Panáček v reality show

Farma 11: Halloween party, jinak zcela nudný týden

1. Listopad 2019 | napsal(a): | reality show: Farma 11 SK

farmaa1

Celkem vyrovnaný duel vzdala Mirka v poslední disciplíně. Pořezaná ruka byla už jen tečka za jejím účinkováním na Farmě. Nikoho nepřekvapilo, že za farmáře týdne určila svého milovaného PipígigoloMaťa. Ten Mirce slíbil, že pomsta bude sladká a služkou se stala podle očekávání Romana. Za muže měl dva kandidáty, oba byli oškliví na jeho naivní obdivovatelku. Rado nebo Rasťo? Rozhodla farmářská mince a sluhou bude opět Rasťo.

Matěj se netají tím, že hodlá být hodně mstivý farmář týdne. Jde se přetrhnout, jak si hraje na pana důležitého. Úkoly od hospodáře jsou jednoduché, podobně, jako když byl šéfem minule. Jediná náročnější práce je postavení grilu. Dále musí dokončit nedodělky z předchozího týdne, vymalovat uvnitř na zdi ornamenty, budou se dělat svíčky, věnce na dušičky, pěstování hlívy ústřičné, nechybí recepty od diváků a také si všichni připraví kostým na Halloween party. Té se učastní i Evelyn. Nejlepší masku má Vlado, protože ho Eva viděla tancovat. Byly tam daleko lepší masky, ale hlavní slovo má ona. Oslava skončila neslavně, alkohol vykonal své.

První duelant

Ale to předbíhám, před bujarým veselím ještě proběhla volba obou duelantů. Když přijeli trhovci, Matěj napjatě sledoval, co si kdo kupuje, počítal, taktizoval, prý mu ale ve finále bude jedno, kdo půjde do duelu. Podle všeho tam chtěl vidět Rasťa, ale překombinoval se. Svých dvanáct mincí rozdělil tak, že Romana má jednu, zbytek Rasťo. Škodolibě hodlá sledovat, komu na farmě na Rasťovi záleží, kdo mu dá mince. Je zvědavý, zda zvítězí plné břicha holek, či naopak láska k Romaně. Rasťo získal 18 mincí, Romana jen 16, takže první duelat je jasný.

Koho vyzve do duelu?

duel

Romča mlží, tvrdí, že vyzve nějakého chlapa, ale ve finále si vybírá zcela nudnou a navíc hodně jednoduchou Deyu. Ta jediná se přiznala, že o výhru nestojí. Rado trefně podotkl, že poslat ji do Španělska a ona skončí v Portugalsku, bude spokojená. Tahle holka se straní všech a jako kolovrátek mele o zlých lidech, nikomu nevěří, nikoho si k sobě nepustí, všichni jí ubližují, ale když má uvést nějaký konkrétní příklad, jen Romaně poradí, ať skusí žít na Oravě a uvidí. Maťo ji obdivuje, protože má technickou školu, cvičí a jí zdravě. Jako jedna z mála na farmě nenakynula.

Duel

1/ Šikovnost – střílení prakem do plechovek
Bod získává Romana, sestřelila tři kusy, Dea jen dvě.

2/ Překvapení – přenášení mléka v puse do nádoby
Tentokrát štěstí přálo druhé straně a Dea má bod.

3/ Kvíz
I v něm vítězí Dea, druhý bod pro ni.

4/ Vytrvalost – hákování
Síla je na straně Romany a ta srovnává na 2:2

5/ Síla – přetahování lanem + umístit tři podkovy
Romana se opět ukáže, že síly má víc než soupeřka, Dea se trapně vymlouvá, že nebojovala naplno, to už bylo zbytečné. Vítězí Romana 3:2!

Zklamání Matěje je veliké, plány spřádané s Papučí Mirkou nevyšly, všichni nepřátelé Rasťo, Rado i Romana jsou i nadále na Farmě a k tomu ve velitelské funkci pohořel na celé čáře.

Oslava Dušiček

V kapličce s hospodářem vzpomínají na své blízké zemřelé, věnce, svíčky. Všichni většinou vzpomínají na prarodiče, Rado i na kamarády, Kikina nezapomíná myslet i na svého psa. Ámen a nechybí přípitek.

Hodnocení Martina

Krb není hotový, ornamenty nejsou dodělané, studená polévka, věnce si nedělali sami. Martin počítá mince a Matěj nedokáže přijmout výtky, zodpovědnost a hlavně prohru. Za svůj týden dostává 25. Chce mince i za Romanu. Martin protestuje, byla to jeho povinnost a hlavně potřeba, aby mohli pokračovat. Matěj žaluje a vybrečí si další tři mince. Celkem tedy 28. Matěj počítá úlohy svoje, Romany, nedodělky, křivdy, rozhodně není spokojený, zasloužil by si podle svého počítání a ega minimálně 60 mincí!!!

Matěj vyžaduje, aby Romana byla nadále služka, což ale nikdy nikdo, kdo se vrátil z duel nebyl. Tak ji určil za pomocníka sluhy Rasťa. Romana práci ignoruje, jde se koupat a Rasťo maká sám. To mu vadí, protože Romana se posadila k vířivce, nic nedělá. Ve farmářském domku Matěj, Iveta a Marfuša. Iveta se škodolibě raduje, že se venku hádají. Romana vyměkne a nakonec pomáhá Rasťovi při kydání hnoje Malině.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 11 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 164
1
Jája
Reagovat

Papučina sladká pomsta Pipíškovi těžce zhořkla na jazyku. Všichni tři nenávidění na farmě pokračují a jejich osud leží na rozhodnutí Deyny, kdo bude FT.

2
Lady XL
Reagovat

Díky za rekap !

Reagovat

Já z toho Matějova moralizování a vychloubání se, pomlouvání, hospodář nechápe rozdíl mezi jeho argumenty a výmluvami, usnula. Uspávač hadů :D
Viděla jsem začátek a závěr duelu, spokojenost, že Dea táhne na Oravu. Jen aby se nevrátila, až vyhodí Pipíška.

Jsem zvědavá, jak poberou Matějův trest za lenost – zástavení balíků od rodin. Jemu asi nikdo nic nepošle, tak proč je nepodusit. Ale nadšení to nevyvolalo, Evelyn protesty stopla, škoda.

4
Jája
Reagovat

@Ajda: No měla tam nějaké výhružné řeči, že se jí jen tak nezbaví a ona se vrátí … Netuším, co to mělo znamenat, že by s někým dohoda?
Tresty „bez jídla“ už tady byly, ale výsledek byl vždy k hounu a spíše lidi stávkovali a „z hladu“ nedělali už vůbec. Gestapácké manýry se nikdy neosvědčily.

5
Lenka
Reagovat

Duely mi pripadaji nekonecne, a vcerejsi zvlast. Bud prepinam, nebo spim😀. Hospodar jede podle scenare, nejake hodnoceni a mince jsou vysmech. Tim se nezastavam vrchniho egoisty. Na tehle farme je mozne uplne vsechno. Jen me napadlo jestli nebude farmarom tyzdna Rasto a matej to nevydycha a proto dojde k bitce.. ne ze bych nemohla dospat, kdo bude, ale moznosti je dost.. vi nekdo?

Reagovat

Tipuji, že gigolo nevydýchá počet mincí, všichni tři nepřátelé papuči jsou zpět a nervy mu potečou. Nikdy neuměl přijmout prohru, vždy z ní obviňoval druhé.

7
Fixa
Reagovat

@Lenka: Co kdyby to zůstalo tak jak to bylo tento týden. Rasťo velmi těžce snáší, že musí být sluhou, možná to způsobí tu roztržku. Nemám žádného favorita, ale nedávala bych všechno za vinu Matějovi, on Rasťo umí popíchnout a být pěkně vyzývavý.

8
Lenka
Reagovat

Praveze to muze byt vselijak. Volba FT bude klicova. No Rasto se chova primo odporne. Je to jedovaty had. A byo mozna jen otazkou casu, kdy se matejovo ego srazi s rastovym. Kam se hrabe Rado s Kiki, jejich obhlizeni jak jim to slusi a s kym by laskováu je nic proti nenavisti R a M.. tedy nenavisti ke vsem

9
babi
Reagovat

Hospodář vždy říká, že platí za splněné úkoly – gril nebyl dodělaný, věnce si nedělal každý sám, polévka na ochutnání nebyla připravená, maso nebylo ugrilováno – zůstalo na další den ……atd. Matěj neumí prohrávat, moc taktizuje, ale nějak mu to nevychází, nejdříve skončili díky němu všichni muži ze „západu“ a teď ještě Mirka a Dea. A moc mi vadí jeho vulgarity – a to i před Evelyn. Divím se jí, že ho neumravní.

10
Franz
Reagovat

@babi: Ono je asi těžké veřejně umravnit člověka, který je dobrý kamarád samotného producenta Farmy, který je zase milencem Evelyn.
Vždyť ty soutěžící jsou většinou kamarádi soutěžících z minulých Farem. Jen co tam bylo kamarádek Hrmovky. Mokráňové. Miriam, atd.

11
Katuska
Reagovat

Ft bude Iveta.

