nějaké knižní postavy, jenže, přesně jak píšeš, realita ho doběhne.
@Dominik: taky mě to ADHD už v souvislosti s Erikem napadlo, ale včera bych to jeho poskakování přičetla přemíře adrenalinu.

35
Jája
Reagovat

@dejna: Já bych to viděla na Heňovu těžkou závist. Vidím, jak se mu v hlavě motá jeho velice špatný výběr (tak vybíral až přebral) a teď „chudáček pikolíček“ s vyplazeným jazykem suší hubu. I ten Potěmkin si sáhl. :DD

36
Franz
Reagovat

Jen doufám, že zde do 14 dní nepřijde nějaký troll s tvrzením, že ten Erik je vlastně nejlepší soutěžící, který si to zaslouží vyhrát. Myslím si, že jsou tam na vítězství jiní a daleko rozumnější soutěžící.

37
JanaH
Reagovat

@dejna: v posledních dnech Heňo s Lukym při špitání nejvíc drbali falešnici Kačenu.
Konečně si toho jejího přicmrndávání někdo všimnul. Najednou byla se Srdénkem naj kamoška. Bohužel Mišo jí to sežral i s navijákem.
Někdo kdysi přirovnal Kačenu k otravnému bzučícímu komárovi, čím dál víc to na ni sedí.
Heňo mně jaksi přestává vadit. :-D Když není ve vleku nějaké p.p.ny, docela to s ním jde.

PS. Aha, už vím, kde byl minule zakopaný pes… zakázané slovo. :-D Kokešův stín tady stále visí jako Damoklův meč. :-D

38
Bejčice
Reagovat

Vlastně jsme docela dost spokojená s průběhem. Jedinej, kdo mi tam z „vypadlíků“ asi trochu chybí je striptér. A trochu Matouš, bo díky němu už vím, jak v praxi vypadá IQ houpacího koně :D Nic ve zlým. On byl vděčná figurka. Po starý vraždě bachařce Evičce, trestankyni Nikole nebo boubelce bohyni sexu, Adámkovi, Rebece, Márince Rigových… mé oko zůstalo suché :) Možná ještě ta zpěvačka Maya šla. Ale jinak dobrý, aspoň za mě, tak jak to je :) Norko vs Erik, Erik vs všichni, osvícený ouchyl Voloďa, to mě ba. Ač například bloncka mi tam příjde navíc, ta už svou roli splnila, ta tam byla pro Matůša :)

A jak to bylo s těma plackama? Jedna velká nebo dvě sta malejch???

39
JanaH
Reagovat

@Franz: nevím, proč tě to trápí?
https://www.youtube.com/watch?v=YpMTWjwnGxU
S tím nic neuděláš ani ty… :-)
PS. Můj fanoušek to taky není, nebyl a nebude. :-D

40
dejna
Reagovat

@Franz: No to si snad ani nikdo nedovolí napsat! Všichni tam jsou mnohem lepší a nejlepší soutěžící je Xenka, ta si tu výhru zaslouží. :)

41
dejna
Reagovat

@Jája: Mně připadá, že se sám drží zpět – přece jen si to tam slízl nejvíc. :D

Kdosi tu dával odkaz (tuším na Topky), ve kterém mimo jiné bylo, že všichni jsou už několik týdnů doma. Vladko je na svém fb přivítán 21.10….tak že by odešel tento nebo příští týden?
Kdy myslíte, že Farma skončí?

42
Ajda
Reagovat

@dejna: Podle Evelyn od tohoto týdne jede poslední třetina farmy. Teď byl 11. týden, tak ještě 3??? A finále?

43
Wally
Reagovat

@Ajda: O poslední třetině mluvil už minulý týden Martin. Asi to bude jako minulý rok. Ještě 3 normální týdny a v posledním týdnu budou soutěžit, kteří 3 postoupí do finále.

44
dejna
Reagovat

@Ajda: @Wally:

Dík. :)

45
anonym
Reagovat

@Franz: Neboj, Erik na to nemá.
Dá to Xenka, jasná zpráva, ta jediná si zaslouží vyhrát, veselé děvče, do voza i do koča a férový sympaťák Norko ji podrží:-D

Osobně si myslím, že by měla vyhrát polievočka Anička, ta chudera celou farmu prožívá v kuchyni a stará se všem o jídlo, uvaří z ničeho, zpracuje i mouchy.

46
Wally
Reagovat

@anonym: A kdo na to má?
Podle mě ve finále bude Erik, Lukáš, Sára nebo Xenie. Erika si do duelu dobrovolně nikdo nevezme a v semifinálových soutěžích má velké šance. Pokud nebude do konce Noro FT, tak je jeden z adeptů na vypadnutí, stejně jako Andula a Katka.

47
anonym
Reagovat

@Wally: Vždyť píšu, kdo na to má :-DD

48
Dadla
Reagovat

@dejna: Erik to Srdénkovi v duelu natřel, byl natlakovaný jak papiňák před výbuchem a Michala doslova smetl. Škoda ho, ale sám to zabalil, docela jsem mu fandila, od začátku mi seděl, lehce si to povoral v duelu s Lukášem, ale přesto mě mrzí, že to vzdal. Docela by mě zajímalo, jaký je mimo farmu (X Farmu jsem ještě neviděla), tady mi chvílemi přišel jako hrozný pozér…k jeho škodě, kdyby trochu ubral, byl by uvěřitelnější. Nemáte pocit, že Erik měl jako malý ADHD a nějak brzo ho přestali léčit nebo aspoň sledovat?

49
Dadla
Reagovat

@dejna: Se Sárou jsem vlastně zpočátku vůbec nepočítala, ale začíná se mi holka líbit…minimálně co se fyzické kondice a síly týče, ta by to z farmářek natřela úplně každé…Je to sice ještě pořád naivní telátko, ale nějak mi to zrovna u ní nevadí…z holek mi teď sedí nejvíc.

50
Dadla
Reagovat

@Horalka: Jo, přesně…taky jsem koukala a říkala si, jestli se mi to nezdá :-) Ale je mi to tak blízké, mám úplně ten samý problém :-D

51
Dadla
Reagovat

Dočetla jsem komenty až teď, takže jsem pozdě zjistila, že diagnoza ADHD už tady byla, nejsem zrovna nejpoctivější a nejdůkladnější divačka Farmy a čtenářka komentářů…když se k tomu dostanu, je to pak pár dílů najednou a několik desítek komentářů. Myslíte, že to fakt vyhraje Xenie? Mně teda nevadí, ale je taková…způsobná, hezká a nudná holčička, z holek bych to teď asi fakt přála Sáře a z kluků…nevím nevím…
Jo, mimochodem, kdo je Leklá ryba? Jsem tuto hodinu poněkud řidší a chcíplých rybek je tam povícero..

52
Lady XL
Reagovat

@Dadla: Katka 😁

53
anonym
Reagovat

@Dadla: Ten můj předcházející příspěvek byla pochopitelně ironie.
Byla bych ráda za Sáru, jak se odervala od Heni a to hned zpočátku, je docela fajn. Xenie ne, ta je marná. Z kluků z momentální sestavy Erik, maže si je hezky na chlebík a dobře jim tak.

https://farma.markiza.sk/aktualne/2013089_henrich-ohovoril-jednu-z-farmarok-skaredo-sa-mu-to-vypomstilo?fbclid=IwAR2ljC33d_DIKfb84uley9SKMZ955TsxKas4Z3W7AwByU07m4VAYDEyvCwc

Zase drbal ten nejchytřejší králík na dvoře, už na ty svoje děvenky zřejmě zapomněl, anebo si ještě brousil drápky na Sáru a ono nic a má z toho duševní průjem :-D

54
Franz
Reagovat

Sára se od počátku na Farmě chovala, že přišla sbalit chlapa a veřejně to hlásala. Nejprve byla věrná Džejn Tarzana Michala. Potom se chvíli tlačila do přízně Lukáše a nakonec prohrála boj o Henricha s Nikol. Takže pro ni nakonec zůstal Erik, protože to byli dva sólisté.
Já nevím, ale já jako chlap takové ženy, které se mně vyloženě nutí nemám rád. Tam musí být chemie z obou stran, a ne aby mně někdo pořád uháněl, což Sára dělala.
Sára nemusí být špatná, ale teď je ve velkém vlivu Erika, který ji tlačí do palice svoje teorie a podrazy. Má jediné štěstí, že je tam z žen po fyzické stránce nejsilnější, takže to může daleko dotáhnout.

