Panáček v reality show

Farma 11: Po smíchu okamžitý vyhazov!

8. Listopad 2019 | napsal(a): | reality show: Farma 11 SK

matej

V úterý se na farmě odehrál konečně ten okamžik, na který divák čeká už dva týdny. Rasťo chytil nervy, protože se stal s Romanou opět sluhou. Rozhodl se pro odchod z farmy, což pobavilo farmáře týdne. Konflikt vygradoval v „hlavičku“ mezi dveřmi, kterou svalovec uštědřil Rasťovi. Situaci jako jediný zvládl Rado, odtáhl napadeného sluhu bokem a Gabo mu ho pomohl uklidit.

Po konfliktu, který ale většina neviděla se ukázal charakter farmářů. Vlado a Robiňo se dobře bavili s Matějem, smích nebral konce. Iveta a Holzman se mu lísaly jak dvě falešné kočky. Ale pěkně popořadě.

Černý den na Farmě

Farmářem týdne se stal opět Matěj, který žije jen a jen pomstou za vyřazení jeho Mireny. Hraje si na rozvážného, ale emoce vítězí a za sluhy opět určuje Rasťa a Romanu. Rasťo a Gabo vyhráli boj o imunitu, proto je jasné, že do duelu jde Romana. Ta se hroutila už předem, stihla se opít a vykřikovat celou noc. Ráno si na nic nepamatuje. Iveta jí patřičně vše popisuje, podpichuje a Romy se jde FT omlouvat. Zbytečně, jeho ego je uražené, na omluvu kašle, dokonce tvrdí, že nebyla upřimná, ale vynucená. Ale to jí řekne až později u stolu.

V Rasťovi bouchly saze, začne se balit domů. Matěj ho provokuje až sám neovládne vlastní agresi a zaútočí. Rána hlavou je zákeřná jako vlastně celý Matěj. Ten si je hodně jistý v kramflecích, dokonce slabošsky tvrdí, že mu sluha šel hlavou naproti, že to byl vzájemný útok, on nic. Gabo správně vyhodnotil situaci a jako první mluví o porušení pravidel a vyřazení.

práce

Přijíždí hospodář s úkoly. Zřejmě už ví, co se stalo, jeho nálada tomu nasvědčuje, ale neřekne nic. Rozdá úlohy – chodník z kulatiny 5 cm vysoké a široký 80 cm. Povede třemi směry mezi budovami na farmě. Dalším úkolem je zrytí a prohnojení celé zahrady a výrova kolébky. Požaduje odevzdat všechen alkohol, pokud nějaký zatají, bude následovat trest. Zraněný sluha žádá ošetření, bolí ho krk a hlava. Ještě se dnes uvidí, slibuje Martin při odchodu.

Z farmy odjel nejen Martin, ale i Rasťo na vyšetření do nemocnice. Holá lebka ho i nadále shazuje, že filmuje, Iveta se podbízí, nechápe to ošetření, vždyť mu nic není. Strana, která podlézala FT se dál baví na úkor zraněného, zbytek je zaražený, jak to dopadne?

Přijíždí hospodář i Evelyn, všem je puštěn záznam incidentu. Teď si už nikdo nedovolí ani pípnout, že se nic nestalo. Matěj musí okamžitě pro hrubé porušení pravidel opustit farmu. Při odchodu ani nepozdravil. Gabo nevidí důvod, aby byli všichni zaražení, spravedlnost zvítězila. Ivetka ho okřikla, že těšit se z toho nemá. A proč ne? To ona teď nemá komu pochlebovat. Vrací se Rasťo, má na krku ortolímec, naštěstí nemá nic prasklého, ale posun obratlů může způsobovat onu bolest hlavy, má neschopenku.

Z nepochopitelných důvodů, alespoň pro mne, je Iveta zvolena šéfkou farmy a musí určit nové sluhy. I když se jí Vlado lísal, zástěru dostává právě on. Z holek se dobrovolně hlásí Nikola, hodlá se testovat!

Prší a nálada na bodu mrazu

Iveta sice každého honí do práce, ale velký úspěch nemá. V kuchyni došly zásoby, problémy jsou i tady. Nálada je pochmurná, kdo může se zašívá. Hlavně služka Nika a její Rómeo. Dohady, kdo má těžší práci neberou konce. Pomluvy, intriky, vše zůstává jak bylo.

rn

Přijeli trhovci, ale zboží je o ničem. Žádné jídlo a ještě museli vyrovnat dluh za Horalky, které minulý týden Niky a Robiňo koupili místo za devět, tak za tři mince. Lež má krátké nohy a mince budou chybět.
Volba druhého duelanta je opět o emocích. Kika se duelu bojí, Rado se bojí o Kiku. Vlado chce vykoupit, kdo mu nedá mince, toho si bere. Radovi slibuje, že nevezme Kikinu, ale jeho, ten mu nevěří a mince mu raději dává. Není to Vlado, ale brýlatá Nikola, která si Kiku bere do duelu. Holt to Rado překonbinoval. Kdo ví, zda by ji zachránil v případě remízy.
Evelyn chce znát důvody Vlada, proč proti sobě popouzel ostatní, proč všem vyhrožoval duelem a proč se rozhodoval mezi Radem a Kikou. Ten se do toho tak zamotal, že vlastně nic nevysvětlil, ale sám vypadá jako debil. Nika tvrdí, že Matěj chtěl dát za sluhy právě Rada a Kiku, pak změnil plány. Toto nechápe asi nikdo, taky to má holka v hlavě pořádně zmotané. Takže jako odplatu, že byla služkou místo Kiky, si ji bere do duelu? Ale Nika se sama za služku hlásila, co na ty říct? FT tvrdí, že Nika má na Kiku zlost ještě z doby, kdy byli rozděleni na východ a západ. Toto je pomsta. Ostatní si myslí, že jde o oslabení Rada.
I když pracovní morálka za moc nestála, Iveta u stolu všechny chválí, jak jsou skvělí a výborně pracují.

Co nás čeká v pátek

Podle ukázek, bude na farmě objeven alkohol. Přijde trest? Jak bude hospodář spokojený s úkoly? Jak dopadne duel?

Odjíždím na celý víkend, nestihnu doplnit události pátečního dílu. Výsledky duelu a všechny pikošky se určitě dočtete v následující diskusi.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 11 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 134
Reagovat

38 mincí.

Trest za alkohol – Vlado je první duelant dalšího týdne.

Vítěz Kikina, 3:1 Nika vypustila závěr, chce jit domů za každou cenu. Na farmě ji to nebaví. Nika se loučí jen s Ivet a Robiňom.

Odjíždím na víkend mimo signál, pokud někomu zadrží koment, snad Lukša bude ve střehu, zakázané slovo jsem postavila dočasně mimo službu.
Linky raději po jednom v komentu, taky občas problém.