12
Ajda
Reagovat

Matěj nemá co kritizovat práci sluhů, místo zapisování černých puntíků měl víc poroučet. Ta jeho papučka, coby služka, brala práci jako šikanu a on jí podporoval 😂

13
Jája
Reagovat

Ukázka na pondělí – myslím, že stavba sauny byla zbytečná.

https://www.youtube.com/watch?v=_ezsYIyfunY

14
Svitka
Reagovat

@Ajda: Přednáška Matěje o významových rozdílech slov výmluva x argument byla mega výživná. Hololebec i Gabo při druhém FT dostali zhruba stejně málo mincí, ale reakce obou totál odlišná. Ukázka toho, jak kdo umí přijmout neúspěch.
@Fixa: a Gigolo si to u Rasťa polepil ještě víc návrhem na stop stav balíků z domova, protože, jestli se nepletu, on ještě balík a dopis nedostal. A to je sakra silný motiv, aby ho Rasťo vydráždil do běla.
@Franz: Asi i proto v tichosti Matějovi prošlo určení 2 .sluhy – házením mincí a vyhrožoval tím i pro případnou volbu 1.duelanta. Možná jsem sklerotická, no, nepamatuji si, že by to někdy takto probíhalo. Pro příště jim třeba hospodář může na vlečce přivézt losovací buben a vše se odehraje systémem. žrebovaní.
V duelu jsem nefandila nikomu, jen si myslím, že kdyby pro 3. kolo – vytrvalost bylo zvoleno řezání dřeva, mohlo to být napínavější.
Při pietní dušičkové vzpomínce mě trochu šokoval Rado. V jaképak společnosti se pohyboval, když z jeho známých kamarádů „…pár lidí se nenašlo, pár lidí zastřelili a pár lidí havarovalo.“

15
Wally
Reagovat

Takže bude FT zase Golem? Ani bych se nedivila, Andrea ho neustále chválila.

16
Jája
Reagovat

Tak co, už jste byli, jak pravil genius Rado s mozkovými závity mezi třísly, zapálit svíčku za POZůSTALÉ?

17
Svitka
Reagovat

@Ajda: Ajdo, čím jsem se provinila, že můj příspěvek (před 14.tou hod.) atomatcenzor schroustal a nevyplivl zpět? Nepoužívám vulgarismy, nadávky ani jinak nekorektní vyjadřování.

18
Jája
Reagovat

Konečně má chtivou dušičku v peříčku a dočkala se objetí nadrženého kominíka (hlavně, že Vlada pomluvila až na půdu a do postele vlezla s chlapem, kterého zná pár dní).

https://precitaj.si/zrodila-sa-nova-farmarska-laska-deya-v-posteli-so-znamym-farmarom/

19
Ajda
Reagovat

@Svitka: Na schválení ani ve spamech nikde nejsi, tak chyba bude někde mezi nebem a zemí. Co od tebe vidím je ve 13.33 post 14, ale ten je zveřejněný, jedině že ho vypustil někdo jiný, teda pokud je to ten pohřešovaný.

20
Lukša
Reagovat

@Ajda: Přiznávám se dobrovolně ;-)

21
Wally
Reagovat

@Jája: Největší kamarádi Golem, Mirka, Petr a Andrea. Takže FT je asi jasný. Že by byla Iveta nebo jiná ženská moc nevěřím. Ona tam dámské osazenstvo moc nemusela.

23
Wally
Reagovat

@Jája: Vysvětlení k 21. Ona těch fotek s Golem a spol má víc.na IG má víc. Jedna velká milující rodina. :D)))

Nevíte o kom Anderea mluvila v Extra o výherci Farmy jako u Juke? Koho tím myslela?

24
janica
Reagovat

@Wally: Myslela tím Ivetu – vyslovila Iuka. Ale překvapila mne, hovořila rozumně, vysvětlila svůj postoj, v tomto vystoupení se mi líbila.

25
Olga
Reagovat

Na otazku koho mysli,ze vyhraje tak Dea rekla bud Gabo nebo Ivka.To je Iveta.Ta pry to ma velice dobre promyslena a vi co dela.Tak ja jen doufam,ze ji to nevyjde.Z zen ani jedne.

27
Svitka
Reagovat

@Ajda: Virtuální komunikace je někdy nevyzpytatelná. Děkuji!

28
Wally
Reagovat

@janica: Už tam to Ijuka slyším. :D))
Ale na začátku mluvila o čistém Robiňovi a najedenou zas Iveta.
Já z toho rozhovoru měla dojem, že na něčem jede. Strašně rychle mluvila. Ona netušila, že tam jde o výhru? To se dozvěděla až na Farmě. Ona kadeřnice má vysokou školou? Ona tam stále pracovala, ostatní ne.
Takže FT Golem nebo Iveta? Jestli Iveta, tak má Marfuša jistou pohodlnou postel na celý týden.

29
i
Reagovat

@Wally: Záznam s Deou a Šmahelem na Extra jsem si pustila. Rozhovor tradičně fajn, nepobrala jsem jen jedno její tvrzení – hlásila se na Farmu
– tj. s výhledem na několik týdnů. Předchozí ročníky nesledovala. Až dodatečně prý zjistila, že se soutěží o finační výhru, že se setká s Evelyn osobně. To jako vážně??

30
iv
Reagovat

@i: vypadlo mi cestou jedno písmenko ve jméně:)

31
Jája
Reagovat

@i: Já to říkala, Šubaduba č. 2. :D :D

32
sofa
Reagovat

me se zdalo ze v ukazce na priste bylo videt Rasta v sluhovskom

33
Wally
Reagovat

@iv: A další důvod byl, že má kamaráda farmáře. :DD

34
anonym
Reagovat

@sofa:
https://www.youtube.com/watch?v=_ezsYIyfunY

Rasťo a Romana, že zmatená Dea, která ani neví, kam vlastně vlezla, dá za FT opět Matěje je víc než možné. Tomu se už opravdu říká psychické týrání, přesto, že Romanu vůbec nemusím, velké ukňourané, rozmazlené nic.

35
Bejcice
Reagovat

Tak takovyho cloveka jako je Golem radsi v realu nepotkat… Samozvanej Buh taky skvost, tak jen at se panove vybetli. Slovy Golema ‚ani jeden z nich mi chybet nebude.

36
Jája
Reagovat

128 z minulého vlákna nebylo možno otevřít, takže náhrada: Kika 2011 zde:

https://hitky.sk/neuveritelna-premena-kristiny-z-farmy-takto-zacinala-fotit-v-roku-2011/

37
Jája
Reagovat

Tak se podívejme na tu plachou myšičku posedávající mimo společnost, která z duše nesnáší intriky a pomluvy – vrána k vráně …

https://hitky.sk/farmarka-deya-po-vypadnuti-prekvapila-aha-s-kym-sa-stretava/

38
Olga
Reagovat

Normalni.Kaze vodu,pije vino.Byla herecka.

39
Wally
Reagovat

@Jája: Podle jejího IG je perverzní. A proto si tam s nikým neměla o čem povídat, protože nikdo nechápal její perverzní humor. Myslím, že ji nechápali kvůli úplně jiným věcem než je její humor.

40
iv
Reagovat

@Wally: Na internetu je mnohé. Na Youtube Andrea M. neboli CrazyDEYA má svůj kanál – témata, jak se upravit, nalíčit, co s vlasy, jak zhubnout, bělení zubů, také ranní vstávání a hygiena. Mimochodem, bydlí moc hezky. Po Farmě se jí sledovanost na sociálních sítích jistě zvýší.

41
Jája
Reagovat

Zjašená Eva (příště přes plot na hasičské plošině až do kuchyně?) a Gabi, Gabi, Gabi

https://www.youtube.com/watch?v=jPAfEF8tlJs&feature=youtu.be&fbclid=IwAR20lmKAD6a3cBBcbw1ZA7FDBeYMGkYvFfZ9P9lClifUZl71RA98BdnL_3w

42
Wally
Reagovat

FT je Matěj. Romana vyhrožuje, že jestli bude sluha tak si sedne a nebude nic dělat. Jediný, kdo se jí zastal, že by to byla šikana byl Rado. Ostatní hlavně Iveta ho okřikovali, ať to neřeší, že to není aktuální. Z Ivety se stala hlavní poradkyně FT a radí mu s výběrem sluhů.Soutěž o imunitu (na dvou se kýblech museli přemístit asi 10 metrů a nespadnout) vyhráli Rasťo a Gabo.Marfuša, Iveta a Nikola souhlasí s tím, aby Romana byla služka, že to není šikana.

43
Olga
Reagovat

Tak zitra se konecne dockame.

