Panáček v reality show

Farma 11: Pátek třináctého

13. Září 2019 | napsal(a): | reality show: Farma 11 SK

titl.farma

Přiznávám, zatím se na Farmě teprve rozkoukávám a žasnu, třeba nad zařízením, o takovém se předchozím farmářům mohlo jen zdát. Osazenstvo se mi plete, hodně podobné typy, snad jen potetovaný obr je nezaměnitelný. Jo, a ještě ta slečna se smetáky místo řas. Slibuji, vše doženu.
Hned první duel byl překvapivě smíšený. Andrea zbytečně zariskovala, když vyzvala na souboj Michala. Odešla poražená, brečet mohla leda sama nad vlastní naivitou. Prvním duelantem je Vlado, který věří, že dokáže porazit z jeho pohledu slabého Martina.
Jak vše dopadne? Kdo se vrátí a s kým se budeme loučit? Sledujte, diskutujte.

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 11 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 96
1
Lady XL
Reagovat

Haló, tak kdo vypadl? Dívá se někdo??

2
Wally
Reagovat

@Lady XL: Martin ze Západu, co se bál slepic.

3
Bejčice
Reagovat

Všiml si ještě někdo, jak Martin šeptá při loučení Kristýně do ouška, že bude farmářka? Jako fanynku konspiračních teorií mě nemohlo nenapadnout, že mu ty kravský disciplíny poradila záměrně… mrkací smajlík :D

Reagovat

@Lady XL: Vypadl Martin.

@Bejčice: Taky mě to blesklo hlavou. Takový chcípák jako Martin a to co volil, to mi nepasovalo hned.

Já včera statečně doháním resty, začínám se orientovat a tady mrtvo :-(

5
Lady XL
Reagovat

Díky Ajdo za info

6
anonym
Reagovat

@Ajda: Vzhledem k tomu, ža za týden mu narostly svaly a zkamarádil se se slepicema, proč by si nevybral silové duely? On je celkově přírodní úkaz, dvacetiletý mladík, který má myšlení děcka a taky se jako děcko chová. Ale sranda s ním byla, to zase ano, mohl ještě nějaký týden vydržet:-) Jenže on byl sázka na jistotu, s ním by stodolu vymetla i ženská.

7
Jája
Reagovat

@Ajda: Skoro není co komentovat. Jen to, že konečně nebude na farmě ječet neustále kouřící, nic nedělající fousatá „kráska“. Do teď lapu po dechu nad vysokým egem šestiprstého – chudáček, který sotva udržel sekyrku v jedné ruce, se chválil, jak mu za 14 dní narostly bicepsy a na dovršení si práskne disciplíny … no škoda písmenek.

8
Jája
Reagovat

@anonym: :D :D :D Tak jo, jsi rychlejší. :D :D :D

9
Wally
Reagovat

Komu jsem se nelíbila, že jsem byla smazána? :(((

10
anonym
Reagovat

@Jája: On s ním měl problém i Šmahela, domlouvat se s hercem malých domácích rolí musí být těžké, obzvlášť, když se s ním musí jemně, aby se nesesypal, ukázka z toho, co předvedl na castingu, mě uvedla do rozpaků, styděla jsem se za toho kluka. Kdyby mu bylo 10, tak snad, ale jemu je 20 let:-) On mal i chrobáka v uchu:-)

11
Ajda
Reagovat

@Wally: Možná vlastnímu pc :D Tady v tom jsme nevinně.

12
Wally
Reagovat

@Ajda: Jsem včera odpovídala Lady XL, včera jsem se pořád viděla a zmizela jsem s tím spamem. Ale hlavně, že jsem na světě. :D)))

13
Ajda
Reagovat

@Wally: Omluva, asi jsem se uklikla, vyloveno až z páté stránky spamů. Budu od teď pátrat i ve větších hloubkách, nejenom u břehu.

14
Prochor
Reagovat

@Jája: Tak se vrátí zase do svého dětského pokojíčku a maminka ho nedá. Jinak za rok 2019 u mně s náskokem vede MasterChef . Talent a Farma jsou na baterky a protože raději jím než tančím, tak ani se Star Dance to nevidím moc růžově. I když na Gábinu jsem zvědavý.

15
Aža
Reagovat

Uvidíme, zda se vrátí nemocná farmářka. Je docela možné, že by za ní nastoupil
zpět hrdinný Martas. Myslím si, že už ho bolo dosti, nebo že by kostelnička?

