Panáček v reality show

Farma 12: První uprchlík a z přinucení přeběhlík (rekap)

11. Září 2020 | napsal(a): | reality show: Farma 12 SK

titulka

Z duelu vypadl rozhodnutím vlastního týmu Michal, který však má šanci se vrátit. Zatím ho štáb uklidil ne do Chaloupky na kuří nožce, ale do čehosi s jednou stěnou. Komfort je zaručený, pokud bude hezké počasí. Přibývat budou další odpadlíci, kolik a jak dlouho zde budou ukrytí, to zatím nevíme.

Druhý týden na Farmě

Město řeší, kdo bude u nich Farmář týdne (FT). Heňo práci ignoruje, horko těžko nařezal polena, ta však do pece nevlezou, holky si je rozštípou samy. Místo práce jde chytat ryby. Výsledkem lovu je sklenička s pěti akvarijními rybkami. Monika se jako FT dvakrát neosvědčila. Místo trvání na rozkazech, tyto měnila, ječela a výsledek dobře známe. Práce se sama neudělala a město má jednu minci, to se zatím nikomu nepodařilo.

striptýz

Rebeka slavila narozeniny, nechyběl striptýz od profíka, který by kdejaký amatér zvládl lépe. Alkohol nesedl Adamovi, přes slzičky nám vylíčil tvrdý život svojí milované maminky.

Vesnice nafasovala zvířata jako první. Noro se o ně od rána vzorně stará, je zvyklý z domova. U měšťanů pokračují zákulisní boje okolo nového FT. Stavby je potřeba dostavět, mnozí se však prvně dožadují jídla. Ani nemá smysl jmenovat hlavního hladového.

Volba FT

Evelyn přinesla dopis od Michala. Srdénko je stručný, ale co jim taky po týdnu vzkazovat. Vesnice jede dál podle vlastních pravidel, žádný FT, žádní sluhové. Město pověřuje nejvyšší funkcí pro tento týden manažera Adama. Sára má narozeniny, jako dárek víno a posilovací gumy.

Na skok do Chaloupky

Michal si to užívá. Evelyn se vetře na návštěvu, vyhodit ji nemůže, proto sledují a komentují dění na farmě společně. K tomu popcorn a cola.

Volba sluhů

Na Farmě probíhají další a další psychohovory, svalovec Heňo postrádá jídlo. Za sluhy Adam určil právě věčně hladového striptéra a Annu, ta umí vařit, budou se mít dobře. Anna hned první noc prožije šok. Henrik spí nahý, její názor ho nezajímá. Pro ni to zrovna příjemný pohled není a nebude.

kujme pikle

Hospodář v akci

Jako první zkontroluje dokončení úkolů z minulého týdne a potom zadává nové úkoly pro město:

1/ Hausbóty pro kachny a husy. Kačky mají krátké nožky, pro jejich pohodlí jim musí usnadnit cestu do vody zbudováním nakloněné roviny, až pod hladinu.
2/ 8 x 2 metry bude mít terasa před domkem FT. To bude společný úkol s vesničany.
3/ Hnojiště. Jáma a z desek ohrada.
4/ Kaplička – otevřená ze všech stran, sedlová střecha. Výška 2,5 metrů + štít.

Vesničané velením pověřili opět Nora. Osvědčil se, proč to měnit, když nemusí.

1/ Obloží bazén deskami, vznikne terasa a na ni budou dvě lehátka na opalování, pěkně barevně natřená.
2/ V prostoru za bazénem vybudují městský park. To je asi na Slovensku nová móda, mít na vesnické zahradě park. V něm budou lavičky pro deset lidí, deset stromů, 2 palisády, chodník k bazénu i budovám. Jako první musí srovnat a uklidit terén a zvěčnit návrh projektu na výkres.
3/ Společný úkol – terasa u domu FT.
4/ Kóje 2 x 5 metrů pro 33 křepelek
5/ Metr krát metr, plná stěna. Budko, budko, kdo v tobě přebývá? Podle všeho medvídek mýval. Martin se asi inspiroval u strýce Pepina s Postřižin. Nudíte se? Kupte si medvídka mývala!
6/ Kompostér má mít dvě komory metr na metr. Výška bude rovněž metr.

Úkol dostal i Michal ukrytý za vodou. Vyrobí houpačku pro kočku. Nebo na kočku?!