44
Jája
Reagovat

Gabi má koule, tak blízko sedět a vyslovit krutou pravdu:
Mirka bola nepracujúci človek, ktorá nerobila, čo jedine teba robila … Gabo si zabil. :D :D :D

45
Wally
Reagovat

A Evelyn bude muset zítra dorazit mimořádně na Farmu. To aby hůůsy byly schované v nejvzdálenějším koutě. :D))

46
Jája
Reagovat

„Ja ju dávam, lebo nič nerobí, tak nech aspoň niečo robí a človek, ktorý tu nič nerobí, tu nemá čo robiť.“ Matej (2019)
Slyšeli jsme slovo … doplňte si sami, já bych neprošla automatem. :D

47
Svitka
Reagovat

@Jája: Ani klasik Cimrman by to neřekl výstižněji. Další výrok hodný zápisu do Zlaté Knihy nonsensů Farem všech řad.
Střihač(ka) šatů Evelyn pro tento díl asi vypil(a) Oraviády množství větší, než malé. To, co přidal(a) na šosy, rozevláté ve větru, citelně chybělo na hrudi. Ve větrném povětří to hrozilo průduškovým zánětem.
Romana pokračuje v rozehrané strategii, možná jí to vyjde.
Copak se nám to klube z Niky? Obávám se, že z této kukly krásný motýl nevyletí. Asi začíná hrát, ale, dle mého, poněkud křečovitě.
Deya nezklamala volbou FT. V jejích průběžných vyjádřeních bylo tolik protiřečení a zbytečných řečí! A teď je zřejmé, proč. Kalila vodu. Potřebuje startovací pomoc v Blavě, a jak píše „iv“, i na soc.sítích. Nový FT je pro ni velmi užitečný.
Ivetka – novodobý kardinál Richelieu (franštinářům se omlouvám, nevím, jak se to správně píše).
Rasťo: bojim, bojim Maliny. . Už je to sto pro jisté. Výhra imunity s Gabim mu ale dala kuráž ve zcela jiných dimenzích. Kdo ví, čím vyprovokoval Hololebce.
Dnes (pro mne zítra) bude Fičák.

48
Franz
Reagovat

Pořád mám pocit, že to rozhodnutí Dey zvolit znovu Klingona FT bylo schválně. Chtěla se takto nějak všem pomstít i když věděla, že většině soutěžícím on leží v žaludku. Co taky očekávat od rozvedené, zapšklé intošky, která má pouze svůj svět.
No a nejvíce mně včera bylo na krcání z Ivety. Poradkyně na sluhy, ta ukázala opět jak umí lézt do análku. Dnes večer to bude hodně výživné.

49
anonym
Reagovat

Ivetka na Farmě roste jako z vody, vrchní poradce pornoherce. Už mi začíná lézt na nervy, konečně. Do téhle doby byla vcelku snesitelná, ale den ode dne je to větší patolízalka. Propluje úsměvem přes celou hlavu i největší bouří.
Dea potřebuje v Blavě flek, možná se zařadí do pornoherecké branže. Nebo půjde k pumpě?
Gabo má pomocné body, alespoň u mě za to, jak dojí Malinu a Rasťo stojí a čumí.

@Svitka: Evelýna má cípy pro jistotu, kdyby ji nějaká husa dostihla, aby to neodneslo lýtko. Mi nevadí ani její dekolty, ona na Farmě hráč není, jen do počtu, co jí řeknou přednese u stolu a zase odkráčí.

Kiki bez kérek, plastik a podobných vylepšení byla nehezké káčátko, dneska je z ní vyžilá kačena. Moc si nepomohla.

50
anonym
Reagovat

@Franz: Předběhl jsi mě. Iveta začíná být nesnesitelná. Pornoumělci by zadem vlezla do žaludku.

51
Wally
Reagovat

@Franz: Ona je s ním, Petrem a Mirkou teď největší kamarádka. Takže to pomsta nebyla, ale velký obdiv.

Podle ukázek tam největší bordel dělala Romana. Vyčítali Gabovi, že jí nedal imunitu. A to těm chytrejm nedošlo, že by si automaticky podepsal sluhu. Golem by ho udělal z pomsty, že nemůže být Romana.

54
Ajda
Reagovat

@Franz: Já bych to než na schválnost, viděla na tupost. Ona ho obdivovala a čuměla jak debil, když se do ní ostatní už dříve pustili, když tuto myšlenku vypustila. Spíše nechápu ostatní, že věřili, že tahle omezená osoba by dala někoho jiného.

Se svojí falší si Dea za problémy v životě může sama, počkejte, až v ráji zaprší, jak bude na ty své „kamarády“ (Maťo, Petr a Mira) v bulváru kydat. Ona je taková hloupá pijavice, třeba se dočkáme vyjádření i jejího exmanžela.

Rasťo je sluha? Já myslela, že má imunitu. Hlavně že si prý vezme Rada, kecy ubožáka.Stačí vidět, když se něco řeší, jak mu nabíhá na hlavě žíla, i když hraje kliďase, výbuch se dal čekat.

55
Wally
Reagovat

@Ajda: Taky jsem to s tou imunitou nepochopila. Je tedy jenom na duel? Poprvé bylo řečeno, že je možné ji darovat komukoliv do volby druhého duelanta. A na co tedy bylo pozdvižení, že ji Gabo nechce Romaně darovat? Stejně by mohla být tedy služkou a o to nebytí a šikanu jí šlo, ne o duel.

56
Jája
Reagovat

Už si nevzpomenu, kde jsem četla – ona ta přechytřelá kadeřnice na své kariéře pracuje již delší dobu. Dokonce se přilepila (prý s nim chodila) na odloženého skoromanžela Luliny. Takže ať krasavice nekváká, že nevěděla nic o farmě a výhře.

57
Ajda
Reagovat

@Wally: Imunita je podle mého chápání ochrana na celý týden, ani sluha, ani duel. Ještě mě napadlo, že třeba při volbě sluhů první určil Romanu a Rasťo ji mohl ještě zachránit a sám to ods*al za ni. Maťo se vztekl, že zase hatí pomstu a místo Rada dal jeho.

58
anonym
Reagovat

@Ajda: Já to chápu podobně, ale zdá se mi, že Evelýna říkala, že je to imunita chránící tento týden před duelem.

59
Wally
Reagovat

@Ajda: @anonym: Taky jsem to chápala jak Ajda. A nejlepší by bylo, kdyby sluhům před volbou duelantů ty imunity darovali oba. A…? Kdo by se teď volil a kdo? Vlastně ono to je jedno, tam se už pár let na pravidla zapomíná. :D))

60
Franz
Reagovat

Jsem jenom zvědavý jestli se to holohlavé hovado objeví poslední týden na Farmě a bude ovlivňovat kdo má jít do finále.
Porušil přece fyzickým napadením podmínky této RS a neměl by být zván, ani na finálový večer.

Je jasné, že holohlavec dal schválně Mojseja za sluhu. On dobře věděl, že nemůže jít do duelu, ale chtěl ho jen opět ponížit.

61
Ajda
Reagovat

@anonym: @Wally: Gaba obvinili, že Romanu nezachránil před možností vyhnout se služce. Ale zase kdyby sluha měl imunitu před duelem, tak je jasné, že jde 100% ten druhý a nemá to logiku, ani by vlastně nikoho nevykupovali, žádné mince, vše by prožrali…. Nezbývá počkat, co borisové zase nakombinovali.

62
Ajda
Reagovat

Jsem si pustila minulé pondělí a Evelyn říká, že imunita chrání před duelem a může se darovat do chvíle, než se vysloví jméno druhého duelanta. Zřejmě počítali, že FT nebude takový debil, aby dal za sluhu někoho s imunitou.

64
Wally
Reagovat

@Ajda: Takže teoreticky, než vysloví první duelant jméno druhého duelanta, tak mu daruju imunitu. A do duelu půjde Malina s Gulkom. No to je pakárna.

65
anonym
Reagovat

@Franz: Jasně, tam jde jen o ponižování, prostě ti dva mu pijou krev už jen tím, že dejchají a tak proč ne, hňup se dostal k moci.

@Ajda: Proto Romana chtěla od Gaba imunitu, služku by vydržela, ale ono jim jde všem jen o to, nejít do duelu. Jak Gabo cukl, tak se naštvala. Kdo by místo ní asi tak nastavil sebe, že?

66
Ajda
Reagovat

@Wally: Nebo Eva a Martin :D

67
anonym
Reagovat

@Ajda: Evelýn a husy? :-)

69
Wally
Reagovat

@Ajda: Jen aby se nenaplnily předpovědi o Ivetě jako FT.

70
Lentilka
Reagovat

Len nech si zvolia Ivetu za FT aspoň ukáže svoju pravú tvár . Chňapla od sponzora prvá montérky ,tak nech si ich oblečie a ide farmárom príkladom .
Už skončí jej ťuťuli muťuli .

71
Ajda
Reagovat

Rasťo a Romana sluhové, se*e na ně, je to pomsta a Romana má jistý duel, to je Maťa volba, zase oplakává Petra a Miru, nenávist až za hrob.

Matěj napadl vynervovaného a domů jít rozhodnutého Rasťa a nadávky z jeho strany neberou konec.
Vlado a Robiňo, dva vděční psi, kteří vrtí ocasem kolem gigola. Iveta, Marfuša a Holzman, ty mu div vděkem nelíbají ruce. Nejlepší je Gabo, ten se nezdá, ale pusu jenom na jídlo nemá. Po lebkounovi je největší svi*ě Iveta a Robiňo. Pro toho to byla zábava, smál se jak debil.

Video a Matěj sype z Farmy.