2
Wally
Reagovat

Při hodnocení Martina Iveta opět zopakovala, že byli oslabeni o dva a bylo moc úkolů. Martin nechápal proč dva. Prý Rasťa nemohl pracovat. Když Martin viděl Rasťovu kolébku, tak se divil, proč to říkala. Prý to je krásná a pracná věc. Čuměla jak puk. Vlastně to byla jediný 100% splněný úkol.

3
Johana
Reagovat

Ivet má jen dva výrazy, buď čumí jak puk, nebo v případě potřeby nahodí naučený sladučký úsmecček, kterým oblbuje slabší jedince. Farma ji naučila říkat všem všechno do očí…dotyčný ale nesmí být v dosahu,
Chtěla jsem v sobotu uvařit k obědu segedín, ale když jsem viděla ty mouchy gurmánky, přešla mě chuť. To nemohli překrýt to jídlo aspoň fólií, nebo průhledným poklopem?

5
Lady XL
Reagovat

Děkuji Ajdo za skvělý rekap a info z duelu!! Ostatním též díky za informace!!

6
Jája
Reagovat

@Wally: Vypadá jako by přestala působit přitažlivost ženská a začala přitažlivost zemská. :)

7
anonym
Reagovat

Evelyn má jednou velký dekolt a velký prsa, podruhé zase ne, je těžké se zalíbit všem :-)

Moc se mi líbí, když někdo projede duel, tak vlastně chtěl jít domů a soupeři to nechal vyhrát, doma je doma :-) Takže další cikánka, která duel vzdala, protože se těšila na rodinu.

8
Lenka
Reagovat

Evelyn vypada tak, jak a co se stabu povede. Nekdy ma oblicej jak livanec, nekdy prsa, a nekdy kostym do cirkusu. Tady pred ni Kvetka vede o 100 bodu. Shledla jsem Farmu Extra s Nikou, ma sice privazane😀 vlasy, ale vypada lip. Jinak kecy v kleci. Robinooo a jak svata a spravedliva chtela domu. Jinak Kika je mi celkem volna, ale chtela bych se umet tak radovat jako ona. Konecne neco a nekdo pozitivne reagujici. A nevim jestli to prijde jenom mi, ten alkohol jim meli sebrat uz davno, chovani mimo Vlada je normalnejsi., a Iveta to fakt tim prohlasenim jak rika pravdu do oci, to by museli mit oci na tafech 😳😉

9
Franz
Reagovat

Evelyn někde píše, že si nechala na jaře zmenšit prsa o dvě čísla.

Včerejší duel byl opravdu divný. V prvním Nicoletta do toho dala všechno a potom to nějak začala vzdávat. U poslední soutěže se dokonce nechala od opuchlé odstrkávat, tak trošku neférové jednání, ale zřejmě i Evelyn věděla o odchodu a proto to nechala takto.

Jinak pár „pikošek“ – Rasťo je neúspěšný politik, Baška neúspěšná youtuberka, Nikča byla spolumajitelkou pneuservisu a Ivét má spediční firmu napsanou na sebe a manžel jako řidič je její zaměstnanec. Prostě samý exot.

10
JanaH
Reagovat

Haha… a já jsem náhodou ráda, že teď vysmahla 3:1 právě ta zmatená tajemná testující se „pomsta“. :-D
Hééérečka. Nepřesvědčila mě, když zdůvodňovala, proč chce být služkou, proč chce jít do duelu, proč si vybrala Kikinu. Zamotávala se do toho, protiřečila si.
A už vůbec jí nevěřím, že duel pustila. :-D
Asi zapomněla, že v domě FT šeptala Plešounovi, ať dá za služku ji. Ten se divil proč, říkal, že chce dát z pomsty Romanu a Holzmann na to, že chce vědět, koho ostatní vykoupí a že když nevykoupí ji, tak si Romanu vezme.
Podle mě plešatý šmejd nikdy nechtěl dát sluhovat Chulina spolu s Kikinou…
Holt to Holzmann překombinovala. A pak už jí nezbylo, než vařit z vody a vyprávět, jak vlastně chtěla pryč… (sovo pomsta bylo často skloňované slovo v tomto týdnu. :-) A Kikině nefandím).
S Robiněm jsou jak dva puboši. On s ní pár dní nerozpráva a když pak už zase jo, tak pro změnu ona nerozpráva s ním. Navzájem se trumfují, kdo koho a čím vyprovokuje k větší žárlivosti. Ona si hraje na slečnu nedobytnou a tajemnou a při obíračkách nenápadně kontroluje kamery. :-)

Potěšilo mě velmi, že sexuální loudil Vlado je prvním duelantem! :-D
Akorát mám trochu obavy, jestli se duelu vůbec dožije, protože posraný z něho je mimořádně. :-)))

PS. A pobavilo mě rozebírání „neférovosti“ duelu, už zase. :-DD

11
Jája
Reagovat

Absolutní souhlas. U Šmahela bulila jakoby přišla o střechu nad hlavou. :)

12
anonym
Reagovat

U Šmahela byla trapná jako sáňky v létě. Lže, co pohne hubou. S Robiněm budou ideální dvojice. Že jí pornomistr slíbil odměnu za poslušnost bych věřila daleko víc, než že se paktoval s Rastěm.
Vlada si začínám trochu víc všímat až teď, od hlavičky. Je to slušný šmejd, Rada si nevezme, na to nemá koule. Podle mě to odnese buď nějaký zraněný nebo ženská.
Ivetku by mohl někdo slovně nakopnout, tohle mít vedle sebe celý den tak mě klepne. Ta si pochválí i vlastní … věřím, že na ni taky dojde :-)
Kdyby Holzmannová Robiňa neodchytila hned při jeho strčení nosu na farmu, tak si jí tam nevšimne ani ten sexuální loudil a klidně může odhodit i nedobytnost.

13
JanaH
Reagovat

Už delší dobu mám dojem, že je letos ne vše, ale mnoho nachystáno na vítězství Ivet… (baba vyhrála naposled v F5, a to je pěkně dávno).

Donedávna mi nevadila, ale postupně je víc vidět a hlavně slyšet. A to je kámen úrazu.
Takže bych se nezlobila, kdyby na ni došlo. :-D

A nebo Gabo, outsider a proti všem.

14
Wally
Reagovat

@JanaH: A jestli nebude ve finále tak dostane speciální odměnu za zásluhy o blaho Farmy. :(((

15
anonym
Reagovat

S tou Ivetou jste mě tedy nepotěšily, ale fakticky to tak vyzerá.

Do finále bych chtěla Gaba s někým, kromě Ivety a Vlada, časem to ještě vyselektuju :-)

16
anonym
Reagovat

@Wally: Veď ona uvarí z ničoho, je tak zvyklá:-)

17
Wally
Reagovat

@anonym: Do seznamu nechtěných přidávám Marfušu.

18
JanaH
Reagovat

Já Rastíka a Chulina. :-D

19
anonym
Reagovat

@Wally: Ano, s tím taky souhlasím.
@JanaH: Nic proti, i tak by to šlo :-)

Rado mi připomíná jednoho mého kamaráda, takže ano, i Rado :-)

Ono se to vytřídí samo.