Odmlka a ticho na Panáčkovi mi přišla jako okatá stávka proti Borisům.
Už nás farma přestává bavit, hádky a zoufalý děj.
Farma je proto farmou, že se zde chovají zvířata a ta chceme vidět. Aby bylo na co
se dívat a ne opakovaně kontrolovat krášlení žen a místo štěkání a bučení zvířat, štěkot a hádání lidí.
Farma bývala o chovu zvířat a jak si s nimi farmáři vedou.
Letos se motají stále jen mezi prkny a trámy, ženy se vyřazují z pomocných prací
a hledají se problémy kde nejsou.
Už to není to pravé ořechové.

16
Fixa
Reagovat

@Aža: Na Panáčkovi je opravu mrtvo.
Ano Farma bývala o chovu zvířat, o výrobě sýrů, o vaření podle starých receptů, pečení chleba, koláčů, o výrobě koberců, dřevěného uhlí, kácení stromů…..
Já osobně jsem měla ráda výměnný obchod,vždy mě překvapilo jací jsou farmáři kutilové a co všechno umí vyrobit, aby ta to z trhu mohli dostat trochu potravin na přilepšenou.
Nevím proč, ale už ta předešlá Farma se mi nepozdávala a ta současná snad ani není o hospodaření.
Kde je ta doba, kdy hrál řezbář Mieroslav Povec, to se na panáčku psalo ještě pár měsíců po skončení vysílání.

17
Wally
Reagovat

Ano není to TA Farma, ale postavičky tam jsou celkem dobrý. Až se začnou díky ponorce odkopávat a shazovat ty slupky bude veselo. Až na pár vyjímek jsou to egoistická paka. Ano není to tolik o fyzické práci, ale zas tam mají od začátku zvířata, které dřív mívali až od půlky. A při té nudě bude víc času vymýšlet kraviny. :D))

18
BarBora
Reagovat

@Fixa:
Áno, už minulá Farma bol len smiešny odvar predchádzajúcich častí, táto je úplne o ničom. Big brothera, Vyvolených a podobne nepozerám a ak to tu rýchlo neobrátia, tak sa im na tie ich vykrášľovačky, vymýšlačky, vykrikovačky, odhaľovačky, vytrtávačky… zvysoka viete čo.

19
Lady XL
Reagovat

Wally dodatečně děkuji za info o výsledku :-). Farma je jiná a já zatím nevím, zda mi to moc vadí jako celek, nebo jen něco z toho. Uvidím,jak se to bude posouvat dál a co nám připraví štáb. Vlastně vím,co mi vadí už teď… málo úkolů a tresty za neposlouchání FT. Úkoly specielně pro ženské osazenstvo a to pořádné a náročné. No a k tomu tresty jako např nominace do duelu atd. Přijde mi,že je vše zatím uzpůsobeno tak,že se jich dost zašívá v kuchyni…

20
Svitka
Reagovat

@Fixa: ad 16 a taky Aža 15
Souhlasím a současně zdravím všechny Panáčkovce a především Ajdu.
Majitel licence má zřejmě velice rozvolněné podmínky, protože to, co vidím, bych určitě zařadila do jiného formátového šuplíku.
Výsledek castingu je, jaký je, možná se přece jen ještě budeme bavit, jak se budou jednotlivci vybarvovat. Co bych skutečně nechtěla – aby Matěj sloupával další slupky, protože se bojím, co bychom se dozvěděli (aby to nebyla nějaká xxxxfílie).
Mám jemné „škubání v palci u nohy“ :)), že možná letošním vítězem bude žena. Např. Kika je pěkně prefíkaná – a mužských vítězů bylo statisticky dost (ale Mirecovi, Šimonovi a koneckonců i Dominikovi jsem to přála). Farma je teprve v začátku, takže se nechám překvapit.
Mimochodem: občas mi přejde, že se dívám na Slepičí Farmu :(
Z toho, co nám Borisovci dosud ukázali, mám tyto postřehy:
Z pravidel jsme se dozvěděli žalostně málo, ale jak už víme z několika posledních farem, jsou ohebná.
Dom pravdy mi, stejně jako loni, přijde zbytečný.
Systém určování kuchařů je nepřehledný, volba sluhů směšná.
Zvířata tvoří pouhou kulisu, ani hospodář se moc nenamáhá je kontrolovat nebo se jimi vůbec zabývat.
Recepty na jídla Martin dodá, ale plánky nebo aspoň náčrty dřevostaveb ne. Kdepak zůstaly jeho pověstné ruličky s nákresy a rozměry? Mistr, učedník i naprostý laik si přece musí udělat nějaký náčrtek, vodítko. Nové manýry mi nepřijdou jako záludnost úlohy, ale spíš stupidní podpásovka. (Hvězdárna na farmě, je trošku mimo. Snad začnou stavět šopu na dřevo, seník …)
Výrobky na výměnný obchod třeba budou, pokud ne, škoda.
Copak asi říkají absolventi prvních farem (pokud se na tento maglajs dívají)?

