Panáček v reality show

O 10 let mladší (23.10.): Manželská krize a nulové sebevědomí

23. Říjen 2019 | napsal(a): | reality show: O 10 let mladší

titulka10let

Po krátké pauze se na obrazovky vrací omlazovací show O 10 let mladší. Proč zrovna o deset let? U konkurence se stejný formát vysílal pod názvem Mladší o pár let, což mi přišlo vhodnější. Nově bude moderovat Martina „Heluš“ Randová, hvězda nekonečného seriálu Ordinace v růžové zahradě, která střídá Moniku Absolonovou.
Osobně jsem po letech a množství odvysílaných podobných lifestylových pořadů dost skeptická. Možná je to i tím, že dbát o svůj vzhled, šatník i chrup je pro mne tak samozřejmé, jako vyčistit si zuby. Pomoc přeji všem, kteří ji potřebují, ale bohužel výběr účastníků je většinou dost sporný a vyvolává jen otázky, zda je vše, co nám předkládají pravda nebo lež. A nejinak to bude zřejmě i v úvodním díle.

Kdo se bude měnit k „lepšímu“?

jana a Petra1

Představí se nám dvě kamarádky, které mají problémy v manželství. Blondýna Jana (39) a Petra (35). „Připadám si hodně stará, na to, kolik je mi let. Doufám, že mi to pomůže zvednout sebevědomí, protože momentálně nemám vůbec žádný,“ prozradila Jana. Upřímně? Na fotkách i v ukázce vypadá strašně! Podle bulváru ji zdeptala manželova nevěra. Zachrání „omládnutí“ narušený vztah?

petra1a

Druhá proměňovaná bude Petra. Její problémy začaly údajně před zhruba rokem, kdy si do péče vzali manželovu dceru z prvního manželství. Ta začala přebírat veškerou pozornost a Petra se hroutila. Až tak moc, že během roku zhubla třicet kilo, čehož lituje, ale po pravdě jí to jen prospělo. „Nejsem hezká. Jako ženská jsem se cítila strašně ponížená. Je strašně složité vrátit to zpátky a bude trvat dlouho, než se to zase srovná,“ svěřila se s pláčem Petra. Trochu to nechápu, to hodlá nabrat oněch třicet kilo a sebevědomí bude zpět? Opravdu nový člen domácnosti zabraní ženě o sebe dbát a zhroutit se?

Bonusový díl, ve kterém se dozvíte, jak se Janě a Petře daří pár měsíců po proměně, a co všechno se v jejich životě nejen díky nové vizáži změnilo, najdete po odvysílání celého dílu na Nova.cz. nebo v prvním příspěvku naší diskuse.

Jak vše dopadlo

Obě podstoupily spoustu zákroků, liposukci, plastiku prsou, plastiky víček, zmenšení úší, odstranění podbradku,laserová depilace obličeje, zákrok proti pocení, cvičení + stravování. Možná toho bylo i víc. Kadeřník, kosmetika, vizážisti, stylisti, prostě celý tým měl plné ruce práce.
Tentokrát vybrali hezké a nositelné oblečení. Jana pořád vypadá na zhruba 50 let, ale méně zanedbaně. Petře proměna prospěla víc, vypadá dobře, jen s tím jídlem jí nevěřím. Mám pocit, že nejí záměrně, aby si udržela váhu, cvičit a dodržovat režim se ani jedné nechce, to přiznaly v ohlédnutí po čase. Janě slušela ofina, škoda, že zřejmě z pohodlnosti od ní upustila

Příjemně překvapila nová moderátorka, to dojetí a momenty překvapení jsem jí věřila víc než Monice Absolonové.

Petra

petra1

petra2

Jana

jana1

jana2

Kamarádky po proměně

p+j

A kamarádky po nějaké době od proměny
po čase

Na fb zaznívají názory, že Jana je podobná Ivaně Chýlkové, ale mně víc připomíná Noru Mojsejovou.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

O 10 let mladší

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
Reagovat

https://o10letmladsi.nova.cz/bonusy/clanek/65479-jane-s-petrou-se-diky-promene-obratil-zivot-naruby-doma-maji-uplne-jine-chlapy-a-hyri-sebevedomim?