20
xxxxx
Reagovat

Sorry, ale tohle opravdu nepovažuju za násilí. Matej byl jediný opravdu upřímný člověk na farmě a díky němu tam byl nějaký zajímavý content. Bude tam chybět, měl na to vyhrát, udělal toho pro Farmu hrozně moc, byl to přirozený vůdce.

21
JanaH
Reagovat

@anonym: ti dva jsou přídavek do seznamu nechtěných. :-DD
To už bych asi raději snesla ve finále Ivet a doufala, že nevyhraje. :-/

22
JanaH
Reagovat

Že jsem jednou Chulina pochválila neznamená, že ho beru na milost. :-)))
To se bude muset, chlapec, ještě posnažit… :-D

23
anonym
Reagovat

@xxxxx: Jojo, ten neměl chybu, hlavou by zbořil i panelák :-)

@JanaH: Jo tááák, já to pojala opačně, ale tihle dva mi zase nevadí tolik jako Ivet, momentálně, navíc její taktika matky pluku se už kapku míjí účinkem :-)

V každém případě to slečna Holzmannová v duelu nevzdala, nýbrž nebyla schopná se ponořit do půl těla. ona vlastně zatratila Robiňa, jediného z chlapů, kterým se zalíbila:-) Kika zabodovala, ta snad by i život položila za výhru a soupeře raději utopila, než by prohrála :-)

24
anonym
Reagovat

@JanaH: Jemu je asi u zadku, kdo ho na diskuzích chválí nebo haní, ale za mě není zdaleka nejhorší, co se tam letos sešlo. Navíc aspoň dobře vypadá :-)
Vlado, z počátku docela dobrý a momentálně se z něj vyklubalo to přirozené a to je jen hnus. Ale každý to vidíme z jiného pohledu a určitě má zastánce.

25
JanaH
Reagovat

@anonym: já vím, napsala jsem to jak hotentot… :-D
Náááhodou, na Ivet ve finále bych byla zvědavá.
Ona je teď taková sebevědomá a spokojená sama se sebou. Před finále by jistě prolustrovala sociální sítě, zjistila, jak je „oblíbená“ u davů a do finále nakráčela jak zmoklá slepice, jako Mišomyš ondyno se Šimonem. :-)))

26
anonym
Reagovat

Jejda, ta má sebevědomí na rozdávání, něco by mi mohla i poslat:-)

Každý má, asi si myslím, svého oblíbence a já mám i Rada:-) On není zlý, jen trochu neví, nebo hodně neví, jak dál a kam.
Stejně tak mám Gaba, je to divný pavouk, ale mám pocit, že ty jeho kecy řeči jsou ironické a má z toho i nějaký pocit srandy, kterou ovšem ostatní nechápou.

Třeba se pletu a moc a jsou to záludní šmejdi :-DD

27
Lenka
Reagovat

@anonym.. já taky beru na milost Rada, a když nejhůř, tak divnočlověka Gaba :).. Líbila se mi Radova poznámka k Vladovi, že nedá dohromady jednu větu vcelku. Což je fakt, on neumí mluvit k věci, Evelyn odpovídá úplné bláboly, a nikdy nevím kdy je konec věty. Rasto to je pomýlenec. Robiňo je bez názoru a pluje s davem, práce málo. Z ženských to rozhodně není Iveta. Nějak tak se asi přikláním k Romči. Moc tam toho nehraje, dokáže uznat že by mohla víc pracovat. A v duelu se mi Kika líbila / ne vzhled/ .. Málokdo dal v duelu tolik nasazení. A Hollcmanka pochopila, že na ni nemá. Tak to hraje na všechny možné výmluvy.

28
anonym
Reagovat

@Lenka: S duelem naprosto souhlasím a měla jsem stejný pocit. Se Šmahelem už bylo směšné, co blábolila.

Rado je číslo, doma bych to mít nechtěla, ale jako kamaráda mám podobného týpka a je fajn :-)

Vlado když je pod vlivem tak je magor a bez chlastu je pako :-)

29
iv
Reagovat

@xxxxx: 20 – No, kdo si pustil celý záznam na Extrafarmě a viděl Matějův nečekaný prudký úder hlavou, kdy druhému vůbec nedal šanci na nějakou obranu nebo ústup, kdo zaslechl silné křupnutí a viděl následně vylomený zub, ten má v této kauze a otázce fyzického násilí či nenásilí jasno.

30
Wally
Reagovat

Stejně jich tam je nějak moc. Snad tam ve finálovém týdnu nechtějí slavit Vánoce.

31
Franz
Reagovat

To byla jen otázka času, kdy se tu objeví někdo z trollí farmy a bude obhajovat agresivní jednání holohlavce. Tihle provokatéři zapomněli, že fyzický útok je první a hlavní podmínka této RS. Jo to pojmenování, že byl opravdový „Vůdce“je asi pro takovéto namístě.

32
janica
Reagovat

@xxxxx: Děvče zlaté, kam jsi dala oči a uši…

33
Jája
Reagovat

@xxxxx: Máš recht, to byl vůdce od přiro.zení po při.rození.

34
Svitka
Reagovat

@anonym: 28: Já s Radem mám stále problém, ale přiznávám, že těch psycho výlevů ať za střízliva, tak pod vlivem, ubylo. Zdá se mi, že Kika na něj platí a usměrňuje ho (když mu např.jednou ve vypjatější situaci řekla, že se chová jak ženská, ani necekl). Ale nezapomněla jsem, jak před sloučením „kopal“ za Západ a když Gabo s Ivet soutěžili se zavázanýma očima, schválně jej špatně navigoval. A ještě pár drobných hříchů by se našlo. Nevylučuju však, že ho přece jen trochu omilostním.
Gabo je podivín, ale nepomlouvá, nenadává, nevyhrožuje. Koneckonců to není špatná taktika většinu komunikace (běžné, sporné i vypjatější) směřovat na dlabanec. Docela mně dostal, když řekl, že raději něž sledování „teček“ na hvězdné obloze má raději pohled na stůl plný lahodných pokrmů :o
Při loučení před odchodem do domu pravdy Robiňo Nike šeptal, aby za FT dala Ivet. Takže paní Důležitá má šanci masku Svaté Spravedlivé Moudré Ženy ještě neodkládat.
Není mi jasné, jak proběhne volba 2. duelanta. Bude si ho volit Vlado nebo farmáři? Těžko říct, co by bylo zajímavější. Nastala opět nestandardní situace.