56
Johana
Reagovat

@anonym: dnešní díl jsem viděla, ale zatím jsem to sem nechtěla psát.
Heňo se mi definitivně zprotivil tím pomlouváním. Snad se sám uvidí, jak byl nechutný s Nikol a obzvláště s rajdou Rebekou, která o tom, jak si to rozdali na WC všem nestydatě povykládala a o ostatních tělesných kontaktech se ani zmiňovat nemuseli, neboť to dělali všem na očích.
Heňo nejspíš nemůže unést fakt, že Erik se Sárou tvoří silnou, docela neprůstřelnou dvojku.

57
JanaH
Reagovat

@Franz: tak nějak. Na prvopočátku vilně pokukovala po Polobohovi, bez šance. Pak v rychlém sledu zkusila vetřít se do přízně dalším, s Heněm to už už vypadalo nadějně a z jeho „nevěry“ byla celkem „zrúcená“.
S těkajícím buldozerem Erikem si zbyli. On sólista je (i když hlavně z donucení okolnostmi), Sára ani náhodou. A spíš Erik má kliku, že Sára má z farmárok nejlepší kondičku, to je pro něj další bonus. Plus přízeň Borisů.

@Johana: ani Sára taky nezapomíná za tepla vyprdelit každému, kdo má uši, co se děje pod paplónom. Heňo může být jen rád, že nevypráví o něm. :-D

58
JanaH
Reagovat

@JanaH: ale možná by na to vyprávění byl Heňo pyšný. :-D

59
anonym
Reagovat

@Johana: Je to tak, jak píšeš, dnešek jsem taky viděla a Heňo je opravdu frajer:-D

@Franz: Kdyby nechtěl, tak se Erik uhnat nedal:-)
Co se týká teorií a podrazů, je jich tam hafo, téměř všichni, každý to dělá po svém, někomu to vychází, někomu ne.

Za mě je největší humus Heňo a Norko, zákeřný bazilišek a přizdisráček, kdyby měl jít do duelu, tak si, jak řekl, vezme Vlada, z nenáviděného Erika má lufty, hrdina :-) Ale ostatní do duelu s Erikem žene s milým úsměvem, jak ho podrží:-)

60
Dominik
Reagovat

Ze zbývajících žen je momentálně Sára jediná, které fandím. Fyzičku má, není to žádná slabá chuděrka. Uhánění chlapů a určitá fixace z její strany, ok, ale není to nic co by mi nějak extra vadilo.
Andula je nejspíš hodnej člověk, ale to její žvatlání mi leze krkem. Na všechnny mluví jak učitelka v mateřské školce. Mutaci leklé ryby a komára, Katarínu nemusím od samého začátku a nic se nezměnilo. Já tyhle křehký květinky (a kolikrát je to jen maska) opravdu nemusím. Plus jako účinkující taky o ničem. Xénia…neutrální, neurazí ani nenadchne.
Heňo je ten poslední co by měl někoho kritizovat zato, že měl na Farmě sex nebo, že o tom mluví.

61
Johana
Reagovat

@Franz: tam se to uhánění musí brát s rezervou, lépe se hraje s někým za zadkem. Zrovna Erik je asi ten typ, co uhánění potřebuje, jinak se nerozhoupe k ničemu a buď to vyjde, nebo ne.
Jak to bylo, tak to bylo, Sára to nakonec s Erikem vyhrála a Heňo může jen litovat. Předpokládám, že jsou tam všichni kvůli výhře a kvůli ukojení potřeb v oparu chlastu s každou ochotnou přenechat nejsilnější ženu silnému soupeři byla chyba.

62
Wally
Reagovat

@Franz: 100% souhlas, líp bych to nenapsala.

63
dejna
Reagovat

@Jája: Pěkná holka, sympaťačka. :)

64
anonym
Reagovat

Heňo se vzteká, je packal, tak drbe, aby si ulevil. Rychle zapomenul na své dvě hrdličky. Celkově bude packal, když nerozezná jednu od druhé a žvaní, jak se v noci spletl, to může vážně myslet jen naprostý hňup. Navíc to vypadá, že poslušný Lukáš vypoví své služby a proti Erikovi mu zbude jen spravedlivý Norko a to tedy velká výhra není:-)

65
Olga
Reagovat

Boze z te Evelyn bude Gizka Onova.Pry idem riesim.To uz fakt nevi jak toho Lukase protlacit.Je to normalni?Nepocopila jsem jeji zachrannou akci.

66
Wally
Reagovat

@Olga: Prozření svatého Lukáše. :D)))

67
Jája
Reagovat

Naše milovaná Evelyn dostala na Fb KO :DD

Evelyn schudla, je pravda, ale kto ju oblieka? Ten opasok namiesto sukne ….

68
Lady XL
Reagovat

Co se dělo včera? Co bylo s Lukášem? Napíše mi někdo info? Prosím, smutně koukám 😁… Děkuji

69
Franz
Reagovat

Nemám problém s novou farmářkou týdne, tak stejné s vítězkou imunity. Zase se to zamotalo a to je pro děj jen dobře.
Ušušlánek Erik si opět hraje na velkého šéfa (i hlava mu spadla na bok) a kombinuje, vyhrožuje a manipuluje. Prý kdo vyhraje imunitu, tak ji musí dát Sáře. Být Lukášem, tak ho pošlu rychle někam. Ještě, že si včas uvědomil, že spojení s Erikem je jen faleš.

70
Franz
Reagovat

@Lady XL: Lukáš si uvědomil, že spojení s Erikem je pod jeho úroveň. Že chce hrát upřímně bez podrazů, i kdyby měl vypadnout. No a využil přítomnost Evelyn a při jejím odchodu z Farmy spolu na to téma vedli soukromý rozhovor. On to byl vlastně rozhovor i o Voloďovi, atd. Normální rozhovor, kterých je tam asi více, jen je nám neukáží, protože jsou takové více soukromé. Takže podle mně nic zvláštního se nestalo.

71
Horalka
Reagovat

@Lady XL: jeste viz vyse.. hlavne Evelyn rekla, ze se uz nemuze divat, jak je Lukas nestastny, takze to pojala jako psych pomoc. No nicmene to byl rozhovor o nicem, hlavne Evelyn de k lukymu vinula a nakonec nechybelo vroucne objeti. Lukas ma na farme hrat kladneho hrdinu tak asi byli treba to zduraznit.. skoda ze neprisla, kdyz vyvadel voloda, ten potreboval pomoc nejvic, nemusel mit rozbitou drzku a rozvod na krku.

72
anonym
Reagovat

@Lady XL: Za účasti Evelýn probral výpad ožralého Vlada na svoji osobu. Následně zpytoval svědomí, že vlastně hraje nefér hru s ostatními, že se chová jako ostatní a že tohle není jeho styl. Chce to změnit a být zase sám sebou.

73
anonym
Reagovat

Horalka 71 to vystihla velmi dobře. Víceméně se probíral Lukášův duševní průjem.

74
dejna
Reagovat

@Lady XL:
Vladko se hnusně opil a zaútočil na Lukáše – moc jsem mu nerozuměla, snad proto, že doposud neprojevil, jaký skutečně je. (ber s rezervou)
V noci někde spadl na tvář, je trochu podřený. Lukášovi se omluvil.
Cvičí prasata a mají hospodářský den.
Farmářkou týdne je Xenka.
Evelyn si všimne, že Lukáš je nějak znechucený, tak si ho pozve do domu pravdy. Lukáš je zřejmě znechucený z toho útoku, ale ještě víc, že opustil sám sebe a pustil se do taktizování s Erikem. Evelyn ho uklidňuje tím, že Vlado ve chvíli, kdy si uvědomil svoji nesvobodu, zaútočil na to najkrajšie (radši nepřekládám), co měl po ruce. A to byl Lukáš se svojí svobodou, cestováním, atd.
Boj o imutitu vyhrává Katka, jde o šipky.
Erik jede taktiky, vede hovor s Lukášem, ten mu naznačí, že s tím končí a podle něj (Lukáše) to Erik chápal.
Lukáš pak hovoří s Heněm o tom, že mu je taktizování proti srsti, co mu radil Erik, zbytek hovoru s Erikem zamlčí. Heňo se k němu přidává, od této chvíle jede každý sám za sebe.
Cinkají za Michala.
Lukáš je pak se Xenkou a taktizuje nebo ne? Fakt nevím. Podle něj ne.

