Panáček v reality show

O 10 let mladší: Proměna má zatočit s obezitou a řídnoucími vlasy

14. Listopad 2018 | napsal(a): | reality show: O 10 let mladší

o dest titl.

Dva kamarádi s nízkým sebevědomím se hledali, až se našli a společně se přihlásili do omlazovacího pořadu O 10 let mladší. Dáda (34) i Tomáš (28) trpí komplexy ze svého vzhledu. Ona vidí začátek problémů v bývalém manželství, jemu vadí, že se všichni na seznamkách rozhodují podle fotky, nechtějí s ním ani na pivo.

Drahomíra

Dádin největší problém je její váha, která s sebou nese nemalá zdravotní rizika, jakými jsou např. cukrovka nebo vysoký krevní tlak. Hned druhý den proměny začal u výživového poradce. Zde se ale maminka dvou dětí dozvěděla hrozivou pravdu. Její metabolický věk dosahuje neuvěřitelného čísla 105 let.
Drahomíra má sice milujícího manžela, ale ještě se nevzpamatovala z rozvodu a násilného přepadení, ze kterého si odnesla šrámy na těle i na duši. Pachatel ji pořezal a Drahomíře zůstaly ošklivé jizvy. „Když ti drží někdo nůž pod krkem, tak v tu chvíli nevidíš, neslyšíš. Málem jsem to neustála, ale teď mám skvělou rodinu,“ říká se slzami v očích Drahomíra.

tomdada

Tomáš

Tomáš se rozešel s přítele a má problém najít si nového. Pořád doufá v návrat staré lásky. Několikrát se pokoušel seznámit přes seznamku. Bohužel marně, vždy dostal podobnou odpověď. „Všichni se rozhodují podle fotky,“ vysvětluje si svůj neúspěch. Musí snášet poznámky ke svému vzhledu, což nese velmi těžce.

PŘED a PO

tom1

oba2

Současnost, rok od natáčení

současnost

.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

O 10 let mladší

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
Reagovat

Dáda měla hezké vlasy, ale opět vypadala starší. Tomáše stačilo oholit, včetně hlavy, dnes je to zcela běžné, trošku uměle vytvořený problém. Zajímavé, že na fotkách na zdi měl vousy pěkně zastřižené, upravené a v pořadu byl jako Rumcajs.
Modely Vaňka jsou podivné, nelichotivé, Dádě včera ty dlouhé rifle vyloženě škodily, chtělo to 7/8.

Systém bohužel pořád stávkuje, schvalování komentářů snad brzo skončí, já vás vždy vysvobodím, ale nebude to dopoledne tak rychlé.

2
Lady XL
Reagovat

Ajda – Opět musím souhlasit. Vlasy/barva se mi líbily. Kalhoty mi tak nevadily, ale nějak mi přišla v obličeji umělá, asi větší nános „dermacolu“…
U něj jsem přesně měla ten samý dojem – uměle vytvořený problém. Vousy stačily zastřihnout moderněji, „chybějící“ vlasy podle mne se už teď tolik neřeší, když se plno mužů nechává vyholovat.
Krásná byla reakce synů :-).

3
Grat
Reagovat

No jo ale lepsi je bejt vyholenej a videt, ze ty vlasy jinak mas, nez bejt vyholenej a videt, ze to je z donuceni, protoze je mas jen po stranach. Vzdycky to je videt. Chtel bych videt zensky kdyby plesately :D Je dobre, ze si vlasy nechal nastrelit, i kdyz mu i tak nechali kouty, meli to udelat do roviny. Skoda, ze transplantace vlasu neni beznejsi a dostupnejsi, protoze sledovat 30 lety plesaty chlapy je hruza.

Reagovat

@Grat: Dost hloupé přirovnání, když ženy plešatí, většinou je za tím zdravotní problém, což u mužů je málokdy. Mně plešatí muži nevadí, kolikrát lepší, než mastná a neupravená hlava. Jinak transplantace vlasových cibulek je letitá záležitost, stačí mít penize.

5
Lady XL
Reagovat

Znám dost mladých mužů, skoro kluků, co jsou poloplešatí. Zkrátka s málo vlasy. A pokud je mají slušně vyholené na kraťounko, tak je to náhodou docela sexy. Pochopitelně záleží i na ostatním vzhledu. Ale rozhodně není nic horšího, než 14 dní nemyté husté dlouhé vlasy…. :-(. A pak ten typ, co mu ubíhají nahoře, tak je nechá růst dole a co nejdelší…. uff. Ale já ho vůbec neodsuzuji, že si nechal vlasy nastřelit, když mu to pomůže i s psychikou, není co řešit. Jen že to bývá právě víc problém toho jedince než že by to vadilo jeho okolí, jak si on sám někdy myslí.
Ženy také mívají nějaký problém s vlasy, ale ony se o ně víc starají a snaží se nedostatek zamaskovat. Také mám vysoké kouty a tak holt vím, že nemohu nosit stažené vlasy dozadu, že to není hezké.

7
dorka
Reagovat

@Ajda: Jak překvapivé…. Bylo jasné, že ze špekáčku párek neuděláš. Hadrama možná na chvíli klobásu, ale střevo časem stejně povolí zpátky do špekoňa, kde je vlastně dobře ;-)

8
dorka
Reagovat

K těm mužským a jejich vlasům – závidím jim. Naprosto. Jen to začne řídnout, jdou na milimetr, okolí si za týden zvykne a mají do smrti vystarané. Já chcu taky!!!!!!!!!!

Přidat komentář