35
Jája
Reagovat

Teda Papuča už má definitvně z hlavy vyj..bané. Na tabuli jsou jména všech účastníků, kteří farmu opustili jsou ve čtverečku před jménem vyškrtnuti. Ta „krávou drbnutá“ bez A4 už zase vyskakuje:
https://hitky.sk/vojna-medzi-romanou-a-mirkou-sa-neskoncila-tvrde-slova-farmarky/

36
Juraj
Reagovat

Zaujímavé ako sa tá hra vyvinula. Teraz tam vlastne ostali ženy iba zo Západu a chlapi iba z Východu. Vlastne vypadli všetky ženy východniarky a všetci muži západniari. A žiadny chlap z východu ešte nevypadol, rovnako ako nevypadla ani žiadna baba zo západu. Či je to len náhodný vývoj alebo to o niečom svedčí :)

38
Lentilka
Reagovat

Nad tým som sa zamyslela aj ja, ale na náhody neverím tak si myslím že do finále pôjde východniar a západniarka t. j Gabo a Iveta a vyhrá Iveta lebo už dlho nevyhrala žena.

39
Wally
Reagovat

Pokud to Borisové nezmanipulují, tak si myslím, že Iveta se přes farmáře nedostane. Nikdo z vypadlých, na ni neřekl nic hezkého. Naopak jsou dost v šoku.

40
Aža
Reagovat

Daleko, daleko, kudy mraky se táhnou, větrem vlní se lány a vůně jde z nich…..
Tam bývala naše farmička, než šéfovat ji začla Evička.)))
Nyní se díváme spíše na Zápisky z mravnostního domu.
Ani Evelyn, ani Martin neviděli záznam z boje, (až na Farmě X,,) ale oba svorně
stáli za velkým, pracovitým, ale nervy nemajícím Gogoušem.
Kdo vydrží do konce farmy a nepobije se?

41
JanaH
Reagovat

Tak vraj zítra je poslední natáčecí den Farmy…
A Ivet vraj nevyhraje, bo vypadla…
Aspoň podle smutné postavy letošní řady, švýcarského přítele Kikiny.
Zájemci najdou i jiné pikošky na jeho Instáči. :-))

43
Franz
Reagovat

@JanaH: Doufám, že tomu tak je a anální alpinistka Ivét ostrouhá mrkvičku.
No, ale zase informace od švýcarského tatabordelu nejsou vždy přesná. Podle něho měla Kikana už být venku.

44
Johana
Reagovat

Mně trio Matej, Ivet a Záhoračka silně evokuje ten absurdní film s názvem Lidská stonožka. Hlava už odpadla, ještě teď ten zbytek, na poradí nezáleží.

45
anonym
Reagovat

Chudák chlap, se z té Kikiny zblázní :-)

46
Olga
Reagovat

No zacina to byt napinave.Sleduji farmy od 2-ky,ale tak alergicka jako jsem na Ivetu nepamatuji.A ze tam byli exoti.Namatkou Karin Dvorakova.Iveta mi neskutecne leze na nervy .To uz snad radsi ta Romana.U te se mi libi to jeji ukonceni debaty vzdy slovem dovidenia.Jinak fandim Gabovi i kdyz si myslim,ze nema sanci pri svem tempu.Ale je mily.

48
Ajda
Reagovat

@Lentilka: No já nevím, od začátku, co jsem ho zaregistrovala na Fb mi přišel jako fejk profil, pořád se mi nechce uvěřit, že je to pravý přítel Kikiny. Jestli je, tak je to pěkný debil.

49
Lentilka
Reagovat

@Ajda: Nemám FB neviem čo všetko píše tam ,ale čo si občas prečítam na iných stránkach tak mi to tiež príde zvláštne sa takto vyjadrovať a zverejňovať info o svojej priateľke .

Mne príde divné aj to ako dobre píše po slovensky a Slovák nie je .

50
JanaH
Reagovat

@Lentilka: no tak má třebas nadání na jazyky, ne? A možná byla Kikina vynikající učitelka slovenštiny. ;-)
PS. Např. jedna jistá pani… ta píše sem česky a na FB zas slovensky. :-D
Sice nechápu, proč to jako dělá, ale lidi mají různé úchylky a libůstky.
A kdyby Palko psal jedním ze čtyř jazyků, používaných ve Švýcarsku, těžko bychom si početli, buďme teda rádi. :-)
Ještě poznámka: ten někdo, kdo zkontaktoval Palka z Markízy byl „malý Mišo“. Můžeme ho znát jako asistenta z ČSMT. :-D

51
Wally
Reagovat

FT Maťo. Iveta je šťastná, že není ona. Vlado jako 1. duelant může být sluhou, ale nemusí, záleží na FT. Mince dostali jen na trh. Při boji o imunitu vydlabávali dýně. Vyhrál Rado, chce ji dát Kikině. Iveta a Rasto mají nějaké reklamace ohledně vítěze :D))). Nemají co jíst a 10 dýní nechají sežrat kozy.Balíky dostali Rasťo, Marfuša a Baška. Duo lesbos v domě FT a pomlouvají ostatní.

52
Ajda
Reagovat

@Wally: Viděla jsem jen kousek, FT Robiňo?

53
Wally
Reagovat

@Ajda: Jistěéééééééé. Jsem pako. Ale jinak to platí.

54
JanaH
Reagovat

Vlado závidí, u stolu při debatění s Gabem a Rastíkem se zmínil, že oni musí být happy, že mají další týden v pohodě, balíky přišly, bude týden masa, křtiny… :-D
Pak budou farmári hrát óbr překvapení. :-DD

55
Lentilka
Reagovat

@JanaH: Aj to ma napadlo že má zrejme dobrú učiteľku alebo mal? Je to jedno len som sa nad tým pozastavila, ono totiž rozprávať a písať po slovensky cudzincovi nie je to isté. Ale máme aspoň čo čítať to je pravda.

Miša som nikdy nespájala s Markizou keďže ČSMT vysiela Jojka. To ako naozaj vieš, že to bol on?

56
JanaH
Reagovat

@Lentilka: podle fotky hej. Je to celé čudné. :-D A zábavné. Bonus… Mišo je, tuším, ze Senice. :-)
Není teď ČSTM v plném proudu (nevím, nesleduju)? Že ten „malý človek s veľkými činmi“ toho ale stíhá…
Ten Kikiny „priatel“ zveřejňuje jména, mejly, adresy, milenky milenců, se s tím nepáře. Čekám nějaké dramatické rozuzlení. :-D

57
Lady XL
Reagovat

Díky Wally a ostatní za info a „pikošky“…

58
Lenka
Reagovat

Nejak se nechytam, kdo je Miso a CSTM? Jinak je to hezky rozehrane, jsem zvedava koho si srab vlado vezme do duelu,, i vhlapi jsou zas celi pripo.. toci se kolem nej a pochlebuji. On je fakt slaby duchem. Taky hodnotim jak Rado a Kikina kdyz jim o neco jde makaji. No a nase Ivet nevi do ktere zadele se pchat driv, ted asi hlavne robinovi.. je mu treba pripominat co by chtela nika.. no uvidime

59
Svitka
Reagovat

@Lenka: I mě by zajímalo kdo, co je Mišo, ČSTM. Absolutně se nechytám.
Gabi mě opět rozesmál, když se rozbalovaly balíky, nezaváhal a pohotově zaujal vyčkávaví pozici s prkýnkem a nožem v ruce :) v očekávání gábliku.

