Panáček v reality show

Farma 11: Čtyři sluhové a double duel

27. Září 2019 | napsal(a): | reality show: Farma 11 SK

kráva

Z duelu se nám vrátil Rasťo a na obou stranách se začíná taktizovat. Koho za sluhu, koho do duelu, osobní nevraživost nabírá na obrátkách. Jenomže vše dopadne jinak, než si farmáři malovali. Pravidla se porušují od začátku, ale jednou za čas je potřeba oživit nudu a tak si Evelyn dle scénáře zahraje na tu přísnou a tresty rozdávající osobu, i když o jejich znalostech pravidel se dá pochybovat.

Volba šéfa farmářů

soutěž ft

Nominováni jsou Iveta a Gabo, toho překvapivě navrhl vypadlík ze západu Michal. Soutěží se v nošení vody naslepo, trocha zákeřnosti, trocha taktiky a farmářem týdne se stává Gabo. To se silně nelíbí Radovi, ale co už.

Volba sluhů

Oslavy po duelu jsou minulostí, budou se udělovat tresty. Východ i západ „špekuloval“ koho dát za sluhu, kombinovali kdo s kým, hádali se mezi sebou, ale Evelyn jim překazila plány. A to až tak, že jim všem padla brada údivem. Pravidla porušili Rado, Romana, Mirka a Baška. Volba se nekoná, čtveřice provinilců bude za trest oblékat celý týden zástěru sluhů.

Úkoly od hospodáře

Bazén potřebuje zapojit filtrační jednotku, ta bude mít vlastní přístřešek, vyrobí se víno, burčák, sklep – bunkr. Čeká nás svátek všech andělů, proto si každý vylosoval jméno farmáře, kterému vyrobí andělíčka. Nechyběly ani recepty od fanoušků.

Soutěž o relax zónu

Tradičně se soutěžilo o vanu, ledničku a všechny bonusy, které k tomu patří. Přetahování lanem vyhráli východniary 3:0. Matěj, který se považuje za největšího siláka, byl týmu k ničemu. Okamžitě vyrukoval s výmluvou, že byli znevýhodněni, protože terén šel do kopce a oni měli navíc písčitý podklad.

Posila pro západ i východ

noví na farmě

Nikola Prsteková je pravá záhoračka. Otec jí zemřel, když měla čtrnáct let, s matkou nemluví od svých jedenácti, vychovala ji babička. Miluje zvířata, opalování nahoře bez a nebojí se žádné práce.
Mário Krkoška je na internetu docela už známý youtuber. Nejznámější je jeho video Autoškola. Měl jeden vztah, je velký milovník žen a sex bere jako lék.
Andrea Matejíčková pochází z Košic, ale kvůli manželovi se přestěhovala do Námestova. Manželství se rozpadlo, nového chlapa nehledá.
Martin Mihalík je hrdý Rom. Má čtyři sourozence a prošel si přísnou výchovou. Až do svých osmnácti let nesmě chodit večer ven za kamarády. Výhru by použil na nový dům a rád by založil rodinu.

Volba duelantů

volba

Opět se taktizovalo každou volnou chvilku. Plánovali, kombinovali, těšili se, jak vše dobře vymysleli a opět to byla Evelyn, která jim vše zhatila. Už podruhé tento týden všem na farmě padla brada údivem. Nevolí se jeden duelant, ale celá dvojice z každého tábora.

První duelantskou dvojicí se v poměru 7:1 stávají Baška a Romana. Zradili je vlastní řady, když je Petr jako první poslal do duelu. Pokračoval Matěj i Kika, zbytek hlasů přidal východ. Dodatečné omluvy byly zbytečné a trapné. Západ podle Matěje a Petra vložil důvěru do svého týmu, věří, že vyhrají, proto šup s nimi do duelu. Toto nepochopil nikdo, pouze tito dva otcové myšlenky.

volejbal

Hra o mince

Farmářský volejbal je jak jinak velmi oblíbená aktivita Matěje. Ze začátku to tak vůbec nevypadalo, ale ve finále západ těsně zvítězil. Samozřejmě, Maťo se musí sám vychválit, jak je to hlavně jeho zásluha, baby se míče skoro nedotkly.
Dál pokračují hádky okolo práce, vaření, začíná se vytahovat kolik je komu let, kdo s kým, ponorka na plné pecky.

Volba druhé dvojice

Petr vidí v šéfovi tohoto týdne Hurvínka. Rasťo se vrátil jako vítěz a řídí farmáře týdne. Ten ho poslouchá na slovo. Samozřejmě, Maťo mu přizvukuje, vlastní mozek spadl do svalů, takže je rád za názor jiného. V kuchyni je nepořádek, hlavně že dámy jsou upravené. Gabo neumí zadávat úkoly, to je závěr debaty.
Matěj u stolu všem a hlavně duelantkám tlačí do hlavy svoje rozhodnutí jako jediné správné, spravedlivé, logické, s pochopením spoluhráčů se opět chudák omezený nedočkal.