75
anonym
Reagovat

@dejna: Podle mě ano :-) Zřejmě je dle něj rozdíl, jestli do něj hučí Erik, nebo Xenie.
Po vystoupení s Evelyn, vcelku špatná herecká chvilka, Lukáš ještě vyslechne taktiku Nora a nijak už mu to žíly netrhá :-) Zřejmě měl s Evelyn jen slabou chvilku, nejvíc se ho dotklo, co si k němu dovolil Vlado, patrně si Lukáš nevšiml, že byl namol, jak se z chlastu trochu dostal, tak se Lukášovi omluvil.

76
anonym
Reagovat

Xtra byla s Zitronem a bylo to pěkné, obzvlášť povídání o karmě. Heňo se houpal na židli a drbal Erika se Sárou v tom směru, že celé Slovensko:-) díky Sáře musí vědět, co ti dva spolu dělají. Rychle zapomněl na svoje hrátky před kamerou jak s jednou tak s druhou ukecanou hvězdou. Sotva dořekl, spadl se židlí dozadu :-D moc pěkná nenahraná scénka, tohle se nahrát nedalo :-D

77
dejna
Reagovat

@anonym: Njn, jednou černá ovce, nafurt černá ovce – princip stáda.
Lukáš nemohl pochopit, proč zrovna on, proč ne třeba ten velký, ošklivý Erik, úlisný Noro, téměř promiskuitní Sára, proč ne ty tři pipénky – vlastně ty ne, ty jsou svaté. :D

78
dejna
Reagovat

@anonym: :DD, jj, to byl skvělý moment, pobavil!

79
dejna
Reagovat

Mě zaujaly tři věty z Michalova dopisu – asi proto, že šly (skoro) hned po sobě:

1. Jsou mezi vámi tři lidé, kteří jsou sami sebou.
2. Jsou mezi vámi i tací, kteří si to kazí sami.

3. Někdy nejsou věci takové, jakými se zdají být na první pohled. :))

Líbí se mi to čím dál tím víc. :DD

80
Lady XL
Reagovat

Děkuji všem moc za informace!! 😁

81
Franz
Reagovat

Vysvětlení proč Evelyn mluvila s Lukášem.

Ostrý konflikt na Markíze: Najprv sa ožral, potom agresívne sotil kolegyňu!
https://www.topky.sk/cl/100313/2006751/Ostry-konflikt-na-Markize–Najprv-sa-ozral–potom-agresivne-sotil-kolegynu-

82
anonym
Reagovat

@dejna: Lukáš se nechá vést, chvíli a dlouhou mu trvá, že je využívaný. Ale stejně je nepoučitelný a zase pindá s Norem, přikyvuje a s Xenii totéž. Proč tedy neudělá tečku za taktikou ostatních a nejde si po svým? Nešťastná povaha a jeho fňukací problém.

@Franz: Lukáš si nic neuvědomil, je pořád stejně zabržděnej :-) Za pár chvil se zase projevil jako naslouchací panák. Poslouchej, ty Erika vysloveně nemusíš, co? Ale já tě chápu, já nemusím precizního a spravedlivého Norka, tohle mít někde vedle sebe, tak zdrhnu :-D Navíc je blbej. Což Erik není.

83
anonym
Reagovat

@Franz: Proč nemluvila třeba se Sárou? No nic, Lukáš se vyzpovídal a dál jde téměř stejnou cestou :-)

84
dejna
Reagovat

@Franz: Že by poslali Vladka do duelu?

85
dejna
Reagovat

@anonym: Nechci ho podceňovat, ale připadá mi, že chce být dobrý = myslí si, že lze být jen dobrý. Jenže to nejde. Jedině by žil mimo společnost, mimo vztahy, ale to by už nemusel posuzovat. Jeho tzv. dobro může být pro někoho zlé a naopak.

86
Jája
Reagovat

@Franz: Tak jsem to znovu zkoukla a agresivním napadením bych to nenazvala ani ve snu. Víceméně se srazili při vzájemném „umísťování se do původních poloh“, couvla o krok a v klidu to ustála. Kdyby do ní pořádně strčil, vypadá to zcela jinak.

87
Jája
Reagovat

@Franz: Letěla by asi tak jako Heňo s židlí po úderu karmou. :D :D

88
Franz
Reagovat

@anonym: Ano, Erika nemám rád. Je to pěkný hajzlík už od začátku. Vždy byl sólista, kterému nepřišli na chuť ani ostatní soutěžící. Viz. jeho úřadování ve funkci farmáře týdne. Já prostě lidi, kteří chtějí manipulovat a ovlivňovat nemusím.
Svůj názor málo kdy měním a také se nenechám ovlivňovat. Mně trollí názory nechávají chladným.
Možná je, ale tím, že jsem tady mezi vámi diskutujícími jediným z mála mužů, který Farmu SK sleduje od jejího vzniku. Docela se bavím tím, jak se tu mění názory na soutěžící, ze dne na den. Je to zde v posledních letech každým ročníkem Farmy stejné.

89
Bejčice
Reagovat

Tak sotva se Voloďa se vší v sobě posbíranou upřímností omluvil, aby šel hned na druhý den zrána zase :) Podle mě by to měl jít především udělat do zpovědnice, své ženě… Aspoň se tím vysvětluje jeho striktní zákaz alkoholu, za dob jeho farmaření… on to vlastně dělal pro sebe a kvůli sobě. A málem mu vyšlo schovat tuhle jeho pekelnou stránku. Hlavně že toho ďábla, silně podpořen démonem pálenkou, hledá vždy v těch druhých :) A pokaždý v někom jiným… :)

Franz: no asi né všichni… :) skorem od prvního dne jsou mými „fanoušky“ Andula s Lukášem a to dodnes a žádný nový želízko tam nemám… :)

Omlouvám se všem fanouškům Michala, že jsem tady kdysi napsala, že jeho rybací oči mi připomínají pohled masovýho vraha… Dnes si tak sedím na hajzlíku, pročítám staré Krimi revue a nalezla jsem článek a fotku Charlese Mansona… omluva všem. Ne masový, ale seéiový Mišo… :DDD

90
anonym
Reagovat

@Franz: Já bych neřekla, že Erikovi na chuť nepřišli ostatní soutěžící, Sára není soutěžící? Pokud nemáš rád lidi, kteří s druhýma manipulují a ovlivňují je, nechápu, že se na Farmu díváš, vždyť to o ničem jiném ani není.
Jest pravda, že chlapi se většinou na tyhle RS nedívají, případně se zasmějou a jedou dál bez probírání kdo jaký tam je, to s tebou souhlasím.
Měnící se názory na soutěžící je naprosto normální, přece nemůžeš na první zápřah poznat, jaký vývoj onen soutěžící bude mít, nebo máš kouli? Je normální, že chování lidí v extrémních podmínkách se jednak mění a je jiné jako v reálu, alespoň částečně, ale předpokládám, že tyhle všeobecné věci znáš a tak se omlouvám za vysvětlování triviálních náležitostí.

92
Jája
Reagovat

@anonym: Úraz nebol? Nie, nič som nedvíhal. Ale Heňo, nelži, dvíhal si seba zo zeme, keď ťa karma nakopala do ri.ci. :D :D :D

93
dejna
Reagovat

@anonym: Souhlas. Měnila jsem názor a měnit budu přesně podle toho, co jsi napsala. A vždy jsem tu napsala, proč.
Od začátku to mám u všech otevřené, neškatulkuji, sympatie se mění podle toho, jak se chovají. Nicméně když si to zrekapituluji, nemusím 5 lidí (včetně těch venku), nejméně minusů má 5 farmářů a Erik mezi nimi není.
Nejen Farma je o ovlivňování, skoro bych řekla, že je na tom postaveno více přejatých RS. Jinak by přece nebrali soutěžící ve škále od nejslabších pro nejsilnější. A ti slabší (nejen fyzicky), pokud chtějí „přežít“, musí hrát.

94
dejna
Reagovat

@anonym: Třeba mu zabrala injekce. Nějak nechci, aby odešel ……………

95
anonym
Reagovat

@dejna: Taky bych ho chtěla ještě ponechat:-)

96
anonym
Reagovat

@Jája: To byla jen mírná předehra, další luxusní hromadný pád je v dnešním dílu. Padali jako slívy, jeden za druhým, jenže to si Heňo v akci „kdo víc vypije“ určitě nezapamatoval:-D

97
Jája
Reagovat

@anonym: Nechtěla jsem to vykecat předem, ale ten dominový efekt byl opravdu super. Pouštěla jsem si ho několikrát za sebou. :D :D :D

98
anonym
Reagovat

@Jája: Já taky, nemělo to chybu, letěli jako švestky. Takže další pád na záda, což si zase Heňo nepamatuje :-DD

99
Wally
Reagovat

Chápu, že veganovi vadí maso, i syrové. Ale to co předváděla masožroutka Xenie nad kýtou je směšné. To je jeden z nejzbytečnějších obyvatel Farmy. Buď se chichotá jak 14tka, když potká o rok staršího spolužáka nebo teatrálně ovívá oči od slz.
Být Norem tak si vezmu do duelu Sáru, šance a poražení tam je větší než u Vlada a naštval by Erika.

