Panáček v reality show

Farma 11: Týden plný chaosu, Gabriel nezvládá velení

29. Listopad 2019 | napsal(a): | reality show: Farma 11 SK

titlfarma

Rasťo šel do duelu s tím, že jedině on může být vítězem. Nic jiného si nepřipouštěl, hnala ho nenávist a zároveň závist k Radovi. V této zášti ho podporovali Gabo i Robiňo. Slzavé údolí, jaké věčně hladový farmář předvedl po vypadnutí Vlada, to se neopakovalo, ale i tak je opět farmářem týdne. Padají tresty za porušení pravidel ze strany sluhů, jsou víc než směšné. Jeden den starost o zvířata a masáž „nejpracovitější„ Ivetky. Gabo coby farmář týdne chce být přísný, často je trapný a pořád u něj vítězí láska k jídlu.

Za sluhy volí FT Ivetu a Robiňa. Tento týden za trest žádný trh, žádné mince. Do duelu nemusí jít automaticky ani jeden ze sluhů. Imunitu vyhrává Baška, ale měla namále. Iveta ušila polštářek ve tvaru čtyřlístku halabala, víc tvar kola, Evelyn jí ho neuznala. Chlapi šití vzdali a raději rýži použijí na vaření, než cpát ji do polštáře.

iveta
Iveta porušuje pravidla

Úkoly od hospodáře

1/ Dokončit chodník
2/ Trest – 30 cm do hloubky odebrat prasatům písek a nahradit ho novým
3/ Dětská prolézačka – šplhadla
4/ Trampolína – stačí smontovat
5/ Den Nadace TV Markíza – nachystat balíčky pro děti do tří nemocnic. Musí obsahovat dvě svíčky, jednu ozdobnou lahvičku a dvě slaměné ozdoby
6/ Dárkové koše pro návštěvy. Každý pro tu svoji a jeden společný pro Evelyn.
7/ Každý si musí ušít jeden kus jakéhokoli oblečení
8/ Výzva – přijeli dva profesionální kuchaři a týmy soutěžily o lepší menu (za mě ztráta času)

duel11

Volba duelantů

Volba byla tajná. Tajná až tak, že později podle písma věděli, kdo a jak hlasoval. Prvním duelantem je Robiňo.

Plnění úkolů vázne. Do chodníku se nikomu nechce, dodělávají ho s odporem. FT je nahání k práci, sám má víc ruce v kapse, práce ho nebaví, jídlo pořád na prvním místě. Chtěl by padesát mincí, ale zdá se to nereálné. Prasata se dobře baví, farmářům se z písku zvedá žaludek. Útěk prasátek je zábava pro všechny. Gabo neumí rozkazovat, úkoly se dělají chaoticky, žádná práce není na 100%.

Robiňo si za soupeřku do duelu bere Romanu. Podle něj je to člověk, který na farmě nic nedělá. Ona teda přiznává, že se nepředře, ale něco málo za ní vidět prý je.

Pokračuje finiš s úkoly, čeká je noční směna.

Jak dopadl konec týdne

Prolézačku ani nezačali vyrábět, chodník je pořád nedokončený. I tak jim Martin odevzdal 44 mincí! Asi se dobře vyspal, jinak to nechápu.

V duelu zvítězila Romana 3:1. Jediný bod získal Robiňo ne za disciplínu, ale v rozstřelu, protože ušitý čtyřlístek Evelyn neuznala ani jednomu. Celý duel to vypadalo, že to Robiňo vzdal, Romana se nyní cítí pomalu už jako vítěz Farmy. Ona potřetí vyhrála duel, ostatní se mají zamyslet, co mluví, protože někdo tam ještě nebyl ani jednou. Vyjímkou je Rado. Zbytečně silná slova, protože duel byl očividně postavený v její prospěch. Být v něm s holkou, tak lehké by to neměla.

Psychologické okénko „svokry“ Gizky bylo pro někoho poučné, někoho nudilo, těžko soudit nakolik jela podle scénáře, protože ona není žádná odbornice, veškeré informace měla od štábu.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 11 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 207
1
Wally
Reagovat

dostali 44 mincí
přebírání luštěnin vyhrála Romana 1 : 0
puzzle vyhrála Romana 2 : 0
ušít čtyřlístek neuznali to ani jednomu, rozhodla rozstřelová otázka vyhrál Robiňo 2 : 1
almanach vyhrála Romana a tím celkově 3 : 1

2
Wally
Reagovat

Romana dostala od Gisky imunitu na další týden.

3
Lady XL
Reagovat

Děkuji za info Wally! 😁

4
anonym
Reagovat

Jsem docela na rozpacích. Romana se vrátila jako namachrovaný sebevědomý spratek. Na jedné straně chápu, radost se dá projevit různě. Zřejmě je nachystaná do finále a nedej bože vyhrát celou Farmu. Nemluvě o imunitě, kterou, předpokládám, měla Gizka nařízenou předat Romaně.
Duel se mi nelíbil, všechny 4 disciplíny vyloženě babské, fazole, puzzle, šití, almanach. Dělané Romaně na tělo. Tohle vyhrát musela i kdyby nechtěla.
Gizka probrala každého jak jí asi bylo nařízeno, vynechala Gaba, kupodivu ani Ivet nebyla středem vesmíru, jak je zvyklá a odnesla to Kika s Radem, Romana se vnutila.

5
Lady XL
Reagovat

Jé teď naprosto jasné,proč dostal Rado zrovna teď ten dopis! Možná ležel ve štábu už nějaký týden… Prostě manipulace a důvod dostat tam tu ženskou. Holt jiné séélebrity už jim tam dobrovolně nejdou… A imunita byla připravena konkrétní osobě. Ach jo….

6
anonym
Reagovat

@Lady XL: Tak to bude, myslím si totéž a Romana je tam „totálně nasazená“. Nabubřelá suverénka, vyhraje duel ve fazolích a puzzle a hned je ve finále :-)
Teta Gizka je multifunkční umělkyně, poradkyně ve vaření a především je odbornice na mezilidské vztahy, i z toho největšího hajzla udělá beránka, škoda, že nedostala do parády mušketýry:-) Rado z ní byl na větvi, Kika už tak ne. Jenže Radovi nepomůže ani svěcená, natož Gizka. Hošan se zamiloval a zřejmě objevil nový světadíl.

7
Franz
Reagovat

@anonym: To je hodně přehnané. Já to vidím jinak. Imunitu Romana možná dostala na základě doporučení štábu, ale rozhodně při rozhovoru s Kikinou a Šdulinem měla paní Gizka pravdu. Ve všem jsem s ní souhlasil. Rado se zamiloval třikrát tolik než Kika. Přiznal se, že ženskou a sex potřebuje pořád. Kikina ho od začátku jen využívala jako určitou berličku. Je tak zvyklá ze svého života. Musí mít kolem sebe několik milenců, kteří se o ni finančně postarají. Rado pro ni v civilním životě bude zajímavý, pouze jen když vyhraje celou Farmu.
Gizka ty dva pěkně „propláchla“, ale ve všem s ní souhlasím.

8
Lenka
Reagovat

No ja teda nesouhlasim Franz. Borisi uz nevi coby, nakonec se dockame v pristi farme, ze smichaji vsechny sve projekty dohromady a bude z toho modre z nebe s primym prenosem z telerana a farmy.. za me je Gizka debilni porad, vsechno nahrane a par chudaku zneuzitych.. ono reseni lidskych povah a hlavne zivotu na obrazovce, udileni rad a soudu je proste nesmysl z podstaty.. vcera ten rozhovor byl tendencni a mel byt moralizacni, proto kika pochopila, ze ji odsuzuje a rado to nepobral a taky ho jakoze omlouvala ze je zamilovany.. za me uplne mimo misu. Kuka ma naopak plusove body, ze si rada nenarokuje, i kdyby vyhral.. prave ted mohla kout zelezo a venku se prizivit. Notabene nevim proc to ted borisi resi, kdyz tam vsechno uz probehlo, o matejovi a te jeho v sluhovni a kdekoliv jinde ani nemluve..

9
anonym
Reagovat

@Franz: Co je přehnané? Že se Rado zamiloval jako puberťák a jde hlava nehlava? Já mu tohle docela věřím. Jestli to někdo bere jako hru Farmy, je to Kika a nijak to nepopírá, říká, že venku může být všechno jinak. Vždyť ty tohle píšeš taky:-)

Gizka se nacpe všude, kde se řeší mezilidské vztahy, ale patent na to opravdu nemá. Mě tato paní nenadchne. Ale pokud má někdo pocit, že pomůže, ať se k ní klidně na rady obrátí, já ji tedy nepotřebuju.
Pravda se z obrazovky a RS vyčíst nedá, každý má tu svou. Když se do toho zaplete znalkyně mezilidských vztahů je z toho zase jen její pravda, Kika má právo s ní nesouhlasit cítit se třeba i dotčeně.

10
Lenka
Reagovat

@anonym: jesteze te tady maaam.

11
Wally
Reagovat

Prosím vás a Giska je kdo? Odborkyně z lidu jako Štika nebo má fakt na to nějaký inštitůt?
Pořád hledám ve včerejších skoro 4 hodinách, to co se musí vidět, že to nejde napsat, jak tady bylo včera zmíněno. Pro mně jediné zajímavé bylo nahánění mangalice a buchtičky obalené mouchami. Jinak totální nuda.

12
anonym
Reagovat

@Lenka: Kdo občas tetu Gizku viděl coby Svokru, ale fakt jen občas, protože vidět každý díl by bylo nadlidské, tak si úsudek udělá. To je už lepší Uzel coby sexuální poradce přes obrazovku, s ním je alespoň sranda, i když vzhledově je kapku ne zrovna, jak to slušně napsat, prostě by mohl vypadat třeba jako Rado :-)

13
anonym
Reagovat

@Wally:
Teta Gizka je žena z lidu s mnoha letitými zkušenostmi, tedy něco jako Štiková, jen v jiném podání. Markíza tuhle návštěvu zase docela pos….
Mouchy v pudingu, snad se jim je dařilo vylovit. Byly ještě maličké, zřejmě čerstvě přišly na svět.