Štábu zřejmě došly nápady, druhou dvojicí do duelu je zbytek sluhů Rado a Mirka. Mirce se s Radom nechce, vzájemné antipatie vítězí. Duelanti jsou naštvaní, protože jen co odešli, ostatní se společně baví, kašlou na ně. Holt zákaz komunikace nikdo porušit nechce, Rasťo v tom problém nevidí, proč brát na sluhy ohledy. Rado je podle něj závistivý, nevděčný manipulant.

povidla

Hodnocení úkolů

Filtr u bazénu funguje? Nefunguje? Vše špatně, potřebuje zakopat, dodělat. Sklípek je nedokončený, špatné rozměry i schody, na vše má Gabo výmluvy. „Útulňa“ opět vše jinak, než jsou představy hospodáře. Povidla výborné, podobnou pochvalu získaly i zelňáky. Demižóny poloviční splnění, nepoužili ubrouskovou metodu, pouze je pomalovali. Rytina nedokončená a andělíčci zatím ve výrobě, na ty je čas. Suma sumárum 25 mincí.

Duel

Protože jsou všichni v duelu za trest, neměli právo si vybírat disciplíny.
Východ (Rado, Mirka) vs. západ (Barbora, Romana)

1/ Vytrvalost – přenášení vody pomocí hadru
Baška spadla, vrátily se jí problémy s kolenem. Boj pokračuje. Mirka běh taky nedávala.
Bod získává východ.

2/ Překvapení č.1 – zkouška paměti. Uvidí předměty na pár sekund a musí je ve stejném pořadí vyskládat na stůl.
Srovnáno na 1:1

cibule

3/ Překvapení č.2 – krájení cibule. Oloupat, rozkrájet na čtvrtky a plnit nádobu.
Druhý bod získává západ 1:2

4/ Šikovnost – střelba z praku na pět plechovek. Pokusů mají 15.
Východ srovnává na 2:2

5/ Vědomostní kvíz
Východ vítězí 3:2

I když už to během odpoledne znělo na FB Farmy, tak jsem tomu moc nevěřila a to byla chyba. Zpět se nakonec vrací oba páry. Duel byl výstraha proti porušování pravidel. Komedie pokračuje.

regal

Z pomocníků farmáři, tedy další duel

Aby si svůj další pobyt zasloužili, musí bojovat.

1/ regál podle návodu
Vítězí východ, regál západu se při kontrole rozpadl.

2/Přenášení vína v ústech
Žena při něm sedí na ramenou muže. Víno mají v puse oba dva.
Opět bod pro východ.

Je jedno kdo zvítězil, obě dvojice se stávají právoplatnými farmáři.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 11 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 102
1
Aža
Reagovat

Pro Lady XL .všichni se vrátili zpět na Farmu. Dobrou noc.

2
Jája
Reagovat

Všichni zpět, z pomocníků po duelu farmáři – východ vyhrál jídlo.

3
Lady XL
Reagovat

@Aža: děkuji za informaci!! :-)

4
Wally
Reagovat

Takže včerejší díl celkem na dvě věci. Na p.d a h …o. Jediný přínos celého týdne vidím, že Golem si musel opakovaně zapnout těch pár zbylých mozkových synapsí, aby to za pár hodin opět měnil.

5
JanaH
Reagovat

Tak JPP nekecala. Výsledkem je, jak jinak, fraška.
Borisové to letos celé násilně tlačí do „jakobyrádobyerotična“. Je to vidět/slyšet ve „zpovědnici“, i při rozhovorech jsou otázky od Evelyn návodné… „zalúbil si sa, ktorá sa ti páčí, bozk už bol“ a podobné kraviny.
Hospodár Martin je čím dál trapnější.
Papučka Mirka je fakt sladké poupátko, to její flekonění na všecko a všecky, huba jí jede jak šlejfírna… :-D

6
Wally
Reagovat

@JanaH: Mně to přišlo jak když přijede tetička z Moravy. “ A Nikolko líbí se ti ve školce nějaký chlapec?“
„Ale teti.“
„No Nikolko, tak líbí?“
„Líbí, no“.
„A pusa už byla?“
„Já nevím.“
„Ale Nikolko!!“
„No, byla, ale malá“

7
JanaH
Reagovat

@Wally: :-D
Tahá to z nich jak z chlupaté deky. Nemám to za zlé konkrétně Evelyn, fárplán nepustí. Kam ještě to můžou Borisové posunout?
A taky by mě doopravdy zajímalo, jak se líbí Samkovi reakce diváků… a co s tím hodlá dělat? :-DDD

Záhoráčtina nové Niky je super!
Snad se z ní nevyklube druhá Mokráňovská slepice…

8
Franz
Reagovat

Nemůžu si pomoci, ale mně by tam Barbora a Romana chyběly. Duel byl silně vyrovnaný a rozhodla jen náhoda. Obě holky i když se jeví jako bláznivé a do práce se nehrnou, tak jsou pro každou srandu. A ta u Západniaru chybí. Zvlášť u pornoherce a kominického generála. Včera jsem si také všiml, že ta Kikina nemůže přes ty svoje velké pysky ani mluvit, v jednom rozhovoru s Ivetou pořád jen šišlala.
Kdoví jak by to dopadlo, kdyby je promíchali, tedy dali možnost si sami vybrat spoluhráče.

