Panáček v reality show

Farma 12: Kdo chce kam, jde tam!

23. Říjen 2020 | napsal(a): | reality show: Farma 12 SK

farma

Také vám začaly dny na Farmě splývat do jedné velké šedi, i když svítí sluníčko? Neustálé hádky o ničem, řešení vztahů a k tomu pokuřování, spousta alkoholu, intriky a povalování.
Klíčenku za výrok týdne získává EriK:„Na Lukáše nemám nervy, protože je stejný jako já. A sjednotit je (farmáře) se podařilo mně, ne Lukášovi.“ Ano, souhlas, sjednotil je minulý týden proti sobě.

Z čtyřnásobného duelu se na farmu vrátil pouze Hentrich. Kdyby se nevrátil nikdo, žádná škoda. Mário a jeho Bábela, či spíše Boubela, napsali dopis, obvyklé fráze o nekonečné lásce ke všem a po vzájemné shodě volí za FT Lukáše.

Od tohoto týdne je zrušeno párování, ale Xénie už je k Lukymu přisátá, proto se do farmářské vily stěhují společně. Lenoch farmy Adam by byl rád sluhou, ale za služku chce šikovnou kuchařku.

Hra o imunitu

Tentokrát si štáb ulehčil práci. Žádná soutěž, v dopise jim prozradila Evelyn, že někde je ukrytý amulet imunity. Kdo ho najde, má vyhráno. Může ji někomu při volbě duelanta věnovat, ale toto nesmí předem prozradit. Erik vybíhá hledat, ještě se dopis pomalu ani nedočetl. FT ho vrací zpět, všichni budou mít stejnou šanci. Michal o imunitu nestojí, nehledá. Jako první mě napadlo, že by ji mohla mít největší osobnost Farmy, kráva Malina. Těsně vedle, na krku ji měla Jahůdka. Našel ji jako první Noro. Erik lítal po Farmě, ale smůla, to ho pořádně naštvalo. Až tak moc, že začal přetáčet text dopisu, tvrdí, že nález měl Noro držet v tajnosti, ale to je nesmysl. Kluk holt neumí prohrávat.

Další trapný úkol je připravený pro „nejhezčí pár“. Lukáš a Xenie mají rande na střeše, všem na očích, k tomu sekt a pizza.

Se střízlivými farmáři není co vysílat, dostali příděl dvaceti litrů vína, které mnozí i posnídali. Matúš opět na šrot, leží u jezera, ke stolu ho museli dovléci.

Na základě Farmy, ne vztahů, volí FT za sluhy Anku a Vláda. Sluhou chtěl být Matúš, chce domů. Tohle jeho vyvádění a psychoteror nás provází celý týden. Uráží, lituje sám sebe, pořád dokola, už to nikoho nebaví. Začíná mu regulérně hrabat.
Za Vladem se trousí někteří farmáři a začínají škemrat o duel. Jak ví, že bude zrovna on duelant? Co Anka? Vlado by měl nejjednodušší vyzvat Adama, ale „buka“ nechce v žádném případě.

Hospodář a jeho úkoly

1/ Dům pravdy přetřou na bílo
2/ Barový pult + čtyři barové stoličky
Za splnění tohoto úkolu je jim slíbena vířivka.
3/ V domě vznikne farmářská kancelář. Budou zde tvořit pod vlastní značkou. Hospodář požaduje švédskou preciznost. Pokud Martina inspiroval řetězec Ikea, tak se plete. Tam je spíše kvalita DD – dodělej doma.
4/ Dvě fotbalové branky a nalajnovat hřiště
5/ Složit farmářskou hymnu + tanec. Choreografií je pověřena Xenie.
6/ Každý má na Farmě zanechat vlastní stopu. Otisk některé části těla v keramice.
Samozřejmostí je práce na chodníku a ostatních nedodělcích.

dort

Večer Monika slavila narozeniny. Z videa ji popřáli prarodiče, bratranec a krstná. Dort, slané a osm plechovek piva. To opravdu nemohl sponzor poslat každému jedno?

Nervy už tečou více lidem. Henrik chce domů, rozhodl se štípat dříví do padnutí. Pak ho odveze sanitka a má klid, plánuje si svalovec. Přemlouvá ho Monika, zbytečně. Až psycholog Michal ho uklidní a nasměruje k lovení ryb. Najednou už žádný odchod nehrozí.