60
Lukša
Reagovat

@Svitka: Michal Kalman, od prvních dílů člen realizačního štábu Česko Slovensko má talent, v podstatě talisman soutěže, který je často proti své vůli nucen být dobrovolníkem při všemožných nebezpečných představeních.

61
Lentilka
Reagovat

@Lenka: Mišo je pomocníkom v zákulisí šou Československo má talent a údajne má byť tým pánom z Markízy , ktorý kontaktoval Kikinho priateľa aby jej ešte poslal list ,lebo natáčanie Farmy dnes končí .

Príspevok 47

62
Lentilka
Reagovat

@Lukša: Prepáč nevidela som tvoj príspevok

63
Svitka
Reagovat

@Lukša: @Lentilka: Děkuji. Moje chyba, že jsem Neználek. Všechny talenty, něcoStar apod. nesleduju. Farma mě kdysi zaujala prostředím a pravidly hry a líbila se mi. Teď už se mi ani prostředí, ani NEpravidla nelíbí, ale jsem slaboch a nemám sílu se odpoutat. Jsem nejen závislák, ale pořád (naivně) doufám, že příště bude líp.

64
Franz
Reagovat

Já už si také myslím, že tajemný přítel Kikiny ve Švýcarsku je jako Tajemný hrad v Karpatech. A možná, že za drátky tahá zrovna Markíza. Jednou někdo vykřikuje, že zablokoval opuchlé kreditku a sebral auto. Potom se na netu prozrazuje, že Kikina je dávno doma. Všelijaké tabulky o duelech, které nejsou pravdivé. Asi vcelku dobrý fejk, teda přímo trollí zprávy, které mají účelně ovlivnit diváka. Podívejte se, jak chudák Kikina dopadla a tak ji v případném finále pošlete hlas.
Dokonce i ten vztah s Lulínkem může být z její strany účelový. No, nechme se překvapit co bude dál, ale nevěřme všemu co nám chtějí nabulíkovat.

65
Jája
Reagovat

To už se tam zkokotili všichni chlapi? Jak to říkal Klingon – po smíchu přijde pláč (jojo, karma je fiňa), tak hoši, kdo bude první brečet?
https://farma.markiza.sk/aktualne/1982069_farmari-sa-spojili-proti-spolocnemu-nepriatelovi-znicim-ho-psychicky?fbclid=IwAR3g8q5d-s0hrXSN6ra9rJsCKS03vSp2DpddF0IaEIZc2rI2SQbydRtJ40s

66
Ajda
Reagovat

https://farma.markiza.sk/aktualne/1982069_farmari-sa-spojili-proti-spolocnemu-nepriatelovi-znicim-ho-psychicky?

Tento týden u mě Gabo ztrácí i těch pár plusových bodů, které získal. Ta závist a žárlivost z něj čiší, i když ji schovává za boj o čistý charakter budoucího vítěze.

67
Jája
Reagovat

Zase špatné slovíčko. :D Takže trošku jinak:

To už se tam zjašili všichni chlapi? Jak to říkal Klingon – po smíchu přijde pláč (jojo, karma je fiňa), tak hoši, kdo bude první brečet?
https://farma.markiza.sk/aktualne/1982069_farmari-sa-spojili-proti-spolocnemu-nepriatelovi-znicim-ho-psychicky?

68
Wally
Reagovat

@Ajda: Asi je rád za teplé chlapské slovo. Zatím nikdo z chlapů se k němu moc dobře nechoval A hlavně Rado. Proto asi ta nenávist.

Zajímala by mě Rasťova reakce na chování Vlada a Robiňa po útoku Golema. Zatím si hřeje na prsou dva hady.

69
Lenka
Reagovat

@Lentilka.. dekuji za vysvetleni, ja uplne stejne jako Svitka -/ vsechny souteze jako star a talenty jdou mimi me.. Na Farme jsem zahackovana a nemuzu prestat koukat :))). I kdyz je to des. Tento zacatek byl tak blby, ze jsrm si myslela ze to vzdam, no zvedavost byla silnejsi a uz v tom jedu. K Robinovi bych rekla, ze nechzel byt ft , ptz vi ze na to nema.. chlapci ted drzi koalici dilem podlezaji FT a dilem vladovi.. jen Rado je zase chlap a maka a netento se.. tim myslim ze chce dat imunitu kike.. vlado si myslim Rada nevezme, a ostatnich se boji..

71
anonym
Reagovat

Gabo s Rasťou se pomátli, mají v gatích, jen Rada vidí :-) zkušebně chtějí do boje s Radem vyslat Vlada, jenže ten má taky v gatích :-)

Největší radost mám z Ivetky, dost špatně nese, že není FT, docela s tím počítala. Imunitu taky vesele projela a jasně, může za to zase Rado. Já mu snad začnu fandit :-)

72
Wally
Reagovat

Sluhové Kikina s Radem. Za Vladem všichni chodí a radí koho do duelu. Rada moc nechce. Kikina nechce imunitu. Rado mu radí Rasťa, když je oslabený – ideální soupeř.

73
sofa
Reagovat

coze je tu tak mrtvo i chvilku po novym dilu? hihi to asi ten letosni prvni snih vas tak zmrazil))

74
sofa
Reagovat

Boha!!!!!! mít u jidla v kuchyni urnicku so zdechlym zajacom heheeeeeee fakt se z toho Martina letos snad po….

75
gunar
Reagovat

naturlich,kuchynsky oltarik pre mrcinu

76
sofa
Reagovat

Indianka Prstekova s kalumetom

77
Wally
Reagovat

@sofa: A to si jako myslíš, že tomu králíkovi dělali kremaci? :D)))

78
gunar
Reagovat

Tá Kika už ma ric ako štýrsky valach

79
sofa
Reagovat

@Wally: určo ne))) tak mozna ve štábu vysypali popelniky do flašky..a zaukolovali Martina k neverohodnemu vykonu

80
Wally
Reagovat

Zdálo se mi to nebo si Ivetu vzala Marfušu jako poslední?

81
Wally
Reagovat

@Wally: Marfuša.

83
anonym
Reagovat

@Ajda: Nervy na pochodu :-)

Leze Robiňo na nervy ještě někomu nebo jsem zaujatá?

84
Svitka
Reagovat

Začíná jít do tuhého, nervozita stoupá a zgúňajů už všichni. Malinu už Farma a především farmáři nebaví, všeho má až po rohy a řídí se vlastními pravidly.
Rado je nas..štvaný, že je slouha, temné stíny jeho povahy opět vyplouvají na světlo: při fotbálku je třeba zničit soupeřova brankáře útokem na hlavu, při Vladově volbě 2.duelanta bude Rado u stolu třímat v ruce vlastnoručně brutálně vyrobený nůž! A podle ukázky z dalšího dílu zřejmě si i Kika něco odskáče.
Ostatní kluci východniarští se chovají jak puberťáci. Baby ze Západu, kromě Kiky, dávají navenek najevo, že jich se nějaký duel netýká, ale ve svém „klubu“ jej samozřejmě řeší.
Je očividné, že Ivet by ráda tahala za nitky, ale už si moc netroufá. Ale přece jen: Vlado přece musí vědět co se o něm po straně povídá.
Ach jo! Snad aspoň bude foukat přiznivý vítr a všichni vyrobení draci úspěšně vzlétnou, než některý z duelantů vylítne.

