Panáček v reality show

Farma 11 pomalu klepe na dveře a slibuje převratné změny!

23. Červenec 2019 | napsal(a): | reality show: Farma 11 SK

titl.

Nejdříve strašili, že Farma desítkou definitivně končí, ale není to pravda. Všichni nadšenci této RS mohou začít vyhlížet spuštění premiérové řady. Ta ještě ani neodstartovala a na Slovensku se diváci bouří. Desítka se nesla v duchu bohatí vs. chudí, to už se v nové řadě naštěstí nezopakuje. Toto rozdělení budilo emoce od prvních dílů a nejinak je to u řady jedenácté.
Tentokrát bude dělení Východ vs. Západ = Bratislava. Soutěžit mohou samozřejmě i Slováci ze středu země, ale budou si muset vybrat tým, za který budou kopat. Na sociálních sítích sílí protesty, že jde o diskriminaci. Produkce slibuje změny, zábavu i napětí, necháme se překvapit, jak tato novinka dopadne.

kveta

Moderátorka? Žádná změna!

Mnoho diváků toužilo po návratu Kvetky, ten se však nekoná. Dlouho se rozhodovalo, zda opět bude moderovat Evelyn, nabízel se i farmář Martin Šmahel. Podle všech zpráv by to měla být opět známá komička, tentokrát lehce vylepšená, podle bulváru si nechala zmenšit prsa.

Na koho se ne/těšit

Zdroj z televize prozradil, že jednou z účastnic má být slovenská královna Instagramu, zhýčkaná životem na vysoké noze, ráda by si prý vyzkoušela život v trudných podmínkách farmy. Lhostejná jí není ani výhra 75 tisíc euro. Většině z nás tato „celebrita“ není neznámá, těžko najít reality show, kde by se neukázala. Už vás nebudu napínat, osobně z ní radost nemám, jde o profláknutou Zuzanu Strausz Plačkovou. Zuzana sama svoji účast popírá. Jak to bude doopravdy nám nezbývá, než si počkat.

Na Farmu 11 se snaží dostat i exfarmáři. Monika Haklová se castingů zúčastnila společně s dcerou Chiarou. Vrátit se pokouší i Šárka Racová a Božka Candráková, která tvořila pár s Rezom Givilim.
Castingy jsou ukončené, nic víc jsem zatím nenašla. Kdo se nakonec skutečně na Farmu probojuje, si musíme ještě počkat.

Odjíždím koncem srpna na tři týdny mimo, snad do té doby budeme znát všechny účastníky i začátek vysílání a nebojte, zase bude kde diskutovat!

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 11 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 9
1
Prochor
Reagovat

Plačková je tragédie. Okamžitě bych jí vyměnil za Karin alias „Bubko“ – ta mně bavila. Jen nevím jestli bych jí po všech těch plastikách poznal.
Jinak doufám, že farma zase nebude o malování kotců miniprasátkům ale bude se pěstovat jídlo jako bývalo dobrým zvykem.

Reagovat

@Prochor: Pro mě je tragédie i Haklová :-(

4
Bob
Reagovat

už se moc těším, snad to nebude zase v 11 večer :-D

5
Lady XL
Reagovat

Ajdo díky za špionáž :-), zkrátka díky za informace. Tragédie Plačková i Haklová, doufejme, že případně každá z nich (kdyby tam byly obě) brzy vypadne. Vůbec bych nebrala zpět jakéhokoliv exfarmáře! Stačí, že tam dotlačí své známé, kteří jsou pak různě informovaní dopředu, jak bojovat, co dělat, nedělat a hlavně mají z nich svou fanouškovskou základnu už od počátku. Ale už se těším!

6
nina
Reagovat

Farmu vysílala Markíza International.Letos v programové nabídce tato stanice není. Nevíte o tom někdo něco, proč stanice už nevysílá? Zdá se, že budu muset farmu stahovat.Ať je to jak to je, těším se.

Reagovat

@nina: Nevím přes co jste stanici sledovala. O2 ji pro nezájem ze své nabídky stáhnul a vím, že ji nabízí SKYLINK. Třeba je někdo chytřejší a poradí.

9
Bob
Reagovat

Kdo pak bude hledat Markizu tak je v nabídce u SLEDOVANI.TV

Bob

Přidat komentář