Mně se vůbec nelíbil duel, jak se neoháním Borisovcema, tak musím, včera zapracovali na jedničku.

Z Romany se mi začínají dělat pupynky stejně jako z Ivet, naštěstí včera Ivetka nedostala velký prostor. Zato Romča se rozjela, dle jejích řečí to vypadá na návštěvu psychiatra.

14
Lenka
Reagovat

Jj Gizka je hlavne zlatokopka, a poradkyne, kucharka, zpevacka.. proste mnoho v jednom.. ale poradne nic.. za prachy proda vlastniho dedecka😃.. jeji nazory k vztahum na farme jsou k nicemu. Myslim ze Romanu hodne rozhodilo, ze hlavne rado pri duelu radil robonovi.. mel ho bliz. Ona asi neslysela, ze vetsina farmaru ji chtela zpet. Ona je jak male decko, mejte me radi, bo ja to chcu. A kdyz ne, tak fnuka.. jinak opravdu duel na prd. Je to cimdal vic smerovano jen na nekoho.. vzdycky kdyz dokoukam, tak si rikam, jak dlouho mi ta zvedavost, kam to dodrbou vydrzi.. uz se na to neda divat. Ale cumim furt.

15
anonym
Reagovat

Jááááj, Gizda dostává na frak:-)
Romana je rozmazlené sebestředné ufňukané stvoření, z duelu má pokaždé bobky, i když hrdinně žvaní, jak se nebojí a zabojuje a půjde naplno:-) teď vyhrála a je na koni. Už se vidí s výhrou v ruce:-) Jestli budou disciplíny nachystaný pro ni, jako teď v duelu, vyhraje.

Budu čumět až do konce.

16
Jája
Reagovat

Zlatý hřeb večera Extra Farma – ještě horší než príhovory tetky Gizdy. Sešli se dva tři, napřed bylo chachacha blabla, pak se přidalo chichichi blekblek a závěr vyzněl chachichachi blablek ze kterého vypadlo farmarské bábetko.

17
anonym
Reagovat

@Jája: Neviděla jsem, ale hned jak budu při čase se podívám, jestli tam byl Robiňo se svou kráskou a do toho Šmahel, bude to určitě výživné :-)

18
Johana
Reagovat

U mě z včerejšího duelu veliké rozpaky. Přemýšlím, zda byl záměr borisů Romanu tak okatě zvýhodnit, nebo totálně ponížit jejího soupeře nějakými fazolkami a šitíčkem. Pravda, Robiňo si za to může sám. Kdyby nebyl s.áč, vybere si do duelu Rada a i kdyby odešel, odešel by jako chlap.
Před duelantskou chatkou pindal Robiňo jak DonKikotů král, ale největší hlod večera a možná i celé Farmy 11, vypustila opět Ivet kvůli pokousanému prasátku ,,Je to také škaredé, jak ho vyčlenili…fúúj, príde mi to jako chúďatko Mirka…doslova“ ( při citlivém přednesu této slovní perly umělecky zamlžený zrak )
Co se týká návštěvy Gizky, za mě naprosto zbytečná, pominu-li selfpromo její kuchařky, plná klišoidních frází a rádobychápavých keců.
Kikiny mi bylo až líto, čekala jsem, že Gizke řekne do očí, že nemá právo moralizovat, pokud o to někdo nestojí.

19
Jája
Reagovat

@Johana: Iveta takhle mluví celou dobu na farmě. Má totiž mezi mozkem a hubou nainstalovaný překladač. Myšlenka :Čtyřnohé prase bylo vyčleněno z kolektivu stejně jako ta dvounohá sfiňa ze sluhovně. A překladač vyplivl „chúďatko Mirka“. :D :D :D

20
Ajda
Reagovat

44 mincí? Za co? Martin rozdává podle toho, jak se vyspí?

21
JanaH
Reagovat

@Johana: ať tak či tak, já jsem ráda, že potupně vysmahl právě na fazulkách, makáč s rukama v kapsách. :-)
Jeho špitání Ivet po vypadnutí taky stojí za zmínku.

Že by byl snad sráč si nemyslí ani náhodou, u Šmahlíka názorně předvedl. Tam měl pindů ještě víc, a lepších!, ten nejšikovnější a nejsilnější mladý muž po Jurkovičovi. Rado ho vraj zmanipuloval, aby si ho nezobral, ale KEBY si ho zobral… ! :-D Další v řadě, co netušil nic o Farmě a duel pustil, pochopitelně, když viděl ty babské disciplíny.
Šmahlík nevěřícně civěl, občas zapomněl i zavřít.
Uřvaná Holzmannka tomu dala další, hlubší rozměr.
Se musí slyšet, když vidět nestačí. ;-)
Nekonečná tupost… no čo už.

Hospodár Martinko nerozdává podle zásluh, ani podle toho, jak se vyspí, ale spíš podle pokynů, či?

22
Jája
Reagovat

Přemýšlela jsem, zda tady dát tento projev, ale něco mi říká, že Romana došla do fáze, kdy přestane být „tolerantní“, přestane s tím „sebeobviňováním“. Ta placka od tetky pro ni bude dobrým startérem. Tak snad nás pobaví.

https://farma.markiza.sk/aktualne/1983603_romana-sa-po-vitaznom-dueli-neudrzala-farmarom-povedala-svoje?fbclid=IwAR3rIOwKyH1RPTH9fTQ3MxRlHjIBK9k3e0oKm7nIJeNrs1CQW8Rgd5AtSe8

24
anonym
Reagovat

Kokos, pozeral som, je nás tu iba už 6 – 7, tu nikto nieje šikovnější ako ja, mohol by som vyhrať.
Větší debil nikdy na Farmě ještě nebyl, kde tohle na Slovensku vyhrabali, čert ví :-)

Extra byla lepší než celý duel i s tetkou Gizkou.

25
Wally
Reagovat

@Jája: Ale zapomněla chudinka ukřivděná dodat, že ten první duel holky projely. Takže tam je vlastně nějak na dluh.

Podle Robiňa jsou asi ve finále asi R+K a Gabo. A mně to asi přijde nejspravedlivější. Každý má plusy i mínusy. U ostatních vidím spíš jen ty mínusy.

26
anonym
Reagovat

Další jeho dobrá hláška: Načo mať ženu peknú, keď nieje pracovitá a múdra. Nika je pracovitá i múdra. Doufám, že dostal za tohle od slečny Holzmannové přes hubu:-)

27
Aža
Reagovat

@Jája: Ex Farma je někdy už trapná. Zitron,
který se směje sám svým vtipům, až jsou mu vidět i krční mandle.
S Robiněm to byla ukázková a poučná Extra F.
Chlapec získal sebevědomí a utvrdil se v tom, že jeho vzdělání, praxe i výchova jsou
správné.
Nic se nemusí učit, nemusí pracovat, ale i tak je ten nejlepší, nejpracovitější.
Inu, kam se hrabou gadžové.
Myslím, že Šmahel obávaje se nařčení z diskriminace, tlumil své odpovědi a jen
kulil oči.
Těžko jsem rozuměla Robinově mluvě, ale porozuměla jsem proč Romové se
nesnaží o vzdělání a práci. Nic z toho nepotřebují, vše je jim už dáno.
Ten dělá to a ten zas tohle a všichni dohromady….. pozor at vynikne ten nejlepší,
pod tímto přístřeším…

28
Jája
Reagovat

@Aža: Ono Šmahel je moderátor na baterky, ale musím uznat, že ze sebe mačká co může. Zitrona jsem zvládala asi tak první tři-čtyři kousky a ty dvě králhovny – na farmách jedna línější než druhá – rozvedená serebrita komentuje 15 minut hehehe a do toho jedno „moudro“, Bubko se 30 dílů učí udělat z drápů srdíčko, mezitím se ožere jako carský důstojník, že na oči nevidí, kamera jí vidí do žaludku z opačné strany a uzavře to chrastavou hubou po tetování.

29
Peťulínek
Reagovat

Nevím na co tahle farma vůbec vznikla to mohla Romana přijít do Modrého z nebe a tam ji dát 75 000 euro. Čistě dámské disciplíny když chcou feministky rovnost tak tam dejte pílení dřeva a přetahovaní lanem. Cistý scénář kde vítězkou bude Romana. Ta imunita žádný komentář jakože, že Romanu vychovávala babka tak měla zlé dětství pokud vím tak ji mamina z itálie posílala babině peníze, a ne nemalou částku. Druhá věc, že Romana chodila za školu brala co brala pila co pila není chyba ve výchově. Ten bar kde Romana pracuje není bar, ale bordel. Snad už to vyhraje raději i ten Gabo než tahle ta postříkaná zlatá mísa nic více neudělala skalku dělala baška. Co se týká zbytku, že je to scénář nechce se mi věřit, že baby jako ivetka baša romana kika dělali prakticky dárkový balík pro ty děti celej týden šaty mají za 2 hodiny, a tohle není poprvé. Nějak se mi nechce taky věřit, že Radko říká, že za hodinu napíli 13 koleček když tohle udělám sám za 10-15 minut za hodinu mám něco přes 50 koleček. Výhru si nezaslouží nikdo snad jenom radko, ale vyhraje to Romana

31
Zdeněk
Reagovat

To není možné jak tam tlačí lenivou Romanu. Na to se dívá možná milion lidí a markizi nevadí nebo neví co je to poctivost a spravedlivost hry. Farmář Martin by měl chodit kanálem údajně Romana jeho rodina. Hnus hnus hnus.

