Panáček v reality show

O 10 let mladší: Změna vzhledu jako lepidlo vztahu

7. Listopad 2018 | napsal(a): | reality show: O 10 let mladší

titul v+d
Změna vzhledu má zachránit manželství, ale opravdu stačí tak málo? Jak pevný a láskyplný to byl vztah, když ho vážně naruší péče o malého vnoučka? Pohodlí a intimnosti na prvním místě? Pořad O 10 let mladší se bude v tomto díle snažit estetickými zákroky slepit manželství Dany a Vladimíra. Už se stavím skepticky k těmto trudným osudům, uvidíme, zda pomyslné omlazení napomůže zahnat krizi, či se jen řešení odloží na později, až zhasnou kamery.

Dana a Vladimír

Po 18 letech je manželství Dany (39) a Vladimíra (43) v krizi. Nejstarší dcera si v sedmnácti pořídila dítě, výchovu však nezvládala. Manželé se museli během pár hodin rozhodnout, zda převezmou do výchovy vnuka, jinak by byl umístněný do náhradní péče. Ani jeden netušil, jak moc jim to změní dosavadní život. Vladimírovi vadí, že jim nová situace narušila i intimní život.

vl+da

„Šli jsme do toho spolu a uvidíme, jestli spolu odejdeme. Mám na to 14 dní, abych to zjistila,“ přiznává Dana, které je odloučení více méně lhostejné. Naopak Vladimír doufá, že krizi se jim podaří zažehnat například společnou dovolenou, po ženě se mu stýská.

PŘED A PO proměně

oba

DANA1

dana2

vlad1

vlad2

Promo video

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

O 10 let mladší

Diskuze k článku

Počet komentářů: 11
2
Lady XL
Reagovat

Pro pána to byl tedy úžasný zážitek, být na Bohemce mezi fotbalisty s operovanými víčky!!! 🤣 Ti se nejspíš baví na jeho účet ještě teď… A opět jim nevěřím těch 14 dnů na zákroky… Víčka dělali kolegyni, chodila s tmavými brýlemi rozhodně mnohem déle… A ten „odborník“ s přístrojem je fakt boží,když se ho ptá,zda dodržoval vše,tj. i cvičení, když musel mít zakázanou jakoukoliv námahu po operaci víček….

Reagovat

@Lady XL: Přiznávám, nedokážu sledovat v tahu. Délka proměny je zavádějící, sami přiznali, že klidový režim ani jeden nedodrželi. Dana už má zase mega odrosty a vlasy urousané jako dříve. Pokud budou k prevenci zubů přistupovat jako doposud (tím myslím i ty předchozí), tak jim drahé renovace brzo doslouží. Co bude, až se všechny ty chemické výplně vstřebají? Dají tisíce za nové?
Na FB někdo napsal, že ty hodnotící lidi z davu v NC, jsou amatérští herci ze Soudní síně, Barbary atd.
Asi nejvíc mi na tom vadí to propírání jejich těžkých osudů, já zatím nic tragického neviděla, asi jsem už moc velký cynik. Vladimír se mi po proměně nelíbil, takový slizký had, hadry k nim vůbec nesedly. Radši už mlčím :D

4
ola
Reagovat

Nevím. Vůbec se mi ten pořad nelíbí. Výběr účinkujících není povedený, nějak nedokážu pochopit, proč zrovna oni tu proměnu potřebují. asi proto, že se nikdo jiný nepřihlásil? Je mi až nepříjemný, řešit jejich osobní problémy přes tv obrazovku. Jejich proměny se mi nelíbí. U paní ta proměna hodně nepovedená, připadala mi starší než před proměnou, oblečení ji nesedělo, bylo asi o číslo menší, sako se jí na zadku otevíralo, kalhoty všude šponovaly. U mužů je sice efektní, pokud na sobě mají košili, pulovr a sako, ale málokdo, navíc ten, kdo je zvyklý nosit jen triko a mikču, si na to sešněrování zvykne. Asi ani jeden z nich takto oblečený chodit nebude. U toho stylingu oblečení a účesů bych asi ocenila víc záběrů.

5
JanaH
Reagovat

@Ajda: :-D Taky přeskakuju, takže celkem vidím možná čtvrtinu? I tak je to až až. U kriticky přehánějících „náhodných kolemjdoucích“ se dobře bavím a u následného chlácholivého poplácávání zdrcené dvojice Absolonovou taky.
Tentokrát ten SLP nebyl moc silný, i když se paní snažila. Asi třikrát se mi povedlo při přetáčení narazit na její stesky po dětech a nikom jiném, aby po „14 dnech“ došla k poznání, že na vině je její nedostatečná komunikace s manželem. Ten o tomtéž mlel už dřív. :-)
Po proměně on vypadal nikoli mladší, ale opuchlejší a fakt slizoun, ona jako klaun.

6
JanaH
Reagovat

@Lady XL: Bohemka byla dobrá. :-D
A umělohmotná paní dochtorka se mi líbí taky moc.