21
Aža
Reagovat

Nezbývá jen doufat, že si naši diskuzi na Panáčkovi přečte také štáb Farmy. Slibovalo
se, že dají na naše připomínky.
Nic proti vztahům mezi lidmi, od počátku jsem je se zájmem sledovala a Farmu
chválila. Nyní už postrádám starost o zvířata, ráda bych viděla vztah a zodpovědnost farmářů k hospodářství.
O zahradu se nestarají a snad ani neví co jim stojí v chlévě.
V koupelně si připadám jako v reklamě na drogerii…. PP produkty.
Zajímavě vypekla Kiki – žabí pysk „milovaného“ Martina.
Ještě aby jí šly na ruku ženy a je FT.

22
anonym
Reagovat

@Aža:
Jestli Kika vypekla nebo nevypekla neposoudím, ale pravda je, že kdyby se o to ukňourané děcko kapku nestarala, tak tam zůstane sedět někde v koutku až do příštího roku a nikomu chybět snad ani nebude. Pokud bude Kika FT, jsem zvědavá, jak si to kolem sebe zorganizuje. Za starost o Martina by si FT zasloužila, vlastně si tuto funkci dopředu odpracovala:-)
Snad se o zvířata starají, zase na druhou stranu je lepší, že to nevidím, zvířata se na málokteré Farmě měla jako prasata v žitě. Jako v hnoji jo.

23
iv
Reagovat

Na duel s Martinem jsem se dívala ve zrychlené verzi. Podle volby pro něj nevýhodných disciplín (s rychlou prohrou 0:3) tipuji na rozhodnutí jít už domů. Logické a rozumné.

24
Dana
Reagovat

Já vidím největší chybu v tom, že ten kdo zvítězil v duelu není automaticky farmář.Že ten kdo vypadl určuje toho kdo bude mit imunitu je na hlavu.Vyhrát duel je v podstatě k ničemu a může být díky tomu klidně sluha donekonečna.Ještě má k tomu terč na zádech, všichni viděli jak je silný nebo šikovný při duelu.
Kika má plán vyházet chlapy – v jednom z dílů o tom mluvila.Tehdy asi i přesvědčovala Martina aby ji určil za ft kdyby vypadl.Moc dobře si spočítala, že to tak dopadne – neměl šanci.

25
Prochor
Reagovat

@Aža: Myslím, že jestli čtou nějaké připomínky diváků tak na FB. Nevím, jestli vůbec čtou Panáčka. Každopádně je jasný, že připomínkami si diváci původní fomát nevynutí – tomu nevěřím. Spíš bude pokračovat současná sexfarma.

26
Wally
Reagovat

@Dana: Vyhrát duel je k ničemu? (údiv) Výherce nejede domů a může dál bojovat o výhru. Jestliže ukázal šikovnost nebo sílu je jeho plus. Soupeři si ho do duelu brát nebudou.

27
dejna
Reagovat

@Dana: Taky už mě napadlo, že by výherce duelu byl automaticky farmářem. Myslím, že by to pozměnilo taktiku výběru sluhů a taky zvedlo úroveň duelů.
Jinak jsem Farmou spíš zklamaná…z nostalgie koukám na úplně první farmu (jedinou jsem neviděla) a baví mě víc.
Tato je taková navoněná bída, přičemž použitý parfém je pořádný fejk.

28
Dana
Reagovat

Vítěz duelu nemá žádnou výhodu kromě toho že dál bojuje o výhru.Aspoň by mohl mít zaručeno že nebude zase znovu sluha, nebo že nemůže být druhý duelant.
Tady aspoň sluhové nespí nad kurnikem nebo někde na půdě , ale možnost aby jeden člověk byl sluha víc než často tu je pořád a obrana proti tomu žádná.

29
Aža
Reagovat

@anonym: Kika si dobře zpracovala Martina při odchodu. Není jí to za zlé, ale proč mu poradila silové discipliny? Potřebovala aby opravdu vypadl. Při objímání mu řekla…. už nemluv, uvidíme se ještě venku.
Takže mu sice pomáhala, ale dobře si to s ním spočítala dopředu.
Zase, není to nic nového, stále se opakující praxe na každé farmě.
@Prochor: Někdy napíšu i zbožné přání a nedoufám.
že bude vyplněno.