9
Jája
Reagovat

V pondělí bude opět veselo a „veselo“. Romana obviněna z vlastizrady zneuctěním státního symbolu Farmy. Bude opět služka? nebo rovnou poprava?

10
anonym
Reagovat

Mně se líbí výběr farmářů. Když je někdo protivný, tak pořádně, Svalovec. Když je někdo brouk Pytlík, tak taky pořádnej, Petr. Když někdo hodlá kurovat, nedělá si násilí a jde do toho s plnou vervou. Pravidla se porušovala vždycky a tresty byly mírné nebo žádné. Pravidla se obrátila vzhůru nohama, když se potřeboval zvrátit děj. Nějakou spravedlnost nebo snad systém v této RS už nehledám. Ale k pobavení slouží pořád. Krásný záběr na Barboru a lamu, oběma to šlo moc dobře :-D Jediné, co nějak nezvládám jsou průpovídky Svalovce. Něco tak primitivně namachrovanýho a blbýho se hned tak nenajde.

11
prochor
Reagovat

Mně se líbí ta nová blondýna.

12
Svitka
Reagovat

@JanaH: ad 5: Fakt jim TO leze na mozek. Když už nemůžou sami, tak aspoň řeší sexualitu králíků. Dát jim pořádnou nálož práce a roupy by je přešly. Napadl mě paradox, jestli za současného stavu věcí je možné, že by se někdo v rámci „taktiky“ vytasil s Mee Too?
Na trestný duel se dalo koukat. Všimla jsem si, že když Evelyn oznámila, že i Baška s Romčou se vrací do hry, žádný bezprostřední jásot na Západě nevypukl. Zvlášť Peter zkameněl a koukal jak puk.

13
Katuska
Reagovat

K tejto serii farmy su velmi zaujimave komentare..

14
Jája
Reagovat

Ajdo, prosím, můžeš nějak zablokovat ty praštěné reklamy?

15
Katuska
Reagovat

Prave som docitala Panacka. Tak na toto nie som zvedava. Dakujem bolo mi s Vami fajn.

16
Ajda
Reagovat

@Jája: Blokuji, mažu, nastavuji i u jiných článků, bohužel spamy se občas dostanou ven i přes všechna opatření. Když sem přijdu, prvně vše mažu, ale nezvládám to třeba okamžitě, hned jak sem naskočí. Mimochodem zadržených jich je skoro 27 tisíc.

Pokud někdo z autorů maže spamy, prosím, neházet do koše – smazat, ale rovnou do spamů, díky.

17
Svitka
Reagovat

Kozel se stal velmi odhodlaným zahradníkem. Tedy Romča FT, bude pracovat až do roztrhání těla a začne brát farmu vážně. No a do doby, než Ajda provede deratizaci a vyžene hnusné krysy z Panáčka, se loučím a žijte všichni blaze!

18
Ajda
Reagovat

Matějův monolog byl projev ubožáka, který je zvyklý být středem pozornosti a tady je zatím nula. Mega svaly, ale v hlavě průvan.

19
Jája
Reagovat

Tak nám Evelyn potvrdila, že stojí za houno a je jen levná napodobenina Kvetky a je jen obyčejným kusem nábytku ve farmářské kuchyni.
Projev jak na půdě OSN – Gretén zaplakal „vzali jste mi moje dětství“ (rozuměj žrádlo) „vzali jste mi mé sny“ (rozuměj šukačku). S těžce naběhlou žílou a na pokraji zhroucení Gretén, vymetač děr a prodejná šlapka přednesl „kázeň“ o morálce a jako správný filmový gayšukač zhodnotil Martina (a pak šel slavnostně kúrit svůj pornodemižon).

20
Svitka
Reagovat

Ajdo, díky a omlouvám se. Moje virtuální cesta se zpozdila a sotva jsem svůj příspěvek odklepla, krysáci hnusáci zmizeli.

21
Svitka
Reagovat

@Jája: Holá hlava se snad dá do pohody, už mají chladničku! I zneuznaný generalissimo pookřál a notuje si „pochodující trpaslíky“.
K Evelyn – asi nemá pokyny, jak se v danou chvíli zachovat a sama od sebe, přiznejme si, žádná moderátorská hvězda není. Protože prohlásit farmářům, že farma je jejich, mají to prodebatovat a FT udělí trest, bylo mimo mísu. Pokud to tak bude, Romaně nezbude nic jiného, než se oddat sebemrskačství.