Nová zvířata se zabydlují

Martin dovezl měšťanům všem známou Malinu a její dceru Malinku, která bude mít co nevidět telátko. K tomu osm prasátek.
Pracant Farmy Heňo, toho času sluha, si chce vyzkoušet dojení. Držet kýbl ho nenapadlo, stačilo jedno kopnutí krávy a mlíko je vylité. Hnůj místo na hnojiště hází hned za ohradu, on se nepředře a ty krávy furt ser*u! Nepřišel se na Farmu sedřít, to by si zbytek farmářů měl konečně uvědomit. Když sluha asi třikrát pohnul pilou, dřevo to ani necítilo, ale jeho záda trpí. Nepracuje, chce zdravotníka, maséra a nevíme koho ještě. Dokud nedostanou záda požadovanou péči, bere si neschopenku a ulehá do postele.

Hra o odměnu – NEPRASKNI!

Hlavní výhra jsou dvě udice na chytání ryb, což způsobilo všeobecné nadšení. Odměna má i druhou část, která je nepotěší. Vítězný tým si další den, před volbou duelantů, vybere jednoho člena od soupeře a ten přejde na jejich stranu.

nepraskni

Princip hry – koš s balónky naplněnými vodou, velká plachta a úkolem je, pomocí plachty je přehazovat přes síť, soupeř je musí zachytit do plachty a ony nesmí prasknout. Zraněný sluha, který marně čeká na maséra, jako zázrakem zdravý skáče s postele. Hra se mu líbí, tam si záda prací neohne, zapojuje se k údivu ostatních do boje. I když si město myslí, že je jejich FT poškodil v rozhodování, nic to nemění na faktu, že vítězí vesničané 12 : 10. Co se zbylými balónky? To je jejich volba. Rozpoutá se balónková bitva.

Vesnice slavila a čeká je těžké ráno opilcovo. Rozbíhá se nekonečná debata o tom, koho si vyberou. Nakonec se kolektivním rozhodováním určí Erik. Ve hře byl i Heňo a Matúš. Losováním zvolí vlastního duelanta, pokud nebudou moci nasadit do duelu rovnou Erika. Černý Petr padl na Lukáše.

Prasata na cestách

prase

Sluha kydá prasatům, že má zavřít vrátka ho nenapadlo. Několik se jich pokusilo o útěk. Heňo lže, že si prasata odešla sama, on nic, on svatý. Uprchlík je nakonec jen jeden, vydal se ale až za hranice Farmy, tam ho honit nesmí. Všichni znají hospodářovo pravidlo – kus za kus. Viník je v klidu, jeho nějaké prase nezajímá. Evelyn později oznámí, že zodpovědnost v tomto případě by padla na FT. Prasátko prozkoumá okolí Farmy, zjistí, že nikde není korýtko se šrotem a vrací se zpět, jen si spletlo stranu. Holt ani prase nechce být z města, ví, že patří na vesnici. Ve finále ho Erik, v tom čase již vesničan a Heňo z vesnice, ne ten svlékací, společně odchytí a předají Ukáčkovi, kterého čuník pro štěstí pěkně po***e!

Volba duelantů

Adam zhodnotí pracovitost a plnění úloh. Věří v plný počet mincí. Služka Anka se pracovně osvědčila, Henrich má nula bodů. Ten se to snaží okecat, ale je jak kolovrátek, já, já, já …. Ženské sekají dřevo a on loupe cibuli. Protože je hladový, vrhá se na vaření, těžká práce? Výmluvy na záda mu nikdo nežere. Sluhovi vadí pravidla, nechce nikoho poslouchat, chce vše dělat podle sebe, proč šel na Farmu? Tady už se ptám spíše za kolik šel na Farmu? Jediný, kdo ho brání je Vladislav, neboli Nikolaj, jak mu tam říkají. Vše je potřeba vydiskutovat, radí múdra Evelynka v šortkách pod prsa, kýty už víc odhalit nemohla, krajková blůza je pořádně našponovaná. Asi nemá zrcadlo či soudnost. Nebo obojí?

eva

Evelyn oznamuje, že měšťana, kterého si vesnice vybere jako součást výhry, nesmí nominovat do duelu.Do svých řad povolávají Erika. Ten nechce na vesnici, jsou to opilci, nenechali ho vyspat, nesnáší je, nevyzařují pozitivní energii, brečí zbaběle na kameru. Spolu s ním brečí i Xenie. Ta by prý brečela za každým, kdo odejde. Monika Erika napomíná, ať se tam chová slušně, aby začal rozumně uvažovat. Erik všechny odsoudil, pomluvil, přitom je sám jeden z největších křiváků této Farmy.
Do duelu město posílá líného sluhu Heňa a vesnice vylosovaného Lukáše.