Další den však splín dopadl i na vrchního rybáře. Opakovaně mu utekla ryba, mudruje, že 3x a dost, jestli to není znamení, odejít z Farmy,
A máme zde opět Evelyn s košíky pro duelanty. Imunitu Norbert věnuje Ance, tím pádem jde do duelu Vlado. Ten byl rozhodnutý vyzvat Michala. Zřejmě neunesl jeho kritiku ohledně práce. Ale v poslední půlhodině změnil jméno a volí Matúše. Taktika, když ví, že Matúš plánuje duel vypustit?!

Matúš si ani při odchodu neodpustí konflikty. Odmítá se rozloučit s Xenií i Katkou. Obě pláčou, zbytek je utišuje a Matúš později lehce zpytuje svědomí.
Na Farmě se ztrácí jídlo. Aktuálně zmizelo mléko, které mělo skončit v buchtě. Postrádají i med. Ten se později najde, ale je ho nějak málo. Pachatel? Obvinění padá napříč farmáři. Poučení pro příště, FT bude muset pochutiny zamykat.

Na skok u duelantů

Matúš přiznává, že neunesl návrat Chalúpkářů, tehdy začal mít problémy sám se sebou. A hlavně s ženami. Přelétal od jedné k druhé, třetí… Teď se diví, že žádná jeho city neopětovala. U Katky si to pokazil alkoholem. Pravda je, že alkohol byl hlavní spouštěč jeho bláznění. V duelu bojovat nebude, může si Evelyn tvrdit, co chce.
Pro Vlada jsou farmáři jednoduché povahy. Jemu stačí pozorovat, vyhodnocovat. Rozhodně se hodlá vrátit zpátky.

Disciplíny: Kvíz, puzzle, dojení kozy, přetahování lanem, útěk z vězení
Pořadí určí Matúš.

Hospodář je s úkoly spokojený. Dokonce jsou i nějaké navíc – truhla na krmivo, střecha u citadely a molo k jezeru. Podle očekávání je to za plný počet mincí a jako bonus vířivka. Sára zkritizovala choreografii k hymně, čekala od Xenie víc.

Duel

Útěk z vězení, puzzle, přetahování lanem, dojení kozy a kvíz, takové pořadí zvolil Matúš.
Matúš se první dvě disciplíny celkem snažil, ale prohrál. S Vladem se chvilku přetahoval, ale nakonec lano vzdal a prohrává 3:0, odchází konečně domů.

duel1a

Tentokrát se rozloučil se všemi. Nechybělo objetí a omluva Xenii i Katce.

Dopis od Matúše

dopis1
dopis2a

Po návratu čeká na farmě svíčková a buchty na páře. K tomu vířivka a alkohol. Eva opět hrotí situaci, někteří jsou nenažraní, neberou ohledy na druhé.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 12 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 76
1
Lady XL
Reagovat

Přetahování bylo super! A Vladova glosa – má příliš krátké ruky… – to bylo něco ( černý humor a převaha vítěze v jednom). Ale jsem ráda, že to Matúš nevzdal, tedy aspoň úplně… Pro děj na farmě je lepší,že se vrátil Vlado. Matúš působil občas jak feťák při absťáku. Ale hlavně byl ješitný a žárlivý.

2
anonym
Reagovat

U Šmahely působil Matůš klidněji, řeči o tom, že puzzle bojkotoval neberu vážně, ten nevěděl, kam s rukama. Sílu má, tak se předvedl v přetahování a zřejmě už pak nemohl, nevěřím, že by alespoň jeden bodík nechtěl uhrát. Vyholil si hlavu a půlku má potetovanou, hlavy.
Vlado překvapil, takové nic proti Matůšovi, ale rval se s lanem dobře. Matůš nepřekvapil, chlast a litování jsou jeho kámoši. Pořád nevím, proč ty dvě holky tak vyváděly, co jim na něm imponovalo. Zřejmě se na to dívám z pozice starší a ono je to dneska asi nějak jinak.
Zubajda měla zase svůj den, baba má neskutečné vyjadřování, mohla by dělat bachařku. Dostali dost jídla a přesto zase nebyla spokojenost, baba si nemohla přidat, dle ní všichni jen žerou a všechno sežerou, chodila s plným talířem kolem stolu a sledovala, kdo si co a kolik nandal. Bachařka :-)

Reagovat

@anonym: Ta megera musí neustále vyvolávat konflikty, vlastně pořád říkat „svoji“ pravdu do očí.

