Panáček v reality show

Farma 11: Ne/duel Matěj vs. Martin\ka

4. Říjen 2019 | napsal(a): | reality show: Farma 11 SK

titulek

Začínám v tom mít zmatek. Jaká má být letos Farma? Turistická nebo erotická? Pořádně nemakají, o to víc si užívají. Úkoly od hospodáře jsou k smíchu v porovnání s předchozími řadami, z pravidel je trhací kalendář, duelant si diktuje podmínky, na odchody domů se nám možná vytvoří pořadník a Evelyn jen zírá.

Minulý duel byla komedie, jednalo se pouze o trest pro provinilce. Týden byli za sluhy, potom společně v duelu a večer všichni slavili, jak to vše krásně dopadlo.

Fraška pokračuje i další týden.

Na výšku největší, nejvíc svalové hmoty, ale o to zřejmě menší mozek, to je Matěj, největší borec letošní Farmy. Minimálně on si to o sobě myslí. Asi se nám špatně vyspal, jeho monolog nedokázala přerušit ani šokovaná Evelyn. Ta se zmohla jen na pár napomenutí, ale to bylo zbytečné. Kinga pohoršil tanec Martina, on se na něm podílet nebude, urážky ohledně sexuální orientace zrovna z jeho úst zněly hodně směšně. A další problém byla Romana. Alkohol je svině, to už poznali farmáři všech předchozích Farem. Opilá Romana hodila hůl FT do rybníka = vlastizrada, pošpinění symbolu, nepřípustný zločin!!! Opět plejáda urážek a výsledek? Nominovaná Baška má zraněné koleno a tak Západ vysílá do boje o funkci šéfa před pár minutami div ne lynčovanou Romanu. Trest? Odměna? V boji s Nikoletou vítězí a na týden se ujímá vlády.

noc

Za sluhy si zvolili Matěje a Mirku, sexuální hrátky mohou začít a divák o ně není ochuzen. Kde jsou slova o morálce, kterými se Maťo tak rád ohání? Sexu chtivých dvojic je tam víc, no co už teď, že?!

Hra o požitky

Lyžování na prkně lépe zvládá východ, západ udělal na konci obrovskou chybu, která je stála vítězství, což hlavně Matěj těžce nese. Když se hrál volejbal, hora svalů se kasala, jak ON to vyhrál, ON byl borec, ON smečoval, ON, ON, ON….! Při jeho výšce čekal někdo něco jiného? Když červení přetáhli modré na laně, to bylo křiku ze strany Matěje o nerovném terénu, písku atd.

Tento týden si zahráli i hru Had. Petr, který všude byl, vše ví nejlépe, ten v plazení totálně pohořel. A zase nastupuje Matěj. Tentokrát se prý porušila pravidla, červení se nedotkli při předávání lanka tvářemi. Protesty zamítnuty, vše proběhlo podle regulí. Matěj to nevzdává, opět vytahuje terén, opět to měli chudáčci víc do kopce. Evelyn ho vyhazuje z placu, jediné možné řešení. Holt náš svalovec je vlastně jen ubrečený fracek.

lyže

Jak zní pravidla a jsou vůbec nějaká?

Východ dostal pálenku a striktní zákaz nalévat soupeřům. FT Romana má geniální nápad, alkohol se přelévá z úst do úst. Pravidla?
Prvním duelantem se stává Matěj, ale domů chce jít Martin. Najednou si vzpomněl, že musí nutně nastoupit do školy. Pravidla odchod nepovolují, jen přes duel nebo zranění.
Matěj vykřikoval, že NIKDY si Martina nevezme, má čest, je chlap. A ejhle, najednou je ochotný vyjednávat. Vyzve tedy Matěje, ale ostatní musí u stolu slíbit, že další týden bude opět sluhou a půjde do plnohodnotného duelu. Vyplatí se mu podceňovat slabého Martina? Je takovéto handlování podle pravidel?

duelanti

Úkoly a duel

Hospodář byl spokojený, proč by taky nebyl, když úkoly byly jako pro pionýrský tábor. Romana získala 50 mincí.

Duelové disciplíny
1/ Vědomostní kvíz – první bod pro Matěje

2/ Překvapení – nabírání vína koštýřem
Martin totálně nezvládal, Matěj má druhý bod.

3/Vytrvalost – válečky + kulička
Matěj má třetí bod a žádné překvapení, vrací se na farmu.

Nezapomenutelný monolog Maťa okolo tance Martina byl zcela zbytečný. Oba duelanti si na závěr spolu hezky zakřepčili.

tanec

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 11 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 141
1
Lady XL
Reagovat

Děkuji za rekap!! Super. Jak nejsem u pc,nic nevidím (před zablokováním archivu), tak tohle mi jasně;stručně vše objasnilo 😁.

2
dejna
Reagovat

Ten Martinko je Boží dítě! :DD Za jeho výkon s vínem bych ho jmenovala maskotem nejen této farmy, ale i všech dalších (pokud budou). :D

3
dejna
Reagovat

= s právem automatického zařazení bez konkurzů ;)

4
Jája
Reagovat

@Lady XL: Vítěz dle očekávání 3:0 Matěj.

5
Lady XL
Reagovat

Děkuji za info!

6
Franz
Reagovat

Tak ten včerejší duel byla opravdu jen komedie. A Martin by zasloužil filmové ocenění za grotesku. Zbytečný duel a zbytečné ztrapnění před celým Slovenskem.
Čekal jsem, že po dotazech Evelyn, kdo chce jít na Východ a kdo na Západ, tak to pěkně zamíchají, ale podle upoutávky na pondělí pouze si soutěžící vymění názvy skupin,
Mám jedno přání, a to poslat domů toho největšího machírka Farmy 11, což je Šchulín.

7
Fixa
Reagovat

Proč???? Není dostupný videoarchiv Markíza a na youtube jsou jen ukázky. Proč??? Že by to byl trest pro lidi co nevlastní TV??? Kde já ubohá můžu vzhlédout poslední dvě epozody???

8
Wally
Reagovat

@Fixa: Ochladilo se a je třeba topit. Ale dříví už je na skladě. :DD

9
anonym
Reagovat

Svalovec je tragická postava, ten se hodí jen na kurovanie s určitým materiálem. Větší debil na farmě není, nedá se poslouchat, posouvám :-) Kdyby byl aspoň vtipný a zábavný, ale to mu nehrozí.

