Panáček v reality show

O 10 let mladší: Plastika prsou jako náplast na nízké sebevědomí

31. Říjen 2018 | napsal(a): | reality show: O 10 let mladší

titulek 10 let

Pořad O 10 let mladší bude měnit životy dvou kamarádek, které si jsou oporou v dobrém i zlém několik posledních let. Od proměny si více slibuje Zuzana, která má nízké sebevědomí, dokonce tvrdí, že se štítí sama sebe, není ženská, není nic. To uvádí i jako důvod, proč se manžel ohlíží po jiných. Pavlína se rozhodla, že Zuzanu podpoří a proměny se rovněž zúčastní.

Celý omlazovací proces podle moderátorky Moniky Absolonové trvá jeden měsíc, což zřejmě nebude až tak pravda, protože jen modřiny a rány po plastických operacích se hojí několik týdnů, záleží na náročnosti zákroku. Dále podezírám tvůrce, že účastníci mají zakázáno několik týdnů před natáčením navštívit kadeřníky, ženy se před kameru nelíčí, muži neholí, oblečení hodně obnošené, aby ten „zchátralý“ vzhled byl dokonalý a proměna o to úžasnější.

Před pár lety na konkurenční TV Prima Sabina Laurinová uváděla pořad Mladší o pár let (pořadu věnoval pozornost i Panáček), schéma identické, navíc na závěr se za aktéry po několika týdnech vraceli, aby se vidělo, jak jim změny prospěly, zda o sebe pečují. Originální název licencovaného pořadu je Ten Years Younger, předpokládám, že licenci nyní zakoupila TV Nova.

Proměněná dvojice

Zuzana

zuzana
Všechny své naděje upíná k plastice prsou. Ta ji má dodat ztracené sebevědomí.

Pavlína

pavlina

Zestárla o pár let díky starostem s dcerou, která skončila ve vězení. Chytila se špatné party, odpykává si trest. Pavlína se stará o další dvě děti.

Proměna před a po
změna zuzana

pavlaa1

proměna1

Promo videa

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

O 10 let mladší

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
Reagovat

http://o10letmladsi.nova.cz/clanek/novinky/nova-laska-na-obzoru-pavline-se-zuzanou-se-po-nataceni-zmenil-zivot-video.html?fbclid=IwAR0rX0I3zK7Ky_iNQa_1V7j40RiXPekawgagDR3p5tI2YKeuL3D1uYpHTPI

Viděla jsem jen začátek a konec, ale Zuzana mi rozhodně jako zakomplexovaná chudinka nepřišla, spíše naopak. Ještě jsem viděla výkřik „mám kozy“ a rychle jsem přepla na Velvet :-D

2
Marcela
Reagovat

Ani na minutu jsem jim to nevěřila, na tyhle zákroky by v životě nedosáhly tak hrály divadlo

3
Lady XL
Reagovat

@Marcela: Taky si říkám. Hybnou silou je podle mne Zuzana, která prostě chtěla nová prsa. A podle mne to bylo její velké přání a ne komplex, protože postavu měla už tehdy dobrou a při vhodné podprsence šlo zamaskovat i ta „malá“ prsa. Ale nejvíc to nakonec pomohlo Pavlíně a paradoxně má účes teď mnohem lepší, ten v pořadu se mi moc nelíbil. Ale jinak oběma přeji spokojenost v dalším životě.
Souhlasím s Ajdou a jejím článkem. Taky mám pocit, že účastníkům RS prostě nařídí nechodit ke kadeřníkovi, nelíčit se, „nespat“… (hezká ztrhaná tvář), oblečení ze sekáče … a nasadit výraz zoufalého bezdomáče. No hezká pohádka, ale co, stejně jsem se dívala a opět se „potěšila“ pohledem na paní doktorku z plastiky, která by mne svým vzhledem umělé Barbie tak akorát odradila od zákroku :-D.

Reagovat

Na FB se o Zuzaně zrovna lichotivě nepíše, prý má otřesné chování ke klientům v domově seniorů, kde obě pracují. Zapojila se tam do diskuse i Pavla a rozhodně nevypadala před proměnou tak zanedbaně, jako na začátku. Má v přátelích i Zuzanu a taky žádná nebožka. Takže pohádky pro diváky a někdo v zádech, kdo je do pořadu protlačil. Měla jsem pocit, že ne Zuzana je ušlápnutá, ale její manžel :D

5
Monika
Reagovat

Pavlina se mi po promene vubec nelibila, tohle se z meho pohledu nepovedlo. Vypadala jak cuchta, otresne vlasy, vyrazne malovani…Stejne mi to prijde jako sranda, Zuzana ma peknou postavu, coz je velka vyhra, presto pred promenou vypadala jako 45-ti leta zanedbana dama a po promene jako 45-ti leta dama co o sebe pecuje. I zde na fotce co dala Ajda, to proste neni oblicej na 39 let.

6
Lady XL
Reagovat

@Ajda: To jsou věci, co se člověk postupně nedozví… Musím juknout.
Ad Monika – máš pravdu, ani potom nevypadala na 39 let. Mě fakt přijde, že se na nich snad vyřádili maskéři, aby vypadaly ještě starší před tím zákrokem…
Účast – no možná slíbila Zuzana, že ukáže prsa – což ukázala, nebo má někdo ze štábu někoho v domě seniorů … kdo ví. Je mi to celkem jedno, už jsem nějak zvyklá, že na nás hrají televize „betla“… Já jim od začátku nevěřila ty ušlápnuté chudinky, na to se uměly vyjadřovat a i hodně mluvily a mluvily… A vlasy Pavlíny se mi fakt po proměně nelíbily. Teď je má dobré. Ale účes Zuzky se mi moc líbil.

8
jarka
Reagovat

Docela mi přijde směšné,jak se snaží před proměnou všem hádat o 10 víc než na kolik vypadají a po proměně o 10 let míň než na kolik vypadají. Popravdě většinou vypadají na stejný věk,liší se jen to jak jsou upravené a nalíčené. Pavlíně jsem její věk nehádala, opravdu jsem si myslela,že má maximálně 40. A to před proměnou i po ní. Zuzana vypadá starší před proměnou i po ní. Na 55 ne,ale 45 určitě. Navíc mně neskutečně lezla na nervy svým kňučením,jak není ženská a štítí se sama sebe. Zasloužila by přes držku! Mimochodem,prsa měla přiměřená své postavě. A ten její protivný výraz jako „boží umučení“ jí zůstane i kdyby měla 10 plastik. Zajímala by mě proměna žen,normálně upravených a nalíčených. Změnit jim třeba oblečení účes a podobně. Ne, upravovat ženské ,které musí zřejmě několik týdnů před proměnou spávat v popelnic,nemýt se nečesat,přijít s odrosty do půli hlavy. To je pak každá proměna „šokující“

9
Monika
Reagovat

@jarka: Vse podepisuji, je fakt smesne, jak produkce vybere do sestrihu nazory lidi, kteri ucastnikum hadaji pred promenou vice a po promene mene, aby tak nejak umele vytvorili dojem omladli o deset let. Naprosta blbost ve vetsine pripadu ten vek plus minus sedi pred promenou i po promene. Rozdil je pouze v tom, ze jsou pred promenou neupravene a po promene upravene.

10
Ajda
Reagovat

@Monika: Stejné to bylo i v Mladší o pár let s Laurinovou. Ve vitríně stály nahrbené, zamračené, hadry demodé, hodně obnošené.

Když srovnám oba pořady, tak Mladší o pár let byl víc propracovaný, více podrobností, tady plno omáčky a chybí mi návrat po delší době.

Přidat komentář