100
horalka
Reagovat

@Wally: Nesouhlas — jsem masožrout, a že by mi nějak dělalo dobře se dotýkat masa, to fakt ne. Půlka vepře je hold půlka zvířete. A o něčem to tam hrát musí. Noro na to, aby takhle naštval a vytočil Erika nemá koule, je to slaboch. Ale byl by to fičák.

101
Johana
Reagovat

To je zas vzorek pánského pokolení…buď ožralí na kaši, nebo ve stavu pacientů z uzavřeného oddělení psychiatrické léčebny. Není tam jediný chlap, samé plačky, které se se stoupající hladinou alkoholu v krvi mění na agresivní plačky.
Ženské to dávají v pohodě a každá z nich si výhru zaslouží víc, než kterýkoliv z těch tlučhubů.

102
Jája
Reagovat

@Wally: To mi na ní extra vadí. Chichotá se a navíc ten chichot tlačí nosem. Vždycky čekám, kdy jí u toho vyjede svíčka.

103
dejna
Reagovat

@Wally: Naštval, ale taky by ho udělal farmářem týdne. :D
Navíc si myslím, že i Sára by měla hodně šancí Nora porazit, pokud by nemusela dojit a pílit.

104
Lady XL
Reagovat

Ahojky, tak konečně na pc… a už jsem viděla :-D. No mám takové podezření, že si Noro vybere Erika, i když bych to tedy nečekala. Ale podle ukázky na zítra tam Erika nevidím, ale Noro sedí u stolu… Co vy na to?

105
Lady XL
Reagovat

@dejna: No zrovna pílení Sáře jde, zvítězila nad Starou vraždou :-D. Ale to by jim nedali při smíšeném duelu.
Jak píšete o Xenii, tak mi také začíná tak nějak vadit. Vlastně je nudná a veze se tam. Tehdy v duelu se mi líbila její bojovnost, vyhecovala i spící pannu. Ale jinak se furt chichotá a nic moc nedělá. Prostě nuda. Dá se říct, že asi bych to vše momentálně nejvíc přála Sáře. A je mi jedno, že se tu bude psát, že měníme názory… Ti lidi se tam mění, vyvíjejí, zažívají různé situace a my máme možnost je vidět zase z jiné stránky, která se nám nemusí, nebo může líbit… Když si vezmu Sáru, tak v počátcích si dost zažívala ponížení ze strany Staré vraždy, která si na ni vysloveně zasedla a neustále jí něco vyčítala, komentovala, opravovala ji atd. Byla jak její macecha, která nezdárné dceři musí ukázat, jak se vše dělá. Pak byla Sára za trotla, co furt leze za Heněm, dává najevo zamilovanost – no prostě telátko, z kterého zase měli ostatní srandu. Ale přestála to a zakotvila u jiného samorosta. Zkrátka jí momentálně držím palce, protože zbývající baby tam jsou slepice, co si budeme povídat….

106
dejna
Reagovat

@Lady XL: To ano, ale chlap je chlap. :)

107
dejna
Reagovat

@Lady XL:
Jestli si vybere Erika, pak dodrží slovo.
Ještě ale čekám, jestli nepotrestají duelem Vladka. I když by to vůči Norovi nebylo úplně fér, přece jen má právo výběru. V každém případě by při prohře Vladka byl podle mě na 80 % farmářem týdne Erik, při prohře Erika na 100 % Sára, při prohře Nora na 90 % Katka.

108
Wally
Reagovat

Zkouším uvažovat jako 50 letý chlap, co fyzicky nemá na ostatní chlapy. :D)))
Není lepší vypadnout v holčičích disciplínách, které mohu okecat, že jsem to v životě nedělal? Ikdyž v takovém loupání cibule, krájení zelí by Noro mohl být lepší než ona.

109
Johana
Reagovat

@Lady XL: já tam vidím všechny, krom Nora a Erika. U stolu sedí zádama ke kameře Vlado.

110
anonym
Reagovat

@Lady XL: Jestli Noro sedí u stolu, kdo si tedy Erika vybíral? Mmch tam ale seděl Heňo, takže páteř se po dominu zjevně srovnala:-)

111
anonym
Reagovat

Omluva, já tam už taky vidím všechny kromě Nora a Erika, chybička se mi vloudila :-)

Že by se Noro pochlapil?

112
Johana
Reagovat

@anonym: no, pochlapil…Noro, odkdy byl Erik přesunut na stranu dědiny, nepřestal vyhrožovat a slibovat, že u něho je Erik jediná možná volba do duelu. Pokud by si vybral Vlada, nálepky největšího přizdis.áče Farmy 12 by se už nezbavil, i když si myslím, že Voloďa úplně lehký soupeř taky nebude.
Snad Norko dodrží slovo a bude chlapsky bojovat i za poplivaného Evíka:)

113
Jája
Reagovat

Noro a pochlapit se? Když měl za prdelí ten svůj óbr harém, tak byl na hubě silný, jak Herkules. Nebýt Polievočky, tak si do teď té huby na.s.ere za tři chlapy. Druhý duel dvanáctky, na který se těšííííím. :D

114
Lady XL
Reagovat

Já si myslím, že má každopádně Noro strach z duelu s kýmkoliv. Už jednou mu to hrozilo, respektive se toho bál, že si ho někdo vybere (už nevím kdo) a byl najednou krotký, hodný a s každým se kamarádil…. No, pokud vezme Erika, bude to vyhrocené a budu moc držet palce Erikovi, už kvůli tomu slepičinci tam a vůbec vlastně i kvůli těm dalším dvoum ocáskům. Zbydou tam sólisté – Erik, Vlado a Sára :-). Erik by mohl mít Nora přečteného v čem je jeho slabina. Bude mít výhodu výběru disciplín… Jak jste psali o minulém duelu, tak mne překvapilo, že Erik vyhrál hned tu první – znalostní. V tom by mohl nad Norem taky vyhrát. A v řezání dřeva taky. Noro nebude mít už takovou vytrvalost. Myslím si, že se Noro Vlada přeci jen taky bojí. Už v duely byl a vyhrál a to je také psychická výhoda. Navíc je Vlado takový dost trhlý. Ledaže by mu přisunuli do chatky balík s vodkou….

115
anonym
Reagovat

Na duel se těším taktéž a kdyby Norko vyfičel, byl by hezký duel, docela by bylo zajímavé sledovat, jak se baby zatváří, když ztratí svého velitele, ochránce a rádce a kamaráda v jediné spravedlivé osobě :-) jen mé zbožné přání.

116
JanaH
Reagovat

@Jája: přesně tak.
Uvidíme už čo skoro, jestli nakonec dá na rady Anduly nebo Leklé ryby… i tady se ty dvě odkopávají, Leklá ryba mi z toho vychází hůř.
Kéž by Norek vysmahl rukou Erika, takovou potupu bych mu moc přála. Erik by se sice chvilku zase vznášel sto metrů nad zemí, ale chci ho vidět v eliminacích.

A Potěmkin totálně na šrot x dní po sobě byl top, stejně jako Erik válející se v hovnech za duelantskou chatkou. :-D
Už mi nikdo nevymluví, že největším vysíračem je letos Potěmkin, zakuklený ukrajinský Budha, démoni zvítězili, i když se dlouho snažil je potlačovat.

117
JanaH
Reagovat

@Wally: a co vyváděla? S hospodárovou dopomocí si poradila. Chtěla bych vidět třeba Kačenu…
Chichotá se jak jednadvacetiletá holka. Furt přijatelnější než infantilní hihňání diblioidní Anky.
Ale Voloďa se vyznamenal. :-D

118
JanaH
Reagovat

Stran „psychologíčky“ Evelyn a jejího rozebírání skleslosti Lukyho (mně se tedy nezdál skleslý ani trochu…) už jsem dlouho neviděla nic trapnějšího. Snad jen krom volby miss a missáka.
Potěmkin prej závidí mládí, krásu, svobodu a cestování. Božínku. :-D To zas vymyslela mozkovna! :-DD
A co teda záviděl Srdénkovi nebo teď naposled Heňovi? A závidí vůbec nebo je to bazilišek, který když je zlitý po mužikovsku, tak se projeví? :-D

119
Franz
Reagovat

O démonech Volodi se tu už píše, ale, že včera dohnali démoni i Erika, tak žádná zmínka. A nebyly to nic s alkoholem. Chlapec má zřejmě nějaké hodně velké psychické problémy, které by měl řešit s Chocholouškem. Snad ho potěší výhra nad Norem. To bude zase chodit jako páv po farmě a ptát se Sáry jestli mu to v duelu hodně slušelo.