32
JanaH
Reagovat

Hlásání: kašlete na city, ochladilo se, zatopte si. ;-)

33
Lentilka
Reagovat

Finále Farmy 13.12.

34
Ajda
Reagovat

@JanaH: Topím naplno, díky 😂👍

35
JanaH
Reagovat

@Ajda: za málo.
Podzemní potrubní pošta funguje naprosto spolehlivě, tak se občas o něco podělím. ;-)
Já odložím zátop „na indy“, i přesto, že mezitím určitě nějaký Hujer tady všecko vykecá. :-D

36
Ajda
Reagovat

@JanaH: Normálně bych si počkala, ale zrovna tento týden bude dost náročný, asi u ranní kávu farmu nezvládnu.

Všichni, co si přitopí, prosím vydržet. Něco jiného je info hned po odvysílání, to je každého rozhodnutí, zda mrkne na diskusi :D

37
anonym
Reagovat

@Ajda: Třeba tady nikdo ani nemrkne a skladiště zůstane v klidu a nic se nevykecá, já si dám pozor:-) Stačí jedna Hujerovina :-)

38
sofa
Reagovat

Romana je drzá jak lázeňská veverka Povolte Gabovi fyzické tresty

39
JanaH
Reagovat

Hmmm… do teď skoro 1000 návštěv a 2200 shlédnutí, to je nemrknutí jak sviň. :-DDD

40
Jája
Reagovat

@sofa: Ty fyzické tresty bych povolila na Gabovi. Velký bič a malý dvůr. Však on by hejbnul tou shnilou prdelí a práce by mu odsejpala od ruky. Ne jenom mít pracky v žrádle a cpát do sebe jako nezavřený. On není zpomalený, on je zadřený. :D

41
anonym
Reagovat

Gabovi by neuškodilo pár na zadek, já bych ještě přetáhla rozmazlenou Romanu, sebestředná uječená kravka. Jak je za vodou tak je silná jako turek, jak je v ohrožení, třepe se víc jako čivava a jen podlízá. Odporná povaha, babička na ni zřejmě byla moc slabá. Třeba z toho holka ještě vyroste.
Gabo silně ožil po vypadnutí třech mušketýrů, škoda, že chlapíci nevyletěli trochu dřív.

42
Olga
Reagovat

Romana z toho nevyroste.je zla a nedovedu si predstavit,ze jednou bude matkou.Od zacatku jsem fandila Gabovi,ale Kdyz rekne ze je hezci nez sestra tak nemam slov.Strasne mne zklamal.

43
JanaH
Reagovat

… šiš! :-DDD

44
anonym
Reagovat

@Olga: Nezdá se ti, že to je styl jeho rádoby vtipnosti? Každý to má jinak, on nemá téměř žádnou mimiku, naštěstí smajlíky kolem sebe sypat nemůže, jen on ví, jak to myslí. Třeba se tam segra objeví a uvidíme:-)

45
iv
Reagovat

Z Farmy (sleduji dost poctivě každoročně), u mě převládá úlevný pocit, že je mi jedno, jak se závěrem režie naloží a koho vytipovali do finále.
Odlehčení pravidel (někdy platí, častěji ne) mi vadí. Obdobně to bylo i v předchozích letech, letos změn udělali hodně. Podle mého ke škodě věci, ale na celkový dojem je zatím brzy:)

46
Svitka
Reagovat

Komedie – to je podtitul F11, jen k smíchu to moc není. Myslím, že diváci se spíš ironicky ušklíbají. Čím dál míň situací je tam uvěřitelných.
Duel byl k uzoufání, soutěžní disciplíny jedna velká fraška. Zoufalci byli oba duelanti, i když každý jinak.
Martinových 44 mincí mně nepřekvapilo, už se blíží konec. Jestlipak půjdou pro chybějící mince do stanovené počtu hledat poklad?

Korunu pátečnímu dílu nasadili Borisi vysláním jakési ženštiny, která po pár minutách proslovu na mě dělala dojem, že každou chvíli ji vyraší bradavice na nose a na rameno vyskočí černý kocour. Brr. Já ji předtím neznala, pořad Svokra neznám, ale je mi jasné, že není o co stát. Když si ji někdo vyhledá dobrovolně, tak ať si sní, co si navařil. Ale na Farmu toto nepatří. Nevím, jestli mají farmáři ve smlouvě, že musí snášet i to, že se jim jakási samozvaná psycholožka bude montovat do života. Vždyť oni jdou s kůží na trh, oni si jsou vědomi, že Farma jim více či méně, někomu jen kratičce, někomu déle, změní život a nikdo za ně nic nevyřeší.

Imunita pro Romču mne lehce zvedla ze židle, ale ostatním, i vypadlým, farmářům musí těžce ležet v žaludku.

Já jsem zvědavá už jen na návštěvy.

OT. to vyskladňování před termínem taky svědčí o tom, že ne vše se Narkóze podařilo.

47
Lady XL
Reagovat

Je mráz, byla jsem zatopit :-). Koukám, že nám Gabo pěkně přibral, tedy aspoň v tvářích je teď jak sysel. Teď očekávám od většiny zbylých, že se začnou odkopávat, pokud tam někdo něco hrál, či se aspoň ovládal. Já si o Gabovi myslím, že není úplně takový, jak tam předvádí. Už tu někdo vzpomínal, že tam vždy režie namixuje různé typy a vždy stejné – Gabo pro mne dosazen coby typ podivína, samorosta – viz Miro, který v prvních dílech Farmy byl na zabití a všichni jsme se divili, co to tam to individuum dělá a pak se postupně měnil (pro mne se prostě stával sám sebou), až to pak vyhrál. V jednom ale Gabo nehraje – je velký žrout a sobec. A jídlo asi řeší i v rodině… No však uvidíte. Změnila se nám Romanka, jak má imunitu, tak jí narostla křídla a už si přestává hrát na rádoby roztomilého diblíka, kterého jí nepapá už ani Gabo. Ta u mne spadla na samotné dno – no pravda, ještě před Ivetku. Už dřív tam každá „sélebrita“ někomu dala imunitu (pírko…) a vždy to byl někdo protekční.

48
anonym
Reagovat

https://farma.markiza.sk/aktualne/1983729_ukazala-romana-svoju-skutocnu-tvar-farmari-su-znechuteni?fbclid=IwAR2_jj9Gqf3Nq1Jf4xFxUIKNdFYMWWN2zW4pKTDuFzWGsgI6cuqMGvA8s5w

Trocha nápovědy na večer snad neuškodí, kdo nechce, nemusí se dívat :-)

@Svitka: Příště by mohla Markíza zařadit Poštu pro tebe.

49
JanaH
Reagovat

@Svitka: teta Svokra Gizka si hlavně určitě ráda a ochotně udělala vlastní promo. :-)
Nastoupila připravená… nastartovaná na Kikinu, kterou zdrbala jak sirotu a Rada slovně ohodnotila Elánovským hitem „Zaľúbil sa chlapec“ (buďme rádi, že nezpívala) s tím, že mu hned vypíše PéeNku.

To Narkóza pohnojila, přinášet info z venku bylo zatím tabu, tím spíš přímo od Borisů, něco málo prozradily farmárom až návštěvy.
Zas jeden prvek z VyVolených… cíleně rozhodit a znejistět, ať žije drama.

50
JanaH
Reagovat

Při dnešním príhovore Evelyn se mi chvílemi (spíš často) otevírala kudlička v kapse… :-/

51
Jája
Reagovat

Otevřu oko u televize – slyším podezřele povědomý hlas a ona na mě čumí a vnucuje mi skoro za sedm stovek ve slevě plech hluboký a plech nízký (prý k použití i jako víko). Ta psychobaba tetka nevímčí „svokra“ mi za chvíli vyleze i z ledničky. No fujky. :(

53
JanaH
Reagovat

@Wally: ten, kdo nemá IG, neuvidí nic…
Palko nemá veřejný profil.
Jinak tento seznam už byl k mání i od bývalých farmářů i od Markízy samotné.

54
Wally
Reagovat

@JanaH: Aha, tak pardóóń. No nič. Já ten seznam viděla poprvé.

55
JanaH
Reagovat

@Wally: já ho poprvé četla určitě na ofiko stránkách Markízy.
A stejně mám dojem, že se nedodržuje. Nebo chodí farmári někam „šopovat“. :-))

56
Johana
Reagovat

Já se nechci Romany zastávat, je to drzý fracek na pár facek, ale není dojení ještě pořád v povinnostech služky? Ta radši spokojeně a potichu zgúňa kolem sporáku…podojí někdo jiný a ještě vznikne konflikt.

57
JanaH
Reagovat

@Johana: já se klidně Romany zastanu. :-D
Bo večer uvidíme, že „někdo“, kdo bude mít při konfliktu nejvíc káravých řečí, tak tentýž „někdo“ udělá později naprosto totéž, přidá několik „pádných“ výmluv a konflikt se konat nebude… Aha! :-D

58
anonym
Reagovat

@Johana: Sluha vyfičel, zůstala jen služka a FT má určit, kdo bude „pomáhat“. FT nařídí a onen dotyčný jde udělat, taková je teorie, ale na této farmě nic neplatí, takže došlo k hádce. Romanu vyslal do kravína, protože mu vzala posledního kámoše mušketýra, si myslím, má na ni pifku:-)
Ivet si máchala ruce v těstě, udělat 60 kusů seleckého či secelského drobného není jen tak a Gabo jak má před sebou vidinu žrádla, tak by Ivet dojit ani nenechal i kdyby se o Malinu přímo rvala.

60
Johana
Reagovat

@anonym: máš pravdu, zní to všechno logicky…když já si na Ivet zasedla, no:))

61
JanaH
Reagovat

„Sekulské drobné“ dělali i loni.