22
JanaH
Reagovat

Mě Romanina „palica“ pobavila moc! :-DD
Cibulákův vypípaný „príhovor“ taky, ale hlavně jeho mimika. Pan moralista druhý. Moralista první svatý Rastík nechtěl zůstat pozadu, i on přispěchal se svým kázáníčkem. :-)

Prosím, a „dálkově ovládaná“ Kvetka dělala v podobných situacích co?
Krom toho, že se tvářila tragicky, významně se odmlčovala, koulela očima, na trestatele delegovala FT nebo přinesla tresty „na budúce“…
Krátkovlasou blond mluvící hlavu vystřídala dlouhovlasá blond mluvící hlava. Vážně to má až takový vliv na průběh a vývoj Farmy? :-D

23
Fixa
Reagovat

@Svitka: Gigolo se choval hnusně, jak není po jeho umí udělat zle. Divím se ženám, že si ho vyžadují jako profesionální doprovod. Je zvláštní, že tyto typy mužů mají malé hlavy a náš pornoherec si ji ještě oholí. Z mého pohledu by na farmě nemusel být tento golem a poté ani kominík. Z východu bych nemusela hádavého Rasťa, ten ten kolektiv určitě nestmeluje, jen přilévá olej do ohně.

24
anonym
Reagovat

@Jája:
Evelýna není žádný myslitel, Květě se v celku vyrovná, ta taky většinou neměla páru, co se děje a pro příště se vytasila s košíčkem buchet jako Karkulka. A bylo po trestech :-)

Líbí se mi slovní doprovod Evelýny v průběhu přenosu Farmy. Nechci ji podezřívat, že je to její vlastní výtvor, ale je to vtipné. Z hlavy Květky toho taky moc nevypadlo, občas moucha. Obě jsou figurky, které nic rozhodnout ani improvizovat snad nemohou, vše je dané. Spočítat kolik kdo zachytí pytlíku s vodou snad zvládnou stejně obě dvě.
Nejvíc se mi líbí Zitron a Šmahela, a to jsem mu vloni nemohla přijít na jméno a potom pejsci a kočičky :-)

25
Franz
Reagovat

@Jája: Mám stejný názor. Nevím s čím Evelyn vůbec souhlasila po projevu pernoGolema. Mám dojem, že jeho slova nepochopila, nebo ho ani neposlouchala.

26
Jája
Reagovat

@Franz: Seděla tam s otevřenou hubou a čučela jak sůva z nudlí. Její minimozeček nebyl schopen reagovat na ty nechutnosti co se řinuly z cucavého otvoru pornošlapky. Vždyť ani nebyla schopná se ozvat na urážky tančícího mimozemšťánka. Tohle bylo hrubě přes čáru.

Jinak se absolutně nechci zastávat Kvetky (výměna byla už načase, ale ne za tuto katastrofu), jedno se jí musí uznat, že když se debata začínala přibližovat k nechutným urážkám, napadání aj. uměla to vždy včas useknout. Mi něco takového vyšukaný mozek říct, tak má v první polívce na.uráno, sorry naředěno.

27
JanaH
Reagovat

@Franz: řekla, že „homofóbne reči sa jej nepáčia“…

28
JanaH
Reagovat

@Jája: jj, Kvetka uťala debatu vždycky v situaci, kdy nevěděla, jak s ní naložit a potřebovala se „zkondolizovat“ a nabrat rozumy „čo a ako“. :-)))

29
Jája
Reagovat

@JanaH: To, že sa jej nepáčia, není adekvátní reakce moderátorky – průvodkyně pořadu. Já osobně taky nechodím moc daleko pro ostřejší slova, ale na tohle nechutné stvoření měla reagovat ostřeji. Nejde jen o Martina, ale i nechutné urážky na stranu Gaba, Romany. Dá se to říct jinak (pořád mluvíme o situaci vysílané do éteru). A jeho rozpoložení mysli (nedostatek jídla a hlavně nemožnost zastrčit) ho neomlouvá.

30
JanaH
Reagovat

@Jája: reagovala jsem na Franzovo „nepochopení a neposlouchání“.
Nevím jak ty, ale já jsem ráda, že Evelyn nechala Cibuláka projevit se „v plné kráse“.

31
Aža
Reagovat

@Jája: Také jsem čučela jak sůva z nudlí na holou lebku. Jeho kázání a vyvyšování se už překročilo hranice rozumu.
Zvláště po jeho vyfikaném zdřímnutí si bez kalhot, s hadrem na obličeji..( on nespal).
Copak to měl ve slipech? Že by tam zabloudilo kotě?
Dokonalá reklama na jeho vercajk — PP produkt.)))))
Kominík Petr už nemůže vymetat komínek, tak se stal nerudným.
Nos má tak dlouhý, že si nevidí ani na špičku a z očí mu není vidět nic laskavého.
Kominíku- niku, už jsi ztratil Niku, nebud bláhový, ohen mládí nezastavíš.