Viděla jsem jen část a hlavně Jana mi byla hodně protivná. I po zákrocích vypadá o deset let starší a sebevědomí jí nechybí. Petře nevěřím, že chodila ve stavu, v jakém se předváděla na začátku, proměna ji pomohla.

2
Jarmila
Reagovat

Je to směšné. Ženské o sebe nedbají,minimálně 14 dní si neumyjí vlasy,obléknou si hrozné hadry, takže působí ušmudlaně a zanedbaně. Když je vystaví v těch skleněných kukaních,všichni jim hádají víc než na kolik vypadají. Myslím,že i světlo v těch kukaních je nastaveno tak aby vypadaly co nejhůř. Pak je tam strčí namalované,načesané a vystajlované a hned jim všichni hádají o x let míň. Janě jsem hádala 45 před i po,Petře její věk 35,po proměně 30. Petra je hezká,ale jestli takhle chodila před proměnou,tak dost pochybuji,že se najednou začne líčit a šmrncovně oblékat. To se týká i Jany.

3
Monika
Reagovat

jana mela velmi spatne zvolene obleceni, ktere ji delalo i po zakrocich starsi. naprosto nevhodne pro ctyricitku.

Reagovat

Celé je to nahrané divadlo, v minulých řadách byli „kolemjdoucí“ najatý kompars, sledovači různých Barbar, Alexandrů, Prostřena aj., je odhalili v diskusích.
MUDr. Moidlová nám nestárne už roky, oběť své profese, kačer bez mimiky, jen změnila barvu vlasů.
Farma dostala přednost, pořad mě nebavil, ale dodívám se a přidám fotky „PO“.

5
Monika
Reagovat

@Ajda: No Moidlova je naprosto odstrasujici priklad, vsechno spatne, na prvni pohled baba v letech, vrascity krk, ruce a vubec cele telo a k tomu hlava barbinky. vek proste nikdo nezastavi a kdo si to nedoakze pripustit dopadne jak traged Moidlova.

6
Lady XL
Reagovat

Už jsem něco napsala hned večer, ale asi jsem to neodeslala… :-). Tento díl byl o něco lepší než předešlý pořad. Mě se např.oblečení docela líbilo, aspoň bylo nositelnější než výtvory z předchozích dílů z dřívějška. Ale souhlasím, že to obě nijak zvlášť neomladilo a pořád byly tak nějak „staré-mladé“. Taky mám dojem, že před začátkem natáčení si prostě nemyly vlasy, netrhaly chloupky v obličeji, nespaly… atp. I světlo při focení a natáčení dělá své.. a nevhodné brýle, stažené vlasy taktéž. Mě byla víc nesympatická ta drobnější, podle mne dost přehrávala,. Ale na ní byla proměna nejvíc vidět, nejlíp se povedla. Nějak jí ale nevěřím,že by se svými chloupky v obličeji nikdy nic nedělala, což se sama prořekla, když si postěžovala,že je musela nechat růst a pak teprve oholit. To laserové odstraňování je už dlouho známá metoda, jen konečně přiznávají, že to není „navždy“, ale že se musí chodit stále…, jen holt každá žena v různém časovém odstupu. A že to leze do peněz…. Hodnocení „kolemjdoucích“ už ani nevnímám…

7
Lady XL
Reagovat

Dr.Moidlová vypadá oproti dřívějšku o něco lépe (no malinko), holt už nemá takové kačeří rty a taky se už naučila trošku víc ovládat svou plastickou mimiku v obličeji :-D.

8
Lada Prochazkova
Reagovat

mam rada novou moderatorku z ordinace podle me lepsi nez ta predtim! https://www.betarena.cz/rubriky/sportovni-clanky/porad-tv-nova-o-10-let-mladsi-online_3331.html

Přidat komentář