10
Mana
Reagovat

@Fixa: Markíza celé časti Farmy na Youtube nikdy nedávala. Keď sa to tam objavilo, tak preto, lebo to na Youtube nahrali ľudia (Markíza ich ale postupne nahlasovala za porušenie autorských práv a Youtube ich zablokoval). Treba pozrieť na tú zázračnú českú stránku :D

11
anonym
Reagovat

@Mana: Ta stránka je jistá a díky za to a tak to dělám při každé Farmě bez problému :-)

12
Fixa
Reagovat

@Wally: Děkuji za otop.
Přes PC jsem samouk a tak občas vůbec nevím co se týká technických stránek o čem se mluví. Když se ale 8 měsíců se těším na cca 4 měsíce farmy zákonitě to odstřižení je mně líto.

13
Fixa
Reagovat

@Mana: Omlouvám se, jak už jsem výše uvedla, co se týká PC jsem samouk, potřebuji návod pro „blbce“ nevím co je to zázračná česká stránka. Prosím o bližší vysvětlení.

14
Fixa
Reagovat

@anonym: Díky, sice moc nechápu, ale viděla jsem farmu.Díky.

15
Mana
Reagovat

@Fixa: Neviem, či to sem môžem napísať… Ide o *** :)

16
Ajda
Reagovat

@Mana: Tento odkaz tady už nějakou dobu nezveřejňujeme, podobně jako linky na pornofotky, videa atd. Čert nikdy nespí, proto raději chodíme pro dřevo :D

17
anonym
Reagovat

Duel byla fraška, všichni ví, že je to jako a všichni přejí Martinovi ať bojuje a nevzdává to :-) Martin jako opička zabojoval a byl sám se sebou spokojený. Všechno byla jako doopravdy :-) Asi poprve mi lezla na nervy Evelyn, ne jako, ale doopravdy. Matěj je Matěj a taky doopravdy, žvaní, jak by si Martina nevzal, že je to jako si vzít ženskou a během několika hodin si nastaví dokonce za svoje kecy podmínky :-) A všichni jsou spokojený. Já ne :-) Není to dokonce i proti pravidlům, tyhle domluvy a úmluvy?

18
anonym
Reagovat

@Ajda: Za dřevo děkuju, je to jistota.

19
Svitka
Reagovat

@Ajda: Bať, bať. Kůrovec se v našem regionu tuze přemnožil. Dr-Voštěpi pílí jako o život, dřevo je k mání :))

Duel dle předpokladu, zábavný byl pouze transport rybízáku. Mám lehké šimrání za levým uchem a cosi mi našeptává, že Hololebec nebyl vstřícnější k Martinovi sám od sebe, ale že zasáhl Boris.
Chudáčik Rado, bojí se, že na farmě zomrie, lebo k jedlu dostává len odpadky. Ve stodole se vůbec nezmohl na to, aby Evelyn odpověděl přímo na otázku a mlel si svoje ublíženecké výlevy.
Že dřevěný reliéf nebyl na sloupech, což si FT neohlídala, když se stavělo podium, hospodář prominul a Romča je za Hvězdu.
Trochu mě štve, že se ještě nezmínil, když mu jídla z receptů chutnají víc ze Západu, že mají v týmu zkušenou a dá se říct profesionální kuchařku a jsou zvýhodněni.
Po delší době jsem se dívala na Šmahelův pořad – Martin by byl sympatičtější než na farmě. A se svým dvojčetem – super. Ani ne tak podobu mají totožnou, ale hlas 100%.
Baví mě Deya – zatím má moje sympatie. Bohužel, nové farmáře nám štáb moc neukazuje.

20
Svitka
Reagovat

oprava : …Martin MI byl sym……

21
Fixa
Reagovat

@Ajda: Omlouvá se.
Snad jsem nezpůsobila nějaké nepříjemnosti, to bych nechtěla.

22
Aža
Reagovat

Přesně jak píše Fixa, těšila jsem se celou dobu na Farmu a nyní nám ji Markíza
zakáže.
Opravdu nevím jak najít Farmu, budu se muset obejít bez ní. Díky všem, kteří sem
napíší budu v obraze.
Je to od Markízy trapné. Dnes, kdy je možnost komunikovat s celým světem,
nedostaneme se na Slovensko.

23
JanaH
Reagovat

Já druhým rokem využívám služeb IPTV.
Loni za směšný peníz, přes sto stanic, zpětné shlédnutí, nahrávání.
Letos od svého poskytovatele internetu za cenu, kterou nebudu uvádět, bo byste mi nevěřili, že je to možné… ale jsem jejich klientkou už dvanáct let, tož proto cirka skoro nula nula nic. :-D Zpětné shlédnutí a nahrávání je taky samozřejmostí, stanic sice „jen“ cca 80, ale to mi je fuk, využívám sotva desetinu z nabídky.

Poté, co se začaly tu i onde šířit nářky, že archiv Markízy je zase zamčený, zkusmo jsem teď nainstalovala dva známé doplňky.
Fungují oba skvěle a archiv Markízy mi s jedním i druhým jede bez problému.

No a komu se nechce platit pár drobných za pohodlí ani instalovat doplněk… je k dispozici dřevo zadarmiko nebo se holt musí včas přispěchat na YT, dokud to tam visí…

25
Ajda
Reagovat

@Aža: Je mailová adresa, kterou uvádíš při přihlášení funkční? Poslala jsem návod soukromou zprávou.

26
anonym
Reagovat

@Aža: Komunikovat můžeš, ale musíš si to připlatit. Jinak se poptej a on ti někdo poradí, jak na zmiňované „dřevo“ případně na instalaci programu, který ti umožní Markízu sledovat v PC. Dřevo je sázka na jistotu, když není zrovna k dispozici příjem netu nebo televize, určitě ti někdo dá radu, když jsem to pochopila i já, tak už každý :-)

27
anonym
Reagovat

@Ajda: Jsi rychlá:-)

28
JanaH
Reagovat

@Wally: v té hromadě balastu se návody blbě hledají, hlavně tomu, kdo neví, co má hledat.

29
Ajda
Reagovat

Možná jsem neporadila nějaký super dokonalý přístup, ale IPTV a hlavně můj oblíbený dřevník, kam se chodí na jistotu, by mohlo pomoci.

30
Johana
Reagovat

@JanaH: já věřím:)
Mám něco podobného v televizi, v počítači a v dalších zařízeních od poskytovatele internetu a klidně uvedu i cenu – 48Kč za měsíc – přehrávání online i zpětně, nahrávání programů, i slovenských, bez problémů, velká spokojenost.