Stavební ruch pokračuje, kontrola se blíží

Kapličce chybí krytina. Nikolaj si ji klade podle sebe, Xénii se to nezdá hned od začátku. On taky cítí chybu, ale předělávat nic nebude. Tanečnice si s krytinou hraje na zemi, skoro to má jako puzzle, ale princip odhalí. Druhá strana střechy je podle ní, Martin bude nadšený.
Adam při stavbě hausbótu také ztrácí nervy. Umíněně si stojí za svým postupem. Při tahání se urvalo kus latě, Adam padl hlavou do díry. Můžeme začít znovu. Erika rozbití apartmá pro kačky naštvalo. Ten se Sárou u vesničanů vyrábí lehátka k bazénu. Táhli měšťané, táhli, hausbót na břeh vytáhli.
Po ránu nemá Malina náladu a Anku pořádně nabrala a ta letí přes ohradu. Adam už se jí začíná bát. Erik pomlouvá své nové spolubojovníky. Jsou staří, nudní, je to pro něj smutné jako by přišel na geriatrii. A k tomu ta jejich pravidla – prvně práce, pak koláče. Kdo se nechce přizpůsobit, tomu se nedá pomoci.

Martin kontroluje

Město

U voliéry čekal víc tvořivosti, stavebně v pořádku, už se to naučili. Kozy a oslové nemají ještě jesličky na seno. Hnojiště je v pořádku, jen si zbytečně přidělávají práci vyvážením velkého množství slámy. Stačí odebírat jen tu silně znečištěnou. Hausbóty jsou na suchu, vypadají divně, ale prý plavat budou, už je za chvilku dokončí. Terase chybí schody, je těsně před dokončením. Kaplička má půlku střechy špatně položené šindele, ale Martin nějak neprotestuje, déšť střechu prověří, stavba se mu líbí a dýňová polévka, což mi nějak uniklo, že byl úkol, mu chutná, i když se úplně receptu nedrželi.
Proč při hodnocení sedí Erik na straně města? Proč k nim chodí žalovat a stěžovat si? Není to porušení pravidel?

Vesnice

Město na vesnici získává 22 mincí a Vesnice ve městě tentokrát prohrává o prsa, má mincí „pouze“ 21. Vítěz má za odměnu povidla a poražení sklenici medu.
Podle počasí přiveze hospodář další zvířata.

Duel

Hned na začátku inovace. Oba duelanti si vytáhnou kamínek, jeden bílý, druhý černý. Kdo má bílý volí disciplíny. Evelyn předává seznam těch, které jsou na tento souboj přichystané, může si zvolit pořadí.
Heňo má štěstí hned od začátku, může vybírat. Seřadil si je takto:
1/ překážkový běh
2/ hákování
3/ kvíz
4/ řezání dřeva
5/ sestavit lavici

Překážkový běh vyhrává Lukáš, bohužel zbylé tři body získává hladový Heňo.

duel

Loučení je těžké. Lukáš dopsal dopis a nevyhnul se slzám. Zklamání bylo mega veliké, ale nakonec výzvu k pokusu o návrat přijímá. Michal ho radostně vítá a slzy tečou dál. Lukášovi se v Chaloupce líbí, hlavně že tam má i Michala.

chaloupka

Po návratu se rozbíhá na straně města diskuse, kdo bude nový FT. Skupinky kujou pikle, každý chce prosadit toho svého adepta. Je potřeba dokončit práce, ještě se má objevit hospodář se zvířaty. Jako první doveze osly a kozy.

kozy

V druhém kole přijíždí ptáci. Budou mít ubytovny hotové? Adam musí testovat kvalitu hausbótů. Že je stavba nakřivo Martinovi nevadí, ale udrží na vodě Adama? Neudrží! Dřevěná ohrada se překlápí a FT končí ve vodě. Druhý pokus je lepší, Adam se udrží na hladině. Hospodář radí hodit na vodu i druhý díl, spojit je přibitím desky a mělo by to stačit. Podle mě, toto měli vyzkoušet při hodnocení, rozhodně to nebylo dokonalé splnění úlohy. Vesničané mají medvídky, rovnou dva a křepelky.