5
Wally
Reagovat

To přetahování muselo trvat snad celé odpoledne. Stíny přešly přes celou arenu.
V této farmě se drží smutek od odcházejících duelantů, jakoby jim někdo umřel. Všichni milují všechny, tedy jen do té doby, kdy se ožerou a zas objeví další lásku. Hotel Paradise hadr.

6
Franz
Reagovat

@Ajda: Všiml jsem si už včera, když do listu napsal oslovení – Xsenia. A to jeho písmo je fakt jak žák 1. třídy.
Nevím v jaké společnosti se pohybuje, ale když se rozčílil, tak používal slovo – More.

7
horalka
Reagovat

koukla jsem se dnes, využívám rychlé přetáčení. v kuse bych to nedala. Přijde mi zvláštní, jak málo ukazovali práci farmářů a všechno je hotové, notabene chodníky jak od odborníka, nikdo nebyl ukázán jak dře a reptá. Vladko to zhodnotil zcela správně, i Matůša, i farmáry. Letos je to jak smečka psů v čele nejvíc štěkající fenou. Koho zakousnou, tomu naloží. Sára je čím dál hnusnější povaha. Xenia rychle spěchala do budky, aby po Vladkově projevu taky potruchlila. No a Matůš? myslím, že to je diagnoza.

8
Dominik
Reagovat

@Ajda: Ona má přece charakter, je mega upřímná a HLAVNĚ to se všemi myslí dobře :D Nedej bože, když jí někdo poví pravdu do papule. Odporná povaha…

9
Aža
Reagovat

X Farma tentokrát byla pravá a nefalšovaná, bavila mě.
Žádné kopání si do nohou, házení rukama kolem sebe a neustálý řehot, jak
pila na kov. Pak aby si jeden dával pozor, oč vlastně při rozhovoru jde a hledal
co se na farmě děje, mezi výbuchy bujarého vyvádění.

Šmahel dnes ukázal vynikající rozhovor , je vidět, že když je mu to umožněno,
je vtipný a chytrý. Poradil si i s „těžkopádným“ chlapem a opravdu je dobrý.
Chápu, že stálým divákům není třeba ve Farmě X dozvídat se o ději.

10
Fixa
Reagovat

@Aža: Šmahel byl opravdu jednička. Kéž by nahradil Evelýnu.

11
anonym
Reagovat

@Aža: Mně nevadí ani kopání a smích, já se u toho prostě bavím a to z jednoho primitivního důvodu, že to neberu vůbec vážně, ale jako zábavu :-) S Matůšem zábavu udělat ani nejde, neb by se totálně zhroutil :-) more.

12
anonym
Reagovat

@Fixa: No jo, ale kdo by potom konverzoval s Zitronem? Snad ne Evelýna? :-) Těm dvěma to sedí, si tedy myslím já.

15
Johana
Reagovat

@Jája: žádné OT, spoiler jak mangalica:))

16
Jája
Reagovat

@Johana: Omluva jako dvě mangalice. Už mi z nich prepína.

19
Skála
Reagovat

Zítřejší várka je na skladě.

20
Jája
Reagovat

Ta ti poviem priam do papule, ja som úprimná, vieš, ty si sa ty Stará vražda do tej vane ozaj vyščala. :D :D :D :D :D

21
Jája
Reagovat

Tak dnešní Xtra bylo velmi výživné, zvláště pro Starou vraždu, plné proteinů. Slabé žaludky upozorňuji, že tento díl je pro ně nebezpečný, neboť naší „do papule“, která vůbec nebyla ožratá, hodovalo přímo z papule 7 vyžraných much.

22
Bejčice
Reagovat

Možná to tu už bylo, ale Xenie byla v desítce finalistek miss Slovensko 2018.

Jinak z poslední Farmy xtra jsem se málem též dochcala :D

Tak já som rozhodně nepila… Pila Evka.
Tak naozaj nie pálenku… Aj pálenku.
Tak ale víno nie… Aj víno.
Tak ale opitá som nebola… Bola Evička.
Tak ale do vany som isto necikala!!!
A muhy som nežrala!
:DDD

23
Dadla
Reagovat

Vypadá to jako debil, mluví to jako debil, chová se to jako debil a fakt je to debil…Kdo to je? Beru zpět svoji úvahu o potřebě čtení kvůli navýšení slovní zásoby tohoto..individua…Naopak, po zbytek života držet bobříka mlčení!!! U Šmahela to byla tragédie, zapojuje on vůbec někdy mozek? Vlastně proč se ptám, tento tupoun v hlavě mozek nemá..maximálně nějaký nervový uzel někde v těle, který mu umožňuje dýchat, přijímat potravu a vylučovat…Jo a trtkať…prostě blbé a ošklivé zvířátko..