32
Jája
Reagovat

@Aža: Vždyť se holkám chlubil, že tam má dvacku, tož to musel národu nějak dokázat. :D :D Ještě se měl pochlubit kolik chemie ho stojí jeden vztyk. :D

33
JanaH
Reagovat

@Jája: dvacetikorůůůna ta není tak veliká, aby rozházéééla žižkovskýho Pepíka… :-D

A gól… FT se stává za vlastizradu odsouzená Romana, kdy ji v soutěži nejvíc povzbuzovali její dva kati. :-)))

34
Johana
Reagovat

Evelyn mě včera hodně zklamala, v podstatě se zmohla jen na souhlasné blekotání při projevu Kúrovce, čímž mu umožnila zvracet dál a dál. Copak neslyšela, že ji v podstatě taky urazil, když ji hrubě vyčetl, že mu nedala možnost slova?!
Něco tak odporného fyzicky i psychicky, jak je slizký plešoun, jsem dlouho nezažila…a farizej Rastík, co se furt ohání křesťanskou morálkou, je mu téměř roven. Moc bych oběma přála, aby je vyprovodila z farmy některá z žen.

35
Prochor
Reagovat

Připomínka: příští týden v sobotu 12.10 ve 20:00 – 1.kolo Stardance.

36
Wally
Reagovat

Ale ten monolog by bylo škoda přerušovat.Takhle se odrovnat během 3 minut bylo dokonalé. Toho až jednou vyřadí ženská, tak bude monolog o tom jak chtěl jít domů.
Evelyn evidentně neví, která bije a vůbec neví jak má reagovat. Jí jde akorát tak sedět na rozhodcovských schůdkách s megafonem a počítat počet vajec. Rády bych jednou viděla, jak na ně leze nahoru a dolů.

37
Katuska
Reagovat

@Katuska: Divne komentate zmizli takze sa tesim na dalsie chvile s Vami.

38
Ajda
Reagovat

@Katuska: Ty divné komentáře jsou tzv.spamy, které bohužel systém propustí. Někdy je jich víc, jindy méně, musíte je tolerovat, přeskakovat, já je mažu, ale nesedím tu pořád.

39
Johana
Reagovat

@Wally: pravda, já nemyslela přerušovat, to by byla velká škoda. Evelyn ale neměla tak submisivně reagovat na jeho sprostoty a urážky a nenechat ho v tom, že má absolutní pravdu ve všem, což si on ve své omezenosti nepochybně myslí.
Romana má u mě za včerejšek malé plus za sebeovládání, já bych to nedokázala…a ještě jedno malé plus za výkon v poopičním stavu.

41
JanaH
Reagovat

@Wally: přesně tak, sloupl další slupku a odhalil další vrstvu své úžasné osobnosti… ve stylu „ještě větší hovádko, než jsme doufali“. :-DD

42
Dana
Reagovat

Největší problém ve vypruzenosti Mateje a komimika vidim v tom, že ani jednu z přítomných žen a dívek tihle dva nezajímají.Zdejší madsamec počítal zjevně s větším zájmem, Peter by se rád přidal.Nemůže kurovat, aspoň tedy kušní.V některých věcech měl sice.pravdu – nespolupracují na společných úlohách, nácvik tance je fakt trapný…
Celkově mám pocit že ukazuje na kdekoho, aby nebylo vidět na něj.Práci nějakou udělá, ale vidí jen sebe – možná i půl kominika, potřebuje aspoň jednoho spojence.

43
Jája
Reagovat

Hlavně, že všechny zprdnul za výkop, že se nepřišli poradit a přitom západ nejen, že zkonil schody, nezprovoznil čističku, ale musel přestavovat celou slavnou knihovnu s hvězdárnou (východ pouze opravil střechu na kapličce) a jejich národní hrdost – slovenský kříž – se teď válí bůhví kde, vyrytý poutač – slavné dílo pornogayherce se nedodělané plácá ve větru. Nemít tam jehovistu, který vypadá jako starý židák půjčující na těžký úrok, tak se s ním nebaví ani ten poslední lamí bobek na dvorku. Sbohem sladké sny, se kterými nastupoval na farmu, o krásných mladých dívčinách (po těch sešlých babkách, kterým dělá gigola), které bude kúrit a kúrit a kúrit a neuvidí dlouho žádné pánské ritě. :D :D :D Tož takové velké zklamání …

44
Jája
Reagovat

Jáj ne kúrit ale kúrovat. :D :D :D

45
Aža
Reagovat

@Jája:
Panečku, krásný koncert kakofonie…píp,píp..píp.
Všimli jste si té velké jizvy kolem hlavy? Hlava otevřená je to, asi tak….

46
Franz
Reagovat

Teď jsem si pustil ten nezkrácený projev pornoGolema a mám dojem, že tam toho zase moc navíc není. Pořád si myslím, že ve svých slovech zbytečně spoustu lidí urážel. Beru to. ale asi tak, že ve svých dřívějších rolí toho moc nenamluvil, max. – ach, ach, a teď konečně se může slovně projevit.

