Panáček v reality show

O 10 let mladší (30.10.): Restart vzhledu i manželství

30. Říjen 2019 | napsal(a): | reality show: O 10 let mladší

safe_image1

Manželé Michal a Alena jsou spolu pětadvacet let, vlastní dvě děti jsou samostatné, jejich péči už tolik nepotřebují. Když se naskytla příležitost, vzali si do pěstounské péče dvouměsiční Vanessku. Dnes jsou jí tři roky a náhradním rodičům shodně 47 let. Paní touží potom, aby se do ní manžel znovu zamiloval, očekává vášeň, manželství se stalo stereotypní, on podle ní dědkovatí. Mají věk být prarodiči, ale Alena touží vypadat jako mladí rodiče, to byl hlavní důvod jít do pořadu O 10 let mladší. Ve vztahu jsou dva, co ona dělá, aby tu nudu změnila? Podle manžela je pořád se vším nespokojená, doufá, že se změnou bude doma konečně klid.

Michal a Alena

titl1

Michal je bývalý voják, Alena policistka, takže pohyb by jim neměl být cizí. Chce paní vypadat mladě? Proč si teda nenabarví šediny a on se neostříhá? Povinné zanedbání pro kameru? Tipující „kolemjdoucí“ jsou zřejmě slepí, nebo scénář? Smysl pořadu se mi vytrácí, když vidím zrovna tuto dvojici. Konec kritiky, uvidíme, čím nás nakrmí Martina Randová, moderátorka pořadu. Po Monice Absolonové příjemná změna.

Proměna Michala

Michalův metabolický věk je kvůli vysokému množství tuku 62 let. Podstoupil pravidelné cvičení, odstranění jizvy na čele a stařecké skvrny, operaci horních a dolních víček, odsátí tuku z podbradku, odstranění zvětšené prsní žlázy.

Po operaci měl Michal dost času na přemýšlení. „To, že ona to tak cítí, že se sama sobě nelíbí, to jsme řešili doma několikrát,“ přiznal. „Je pravda, že jsme se milovali a mazlili daleko častěji, ale jak jsme přibrali a psychicky tím začneš ztrácet, že se sám sobě nelíbíš, tak se to celý rozbilo.Takže teď, když budeme krásní a budeme se líbit sami sobě, tak se budeme asi chtít víc milovat,“ uvažoval.

předapo

Proměna Aleny

Metabolický věk má podobný manželovu, rovněž za něj může vysoká hodnota u tuku. Podstoupila cvičení, hloubkové čištění a oživení pleti, odstranění bradavice v obličeji, operaci horních i dolních víček, liposukci v horní části těla, na stomatologii jí zhotovili novou korunku.

Oba neminula ani kosmetika, líčení, kadeřníci. Na závěr stylista vybral nové oblečení.

poapřed2

Jak se Alena a Michal líbí po proměně vám? A jak vypadají s odstupem času? Stačí klik na obrázek a spustí se video.

Zdroj: FB O 10 let mladší, iDnes.cz/Ona Dnes

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

O 10 let mladší

Diskuze k článku

Počet komentářů: 4
1
Lady XL
Reagovat

Viděla jsem prvních pár minut,jsem zvědavá, jak to probíhalo. Ale u tohohle páru jsem byla hned v prvních minutách přesvědčená,že je produkce „ostařila“. Oba šediny ve vlasech v takovém množství,že nevěřím,že by si paní nedala barvit vlasy, aby to zakryla. Obličeje šedivé,jak když byli měsíce zavření…. atd. Počítám,že paní do toho šla kvůli zákrokům na těle (proto se ptali,co jakoby si přeje nejvíc…).

Reagovat

@Lady XL: Shodně jsem to viděla už když jsem si pouštěla upoutávky. Přiznávám, neviděla jsem, protože jsem se dívala na Etrémní proměny a to byla pecka. Paní během roku zhubla 59 kg a opravdu dřela, i když doma blbce na zabití. Jediná plastika byla kůže ze stehen a rekonstrukce břicha.

4
Lady XL
Reagovat

Tak proměna vypadá dobře,ale problém u paní – klasika,vrací se k pohodlnému ohonu,neřeší odrosty. Za chvíli bude stejná. Zbytečná námaha. Ohledně VM – aspoň víme,odkud berou některé účastníky.

Přidat komentář