31
JanaH
Reagovat

@Ajda: já se dneska divím, že jsem dřív bez IPTV mohla žít. :-D
Prubla jsem to loni, že jen na pár měsíců a na zkoušku… a je to tak pohodlné, že už nikdy jinak. Většinou nic nesleduju v PP, ale zpětně, Farmu nahraju v řádu 5-10 minut a ne hodinu a víc jako ve dřevníku a hlavně! jsem už ani nepamatuju kdy naposled viděla jakoukoli reklamu! :-DD

32
JanaH
Reagovat

@Johana: jáááj, to jsem fakt ráda, že věříš! :-D A dobrá, ukecalas mě… celých krásných 39,- Kč platím. :-DD Taky využíváme na více zařízeních.

33
Ajda
Reagovat

@JanaH: Když odstřihli slovenské TV z nabídek, jsem neměla dál zájem. Je fakt, že MI dává i Farmu. Zvykli jsme si podle nálady používat rovnou HBO a další placené kanály s nabídkou filmů. V dřevníku stahuji i jiné věci, vyplatí se občas zaplatit, to pak frčí rychle :D

34
Wally
Reagovat

A jde vám to přes satelit nebo kabelovku?

35
JanaH
Reagovat

@Ajda: vím, vím, ondyno jsem likvidovala zbytek zaplacených dat z doby, kdy jsem chodila na dřevo pro babi na flešku. ;-) Platnost kreditu je tam tuším 24 měsíců. Nikdy jsem neměla čas (a trpělivost :-D) čekat na stažení hodinového pořadu 2-3 hodiny…
A IPTV jsem hledala cíleně s nabídkou MI, to byla podmínka. :-)
Na HBO, Netflix a pod. mám prima stránky, kde se novinky objevují rychlostí blesku. Navíc mám možnost si HBO taky dokoupit v „balíčku“, když budu chtít.

@Wally: mně přes satelit.
Kabel mi končí před dveřma do bytu, nikdy jsme ho nenechali zprovoznit. Jenže to bylo v dobách, kdy jsem ještě tvrdila, že navíc teda nikdy nikdy nikdy ani kačku. :-D Což mi dnes přijde poněkud zpozdilé… :-DDD

36
Aža
Reagovat

Milé překvapení , jak vidět debatovat je tu o čem.
Děkuji všem za dobré rady a zvláště tobe Ajdi, byla jsem překvapená jak na vánoce.
Minulé a ještě pár budoucích dní nebudu mít čas se technice věnovat.
(uklízela jsem po vytopení bytu, ještě mě čeká pojištovna , nákup koberce atd.)
Plují lodi (koberec) do Triany a já se držím nad vodou, jen at se neutopím.

37
Mana
Reagovat

@Ajda: Áno, áno, myslela som si, ospravedlňujem sa :)

38
Lady XL
Reagovat

@Aža: soucítím! Právě na vlas to samé prožívám… :-(. Těch pár info z Panáčka ní rozjasňuje den :-).

39
Ajda
Reagovat

@Mana: V klidu, žádné omluvy nejsou potřeba :D

40
Jája
Reagovat

A dnes velká migrační krize:
https://farma.markiza.sk/aktualne/1978749_sokujuca-sprava-pre-farmarov-evelyn-im-vyrazila-dych-vsetko-bude-inak?fbclid=IwAR3hrFG3Kp0Eov0v5BURI8nv47EGxPWjWiUwvePzGf9OpM6ixS8zgfXd2YY

Může mi někdo polopatě vysvětlit smysl tohoto činu? Jediný vtip této akce je ten, že Klingonovi sebrali posilovnu – to mu zase ten hrb na hlavě vyroste do velikosti Veverkovic ruchadla. :D

41
Johana
Reagovat

@JanaH: no, jseš lepší, no:) Já na tom frčím už několik let a myslím, že přeskakováním reklam jsem už ušetřila pěkných pár měsíců života.
@Jája: šokující zpráva pro farmáře i pro mě, Evelyn jim vyrazila dech, a mně taky…tupě zírám a nechápu. Rasťo řekl ,,veď to sa nič nezmení“…asi taky nechápe:)

42
Aža
Reagovat

@Lady XL: Děkuji za účast.Loni mně vytopili přes
kuchyn a koupelnu, letos ložnici a obývák- prý topení. Ráno jsem stála ve vodě.
Stěží jsem to již duševně ustála. Stejní sousedé .
Už není sil jako za mlada.
… možná máš tváře vrásčité…..poznáš, jak bych řek, že přes svůj věk, jsi vlastně ještě
mlád….moje nejmilejší písen od KG.

43
Ajda
Reagovat

@Aža: To máš jako vodní farmu, plno úkolů, ještě rybičky a bude to loňská rybářská. A mincí od pojišťovny, přeju co nejvíc.

44
Lady XL
Reagovat

@Aža: Tak u mne to vzali rovnou vše najednou. Komplet byt, voda tekla několik hodin, až se dostala ze 4.patra do suterénu. Vysychalo to 2 měsíce a teď to pomalu dávám dohromady… A ta slova té písně sedí i na mně…
Tím končím s OT a omlouvám se za odbočení. A hurá sem s informacemi :-)

45
Wally
Reagovat

@Aža: @Lady XL: Na farmě se vedou o welness zonu tvrdé boje. Vy jste ji měly zadarmo a ještě si stěžujete. :D))

46
Wally
Reagovat

@Lady XL: Po změně stran to vypadalo jako Výměna manželek. Všichni nadávali, že na druhé straně je děsný bordel. Buď v kuchyni (západ) nebo venku (východ).Západním dámám vadilo, že nemají poličky, řešili to vše i u stolu.
Nominována byla Kika, která vyhrála FT nad Mirkou. Golem už řeší taktiku na šachovnici a chce za sluhu Rada, aby si vzal do duelu Rasťa. (dle ukázky mu to vyšlo, Rado je sluha)
Hláška dne – Kika: soutěž byla udělaná pro Mirku, mám svalnatější nohy a tak se mi sval rychleji unaví.