47
Wally
Reagovat

@Franz: Je tam navíc naprosto neschopná Evelyn, která odmítla o tom dál debatovat. A ve všem dala Golemovi za pravdu.
Golemova slova k Romaně tesat do kamene: Místo toho, abys pochopila a držela hubu, jsi se urazila. :D)))

48
Svitka
Reagovat

Kvetku jsem nikdy nechválila, ani jsem ji s Evelyn nesrovnávala. Je škoda, že po F 10, kdy i přes snahu se zlepšit, Evelyn nijak neoslnila, nedostal příležitost někdo jiný. Vzhledem k ostatním změnám, bychom i tuhle přežili. Evelyn včerejší stůl pravdy nezvládla. To, že se Matěj dopředu omluvil za slovník, ji neopravňovalo nechat ho chrlit vulgarismy a kritiku přerůst ve vodopád hrubých urážek a ponižování.
Nehledě na to, že nenechala promluvit i druhou stranu.
Je jasné, že vliv na průběh hry, má Boris Company. Záleží na nich, kdy a jaká pravidla (ne)platí a je/není účelné trestat.
Markíza letošní sledovanost vsadila na „masakr“ mezi Východom a Západom. Už od začátku se to ne zcela dařilo, tak vsadila na sexyhrátky a jejich variace. Jenže, pokud bude chtít, aby ve finále chrlili diváci SMSky jako diví a Eura se hrnuly, bude muset směřovat hru tak, aby diváci měli aspoň nějaké oblíbence, kterým budou fandit. Nevím, nevím, jestli to, co nyní vidíme, bude stačit. Takže se těším, jaké zvraty a veletoče přijdou a protože jsem optimistka vkládám naděje do dalších týdnů.
Hololebec Cibulák ať další slupky už pro Pána Jána neodkládá!
Radovi hrozí, že pokud jeho ruka šmátralka bude stále urputně zpracovávat vlasy nad čelem, bude je mít brzy vysoké.
Mimochodem: když jsem v duelu pomocníků viděla Robiňa s Adrianou na zádech, vzpomněla jsem si na pohádku „Čert a Káča“- moc se mi líbili.

49
anonym
Reagovat

Tak jsem se při čtení zasmála a svatá pravda, Svalovec má opravdu divnou hlavu a to už jen na pohled.
Evelyn neměla vůbec šanci a ani snahu ho zarazit, jakoby z něj měla lufty. To, že plival na Romanu jako na nejhoršího vyvrhela budiž, zřejmě si ho náležitě nevšímala a nectila jako chlapa a obzvlášť takového umělce, pornoherec se cítil opomíjený. Ale to, že se vysmíval Martinovi, jak tančí, že je gay, proboha a co je on?
On s chlapama možná netančí, ale provádí jiné skopičiny, třeba kúruje. Bych chtěla zažít aby mu tohle někdo vpálil do xichtu, až zase začne, ale on asi nikdo odvahu hned tak nesebere.

51
Johana
Reagovat

@Jája: nemám iluze, že by Šulin pochopil rozdíl mezi palicí, hozenou do vody a husou, hozenou do vířivky. Je to tam jeden psychopat vedle druhého.
Snad se už borisové vzpamatují a prostřednictvím Evelyn a Martina důrazně zakročí. Jde o vědomé ublížení zvířeti a za starých zlatých časů by tento magor ani nestihl vystřízlivět, tak rychle by fičel z farmy.

52
JanaH
Reagovat

@Johana: tak hlavně, že má Chulin strach z Gaba, že někomu vrazí vreckový nožík pod rebrá.

53
Johana
Reagovat

@JanaH: nejspíš ho cudzie rebrá nezajímají, jde mu jen o jeho vlastní:)

54
Wally
Reagovat

Ta Martinova černá klokanka s folklorní výšivkou mě bude děsit ve snu.

55
Jája
Reagovat

Konečně si debil smočil, tak snad už dá pokoj. Ty přípravy… jako na svatební noc. Trapný až na půdu. :( A „ručka šmátralka“ je taky na výsost spokojená, když se tak dobře vyspala.

56
JanaH
Reagovat

Papučka je blběna.
Ty poznámky celého širého kolektivu během dne kolem připravovaného aktu… a ona se potěšeně a vyvoleně culí. :-D
Borisové si mnou ručičky.
To Tánička s tím svým opičákem Pohodičkou loni aspoň do samotného konce tvrdili, že oni len tak kamaráti. :-DD

58
hollyoaks
Reagovat

@anonym: tak ten matej chlapov kuruje aj v nemecku kde točí gay porná ….a miroslava si s nim uživa po noci ked sú v sluhovni

59
Jája
Reagovat

Nejvtipnější komentář z Fb:

Tomáš Karola: Západ se spojil s východem 😂

60
anonym
Reagovat

@hollyoaks: Tomu se říká lidská blbost, holka na to přijde až časem. Možná ji Svalovec hodlá dostat do své branže :-) V každém případě se děj Farmy posunul a snad se ke svému cíli dopracuje i Peťa a nebude muset nahánět husy.