72
Ajda
Reagovat

Iveta FT, nechápu, volili ji i ti, co ji měli plné zuby. Ivetka je potěšená, jak jinak. Asi nemá cenu řešit vztahy, můžou si podat ruce.
Za sluhy zvolí Vlada, kecy jak je to těžké, koho že má vybrat. Baby hlásí se někdo dobrovolně? Holzmanka se hlásí, bude sama sebe testovat.

73
Wally
Reagovat

Ajda napsala vše a já dodávám, že největší mangalicí, milkou a renaultkou Farmy je Iveta. A celkem dobře jí sekundují Marfuša s Holzmanem a Robin s Vladem.

74
JanaH
Reagovat

Konečně je ten plešatý sráč venku.
Další sráči v těsném závěsu Vlado s Robiněm a Iveta s Holzmankou.
Du blejt, velebnosti.
Jak nemám ráda Chulina, jediný se zachoval jako chlap a skočil po Rastíkovi… jinak by tekla krev, plusové body. Gabo velice dobře argumentoval, taky plusové body.
No… a incidentem a tím, co následovalo mi v mžiku ubylo několik fanoušů…
A potvrzuje se, že onen tajemný zdroj tehdá nekecal, zatím všechno sedí do puntíku.

75
Ajda
Reagovat

@Wally: Iveta silácké řeči před Golemem, jak Rasťo filmuje a pak se kroutila jako tasemnice, když měla okomentovat, co viděla na videu. Dobře že jim ho pustili.

76
JanaH
Reagovat

A Holzmannka viděla úplné ho.no, bo u toho nebyla. ale uřvaných keců měla možná víc, než potěšená nová FT.
No, jsem na Ivetu zvědavá, jak půjde ostatním příkladem. Ono je vlastně moc dobře, že ji zvolili. Aspoň bude moct ukázat, „čo je v nej“.

77
Wally
Reagovat

@Ajda: Ona už byla na pěst po volbě Romany služkou. Jak tam Golemovi podkuřovala, že se musí Romana srovnat.
Líbí se mi letos ty opakované záběry, jak je usvědčují ze lži.

78
JanaH
Reagovat

V X-tra je ta šupa vidět trochu víc než v Tv, Rastík dostal čelovku, že vzal málem druhou o zem, zbrzdily ho dveře, paradoxně. Taky jsem si teprve teď pořádně všimla, že Vlado s Robiněm stojí poblíž a čumí… Chulin musel vstát a obíhat stůl. Ještě Kikina to viděla. Gabo přišel z ložnice až potom.

79
Lady XL
Reagovat

Díky za info. Snad to bude na YT.

80
Ajda
Reagovat

Stačí vzpomenout, jak Iveta nemohla holohlavci přijít na jméno, když kvůli jeho neschopnosti prohrávat přišli o ovoce z boje o relax zónu, joj to bylo siláckých řečí o jeho charakteru.
Ona neumí ani zvolit sluhy, aby si náhodou někoho nepohněvala.

81
Lenka
Reagovat

Musim rict, ze vcerejsi dil byl teda maso. Vrza mi hlavou nakolik je to rezie borisovcu. No kdyz si tohle odmyslim a dam pruvhod emocim, tak palec nahoru Radovi. Jediny se dokazal postavit za romanu a tentokrat i za rastu, ktereho teda nemusim, ale odhadl ze mu ruply nervy a ze mohlo byt hodne zle.. z Ivety a jejich kamosek se mi chce blejt. Brrr. Bohuzel takovych je v realnem zivote dost, a clovek kolikrat ani nevi, kdo mu nenapadne zavaril.. jak se matej vysmival v kuchyni a ona kolem neho malem tancila. No z volby FT jsem prekvapena a nechapu..

82
Ajda
Reagovat

Zaregistrovali jste, jak u stolu Gabo řekl, že dobře se stalo, že takový člověk tam nemá co dělat (už dříve jako jediný upozornil na porušení pravidel), že nechápe proč jsou tak pochmurní. A Iveta hned: „Ale Gabko, ani těšit se z toho nemáš!“ Gabo: „Konečně existuje spravedlnost!“
Farma X, Eva odsoudila útok, ale jinak je Matěj dobrý člověk, co čekat od ní jiného.

83
Jája
Reagovat

Když tak včera hospodář vychvaloval Deyu, neodolala jsem a musím to tady vyvěsit. Jak může být někdo tak … „zvláštní“? Její přemoudřelou debatu s Klingonem jsem přešla, že to je snad střihem, ale tohle? On si do svého hejna vybírá samé lehce ovladatelné, chudé duchem … Nu budiž mu Farma lehká a věčné odpočinutí od něho. Amen

https://www1.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/vypadnuta-farmarka-narobila-mega-trapas-jurasko-to-nevydrzal-vysmial-ju-zivom-prenose?itm_site=plus1&itm_template=hp&itm_area=hp&itm_modul=topbox&itm_image=0&itm_position=7

84
Lenka
Reagovat

@ajda Gabi gabi gabi je trosku ET.. a s Rastom byl kamos, takze reakce byla ocekavatelna.. nicmene klid s kterym formuloval deni se mi moc libil. A v ukazkach je videt, jak hnusne a sebejiste se matej choval. Na slabsi povahy to musel byt teror, myslim ze i na salamistku romanu to bylo moc.. navic teda s tou omluvou, jak to pak shodil u toho stolu, to bylo odporne a asi odstartovalo to potom.

85
Jája
Reagovat

@JanaH: Nejen vidět, ale i slyšet. Až mi sevřelo žaludek. A takhle se to steroidní hov.a.do vyjádřilo:
https://hitky.sk/matej-sa-vyjadril-k-drsnemu-utoku-na-farme-toto-mysli-vazne/

86
Franz
Reagovat

Nemůžu být vulgární, proto se budu krotit ve vyjadřování. Tak nám konečně odešel asi největší hovado, které kdy bylo v celé historii RS Farma. A bohužel, je to ostuda samotné Markíze, která nechala, aby to takto daleko došlo. Nechápu, vždyť měli proti němu zakročit už dříve, kdy tam všem vyhrožoval peklem, válkou a skoro likvidací. Proč v ten den, když věděli, že Romana nechce sluhovat nezakročili dříve?
Dva lidi psychicky deptal a tvrdil, že je to přece hra, ale nepřipustil, že jeho pipiška také odešla ve hře.To co udělal Rasťovi je chování mafiána. Jeho vlastní arogantnost a zloba ho doběhla.
Z reakce Ivety jsem překvapen ani nebyl, ta je přece největší lezec do análku, ale podivil jsem se nad Vladem a Robinem.
Toto je opravdu nejhorší Farma, s nejhoršími lidmi v celé historii této RS.

87
Lenka
Reagovat

@franz.. porad si rikam, ze jsou za tim borisovci. Pokud ne, tak bleju.. mas pravdu s robinem a vladem. Jako zenske mi uz bylo odporne, jak zneuzili opilou romanu. Ano nemela chlastat, ale hold asi potrebovala trosku ulevit mozku. Robino a vlado + iveta se predhaneli, kdo bude v analu driv.

88
Franz
Reagovat

@Jája: Kdo jsou ti jeho – stále má dostatočný počet verných fanúšikov? To jsou mafiáni, další arogantní potomci slovenské smetánky, Kotlebovci. Nebo snad kominíci, jedna bláznivá kadeřnice a jeho postelová schovanka?

89
Franz
Reagovat

@Lenka: také jsem si ze začátku myslel, že holohlavec je tam od štábu nastrčený komparzista, ale přece by to tak daleko nenechali dojít. Fyzický kontakt je na prvním místě jako hrubé porušení pravidel Farmy. Proto tvrdím, že první kdo za to může je Markíza a společnost co Farmu natáčí.
Moc by mně zajímalo, zda to bude mít ještě nějakou dohru v civilním životě. Kdo zaplatí Rasťovi vyražený zub?

90
JanaH
Reagovat

@Jája: přesně tak, taky se mi udělalo kapku šoufl a na konci plky Evelyn a hospodára dílo dokonaly. :-/

Já Rastíka nemusím ani trochu, ale Chulin se zachoval přesně tak, jak bylo třeba. Oddělit za každou cenu, uklidňovat a podporovat. Na Rasťovi bylo vidět, jak je vytočený a otřesený a řekla bych, že přesně toto v tu chvíli potřeboval. Když stáli u plotu, Chulin mu zašeptal „on pojde preč“.
Gabo potom venku říkal, že je to porušení pravidel a Plešatec by měl odejít.
Velký Rasťův kamarád Vlado za ním ani nešel, okouněl opodál a potom poslouchal v kuchyni Plešaté samolibé kecy a jako první řekl, že Rado je ten pravý, kdo Rastíka upokojuje. Holzmanka řvala něco o komédii, do toho múdra Matejova věta „po smiechu býva plač“. Rozesmátý Robiňo přišel s tím, že má zazvonit a všecky svolat a Vlado, že má všecky spočítat…

Plešatý sráč taky všem tvrdil, že po něm šel Rastík hlavou a zlehčoval, že se potkali na půl cesty.