30
anonym
Reagovat

@Aža: Nezaregistrovala jsem, že by mu radila silové disciplíny, to mi ušlo. Měla jsem za to, že když mu za týden narostly svaly, tak taky mozek a bylo to z jeho hlavy. No a jestli je tak blbej, že skočí na všechno, co mu někdo nalije do hlavy, jeho problém. Chytřejší vyhrává:-)
V tom případě je to ještě horší a dobře, že klučík odešel, čert ví, co by si nechal nakukat příště.

31
anonym
Reagovat

@Wally: Taky si myslím, že vítěz duelu už má tu výhodu, že může hrát dál, jaképak další výhody a imunity? Ať si autoritu vytvoří sám, času mají na přemýšlení dost:-)
Brbláme, že se mají moc dobře, žádné tresty a podobně, tak jaképak ještě výhody? Farma byla vždycky o ostrých loktech. Ostatně, zadarmo nás nebaví :-)

32
dejna
Reagovat

@anonym: Výhoda? To je snad logické. :D

33
anonym
Reagovat

@dejna: Nepíšu, že je to nelogické, Je to výhra a výhoda hrát dál, co jsem napsala špatně? Proč by měl mít vítěz duelu nějaké další privilegium? Je to jen můj názor, nevnucuju :-)

34
Dana
Reagovat

Proč by měl mít privilegium? Protože vyhrál a soupeř co to celé projel má privilegia hned dvě.Určuje farmáře a ještě se v případě že někdo po jeho hře odstoupí se může do hry znovu vrátit.Takže je to celé postavené na hlavu.Vyhral jsi duel a můžeš jen pokračovat.Fakt odměna.

35
Wally
Reagovat

Když jdou do duely, tak jsou jednou nohou z farmy. Když se vrátí, je to snad dostatečná odměna. Bylo to tak vždy. FT ho může klidně odcházející nominovat (dříve rovnou určit), ale vzhledem k tomu, že to jsou málokdy kamarádi, tak se to ještě nestalo.

36
anonym
Reagovat

@Dana:
Podle toho, co píšeš ty, je lepší duel prohrát a tudíž mít výhodu určení FT, ale to je už tomu dotyčnému vcelku šumák, on z toho nic mít nebude, jen potěší nějakého svého oblíbence a pomyslnou možnost se vrátit v případě, že si někdo zlomí nohu.
Vyhrát duel a jen pokračovat je tedy vlastně prohra.

37
Prochor
Reagovat

@anonym: Zase myslím, že když někdo něco na farmě chce, tak by se měl snažit. Například Jana Hrmová šla do duelu s Maťou. Zpracovala jí a holky uzavřely dohodu že která vypadne, tak udělá z druhé farmářku týdne. Tak se Jana z pozice služky dostala hned do pozice farmářky týdne jak chtěla.

38
Aža
Reagovat

@anonym: Po ukončení souboje a při rozloučení byl
přímý záběr na Kiki, kde litovala, že Martinovi špatně poradila silový souboj. Prý to už
vypadalo, že na farmě nabral sílu. Martin jí byl oddaný a také to pronesl…
Jedeme dál, uvidíme, uslyšíme
Ted budou pikle s Golemem. Jeho v souboji lze porazit jedině vědomostně nebo¨
šikovností. Jo, on už se vidí vítězem farmy…..

39
anonym
Reagovat

@Prochor: Jistě, ať se každý snaží, bez práce není nic. Sedět a čumět a může být služka každý týden. Takové a podobné úmluvy přece byly často.
@Aža: Tak toho jsem si opravdu vůbec nevšimla, no vidíš, chytrá holka, zvedla mu sebevědomí, poslala k mamince a ještě bude FT:-)

40
anonym
Reagovat

@Aža: S Golemem si nejsem jistá, dvě operace páteře, sval si natáhne při běhu, jestli mu někde něco praskne, vůbec nemusí vyhrát:-) Přece jen, je zvyklý na jiné role, herecké a to je přeci jen jiná kvalita než přetahování lanem a hákování :-)

41
Wally
Reagovat

Večer se budou řešit h….a a to doslova. :D)))

42
Wally
Reagovat

Gabo asi bude těžký soupeř v silových disciplínách. Tipuju ho na dlouhý pobyt na Farmě.

43
Lady XL
Reagovat

Čekám, kdy se začnou podrážet navzájem, tj. v rámci svého týmu Západ/Východ. Dřív asi holky ze Západu se odtrhnou a zradí…. A proč? Haha, protože není s jejich chalanmi taká sranda. No bodejť, když tam mají jednoho starce, druhého největšího pornoherce, který ale o holky nějak moc zájem nejeví… a toho třetího, kterého rovnou mezi chlapy už ani nejmenují. Gabo je fakt zvláštní, občas ve výrazu nečitelný. Někdy mi přijde jak autista :-). Ten si brzy pojede po svém, což tedy dělá už teď.
Konečně záběry na zvířata. Jeden pejsek hýčkaný, druhý opět o samotě… A to ty kočky nemohou naučit chodit na jedno místo na záchod? Ty kamínky jsou pro jejich wc jak stvořené, včetně psů… , když je včas nevenčí.