Koná se i hostina po duelu. Knedlo, vepřo zelo, víno a slivovice. Vesničané rovnou hodují, měšťané musí ještě ubytovat husy i kachny.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 12 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 70
1
Lady XL
Reagovat

Super rekap! Děkuji!

3
Lady XL
Reagovat

Děkuji Ajdo, opět se opakuji- skvěle napsaný konečný rekap. Ani se nemusím zpětně v pondělí dívat!! Díky, díky.

Reagovat

@Lady XL: Díky 😳

6
Aža
Reagovat

Bývávalo tu v Panáčku veselo, jeden příspěvek za druhým, nyní smutno. Ajdo, dřív
jsi měla plné ruce práce, snad se ti po bohaté diskuzi i stýská jako mě.

Nebudeme si stěžovat jen na propad kvality Farmy na Markíze, i některé naše pořady
na TV stanicích se fofrem blíží jen k podbízení divákům a kvalita upadá.

Najdu si pár pikošek z farmy a jsem snad v obraze, alespon mě nemrzí, že je nám
Farma „zakázaná“. Možná i proto, že tvůrci si jsou vědomi, že zboží není na „export“))))))¨

Reagovat

@Aža: Pořád se dají díly sebrat na skladě, dokonce s předstihem. Teď jsem si vyzkoušela archiv a s doplňkem jel krásně, žádný problém s přehráváním.

Diskuse?! Holt vrchol RS asi za námi, je s čím srovnávat a kvalita upadá.

8
Jája
Reagovat

Ono to bude také tím, že je plno chlastu hned od začátku, hlady se netrpí, práce s ubytováním žádná, sexuje se hromadně po pár dnech a výběr účastníků – také žádná změna. Zvěře zbytečné a také neužitečné hromady a polní práce jaksi vymizely. Vše dováží EU (pardon hospodář) a místo obživy se sadí parky, u rybníka se staví bazény, terasy aj. hovadiny. Hospodář to také flinká, jindy by střechu nezaplatil – teď to nechá na přírodě, pontony nemají vrátka, takže ptactvo bude asi ve vězení a plavat jen na pontonech. No co, hlavně že dostali kvalitně zaplaceno za zmetky. A bububu tresty, no to chci vidět, co „vláda“ pro poddané vymyslí. Jediný kvalitní účastník je Malina. Ta si dokonce do puntíku vypracovala účinný systém, jak se otravných lidských řvounů elegantně na chvíli zbavit.

Reagovat

A slibovali Josefínou, čokla, co má dávat tresty a pes nikde. Zatím jim zase vše projde, pak budou hrotit kraviny. Kde je „poctivé“ farmě konec. Tipuji, že duelanty si tam křečkují proto, aby později nahradili bandity. V další řadě už bude catering a služby all inclusive.

10
dejna
Reagovat

Dívám se na Farmu v předstihu, proto potom nepíšu a čekám, až se ozvou ti, kteří se dívají někdy po. A protože nevím, kdy to „po“ je a jestli vůbec proběhlo, stane se, že moje případné komenty se rozplynou v čase. Tož tak. :D
Pokud jde o duel, je fajn se koukat, když nemám favorita. Čekala jsem, jak se zachová Aquaheňo, docela mile překvapil svým zaujetím a bojovností. Líbil se mi duel, trochu jsem doufala, že vyhraje Lukáš (pro mě zatím! nejsympatičtější chlap), na druhou stranu jsem mu přála i Chalúpku, protože si chlapci víc rozumějí. Ovšem hrozí mu, že vypadne…uvidíme.

11
dejna
Reagovat

@Jája: „Sodoma Homora“ – :DD mě dostalo, protože ruština nezná „h“…asi se chtěl pochlubit, že on „h“ dává!
Za největšího paskřivce mám Erika – navenek velký frajer, uvnitř malé ukřivděné děcko… že zrovna on se vyspí s Rebekou Pyskatou, fúha!
Ovšem Heňo a Nikol??? Docela se těším na pondělí. :))
A vlastně nedošlo u obou k porušení pravidel, protože dva z těch čtyř „vkročili“ na zakázané území, ne?

12
Jája
Reagovat

@dejna: Jj, taky mívám zmatek v hlavě s tím koukáním napřed (někdy se člověk neudrží, zvláště, když je upoutávka slibující zábavu). Už tak sedím od soboty na prstech, ať nevykecám pondělí. :DDD

13
Olga Sedlackova
Reagovat

Zatim jsem z farmy zklamana.Ale urcite se budu divat dal.Co uz s tema mladyma nadelame.Prekvapuje mne nizka ucast na panacku.Bylo to vzdy zajimave cteni.