91
JanaH
Reagovat

@Franz: na to jsem taky zvědavá, implantát není ani na Slovensku levná záležitost.
Plešatí zastánci na FB poukazovali na to, že by Rastíkovi ten zub přece vypadl hned… ale on se mohl uvolnit až časem, nemusel ho pro větší efekt hned vyplivnout.

92
JanaH
Reagovat

Golem všem opakovaně tvrdil, že jsou na Farmě a že je to hra…
Ale současně mu velice překáželo, že mu v rámci té hry někdo vyřadil (podle pravidel) kamaráda Maršálka a přítulku Papuču.
Wtf??? :-D
On vyhazov nečekal. Vykřikoval, že dá Rasťa znovu za sluhu a ten půjde ke sviním a nebo že si sám vezme Romanu do duelu. Taky ho ukolébalo, že dostal nové úkoly od Martina.

A byla jsem překvapená dlouhým seznamem uhynulých nebo ztracených zvířat.
Při toliké péči… ?

93
Lady XL
Reagovat

Tak bohužel nevidím celou epizodu jen ty ukázky. A pak čerpám z vašich informací, komentů.Musím se přesto k tomu tak nějak vyjádřit – berte to ale tak,že jsem neviděla poslední cca 4 celé epizody.Podle mne je hlavní viník štáb,dramaturg,režisér – prostě ti, co tvoří dění na Farmě a ti,co jsou tomu nejblíž, tj.režisér.Vždy tady spíláme,že se nedodržují pravidla,ale letos to je obzvláště na h…., protože pravidla neexistují a od začátku si tam vlastně dělá každý,co chce. A jelikož si vybrali v castingu dost sebestředná individua,u kterých na počátku ještě rozdmýchali nacionalistické vášně, mohli čekat rychlý vývoj se změnami povah, postojů.Stačilo to ale ukočírovat hlídáním pravidel, dáváním trestů a různých varování. Jenže oni vše nechali jen tak. A tak se Farma zvrhla v erotickou šou,práce tam je za sprosté slovo, úkoly jim pro jistotu dávají minimální. Do FT domku a domku sluhů může kdokoliv a tak se vytvářely skupinky, které z nudy buď sexovaly, nebo pomlouvaly.Sluhové skoro nic nedělali a stále nedělají a doteď neumí všichni podojit krávu (chtěla bych vidět tuto skupinku dojit stádo ovcí jako jindy…). No a od toho se odvíjí i to, že vlastně nikdo nikdy pořádně neposlouchal FT, snad jen v počátcích. Teď na to kašlou, ale kašlali na to i FT (Matěj hlavně). No a to vše je podhoubí pro anarchii a pro vše zlé. A to že hned poprvé nepokutovali Matěje za výhrůžky (kvůli Mirce tuším), tak to je největší chyba. Tehdy ho měli zbavit FT a nominovat do duelu. Podle mne u něj (Matěje) rostla agresivita z nudy a možná z chybějících „dovolených“ preparátů…., každopádně na něm bylo vidět, jak se mění ve stále většího agresora a štáb měl zakročit. Nevynechám ani Rasťu – nesedl mi ihned, pánbíčkář. Rejpal a vyvolával konflikt. Přitom je podle mne srab – viz strach z krávy, přitom se jiným spíš posmíval. Měl řeči o boji, ale vlastně se Matěje bál (to se ale nedivím). Myslím, že by se rozhodně nerval, to by spíš Matěj pokračoval. Tady se mi líbíl Rado, jediný zasáhl správně, ostatní chlapi se buď báli, či spíš se na tom bavili.

94
anonym
Reagovat

Všechno tady je už napsáno a opakovat se nebudu. Rado a Gabo to mají v hlavách nejvíc srovnaný. Ten ubohý zbytek čumí a neumí se ani slovně slušně vyjádřit.
Iveta spadla na zem a na hlavu, snad ji ostatní prokouknou, než se dostane do finále, vykašlou se na její blafy a pošlou ji domů.
Na FB je plno zastánců bitky, vždyť Rasťo si zasloužil. Matěj prý nejvíc pracuje, jenže ona ta Farma není jen o práci a kúrování.
Vlado a Robiň, dva nadrženci, kteří se sápou po opilé ženské, hrdinové večera.
Hezky se všichni ukázali, Vlado zklamal na plné čáře. Robiň ne, ten je jasný od začátku, samolibá dutá hlava.

95
Lady XL
Reagovat

Ještě maličkost (a dám pokoj…). Je zbytečné se asi divit, jak Farma probíhá, když větší část lidí tam se šla vlastně jen zviditelnit a případně při štěstí vyhrát peníze – viz Deya, Mirka. Iveta, ač jsem ji považovala za normální dost dlouho, se konečně odkopala (holt je na ni už víc vidět a je nucena se víc vyjadřovat k událostem, k lidem) a je vidět, že hraje tak, aby proplula až do konce – tj. snaží se být užitečná vařením (což je ale už málo) a být s každým kamarád – což už je teď moc vidět, že hraje na všechny strany a tak si toho ostatní lehce všimnou. Já bych klidně Farmu uzavřela, vůbec nemám nikoho, komu bych to přála. A hlavně bych vyházela všechny ženský v čele s dvěma, co tam jakoby nebyly – Marfuša (Nicoleta tuším) a ta „panna, co by dala, kdyby se odhodlala“… Jo a mimochodem, Romča mi připomíná holku z Hotelu Paradise – tu tmavovlásku, taky tak ukecaná a „veselá“….

96
JanaH
Reagovat

@Lady XL: přesně tak. Od začátku rozdmýchávání vášní… X versus Y, podporování hrátek pod peřinou a podstrkování coby hlavního tématu a potoky chlastu kdykoli. Cesta do pekel.
Mně do včerejška vlastně vyloženě vadilo překvapivě málo lidí… spíš mě štvalo celé to choré pojetí.

97
Wally
Reagovat

Mě překvapuje, co lidí se Golema zastává. Že si to Rasťa zasloužil a že ho vyprovokoval. Není svatoušek, taky umí dobře vytočit, ale tady se nijak moc snažit nemusel.
Že tam je dost divných lidí bylo jasné od začátku, ale co předvedlo lesbos duo, Holzman a ty dva šašci je lidsky smutné.
Docela je škoda, že upadne v zapomnění aférka Romany a chlapců v útulni. Holzmanka to mohla hezky rozjed a teď si jde radši hrát na služku.

98
JanaH
Reagovat

Z instáče Plešatého hovada:
„Som rád, že aj medzi toľkými neprajníkmi sa nájdu aj takí ľudia, ktorí sa na veci pozerajú triezvymi očami bez toho, aby si nechávali vymývať mozog informáciami rôznych trápnych bulvárov a internetových portálov a sú krmení klebetami tak, ako prasce na našej farme pomyjami. Je to veľmi milé, že sa nájdu aj takí, na ktorých sme zanechali dobrý dojem a že niektorí si dokonca vytvorili fun pages. @farma11fanpage 😃🤷🏻‍♂️ Chcem sa vám všetkým poďakovať za vaše pozitívne ohlasy. Ale ako to v živote chodí, nie každý nás bude mať rád, ale to je v poriadku.“

A absolutní, dokonalé „moudro“ pod jinou fotkou:
„Slabí ľudia oplácaju, silní ľudia odpúšťajú a tí múdri ? Tí múdri proste ignorujú. 🤷🏻‍♂️😉 Peace ✌“.

:-DDD

99
Lenka
Reagovat

@janaH dík za info z Instáče. já I ani FB nemám, takže jen co sem někdo hodí, a večer telka. Z takových jako je Matej se stávají velmi manipulativní lidi. Bohužel pro někoho je majetek prostě modla a všechno ostatní nedůležité. Tož nohsledi. Jen to bývá tak že jak vysoko se leze, tak hluboko se padá. A to zklamání pak.. Já po úvaze začínám znovu fandit Radovi a snad i Gabovi.. Snad se nezklamu. Taky včera docela překvapila Kika, která má Ivu přečtenou, je fakt že ona se už asi před 14 dny přesvědčila, jak to Iva koulí.. Viz jak Mirce radila kolik omáčky navařit. To je pravá tvář Ivy. škodit s úsměvem na tváři a hladkáním.. brrrrrr

100
Jája
Reagovat

@JanaH: To své dokonalé moudro by si měl nechat vytetovat na viditelné místo. Doporučuji na ten oný. V klidném stavu by to znělo: Slabí ľudia norujú. (Dle příběhu muže, kterému granát utrhl kousíček při.ro.zení a sestřičky mu říkaly Kolja.)