61
anonym
Reagovat

@Jája: On západ s východem se spojil už dávno :-) Teď to ovšem nabralo vyšší level:-) Kúrovanie spojuje i národy, proč ne východ se západem.

62
Jája
Reagovat

@anonym: Poprvé jsem zaregistrovala na Slovensku trh se sexuálními otrokyněmi. Kolik za ni zaplatil? Devizu nejcennější – klid a mír na farmě. Ale na jak dlouho? Když mluvíme o placení, to je snad poprvé, co za sex platil. Vždycky přece inkasuje on. :D :D :D Sakra to ho to už muselo tlačit až za ušima.

63
anonym
Reagovat

@Jája: ber to tak, že ho tlačilo kurovanie. Co splašil, to splašil. Uvolnil se. Možná mu splaskne hrčka na palici.
Vážně, ta holka je blbá:-D

64
Johana
Reagovat

Borisové určitě vkládali veliké naděje do té hromady chemických svalů s malou hlavičkou…nachystali útulňu, wellness, angažovali mladé baby, co nemají problém s prudérností, dodávali chlastu mraky a chudák Kúrovec se musel stát slouhou, aby splnil jejich záměr.

65
anonym
Reagovat

Tohle bych na Borisovce neházela, ten plešatý Svalovec by kúroval kde se dá, akorát to chvilku trvalo :-) Nemyslím, že všechno je borisovina, ani omylem.

66
Jája
Reagovat

Musela to být jeho převeliká touha na konkrétní otrokyni. Všimli jste si, jak mu svítily oči a ten jeho přiblbě slintající úsměv, když mu zvolili Miru? A co potom ty tanečky kolem přípravy spálně, vždyť mi úplně vibrovala obrazovka v rytmu s jeho očekáváním. :D

67
Jája
Reagovat

Láska neláska, tančící mimozemšťánek se rozhodl, že chce domů k mamince. Podle ukázky by se měla Mira obětovat do duelu. Té se však nechce a co na to její „vypuštěný“?
To vypadá jako Martinova pomsta za urážky. Když ty jsi na mně škaredý, já budu ještě škaredější a budeš mít dva dny po ptákách. :D :D :D

68
prochor
Reagovat

Realityshow „Čo nové pod paplonom“ předčasně kulminuje. Co asi budou dělat nadrženci na konci soutěže?

69
Mana
Reagovat

A Rado s Kristínou čo stvárajú v kúpeľni za závesom? Táto farma je na vracanie.

70
Prochor
Reagovat

Ještě si neodpustím OT. Jak jsem připomínal, že v sobotu 12.10 začne Stardance, tak 2.kolo má být věnované Karlu Gottovi. Ten včera zemřel tak si myslím, že druhé kolo bude dost smutné.

71
Jája
Reagovat

@prochor: Kontrolu těhotenských průkazů. :D :D :D

72
Aža
Reagovat

@Prochor: Znám, jak je krásné lásku dát…..
Karel Gott – sbohem Mistře.

73
Jája
Reagovat

Šulin napsal své snoubence, že na farmě žije jiným životem než doma. Co mu odpověděla?
ivka.babi
Ak sa pozorne zahľadíš na svoje členky, zistíš, že tam nie sú žiadne reťaze. Si slobodný a so svojim životom si môžeš robiť čokoľvek! 🤘🏼

74
Prochor
Reagovat

@Jája: Třeba mu odpověděla, že ona už žije také jiným způsobem života.

75
Johana
Reagovat

@Prochor: a nejspíš by udělala dobře…takového negativistického narcise mít doma není žádné terno.

76
Wally
Reagovat

Nebylo náhodou vždy v pravidlech, že první duelant nesmí o výběru druhého s nikým mluvit? Natož, aby si ještě kladl podmínky na další týden.

77
Lady XL
Reagovat

Ahoj, kdo je první duelant, prosím?? Nemohu do neděle do archivu, jsem mimo a jen na mobilu. Díky všem za info!

78
Jája
Reagovat

@Lady XL: 1. duelant gigolo Matěj, 2. duelant babochlap Martin.

79
Svitka
Reagovat

@Wally: Bejvávalo, bejvávalo … dobře..
Kritizujeme Borise, ale ono je to jinak: Farmě 11 šéfuje Matěj! Klade si podmínky, ultimáta, vyhrožuje, moderátorka zírá a zírá …. a my zíráme taky.
Pokud Markíza nevymyslí novou kulišárnu, jak zvrátit průběh průběh, nebude se na co koukat.

80
Svitka
Reagovat

@Svitka: Omlouvám se, 1x „průběh“ je navíc.