120
Dominik
Reagovat

Potěmkin jede bomby :) Už tu jeho prohibici tenkrát chápu. Matúš byl jen záminka.

121
JanaH
Reagovat

@Franz: Eriček měl mrzeníčko, strašil ho duel s Norkem. Tak to musel vyležet ve vlastnoručně vykopaném wecku. :-D
Pak se k němu doneslo, že Norek je ještě připokakanější a uvažuje o Potěmkinovi, takže Eričkovi otrnulo a už už se vidí dalším FT.

@Dominik: a jaké pěkné rady do života dával tenkrát Matúšovi… :-)))

122
Dominik
Reagovat

@JanaH: Nejspíš mluvil z vlastní zkušenosti.
Určitý věci ale vypozoroval dobře. Třeba když tenkrát říkal Xénii, že ostatní berou Matúše jen jako kašpárka na chlastačku a ve skutečnosti je každýmu ukradenej. Bylo to po duelu, ve kterém ho vyřadil. V tom měl pravdu. Ale to už tu padlo, že Potěmkin není zas tak mimo, jak se na začátku jevil. Některé jedince tam „přečetl“ dobře.

123
JanaH
Reagovat

@Dominik: jj, taky jsem tady Voloďu obhajovala, že není až takový jeliman, jak ze sebe dělá.
Prohibice měla za prvé rozkatit všecky farmáře… povedlo se, za druhé vyvarovat se sám před sebou… tehdy se taky povedlo. :-D

PS. K Eričkovi se patrně ještě nedoneslo, že Norek mezitím zase změnil názor. Tedy ne až tak sám od sebe. :-) Takže jestli si Erik prohloubí jamku za duelantskou budkou se uvidí…

124
anonym
Reagovat

@Dominik: Kdyby se Vlado neožíral jako čuňák, tedy oni i ostatní, ale on tak trochu vede, byl by vcelku sjízdný člověk, blbej není, lidi odhadne dobře.

Já jsem moc ráda, že Heňo přežil své pády a je schopný na Farmě zůstat, Uzdravil se rychle, při volbě duelantů už byl u stolu, zřejmě jednodenní indispozice z chlastu.

127
Dadla
Reagovat

@Wally: Taky myslím, že na chlapa nebude mít koule…možná ještě tak na Vlada si troufne…ikdyž nemyslím si, že by měl moc velkou šanci některého chlapa porazit, zvlášť jako první duelant. Takže bych se nedivila, kdyby sáhnul po některé z farmářek…tady by pro něj byla určitě nejvíc in Sára, to by se jeho oblíbenec Erik pos…. :-) Ale na to si netroufne, myslím, že je to sice hajzlík, ale ne sebevrah..
Tak ale kdo? Nakonec to pořád vidím nejvíc na Vladka, protože kdyby si vybral opravdu některou z farmářek ( krom Sáry ), vyhrál by titul Největší posera Farmy :-D

128
Dadla
Reagovat

@anonym: Po posledních dvou dílech mám pocit, že jediný, kdo tam nechlastá, je Malina, Jahódka, Karel… a další zviřátka…možná…snad :-)

129
dejna
Reagovat

Že Erikovi rupnou zase nervy bylo jasné, už když mu Anka říkala, ať zastaví ten procesor v hlavě. A i Vladko, ač pripitý, ho myslím vystihl. Tak snad se do duelu vzpamatuje, ať je na co se dívat.
Je jasné, že v závěru se duelu muž – žena nemusíme vyhnout, ale ať je Noro jaký chce, pořád věřím, že si vybere chlapa. Snad si i pamatuje, jak byl odsuzován Šmahel za to, že si vybral Karin.

130
Bejcice
Reagovat

@JanaH: Anna má náhodou sexy smích. Jak Valentová, ta slovenská herečka za mlada. Prostě ten její smích zní rajcovne zvonive, co si budem povídat? :) Zatímco Kačena s unylym hlaskem konipaskem… Ani nevím, že tam je.

131
JanaH
Reagovat

Dokonáno jest… snad to zítra přežijí. :-D
@Bejcice: co tobě připadá sexy, rajcovní a zvonivé, tak mně ani náhodou. Čo terazky? :-D

132
Dadla
Reagovat

@Bejcice: No, nejsem muž, tak jestli je její smích rajcovní, nemohu objektivně posoudit. Mně se tedy tím svým chichotáním naprosto zprotivila, začínám být na ni až alergická, ač jsem jí dřív dost fandila. Už je na mě toho jejího chichotání prostě nějak moc…A asi úplně nejvíc mi vadí, když ho použije i v situaci, kdy by měla být ta „sekera“, jak o sobě tvrdí, a na líné a věčně namazané farmáře pořádně zařvat a srovnat je do latě! Ale to bych toho po takové krásné, jemné, hodňoučké, miloučké, slaďoučké a trošku hloupoučké holčičce asi chtěla moc :-D

133
anonym
Reagovat

@Jája: Děkuju uctivě za krásné ráno, tyhle dva viděti a míti sluníčkový den :-)

134
anonym
Reagovat

Jestli tam má nějaká baba sexy smích zřejmě taky neposoudím, on tam tentokrát není ani pohledný chlap natož jeho smích:-) Ale co si troufám posoudit, že ty baby a především Andula jsou nepoužitelná polena, vyjma Sáru, ta má alespoň páru.
I to malé prasátko s polievočkou Ančí vymetlo dvůr. Na to, za jakou kuchárku se považuje a uvarí z ničoho, tak není schopná ukočírovat ani ožralého Vlada a ten zprasí i škvarky a přepálí sádlo do černa, polievočka by precedila a niečo z toho urobila, ona určitě zpracuje i ty mouchy.

135
Lady XL
Reagovat

Haló, našli jste dnešní díl? Já na obvyklém skladu dřeva neee…. :-(

136
anonym
Reagovat

@Lady XL: Musíme vydržet:-)

137
JanaH
Reagovat

@Lady XL: viděla jsem už včera. Před volbou druhého duelanta spousta omáčky, zajímavé je to až potom. :-)

138
Lady XL
Reagovat

@anonym: myslíš, že to tam dodají později? Já nemám možnost to jinak shlédnout….
JanaH – malinko napověz, jak to dopadlo? Kdopak nám to jde do duelu??

139
JanaH
Reagovat

@Lady XL: už jsem napověděla větou: „Dokonáno jest… snad to zítra přežijí.“
A napovím ještě i tím, že před odchodem do duelových domčeků došlo (nepřekvapivě :-D) k několika třenicím a animozitám.
A před tím si služka kníkavě požalovala Evelyn.
A dost nebo budu sežrána. :-DD
Teď jsem se dívala a ve skladu fakt kde nic to nic… :-/

140
Lady XL
Reagovat

Ajta krajta, takže by se nám Noro pochlapil? A já viděla dobře, že nevidím určitou osobu na ukázce?? Ach jo ….
Nebo se Noro bál ještě víc toho druhého….

141
anonym
Reagovat

@Lady XL: Pevně v to doufám, vydrž :-)

142
Ajda
Reagovat

Skoro to vypadá, že se predátor od křepelek přeorientoval na náš dřevník.

143
Lady XL
Reagovat

@Ajda: Vypadá to tak, že nám vybrakoval vše :-(. Ach jo, co teď? a co potom :-)…. Snad se to objeví aspoň zítra (za dnešní den).

144
dejna
Reagovat

Uuuuuž :DD

145
Jája
Reagovat

@Lady XL: Noro se spíše bál, že přijde o těžce budovanou pověst „zásadového chlapa“ (přesně jak mu polievočka protekla uchem) a zbyde jen nezásaditý zbytek nějaké nabubřelé hmoty, která v životě „nikdy ale opravdu nikdy netaktizovala“.