62
anonym
Reagovat

@Johana: Nezasedla, ona je protivná sotva promluví, co promluví, sotva se usměje:-) Dobrovolně by k Malině nevlezla, poprve dojila jako služka, jinak se jí vyhýbala víc než Evelýna. Jak cítí nějaké vaření nebo pečení už se k tomu hrne, aby nemusela pohnout zadkem venku.

63
Bejcice
Reagovat

@Olga: Siiisi, to byl vtip preci! :-) Vsichni uz zname Gabi Gabi Gabiho. To snad nikdo nehohl vzit vazne. Jeho segra bude jiste kocka! :-)

64
Olga
Reagovat

No doufam,ze to byl vtip.Ja mu asi dofandim.Ovsem to co dela ta Kikina s temi vlasy uz mne vytaci.

65
Wally
Reagovat

Ft je Gabo. Iveta si myslela, že bude ona , ale nakonec zjistila, že to říkal každému.
První návštěvu měla Baška.

66
Lady XL
Reagovat

Vůbec se mi nelíbilo,jak Evelyn šila do té dvojice! A fakt se mi nelíbí,že přináší info z venku. Celé zpovídání bylo velmi trapné. Dopis od Robiňa byl jedna velká cikánština. A nevím proč,nějak mi přijde,že dostal i návod … Všechny popudil mimo Romany a kámoše Gaba. Jakoby si nechtěl znepřatelit favority,o kterých už ví,že budou ve finále. Co kdyby něco káplo… a nebo se aspoň chvíli hřát v jejich společnosti na výsluní… Nevím,zda vůbec počítal s tím,že si to všichni řeknou – že např.on sám chodil a říkal,že je třeba vyhodit Romču… Přišlo mi,jak když chce poštval Romanu na Rada a tím i Bašku a pak další. A opakuji se už – Romča je zákeřná a evidentně projekční postava….

67
anonym
Reagovat

@Olga: Ježišmarjá, co dělá Kikina s vlasama? Něco mi uniklo? :-)

68
Lenka
Reagovat

Myslim, ze s kikinou a vlasam je to mysleno, ze ona kdyz nema cepicu, tak s nima furt pracuje, prehazuje, rozpousti a zas dava do ohonu. Evelyn je trapna, s tema kecama jak moralni policie. Myslim, ze se tam dely horsi veci, co meli borisi resit, nebo mohli a neresili. Robino nezklamal, napsal vyplod choreho mozku, zcela v intencich sveho kmene. Jeste musim napsat, ze kamosku bych si z zenskych na farme teda nenasla. Uz jsem rada, ze bude konec, nejak se mi z nich zveda kufr. Chvili bude abstak, ale asi se mi ulevi..

69
anonym
Reagovat

@Lenka: Aha, já se lekla, že to je něco vážnějšího:-)

Já bych nechtěla žádnou ani za sousedku, i když, třeba v reálu tak hrozné nebudou. Extrémní situace vyvolávají extrémní reakce.

70
Lenka
Reagovat

Jj, ja se uklidnuju, ze je to RS😃.. ze to, co vidim neni realita. Ale byla jsem ted parkrat na plasticke chirurgii, tedy ohl ruky, ha ha.. a mela jsem pocit, ze jsem taky v nejake RS.. byly tam mlade slecny, ktere resily upravy vseho mozneho + jsem si vyslechla, co jsou priority.. chlapa hlavne s prachama, a nic nedelat.. taky tam byl jeden, ktery zcela vazne rikal, ze vzhledove k sobe jen modelku.. z reci byl vyhazovac v baru.. byla to dobra sonda do zivota asi urcite skupiny lidi.. ja z toho mela oci na vrch hlavy.. bylo tam hooodne Kikinek 😁

71
Svitka
Reagovat

ad Lenka 68, 70: S oběma komenty souhlas. Já jsem si u Kiky všimla (několik posledních dílů), že kromě popsané manipulace s vlasy, pořád nosí tu hučku s bambulí. I v kuchyni, kde se topí a evidentně nikdo jiný žádný hlavokryt na sobě nemá. Že by ochrana před černou energií :)) ???
Evelyn šla té Jedubábě ve stopách a fakt byla trapná, resp. štáb ji vmanévroval do zbytečné, nevhodné situace.
I když jsem zpočátku doufala, že se Robiňo aspoň trošku vymkne z charakteru minority, jak ji znám, nestalo se. Pouze potvrdil dvě přísloví, která na něj pasují: Každý ci..ro… hádá podle své planety a Dědictví krve se nezbavíš.
Romča = VyVolená. Howgh!

72
Jája
Reagovat

Volba duelanta je jednoznačná jen ze strany mužů. Osud všech dam je v rukou … Rada :D

https://www.youtube.com/watch?v=qez9eAfiALY&fbclid=IwAR1R81bbzX4hkrLORt4LIzDwAnOdCxNSkNnyj1RqcBGlt-kwtbnOClowR1c

73
Johana
Reagovat

To, co včera Romana předvedla, bylo chování přiožralé, nebo zfetované trubky…extaticky mlela nesmysly a nevypadla z ní ani jedna souvislá, smysluplná věta. Začíná mi připomínat bláznivou Hrčkovku z pětky, ale ta aspoň týden mlčela na peci a byl klid.
Pokud je toto Romanin přirozený projev, její přirovnání se k Malině sedí, akorát Malina je na tom o dost lépe psychicky.

Evelyn přiznala, že hodně a ráda řeší cizí vztahy, ale ten včerejšek si mohla odpustit. Bylo to zbytečné a trapné. Každý ať si zametá před svým prahem.

Jediný Gabo mě včera pobavil, když soustředěně zkoumal ušní maz. Čekala jsem, že olízne:)

74
JanaH
Reagovat

To, co předvede za komédii z klobouku vytažená služka mě rozesmálo možná ještě víc, než když Gabo poznamenal, že je hezčí než jeho sestra. :-DD

75
Jája
Reagovat

Jako narkoman si dávám již třetí dávku a se škodolibostí mně vlastní si vychutnávám Gabovo geniální rozhodnutí a zásah psychotetkou očarované Radovy ruky. :D :D :D

76
JanaH
Reagovat

@Johana: Romaně stačilo k jásavé radosti, že jí Robiňo blábolodopisem zalichotil a na ostatní nakydal. Bylo to upřímné. :-D
Jinak plně potvrdil to, co jsem o něm onehdá napsala.

PS. Na IG Robiňa si zájemci můžou pustit videjko z duelu z akce „Popoluška“. ;-)

77
JanaH
Reagovat

@Jája: mně se strašně moc chce k tomu něco připodotknout, ale fest si sedím na rukách! :-DD
Jauvajs!

78
Wally
Reagovat

Jestli je služkou Iveta, tak věřím tomu, že tam bylo napsané jen jedno jméno. :D)))

79
Jája
Reagovat

@Wally: Ať je to tak nebo onak, vymyslel to dobře a vtipně zvolil losujícího. :D

80
Wally
Reagovat

@Jája: Ale teď je otázka, když se tak najednou dodržují pravidla, jestli je volba platná. Sluhy určuje FT. Aby dotyčná nevznesla reklamaci.

81
anonym
Reagovat

@Svitka: Já si zase všimla, že v kuchyni Kika chodí v tílku a několik druhých má zimní bundu, prostě proti gustu… Vyhodit přednosti? :-) Jen aby to nebylo prd platný, na to už doplatilo hodně bab :-)

@Johana: Tys ale nechutná :-) Jinak souhlas, Romana a Malina by v klidu mohli mít stejný příbytek. Ta holka je na pár zprava zleva.

Gabo začíná být akční, docela baví:-)

82
Jája
Reagovat

@Wally: Způsob volby není pravidly dán. Jméno z losu přečetl FT – tím byl sluha určen a stěžovat si může jít tak akorát na lampárnu. :D

83
Jája
Reagovat

@Wally: Otázka je, zda stihne Gabo lístky zlikvidovat, než je postižená fúrie objeví. :DDDD

84
anonym
Reagovat

@Jája: Nechci Gaba podceňovat, ale tedy já si myslím, že tam napsal všechny hvězdy. Fakt je, že v něm se nevyzná asi nikdo, zřetelný je jen ve žrádle:-)

85
Wally
Reagovat

Robiňo sa vyhráža Radovi na IG. Dnes bude prohlášení. :D))))

86
anonym
Reagovat

@Wally: IG nevlastním, tudíž nevím, ale věřím, že je to pochoutka. Oni cikánčata veru znajů ako se pomstit. Mají to v genech.

87
Jája
Reagovat

@Wally: V Teleránu měl šplechty, že si měl vzít Rada a vyhrál by, protože je silnější. :D

88
anonym
Reagovat

@Jája: Měl si vzít, když je blbej, tak to silák projel :-)

89
Lady XL
Reagovat

Jak to víte, kdo bude služka? Nebo jen tušíte? Z ukázky jsem to nepoznala… Ale v jiné ukázce slušně bouchne dveřmi Iveta s tím, že zvířata nemají vodu, jak to Gabo zařídil. A kdo se ozve? Romanka – a diví se, proč se Iveta rozčiluje? …. Prostě ona (R) si dělá co chce.

90
anonym
Reagovat

@Lady XL: Je tady befel, neudávat infa z dílů Farmy, pokud nejsou odvysílané Markízou, Sice mi to připadá na hlavu padlé, do této doby se tady dávalo co se kde sehnalo, ale řídím se adminkou:-) Zítra budeš vědět víc:-D Promiň.

91
Wally
Reagovat

@Lady XL: Právě z té ukázky si myslím, že bude Iveta. Proč by jinak věděla, že zvířaty nemají vodu?

93
anonym
Reagovat

@Wally: Tož bude, ale je to zatím tajné, páč to ještě nebylo na Markíze:-D Promiň, ale je befel držet hubu :-D se směju, ale je to fakt.