47
Líbí se Sochorova
Reagovat

@anonym: Dobrý den mohu poprosit o jakou stránku se jedná farmu sleduji pravidelně a nyní nemůžu tak budu ráda za radu kde lze shlédnout další díly děkuji

48
Lady XL
Reagovat

@Wally: Móc děkuji!!! Kola jako FT… to si přifoukne na oslavu pusu ne?? Je to děs, sotva hýbe pusou…
Jojo, moje wellnes ale bylo plné spadané omítky a bez bublinek 😂

49
anonym
Reagovat

@Líbí se Sochorova: Stránku ani návod vám nenapíšu, ne, že bych nechtěla, ale vše je již uvedeno a napsáno výše. Možná vám pomůže adminka Ajda.

50
Franz
Reagovat

Vůbec jsem nepochopil proč došlo k vyměně těch dvou skupin. Vždyť to zatím nemá na průběh žádný vliv. Nemá to žádné výhody, ani pro jednu stranu. Snad opravdu, kdyby je promíchali. Uvidíme co Evelyn slibovala, že bude týden překvapení, ale já si myslím, že to nebude žádná velká bomba.

51
Svitka
Reagovat

@Wally: Jj, výměna trochu rozčeřila hladinu. Kdyby zběhli jen jedinci, bylo by to zajímavější.
Hospodářský den, ale kydat hnůj zvířatům nevidno. Zato obě strany navzájem i v rámci svých tlup ho nakydali dost. Zvlášť Rado cílí do vlastních řad. Sedí v houpacím křesle, kritizuje, jak nikdo nic nedělá, zkrátka mele a mele. Východ se nám štěpí na dvě skupiny. Na pravověrné kolem Rasťa a na vyznavače západních hodnot kolem Rada.
Kika bravurně sehrála hereckou etudu – úžas a překvapení, že ji Martin nominoval na FT.
Mirka se v přítomnosti Matěje chová, jak malé telátko.
Hololebec z pomyslné z torničky vytáhl maršálskou hůl a Petrovi názorně na maketě bojového pole (šachovnici) znázorňuje strategii do dalších dnů. Se svojí špionkou Mirkou to nemá lehké – musí ji napomínat: při raportu NEJMENOVAT!
Kabinka WC se stává taktickým územím pro výzvědnou službu.
Rado má ještě větší nervy, než jindy a splín. Kika se ujala šéfování a už ho nepotřebuje k tulení a mazlení, dříve tak nezbytným pro její život. Ivetka bude spinkat vedle ní a Rado za ní může přijít ve dne.
Evelyn avizovala, že ne všechna překvapení tohoto týdne budou radostná. Máme se na co těšit?

52
Lady XL
Reagovat

@Svitka: Krásně jsi to shrnula!! Díkes

53
Fixa
Reagovat

Já nevím, ale z mého pohledu nejvíc východ deptá Rasťo. Jak ho někdo neposlechne třeba Rado a Mirka hned je oheň na střeše. Všimla jsem si, že ho ostatní z východu obcházejí, opravdu svoji „partu“ nijak nezceluje, ale neustále hází vinu na druhé. Patrně je zvyklý vydávat jen rozkazy a práce nic moc, z jeho strany skutek utek.
Kiku bohužel nemusím, trpí sebelítostí, nebo se vychvaluje. Chápu, že dobré zboží se chválí samo, ale na druhé straně samochvála smrdí.

54
JanaH
Reagovat

@Fixa: taky se mi zdá…
Svatý Rastík výměnu stran nese nejhůř. Co asi ten patriot až za hrob bude dělat po sloučení?
Asi začnu používat Chulinovo označení „moriak“, to na Rastíka perfektně pasuje :-D
Prohození bylo dobré k tomu, že začínají reptat i ti, co doposud nereptali… Iveta, Gabo (ten ale jen zlehka a opatrně, plná miska čehokoli ho uklidní jedna dvě). Mmch. Gabo už je Morákem pěkně namotaný.

55
Jája
Reagovat

@Fixa: Kika je taková malá holka ve staré kůži. Jak se u nás říká: Neví či by ja, či by ni, ale furt bude kňučet. Šulin se Radoval, že bude Šulinovat celý týden a houno, houno zlatá rybko. Tak to vypadá, že mu dochází trpělivost, kterou by u něho člověk hledal s baterkou v ruce, bouchnou mu saze a Kikinka dokikinkovala a mojkovat se může akorát s chodící kůží nebo čivavou. Zato kominíkovi je už jedno se kterou by byl,a počítat můžeme už i na druhé ruce, která z „dam“ byla už obeznámena s jeho zbraní. Vyvaloval se jako lachtan ve vaně a Romana při mytí jeho svalnatých zad „dostala nabídku“ ve formě rozvalených hnátů a plovoucí šňůrky. Tak, co jsme ještě neviděli a nemůžeme bez toho žít?

56
anonym
Reagovat

@Jája: Tak tohle mi chybělo, Kikinka kňučí:-) Je to slušná skvadra a čekám, že to bude ještě lepší.
Jen mi nejde pořád na rozum podmínky kondoma Svalovce, ono to najednou padlo? Takže on si vzal za soupeře „babu“ Martina? V tom případě se bojí každého duelu se silnějším? Asi nějak tuhle taktiku nechápu, ale ono se to prosvětlí :-)

57
iv
Reagovat

Minulý týden si kladl golem Matěj podmínku, že slaboučkého Martina, který chtěl domů, vyzve do duelu, jen když bude on příštím sluhou, má svou čest a chce rovnocenný duel. Včera u šachovnice z něj vypadlo, že sluhou by měl být Raďo.. To, co tvrdil, už neplatí? Ocenila bych, kdyby mu Petr jeho slova připomenul, jenže ten jen přikyvoval.

58
anonym
Reagovat

@Jája: Tož snad Kikinka bude kurovat s Radem nebo jako co ne? Já už ztrácím přehled kdo kde a s kým:-)

59
Wally
Reagovat

@iv: Ale to se nijak nepopírá. Golema volí Východ, tak klidně může být s Radem. A jelikož je Východňárů víc, může si vzít do duelu svoji krysu. :D))

60
Jája
Reagovat

@anonym: To si představoval Rado, že bude celý týden kurovat, ale Kikinka ne a ne, bude spinkat s Ivetou. Připomíná mi to jeden vtip:
Kohout nahání slípku kolem hnojiště. Slípka si praví, tak ještě jedno kolečko, aby neřekl, že jsem kur.a. Kohout udýchaně, tak ještě jedno kolečko a pak se na tu kur.u vyseru. Tohle je přesně stav Rado-Kiki. :D :D :D

61
Jája
Reagovat

@Wally: Jo! A bude kurovat s Radem? :D

62
anonym
Reagovat

@iv: @iv: Tak přesně, už jsem měla pocit, že jsem mimo já, ale ne, Tak to bylo. Nakonec si vzal Martina, dle něho ženskou a nikdy by to neudělal, ale udělal :-) A podmínky si stanovil jako bomber.Všichni s otevřenou hubou mu to žrali. tak čekám, jak to dopadne :-) Svalovec snad nekecá :-D Já tedy všechno až tak nesleduju, ale tohle jo :-)
Že by si hlava kondom zase nas.ral do huby?