7
Lady XL
Reagovat

OLA – přesně, taky mi muž přijde takový „slizký“, prostě tak nějak nepřirozeně hlaďounký a taky se mi teď nějak nezdají (aspoň na foto) ty oči. Samozřejmě je to můj subjektivní názor. Jinak všeobecně – každý chlap vypadá líp, když má padnoucí sako, kalhoty, ale málokterý to nosí pořád už i z důvodu své profese… Paní mi nepřijde o tolik „mladší“ po zákrocích…, nelíbí se mi účes, ovšem je problém, když dotyčná předem nesouhlasí s razantnějším zákrokem (střih). A ta červená rtěnka…. uff. Přijde mi špatně nalíčená, nebo to dělá špatné osvětlení při focení. Ale je prostě vyblitá a tudíž vyniknou víc nedostatky v tváři – přeci jen už povadlá pleť. Zkrátka, kdyby měla hned na začátku dobře obarvené vlasy, tak asi vypadala i lépe než potom….
Jo, probírání rodinných problémů a jejich neustálé omílání…, no jo – musí nám „zdůvodnit“ jejich zařazení do pořadu, jejich údajně špatný vzhled. Tady to bylo hlavně nestarání se o zuby. Taky si myslím, že si paní asi představovala nová prsa, jenže ty jí odmítli udělat :-). Vůbec se mi tentokrát nelíbilo oblečení – přesně jste to vystihli – jakoby bylo o číslo menší a ještě to otřesné plisé u krku, které jí tudíž dělalo medvědí službu, málem přes něj nebyla vidět…
Ty kecy (pardon) o tom, že se na muže vlastně netěší a těší se jen na děti…. to jako nás mělo napínat, zda se k němu přeci jen vrátí??? No nevěřila jsem jí to ani náhodou! A že jsem měla pravdu, bylo vidět hned při jejím příchodu, kdy se na něj vrhla bez rozmýšlení, až málem spadli na zem…
Ty dvojice podle mne vybírají podle zákroků, které jim udělají – aby se vešli finančně do rozpočtu celého projektu, aby se tam objevili všichni sponzoři, kteří to platí atp.

8
Monika
Reagovat

Me uz podruhe nejvic zaujala ta umelohmotna doktorka, ta ma teda slehu :-)) Skutecne chodici reklama na jeji kliniku, jak muze clovek dopadnout. Tahle me prijit uvitat, tak vezmu roha driv nez vubec dojde k zakroku. Jo zenska muze byt krasna v kazdem veku a je fajn pokud o sebe dba, ale zaroven nelze popirat zakonitosti prirody, zena by mela umet starnout. Mam z bab jako je doktorka strasnou psinu, oblicej vytazenej na maximum, kazda vraska pryc, plet jak detska prde.ka a k tomu stare vrascite ruce, krk, nohy…. Takova starena jen s ksichtem barbiny, kazdy pozna jeji skutecny vek, vzdyt vypada tragikomicky. Pripomina mi Vondrackovou, ktera se tez nepodivala na datum narozeni a nosi minisukynky, velke vystrihy, ruzove saticky, dolly sukynky :-)) Prece takova Rottrova je nadherna saramantni dama…

9
dorka
Reagovat

Nedívám se, stačí mi ve čtvrtek zajít sem :-) , Z pána udělali nepřirozeného panáka a z paní Kačenku Kristelovou. Chudera malá…

10
Lady XL
Reagovat

@dorka: Tak tos mne dostala – a já si říkala, koho mi připomíná :-D :-D.
Také jsem pro, aby žena uměla stárnout. Ale pozor, nejsem úplně proti plastikám, zejména u veřejně činných dam. Ale vytahovat donekonečna obličej jako když je z gumy…, pak se nemůže ani usmát, protože mimika je v tahu :-(. Ústa má pak od ucha k uchu, na zakrytí jizviček nosívají šátky nad čelem (měla to i Jackie Collins, kterou jsem měla tu čest vidět několikrát, když byla v Praze a když jí vítr zvedl vlasy z čela…). Mě osobně se také moc nelíbí, když nosi dámy 60+ oblečení pro teenagery jen proto, že na to mají potřebnou velikost. To pak sedí označení – zezadu lyceum, zepředu muzeum… Já to shrnu – všeho prostě s mírou, aby se člověk za sebe nemusel stydět.

11
dorka
Reagovat

@Lady XL: Souhlas, u veřejně činných dam je to dnes už skoro nutnost a upřímně, je mi jich líto. Furt trnout, kdy napíše který bulvár, jestli nemám těch vrásek moc, nebo naopak že už jsem plastová. Ono svěřit se do rukou chirurga a pak se modlit jak to dopadlo musí být dobrý záhul. Nemluvě o tom, když to pak úplně nedopadne dle představ… Každopádně, jsem ráda za svou anonymitu a roky, které mi dávají čím dál větší svobodu v tom až tak sama sebe neřešit. Jasně, furt si ještě občas umyju hlavu :-D a obličej na xicht si taky do rachoty nanesu 8-) Ale jinak – docela na to seru a neskutečně si to užívám :-)

Přidat komentář