Panáček v reality show

O 10 let mladší: Návrat ztraceného mládí

28. Listopad 2018 | napsal(a): | reality show: O 10 let mladší

titul

Jak jinak, Petera a Josefínu trápí jejich vzhled, řešení hledají prostřednictvím pořadu O 10 let mladší. On pracoval osmnáct let na šachtě, ona se stará o početnou rodinu. Nechce se ani věřit, že by jim nezbýval čas na jednoduchou péči o sebe. Proč má paní čerstvě klapačky nám třeba prozradí, je to její velké trápení. Jen doufám, že to nebude obvyklá výmluva na strach ze zubaře. Prý jim nepřidává ani péče o vnuka, ale toho má na starosti jejich syn, který se s ním vrátil po rozchodu k rodičům. Na první pohled jsou tak nějak cíleně zanedbáni, což platí pro všechny účastníky bez rozdílu. I ty příběhy jsou jako přes kopírák, nějak jim dochází fantazie.

dvojkaa1

Peter a Josefína

Manželé, kteří se znají od šesti let. Nyní se cítí unaveni životem a rádi by restart. Peter (56) vidí velký problém i v ložnici. Myslí si, že v manželství mají nedostatek sexu: „U nás je problém jen v sexu, já chci až moc, vlastně pořád!,“ Josefína (53) ho stydlivě doplňuje, že ona k tomu takový vztah nemá.

Po proměně

po1

po2a

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

O 10 let mladší

Diskuze k článku

Počet komentářů: 12
Reagovat

Na celý pořad se kvůli nezáživné omáčce nedokážu dívat. Opět začátek a konec. Pár sympatický, bylo vidět, že hlavně vousy a vlasy měli záměrně přerostlé, odrosty atd. Závěr? Od začátku mám výhrady k výběru oblečení, on omládl, paní dostala takový moc přísný výraz, u ní bych tipovala pořád víc, než jí je. Bývalá gymnastka má pořád dobrou kondičku, smekám.

2
Lady XL
Reagovat

Silou vůle jsem to viděla celé…. Paní docela slušně udělané vlasy, ale to oblečení…, konkrétně sukně. Vůbec se mi to nelíbilo, mohla mít něco lepšího, odvázanějšího. jejich účinkování bylo hlavně z důvodu nových zubů pro paní, na které by asi neměla. Opět jsem se zasmála, když pána vedli na návštěvu mezi fotbalisty a měl ještě oblepená víčka. Tentokrát měl aspoň sluneční brýle… Trochu se mi nechce věřit na takové zlepšení při měření BMI po měsíci (u pána). Přijde mi to jako moc veliký skok, ale možná to dělalo to, že neměl moc přístup k pivu a mastnějšímu jídlu. Pár byl ale jinak sympatický a komunikativní.

3
Monika
Reagovat

Mne byl ten pan dost nesympaticky, mel hrozne osklive zle oci, takovej jako by opilec na pohled nebo jak to rict. U pani se mi nelibilo obleceni vubec, ta pouzdrova upnuta sukne pro ni nebyla, deformovala ji postavu. Ale byla sympatacka to jo.

4
Monika
Reagovat

Dnesni promena se mi vubec nelibila a to jsem si paradoxne myslela, ze bude jedna z nejlehcich. Pani mela celkem ok postavu i oblicej, dalo se s tim vyborne pracovat. Presto spatne udelane zuby, pani zustalo sislani. osklive vlasy komplet ta barva ji vubec nesedla, celkove vypadala jako Romka. Jsem se ji az lekla a navod jak z Cesky udelat Romku.

Mimochodem kdo to sledoval, tak dnes se prokazatelne ukazalo, ze lide, kteri mluvi o veku dotycnych jsou najati komparziste, kteri rikaji co maji rikat dle scenare. je to proste podvrh na divaky. Ten pan na zacatku jmenuje se Milan Janecek, uchazel se v poradu Hleda se zena o Baru, obcas vystupuje v ruznych poradech na prime jako krovi. ten ksicht je tak proflaknutej, ze uz ho znam :-))) No a ta blondyna na konci byla v take me out, poradu Hleda se mama se uchazela o Pepu, Prostreno, nakupne maniacky….

Reagovat

@Monika: Všechno je to kompars a výběr lidí na plastiky taky nějakou tlačenkou zavání. Viděla jsem jen začátek a video po roce na FB. Vypadala o deset let starší, její věčné nemám čas mi lezlo na nervy. Kdo chce, umí si ho udělat, kdo ne, jen hledá výmluvy. Nepochopila jsem to denní studium. Jsou i jiné formy studia.

S články jsem skončila, minimální zájem a teď i já nějak bojuji s časem.

6
Lady XL
Reagovat

Myslím, že to šišlání zmizí, až si na ty zuby zvykne. Znám to ve svém okolí :-). Mě zuby nevadily, ona spíš paní tak nějak svírá rty, koutky má spíš svěšené a to také vyvolává strhaný výraz. Je fakt, že jsem jí také nehádala tak málo ale o klidně o těch 10 let víc. Ale bylo to spíš tím strhaným výrazem a pobledlým obličejem než něčím jiným. Nějak jsem krom zubů nezaznamenala nějaké extra zlepšení, než to, že se pak víc usmívala… Ale paní bude mít asi s tímto problém. Prostě se jí život podepsal do obličeje a do výrazu a i do mluvení. Nevím, proč ji za každou cenu chtěli cpát do sexy věcí? Mě by se u ní zamlouvalo i hezké tričko a mladistvé džíny + tenisky. A rtěnku bych asi také volila jinou. Vlasy mi zase tak moc nevadily.