85
Franz
Reagovat

Šdulín to je nervák. Když použiji, jeho neustále opakující frázi, tak přímo brutal rapl. Naivita přemlouvat Vlada, aby si vzal do duelu zdravotně indisponovaného Rasťa.

86
Ajda
Reagovat

@anonym: Mně úplně strašně od první chvíle. Tupoň bez mozku.

87
anonym
Reagovat

@Ajda: To jsem opravdu ráda, že to mám stejně, už jsem si myslela, že mu snad ubližuju. Něco tak blbýho se potká málokdy.

@Franz: Rado silně přehrává, je to taky nervák, ale alespoň vypadá dobře, na rozdíl od těch ostatních pánů říkající si „mušketýři“, kteří už ani neví, čí jsou. Jejich konspirační teorie u FT je něco jako kucííí na písečku. Rasťo mi už zdravotně oslabený nepřipadá, jinak by nelezl do fotbalu.

88
Svitka
Reagovat

@anonym: 83: Moje počáteční sympatie velmi brzy poztrácel. Schovává se za ženskou sukni (Nikinu), není schopen vlastního názoru a když už, tak jaksi divně pokřiveného.

89
anonym
Reagovat

@Svitka: Ano, pokřivený je do morku kostí, za mě dost nepříjemný mladík. Jsem zvědavá, co z těch úkolů zvládne zorganizovat, měla jsem pocit, že mnoho z toho zadání nepochopil.

90
anonym
Reagovat

https://farma.markiza.sk/aktualne/1982187_nad-gabom-sa-pomaly-stahuju-mraky-chysta-sa-podraz-od-najlepsich-kamaratov?

No vida a Rasťo sundal i límec, když mu Gabo řekl, že je kripl:-)
Gabo zůstane sám jako kůl v plotě, tak dlouho nevěděl, kam se strčit, až narazil na ty nejlepší z nejlepších :-)

91
anonym
Reagovat

Je to jen hra, tak ať každý dělá co umí a může. Jen mi nejde „přes pysky“ některé chování, Držela jsem palce Gabovi, asi už ne :-) Ale komu? Proboha, tam nikdo není :-D

92
Ajda
Reagovat

@anonym: U mě Gabo lehce vedl, ale uplně se mi zprotivil, co se přidal k té svaté trojici. Radovu imunitu nevydýchal. Rado ať je jaký je, aspoň se na něj dobře kouká, občas trefně glosuje. A z holek snad z nouze Romana, tahle Farma letos nemá favorita.

93
Franz
Reagovat

@anonym: Podobnost jak z filmu – Císařův pekař a pekařův císař. „V zájmu civilizace“ – sejdou se tři, potom dva, nakonec jeden, ale nezůstane nikdo. To stejné na Farmě.

94
Lady XL
Reagovat

Co to? Žádné info z vysílání?? 😀

95
Lenka
Reagovat

Mila Lady, i Panacek je odrazem deni na Farme.. :). Nuda nuda nuda. Ja u toho usnula. Zcela predvidatelne vykoupili trhovcum vsechno, co bylo k mani. Zapas ve fotbale soudcovala Evelyn, dostat ji dolu z jejiho posedu byl problem.. pravidla asi k nicemu. Nerozumim. Pak se mi zavrely vika.

96
Jája
Reagovat

Evelyn ze strachu, že spadne z empiru nepískla Robiňovu nastřelenou ruku, Rado protestoval a dostal „žlutou“, pardón někdo byl barvoslepý, „oranžovou“ kartu. Přírůstek do sekce kriplů – Vlado má velký předduelový fotbalový úraz „posunuté“ koleno. Že by hrál na neschopenku? No co, může si vzít do duelu stejně postiženou Barboru. :))

97
anonym
Reagovat

@Jája: Kriplové se tam množí velkou rychlostí, před duelem jich přibývá. Pro Vlada je to omluvenka, vezme si podobně „postiženého“ :-)

98
Lady XL
Reagovat

:-D :-D Děkuji, děkuji. Náhodou jsem to po ránu našla opět na XT a stihla shlédnout….
Lenka – máš pravdu – nuda, nuda, nuda. A Vláda bych poslala už někam. On snad čeká, že mu někdo řekne – vezmi si mne, já to s tebou rád prohraju…. A mimochodem, není to proti pravidlům probírat, koho si chci vzít do duelu??? Ale proč se ptám, že? Tam přeci pravidla existují jen, když se to Borisům hodí…
Nekamenujte mne, ale já prostě fandím (vlažně) Radovi. Je tak nějak furt svůj, taky se mi líbí jako chlap (vzhled). Jen ať proboha neudělá tu koninu, že by dal Kice tu imunitu! Jinak tam mám další dvě osoby na nutný odstřel, neb tam jsou na dvě věci – na nic!! A to Bašu a Nikču-Marfušu. To jsou dvě naprosto zbytečné postavy, fakt jen do počtu a Ivetě pro bafání z lulky…
Jediné, co se mi v tomto dílu líbilo, byly záběry na zvířátka

99
Lenka
Reagovat

@Lady xl Zcela s tebou souzním, Z té hrozné bídy a nudy snad jedině Rado. Ostatní chlapi jsou jeden horší než druhý. A ženské nakonec jakbysmet. Jsem zvědavá, co nakonec Vláda ponoukne k tomu, koho si vezme. která lobby bude silnější. Ale ani bych se nedivila, kdyby něco jiného promylsel a něco jiného řekl u stolu. Někdy mám pocit, že mu huba mluví něco jiného, než chabá hlava myslí. Na něho bych tam nerva neměla.

100
Svitka
Reagovat

@Lenka: Jo, na obrazovce se dění jeví nudně, ale účastníci to jistě mají jinak.
Vlado by si měl dát pohov s kronikou F XI a raději psát svůj „Deník malého poseroutky“. Už se na něj nedá dívat, ani ho poslouchat. To, jak všechny obchází, otravuje a doufá, že se mu někdo sám přihlásí do duelu, je trapné. Nechápu, jak tenhle člověk zvládá stresy a řešení problémů v běžném životě. Taky jsem si všimla, jak si užíval svoji provokativní chvilku, když bonzoval Rasťovi, že jej Gabi nazval kriplem. Nejmíň 3x to zopakoval. Bolavé kolínko se taky hodí do krámu – duelu.
Fotbálek nemůžu komentovat, protože mě nebaví a ani mu pořádně nerozumím – v tom druhém je na tom možná Evelyn stejně (pokud jí křivdím, omlouvám se).
Nevím, jestli výhra, TOHLE sladké překvapení, jak ho avizoval hospodář, je přesně to, na co se farmáři těšili. Možná opravdové sladkosti by jim byly milejší.
@Ajda: 92: Mně se na Rada dobře kouká, když splňuje 3 NE: nemluví, neobjíždí rukama svoji hlavu ze všech stran a nešťourá se v nose v přítomnosti ženy.
Fakt je těžké někomu fandit.