101
Wally
Reagovat

@Lenka: Tady máš vyjádření Andrei z jejího IG:
😄 naozaj sa na tom pri každej vašej správe len pousmejem. Chodí mi ich teraz pomerne dosť ohľadom tohto. Vlastne ja by som mala rovnaký názor, kebyže vidím Farmu iba v TV ako vy.
Ľudia v TV nevidia všetko. Ja som si svoje obdobie na farme odžila a verte mi, mala som dosť… 🤯 Nikto nespozná ľudí lepšie ako osobne. Preto nižšie postnem vysvetlenie prečo som zvolila Mateja za farmára.
A nie, nie som do neho zamilovaná 😂😂🤦 ani platonicky. Nie je totiž môj typ 😋 ako Rasťo uviedol 🤷 Môj typ je napr. Zitron, Šmahel alebo Vratko… Takí muži sa mi páčia ☝️👌Farmár týždňa je pre mňa človek pracovitý, nápomocný, silný, cieľavedomý, organizačne zručný, flexibilný a autoritatívny. To som videla v Matejovi a preto som volila jeho za farmára. Nikdy som si nevšimla, že by niekoho šikanoval alebo ohováral ako ostatní… ☝️ Názor je na vás. Neodsudzujem iný názor, ale prosím neurážajte a nenadávajte na mojom profile. Ak áno block. Názor sa da vyjadriť aj slušne bez nadávok

102
JanaH
Reagovat

Ještě přidám perličku od černé Martiny, co zdupkala z Farmy po týdnu se „zánětem“ a vřele doporučuju podívat se na její „novou a ještě krásnější tvář“… nechala si přifouknout rty a fakt jsem se hodně lekla. :-DD
„martina_kovalcikova_
Chcela som tu na nieco reagovat… ale viete co? Povedala som si ze mfp🤣 Idiotov komentovat nebudem a uberat sa o cas😀 Takze len v skratke-Pozdravujem Teba, Teba aj Tebaaa a nech Vas aj porazi, co bude DALEJ po zvacseni pier 🤣🤣🤣 Aano dobre citate 😀 Takze snorte moj profil tu aj nadalej 🤣 To si uz teraz zaobstarajte xanax lebo Vas fakt porazi a panty na hube Vam budu nie chodit na plne obratky, ale lietat 🤣🤣 Lebo jedine co viete je hejtovat, na nic ine sa proste nezmozete ☝🏻😆 Ale viete co? Mozte mi polibit prdel🙏🏻😁 Z Vas ja nezijem 😁 A vy ostatni, ti normalne inteligentni majte krasny den 😘 Koniec hlasenia 🔥“.

103
anonym
Reagovat

Je pravda, volnosti na Farmě mají až moc. Chlast, dobré jídlo, žádné tresty, ale ani za těchto „privilegií“ za fyzické napadání nemůže nikdo jiný než útočník. Určitě dostali manuál, co se smí a co se nesmí. Že úchylný pornoherec, pro kterého FT znamenal vrchol, protože do této doby nemohl rozhodovat ani o svém orgasmu, ale najednou rozhoduje o psychice ostatních a může vesele šikanovat je smutné. V tomto případě měla produkce zasáhnout trochu dřív a setnout mu hřebínek. Polovina drůbeže je v čudu už několik dní, stačilo ho potrestat a hned by se hodil do klidu, ale ne, za odměnu opět FT. Tady by měli zasahovat a usměrňovat, než nějaké hovado chytne pocit nesmrtelnosti a ublíží.

104
anonym
Reagovat

Ti, co vypadnou, najednou všechno vidí jinak a moralizují. Hotové ovečky s plnou hlavou chytrostí a citátů :-) budiž jim přáno, za pár týdnů po nich ani pes neštěkne.

105
JanaH
Reagovat

@anonym: souhlasím.
V rámci hry taktikovat, podrážet se, pomlouvat, kout pikle, zašívat se, verbálně se napadat, prudit, podlézat…
To všecko beru, a i když mi ne všecko je sympatické, je to v rámci hry dovoleno a dokonce žádoucí.
A každý účastník by s tím měl počítat.
Ale fyzické napadení v PP je vrchol a je mi jedno, jestli to schytá můj oblíbenec nebo naopak.

Když kopla ožralá FT Kallayka Andreu do obličeje, stalo se to v noci, kdy Borisové už měli dávno sbalená fidlátka. Na okamžitý vyhazov chyběly důkazy, ale šly spolu do duelu.

106
anonym
Reagovat

Akci Kallayka neznám, byla to trojka a tu jedinou jsem neviděla a bohužel, nikde není ani záznam.
Napadení někoho někým nepamatuju, je to věc, která se jim vtlouká před nástupem do hlavy, že se nesmí, že tohle pornoherec nepochopil a trapně se z toho hodlal dostat za pomoci kuchařinky a pár obdivovatelů je už další, v podstatě zbabělec. Stažená prdel, ale bojoval až do konce:-)

107
Svitka
Reagovat

@JanaH: @Franz: Souhlas, i mně vadí celé choré pojetí této farmy.
Za to, co bylo odvysíláno ve včerejším dílu, můžou podle mne jednoznačně Borisi. Jestli je pravda, co zmínila Romča. že se Matěj nechal slyšet, že od malička všetko rieši bitkami, plus všechny další symptomy jeho chování, které byly nepřehlédnutelné, je pro mne zřejmé, že ho nasadili účelově, schválně. Je zřejmé, jak asi probíhají castingy.
Evelyn to zabila v“Extra“, když se snažila Matěja částečně (dle mého velice chabě, asi v rámci „vyváženosti“ pořadu) obhájit. Člověk, který sám sebe považuje za nadčlověka, pohrdá většinou lidí, jeho zbraní je nejen vědomí síly z pozice fyzické převahy , ale ve stejné míře zesměšňování, hrubé urážky a drsné výhružky, má hodně, hodně velký sociální problém. Všimla jsem si, že po „incidentu“ se stále cítil jako King, zvlášť když cítil podporu od smečky patolízalů v čele s Ivet. Ale od momentu prvního příjezdu hospodáře a jeho strohých příkazů a pokynů, už znejistěl, ani na křečovitý škleb se nezmohl.
Kdo mne překvapil a kdo ztratil veškeré moje sympatie, je Vlado. Jeho bublina „mouchy snězte si mě“ praskla a objevilo se cosi ošklivého, nechutného.
Romče zavál nový, čerstvý, vítr do plachet, předpokládám, že se velmi rychle zorientuje v nové situaci a bude pokračovat nezměněnou taktikou.
Kdopak asi bude nejvíc pochlebovat Ivet?

108
JanaH
Reagovat

@Svitka: na FB jsem četla, že ten frajer Evelyn Matúš je vraj kamarát s hovadem Jurkovičem…
Taky myslím, že Plešoun vyhazov nečekal. Trochu mu lepilo, když přijel Martin a byl odměřený a vypočítával ztráty, ale ukolébalo ho zadávání nových úloh.
Na otázku odpovídám Záhoráčka.

109
anonym
Reagovat

Je smůla, že na farmě se všichni znají se všema, propojení Markízy s účinkujícími, nemluvě o tom, že se znají i s dřívějšími farmáři. Je to jedna velká rodina :-)
Kdyby tam přišlo 20 lidí, s běžným zaměstnáním a ne modelky, striptérky, pornoumělci, hned by byla jiná hra :-) Takto se každý druhý spoléhá na protekci :-)

111
Lady XL
Reagovat

Já fakt asi budu tak vlažně fandit Radovi. Ostatně mě nikdy tak moc nevadil. Gabo mi nesedí, sice mne pobaví, ale … prostě ne. Jak většinou píšete – jsou tam lidi s mozkem (více či méně objemným) a měli by se umět ovládnout. Ovšem když rozdmýchávající agresivitu štáb podpoří svou nečinností, bezvládím, nezasahováním, neusměrňováním, tak to jinak dopadnout nemohlo…. A klidně věřím, že je Matěj přes Evelyn známý s dalšími lidmi ve štábu. I mne překvapilo, jak se nenápadně snažila před Šmahelem ho obhájit, zlehčit jeho výbuch. I hospodář – prý náhlý výbuch…. Ten výbuch nebyl náhlý, nečekaný. Ten se naopak čekal, v něm to bublalo už dlouho, to jsme viděli všichni. I když se mi nelíbilo chování některých při samotné akci, zároveň mám pro ně jakési pochopení. Prostě jednak byli zaskočeni, pak některé ovládl opět strach a nejistota, co bude a aby Matěj nepokračoval s výbuchem vůči nim. Zkrátka se při takovéto akci pozná, jaký člověk je, jak to ustojí. A tady to ustál vlastně jediný Rado. A při diskusi (kterou jsem neviděla, jen četla od vás) Gabo, který promluvil.
Měli si (štáb a psycholog) uvědomit, že Matěje neovládnou, když ho hned v počátcích neusměrní, nedají mu pocítit, že i na něj platí pravidla. To jeho hádání po soubojích, štěkání i po Evelyn, už to byla tehdy síla a to byl teprve začátek Farmy. A ať mi nevykládají nic o pečlivém castingu…. Je to jako obvykle, půlka Farmářů je dohozená někým z bývalých farmářů, další část je něčí známý, známá ze štábu a pak možná 1-3 lidi náhodně vybraní a odsouzení k prvním vyhazovům. A většině už jde vlastně hlavně o upozornění na sebe, včetně různých youtuberů, či jak se jmenují ty jejich posty, kteří prostě potřebují, aby je lidi zaregistrovali a koukli na jejich IT a jiné kanály……

113
Franz
Reagovat

Poslední věc co dnes napíšu k včerejšímu napadení je, že dát někomu ránu hlavou se považuje za nejzákeřnější útok. Tuto ránu prostě nečekáte a nemůžete se bránit. Když zvedne protivník ruce, tak se dá ještě zareagovat. Holohlavec, ale byl si vědom, že má silově navrch a hlavou ho může překvapit.
Moc se divím, že se najdou chudáci, kteří ho za toto ještě chválí. Zřejmě jsou ve svém životě stejný podrazáci jako on.