94
Wally
Reagovat

@anonym: Já si jen tak spekuluju a odvozuju z ukázek. Dopředu nekoukám. Stejně tak spekuluju, že ve finále jsou R+K a Gabo. A na spekulování žádný zákaz nebyl vydán. :D)))

95
Ajda
Reagovat

@anonym: Néééé, špatně pochopeno!!!! Nevadí mi jakýkoli link odkudkoli, ukázky, články, Fb, IG….. Mně jen vadilo, že tady jeden začal popisovat předem páteční díl hodně podrobně, včetně duelu. Stáhnout dřevo umí každý, nic jiného mi tu celou dobu nevadilo. Takže tak :D

96
Jája
Reagovat

@Ajda: Ale zase, když někdo tu možnost nemá, proč mu předem kazit potěšení, zvláště z dnes výživného dílu, že? :D Jsou lidé, co cíleně nikam nechodí a nehledají co bude a jak bude. :)

97
anonym
Reagovat

@Ajda: Snažím se to pochopit, jen snažím :-)
Ale nebudu konkretizovat. Tady si každý pindá co chce a najednou befel? Tak tohle snad mělo proběhnout od začátku. Z mé strany zase jako vždy souhlas :-)

98
anonym
Reagovat

@Wally: Zákaz byl vydán adminkou, takže sorry, diskuze je dána befelem:-)
Do řiti, o co jako jde? O nic. Ale dohadovat se fakt nehodlám, adminka má rozkaz!!!!
Jdu na jiný pořad:-D

99
anonym
Reagovat

@Ajda: Ajdo, pokud je nějaký řád diskuze, dej vědět od prvopáčktu. Je docela nepříjemný najednou srazit paty. Od začátku Farmy tady se dávají odkazy, FB, Instagramy a podobé.drby nedrby, náznaky, nenáznaky, ale o tom ta Farma je. Pokud chceš tohle všechno srovnat, jen tvůj problém, ty jsi adminka a podle tebe to bude fachčit. Asi tak.

100
anonym
Reagovat

@Ajda: Dřevo ne všichni umí stáhnout, to snad víš, ale to není podstatné, podstatné je to, že se může diskutovat, až se to povolí Markízou a teď tebou, nic proti tobě, ale je to směšné dávat hranice, když do této doby byl ring, volný. Jinak si tě považuju a nic proti tobě.

Já se klidně schovám, o nic nejde, je to prkačka :-)

101
Lenka
Reagovat

Holkýýý prosím klíííd. Chápu všechny strany. Ale už nás tady chodí a píše tak maličko. Pamatuju roky, kdy to tu žilo, dělaly se ankety, psalo se o soukromí – to se taky nemělo. Tak se nehádejte. Já např. dřevo nestahuju, ani to neumím, a ani ty informace dopředu nepotřebuju. Baví mě spekulovat. Ale když sem někdo něco dopředu proflákne, tak se nezblázním. nejde o život. Nakonec taky to občas není pravda.

102
Wally
Reagovat

@anonym: Pravidla jsou tady léta daná. Nevyprávět předem zhlédnutý díl, dokud nebyl v TV. Odkazy si můžeš otevřít, záleží na tobě. Ale když se bez varování začtu do příspěvku a je to rekapitulace toho co teprve bude, tak mi to taky vadí.

103
anonym
Reagovat

Pravidla léty daná fakt neznám, nejsem tady léta, takže sorry. Nejsem věštkyně.
@Wally: V poho, ať se dají na začátku diskuze pravidla a není co řešit, ale mít strach a obavy něco napsat taky není fér. Navíc, když dobrá třetina se na to těší. Tím tohle končím a drž se taky nevykecat, co nemáš :-) Já si uvážím podle sebe :-)

104
Ajda
Reagovat

Spoilery i nadměrné OT se tu brzdilo vždy, vždy problém, napříč RS. Nechápu, celou dobu klid, linky na kdeco, ale proč popisovat dulel den předem? Proti spekulacím tu nikdo nic nemá. Strach něco napsat začínám mít já. Šlo mi o druhé, už to neřeším, pár dní do konce, pište klidně ve čtvrtek vysledek duelu, finále, vše povoleno.

105
Wally
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=GjO1tYlqB_U&fbclid=IwAR1Y8T72i3BYxDFdlTAVU2ojjIzI50l6i-xpw9wvca20IqAq1F4XCtR8_QA
Další návštěvu by mohla mít Iveta. A kdyby vypadávaly v pořadí, jak jim chodí návštěvy, tak by se mi to líbilo. :D)))

106
JanaH
Reagovat

Twl, už zase? :-DD
Uchvancancující myšlénkové pochody, to je lepší jak celá Farma.

@Wally: marná snaha, se ti divím…

@Ajda: a tobě se divím ještě víc, nechat se uřvat čímsi v hysterickém oblouku.
Příště tě pošle natvrdo do baracky, jako ondyno. Si „to“ tady pěstuješ, dobře ti tak. ;-)
A jako teda vážně můžu dopředu napsat výsledek finále? To je dobré vědět. :-DD

107
JanaH
Reagovat

@Ajda: a dobře teda, jak chceš… první duelantkou je Ivet a v pátek pápá Ivetko. :-)

Což mi připomnělo: proč ses, Wally, v minulém vlákně domnívala, že duel nebude? :-)

108
Jája
Reagovat

@JanaH: No ty bláho, chvíli tu nekoukám a tady guláš.
K tomu výsledku finále přidej hned počet hlasů – kolik kdo dostal? Mmch, tipni si, kdo nebude slavit Mikuláše v kuchyni a bude jen vztekle závidět a druhý kňourat v budkách?

109
JanaH
Reagovat

@Jája: tipovat mi netřeba, já to vím. :-D

110
Jája
Reagovat

@JanaH: Myslím, že se Ajda zmínila, že duel nebude, a to hned po tom, když jsem na hloupou otázku napsala, že tento týden vyhraje Gargamel. :D :D :D

111
Jája
Reagovat

@JanaH: Tak hoď duelanty do placu, ať se zasním. :DDD

112
JanaH
Reagovat

@Jája: dál nepovím. Ať ti poví, předvede se a ještě lépe a jasněji zazáří ten, kdo tak moc touží po tom diskutovat dopředu. :-D

113
Jája
Reagovat

@Jája: Ruším 110. Už mi drhne paměťový šuplík. :DD Byla to Wally. :) Já na dotaz odpověděla, že VYPADNE Gargamel.

114
Wally
Reagovat

Sluhové Rado a Iveta, která plakala, že nebude pracovat jen sluhovské povinnosti.
Návštěva přišla Marfuše a Romaně.

K duelu z minulého vlákna: na blbou otázku blbá odpověď. Přesně tak jak psala Jája výše.

115
Wally
Reagovat

Ještě k spravedlivosti – kdo měl být služkou. Iveta s Marfušou a Kiknou tvrdily, že to měla být Baška :D))))
Baška 2x, Romana 3x, Kikina 1x, Marfuša 1x a Iveta 1x.

116
Lady XL
Reagovat

Wally děkuji za info! Jak já jí to přeju uff 😁

117
anonym
Reagovat

Nemám potřebu zářit dopředu, nejsem nazdobený vánoční okno :-) Ale jsem ráda, že si nemusím dávat pozor na každou zprávičku, holt, líná huba holý neštěstí.

Na farmě to kapku vře, na jednom hnojišti víc slepic je vždycky problém.

Návštěva Romany mě dostala, bylo to něco jako zájezd, měla jsem pocit, že Romana nikoho pořádně nemá kromě babky, ale kdepak, babka byla jen jedna ze zájezdu. Začínám věřit, že Romana je příbuzná Martina, ten když s ní mluví, září jako vietnamská světýlka, oba dva.

119
Svitka
Reagovat

@anonym: 118: Má smůlu, on není „pod obojí“ jako Romča.

120
anonym
Reagovat

@Svitka: Nedošlo mi, že Romča je oboustranná. Ta paměť.
V každém případě nevěřím, že chudinka Romanka měla tak strašné dětství, až se z ní stal rozmazlený fracek. Docela mě i překvapilo, že se k ní příbuzenstvo chová jakoby už měla výhru v kapse.

Zdobení perníčků bylo pěkné, Gabo si je políval polevou, tohle sníst, tak mě to složí, sladké jako cecek a jak slastně přivíral očička:-) Stejně si myslím, že kapku hraje. S jídlem ne, tam je jasný, ale jinak.

121
Svitka
Reagovat

Mně se nelíbila Gabova volba služky losem, i když dopadla OK. Začal to kdysi Matěj. Ale kde je to obvyklé: nejdřív důvod, potom jméno? Je to alibismus.
Úlohy od hospodáře odpovídají tomu, že je předposlední týden, jen ta Mikulášská nadílka do boty vylosovaného kolegy-soupeře mně jaksi , a to ani na virtuální dálku, nevoní!
Romana se chce podílet na co nejvíce úlohách. Farizejka.
Baška to pěkně schytala od ukřivděné služky Ivet, za nedolití vody zvířatům. Ivet svoji stížnost uplatnila přímo u vrchnosti – FT.
Všiml si ještě někdo, nebo jen já, že když návštěva – zdobička perníků, nabídla farmářům své výrobky, aby si je podělili, Romča hned schmatla 2? A ještě jeden mínusový bodík tahle héérečka u mě má: své návštěvě tvrdila, že Gizka, si ji zavolala do domu FT, ale já viděla-slyšela, že se jí vnutila sama (ale asi to bylo v rámci scénáře).
Zdánlivě OT: když u nás v nemocnici jsou návštěvní hodiny, pacienti většinou mají u postele 1-2 osoby, případně se postupně vystřídají s dalšími. Ovšem někteří, ti z minority, mají obklopenou postel hroznem návštěvníků, gestikulujících, halasných atd. Tak toto mě napadlo při Romčině návštěvě. Asi se jich potřebovalo zviditelnit víc.
Měla pro ně ten balíček nebo ne?
Úsměvné bylo, když Gabka nazvali zetěm a ještě si to pojistili náloží řízků a mísou br,salátu :)

122
Svitka
Reagovat

@Ajda: 95: nedá mi to, abych se i já nevyjádřila. Souhlas s Ajdou, taky to tak vnímám. Ne každý má možnost a taky čas skouknout díly s předstihem. Proč předčasně prozrazovat, že vrahem je zahradník?
Farma končí, už to Narkóza i my nějak doklepeme, ale bude-li ještě další farma, navrhuji nějaké heslo na úvod, tak, jako je OT, aby si každý mohl vybrat a rozhodnout, zda číst-nečíst.
S láskou :)) vzpomínám na Anymouska (F9), který nám předkládal lušťovky . Kdo chtěl, louskal.