63
Wally
Reagovat

@Jája: Když může Kikina s Ivetou, proč by nemoh Golem s Radem? Jak sám pravil, co se stalo na Farmě, zůstane na Farmě.

64
anonym
Reagovat

Kdo kde s kým šu.ká je už mi jedno, ale kdo kde co řekne na vlastní čest a nesplní mě se.re.

65
Jája
Reagovat

@anonym: Podle ukázky se všema prostitut vydrbal. Tak jsem zvědavá, jestli mu to Radem vyšlo. Pak bychom se mohli těšit na duel Rado-Rosťo.

66
Olga
Reagovat

Podle mne si ing.porno sere denne do huby.Tak jak snesl Martina kvuli tanci a nakonec tancil jak blazen,tak chtel byt sluhem a najednou nebude.

67
Wally
Reagovat

Ale podle mě slouhou je. V 13 s. ukázky sedí vlevo na podiu v sluhovském.

69
Wally
Reagovat

@Jája: Ale o Radovi a Mirce to Rasťo tvrdí od 2. týdne, že jim nejde věřit.

70
Aža
Reagovat

Sbírám drobky z Panáčka, Farmy eX a pikošek, abych si udržela základ z F XI.
Jsem vděčna za zdejší příspěvky.
Zítra už bych měla mít čas se rozhlídnou v PC.
Ráno přijde pojištovák . Po telefonu asi nevěřil, že jsem vyhodila koberce.
Já zas byla zklamaná jejich sumou. Snad jsem se rozhodla dobře.
Díky za příspěvky na Panáčku všem, Ajdo jsi prima.
Někdy se nad horami zloba blýská, ale stačí vyjít pod stromy, nadechnout se,
a láska i přátelství, znovu objeví se.

71
Jája
Reagovat

@Wally: A má recht. Za východ jsou bohužel jen 4 bojovníci. S Nikou a jejím přívěškem taky moc počítat nemůžou. Já osobně jsem pro likvidaci Šulina, uječené Miry, prostituta a ufňukané Kikiny a přesně v tomhle pořadí. A hned tam bude veseleji. :D

72
iv
Reagovat

@Wally: 60: Matěj včera plánoval, že sluha Raďo, pokud prý tedy drží slovo, vyzve Rasťu a Východ se povyhazuje mezi sebou. O tom, že sám chtěl do duelu a zvolit si soupeře podle sebe, se najednou už nezmiňoval.

73
Wally
Reagovat

@iv: To je pravda. Ale já ho tam v tom sluhovským fakt vidím. :D)) A volbu sluhů na Východě asi Golem už moc neovlivnil. Asi drží slovo, které mu dali před volbou Martina, že ho příště zvolí zas.

74
Johana
Reagovat

@Wally: kéž by to tak bylo. Kúrovec velkohubý najednou posítil opravdiské sity, přehodnotil taktiku a chce svoji queen of heart Mirenku posunout na farmářský trůn…myšleno posunout se tam sám po jejich zádech. Odvolávám, co jsem odvolal a slibuji, co jsem slíbil…proč se vystavovat riziku vypadnutí v duelu, když by stejně dobře posloužil Rado.

75
Wally
Reagovat

Duelanti jsou Rado s Golemem. Golem je přesvědčený, že Mirka ho nezvolí do duelu a druhým duelantem bude Rasťo.
Z úkolů se Kikině přifoukly snad i uši, prý je jich strašně moc. Mají udělat 3 podlahy, dvoje koláče, písničku o farmě ušít a ozdobit pro každého košili nebo zástěru, udělat manikůru . Kikina si stěžovala Martinovi, že Východ jim nechal prázdnou zahrádku, že už je vyžraná a všude, že je po nich děsný bordel. Gabo má radost, že koncem týdne bude hostina.
udělat police ve sklepě. Iveta se bojí šití a chce půjčit šicí stroj.
Rado nechápe, proč byl zvolený slouhou. Myslí si, že to je kvůli tomu, aby nebyl s Kikinou.
Rado všechny východňáry obchází, že doteď to byla hra, aby poznal co je Západ zač.

Přišli holiči a udělali z chlapů gentlemany.

76
JanaH
Reagovat

Že by sloučení?
Když tolik řečí o spolupráci, kroje, prohýbající se stůl… (a oni se těší na návštěvy. :-D).
Snad, probůh, nesplašila Markíza tak rychle někoho na „lákavou“ vidinu svatby na Farmě s hostinou od farmářů! :-DD
Sloučením by šly všecky plány hololeba do kytek a na taktikování by mu zbyl akorát maršálek se spolunocležnicí.
No a možná by to začalo konečně nějak vypadat…

77
JanaH
Reagovat

A gentlemani po zásahu barberů zase vypadají hůř než předtím, až na asi dvě výjimky.
Vyholené krky do půlky hlavy , nahoře lívanec, čistá katastrofa.

78
Lady XL
Reagovat

Díky za komenty!

79
Jája
Reagovat

Noooooo, nechce se mi věřit, že v nemocnici dialýzu mají a nikdo s ní neumí pracovat? Tak volají děcko na ARO, aby otce na dialýzu napojilo? Niky, Niky, ty kecáš jak Palacký. Asi jako ten Stano, co šel na operaci karpálních tunelů a za týden odpočinutý a superzdravý se vrátil. Kecy, prdy, wořechy.

80
Ajda
Reagovat

@Líbí se Sochorova: Vaše mailová adresa nevypadá jako funkční, pokud mi ji potvrdíte, nebo vypíšete při psaní příspěvku tu „pravou“, odepíšu vám soukromě. Rozhodně ji nemusíte psát do příspěvku, já ji uvidím.

81
anonym
Reagovat

Golem se dočkal, sliby se mají plnit.
@Jája: Taky se mi tohle nezdá, že by neměli na ARU sestry?