14
dejna
Reagovat

@Jája: Už můžem koukat na pondělí. ;)

15
dejna
Reagovat

Jája: A že jsem tu teď s křížkem po funuse? :D

16
Jája
Reagovat

@dejna: Tak trošililinku. :)

17
Ajda
Reagovat

Vždy o krok napřed :D Vidím, že nejsem sama :D

18
anonym
Reagovat

Taky bych ráda něco napsala, ale vydržím :-) Na to, že tam trčí teprve třetí týden jsou hodně akční, v některých disciplinách.
Při duelu mě dost překvapilo, že do té doby líný striptér najednou použil i jiné páky chrbtica nechrbtica a vyhrál. Bývalý aktivní fotbalista byl proti němu hotové peříčko.

19
Jája
Reagovat

@anonym: Váhový rozdíl 40 kg při hákování udělá svoje. Spíše mě překvapilo, jak hladovec po tom pižlání špalku a následných zádičkách, poměrně rychle prepílil trám a přestože to bral kapku zešikma – tedy delší řez – vyhrál. Prostě svlíkací pajdulák – vychcaný hráč? ne, herec byl v růžovém plechu proměněn v Mirka Dušína bojujícího za kolektiv. To mi evokuje jednoho našeho takyherce, který „obětavě bojoval“ za nás. Ten se ještě vybarví … co proměna, to jiná osoba.

20
anonym
Reagovat

@Jája: Ten se ještě předvede. Najednou je z něj pracant a všechno zná a všechno umí. Jistě, on je udělaný, o tom žádná, ale právě to pílení mu šlo jako po másle, on ze sebe dělal hňupa snad záměrně, aby potom někoho v duelu pěkně sejmul a to se mu tedy podařilo. Najednou je samý úsměv, objetí, ten teď bude dostávat dvojité porce :-) Jestli máš na mysli toho takyherce jako já, tak to bude veselo, jen ať si ho tam užijou :-)

22
Prochor
Reagovat

@Jája: Váhový rozdíl při přetahování je velká výhoda. Ale existují i vyjímky – třeba když Michal Páleník přetáhl mnohem těžšího Milana Buriánka v české farmě. O to víc čest jeho výkonu protože si nepamatuji stejný případ ani v jedné řadě Farmy.

23
Prochor
Reagovat

Ještě mně napadlo, že když Slováci zvládli natočit Farmu 12 v Covidové situaci, tak by jsme mohli možná zvládnout natočit třeba Robinsonův ostrov 3. Muselo by se samozřejmě najít někde dostatečně izolované místo. Bohužel RS s diváky třeba jako Superstar nebo Star Dance musíme nechat zatím u ledu. Škoda protože talentové soutěže mně baví ze všech nejvíc.

24
Ajda
Reagovat

@Jája: Je těžké se udržet, většina to vidí předem, no co už potom. Mám pocit, že jsme tu buď všichni napřed, potom ti, co to tu čtou a sledují stejně se zpožděním.

25
Aža
Reagovat

Dnes jsem to zkoušela s duelem a tuk, bylo to v PC. )))Tak jsem shlédla celou vzácnou
partičku. Jasně že se nevyznám v osobách a obsazení, ale nezaujatý pohled je také
dobrý. Zkušenosti z dřívějších farem mě držely v pozornosti.

Farmář Martin jako vždy drží se scénáře a dokáže plnit úkoly zadané režií tak, aby ty
lidičky co nejvíce ztrapnil a ukázal jejich slabost pro pomluvy a alkohol.

Ještě se uvidí, zda z výherce duelu udělají pracovitého hocha a jak naloží s odloženými
farmáři, zda mezi ně také odloží i hodnou farmářku.))))))
Jo, nakonec jsem se moc bavila a ráda Farmu viděla, zvyk je zvyk a uvidíme jak bude
dál, třeba i příjde další Farma do PC-

26
Jája
Reagovat

@Ajda: Já se snažím, seč můžu, komentovat dopředu jen podle ukázek nebo ofico Farma Fb a bulvárních článků. Může se stát, že v zápalu boje mi možná něco ujede, ale celý vlak to není. :)

27
Ajda
Reagovat

@Jája: Když ujede, tak ujede, k ostatním to přijede s předstihem 😂

28
Wally
Reagovat

Je pravda, že jste mě minulý týden vyděsily, když jste komentovaly něco, co jsem neviděla. :D)) Ale už chápu. :D)) Já sleduju hezky v TV, každý večer. Dopředu jsem maximálně v ukázkách.