44
janica
Reagovat

Podle množství komentářů je znát, že tato Farma je zatím o ničem. Mdlé, jeden tábor v hádkách, druhý se tváří že je nad věcí a lepší. Způsob volby Farmáře týdne je pitomost, souboj mezi nominovanými fakt trapnej a já blbka na to stále čučím a čekám, kdy už začne být děj zajímavý. Viděla jsem všech devět předchozích Farem, to se nedá srovnat. Na F X jsem nekoukala, stačilo si přečíst scénář.

45
Lady XL
Reagovat

No já na to koukám, ale je fakt, že je problém o tomto novém formátu Farmy tak nějak diskutovat… Samé řeči, řeči… Ale ve včerejším díle mne zaujalo nejvíc postávání Západu nad „základy“ bazénu. 2x koply – ženy – a už toho měly dost…. Velice dobře jejich počínání popsal Fittnesák – jen chodí sem a tam a u ničeho dlouho nevydrží. On sice taky ne, pokud nemá obecenstvo, kde by se předváděl, ale tyhle postavičky, co tam stály nad počínajícími základy bazénu, to byla tragédie. Lituji, že nemají takový zápřah jako dřív. Ale to by se zase tyhle omalovánky sem nepřihlásily…

46
Jája
Reagovat

Na farmu se řítí posila pro východ. Chemické čudo – je to baba nebo chlop? Podle fotek dlouhé vlasy, žádná prsa, žádná ric, gatě na půl žerdi, velikost boty jako Gabo. Nožky hůlčičky do jedné boty se vejdou dvě lýtka. Poprvé mě chytá zvědavost.

47
Wally
Reagovat

@Jája: První co mě napadá, že to je Roman Olach.

48
Jája
Reagovat

@Wally: Nevím, je to už dlouho, ale Roman byl menší postavy.

49
Wally
Reagovat

@Jája: Aha, to je asi pravda. Ale vzhledem k sexualnímu rozložení letošní Farmy by tam Romanka zapadla. Je z něj docela pěkná ženská. :D))

50
anonym
Reagovat

V každém případě byla zvířátka na dohled a vypadalo to, že je o ně postaráno. Možná to tady opravdu někdo čte?
Roman snad ne, už jeden tam je a ještě druhý? Nakonec z toho bude sexuální kolotoč.

51
Wally
Reagovat

@anonym: Tak to chci vidět leguana a jak se o něj starají.

53
anonym
Reagovat

@Wally: Hlavně, ať se starají o to, co tam mají:-)

54
Wally
Reagovat

@anonym: Vždyť ho tam mají. :D))) Při příjezdu Noemovy archy tam o něm byla zmínka a terárium je v záběrech.

55
Jája
Reagovat

Dávají to po kapkách. Jedna záhada rozluštěna, jen mám těžké podezření, že východ dostal posilu na dvě věci: na nic a na houno. S touto „posilou“ vyhážou celý západ. :D :D :D

56
BarBora
Reagovat

@Jája:
Im je možno na nič, ale ja som sa skoro počurala, keď som uvidela jeho svätého😂

57
Jája
Reagovat

@BarBora: Máš na mysli kačacie nohy? :D :D
Mně šíleně rozřehtal Rosťo se svojí hláškou na nově příchozí posilu: To čo je toto tu, šak to je jaká porucha? :D :D :D

58
anonym
Reagovat

@Wally: Ještě jsem ho tam neviděla, ale viděla jsem Martina a je to posila jedna radost, na východ nominovali záškodníka:-)

59
JanaH
Reagovat

Štěně Martinko vypadne coby západniar a přicupitá zpět jako právoplatný východniar. Úžasné.
Teď aby se ti čtyři alfáci a patrioti až za hrob Rastík, Chulin, Vojevůdce a Cibulák modlili, ať se nedostanou do stejné situace. :-D
Nejvíc lepilo a bleskurychle odlehlo příchodem blond krasavice intrikářskému Michalovi. Kika nevypadala tak nadšeně, jak líčila, už má nového pejska. Vlastně dva. Plus čivaváka.
Chulina mi bylo nepatrnou chvilku až skoro líto, ovšem hnedle to napravil svým dalším počínáním.
Rastík je „myslitel“, nedoceněný a proto z toho frustrovaný…, ale! především a hlavně ohromný filosof. Jeho mudrování a psychologické rozbory nemají chybu. :-DD

60
prochor
Reagovat

@Wally: Ještě tam chybí krokodýl a žirafa.