146
Olga
Reagovat

Muzete svazet drevo

147
Johana
Reagovat

@dejna: a kde? U mě zatím prd a vořech:(

Včera mě zas pobavil Voloďa s ,,rímskou tohou“ a keřem místo vavřínového věnce a taky Kačena, když jí Sára změřila pas¨…pěkných 8 cm:))

148
dejna
Reagovat

@Johana: mp4 na ukládací rampě :)

149
Wally
Reagovat

@Johana: I na trubce. :))

150
dejna
Reagovat

@dejna: a jede to přímo, nemusí se ani ukládat. Jen pustit kačku.;)

151
dejna
Reagovat

@Johana: Teď koukám, že jsem celý včerejšek ještě ani neviděla. :/

152
Johana
Reagovat

@dejna: @Wally: dík, trubka mě nenapadla:)

153
Bejčice
Reagovat

@JanaH: Terazky nič. Cos čekala? :) Jen že už sem asi nebudu psát vo půlnoci zvajnosovaná radši :)

154
JanaH
Reagovat

Momentálně ve skladu nula nula nic, na Trubce jo.
@Bejčice: tak vidíš. :-D Ale on si každý zaslouží svého fanouška, i Andula. A jak je vidět, je celá tvoje a nikdo se s tebou o ni přetahovat nebude. ;-)

155
krystyna
Reagovat

napovězte prosím, co je trubka….

156
Bejcice
Reagovat

@anonym: největší chlap je tam Sára :)

157
Bejcice
Reagovat

@JanaH: No to se mi voddechlo :D A tak koho tam máš ty, když už nejni sériovej Míšo? Za mě porad Anda a Lukáš, moc tam toho na výběr totiž letos nejni…

158
Wally
Reagovat

Vlado se začíná podobat na Hitlera. :D))

159
anonym
Reagovat

@Bejcice: Já ti to neberu, uznávám každý názor, i když je blbej :-DD

160
Lady XL
Reagovat

Baby nehádejte se o fanoušky 😂😂. Ani jeden/jedna za to nestojí. A pravda je – největší chlap je tam Sára!! 🤣 Ale musím říct, že nám tam děvčica dospívá a už není takové telátko. Teď by si poradila i se Starou vraždou po jejím tak „na priamo“… 😁. Držím palce fanouškovi Erikovi, bo by to nebyla žádná pr.. l, kdyby se vrátil Bůh Noro… Chci vidět plakat polievočku,že mu doporučila Erika,chci vidět máchání rukama a slzení u Xenie a Spící panny 😁, A pak ta oslava…😂

161
Lady XL
Reagovat

Po tomto duelu by měli někteří začít přemýšlet…, tj.že bude teď lepší dostávat pryč oblíbence a nechat si tam prozatím ty méně oblíbené. Proč? No kvůli semifinále, finále. Jde o hlasy…

162
Ajda
Reagovat

@Lady XL: A já chci zpět Norka, chci vidět, jak ta svatá sestava bude plakat, až budou muset vybírat mezi sebou. A to jejich srdcervoucí loučení. Erika nesnáším od jeho vkročení na farmu, zbytek je mi celkem šumák, žádný fanoušek.

163
JanaH
Reagovat

@Bejcice: přesně tak, Sára vydá i za dva chlapy! :-D
Bohužel naposled jsem pořádného fanouška mohla mít v devítce… desítka a jedenáctka čistá katastrofa, až na jednu-dvě vlažné výjimky.
Letos krom sériového Miša:-D se mi vyloženě šoufl zatím nedělá z Lukyho s Heněm a Xenie se Sárou, až v závěsu za nimi Anka. Ale to se klidně ještě může změnit a přeskládat. Ti ostatní nula bodů od prvopočátku. Tedy až na Potěmkina, u mě si to totálně pos.al poslední tři dny. Naštěstí už jen pár duelů, eliminace (na ty se těším nejvíc) a konec zvonec.

@Ajda: já nesnáším oba stejným dílem. A teď babo raď. :-D
Přitom obě varianty návratu jsou lákavé…

164
dejna
Reagovat

Tak jsem si představovala oba návraty – vždycky to bude zajímavé. :DD
Přeji tuto výhru Erikovi, myslím, že by byla jeho poslední. Na finále bohužel šanci nemá.

165
dejna
Reagovat

Ještě mě ze včerejška rozesmál ten bermudský trojúhelník, ve kterém zmizela zpověď Heňa Norovi – jeden neslyšel, druhý neví a třetí si nepamatuje, fakt dobří šašci. :DD

166
JanaH
Reagovat

@dejna: zato špionka Sára ví velice dobře. :-D

167
dejna
Reagovat

@JanaH: No jo, na tu jsem zapomněla! :D Oni museli být fakt asi na šrot, že si jí nevšimli…minimálně dva z nich. :D

168
Bejcice
Reagovat

@anonym: však já to nemyslela ubec ve zlým :) Ale že je nabusena a tamějším hlapcům konkurence schopna.

169
Bejcice
Reagovat

@JanaH: sorac za toho Míša, ale já tam tu podobu s Mansonem vidím, si nemůžu pomoct no. Ani když mám vobe voci zavřený :) Vlado si to teď podelal i u mě, brala jsem ho, vtipa jednoho, ale toto, ac já sama žádná abstinentka, tohle probrat prostě nemůžu. Ještě že se to vysílá se zpožděním, jinak by se neměl ani kam vrátit, pašak jeden. Docela bych i stala o to být teď u nich doma aspoň na chvíli mouchou :)

170
Jája
Reagovat

@Bejcice: Tak to bych se bála, být tam jako moucha. Stará už trénuje a plácačka na mouchy je jen pro malé zahřátí. :DD

171
Olga
Reagovat

Koukam,ze jste tu vetsinou zeny.To opravdu fandite tomu zmetkovi Erikovi?mi se pri jeho vystupovani zveda zaludek.Ten clovek urcite neni v poradku.

172
Bejčice
Reagovat

@Jája: Věřím tomu, že on se už taky zahřejvá, min. vnitřně :) Ne – li se Xenkou někde na pláži :D Tsssss vopičák vopelichanej, si docela fandí, přitom vyloženě vošklivej nejni, ale ta uchylačina mu kouká z vočí ve všech jeho možných stavech :)

173
anonym
Reagovat

@Olga: Tam má někdo hlavu v pořádku? Možná pištící chudáci prasátka, která doslova týrají. Je mi vcelku jedno, kdo vyhraje, ale spravedlivý Norko by to být zrovna nemusel.

Dnešní žvásty u stolu spojené se slzami polievočky pobavily, kdyby se Noro nevrátil, jí by seklo, anebo by radostí zatančila čardáš:-) Ona nemá ráda taktiku, sama to nerobí, ale každé páté slovo je taktika nebo taktizování, ještě toho moulu navede, aby si vzal Erika, dobračka. Xenka pěkně nabrala líčka, ještě, že už to bude končit, nebo by brzy dohnala i Evelýnu, myslím její tvářičky :-) Nikdo si nechtěl Norka pohněvat, co kdyby se vrátil, případně kdyby odešel, bude volit FT, tak pro jistotu jedna mince a Kačeně druhá, aby to nevypadalo blbě. Sára to sabotovala s tím, že ona žádnou od nikoho nedostala a to se mi líbilo :-D

174
Wally
Reagovat

Podle rudých očí Anduly to vypadá, že pápá udělal Noro.
@anonym: Nejen Xenia. I Sára začíná mít zadek a stehna jak kulturista.

175
JanaH
Reagovat

@Wally: až uvidíš Sáru v duelovém díle v koženkových kalhotách zezadu, tak upadneš. :-D
@Bejcice: v poho, sériový Mišo pobavil. :-))

176
bobina
Reagovat

@Olga: Erik je mi odporný od první chvíle /i fyzicky/. Zrovna tak Sára – hérečka. Vzala jsem na milost Heňa – s Lukášem jsou dobrá dvojka. Taktiky moc neřeším, vždyť každý chce vyhrát. Xeňka je mi sympatická – taková milá normální holka. Zdá se mi, že se jí líbí víc Heňo než Lukáš. Možná vycítila, že Lukášova orientace není tak zcela jasná. A Vlado – stárnoucí chlípný kozel a navíc notor. Škoda, někdy je fakt vtipný a bystře se orientuje /pokud není pod vlivem…/.

177
Dadla
Reagovat

@Olga: To určitě ne…Někdo ho vysloveně nesnáší, druhému až tak nevadí…Já například mám k němu vztah ambivalentní :-)

178
anonym
Reagovat

@bobina: Já to tak mám s Norom, ne od začátku, ale časem jsem si to zřejmě k němu vypěstovala podle toho, co předváděl. U Erika to mám naopak, na začátku hnus, časem to přešlo v určitou toleranci. Nejhorší Mário, tam jak to začalo, tak to skončilo, ten v této Farmě za mě vyhrál ve všech disciplínách :-)

@Wally: Jo, ta taky festovně nabrala.