101
anonym
Reagovat

@Lady XL: Poslední věta říká vše.

Rado je pěkný chlap, mám na něho slabost už delší dobu :-) Ale nesmí se šťourat v nose, ostatní se snažím přehlížet, nos ale tolerovat nemůžu:-)

103
babi
Reagovat

@Svitka: Možná, že si Vlado myslel, že při úrazu přišel Rasťo o sluch, tak mu zopakoval, že Gabo o něm řekl, že je „kripel“ 7 x !!! Přitom Gabo to myslel v dobrém, že jedinou úlohu (kolébku) splnil „kripel“ = chorý, indisponovaný.

104
Lady XL
Reagovat

Jsem ráda, že mám s některými stejný pohled na Rada, tj. i na to šťourání :-D. Fakt je tam problém fandit nějakému chlapovi – Gipsy: vyčůránek, ruce jdou šejdrem, žádné charisma. Rasťo: nesedí mi od začátku, takové pánbíčkáře nemám v oblibě. Pořád v nich vidím ty, co si myslí, že když si „koupí odpustky“, že jim vše projde, navíc se chovají stejně zhovadile jako nevěřící… A Rasťo mi fakt nesedí i povahově. Vlado: dokud se nestal sluhou a tudíž nebyl pod drobnohledem, tak v závětří proplouval, byl jakoby nekonfliktní, no ale jen za střízliva. Taky mu neprominu tu scénku s Gipsy a Romčou na posteli. A v posledních dnech je totálně na odstřel – totálně se po… z toho, že musí do duelu (přitom si to fakt zavinil vlastní blbostí) a už není prostě chlap. Teď ta komedie s kolenem. Vždyť ani neměl úraz, prostě se holt jen trochu víc hýbal a kolínko si namohl. Holt mu není 17… Ale chopil se příležitosti a bude dělat raněného a pokud vypadne, tak jen kvůli tomu kolenu – haha. Gabo – upřímně, mě nesedí od počátku. Fajn, je jiný, ale on je hlavně sobecký. Nejdřív je JÁ JÁ… a pak zase já a možná pak ostatní., když tam není rodina. Pokud by ho nehlídali, nebo si nebyl jistý, že ho někdo uvidí, snědl by veškeré jídlo, jen aby se on najedl. A bylo by mu jedno, že by na ostatní nezbylo. Nelíbila se mi scéna, kdy se domáhal od Rada vrácení almanachu, když mají ještě jeden k dispozici. Je přeci jasné, že by minimálně ten jeden měli mít sluhové vždy k dispozici, protože jeden z nich jde do duelu (tady navíc vyhrožuje Vlado, že vezme Kiku nebo případně Rada). On kolem toho dělal scény jakou dobu, dokonce jsem myslela, že mu ho snad půjde ukrást do sluhovní noclehárny….. Holt se bál, že ho nebude mít neustále po ruce, protože je stále s ním vidět. Zkrátka mi Gabo nesedí, i když má občas dobré „hlody“.
Ženské proberu jindy :-)).

105
JanaH
Reagovat

Markíza musí mít radost, když Kikiny zhrzený „priatel“ vykecal finalisty. :-D

106
Franz
Reagovat

Kika s Radom prežili vášnivú noc: Nohavičky išli dolu!
https://farma.markiza.sk/aktualne/1982316_kika-s-radom-prezili-vasnivu-noc-nohavicky-isli-dolu

Další králíci z klobouku. Sluhovňa asi změní název na něco úplně jiného. Co ta asi zažila.

107
Jája
Reagovat

@Franz: Poslala ho včera do ri.ti tak šel vedle k sousedce. :D

108
Franz
Reagovat

@Jája: Já vím že byla výměna slov, ale večer bylo velké usmiřování. Jak se říká na Záhorie – kocúr bol v trúbe. :-)

109
Jája
Reagovat

@Franz: Nepochopil sousedku? :D :D :D

110
Wally
Reagovat

Rado dal imunitu Kikině. Vlado si vzal Marfušu a zdůvodnil to zraněným kolenem. Kdyby byl zdravý tak by si vzal chlapa. Podle Ivety si měl vybrat někoho jiného.

111
Ajda
Reagovat

Iveta měla pravdu, měl si vzít ji. Když vypadne Marfuša, hrozí, že bude Iveta FT 😢

112
Wally
Reagovat

@Ajda: A jestli bude dodrženo pravidlo, že v ukázce vyhrávající duelant vypadne, tak se máme na co těšit :(((

113
Lady XL
Reagovat

Díky za info. No ještěže měl „to koleno a tak mohl výběr „spravedlivě“ zdůvodnit …. slaboch. Co na tom je, říct,chci zůstat,beru si toho,s kým mám šanci…. (a chlapů se bojím).
Co na to Marfuša? A držím palce Marfuše, ale jen proto,aby nebyla Iveta za FT!!

114
Ajda
Reagovat

Nezranit si koleno při kopání, musel by se oběsit na provaze při pouštění draka. To by se duelu vyhnul zaručeně.

115
Lenka
Reagovat

Myslim ze Farma uz mele z posledniho. Soutezici chteji vydrzet co nejdyl. Borisovcum dochazi inspirace, jake zapletky by vymysleli. Rado me potesil, ze se nepo.. a dal imunitu kikine. A vlado nezklamal blbabolenim u oznaceni druheho duelanta. Asi by tu kikinu fakt dal, a tak musel neco rict, hold marfusa mu prisla na jazyk. Ne ze bych ji fandila, ale mela by ho vyklepnout 3:0 at uz jde s tim nestadtnym ksichtem do pryc..

117
Franz
Reagovat

@Jája: Tak to je bomba. Asi zasloužilý pracovník soc. prc.
Lulínek pracovat umí dobře to je falt, ale tak trochu, jen když se mu chce. Více toho nakecá a hlavně silácké řeči. Včera ty je namachrované slova o tom, že chce být pořád sluha, protože ty chlapy všechny bude sekat a vyhazovat. On je prostě jen „brutální“ ukecánek.

118
anonym
Reagovat

@Jája: Úplně mimo mísu to není, momentálně nedělá nikdo, kromě sluhů. Nože a draci, na nic jinýho nemákli. Invalidi odpočívají, baby si žužlají hubu nebo fajku.
Ivetka přišla i o flek v kuchyni, kupodivu to jde bez ní. Jídlo od Kiky vypadalo i kapku líp, než některé šlichty Ivety. I tu čalamádu dělala nějak zvláštně, asi to tak taky jde.
Když se konečně odhodlali na chodník, tak ho zase zmrvili, Robinko svůj původ nezapře, zdechlej jako prase, blbej ještě víc. Kouká, kde co ošidit a ulejt se.