29
anonym
Reagovat

Vždyť se stejně nic neprozradilo.

30
dejna
Reagovat

@Prochor: Teď už nás nikam nevpustí. ;)
A i Survivor 41 je u ledu, jsem zvědavá, jestli nezanikne. Poslední „40“ se mi dost líbila.

31
anonym
Reagovat

@Prochor: Trochu složitá situace. Už vidím nadšence jak si někde vypustí hafo Čechů na nějakou část ostrova, a budou jim dělat servis :-D Slováci to mají u sebe, nebo natáčeli někde v jiném státě? Jako tvůj nápad skutečně zajímavý, jen asi momentálně k ničemu :-D

32
Franz
Reagovat

Fanoušci z Česka od pátku musí Farmu sledovat jen s pozitivním testem na Covid. :-)
Farma, je opravdu pro ty soutěžící dobrá karanténa. Doufám, že to udrží a nebudou muset předčasně skončit. Asi to znamená, že se tentokrát musíme obejít bez těch různých strýců a tetek, co tam prodávali, nebo ukazovali nějaké řemesla. A o dalších návštěvách ani nemluvím.
A Ostrov 3 v této situaci ve světě, jo dobrý fór. :-)
Nic moc se nenatáčí, jarní premiéry budou teď a filmové projekty podzimu se přesouvají na příští rok.

33
Prochor
Reagovat

@anonym: Poslední Survivor byla válka vítězů jestli se nepletu. Ještě jsem to nedokoukal. Jen se pamatuji, že „staré“ vítěze jako Rob Mariano a Parvati vyhodili mlaďoši s dokonalou přesností.

34
Prochor
Reagovat

@Franz: Záleží na místě a izolaci. Nevím třeba jak je na tom Austrálie ale třeba severozápadní souostroví aktivních sopek Vanuatu by mohlo být v pořádku.

35
anonym
Reagovat

@Prochor: No jo, já se teď dívám na Farmu 12 :-)

36
Jája
Reagovat

Tak to si dvojpyskatá pěkně zavařila. Měla by okamžitě mizet domů, nejlépe z důvodu budoucích zdravotních problémů.

https://farma.markiza.sk/bonusy/2007324_rebeka-najprv-poslala-odkaz-priatelovi-potom-skoncila-v-posteli-s-erikom?fbclid=IwAR1iitXAAt1dcr3e-uezej8hHbkgexTS1_TOEsyNdPeQB4aPqFnAmhe9B60

37
Prochor
Reagovat

@Jája: Kdyby se udělala zkrácená rekapitulace tak: lidi se opili, v opilosti začali vyvádět. Někteří se do krve pohádali a někteří se naopak spolu vyspali a přitom ji stačily utéct prasátka, která další den chytili. Takže scénář spíš do Hotelu Paradise nebo do Vyvolených:-)

38
Jája
Reagovat

@Prochor: Když si tak sypali popel na hlavu za porušení pravidel – zrušení hranice – a vědí, že budou tresty, je s podivem, že některým je to šumafuk a nadále pokračují v čilém přeshraničním styku. To už nějak neodpovídá scénářům známých RS.

39
Ajda
Reagovat

@Prochor: A pak se všichni všem omlouvali a lezli si do zadnic dokud nepomřeli.

@Jája: Asi se jim utrhli ze řetězu, nebo je to vše letos obráceně. Na závěr tam budou samí vzorní Dušínové.

40
JanaH
Reagovat

Jsem zvědavá na ty přísné tresty. :-D
FT se začíná jevit jako poněkud pitomá. Navíc se pasovala za plamennou předsedkyni mravnostního výboru a zdatně jí sekundují neschopové Mário s Beou. Proč asi zrovna tito tři? :-DD
Docela by mě zajímalo, čím všechny tak uhranul psychológ amatér a věštkyně v jednom Mário. Mně jeho promluvy do duše jednotlivým farmářům přijdou často kapku mimo mísu.
Sára je taky dobré telátko…
Uplakánek bývalý FT Adamko? Na podobné typy snad vyhlašuje Kaufland extra výběrová řízení. Úplně stejného… orientací, slizkostí, dikcí… máme u nás. :-D
A přerod záporného hrdiny na kladného mávnutím kouzelného proutku je čistý bóží zázrak!