179
Lady XL
Reagovat

Já Erikovi fandím jen v duelech a to z důvodu, že je v opozici proti většině a já raději vždy fandím rušivému elementu. Jako člověka bych ho nesnesla, občas jsem ráda, že mu nerozumím, co říká. Fakt bude trpět nějakou ADHD či co to je. Ale ono to na té farmě není jednoduché po takové době pro většinu. Lukáš mi čím dál víc připomíná Kluse a mám dojem, že si ho štáb vybral za vítěze… fotogenický by byl, mohl by se líbit chlapům i babám… Ale mě nesedí, je fakt takový „obojetný“. Heňo, jak nemá ženskou do páru, tak je spíš nevýrazný. U té udírny mi oba přišli jak ze Slavnosti sněženek (Já vám říkal, nenechávejte mne u toho samotného….) a Xenie na ně koukala a nechala je jíst. Vůbec se tam sešla fakt parta. Neviděla jsem díl se zabíjačkou, ale bylo to zřejmě „podařené“. To co tam asi předvedli, se ještě žádné jiné partě na Farmě nepovedlo (1 sklenice sádla….). Nevím, co se diví, že mají v pase +8 a výše…., rozhodně jen z placek to není. Tolik jídla ještě nikdy na Farmě nebylo. Nebýt chladno a nemít tam lednici (to taky dřív nemívali), tak se jim vše zkazí.
Na skladě opět nic :-(. A já jsem tak zvědavá a napjatá…. Kdo pak bude FT? Erik podle mne dá Sáru, ale Noro? asi Polievočku a ta opět za sluhy Sáru s Erikem…., nebo dá některého kluka, kterého bude chtít ochránit… Jo s těmi mincemi to bylo od ostatních fakt tak průhledné…., Zabodovala u mne Sára, která napřímo řekla, že minule měla imunitu a nikdo jí mince taky nedal.

180
JanaH
Reagovat

@Lady XL: jj, na Slavnosti sněženek jsem si taky hned vzpomněla. :-)
Mně právě Heňo přestal vadit, když bez těch svých bab, tak je v pohodě.
Díl se zabíjačkou je na skladě, mrkni. Všichni chlapi byli nametení, chlastali o dušu a dělat se jim nechtělo. Potěmkin byl nejvíc pod obraz, choval se pak jak dobytek (stokrát opakované „rozbij mi flašu o hlavu“). Přesolil škvarky a sádlo vypadalo jak vyjetý motorový olej. :-D Někam ho vylil.
Dnes se bude snažit nakukat hospodárovi i Evelýně, že „sa potkol“. :-D Za tento přešlap se upíše slibem… jsem zvědavá, jak ho chce splnit, asi se měl něco přiučit od Srdénka. Hospodár kvůli sádlu bude dělat vlny (později se přidá Evelyn) a flaškou sádla bude mávat Potěmkin i v aréně, kdo ví proč. :-)
Jáááj, jak já jsem ráda za čilé přeshraniční kontakty, když Narkóza zas dělá Zagorku… :-DD Na FB se už vše vykecalo, ale až takový průběh duelu jsem fakt nečekala. ;-)

181
horalka
Reagovat

@Lady XL: Máme to podobné. Taky Erika nesnáším, když napadá ostatní a šušle cosi.. Je v podstatě sobec, ale toleruju ho, když má vymést z farmy smetí :)… Norovi jsem od začátku nevěřila ani nos mezi očima, jeho taktika rádoby Alana Delona je mi protivná. Teď si myslím, že i trochu doufal, že mu Katka vrátí imunitu. Jen doufám, že ho Erik vypráší. Nepsat, kdo už ví ! ha ha, Sára 10 bodů za tu větu, že jí nikdo taky nedal žádnou minci. super, nakonec to bude mít ta Sára srovnané v hlavě nejvíc ze všech, i toho Erika prohlédla, posloužil jí a teď se buď polepší, nebo nic. Paráda. A k tomu jídlu, zabijačce a lednici… Někdy se mi zvedá kufr, když vidím, jak se cpou. Jak plýtvají.. děs. Je to celé postavené na hlavu. Kdo viděl první farmy, tak ta filozofie byla posunout lidi 100 let dozadu, to ta odměna na konci měla jó smysl. Teď by mě zajímalo za co dostane vítěz prachy.. Ani „záměr“ dědina vs město nevydržela víc jak pár dnů..

182
anonym
Reagovat

@Lady XL: Vybraná finálové dvojice vysmátá Xenie a Lukáš „nevím kam patřím“. Mám stejný pocit.
Erik, pokud má ADHD, by měl brát léky, možná občas zapomene a pak předvádí ty svoje depky. Předvádění kašpárka po vyhraném duelu je mi jedno, každý to má po svém. Že mu není rozumět je, alespoň pro mě, bonus :-)
Kdyby to Noro projel, určitě dá polievočku za FT, jednak jí slíbil podržet až do konce a potom, když mu tak hezky, bez taktiky, jen z dobrého srdíčka poradila, je třeba ji odměnit :-D

183
anonym
Reagovat

@horalka: Alan Delon :-DD

Sára není hloupá, s mincema jsem už psala, jediná se vzepřela davové psychóze:-)
Nevyšel jí Heňo, klofla Erika, ve dvou se to lépe táhne.

To, co předvedli zabijačkou byla parodie, snad se z té paštiky nakonec nepo….

184
JanaH
Reagovat

No ale Polievočka vraj Norka zapřísahala, aby ji případně za žádnou cenu nedával…
Teď je otázka, jestli ji případně opět Norek poslechne nebo se vzepře. :-)
Já mám zas dojem, že Borisové protlačují jiného svého „koně“. ;-)

185
JanaH
Reagovat

A s tou samostatností Sáry bych to nepřeháněla.
Před ní Erik nedal nikomu nic.
Je to tak ostatně pokaždé… vždycky se vyjadřuje Erik před ní a ona jede opáčko.

186
anonym
Reagovat

Je pěkné, že každý máme jiný pohled na tuhle hru:-) Něco jako v politice :-)

Na FB nikdo nechoďte, kdo nechcete vědět vítěze duelu, mi je to fuk, tak jsem si docela početla :-)

187
Lady XL
Reagovat

@JanaH: Ale ona k tomu aspoň přidala ten komentář a to trefný… :-)
Jdu luštit FB…. :-)

188
anonym
Reagovat

@anonym: oprava: na účastníky hry :-)

189
anonym
Reagovat

@Lady XL: Já tě varovala:-)

190
JanaH
Reagovat

@Lady XL: jj, komentář byl super, ostatní čuměli jak puci. :-)

191
Lady XL
Reagovat

@anonym: Varovala, ale já nedbala a početla jsem si… :-). A docela jsem si ráda zkoukla ten kousek, kdy Martin jim vyčítá tu zabíjačku, co z ní zbylo…. Všichni jsou tam za idioty včetně Xenie, která zapomněla na jeden úkol…. No, budu si muset ten díl přehrát holt až v pondělí, ale udělám to. Duel mne i tak zajímá, i když vím, jak dopadne. Chci vidět průběh a co bude následovat.
Bohužel, zatím nikde nic není….

192
anonym
Reagovat

@Lady XL: Za mě to dopadlo dobře, jsem zvědavá, kdo bude FT. Ale už raději mlčím :-)

Zabijačka byla čistá parodie, paštika do sklínek a pokud to nezavařili, tak se z toho fakt pose… anebo to vyhodí. Jim je to stejně jedno, hlavně klobásy a kde je ten zbytek? Škvarky a sádlo nikde, celé prase a nic z toho, tlačenka a jitrnice taky nebyly vidět, Jelita bez krve to jako chápu, ale oni to prase vlastně pohřbili:-D Hlavně, že se Klus a Heník bavili jako malé děcka, ona tahle Farma je vlastně jen o zábavě a o tom, kdo koho víc vytočí. Martin by jim za tuhle luxusní činnost měl dodat litry chlastu :-)

193
JanaH
Reagovat

@Lady XL: duel ujde, ale dění před a po něm je ještě lepší. Můj názor… Třeba se moc líbila samomluva Erika u své růžové budky. :-D
A Voloďa, jak je vidět, se v duelu bez flašky neobejde. Minule placatka, teď sádlo. Nebo masť? :-D Jsme napnutá, co vezme příště.

194
JanaH
Reagovat

@anonym: však on ty litry chlastu dodá, o to nemám obavy. :-D
A ve finále se bude dojímat, jak tito letošní farmári jsou už ale doopravdy to nejlepší co na Farmě v celé její historii bylo. :-DD

195
Dominik
Reagovat

@JanaH: Ochotnická chvíle musí být naplněna, Martinovo dojímání a kecy o budování takové a makové farmy :D Z toho mi jdou vždy oči šejdrem.