24
anonym
Reagovat

Xtra neměla chybu, pocikaná Evička, která funguje i jako mucholapka:-) Bachařka je nenahraditelná, jediný problém, který mám je, že se mi zdvihá kufr, baba je na blití ve všech směrech.
Dnešek je taky fajn, bude za neodolatelnou spolunocležnici, její sebevědomí opět nezklamalo :-)

@Jája: Ta ji měla jako z praku, ještě, že tam toho nevyhodila víc. Noro se ukázal coby silný ochránce slabých a jemných žen:-D

25
Jája
Reagovat

@anonym: No, musela se v té vaně i vyválet, když Noro pravil, že je mokrá a svlíkal ji mikinu, se kterou vanu ještě „vytřel“. :D Mouchy zřejmě večeřely zbytky po Chačaturjanovi :DD, i když Stará vražda v ten okamžik vypadala, že už se posmrtně rozpouští.

26
anonym
Reagovat

@Jája: Mouchy neměly chybu:-D Až se mi zle udělalo, byla v deliriu, že jí to nevadilo, natřít ji lepidlem, tak by neměla ani oči.
Jsem čekala, jestli si ten vršek z vany vezme druhý den na sebe, ale nějak jsem nezaregistrovala. Ta baba už na dálku smrdí nehygienou. Teď to dokonale dokonala :-) Vířivka všechno odmočila:-D

Prohibice nemá chybu, ti budou tak nadržený, že se sjedou jedna radost. Ona celá ta Farma je víc o chlastu, než ty předcházející.

27
Jája
Reagovat

@anonym: Vířivky si všimni dneska, v ní by i ryba zdechla.

29
Sofa
Reagovat

Naskladněno

31
Bejcice
Reagovat

@Jája: A Stará vražda s tím teď nevím jak se jmenuje se ty hysterky ještě zastali. Že prej to Sára urobila naschvál! Že si měla namalovat jiný zvíře! Že ji to jasne povedali. 😂😂😂 No konec toto

32
Johana
Reagovat

@Jája: ta afektovaná kňouralka mi pije krev ještě víc, než stará vražda a na její hlásek jak konipásek mám silnou alergii.
Kdyby si ji tak Monika vzala do duelu a vytřela s ní arénu.

33
Jája
Reagovat

Je Rebeka nymfomanka? Podle výběru partnerů soudím, že ano. (Část odborníků vidí nymfomanii jako typickou závislostní problematiku, část odborníků vnímá toto chování jako nutkavou potřebu řešit sexem duševní napětí.)

https://hitky.sk/to-vazne-rebeka-si-po-vypadnuti-zacala-s-tymto-farmarom-trpky-koniec/

34
Jája
Reagovat

@Johana: I když Moniku nemusím, je to neskutečná uhuhlaná lhářka, tak tentokrát bych jí fandila jen pro ten dobrý skutek. :D

35
dejna
Reagovat

Tak zítřejší díl je bomba!

36
Bejčice
Reagovat

Neeeeeeeeee!!!!! KRYSA KRYSA KRYSA. Utopit v rybníce!!!!!!!!!!

38
anonym
Reagovat

Dnešek je fajn, slzy tečou proudem, opět jsem nepochopila, proč :-D Chovají se jako v mateřince,

39
Wally
Reagovat

Henrych odtoupil, Adam se taky asi nevrátí. Takže jde Matouš zpět. A jeden z pulců.