81
Jája
Reagovat

Já to pořád říkám, že „moderátorka“ – souputnice hlavního Borise je neschopná. Ať ji našeptávají jakkoliv, neumí udržet účastníky v pozoru. Jediný okamžik, kdy má u mně malilinkaté plus, bylo vyhození sexem posedlého Klingona po hadí soutěži z dosahu kamer. A hle, stáhl ocas a zmizel. Takže to jde a je to jen o autoritě.
Jen tak mmch, on se učil kopulovat u králíků? :D

82
Franz
Reagovat

Já jsem také zvědavý, jak chce Markíza s touto Farmou naložit. Vše směřuje k tomu, že je to všechno jen o holohlavém pornoherci. Vše musí být podle něho, kdo se mu nelíbí tak toho zničí, vydírá, nebo vezme do duelu. Nezlobte se na mně, nejsem žádný puritán, ale ty každodenní ukázky kmitajícího králika, jsou už nechutné. Klidně místo slova lux se může přejmenovat na pornofarmu.
Dnešní duel z mé strany nezájem, bude to jen zbytečně trapné.

83
Franz
Reagovat

@Jája: úplně stejné myšlenky

84
Aža
Reagovat

Asi jsme moc kritizovali, máme zaracha. Archiv je zavřený, nelze sledovat v ČR.
YOUTUBE neodpovídá.
Ach není tu není, co by mne těšilo….

86
Jája
Reagovat

V duelu bude mít Klingon trest? Nevěřím vlastním očím, zatančí urážku jeho mužství: buzerantskou choreografii. :D :D :D

87
JanaH
Reagovat

@Jája: Evelyn není souputnice hlavního Borise, ale pouhého producenta. Mmch docela fešák…
Hlavní Boris Samko naopak vypadá čistokrevně čtyřprocentně.

88
Wally
Reagovat

A jste si jistí, že při tom kmitání k něčemu došlo? Když vylézal tak měl na sobě jégrovky. A že by si nechal ujít být na kamerách v plné zbroji? :D)))

89
Jája
Reagovat

@Wally: Kdyby se v té zimě svlékl, neměl by co zasunout. :D

90
JanaH
Reagovat

@Wally: taky mu při kmitání spadla čepička ze šišaté hlavy. :-D
A když vylézal v jégrovkách, tak to bylo za ranního kuropění, kdy spěchal k dobytku, pracant jeden.

91
Wally
Reagovat

@Jája: A jsi si jistá, že je co zasunout i v teple? Oni tihle anabolikboys mají často potíže s erekcí. A že by si bral na Farmu i Viagru? :D)

92
iv
Reagovat

Nevěřícně jsem tupě zírala, když farmářům a Evelyn pornoherec začal obšírně sdělovat své podmínky pro zvolení předem domluveného (!) Martina jako 2. duelanta. Nechal si i odhlasovat příští volbu sluhů podle svého přání. Ostatní s moderátorkou mu na vše přikývli. Nějak se neorientuji, to opravdu Farma nemá už žádná pravidla??

93
JanaH
Reagovat

@Wally: vzhledem k letošní „povedené“ koncepci začínám mít ničím nepodložené podezření, že různými povzbuzovadly byli vybaveni všichni účastnící zájezdu už po kastingu. :-D
A že Borisové v něčem onačejším nejedou od loňska už mi nikdo nevymluví… :-DD

95
Jája
Reagovat

@Wally: To jsi mi připomněla jeden komentář na Fb, že proto kmital jako králík, protože se mu nepostavil. :D :D :D

96
Jája
Reagovat

@Wally: Ale, když Šmahel s „obdivem“ konstatoval, že první akce Klingona trvala hodinu a půl, tak ten králíčí výkon opravdu vypadá, že došly modré pilule. Klingon má už zajištěn nový přísun, když si tak vydupal sluhovství i na příští týden. Jen aby mladé maso vydrželo tento nápor jeho mohutného chtíče. Klingon potřebuje trénovat, aby nepřišel o práci. :D :D :D

97
Prochor
Reagovat

@Aža: Archiv je zavřený. Asi konečně pochopili, že by se za svoje dílko měli stydět.

98
Prochor
Reagovat

@Johana: No jo, až se pokusí vrátit domů, tak ho ve dveřích přivítá cizí chlap v jeho bačkorách:-)

99
Aža
Reagovat

@Ajda: Bohužel Ajdo, YT je černé, až je trapné. Farma
se asi zastyděla a červená se, tedy zčernala.
Budet by se Gogo frajerovi dobře neučinkovalo, když měl na tu noc tři gulky.
Pejsek Gulka se mu zdatně pletl do práce.
Něco za cibuli, něco za křen, něco zasuneme, něco zašmelíme….

100
Ajda
Reagovat

@Aža: Ajaj, tak to jsem to ráno ještě stihla. Ve chvíli vkládání byl link aktivní, cenzura jede 🙁

http://reality-show.panacek.com/51550-farma-11-neduel-matej-vs-martinka.html

101
gran
Reagovat

muzu vedet proc moje prispevky vzdy zmizi? nebo je to tu jen pro vyvoleny??

102
Ajda
Reagovat

@gran: Možná slovník, možná black list z minula, variant je víc. Občas ale nic zadrženo není.

Přidat komentář