196
Lady XL
Reagovat

Který den měli tu zabíjačku? Abych si pak v pondělí stáhla ten pravý díl a v klidu se pak pokochala umělcema…. Bohužel na trubce to není, abych se podívala rovnou…
@JanaH: Ty se máš, žes to už viděla :-), no ale aspoň znám výsledek, i když je mi tam podle komentářů ještě něco nejasného…, ale nebudu to tady pitvat.
Ta letošní Farma se jim už totálně zvrhla. Mají tam kamery a mohou sledovat určitě on-line, co se děje. A pokud viděli to neskutečné plýtvání při zabíjačce, tak mohli a měli nějak zakročit. Ostatně dřívějc tam s nimi byl třeba řezník a nedělali vše úplně sami. A dobře už víme, že dosazení „dědinčani“ jsou stejně leví jako měšťani, ne-li více. No hlavně že se tam Evelína předvádí v modelech…. a Martin donese opět chlast….
Jo a našla jsem na FB fotku Xenie s mobilem, kde sice má hudbu, jak tvrdí produkce, ale má tam připojenou wifi a ne, že nemá, jak oni tvrdí!! Prostě letošek je paskvil na entou a to si každý rok myslím, že to je tentokrát nejhorší…. Když si vybavím první vyhazov za služkou snězenou buchtu v kuchyni, na pité, na otruby, z kterých pekli placky, na to jak šikanovali sluhy, kterým dávali někdy jen ohlodané kosti, protože směli jíst jen zbytky a hlavně jim nandaval FT a ne oni sami…. Ovšem vždy se také naučili nějaké řemeslo a více se to točilo kolem zvířat, ovšem ta se necvičila jako teď.

197
JanaH
Reagovat

@Dominik: tradície, bourání předsudků a následné bourání zveladěné Farmy. Letos se jim výzdoba obzvlášť povedla :-D
Ale aspoň jsme ve finále ušetřeni pseudokrojů Kvetky s věncem lučního kvítí a umělohmotným copem. Evelyn vynese nějaký slušivý model, nejlépe ve zlatě či brokátu.

Ozaj, exfarmári budou hlasovat distančně či jak?

@Lady XL: zabíjačka je 57 díl ze 17.11.
Bych chtěla vidět, jak by si poradili s takovou dobře živenou mangalicí…

198
anonym
Reagovat

Ale zábava je to fajn, ne? :-D

Za mě je nejhorší Martin a kecy o štábu a scénáři a podobně? Je to jednoznačně vůl, že se k tomu propůjčil. Nechat týrat pidi prasata? Jistě, scénář, ale že on tohle akceptoval. Větší idiot než soutěžící, prachy dělaj člověka. Poslední příčka téhle Farmy. Za prachy všechno. Je mi z něho na grc.

199
Dominik
Reagovat

@JanaH: Pak se člověk nemůže divit, že se jim nic stavět nechce :D
Joo Kvetka a její kroje. Vždycky stála na značce a nemohla chuděra udělat žádný prudší pohyb :D Evelyn se toho nebojí. Čím více glitru, tím lépe ;D

200
anonym
Reagovat

Mangalice a prase snad není ve zpracování rozdíl, zdrbají všechno. Nebo mangalice je něco jinýho než malý prase? :-D
V každém případu, zabijačka super, hlavně, aťˇse z těch výrobků nepo…serou:-D Martin bude ochutnávat:-DD

201
Lady XL
Reagovat

@JanaH: díky

jéé, Kvetka a věnec na hlavě. Už jsem málem zapomněla :-).
No už jsem na trubce našla další odkaz, kdo chce koukněte (je to jen ukázka). Když toho člověka tak pozoruji, tak fakt nevím – blázen, sebestředný vůl či totální mimoň. Ale až z něho jde strach. Ale stejně mu držím palce – pro tento moment… A Sáře radím – prchej.
Souhlas s názorem na Martina – je tam za toho odborníka a měl by si přeci jen dupnout, co už je za hranou, co produkci nepovolit, nebo kdy farmáře opravdu potrestat i vyhazovem… Teď už je vážně pro smích.

202
Lady XL
Reagovat

@anonym: No pokud by to měli zpracovávat od začátku, tak největší problém podle mne je v „chlupatosti“ mangalice a jak tudíž dostat chlupy-štětiny pryč, když nemají tu zručnost a znalosti. A v dnešní době se běžná prasata už tolik nevykrmují na sádlo a jsou tudíž lehčí. Zato mangalice rychleji příbírá a podle mne se snáze dostane na pořádnou váhu… Víme z minulé farmy, že tam byly pěkné kousky :-). Ale já fakt vidím největší problém v těch štětinách – viděla jsem letos menší mangalici (úžasné velké uši), pěkně samá štětina… a byla na několika zabíjačkách běžného prasete (je fakt, že mělo i přes 200 kg) a to odchlupování…. A to ouška já mám ráda :-).

203
anonym
Reagovat

@Lady XL: No fajn a proto musí sprasit celé prase? Umělci. Za mě jsou to idioti a Xenia může jen poskakovat a převádět tanečky, Vvýsledek je prd. Prase nebo mangalice, stejně to pojebou. Postup, jak tady píšeš, sorry, ale to je mi fuk, prostě neumí udělat nic, ani pitomé škvarky, chudák prase i mangalice :-DD Ale zase je sranda, že jo :-D Štětiny mě nezajímají, to má každý prase :-D

204
JanaH
Reagovat

@Lady XL: přesně tak, není co dodat. ;-)
Obyč prase a mangalice je nebe a dudy. Štětin by se zbavovali nejspíš ještě teď. Máriovou pinzetou. :-D A už vůbec nechci vidět, jak by zabité prase vykrvovali, věšeli na trojnožku a vyvrhovali, prali střeva a veci iné a podobné… :-DD

205
Wally
Reagovat

@anonym: Mangalice je prase. Takže to nebo je dost mimo. :D))
@Lady XL: Mangalice má naopak pomalejší váhové přírůstky. Je to sádelnaté plemeno,takže jateční hmotnost je o dost vyšší než u „masového“ pašíka.

206
JanaH
Reagovat

@Wally: a maso má o dost lepší.

207
Lady XL
Reagovat

@Wally: Máš pravdu, chtěla jsem vlastně jen říct, že bývá mangalica těžší…holt sádelnatá.
Anonym-fakt není štětina jako štětina. Mangalica je takový zarostlý vepř a čistit bych ho tedy nechtěla!😁 Domácí prase je vedle ní jak modelka po depilaci 😂😂.

208
anonym
Reagovat

@Lady XL: Víceméně si trvám na tom, že je fuk, jestli je to prase nebo mangalice, jedná se o očištění kůže a ne o škvarky a sádlo a to prostě nezvládli:-) Jestli je maso lepší z jednoho nebo druhého je už nepodstatná věc u zpracování:-) No nic, třeba budou ještě škubat husy.

209
Franz
Reagovat

Erik opäť vyvádzal a porušil pravidlá! Sú jeho dni na Farme zrátané?
https://farma.markiza.sk/aktualne/2013440_erik-opat-vyvadzal-a-porusil-pravidla-su-jeho-dni-na-farme-zratane

Vyhodit Erika, nepřipadá v úvahu. On je přece favorit a Markíza se z toho zase vykecá. :-O

210
anonym
Reagovat

@Franz: Nevyšiluj, pravidla se tam porušují pořád, to už by tam nebyla ani Malina:-)

211
Dadla
Reagovat

Jsem ráda, že vyhrál Erik, Noro a jeho parta mi už lezou na nervy. Noro je navíc řidší, když se nechal od Anky „namotivovat“ na Erika, mohlo mu být jasné, že na něj asi mít nebude. A vůbec, teď všechny tři grácie bulí, jako by Noro umřel, přitom ho do duelu Xenie poslala a Katka měla možnost mu dát imunitu…takže mu domů pomohly všechny tři rovným dílem. Erik mě taky vytáčí, fakt k němu mám ambivalentní vztah, ale je to hlavně proto, že tam není nikdo, komu bych mohla jednoznačně fandit…momentálně to u mě vyhrává fakt Sára. Ale kdoví jak to bude, možná Erika za ten letošní největší prohřešek, za to do nebe volající porušení pravidel fakt vyloučí…Zasedne Velká Markízácká rada a rozhodne. Howg..

Přidat komentář