40
Bejcice
Reagovat

@Jája: Fakt? Já mám už náběh na srdeční příhodu, jak jeden řekne… SPOILER lidičky… Nikdy bych tě nedal, mám tě rád a bla bla bla a ten na to: beru si tebe, hra je hra! :(
Nechcu přijít o L., pak už tam mám jen Andu…

41
Jája
Reagovat

@Bejcice: Já nevím, jen se domýšlím podle článku. Poloboha skříplo, ten by se mohl vrátit, ale kdoví, když brečel, že chce do duelu a domů. Tedy předpoklad zatím -2 chlapi. Korona řádí – zvenku nikdo nepřijde i Ananas už byl v televizi, takže se kluci popasujou a šupky zpátky na farmu. A tímpádem ještě vychází, že „odvezou Potěmkina nohama napřed“. :D :D :D :D

42
Franz
Reagovat

Matúš se určitě zpět nevrátí. Někde se psalo, že už absolvoval pořádnou chlastačku u Mária, kde byli i ostatní vypadnutí farmáři. A alkohol je pro něho přednější, než psycho a prohibice na Farmě. V této řadě se opravdu nikdo z venku vracet nebude. Možná tak zpět z nemocnice, kde se dá zabezpečit karanténa.

43
Wally
Reagovat

@Franz: Nezapomeň , že vypadl před 6 týdny, takže klidně mohlo nastat vypadnutí č.2.:D))

44
Bejčice
Reagovat

@Jája: Áda s Akváčem i Východním tenoristou nechť idou třeba tam, kam slnko nesvítí. A ať s sebou vemou aji Miška, od začátku mi připomínal bejvalýho manžela, chytrolína, co je za každou cenu sám se sebou spokojenej. Ač nevyzpytatelnej a nečitelnej, nechápala jsem tady ty ódy na něj… Má poloviční přiatielku a je poloviční panic… Tak to má ta jeho jen půl trupu? No magor už od pohledu, do sebe zahleděnej. A do rybiny. Jestli ona ta rybačina není jeho zmiňovaná polpriatielka…

45
Ajda
Reagovat

@Bejčice: Třeba má Michal vztah s mořskou pannou. Nebo jezerní.

46
Jája
Reagovat

@Ajda: Jak bylo hlásáno: Kapr žužlá. :D

47
anonym
Reagovat

Klidně bych obětovala Lukáše, takové nic a o ničem. Mele jako mlejnek a výsledek je prd. Ostatně, jaké pak přátelství s rybářem na chalúpce, válel se tam po Máriovi a vadilo mu i chytání rybek, nemohl spinkat. Kecy, na které doletěl a docela mi to sedí :-)

48
Bejcice
Reagovat

@Ajda: ajo! 😂 Díky, tak tím se mi to konecne vysvětluje. Musím číst pozorněji. Buď mořská pulpanna a nebo kapr zuzlal viz Jája. 😂 Vždyť ono je to nad slunko jasnější.. Nejsem též, koukám, ta nejostrejsi pastelka v penále 😉😂

49
Olga
Reagovat

Souhlas.Dodnes jsem nepochopila proc delaji z Lukase takovou hvezdu.Porad nevim co je -polozena?-polomuz?

50
Dominik
Reagovat

Zvířata jsou prvořadé…fráze. Zvířátka už jsou jenom kulisa. Ovšem vařením blbýho guláše, tím zaplácáme víc jak čtvrtinu epizody, o ničem. Dlouho mně sympatickou Anku už nemůžu ani vidět nebo poslouchat.
Velcí taktici s fajkou v hubě podávají argument, že označí Moniku, protože ta si zákonitě vybere ženu. Takovou jistotu mohli mít pouze na starších farmách. Docela jsem si přál, aby si toho Heňa do duelu vzala a případně ho vyřadila.
Zlý Michal si nakonec vzal mesiáše Lukáše…ó jak jen mohl a teď na značky, plakat a pronášet nesmysly o bezbřehém přátelství a velké morální nespravedlnosti…grckám.

51
Sofa
Reagovat

zase ponocovat….ve skladu uz je duel

52
Johana
Reagovat

@Dominik: s první půlkou příspěvku souhlasím…Anka asi požila víc Adámkovic frndžalice než bylo zdrávo a pěkně zvesela a otravně rozjela uctění jeho památky a špionáž pánské verze guláše.
Pravdou je, že z volby Michala mi spadla brada a nějak se mi nedaří ji vrátit zpátky.
K Lukášovi mám neutrální vztah, ale těch kandidátů, o nic slabších, kteří stojí Mišovi v cestě je víc, takže pro mě celkem nepochopitelná volba. Proslov Lukáše při volbě duelanta se mi zdál
upřímný, možná jsem srab, ale to, co předvedl Michal bych nedokázala…oči šejdrem, myšlenky šejdrem, prostě mu nerozumím.
Já si přeji zpátky Lukáše, Mišo mi s tím rybařením lezl posledních pár dílů dost na nervy a jeho poloslovně vyjádřené polomyšlenkové polopochody mi nedávají smysl.