119
anonym
Reagovat

@Franz: Tak mi, prosím tě, napiš, kdo tam není ukecánek a maká jako divej, tento týden :-DDD

Rado je taky žvanil, o tom žádná, ale když něco dělá, tak pořádně, to se mu ubrat nedá. Určitě tam není největší břídil a lenoch. Nemám důvod mu nějak podkuřovat, ale když byl za sluhu Rasťo, nebo Vlado, tak jim chodili ostatní i pomáhat a baby v kuchyni zaměstnaly Ivetu a šly si dáchnout.

120
Lady XL
Reagovat

@anonym: Dávám ti za pravdu, Ráno jsem viděla včerejšek a souhlasím. Nikdo tam nic nedělal kromě nože a rádoby snahy udělat chodník. Rado měl pravdu při stole. A moc se mi líbilo, jak dostal Rasťa s dotazem ohledně jeho práce pro farmu…. Když došly Rasťovi argumenty, což bylo velice brzy, tak odmítl s ním dál mluvit. A měl opět Rado pravdu, že se tentokrát úplně vykašlali ostatní na hospodářský den a neuklidili farmu. Vše nechali na novém páru sluhů, protože už tušili, kdo to bude a chtěli se pomstít. A ženské, když vidí, že Kika zvládá vařit, tak si neodpustí, že by mohla dělat rychleji… A byl tam snad problém, že by měli jídlo pozdě? Nikdo nic přeci neříkal… A když Gabo sluhoval, tak Romana mu musela sama taky pomáhat, ten nezvládl ani utírat nádobí rychleji…. „Kecy v kleci“ tam má každý, ale Rado k tomu i pracuje. A Gipsy? Klasika, tito se vždy diví, že se jiní diví, že oni nepracují, když oni přeci jsou unavení už z toho opírání se o lopatu… Teď jsem prvně viděla, že umí udělat sýr a evidentně ho tam už Iveta dělala, ale asi jen ona a teď Kika.

121
Lady XL
Reagovat

Koukla jsem na tu ukázku a musím se smát. Smát se Robiňovi – prý já makám celý den…. Cože???? Po těchto slovech by měl dát režisér ukázky, jak vylehává, jak polehával se svou kamarádkou, jak se vykecává .- prostě dělal a dělá vše jen ne práci! Pak jsem se musela smát nad Rasťom, jak mu vrtá v hlavě to označení a špekuluje, zda je to „za celou farmu, za tento týden, zda to není myšleno ironicky“ …. A pak ten záběr, jak oni tři tam leží a Rado štípe dříví a Kika vedle řeže…. :-D

122
Wally
Reagovat

No tak hlavně, že to není Iveta.
A souhlasím s tím, že Rado tam z chlapů dělá nejvíc. I Kikina. Ta překvapila hned na začátku, jako jediná se starala o zvířata. Ať byl Golem jaký byl, tak máknout uměl taky.
O Robiňovi se snad nedá ani mluvit, toho jsem u práce snad neviděla. Rasťo je pracant teoretik a Vlado je voyaer.

123
anonym
Reagovat

@Lady XL: :-D Za tyhle záběry díky, to se hned tak nevidí. Jim to snad vůbec nemyslí, Rasťo dostal hlavičku, budiž, ale Vlado to schytal do kolene :-)))

@Wally: Souhlasím, pornoherec jako člověk nula, ale dělat uměl. Když už je tedy řeč o práci, jinak to bylo stvoření hrůzostrašné.
Robiň je naprosto typický a ukázkový produkt svých předků.

124
Ajda
Reagovat

Robiňo po asi třetím rýpnutí do země u rylování prohlásil, že jeho monotoní práce nebaví, že ji odmítá a nebude dělat, což ukázal i při řezání dřeva atd. Tak co od něj čekat? Jak už se neválí s Holzmankou, tak coby FT vyvaluje šunky v posteli s jedním nenažrancem a dvěmi kriply. Klasika, on má vždy důvody, proč makat nemůže, ale ve finále dělá vždy nejvíc – hubou.

125
Johana
Reagovat

Děvčata, a nekřivdíte trochu Robiňovi? Vždyť zmanažovat chod celé farmy je těžká dřina od rána do večera a je jedno, jestli se šéfuje od psacího stolu, nebo z pelechu:)
Na začátku, když s Deyou vyhráli souboj o zařazení mezi farmáře, jsem si říkala, že to je docela šikovný a pohledný chlapík a možná i můj fanoušek…opět jsem byla vedle jak ta jedle.
Podle mě byla u Golema ta jeho pracovitost čistě účelová, na efekt pro kamery, nebo když byl FT a potřeboval mince…jako sluha vyspával celé dopoledne, zvířata zanedbával, na dojení se vyprdnul, v kuchyni nic moc nepomáhal, raňajky po poledni.

126
anonym
Reagovat

@Johana: Za jeho sluhování a FT pochcípaly křepelky, Malina chytla zánět vemene, ztratilo se několik kusů drůbeže, ani ty slepice nedokázal spočítat :-)

127
Johana
Reagovat

@anonym: jo, jo, a že kozenka už nemůže ani chodit, jak má plné vemeno, si všimla Kikina a ten pracant to začal řešit až pak tím, že pověřil mistra dojiče Vlada.
Pobavil mě včera Gabo. Chybí mu prsten, svatební cesta, hostina, manželská postel, ale odteď bude mít jiný život…že vraj po svatbe je to iné, pribudne aj brucho… :-DDD

128
Jája
Reagovat

Dnes si nachystejte kapesníčky a něco silnějšího do skleničky. Poteče krev, hóóóódně krve.

129
Lenka
Reagovat

@JaJa.,,. Zeby Vlado vykrvacel z kolene? :-)

130
iv
Reagovat

@Jája: 116: Hospodář by si své dojmy a hodnocení, kdo je tam pracovně nejlepší, měl nechat pro sebe, neovlivňovat průběh hry.

132
Jája
Reagovat

@Lenka: Další hlava, která bude zlikvidována za nebezpečný fyzický kontakt a vypadá to na lékařskou péči. :)

133
anonym
Reagovat

Pěkná scénka byla, když si Nika v duelantském přístřešku stěžovala Vladovi na svůj, jak jinak, než zdravotní stav, když má stres tak má vyšší tep a nemůže dýchat a z toho má obavy a Vlado poodešel dva metry, že si musí uprdnout. Tohle jeden nevymyslí, musí se to fakt vidět:-)

134
Jája
Reagovat

To bylo řečí a smíchu než Vlado vyřkl osudové jméno. A hle co to s falešnou mírotvůrkyní udělalo:
https://farma.markiza.sk/aktualne/1982450_iveta-ma-obavy-a-skoncila-v-slzach-najde-este-motivaciu-bojovat-do-konca?

Přidat komentář