61
Wally
Reagovat

@prochor: Vzhledem k počasí, ten bazén bude pro toho krokodýla akorát. Když už teď chodí v zimních bundách, tak na koupání to nebude.

Vadí mi sedět s pokrývkou hlavy u stolu. Ale to co předvádí Kika je další vyšší level. V tílku a zimním kulichu.

62
Jája
Reagovat

@Wally: A ve zpovědnici v tílku a riflová bunda oblečená na půl těla s rádoby sexy ramínkem na kameru. :D Mmch tak trošičku rozumově vadná ženská s podivnými názory na mazlinkování s důrazem na ještě čekajícího? přítele.

63
anonym
Reagovat

@Jája: Když, tak mojkování. Mně se poprve zdálo, že na sobě ve zpovědnici nemá nic, než napůl sundanou bundu.

64
Jája
Reagovat

@anonym: Jojo slovensky mojkování, u nás mazlinkování, jinde tomu říkají ku.vení. Vyber si. :D

65
JanaH
Reagovat

@Jája: ten údajný přítel s otazníkem opakovaně vyjádřil svůj názor na mojkování a chystá se i na Chulina. :-D
PS. odhalil i pozadí čepičky Gucci a gumáčků Louis Vuitton, mimo jiné. :-DD

66
anonym
Reagovat

@Jája: Beru to poslední :-) Víš, co to je být měsíc bez chlapa a bez ženské? Na Farmě je tohle pro některé horší než podebraná pata.

67
Jája
Reagovat

@anonym: Jeden fakt je ten, že borisové vybírají lidi, co to musí mít za den častěji než koránovci modlení. :D

@JanaH: Hoď odkaz nebo vodítko, to by mně zajímalo. :D

68
Franz
Reagovat

Tady je stránka té napíchané kačeny – Kristína Lengyelová, alias Kristi Dali?
***************

69
anonym
Reagovat

@Franz: Jáj, veď to sú také umelecké:-)
Svalovec a Kiki mají dost podobná zaměstnání, tedy práci.

70
JanaH
Reagovat

@Franz: evidentně má ráda medvídky. ;-)

@Jája: jáááj, uklizeno, zameteno, i ty nejmenší drobečky. Tak Narkóza reaguje na připomínky diváků. :-D
Zmizel otazník i jeho oponent. Takže návštěva Farmy a vyřízení si účtů s nevěrnicí i Chulinem taky patrně neklapne, zřejmě se s Markízou nedohodli. :-DD
Ale v historii jsem teď ještě našla otazníka. On je takový… nemocný… asi, něco s hlavou nejspíš. :-)))

71
Jája
Reagovat

@JanaH: Nemocný s hlavou? Tak to se dva hledali až se našli. V ukázce se Chulin tváří velice ale velice nas.aně, mluví o velké nekonečné zradě. Kohopak si Rasťo asi vybral do duelu? Přítulnou pornokačenu?

72
JanaH
Reagovat

@Jája: kéž by.
Ale já tipuju přítulného teplou… gaye. Protože toho by si asi chtěl nechat Chulin pro sebe? :-D
Podle mě je Rastík velkohubý kecálista a nemá koule na to, aby vyzval „zlo“ na Farmě, tedy Cibulku nebo Vojevůdce, jak se ještě nedávno kasal.
A pokud si vybere opravdického chlapa a ne nějakého slabingra nebo babu, tak mě opravdu ale opravdu velice mile překvapí. :-)

73
BarBora
Reagovat

@Jája:
Kačacie nohy kreslil iný umelec, Martinko si podal, myslím, Ježiša. Takého počernęho, s veľmi čudným výrazom. Mne z nejakého dôvodu pripomenul masku z Vreskotu (asi, ak si to nemýlim s iným hororom).
Rasťovi s poruchou sa tiež zadarilo, ale vôbec celý Martinkov príchod bol zábavný, hlavne v reakcii okolia, tí sa aj zabudli kontrolovať a len neveriaco čumeli. A keď sa im Martin so závidenia hodnou noblesou odhalil…tie „radostné“ ksichtíky… Bradavke trvalo niekoľko minút kým jej docvaklo, že sa má radovať😂.

74
Jája
Reagovat

@BarBora: Jj, pak jsem to viděla s Citronem – super multikulti Ježíš :D. K příchodu mistra prken, která znamenají svět – znova se potvrdilo rčení „nikdy neříkej nikdy“. Tak přesvědčivě se u Šmahela dušoval, že na farmu už nikdy v životě a ejhle tu máš čerte kropáč.