123
anonym
Reagovat

@Svitka: Jistě, ale řešit to v posledním týdnu? Ale zase je z toho plno radosti a já ráda potěším druhé:-) Dokud se o mně píše a mluví, tak vím, že žiju a jsem trnem v oku :-)

Kdo nechce, nespouštět.
https://farma.markiza.sk/aktualne/1983918_na-farme-sa-objavila-kristinina-rodina-rado-radsej-zdrhol?fbclid=IwAR1Vprp3_nmTNxHMkRIkXBfYMUCZVRtUhe7TyTdLLH5USAt23_AnZKAQ2CY

Kika je mi z bab nejvíc sympatická, a to jsem myslela, že je to největší mrcha. Kdepak, na to tam jsou jiné.

124
Wally
Reagovat

@anonym: Tak jsi si užila svých pět minut slávy. :D)) Ale já jsem si nevšimla, že by tady někdo něco komentoval dopředu, až na poslední duel. Protože nebylo co. A nebylo třeba cokoliv zakazovat.

125
anonym
Reagovat

@Wally: Děkuju za tu radost. Od tebe dvojnásobně těší.
Jistě, máš pravdu, naprostou, jak jinak. Já se s tebou určitě dohadovat nebudu.

Odkazy z dalšího dílu se tady dávají od začátku, stejně tak se komentují, zřejmě sis nestačila v tom šíleným fofru všimnout.

126
sofa
Reagovat

@Ajda: 104 Prosimte co je to to tady vecne skloňované OT ??? Ctu vaše debaty o Farme uz asi 5 let a furt vim prd)))))))

127
anonym
Reagovat

@sofa: Já bych ti to napsala, ale nevím, jestli můžu za Ajdu, ona sice chytlavá jako někteří tady není, ale aby se zase neozvaly ty některé:-)
OT = mimo téma

128
sofa
Reagovat

@anonym: 120 me to neprekvapuje ze se pribuzni domnivaji ze to ma v kapse,asi spolehaj na pribuzensky vazby a sílu Borisu))))))

129
Wally
Reagovat

@sofa: Off topic – mimo téma. Upozornění, že se neváže k danému tématu, aby mu diskutující nenadávali, co to sem cpe. :D))

130
sofa
Reagovat

@anonym: AHA ))))))))))))) moc ti dekuji))) jinak jste mi vylepsily holky den,,,tem vasim dohadum se smeju vic nez Farme,kde toho moc neni letos..aspon ze na konci s navstevama je par jiskrivějších pasáží

131
Jája
Reagovat

@anonym: Přestaň už střečkovat. Ani mě nebaví číst co píšeš, když se chováš jako Iveta. :)

132
Lenka
Reagovat

K Romane.. nakonec potvrdila, ze se jim neda verit ani dobry den. Po jejich vylevech jsem si myslela, ze je sama jak kul v plote a nema nikoho. Herecka. Mozna je o tom i presvedcena.. ze ona si zaslouzi ohledy, ulevy, a hlavne vyhru. Je zvykla zahrat na city a tim dosahnout sveho a beda kdyz ne. Vcera jsem videla jeji rodiny jen kousek ale opravdu jak minorita. Navic teda navstevy letos probihaji rychlosti meteresku blesku.. ach jo.. letos fakt farma desna.. a to olzovani perniku, no fuuuj.

133
sofa
Reagovat

@Wally: 129 jasne chapu,dík za upresneni,ja to docela chapu ze kdyby se tady z toho stavala chatovaci mistnost kde by se propiralo vsechno mozne asi by to nebylo moc prehledné vzhledem k tematu Farma,a tak i chapu drobet snahu adminů to drzet v rozumnejch mezích,ale na druhou stranu to škrtit příliš a cenzurovat jakekoli odboceni od tematu je taky naprd,postrada to pak lidskost a prirozenou radost z toho si s nekym obcas vymenit nazor i o necem trochu jinem nez striktne o farme.Dokonce jsou ,aspon pro mne,nekdy diskuze osobni mezi lidma tady mnohem vic osvežující a veselejsi a casto velmi vtipné,proste je to koření tady Panáčka.Asi je to na povaze cenzora ,pardon admina, kde cítí hranice unosnosti,ale osobne jsem proti prilisnemu škrceni chutí debatujících. Ale vim ze zivota ze aspon trochu Ordnung muss sein ))))))))))))))))))))))) P.S kdyz se tu nemaj prokecavat osobni veci,skoda ze tu nefunguje neco jako posilani osobnich soukromych vzkazu jednotlivym ucastnikum diskuze,páč jak jinak nekomu cosi sdelit kdyz se tu na sebe prej nesmí dávat kontakty,,a je to myslim skoda,bylo by to plus pro komunitu zdejsi tuším ))))

134
sofa
Reagovat

@Lenka: žejoooooooo!!!! to jedno z mála zajímavýho – návštěvy odbudou za par minut,ani poradne neukazou o cem se ti lide baví,,no hnus fialovej velebnosti. Tklive vzpominam na navstevy na Farme 6 nebo 8…ale i loni treba kdyz prijeli namosureni rodice Dominika bylo to usmevne a zabavne…..a letos prd..kalup a fofr rychle ku konci at uz to maj zasebou…myslim produkce Farmu,vubec letos mam dojem ze to tvurce RS vubec nebavi natoz aby se unavovali tim,udelat to pro divaka stravitelné a zábavné …sakra moc píšu uz koncim))

135
anonym
Reagovat

@Jája: Nápodobně. Víš, co je jednoduchý? Nečíst, prostě mě ignorovat, když je to tak strašně zlé :-)

@Lenka: Něco jako poznávací zájezd. Najednou měla brata, mamu, babku, priatela, gaye, když fňukala, tak byla jako kůl v plotě. Oprsklá, nevychovaná Nána. Jen sbírá drby a dělá drby.

@sofa: Osobní vzkazy? To by byl ale mazec a co z toho, když by to nečetli všichni a nemohli si přidat nějaký posměšek? Buď ráda, že nemáš na nikoho kontakt, ono někdy stačí jednou a je vymalováno:-) Ajda není cenzor, naopak, je víc než rozumná, ale ne vždycky se všechno podaří. A nejde se zavděčit všem.

136
anonym
Reagovat

@Jája: S tím ti zřejmě nepomůžu, nečti:-) Mně taky nejsou všichni sympatičtí, tak to na světě chodí.

137
sofa
Reagovat

jeste si neodpustím- dokud mimo stacionarních dalkove ovladanych kamer pobíhali po farme jeste i kameramani se zvukari nazivo,zákonite to prinášelo zabavnejsí a zajímavějsí pasáže pro diváka,ti lide zachytili vtipné okamžiky protože tam byli přítomni a meli šajna o ději a mohli živě reagovat na okamziky kdy se schyluje k necemu atraktivnimu pro divaka,,jenze kdyz sedí celej stáb s rejžou na zadku kilometr daleko v boude,z tech záberu pevnejch kamer nevycítíj nic k cemu se kdy muze zajimavemu schylovat,proste jak tam chybí ten lidskej faktor,odpovida tomu i studena a ve vysledku nezajimava rezie toho co finálně vidime na obrazovkach

138
JanaH
Reagovat

Pro zakuklené sofa: ale no tááák!
Poněkud chabý pokus, nehodný tvé úrovně. ;-)

140
Lenka
Reagovat

Na odkaz ohl ivetky jsem nekoukala, ale je fakt ze ji to sluzkovstvi porazilo. Kdyby se nepopelila celou farmu u plotny, nelezla kazdemu FT do zadele, byla by zocelenejsi.. jen by me zajimalo, jestli mel gabo v klobouku vsechny, nebo jen ivetku.. kazdopadne me jeji knourani pobavilo. A pokud to vyjde a ivetka pujde do duelu a ven, budu spokojena. Ps. Jsem nepolibena, doprefu nic nevim😳

141
Svitka
Reagovat

Ad Lenka 132: Herečka, nejenže umí zahrát na city, vmanévrovat lidi tam, kam chce, ale nutně potřebuje být středem pozornosti. Nejvyšší čas, aby si jí všimnul S.Spielberg a přiklepl jí pořádnou hlavní roli. Třeba by pak dala pokoj.
Ad Sofa 134: Jj, vzpomínám, jak např. Mirec stál v pozoru před svou přísnou maminkou.

Zajímavé, jak jedna návštěva přijde s dárkem v náručí, jiné na to potřebují dvoukolák. Ivet si libuje, že nemusí moc vařit. Aspoň si může v klidu popovídat se zvířátky. To ona ráda!

142
Jája
Reagovat

Celou dobu silně moralizovala, poučovala, skákala každému FT kolem rici, do kuchyně se cpala i když nemusela, hrála silnou farmářku, která miluje žvížátka. Teď je z ní uzlíček nervů, kudy chodí tudy háže jedovatou slinu, u každého krmení zvěře ječí jak prvnička a říká tomu „povídání“.