53
Dadla
Reagovat

Adamko je ufňukánek, ledvinovou koliku jsem měla dvakrát, a to je taková bolest, že člověk je schopný soustředit se tak akorát na nádech výdech, nedej bože ležet natažený na zádech či se tam procházet jako by se přežral fazolí a měl zaražené prdíky…amatér. Poloboh vypadal opravdu zničeně, tomu tu bolest i věřím, ikdyž chtěl sám odejít. Michal mě volbou Lukáše naštval, dle mého to byla sviňárna prvního řádu, těch možností výběru tam měl dost a ty jeho důvody byly jen hodně blbé kecy zabalené do těžké filozofie… Lukáše spíš bere jako přemožitelného soupeře, tak doufám, že se Luky zmobilizuje a ukáže mu, že se pan filozof poněkud spletl..

54
bobina
Reagovat

@Dadla: Taky si myslím, že Adamko filmoval, a to hned po videu z domova. Viděl svého „miláška“ a už se nemohl dočkat, až bude s ním.
Věděl, že na výhru nemá, tak co tam zůstávat, když by mu jeho třítýdenní láska mohla
ufrnknout. A ty plačky – to teda bylo dílo!
@Johana: Volba Lukáše byla logická. Michal chce vyhrát a ví, že na konci rozhodují i sympatie a těch má Lukáš nejvíc. Tak co by na farmě zbytečně tvrdnul, když zůstanou lepší…I tak je mi protivný – rozumbrada…

55
anonym
Reagovat

Lukáš má svoje oblíbence, tak jako ostatní a nějak jsem si nevšimla, že by s Michalem byli přátelé, jak to hlásal u stolu. Naopak mu v té chalupě Michal vadil a dost a jestli mu někdo sedl, tak Mário, s tím proválel celý dny.
Michal má neočekávané reakce a to mě baví víc, nez ti ubulenci, Adámok ronil slzy jakoby opouštěl svět, Lukáš ufňukával nad Michalovým rozhodnutím, baby řvaly jakoby Adámok zomrel, ještě, že dostaly panáka a mohly tu bolest zapíjet. Ze zvědavosti se jdu podívat na konec duelu :-)

@bobina: O Adámkovi si myslím totéž, honem domů, než mu frajer frnkne za jiným.

56
Terez
Reagovat

Kde se prosím koukate? Přes VPN? Na uložto? Nějak jinak? Díky!

57
Lady XL
Reagovat

Při volbě Lukáše bylo takové ticho, jakoby vybuchla bomba :-D. A šok. No já taky byla v šoku, hlavně po těch řečech od Lukáše, i když jsem je brala trochu jako divadlo, aby se jistil, že nebude zvolený…. chyba, byl. V chaloupce podle mne byli kámoši jen po dobu, kdy tam byli sami dva. Pak už vždy byl Luky při nových příchozích a dokonce pak se posmívali, že Michal je furt sám a loví ryby…. Já nevím úplně komu fandit… Ale asi spíš Michalovi, ten to tam spíš rozvíří – a Potěmkina aspoň odvezou :-). Jenže pokud se on vrátí, tak ho nejspíš budoucí FT dá opět za sluhu jako pomstu. Odhaduji, že by Lukáš dal za FT Xenii. Lukáš je pořád takový – „ani ryba, ani rak“… a to, jak ho násilně dávají dohromady s Xenií je směšně a pro něj leckdy trapné. Evidentně chce hoch získávat body od žen a tak neprozradí své zaměření… Ale je pro mne nevýrazný a pluje s proudem… Potěmkin, jak získal funkci, tak vyrostl. A jak rád nosí klobouk a všechny se škodolibým úsměvem pozoruje a vychutnává si svou pozici. Jak se mi u tohoto člověka mění neustále preference, to hned tak u někoho nemám….. Je úlisný, zákeřný, rád oplácí a pamatuje si, kdo mu kdy něco provedl a počká si na odplatu…. Myslím, že ho většina podceňuje. Je silný, umí šetřit síly a hlavně své soupeře má přečtené a zná jejich slabosti.

59
Ajda
Reagovat

Adamka bolí ledviny, drží si žaludek a na kameru si ještě stihne převléct triko. Do sanitky po svých, to je zbytečné komentovat.