82
JanaH
Reagovat

@Jája: ale tvrdila to tak přesvědčivě, že? :-))
Tak jsem se mrkla, jak na tom ta Skalická nemocnice teda je… http://www.nspskalica.sk/dialyzacne-stredisko-1/

83
anonym
Reagovat

Ono je to už zřejmě pár let, ale pokud je tam dializační zařízení, tak snad tam vykutají někde i příslušný personál a nebudou nahánět příbuzného, to by potom mohla rodina provádět i lehčí operace? Nika se zřejmě trochu ukecla, nechci zlehčovat žádný zdravotní problém, ale tehdy byla děcko, jak říkala. No co už, na Farmě se celkově dějí věci neskutečné, proč by dítě nemohlo nahradit kvalifikovanou zdravotní sestru:-)

84
Jája
Reagovat

Příjem do nemocnice: Léky, které užíváte máte ssebou?
Pacient: Ano
Nemocnice: Toaletní papír máte?
Pacient: Ano i doktora.
Nemocnice: Doktora?
Pacient: Kdyby vám náhodou nějaký chyběl.

85
Jája
Reagovat

Na Fb se objevila informace, že na Slovensku je síť čerpacích stanic „Jurki“, které vlastní otec našeho prostituta. Může to ze Slovenska někdo potvrdit? Pak bych už se nedivila jeho vychloubání, že má doma vrtulník, ani velké zamilovanosti Mirky.

86
Jája
Reagovat

Na dnešek se velice těším, vypadá to, že západ OPĚTNĚ prohraje wellness a to si teda zápaďáci vypijou. Pochodující nervy prostituta neuklidní ani volba duelanta – borisovci dnes zabodovali. :D

https://farma.markiza.sk/aktualne/1978930_na-farme-to-vrie-matej-je-coraz-arogantnejsi-zbavit-sa-ho-chcu-aj-vlastni?fbclid=IwAR2FwMMbz9Huwkp9Ayvu4_Vbu_eJEGILoAyDN0w0m8_gbdVIdkBYmj4nY3U

87
anonym
Reagovat

@Jája: Vrtulník má doma Rado, si myslím, že to říkal on a ne Svalovec. Pro jistotu za to hlavu ale nedám :-)
Mirka je tak hloupá, že by se vrhla do postele i samotnému čertovi, tam bych nedoufala, že by koukala na nějaký vrtulník, jí stačí pelech na zemi.

88
JanaH
Reagovat

@anonym: potvrzuji, o vrtulníku „vtipkoval“ Chulin a krk za to klidně nasadím. :-DD

Jurki v souvislosti s hololebem se na FB objevuje od začátku Farmy…
Já jen vím, že PHM od nich nebrat, je to sajrajt.
Mně stačí s čímkoli jedna špatná zkušenost a končím jednou pro vždy. ;-)

89
Aža
Reagovat

Evelyn když přichází na Farmu, rázně vykračuje, často mě napadá přirovnání
ejhle Bond Girl přichází.
Doma napětí povolilo, navštívil mě pojištovák. Chtěla bych jen trochu poradit, kdo
bude mít stejné trable. Když událost stojí za to, nedomlouvejte se přes telefon na škodě.
Vyplatí se osobní návštěva, vše zdokumentováno .
Díky ze vše na Panáčku…..

90
JanaH
Reagovat

@Aža: to mě napadá: hle, Domina přichází. :-)))
Hlavně, když rázuje v těch polovysokých černých šněrovacích botkách. To už jí k dokonalosti chybí jen bičík. :-D

92
Aža
Reagovat

Ajda jenom proutkem mávne a vše máme prostřeno.
Možná moje přirovnání bude se zdát divné, ale gogo Matěj mi připomíná často
zjevem „Zvoníka od Matky Boží,“ no a ještě když přidáme jeho bim, bam….

93
Ajda
Reagovat

Matějko zase nezvládl hru a předvedl svoji tupost v plné kráse. Petr mu sekundoval v protestech. Vítěz by užíval relax zónu až do konce farmy, ale ve výsledku jím není nikdo, relax se nekoná, ego zvítězilo, nepochopilo. Volba duelanta ala Robinsonův ostrov, jen ohně chyběly. Duelant je Rado. Zrada ze západu, možná i z východu, Matěj má zase poslední slovo, deb*l. Mira nemyslí hlavou, gigolo ji vymyl mozek.
Grafologové amatéři budou příště řešit, kdo koho ne/dal.

94
Jája
Reagovat

Tleskám borisům, to se jim opravdu povedlo. Závěr volby si pustím ještě několikrát – místo zákusku na zlepšení nálady. :D :D :D
Malina vypadá na zánět vemene, kdyby mohla tak tomu plešatému dementovi nakope do koulí, aby věděl jak ji to bolí.

95
anonym
Reagovat

@Aža: Když ho vidím, tak mám pořád pocit, že má na hlavě natažený kondom. Díky svému „zaměstnání“ mění podobu.

96
Johana
Reagovat

Nejhorší na tom je, že debil s mohutným egem a nulovou sebereflexí o sobě nikdy nepochybuje a tak za celý život ani nezjistí, že je vlastně debil.
Evelyn volbu prvního duelanta včera srabsky vzdala, není se čemu divit, i mně se chtělo z těch dvou magorů, Petera a Matěje, grcať, ale štáb si za to může sám. Angažovat ,,silné individuality“ s podprůměrnou inteligencí nemohlo vést k ničemu jinému…aspoň bude sranda:)

98
Aža
Reagovat

@anonym: Já jen když ho vidím ve sluhovském, sedět „unaveného“ na stoličce, připadá mi jak ten Zvoník. od MB.
Malina má každý rok zanícené vemeno, to jí není Martinovi líto? Je to týrání zvířat.
Než se ti všeumělci všichni vystřídají, Malina trpí.
@Jája: Myslela jsem, že jsme příliš hanili Farmu a tudíž je vypnuto- černo. Tak to by museli zrušit i Topku.
Letos nás obsahem Farmy zaskočili. Někdy si myslím, zda by Květa byla ochotna se takové „legrácky “ účastnit.
Markízo, nerozmyslíš si to ještě? Ztrácíš hodně diváků z Čech.

99
Jája
Reagovat

@Aža: Bylo nebylo, na jedné Farmě, kam chodila ta s mouchou na hlavě, ztmavly české obrazovky. I začal boj o práva na informace. Sešlo se hodně skřítků rádců, lidé začali jezdit pro dřevo a jednou se objevil skřítek Plamínek, zvolal hlasitý pozdrav a obrazovky se rozsvítily. Z toho plyne poučení: Najdi skřítka Plamínka a rozjasní se ti i úsměv na tváři. :D

100
JanaH
Reagovat

Mně vykouzlil úsměv na tváři Chulinův výběr soupeře do duelu.
Protože ať vypadne ten nebo onen, všecko dobře.