41
Lady XL
Reagovat

Striptér se nám najednou změnil, otočil. Prostě to na začátku hrál, aby na sebe upoutal pozornost a to klidně i negativní. Jinak mi je zatím sympatická jen ta blondýnka z města Xenie? Sára je fakt telátko. Neustále mne vytáčí ta vychlastaná,co vypadá na 50 a vojíždí tam Heňa, nová FT je taky dílo, uff. Zvířata na posledním místě. A nemile překvapili vesničani, moc toho o zvířatech neví a krávu snad taky neviděli…
No hlavně že mají chlast a pokaždý se zduní v čele s pyskatou a tou černovláskou,co nosí jako čelenku to, co patří v noci na oči…

42
Ola Sedlackova
Reagovat

Nejvetsi exoti jsou Mario a Bea.Neskutecne.

43
anonym
Reagovat

@Lady XL: Pobavilo velice a naprosto s tím souhlasím, včetně spící čelenky :-)
Mário je snad z jiného světa a to i vzhledem, nejen tím, co ze sebe občas vysype. Striptér to dotáhne daleko, budou mít obavy ho strčit do duelu a za sluhu už taky nepůjde, teď povýšil na pomocníka a půjde ještě výš :-) Má to slušně promyšlený, 14 dní povalování, ukázání zadku, Mário si taky přišel určitě na své a pak šup do duelu, kde to s přehledem vyhraje, teď se může už jen smát.

45
Sofa
Reagovat

13 dílů za námi…no zatím me to baví víc, než posledni dve řady,i kdyz zmeny a vubec provedeni je strašlivé vůči origoši. Dorazil mě emerickej semafór u arény muheheeee

46
Lady XL
Reagovat

Opět mívám problém jim rozumět. Jednak je v tom určitě hovorová slovenština ale i šišlání, šumlování a drmolení, ach jo. Jelikož jsem viděla už dnešek – jako část z nás – tak mohu potvrdit avizovaný článek – Xenie si vytáhla Černého Petra! To je ale pech! Nejslušnější človíček na farmě. A ty ostatní vopice si hodí akorát leháro…. Je zajímavé, jaký oběma týmům způsobíl štáb prohozením stran problém a chaos. Vesnice si zvykla na svá pravidla, která dodržovala s důsledností a teď mají problém si jen přečíst, zapamatovat, pochopit a dodržet napsaná pravidla! :-). A město? Tam část pochopila to, že vlastně nemusí dělat, protože nemají napsaná pravidla a hlavně nemusí nikoho konkrétního poslouchat…. A chudák prase, pořád pobíhá za ohradou. Jsem zvědavá, zda jim Martin skutečně udělí už ten trest – kus za kus, nebo opět oddálí rozhodnutí doufajíc, že se prase vrátí samo…. Jo a s ohledem na neustálé přebíhání sem a tam mám stále větší problém určit,kdo je vesničan, kdo je měšťan…. Tedy Erik – ten je všechno…, jen tedy stále bez trestu a bez práce…. Kdyby byli vesničani chytří, tak ho zvolí do duelu, protože pak by se zbavili určitě jednoho z města!

47
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Jsou to pokrytci. Aby udrželi „dobré vztahy“ za každou cenu tak odepsali strategii a losují. Navíc to odnáší lidi jako Xenie, které nikdo vyhodit nechce. Proč se nepoučili z minulého duelu a opakují stejnou chybu ? A proč si vlastně rovnou nevylosují vítěze když se nikdo z těch zbabělců nechce kompromitovat ve hře ?

48
Franz
Reagovat

Stejně si myslím, že do duelu tento týden půjdou za prasátka Nikol s Máriou.

49
Lady XL
Reagovat

@Franz: jéje, to by se mi líbilo! 😁

50
Wally
Reagovat

Oni dojí březí Malinku?

51
Horalka
Reagovat

@Wally: dojeni je fraska, jeste nekazalu ani zeby nekdo dojil Malinu vic nez 3 vteriny.. bud ji doji nekdo jiny, nebo brzy bude zanet. Malina jednou kopne a je nadojeno. Zda se mi tech kamuflazi a nahranych situaci letos nad hlavu. Jinak nejvic nerozumim sluhovi, ten drmoli.. erik?