Asi víte, že máme novou zásilku :D

60
Johana
Reagovat

@bobina: ano, na konci rozhodují sympatie, ale právě to se může proti Michalovi obrátit. Na FB nechodím, ale myslím, že Lukáš je všeobecně víc oblíbený i u diváků a tímto rozhodnutím početné fanoušky Lukáše pořádně naštval.
Možná víc, než toto rozhodnutí, mi u Michala vadilo jeho sociopatické chování v domku pravdy. Není povinen zdůvodnit svou volbu, ale čekala bych to. Že má nějaký problém v komunikaci a sociální přizpůsobivosti je čím dál patrnější.

61
Ajda
Reagovat

@Terez: Oba uvedené způsoby, ale víc ten druhý, mám kredit.

62
Johana
Reagovat

@Terez: já mám třeba internetovou televizi, kde je i Markíza international, ale spíš využívám tu druhou možnost, co jsi jmenovala.

63
Dominik
Reagovat

Michalova volba mi nepřijde jako sviňárna, Každý si tam může zvolit do duelu koho chce. Slabší nebo silnější, muž nebo žena…pokud mi někdo stojí v cestě a je pro moji hru, potažmo moji pozici nebezpečný, tak se ho pokusím vyřadit. A jak už tu někdo poznamenal, nepřišlo mi, že by byli velcí kamarádi.

64
anonym
Reagovat

@Lady XL: Máš je pěkně nakoukané, Lukáš, Vlado, Michal, mám z nich hodně podobný pocit.
Lukáš ani ryba ani rak, dává si velký pozor, aby se nějak neprořekl a u toho stolu hrál vyloženě divadlo, proto taky potom ufňukával, jaký že Michal je kamarád. Stejný jako ty, Lukášku :-) Rozdíl je v tom, že někdo jde přímo a někdo na to potřebuje zahrát tyátr :-)

65
anonym
Reagovat

@Ajda: Adámko je zářný příklad hypochondra, jak ho píchne ztropí poplach jakoby prožíval poslední chvilku svého života, a má po taktice a holky po Adámkovi :-) Se k němu chovaly jako k malému děcku, zrovna tento exemplář bych objímat nemusela:-)

Zásilku jsem zkontrolovala a podívala se na výsledek, to se nedá vydržet :-)

66
Lady XL
Reagovat

@anonym: Děkuji a jsem ráda, že má někdo obdobný názor na vztah Lukáš – Michal. A farmáři by si měli konečně uvědomit, že se bude už sahat do řad oblíbenců, respektive budou muset volit někoho, koho mají „rádi“…. Tedy mimo Evu a Nora, ti mají pořád své jisté nepřátele – Erika a Sáru. U Adama se mi z počátku zdálo, že by se rád tím „onemocněním“ vyhnul duelu. Trochu jsem si říkala, že po volbě se tak po 2 dnech zázračně uzdraví :-)…, ale asi mu bylo naznačeno buď jsi zdravý, nebo sanitka a ven. Michal je takový samorost a asi by mu vyhovovalo žít v ústraní pořád v chaloupce. Není zrovna můj favorit, ale držela jsem mu palce proti Lukášovi právě už kvůli dalším vztahům, ději….
No díl jsem už viděla, je klika, že jsem mohla přeskakovat…, ale počkejte si,kdo ještě neviděl, rozhodně duel stojí za to a Evelyn v závěru taktéž. Hlouběji už klesnout nemohla! A jinak – takový výsledek duelu jsem čekala a ještě něco nečekaného mne tam moc a moc potěšilo – uvidíte!

67
JanaH
Reagovat

Fakt zábavné. :-DD
Kdo pořád nemá jasno v Lukyho orientaci a stále tápe a zmítá jím mučivá nejistota :-D, nemá zřejmě v pořádku sluch a zrak. ;-)
Zrovna tak jsou na tom ti, koho „šokla“ volba Srdénka. Stačí si vzpomenout (nejen) na jeho vyjádření po souboji chajdalúpkářů o návrat na Farmu…
Jak prosté, milý Watsone! :-D

@Dadla: s Adamkem souhlas, velice blbě nasimulovaná obličková kolika. Drží se za pupek, kulhá! :-D, nechá se otlapkávat, chvilku leží jak prkno, chvilku pochoduje a ještě zvládne proslovy. A plačky znova mají důvod posílat polibky do nebe. :-D

@Dominik: s Ankou to mám podobně, dneska to potvrdí.