75
JanaH
Reagovat

Zitron je bombový.
Ovšem ty baby jsou čistá katastrofa, nudné trapky.
Snad nejhorší mi zatím přišla bubko Karinka těsně následována šišlavou Mokráňkou.

76
JanaH
Reagovat

No vida, příjemné překvapení se nekoná.
Přesně, jak jsem čekala od frustrovaného Rastíka. :-)))

77
Wally
Reagovat

Jsem se bála, že Východu nebudu rozumět. A mám problémy rozumět Západu. Mám pocit, že všichni šišlají, či co.
Ale buď je debil střihař nebo já.Mám pocit, že vidím jen výkřiky a komentování situací, které jsem neviděla a tím pádem vůbec netuším o co jde.
A mám fanouška – Gaba. Toho budou všichni tak podceňovat a přehlížet, až propluje do finále. :D)))

78
JanaH
Reagovat

@Wally: jj, mně Gabo taky nepřekáží. Hlavně, že se do něj Chulin tehdy ještě v tandemu s Papučkou naváželi o 106. A taky Cibulák tím svým slizkým despektem ke Gabovu študování.

Michal si myslel, kterak si přes Kiku zajistil klídek od Duelu. Teď je trošku v hysterickém oblouku, výkřiky o charakteru, ta ta ta ta ta ta … :-D
Kdopak by si pomyslel, že zmínka o Bermudském trojúhelníku způsobí takový výbuch, že? :-DD

79
Jája
Reagovat

Gaba jsem sledovala s otevřenou pusou – palec hore.
Mišánek tak intrikoval, aby nebyl sluhou a teď toho musí děsně litovat. Měli hlasovou přesilu, čímž by se duelu vyhnul. Kdo jinému jámu kopá … Doufám, že místo válení se v trojce vyfičí komínem až mu thymolín zčerná. Stejně tam je platný jako sáňky v létě, hned po herecké hvězdě.

80
Ajda
Reagovat

@Franz: Odkaz jsem musela zablokovat, prosím, žádnou erotiku. Díky všem!

Nejsem puritánka, ale mnozí si pamatují, že u HSTM zde byly fotky jedné maminy a nám za „porno“ linky zablokovali reklamu, což je dost problém pak přesvědčovat, že jsme vlastně v reálu seriózní.

81
Lady XL
Reagovat

Tak taky jsem zírala na Gaba a smála se ostatním, jak zírali… Prostě Gabo nepotřebuje se s nimi po večerech za každou cenu bavit, raději si sedne k almanachu a čte si ho. Zřejmě má i dobrou paměť. Mě připomíná občas určitý typ autisty a nemyslím to nijak zle, posměšně. Prostě je ve svém světě…. Jsem ráda, že Thymolin jde do souboje. Intrikuje, pomlouvá, snaží se manipulovat a ještě nic nedělá, zašívá se. Doufám, že vyfičí, protože návrat Rosti předpokládá mnohem větší zvrat v ději – podle mne. Líbilo se mi, jak FT zapojoval Marťase do práce, jak ho učil, co má dělat. Tohle vydržet týden, dva, snad by se trochu Martin „zmužil“. Netvrdím, že by ho to bavilo už napořád, ale přičichl by k chlapské práci a třeba by se trochu probudil. Je to taková spící panna, v ruštině se tomuto typu říká (píšu, jak se to vyslovuje) “ lýšnyj čelavěk“ – zbytečný člověk. Jinak pornoKika je fakt dílo. Martin jí momentálně není k ničemu, tak už není takový kámoš a teď při volbě Miška ukápla slzu a určitě plánuje a doufá v opětovnou nominaci na FT… Jojo, začínají se nám odkopávat

82
anonym
Reagovat

Gabo super a slavní porno pracovníci, vyceněný chrup a všudebylaznal Peťko můžou jen remcat, že se nedostali ke slovu:-)

83
anonym
Reagovat

@Lady XL: Martin je rychlej, svaly mu narostly za týden, možná by se naučil za 14 dní i vykopávat i brambory a neukopnout si palec. Na víc ho netipuju, něco tak nepoužitelného jsem ještě nezažila a nejhorší je, že on to snad ani nehraje.