52
Jája
Reagovat

A ještě jednou dvojpyskatá. Ta z těch budoucích zdravotních důvodů jen tak nevyleze. Jestli někomu z toho zástupu ujede ruka, bude potřebovat zcela jinou plastiku než dvojpysk.
https://www.topky.sk/cl/1000126/1970321/Farmarska-nevernica–Nechutny-odkaz-pre-frajera-a-potom—-Sup-do-postele-s-inym-

53
Jája
Reagovat

@Wally: Kdepak, to jen ten kkt drevený ukňouraný zmotá všechno co potká. :D

54
Lady XL
Reagovat

Tak duel bude, jak jsem si ho vysnila :-).

55
Jája
Reagovat

Nevěřím svým očím. Co chtěl pan fotograf tímto svým dílkem sdělit?

https://www.facebook.com/MarkizaFarma/photos/a.2637796012921963/3581019558599599/?type=3&theater

56
Wally
Reagovat

@Jája: No nevím co je horší. :D)))
https://www.instagram.com/p/CEJnmbLBDZI/

57
Jája
Reagovat

@Wally: Kristova noho, no čo toto je? A ta galerie ho, ho, hóóóó!? Kolik si toho cucne před focením? Mládí v prdeli, do důchodu daleko … diblík jeden. Lol

58
Fixa
Reagovat

@Jája:
Musí mít hodně vysoké sebevědomí a falešné přátele, kteří ji neupozorní na to, že je nevkusná.

59
Lady XL
Reagovat

Šílené. A všimněte si,až bude v těch šatečkách v té chaloupce!! Aby jí nebyl vidět spodek, tak má naprosto krkolomně položené ruce. To museli dlouho nacvičovat…. hrůza.

60
Sofa
Reagovat

@Lady XL:
Jojo,co nema v nohou,musi mit v rukou 😂

61
JanaH
Reagovat

@Jája: :-DD
To se, hošku, podivíš! Okamžitě mě šatky praštily „do voka“. I zapátrala jsem… a vyštrachala něco hooodně podobného, akorát starého víc než pětadvacet let. Pošlu, ať je sranda… :-D

Jinak přeci „evelyjefresh“!

62
Horalka
Reagovat

Já jsem v Evelyn viděla vtipnou komičku, ovšem jen do doby Farmy. Se slzou v oku vzpomínám na Kvetku, jak dramaticky deklamovala. No kdyby z těch dvou udělali jednu, tak by to bylo tak akorát. momentálně mi leze na nervy farmářka týždňa, dej blbovi funkci,…… už jsem čekala, že s ní budou sluhové chodit na wecko a obsluhovat ji i tam :)

63
anonym
Reagovat

No jo, když má někdo stehna jako vymalovaný a prdne si mimo legín, kde může roztáhnout haksny , krátkou sukni, tak je problém, kostymérka bude profesionálka. Evelýna je jen podružný produkt na Farmě.
Rozumí někdo Erikovi, Já ne.

64
Fixa
Reagovat

@anonym:
….podružný ,podružný, ale určitě nechutný….

65
Jája
Reagovat

Potěmkin opět exceluje svým výrobkem pro minikrálíčky – nu što, co je u nás mini je na Ukrajině „mini“.

66
Jája
Reagovat

@Horalka: Se nediv, jak pravil Slaměný Hubert, pardon, Erik: Stoupla jí hlava do slávy. :D

67
Jája
Reagovat

Mário si nasr.l do vlastního hnízda. Zase jednou se potvrdilo pořekadlo „za dobrotu na žebrotu“. Ani fén už mu neudělá žádnou radost – raděj by tu zmiňovanou pečenou kačku. A věštění? To zřejmě pověsí na hřebík.
Tak to začalo a skončí to …
https://hitky.sk/evelyn-v-soku-z-toho-co-jej-povedal-jeden-z-farmarov-ostala-smutna/

68
anonym
Reagovat

@Fixa: Nechutný, nechutný, těch je tam hodně :-) Letos je to promenáda nechutných a některých i v plavkách, kupodivu ti nejnechutnější ještě nevyrazili.

69
JanaH
Reagovat

@Jája: ovšem Evička exceluje, trumfuje a já jí ty počty nápadníků věřím! :-D
A poštovní holubi konečně odletěli… ;-)

70
Carolrog
Reagovat

Real Sex Model Meet Rich Daddy!
For sexual pleasures in real life!
Paid!
Freebies fuck!
https://cutt.us/madam2020

Přidat komentář