114
Johana
Reagovat

Popis psychopatického hololebce z Farmy:

https://www.flowee.cz/clovek/5228-sedm-nebezpecnych-vlastnosti-podle-kterych-bezpecne-odhalite-psychopata

Prošel on vůbec nějakým psychotestem před vpuštěním do uzavřené společnosti dalších lidí ?!?
Co to Evelyn blábolila o tom, že ostatní farmáři se mají poučit z toho, co se stalo…především Markíza a slavný štáb by se měli poučit, že protlačit nějakého protekčního pošahaného zmetka se nevyplácí…resp. vyplácí, sledovanost šla určitě prudce nahoru.
Nejhorší na tom je to, že tento lidský odpad je tak pomstychtivý, že to může pokračovat i po skončení Farmy…možností a prostředků na to má dost.

115
Ajda
Reagovat

Golem nikdy neuměl prohrávat, to předvedl po každé sebepitomější hře. Jen volejbal díky své výšce vyhráli a to sebechvála nebrala konec, on, on, jedině on. Mluvil o hře a hrát neuměl.

118
JanaH
Reagovat

Pan dochtor je velice šikovný, ten rukopis je nezaměnitelný. :-DDD
A Kikina dopadla ještě dobře.
https://www.instagram.com/p/B4b9BLuhTC0/

119
Jája
Reagovat

Stádo kačen se rozšiřuje a jedna vedle druhé vypadají jako z výstavy na E55. :D

120
sofa
Reagovat

sakra dneska si davaj načas s videoarchivem

121
sofa
Reagovat

hlavne ze uz je tam eXtra a samotna farma nikde

122
Wally
Reagovat

Holzman chtěla být první duelantkou a je jí. Nikdo nechápal proč, ale splnili jí to.

123
JanaH
Reagovat

@Wally: to je taky strašná trubka. Na konci vyjevila, že z pomsty.
Z Vladka mi bylo chvílemi jako bych pojedla té smrduté švédské delikatesní ryby.

124
Wally
Reagovat

@JanaH: Jestli jsem pochopila tak si chce vzít Kikinu nebo Romanu. Ale proč jsem nepochopila. Mně přijde jako by nám Borisové první část vysvětlování zatajili či co.

125
sofa
Reagovat

podle FB si vezme Kikinu

126
Jája
Reagovat

Ten Vlado se snad už definitivně zbláznil, že by ty ryby? Co otevře zubárnu – hnojiště.
https://www.youtube.com/watch?v=UprMHY76cqE

127
Jája
Reagovat

Nemůžu si pomoct, ale jak je vidím vždycky mě otřepe. Leze po ní jako slimák. Jaký na Farmě, takový i venku („vymetu ti tvůj komín, župajda umakajda…“)
https://precitaj.si/nasla-deya-konecne-svojho-princa-jeho-odkaz-na-socialnej-sieti-hovori-za-vsetko/

128
Wally
Reagovat

Všimli jste si, co řekl Rasťo Matějovi před hlavičkou? „Já tě nepotřebuji ani tvoje prachy“.To vypadá jakoby to tam vše financovala Golemova rodina. Proto i ta jeho nadřazenost k Evelyn. Někdy to vypadalo, že to tam u stolu vše řídí on. Vybrané pracovnice jak pro escort, aby si měl z čeho vybrat a dostatek pohodlí, aby Golem netrpěl.

129
JanaH
Reagovat

@Wally: jj, všimla jsem si.
Ale nechtěla jsem to vytahovat, aby to snad nevypadalo, že jsem proti Matejkovi nějak zaujatá, či co. :-D
K té věčně „tajemné“ jak prd na dně mořském Holzmann… povedala, že Plešatec chtěl dát za sluhy Chulina s Kikinou a na poslední chvíli to změnil. A že její volba bude taková malá pomsta Kike.
Tím posledním slovem si nejsem zrovna moc jistá, ona děsně šišlá, navíc mluví na půl huby a tváří se u toho, jako by měla o dvě čísla menší boty.

No a až Rastík uvidí chování Vladka po akci „hlavička“, tak se asi podiví…

130
Svitka
Reagovat

@Wally: Má stejný dojem. Než Rasťo vyřkl tuto větu, spíš jsem myslela na Hololebcovo angažmá a dodaný scénář v rámci smlouvy za honorář.

131
Lady XL
Reagovat

Konečně jsem mohla vidět souvisle druhou část toho „nej dne…“. Bylo fajn, že jim to pustili na monitoru, protože hodně záleželo taky na tom, odkud to kdo zahlédl a co kdo pak povídal (včetně Lebky). Já na prvních záběrech ani nepostřehla tu hlavičku, až pak z jiného úhlu jiné kamery to bylo jasné a fakt šílené. A zajímavé pro nás diváky bylo pak vidět, jak se kdo chová, vyjadřuje, dokud nepřišla vrchnost a neřešilo se to. Stejně i tam většina seděla a poslušně čekala na ortel,zda za to náhodou nemohou oni.
Wally, JanaH. – klidně bych tomu věřila, minimálně aspoň tomu, že jim to Lebkoun nabulíkoval,že za tím jsou prachy jeho rodiny. Zdravý selský rozum si tam v tu chvíli zachoval jen Rado a Gabo. Ostatní byli kam vítr, tam plášť nebo si foukali své bolístky. Romana je taky velká héérečka. Nějak jsem šikanu nepostřehla, rozhodně ne větší než ony dělaly Mirce. Jo a Gaba vidím jako glosátora této farmy :-).

132
Lady XL
Reagovat

Mimochodem, tam FT fakt nemůže normálně fungovat, když mu sluhové za 5 dní neřeknou, že jim chybí drůbež. A zase se to přejde, že něco chybí… V tomto případě ale za to zodpovídají sluhové farmářovi a ti by měli být potrestaní. Nemocného zajíce řešit, je blbost, to nemusel nikdo zavinit a ani dřívější nahlášení na tom nemuselo nic změnit.
Zkrátka – zase jsme u té anarchie na všech postech…. včetně štábu, který akorát udělá bubu a přes tu hu… už nikdo nedostane. Tedy pardon, dostane Rasťo ale od někoho jiného než od štábu :-D.

133
anonym
Reagovat

@Wally: Toho si nevšimnout nedalo, já to pochopila jako „aby řeč nestála“ a ze vzteku, Rasťo navztekaný byl dost. Kdyby blboun něco financoval, tak by nevyfičel, ale nějak by se to zase uhrálo.

@Lady XL: FT nemůže fungovat, aby nevěděl, kolik bylo dodané drůbeže a spočítat si je může sám hned první den, aby věděl, kolik toho převzal. Ten ani nevěděl, že tam nějaké slepice jsou, natož kolik. To je tak, když se víc myslí na ponižování ostatních, než na to, jestli pořádně vydojil krávu, případně na to, kde má husy :-) Chcel jim urobiť vojnu a sám si natloukl koule, psychopat.

134
Wally
Reagovat

@anonym: To spíš vypadalo na nějakou dohodu. Už jednou se Rasťo prokecl, že se duelu s Golemem nebojí. Měli spolu jít až do finálového duelu. Takže…………???

135
Jája
Reagovat

FT Gabovi závidí snad i suché z nosa. Marmeláda s rýží – dovedu si v prípadě nouze představit (lépe než vídeňský řízek s rýží). Po takovém jídle nemůže mít žaludeční ani střevní potíže. Jen tak mmch, kde má FT ta nasyslená povidla o kterých se minulý týden mluvilo? Cože, najednou ji opustila inspirace a vaří se jen kaše? Proč by vyvařovala, když tam není vyhozený, že?
https://farma.markiza.sk/aktualne/1981634_dali-by-ste-si-to-co-gabo-farmari-sa-uz-necuduju-preco-ma-stale-problemy?fbclid=IwAR0Rcm5HHkQJwWbn3zeai9hQD8XInqzABrKYbw802nyK_4yNZhzlractnnQ

136
Johana
Reagovat

@Jája: Gabo si namíchal dietnější verzi mléčné rýže. Na tom není nic špatného, co by mělo šokovat zkušenou kuchařku, která se oháněla svou schopností uvařit i z minima surovin nejúžasnější pochoutky na světě.
Když mi zbyde doma vařená rýže, uvařím si řidší pudink, vmíchám do něj tu rýži, přidám kompot, nebo i džem. Ne že bych byla šetřílek, prostě mi to chutná.

137
anonym
Reagovat

@Wally: To spíš, zřejmě připadal pornokráli lehce ovladatelný a poslušný a nějak se nepovedlo :-) Pamatuju se, že Rasťo říkal, že do finále půjdou spolu, někdy ze začátku, ono se tam toho nakecalo hodně a nemělo to pak žádnou váhu.