101
Mana
Reagovat

@JanaH: Koho si vybral?

102
anonym
Reagovat

@Mana: To se ještě neví :-)

103
anonym
Reagovat

@Aža: Ale jo, Květka by to brala, jistý příjem za práci, která se nedá zkazit, ať řekne co řekne, donese buchty nebo chlast, je to jedno. Stejně tak Martin. Ale po pravdě, díky za Farmu, jiné RS vlastně nejsou, Já vydržím Martina, Evelýnu i Květu :-) Na FB lidi nadávají až se hory zelenají, ale taky se dívají pořád.

104
Aža
Reagovat

@Jája: Chytrá horalkyně by ráda skřítka Plamínka
hledala, ale do cesty se jí stále motají tři záhadné baby- které jí nepřejí radost z Farmičky.
Jedna baba stále leje ze stropu vodu a má radost jak je dole mokro. Druhá babka
stojí za každým rohem, v ruce hadr a kbelík a skřehotá, uklízej a tady a ještě tady.
Ta třetí je nenápadná, ale tvrdá, hodí na horálkyni únavu a je konec pomyšlení na
skřítka Plamínka
Kde se páni nepohodnou, tam se kmáni musí jít bodnout.

105
Jája
Reagovat

@Aža: :D :D :D Hezky napsáno, huš baby.

106
Jája
Reagovat

@Aža: Znáš z mládí tu odpornou větu, kterou vždycky zavolal 1. září strýček? Děti … škola volá?

107
Ajda
Reagovat

To Gran, neprojde. Nejde si nevšimnout, že se zde nezveřejňují „přesné“ návody, i když nejsi jediný, kdo je zná. Prostě jsou pravidla, která se dodržují, ale pořád to jde mimo tebe. Jsou komenty, kdy není problém a ty procházíš. Třeba ty bez vulgarit .

108
prg
Reagovat

@Jája: to je krasny Hus baby

109
prg
Reagovat

@Jája: chichi na me volal Hola hola škola volá

110
Ajda
Reagovat

Já se snad nedožiju toho, aby jediná farma proběhla bez trotlů. Už v minulé řadě píše pod x-jmény, jednou slušně, pak urážel všechny kolem, a pořád se sem cpe, aniž by změnil chování. Honit si ego v diskusi, to může jen ubožák oidat, gran, prg, ajdak ……! Když jsou komenty slušné, nemám problém. Opravdu nejde pochopit, že určité věci se nezveřejňují? Stačí číst diskusi a pochopí to každý. Nápověda se dá poslat i soukromě. Takže co? Měnit si IP, spamovat, krást jména, co ještě umíš? Co začít diskutovat k Farmě?

Omluva ostatním, nerada bych, aby se to zase zvrhlo. Není bezdůvodné, že některé věci od jisté doby nelze psát veřejně, blokace stránek je běžný následek.
Zpět na Farmu :D

111
Ajda
Reagovat

Krysa sem, krysa tam, druhý duelant je Petr. Matěje to upřimně mrzí, stáhnout tam Petra nechtěl :-))) Šťastný, že nemusí do duelu.

112
Jája
Reagovat

Petr už před volbou měl silný pocit, že mu začíná hořet koudel u zadku vzhledem k přestrategiování, jen tiše doufal, že ho to mine. Bude zítra překvápko? Nasraný hospodář, slunko vysoko na obloze a Malina? Doufám, že nečeká dodnes až ji někdo vydojí.

113
Jája
Reagovat

Ajta krajta, to mě zase borisovci nakrkli. No ale čo už. Očekávání splněno, aspoň se nebudu u duelu nervovat. Úplně stačí ta okatá velká láska a držení za ručičky blbého a blbější.

114
Svitka
Reagovat

V těchto dnech nestíhám sledovat průběžně, dnes jsem skoukla 3 díly naráz a je to záhul!
Hololebec sloupl další slupky a ejhle, vyklubal se čistokrevný Zlobr. Jeho podržtaška Petr mu už nestíhá přicmrndávat při změnách taktiky a neví, čí je.
Radovi na Západě nesvědčí, přechází na Východ a to s průhlednou a směšnou výmluvou. Rosťo mu obrácení nevěří a chce důkazy. Stalo se, do duelu jde Petr.
Hololebci se krysy rozmnožily, už jsou dvě (Romča, Bára) , ale hon na ně se neuskuteční. Obě si u stolu pravdy s Matějem o krysích prohřešcích podebatily a hlavu posypaly popelem.
Bylo zajímavé pozorovat Matějovy grimasy, když dostával kapky z obou táborů. Ovšem to, co předvedl předtím po končení tajné volby 1.duelanta, jen dokresluje jeho hnu … nepěknou povahu. K výslechu Mirky mu chyběla jen lampa do očí, snímání otisků prstů a grafolog.
@Jája: 112 Jo, neuhlídali to, ale aspoň si v to skoukneme v klídku.

115
Lady XL
Reagovat

Konečně jsem stihla zkouknout jeden díl a ejhle, zaujala mne ta moucha na holé lebce a ani neodletěla, když si hlavu mnul…. No ono na mršině se dobře sedí… :-). Fakt výživný díl. Ale přiznám se, budu fandit (jen virtuálně, protože to možná uvidím až v pondělí) Východu, protože Petra nemusím už vůbec a jsem zvědavá, co bude dělat Lebkoun, až tam zůstane bez podržtašky…. :-D. A ještě, co bude, pokud náhodou bude FT…

116
Jája
Reagovat

@Lady XL: Když bude FT (o kterého se již nebude soutěžit) bude na farmě peklo, sex, sex, sex, sex a peklo. :D Bude vydojený líp než Malina. :D

117
Jája
Reagovat

Tedy jestli mu hospodář nepřehodí kufry přes plot a Petr se vrátí. :D

118
Johana
Reagovat

Tak já v klidu nebudu. Moc si přeji, aby hololebci odešel jediný přicmrndávač, který mu tam zbyl…Miru nepočítám, to je jen další zbytečné tetování na Kúrovcově stehně. A jestli odejde Peter, těším se na sloupnutí všech slupek a následný totální rozklad příštího FT.