84
JanaH
Reagovat

On se Gabo těm zeměpisno-geografickým věcem věnuje víc do hloubky určitě i v reálu. Sice říkal Vladovi, že je to učivo ZŠ, ale že ho zajímají i podrobnosti.
Každopádně pamatováka má na jedničku.
Kdyby byl střihač co k čemu, mohl dát prostřih na plešatého Cibuláka, když ondyno Gabiho poučoval, že v životě hovno dokázal a že školu, na kterou chodí, vystuduje každý, kdo umí běhat. :-D

Náhodou, já bych docela ráda viděla Kiku jako FT.
Jestli by se víc polehávalo v pelechu nebo víc drbalo v kurníku a užíralo zvířatům… :-DD

Koho by asi tak mohl nominovat Rastík?
Napadá mě zas jen Gabi… a tomu bych to nepřála, je mu líp pod radarem.

85
Jája
Reagovat

Jeden den ho člověk pochválí a dá mu palec hore, druhý den by ho zabil, nejlépe hned pětkrát po sobě (pro jistotu), ať se na něj nemusí dívat. To prase nedožrané vymydlí všechny talíře (dojí zbytky) po ostatních i hrnce vylíže a dnes … Pak se hospodář diví, že svině kvičí hlady a spokojeně nechrápou. Kdo ví, kdo jim chodí vyžírat koryta. :D

86
anonym
Reagovat

@Jája: Vyžírají se tam všichni, od jablek až po psí granule i ty jim žerou. Přitom jídla mají podle mě docela dost. Ani bych se nedivila, kdyby užírali i těm selátkům. Služka se tetelí, jak všechno nakrmila, zjevně jí něco uniklo. proč asi prase kvičí a lítá po chlívě jako divé, to i blb pochopí, že by jedlo.
Prase nedožrané :-)))

87
JanaH
Reagovat

Nomen omen… Na Chulina a Kikoslavu to parádně sedí. :-D
A vlastně i na toho Gabiho.

On je trošku… jiný :-D a asi musí být náročné pobývat s ním 24/7. Ale sorry jako, Chulinovy reakce jsou od začátku přehnané.

88
Wally
Reagovat

@JanaH: Proč Rasťo? Já myslím, že Michalovi Kikina poradí opět tak, aby byla na FT nominována ona.

89
JanaH
Reagovat

@Wally: protože si myslím, že není zas tak na stopro jisté, že vypadne přítula Michal.
A vypadnutí Rastíka by dozajista taky způsobilo moc pěknou zápletku. ;-)

90
Wally
Reagovat

@JanaH: To je jasný, je to 50-50. Taky nedovedu odhadnout. Jen teorizuju. :))) Rasťo by mohl dát Mirku, docela si s ní rozuměl. Určitě by nedal Chulína.

91
anonym
Reagovat

Jestli vypadne bílá zubajda, tak se nebudu u každé zpovědnice, kde bude ona, natahovat, ten mladík je mi neskutečně nepříjemný, vším, Jako to je můj problém, já vím, on za tohle nemůže, ale pro mě je to nepříjemný kluk, vadí mi, Snědl moudrost světa, chytrý jako rádio a výsledek je, že neumí zacházet s rýčem a remcá. Je to takový obézní slizounek. Jestli vypadne Rosťo, snad si toho zase nikdo ani moc nevšimne. V konečné fázi pro Farmu je lepší, když zůstane zubajda, toho si všimne každý. A Kikina ostrouhá mrkvičku, slzet tedy umí na povel :-)

92
Prochor
Reagovat

@Lady XL: Mně připomíná RAINMENA – tímto zdravím Jana Kociána:-)

93
Aža
Reagovat

Guláš dle kterého režie dělá pro Farmu výběr lidí předem. Léta prověřené (provařené) povahy lidí.

Musí být bud líní a mít „dlouhé vedení“. Mít zásadové jednání…. postupně uvadající,
omluvou je pud pro neovládání pudů.))))
Pracantům se jen občas zdálo o práci u zvířat a nebo u plotny.
Ženy mají štěstí, že ovládají šminky a zrcadlo, hlavním jejich znakem je zdatné
hledání pelíšku v jiné posteli….
Inu, ani letos nejsme zklamáni výběrem a už se bojím někoho označit jako favorita.
Rado, Petr kominík…. bývávalo, Rosta a Herkules? Gabo vede, kam až do dotáhne?
Možná vidíme jen krátké ukázky a být spolu celý den je opravdu nad síly obyčejných lidí.

94
Ajda
Reagovat

O půl deváté naskočí nová diskuse. V článku je pár detailů z dnešního dílu, duel doplním později.

95
JanaH
Reagovat

@Aža: mně se zatím nejvíc zamlouvá Iveta, Vlado, Gabo… v tomto pořadí.
Což je teda žalostně málo na to, že jsme teprve na začátku.

A jsem zvědavá na ty tresty za porušování pravidel. Aby se z toho zas nevyklubala trapná fraška…

96
gran
Reagovat

kde je ta nova koje?

Přidat komentář