68
dejna
Reagovat

Včera jsem se královsky bavila u telky, dnes při čtení tady – super komenty, dík za ně! :D
Kdybych měla ze včerejších momentů stanovit stupně vítězů, byly by to tyto:
3. místo – hádky dvou všeználků, které několikadenní spojení zřejmě poznamenalo navždy. Potěmkin mě bavil svými komickými argumenty, Michal občas lehce iritoval zbytečnou agresí. Kdyby mělo dojít k souboji, nepřeji si vyhodit ani jednoho, ještě nám mají co předvést. :D
2. místo – tři plačky. Zitrona sice dojaly, mě rozesmály, zvlášť jak tam pak ještě stály v západu slunce, slzely za sanitou, a Monika, která doběhla pozdě, neuronila nic – asi vzteky, že ji předběhly. Za mě mohou vyšumět všechny čtyři a hned. :D
1.místo – volba 2.duelanta. Ty obličeje (hlavně Terminátora), to nevymyslíš! :D Řeč Lukáše plná všeobjímající lásky před volbou, po volbě jen : zvol si a půjde! :DD Srdénko se nám proměnil v Sekerníka, a skoro jsem mu věřila tu logiku výběru, kdyby v závěru dnešní epizody nezaznělo to, co zazní. Takhle spíš ješita (a to jsme hodně mírná, bo nechci prozrazovat) zvítězil nad logikem (anebo logistikem, jak on říká) :DDD Kdyby bylo na mně, nechám je tam oba, ať se sežerou, ať už láskou nebo logistikou. :DD

69
Jája
Reagovat

@Lady XL:
https://farma.markiza.sk/bonusy/2011623_neuveritelna-premena-z-farmarskej-krasky-sa-stala-seredna-striga?fbclid=IwAR1rvNnymyzZo24lzED2oGzvKzvaVoDWs5KWgmoFS2yd10EChBPTh_4-Q3o

Hlavně, že Potěmkin ve zdraví přežil (moje předpověď se nesplnila) a dočkal se přesladké odměny. :D :D :D

70
Lady XL
Reagovat

@Jája: Pěkné masky měli všichni, ale Evelyn to… no to je něco. Nechci říkat víc. Už při duelu vypadala….. ach jo.

71
dejna
Reagovat

Po všech těch týdnech Farmy 12 ji vyhlašuji za nejzaplivanější Farmu všech dob, ještě účastníkům třináctky to bude pěkně klouzat. :D

72
Jája
Reagovat

@Lady XL: Jj, jako zatáčka v němčině – prý dozor nad morálkou. :D

73
Jája
Reagovat
74
anonym
Reagovat

@Jája: Ani se hledat nemuselo, vyskočilo to na mě jen jsem FB otevřela. Nejpohlednější žena a nejpohlednější muž na Farmě 12 :-) Chudák Noro, kamarádka mu bodla nůž do zad, jestlipak ji bude po „činu“ zase obětavě ošetřovat? :-)

75
Dadla
Reagovat

Já Lukášovi tu „všeobjímající lásku“ věřím…asi proto, že jsem taky takový blbec, vztahy jsou pro mě důležitější než peníze, úspěch, moc…neudělala bych to, co udělal Michal. Prostě stará škola. Dnešní mladí mají na můj vkus někdy hodně ostré lokty, jdou si za svým hlava nehlava, není to kolikrát o asertivitě, ale o agresivitě, a já bych v podobné soutěži byla za největšího mimoně…proto taky sedím doma na zadku u TV :-D
Ale s výsledkem duelu jsem spokojená, neb vpodstatě mi uz od začátku seděl Michal víc než Lukáš, určitě je to zajímavější postava, taková záhadnější, temnější…ale tou volbou mě prostě dožral. No, skoro na to dojel, třeba mu to trošku zklidní hormony..

76
Ajda
Reagovat

@Dadla: Lukáš a Michal, to byli moji dva favoriti, ale z Lukáše se už v Chalúpce pro mne stával slizký had. Sleduje, plazí se od jedné skupinky k druhé, hraje „múdreho“, často neřekne, když by měl, věci narovinu, zklamal. Třeba mu křivdím. Začínám cítím antipatii ke Xenii. Možná kvůli němu :D

http://reality-show.panacek.com/52845-farma-12-prohibice-z-vychodu.html

Přidat komentář