@Svitka: nebyla původně krysou i Kikina? Jak se to tam pomnožilo, čert aby se v tom vyznal.

119
JanaH
Reagovat

@Johana: můžeš být ledově klidná. ;-) Dopadne to dobře. :-DD
Plešatec zkritizoval ostatní… prej jak se chovají na Farmě, takoví jsou i v reálu.
Velice trefně tím popsal hlavně sám sebe. Blééé…
Vinoucí se Papučka dvakrát blééé.
Taky chválím Borise za povedené záběry na hololebí mimiku a cukaturu před, během i po volbě druhého duelanta. :-D

120
Wally
Reagovat

Ještě k těm krysám :D))))
Žije v sušších částech lidských obydlí a jiných staveb ve větších skupinách. Rozmnožuje se 2–3× ročně po celý rok. Nejaktivnější je za soumraku. Je všežravec, ale výrazně u ní převažuje rostlinná potrava – zrní, brambory, ovoce i zelenina.

121
Ajda
Reagovat

Docela se mi líbila posila Dea, ale konec sympatií. FT být nechce, neměla by komfort, soutěžit nechce, Evelyn se cpe…. Tak nějak z ní cítím faleš a touhu proplouvat bez námahy a s úsměvem.

122
anonym
Reagovat

@Lady XL: Teď jsem ztvrdla a v případě prohry Petra by kondomový svalovec byl opravdu FT, ovšem v případě, že by zvládl rozstřel, u něho je to diskutabilní, kecy v kleci a výsledek jaksi nula.
@Jája: Jáj, to mi uteklo, že se už o FT nebude soutěžit, sorry, ale snad mě můj věk omlouvá.

123
Svitka
Reagovat

@Johana: Ano, ještě předminulý týden jsem si myslela, že Kika, jenže pak se z toho nějak vyvrbila Romča (už si nepamatuju jak, musela bych se kouknout zpět).
Málem jsem zapomněla vzdát hold hrdince všech farem Zasloužilé Dojnici Malině. Jediná přečkává všechny ústrky a šikanování od zlých jedinců, kteří se téměř v každé farmě vyskytují. Divím se hospodáři, že ji ještě nechá takto trápit. Vrchol zla vůči Malině a aroganci vůči hospodáři předvedl Hololebec, který při Martinově příchodu nebyl schopen se férově zachovat a aspoň jedním slůvkem se omluvit a místo toho nepravdivě „odklonil“ vinu na Martina, že farmářům o vydojení nic neřekl a zaujatě řešil volební lístočky a rozbor písma na nich. Fuj, hnus.

124
anonym
Reagovat

V krysách ztrácím přehled. Hodit tam jed a je vymalováno, Jen ten jed sehnat a upotřebit:-)

125
anonym
Reagovat

@Svitka: Nic ve zlém, ale že tohle Martin dotáhl až tak daleko je hnus. Ta kráva fakt nemůže za ty debily na Farmě.

126
Jája
Reagovat

@anonym: Že se o FT už nebude soutěžit se nemluvilo. Je to jen moje dedukce z toho, že se budou pálit ploty, tedy zřejmě dojde ke sloučení. :)

127
Johana
Reagovat

@JanaH: poslankyně dobrých zpráv, konečně se těším na duel a dávám chladit Rulandské:)
@Jája: byla bych pro ještě aspoň jednou soutěžit o FT…v případě prohry chodícího kondomu by byl psychorozklad dokonán:)

128
anonym
Reagovat

@Jája: Díky, už jsem měla pocit, že jsem blbá :-) Já tak daleko nemyslím, protože se všechno mění z hodiny na hodinu.

129
anonym
Reagovat

@anonym: Oprava Matěj.

130
Jája
Reagovat

@Johana: To by byl jeho funus, protože by mu od vzteku praskl ten jeho Klingonský šev na lebani. :D :D :D

131
anonym
Reagovat

@Jája: Tož to ne, kam by nasadil kondom, je to jeho práce :-)
Takového šmejda snad ještě na žádné Farmě nebylo. Nabušenej, namachrovanej, suverenní týpek. On snad má pocit velikášství, jen nějak nevím, proč tam lezl, zjevně je jeho rodina za vodou, tedy snad i on, potřebuje reklamu, nebo proč tam šaškuje. Že mu nejde o dojení krávy už předvedl.

132
JanaH
Reagovat

@Johana: dobře děláš. Nic nepodpoří ledový klid lépe, než dobře vychlazené Rulandské. :-)

Já bych si zas nebyla tak stopro jistá tím, že bude plešoun FT. Cesty Borisů jsou nevyzpytatelné.

133
Johana
Reagovat

@anonym: proč tam lezl nikdo neví, možná psychiatr by vysvětlil, co to je za úchylku vědomě se zhovadit před celým národem.
Že se pasoval za jediného možného vítěze Farmy je jasné. Opřený o lopatu k Petrovi ,,ale nevadí, keď budeme brať baby…všetky zoberem…predsa nepojdem do finále s nejakou píp, čo tu nič nerobí“ :-DDD

134
anonym
Reagovat

@Johana: Tak jsi mě odrovnala :-) Ale psychiatra beru, jinak to nevidím :-)
On se chová jako hovado a hodlá si sobě podřídit všechno, včetně krávy. Jako Mirka je jednoduchý tvor, on ví, kam mířit, ale kráva mu tohle nesežere.

135
Wally
Reagovat

Takže pro ty co už mají vody plné zuby.
Duel vyhrál Rado 3:0, FT jmenoval- opakuji JMENOVAL Rada, jsou sloučeni a vrací se pravidla předešlých farem. Hlavně co se týká sluhů a jejich povinností.
Po duelu měli cikánskou kapelu a všichni se dobře bavili. Někdo tancoval, někdo pil a Gabo jedl. Noc skončila pro pár dvojic pod peřinou a pod kamerami.

136
Lady XL
Reagovat

@Wally: děkuji za info !!

138
Ajda
Reagovat

@Wally: Zrovna jsem to napsala v novém chlívku, bylas rychlejší, už to tam nechám.

139
Wally
Reagovat

@Ajda: Jestli to je v novém chlívku, tak já už jsem jen ten plot co shořel. :D)))) Nikdo už mě neuvidí.

140
Jana paťhová
Reagovat

Prosím kde si přehraju díly Farmy 11 díky

141
Ajda
Reagovat

@Jana paťhová: Přesný návod zde neuvádíme, pročtěte si diskusi, možná vám to napoví.

Přidat komentář