138
anonym
Reagovat

@Jája: Ivetka dostala funkciu a tak je trochu víc chytrá. Já na sladké rýži taky nevidím nic hrozného, byť není jako od maminky, tedy ode mne :-) Ivet se tento týden nikomu do zadku nepotřebuje soukat, tak se vybodla i na vaření. Ostatně je jí po tom houby, rýži si koupil Gabo s Rasťou, jen ať si kluk naloží.

139
Lady XL
Reagovat

Já měla kámošku,která když za komančů šetřila na zahr.dovču,tak si koupila rýži za 5 Kč kilo a jedla jen jí. Jako bonus si to občas přelila pomeranč.šťávou a medila si :-). Tak jen papej Gabko.😁

140
Jája
Reagovat

@Lady XL: No teda, než se takhle omezovat, to raději sedět doma na zadku nebo pod stan někde k vodě. :) Píšeš měla, to jí ta rýže tak zdravotně „prospěla“?

141
Wally
Reagovat

@Lady XL: To moc nešetřila. Za 5 byla červená, výběrová. My kupovali modrou za 4.
Já bych si s Gabem rozuměla. Mně chutná rýže s kečupem nebo se sojovkou a olejem. :D)))

142
anonym
Reagovat

Musela z té rýže i zhubnout do plavek :-)

143
Lady XL
Reagovat

@Jája: :-) žije! :-) jen jsem odešla jinam a už se nestýkáme.No já tehdy obdivovala tu pevnou vůli,aby mohla jet do Paříže. Ale taky to byla na mne moc velká oběť … Ale tu rýží s pomerančem mi při dietě doporučoval i někdo další.

144
Jája
Reagovat

@Lady XL: Znala jsem jednu, co si pořád myslela, že je mocinky při těle a držela zvláštní dietu (to už je ale hromady let zpátky). Jeden týden rýže suchá, druhý týden hladovka – pouze voda a bílé víno. Tak to střídala měsíc. Nakonec dopadla tak, že jsme do ní nacpali mísu zákusků, abychom se z ní nezbláznili. :D :D :D

145
Wally
Reagovat

Druhý duelant je Kikina. Zdůvodnění Holzmana je, že to je kvůli tomu, že Kikina s Radem měli být sluhové. A kdyby byl první duelant Vlado, tak by si vzal Rada. Proto si bere Kikinu. Tak pravila.

146
Ajda
Reagovat

Kika a Nika do duelu. Holzmanka mlela a mlela, že Kikina měla byt sluha, že to Matěj změnil na poslední chvíli, ale ona se do sluhovaní nominovala sama. Skoro mi přijde, že ji lebka vymyl mozek a ona je jeho prodloužená ruka pomsty. Iveta remcá kudy chodí, jak ten a ten a ten nedělá a před Evelyn je chválí jako o život.

147
Lady XL
Reagovat

Díky za info!!!

148
Wally
Reagovat

@Ajda: A že jim dochází jídlo o tom taky mlčí. A to, že včera nemohli nic nakoupit může Holzmanka s Robinem se taky neřeší.. Duch Golema je tam pořád.

149
Jája
Reagovat

A dnes bude hospodář konečně včas reagovat na porušení pravidel? Necháme se překvapit.
https://www.youtube.com/watch?v=RmOc5v8kq5I

150
Ajda
Reagovat

@Wally: Teď se teprve ukáže Iveta, protože správná kuchařka, za kterou ji všichni uctívají, uvaří i z vody. Jako FT nic extra, všichni remcají na práci a ona s nimi a k tomu stihne pomlouvat ulejváky. Jsou unavení, kují pikle a ona se na kameru rozčiluje a pak peláší, aby jí nějaká konspirace neunikla.

151
Svitka
Reagovat

@Wally: Jj, zlý duch toho, jehož jméno se nemá na farmě vyslovovat, je tam.
Co je to: Je to slizké a kroutí se to (u stolu pravdy doslova)? Vlado. Kdyby zůstal takový, jako předtím, než se stal sluhou, udělal by dobře a zachoval si jakž takž dekórum. Včerejškem se totálně ztrapnil. Chtěl si hrát na Hololebce, ale na něj nemá. Plácal páté přes deváté, ke konci, když už mu šlo „z tlustýho do tenkýho“, nevěděl co je sluha, co je duelant – totálně zmagořil.
Věřím Radovi jeho orosené oči, když si uvědomil, že to – slovy Romči – po…ka .. l a jeho přičiněním jde Kika do duelu. Ivet by mu měla nohy líbat, že nemusela při volbě 1.duelanta a rovnosti mincí (kdyby on svoje dal Nike) rozhodovat. Takto si ona dál může hrát na Svatou, Spravedlivou.
Jsem zvědavá, co avizované, zřejmě nelegální , „štamrličky“ přinesou.

152
Ajda
Reagovat

Uniklo mi to, nebo se Evelyn nezeptala na darování imunity? Rasťo je zraněný, mohl ji někomu dát. Rado to překombinoval, neví snad, že Kikiny tam mají všichni plné zuby?
Robiňo třikrát máchne na zahradě a zdrhá od prý monotonní práce. Ta ho nebaví, chodník ho nebaví, povalovat se se služkou mu jde skvěle a FT co? Nic!

153
Franz
Reagovat

A kobra Ivet pořád nemůže zapomenout na svého velkého kamaráda Mateje a u stolu pravdy říká: „odešel Matej“ a Evelyn ji hned opravuje: „neodešel, on byl vyřazen“.
Při volbě druhého duelanta tam chyběl Rasťo, který byl na kontrole u lékaře.
A Lulínek je už opět negativní a má strach, že mu odejde jeho šušlavá opuchlina. No myslím si, že by to bylo dobře, konečně si aspoň udělá jasno ve svých několika milencích.

154
Lady XL
Reagovat

Koukla jsem na tu ukázku a jsem taky moc zvědavá, co bude za trest za ten ukrytý alkohol (nejspíš ho měl z balíku z domova a myslel si, že ten si může nechat). Obávám se, že odpověď bude – nic, nebo naprosto nic neříkající trest. Přitom by ho měli buď vyhodit, nebo ho nominovat do duelu. Já bych navrhovala – zvolit ho ihned duelantem, aby si vybral protivníka a že po souboji holek půjde rovnou do duelu. Pokud by vyhrál, tak mu oznámit, že to bylo varování a nikdo z nich nejde domů, pokud by prohrál, tak by byly dvě varianty – buď by ho vyhodili, nebo by ho varovali, co se mohlo stát a vrátili zpět s tím, že by byl opět sluhou….
Jenže si fakt myslím, že to bude zase jen nějaké „tytyty“….

155
Wally
Reagovat

@Lady XL: Při duelu sedí ve stodole. Takže asi jen tyty. Nejlepší by bylo jim sebrat tabák. To by byly hysteráky. :D))) To by se Ivetě huba kroutila. A já bych jí to přála, když tu flaštičku musela Martinovi vyslepičit.

156
anonym
Reagovat

@Wally: :-))) teď pobavilo, zabavit hulení. Tak to by bylo pozdvižení na vsi, Ivet by chytla absťák a hnedle by z ní byla kupka nervů :-)))

157
Svitka
Reagovat

@Franz: Kdoví, jestli Ivet neměla od Hololebce příslib nějakého budoucího finančního bonusu. Od chvíle, kdy shlédli video, se na rozdíl od jiných, o něm vyjadřuje velice opatrně.
Dnes jsem se koukla na kousek záznamu z 2.9., kdy měli v hotelu seznamovací posezení s Evelyn a tam Kika tvrdí, že je sama, nikoho nemá :))

158
Johana
Reagovat

Dvě zmije u rylování ,,dnes som sa pýtala Rasťa, že čo a on že dva týždne kľudový režim…absolútně v ničom nám nevie pomáhať…on keď je chlap, mohol robiť takéto veci ( myšleno rylovat ) on v podstate odpočíva…v kuchyni sedí…ty vole, to je nefér, strašne“
To, že Rasťo stlouká v kuchyni kolébku, takže jí dělá jeden úkol, to FT nevidí?…bych se jí na to na jeho místě vyprdla a ležela v pelechu.

159
Johana
Reagovat

Jo, a Evelyn nesla včera dva plné koše potravin, i nějaké flašky čouhaly. Pokud to nebyl chlast, tak co teda, rajčatová šťáva?

160
Wally
Reagovat

@Johana: To byly koše pro duelantky. I když tedy nechápu proč musí nosit vodu. A u brány jak carevna rozkazovačně: „Otevře mi někdo!“

161
Johana
Reagovat

@Wally: aha, to jsem přeslechla, doteď chystal jídlo pro duelanty FT, nebo sluha. Podle těch košů to vypadá, že duelantky stráví přibližně týden v duelantských chatkách.

162
Ajda
Reagovat

@Johana: Doteď ano, ale v kuchyni je všechno sežrané, leda ubrat z krmení pro dobytek :D

163
Wally
Reagovat

Jo jo. Ivetka naběhla do kamerobudky a začala řvát SOS, nemám čo variť. Duelantům ani nenatočím vodu. Akútne. SOS.

Přidat komentář