143
sofa
Reagovat

@JanaH: Joooj Janina milená :D :D :D

144
sofa
Reagovat

@Svitka: žejooo,to byly kouzelný chvilky vypovidajici o tech lidech,jací uvnitř jsou.. vychova zanechava nejake stopy na lidech….a takova Romana a spol. jí nebyli moc postiženi :D:D

145
sofa
Reagovat

@JanaH: Zakuklené ???? iba multi gender :D

147
JanaH
Reagovat

@sofa: no, pro mě nee. ;-)
Musím říct, že ten pokus o naivitu mě moc rozesmál. :-D
Máš recht, bylo by zapotřebí pořádně vyvětrat.
A možná i definitivně, což by byl pro někoho naprostý konec světa a všech nadějí, hračky v kanále atd. :-DD
Luftovat po farmářsku, pochopitelně, ať nejsem OT, prokritsapána… ;-)

148
sofa
Reagovat

@JanaH: :D :D OT ótéčko ..obrněný transportér…si mě zas podrázdila bránici,az mi z toho pretekla voda z rejže na sporáku)) dobre mi tak nemam tu furt klabosit

149
sofa
Reagovat

jinak tak koukam na Voyo a dnesni dil bude docela vyzivnej

150
Nela
Reagovat

Baška a Romana to je dvojka. Jak dělaly skalku, to byla estrada. Zajímavé je, že se o Bašce nikdo nezmiňuje, tak si opravu jen kouše rty, ale není ji vůbec vidět něco dělat. Totéž Romana, je to herečka a práce jim moc nevoní. Musím se zastat Ivy, kdyby jim nevařila a nenapekla, tak se ani nenajedli. A to tam vařila pro plný počet účastníků. Volba losem se mi nelíbila, nevím kdo mu to poradil, měla jít Baška a Romana, stejně nic nedělají.
Sleduji farmu po 1, ale teď je to nehorší farma.

a
R

151
Wally
Reagovat

@Nela: Nenajedli? Ale najedli. Vařila tam max pro 8 lidí včetně sebe. A ráda si o to řekla, aby byla zašitá. Když pak radila , tak ty její rady byly schválně blbě. (Romana nebo Mirka a kauza množství omáčky).Když je podruhé zvolena služkou, tak jim vzteky málem zbourá celou stavbu Farmy, mírotvorkyně. :D))

152
Franz
Reagovat

Pro všechny fanynky love story z Farmy:
https://www.topky.sk/cl/100313/1843175/Kika-a-Rado-to-vraj-spolu-tahaju-aj-mimo-Farmy–Ma-u-nej-byvat-a—-Vykopla-ho-snubenica–

Tak možná bude i malá chaloupka, koníčci a další zvířecí havěť. :-)

153
Johana
Reagovat

@Nela: podstrojovat především farmáři týdne a přes vyvařování vzbudit v ostatních pocit její nepostradatelnosti byla Ivetina strategie. Naplno využila kuchařské zkušenosti starší ženy, matky od rodiny a složení farmářů z chlapů a mladých husiček ji hrálo do karet. Nikdy však svoje zásluhy nezapomněla připomenout a pochválit se..
Půdu pod nohama začala ztrácet, když se služkou stala Romana a pak Kikina a najednou všechno fungovalo i bez ní.
Kdybych u Ivet viděla aspoň jednou za celou farmu opravdový zájem o zvířata, kdybych jí viděla pohladit psa, nebo kočku, možná by mi tak nevadila. Ona o tom jenom mele a mele a skutek utek.
Doufám v páteční duel Ivet+Baša+dojení koz…na farmu se vrátí kozenky, stejně se už neurčuje FT:)

154
Jája
Reagovat

Já bych raději viděla duel Ivet a Kikina. To by bylo pokoukáníčko, Kikina se umí krásně vyhecovat do neskutečných výkonů a Ivetou by mohla nádherně vyzametat stodolu za ty její blbé kecy na ni a Rada. :D :D

155
Lady XL
Reagovat

Ohledně Ivet – na začátku se sama přihlásila do kuchyně a podle mne se velmi dobře doma připravila,že věděla,co vařit z mála surovin.Že tato situace (málo potravin) může nastat,věděla z minulých farem.Kolikrát totiž jde hlavně o ten nápad,co vařit,co si budeme povídat… A jelikož se holky moc do kuchyně v počátcích nehrnuly,tak to pro ni byla velká výhoda. Taky štáb jí v tomto šel na ruku,když nechával „volit“ pomocníka do kuchyně!!…. No jo a to se Ivetce zalíbilo a bylo to pro ni pohodlné,žádná velká námaha atd. Jojo, chtěla být matkou Farmy,ale i matky se vyhazují z domova… :-)

156
Wally
Reagovat

První duelant je mírotvorkyně.

157
Lady XL
Reagovat

Náhodou už vím a těší mne to :-)

158
Wally
Reagovat

@Lady XL: Náhodou jo? Jen aby!! :D)))

160
JanaH
Reagovat

„Kanapátko“ výjimečně ;-) nekecá. Ještě neodvysílaný díl je fakt dobrý a je v něm dost zábavných momentů i na dvě další pokračování.

161
JanaH
Reagovat

@Wally: hlupáček maličký Robiňo a jeho tupá sekera. :-D

162
JanaH
Reagovat

Ten bubko má na IG anketu o nejkrásnější farmářské tělo.
Kdopak asi vede se 45%? :-D

163
Jája
Reagovat

@JanaH: Ten červený „ovál“ si měl nechat vytetovat na jiné části těla. :D :D Vypadá jak „teplý bratr“.

164
anonym
Reagovat

Pěkná Farma extra, Citronek je sympaťák a vtipný, žádná jarmarková liga.

Obě rodiny, jak Kiky, tak Rada jsou sympatičtější než celé slavné osazenstvo Romany.

@Franz: Musím být nutně fanynka, abych se podivila, že Kiky má svůj byt? Ono to zatím tak nějak vyplynulo ze sténání pana Pau, že Kiky je jen přívažek, kterého on vykopne na ulici a ona bude prosit o kus chleba.
Ve dvou se to lépe táhne, stará to věc, tak ať si to táhnou s Radem jak umí. Takových dvojic už bylo a za pár týdnů po nich ani pes neštěkl a měli svatý klid, nebo se rozešli a taky měli svatý klid :-)

Víc zajímavá je dvojice Robiňa, kterému rozumí snad jen jeho příbuzenstvo a to jen možná a slečny Holzmannové, tam se plánovalo už i bábetko :-) Jen aby jim dobře usínalo, v opačném případě aby řvalo jako máma.

165
anonym
Reagovat

https://farma.markiza.sk/aktualne/1984020_gabova-mama-dala-vsetkych-do-laty-nadejna-nevesta-sa-isla-pretrhnut?fbclid=IwAR2m7KLXfQa_tQ0qcCxMQV5yGIdcZisM6Zje_E2rcom3VtCyu6ujj9F9j0o

Mama je úžasná, který zubař jí dělal zuby? Ale jinak rodinka fajn. Romana se snaží, co kdyby ten Gabo přece jen vyhrál, že?

166
JanaH
Reagovat

Trestuhodný poločas rozpadu!

@Jája: to proto, že ho hřeje vítězství i nad Jurkovičem. :-D

167
Jája
Reagovat

@JanaH: poločas – soutěž s igelitkama. :DDD

168
sofa
Reagovat

@JanaH: :D :D

169
sofa
Reagovat

@anonym: 165 tak to byla mamina s tema bobříma hlodákama? me napadlo ,ze jestli je to segra ,mel Gabo pravdu ,ze je krajsi ako ona ))))))

172
Johana
Reagovat

@anonym: ty zuby jsou její vlastní:)

173
anonym
Reagovat

@Johana: Vzpomněla jsem si na Dívku na koštěti a herečku Drbohlavovou :-) ale jako nic ve zlém.

174
Johana
Reagovat

@anonym: hlodejte si, paní učitelko:))
Jinak má paní zuby krásné a zdravé, akorát je to model pro větší čelist.

175
anonym
Reagovat

https://farma.markiza.sk/aktualne/1984053_na-farme-sa-objavil-novy-chlap-vsetky-zeny-boli-z-neho-hotove?fbclid=IwAR0jPVUE7NAGL03m3mrNCLdbu4vPjI3U63Pz27LDE7KdM4jZjRsDBXkXMdI

Podle řečí jsem si myslela, že to bude další poznávací zájezd. Ono nic. Manžel je stejně vysmátý jako Ivetka :-)

176
Jája
Reagovat

@anonym: Afektovaná stará bréca. :(

177
Johana
Reagovat

Kdo nechce znát finálovou trojku předem, neotvírat!!!

https://www.youtube.com/watch?v=YADCJIRvfIM

178
sofa
Reagovat

@Jája: a tobě je prosimte kolik,ze je podle tebe ctyricítka stara breca?

179
Wally
Reagovat

@sofa: Náhodou v kontextu Farmy to sedí perfektně.
bréca (fam.) koza domácí [ceněný zdroj mléka]
stará ženská [i třeba kráva, kobyla] :D)))))

180
anonym
Reagovat

Taky jsem gůglila. Stará není, na to má ještě pár roků čas. A má pohledného manžela.
Koz je tam povíc, taková Romanka, jak si sama sobě říká, jim může dělat předsedkyni.