7
Lady XL
Reagovat

Nevím,zda to někdo včera sledoval… Poprvé se mi docela zamlouval výběr lidí pro zákrok. Přišly mi obě, že to „nehrají“. No prostě byly mi sympatické. Pochopitelně obě opět potřebovaly hlavně zuby… Celý díl proběhl tak nějak v pohodě, i když ty šaty – no podle mne potřebovala o číslo větší… Zkrátka se mi paradoxně na tom celém procesu ve finále nejméně líbí oblečení a někdy i ten účes… Vaněk tedy „perlil“. To neví vizážisti, kde ti klienti bydlí, pracují, jaké mají zájmy, sociální prostředí? Cpou je pak do extravagantních věcí se slovy, „že se teď mohou odvázat“… Ještěže si ta druhá nenechala do toho tolik kecat a uhájila kalhoty. Tu by měl dostat Vaněk, ten by hořce zaplakal, jak by s ním a jeho nápady vyběhla :-). Ty blond kučery se mi taky moc nelíbily, navíc jí zkracovaly krk.

Reagovat

@Lady XL: Změna se mi líbila, ale ty komentáře před vitrínou jsou trapné divadlo. Vaněk je špatná volba, je to snob zvyklý na Mareše a Krajinovou. Proměna hezká, ale! Šaty u jedné zvýraznily špeky, u druhé bílé kalhoty odhalily velké spodní břicho, možná to chtělo kvalitní prádlo. Blondýna mi přišla starší i po proměně, blbě nalíčená. Druhá paní skvělá změna. Zubaři, to je věčné téma. Myslím, že byly kuřačky, takže výmluvy na finance neberu a strach? To už je úplná blbost.

9
Monika
Reagovat

@Ajda: Ty vitriny jsou traparna na n-tou. Jsem si blahove myslela, ze se fakt ptaji kolemjdoucich a pak vyberou vhodne komentare do poradu. Nicmene i na tohle jsou najati herci a rikaji scenar predepsany produkci. Minule tam Ajdo pred vitrinou stala tobe dobre znama bloncka bojovala o nedoslychaveho pepu bordelare z Hleda se tata a mama (plus x dalsich poradu, kde byla) a taky tam byl napadnik od dlouhovlase bary co zemrela, tez prilezitostni herec ruznych epizodnich poradu. Tohle me fakt nastvalo, delaji z lidi kreteny. najatej herec na kameru rekne vek urcenej produkci a pak najednou hle omladla o patnact let :-)))

10
ola
Reagovat

Je to všechno divné. Pokud se dělají zuby, tedy implantáty na celou čelist, tak to poměrně dlouho trvá. V žádném případě to nejde za jeden den. Je to otázka nejméně 6ti měsíců, hlavně u horní čelisti. Můžete mít akorát nějaké provizorní zoubky. A že by zákroky byly bez otoků, tak to je pěkná blbost. Vše vlastní zkušenost. Takže proč to nemáme podané tak, jak to doopravdy je? A tak to bude se vším. Vizážisti jsou zcela mimo, oblečení pro paní nevhodné, nevím kam v tom půjdou. A i kdyby, tak jim to neslušelo a nesedělo a vypadalo to lacině. Vlasy u blondýny neslušivé, zacuckané, zlakované. Ale z toho se vymeje.

11
Ajda
Reagovat

@Monika: Za sebe můžu říci, že tam nebyl až na jednoho slizouna nikdo, komu bych po změně tipovala méně roků. Minimálně to zabíjí líčením.

12
Lady XL
Reagovat

@ola: No však jsem to kritizovala hned po prvním dílu. Tady např. jak jí brali kůži na břiše, to je sakra bolestivé a dlouho se to hojí. Dlouho pak musí nosit stahovací prádlo či korzet – navíc jsem se pak musela smát, když ji chválili za zhubnutí… haha, to přeci byla ta odstraněná kůže a tuk, naopak bych čekala, že to bude víc. Zuby – jeden známý chodil kvůli 1 implantátu hodně dlouho na kliniku (a byla renomovaná). Té jedné paní trhali dost zubů, minimálně pak musela mít pauzu, aby se jí uzavřely rány a splaskly dásně, než začali dávat – vrtat – implantáty. No prostě příště by aspoň měli zmínit – ˇteď tu je paní po x-té a doděláme to a to“.
Vaněk – to je fakt mimo mísu. Obyčejné ženské má problém obléct a doporučit vizáž…. Vlasy – tam bude asi problém, že někdy bývají hodně zničené a trvá to déle, než se je podaří obnovit a udělat z nich fajn účes s prima barvou. Ale aspoň náznak dobrého střihu by tam měl být – blond vlasy paní rozhodně neomladily.

Přidat komentář