181
sofa
Reagovat

@Wally: ty umis vzdy vse tak hezky vysvetlit ze te musi mit clovek chcanechca rád))

pche jakejpak je Ivetkin muz štramák…… najvačsí švihák zo všetkých fariem bol Džony Švihla :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

182
sofa
Reagovat

@anonym: předsedkyni ))))))))) boduješ

183
sofa
Reagovat

@Wally: ale jooo,,jako povahove bych taky reklo bréca

184
sofa
Reagovat

Romanka,Baška a k nim soupnout jeste Mirku…to by bylo stadečko koz

185
Wally
Reagovat

Pro mě je stará bréca nebo čůza i dvacetiletá. Prostě protivná jak osina v pééérd..i. :D))

186
Jája
Reagovat

@anonym: Na pohlednost by se našlo tisíce názorů, ale může být, že je to jakž takž pohledný podpantoflák.

@sofa: Romana, Baška jsou zjašené kozleny, a Papuča ta je na vyšší úrovni čísla E55.

187
Jája
Reagovat

@sofa: Záleží od pohledu na meritum věku. :)

188
anonym
Reagovat

Kikinu nazval pomatený Pau prostitutkou a nějak mu nedošlo, že ponižuje sám sebe. Když žije s prostitukou a pohrdá jí, proč se tak o ni rve a vadí mu, že si na farmě narazila chlapa? Vždyť na to by měl být zvyklý, no ne? :-)

@Jája: Jistě, každému se líbí něco jiného. Podpantoflák pořád lepší, než mít doma prd a být otravná jako hadí zub. Jen ať jim to klape dál, jsem přejícná. Oni se srovnají a nakolik je chlapík pod pantoflem neodhadnu, já s nima nejsem, naštěstí:-)

190
sofa
Reagovat

hihiii Gabo se s tim nesere))

192
Wally
Reagovat

Druhý duelant je Baška.

193
Lady XL
Reagovat

Hmm, bylo jasné… Ale díky za info.

194
iv
Reagovat

@Jája: Gabi, Gabi… S povýšenými výroky, že komunikace s ostatními farmáři by v normálním životě byla pod tvou úroveň, bys měl počkat až po finále.. Mimochodem, za celou dobu vysílání jsi mě nepřesvědčil, že je jakkoliv převyšuješ.

195
Franz
Reagovat

V určitém smyslu chápu Gaba. Já osobně bych také neměl potřebu, v obyčejném životě se s někým z farmářů setkat. Nikdo mně tam po třech měsících „neuchvátil“ a kdo vyhraje je mně vcelku jedno. Ať vyhraje kdo chce, už po novém roce se na něho zapomene.
Vždyť já si ani nevzpomínám kdo byl výherce v desítce.
Z bývalých exfarmářů mně zůstal v hlavě bývalý lampasák Repa, který tam pořádal stranické schůze a rozděloval dopředu výhru. Potom „krasavice“ Hrmovka a Candráková, které se pořád někam protlačovaly do show byznysu. Miriam Pribanić, která prý jezdí po Bratislavě na koni a parkuje ho na parkovišti pro auta. Také kretén učitel Fikor a blázen policajt Lálik. No a samozřejmě největší farmářský bavič, kterého nikdo nepřekonal a to byl Reza Givili.
Farma je pouze taková krátkodobá zábava, která zrovna proběhne, ale za chvíli se rychle zapomene.

196
Lady XL
Reagovat

Tak jsem si zatopila dopředu :-D, tedy nevím vše, ale část ano…. a nepovím, a nepovím. Jen jsem si trochu doplnila info o jedné farmářce a je mi jí moc líto. Vůbec se díky nižšímu počtu účastníků tam víc zviditelňují i další ženy – Baška i Nikča. Konečně. Myslím, že měly dostat prostor už dříve, mohlo to být pestřejší a možná i koukatelnější, kdo ví. Nevím, co Gabo řekl o ostatních, to najdu kde? Já to pořád říkám, že se Gabo kontroluje, respektive na začátku hrál něco jiného než teď. A toho naivu občas prostě hraje včetně toho jídla, protože vidí (možná mu to i štáb říká ve zpovědnici), že to zabírá, že se díky tomu o něm mluví…
Co mi ale vadí (že se divím, co?), že mohou návštěvy říkat, co kdo o nich říká venku. A že se vůbec na to farmáři přímo ptají?! To je přeci ovlivňování před výběrem do finále. Ale jak píšu -co se divím, co? Můj fanoušek je Rado a hotovo.:-D

197
iv
Reagovat

@Lady XL: Tou jednou farmářkou asi myslíš Nikču, že?
Jinak o Gabovi odkaz č. 189

198
anonym
Reagovat

Taky se Gabovi nedivím, že nehodlá udržovat nějaká setkávání a kamarádství, farma skončí, naběhne běžný život. Vždyť ostatní to mají podobně, až na vzácné výjimky :-) jen to nevytrubují nahlas.
Tiše doufám, že Gabo nevyhraje, neb by se nezbavil Romanky a tiše doufám, že Romanka taky nevyhraje. To je materiálek, další Gizka, odbornice na mezilidské vztahy.
Z bývalých farmářů si ponejvíc pamatuju Miriam, ta je švihlá čím dál víc a Šárku Racovou, taky vzácný exemplář. Ty dvě na FB na sebe prásknou i to, co neví.

199
Franz
Reagovat

@anonym: A Rado by také nemusel vyhrát :-)
Výhra by padla na na alimenty. Nebo by ho o výhru oškubala Kikina, která zatím v životě moc práci nemusela a nechala se jen živit. Vždyť ani ten byt prý není zcela z jejích peněz.

Potom, ale už není nikdo k výhře. :-)

200
Lady XL
Reagovat

@iv: jojo, myslím. Ale večer to uvidí i ostatní. Já byla v šoku a neměla jsem daleko do slz. A nejvíc mne tam štve, jak jí dává rady Romča…
O Gabovi – doufala jsem, že je někde přímo ten rozhovor. Ten článeček jsem četla a tam toho moc není. Jen aby to nakonec nebylo vše a jen holt Narkóza vše zveličovala. Myslím, že Baške ve finále ubližuje to, že je ve dvojici s Romanou, protože ta ji táhne s sebou a přitom ji zastiňuje. No je to taková mladá Ivetka – všechno ví, všechno zná a navíc využívá své mládí a pohlednost. Jakmile zjistí, že nezabere její koketnost, tak je vzteklá. Fakt by mne zajímalo, jak by se všichni, co byli na této farmě, chovali v podmínkách dřívějších farem a tím myslím těch, co nebylo jídlo, co sluhové i hladověli, kdy stříhali a dojili ovce za kuropění a do pozdní noci, chodili spát bez elektřiny a sprchovali se venku…. – a to vše, až když si farmu uklidili od desetiletého bordelu a zhotovili pryčny… Jídlo měli, až co si nemleli otruby, nebo měli každý den „pité“….

201
anonym
Reagovat

@Franz: Nakolik se Kikina nechala živit neposoudím, byt jsem jí nekupovala, takže nevím:-) Nějaké žvásty pana Pau nejsou směrodatné, ten už mele v posledním tažení, že o Kikinu přijde:-) A nějak je mi to jedno.
Pokud by výhra Rada padla na alimenty pro jeho syna, tak je to v pořádku, pořád je to větší přínos, než kdyby peníze prochlastal:-)

202
Jája
Reagovat

O co mohla být farma zajímavější. Z Fb

Adrian Peter opät bolo krásne vidiet ked sa odpútate od osoby ktorá vás nevedome utláča do pozadia ako rozkvitnete do krásy ked tá osoba z vášho života zmizne, videné dnešná čast Nikča bez falošnej Ivety 😉

Já bych řekla, že to Iveta dělala vědomě, chyběl jí psychicky podřízený člověk – manžel podpantoflák – tak si „vypěstovala“ náhradu. Kobra jedovatá, holka s těžkým osudem byla pro ni jako plastelína, jako když dealer loví svou kořist falešným úsměvem a malými dárečky perníku.

203
Johana
Reagovat

Mně se první verze finálové trojky, kde byla Kikina, líbila víc a dokonce bych ji přála vítězství…natruc pindání pana Pau. Přijde mi, že jako jediná z nich si nehraje na něco, co není, na sebe má nejrealističtější pohled a dostatek sebereflexe, vztah ke zvířatům nepředstírá a úplně nejlínější letos taky nebyla.
Romana je bazilišek a na to, jak se nám snaží podsouvat velice pohnuté dětství, i dost rozmazlený fracek.
Rado je na můj vkus extrémně nevyrovnaný cholerik a Gabo…no nevím, Gabo je čudák, akorát ne takový bezelstný čudák, jak byl Mirec, kterému se ke konci dalo fandit naplno.

204
anonym
Reagovat

@Johana: Mám to podobně, rozmazlenou Romanku vyměnit za Kiki, bohužel, moje zbožné přání.
Gabo, podle mě, je introvert, vykazuje typické znaky. Po odchodu těch 3 mušketýrů se trochu polidštil, ale stejně na sebe nepráskne ani ň. Má svůj svět a jeho humor zřejmě málokdo pochopí:-) Je dost chytrý, aby věděl, jak hrát svoji hru. Vždyť mu to hezky všechno vyšlo.
Romanka a Iveta jsou citové zápařky, potřebují na sebe navázat nějakou oběť a zpracovat ji k obrazu svému. Ještě, že Gabo není truhlík a rozjívené Romance neskočil na špek. Romanka a ona se tak dokonce představí cizím lidem, už to je víc než zvláštní. Jsem Kristýnka, Nikolka, Evelýnka, strašné :-)

206
Wally
Reagovat

@Johana: Já v trio R+K, Gabo stále věřím. Proč by jinak Robiňo tak na K+R nadával a Gaba tak vychvaloval. A Kikina je velká bojovnice, ta do všech bojů v semifinále půjde na 200%.

207
Wally
Reagovat

Lepší než duel je X-tra. Gabo se jí tak bál, protože ukázala co vše dokáže, že ji dal podruhé služkou. :D)))

Přidat komentář