Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent 2018: známe porotu i moderátory

3. Květen 2018 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

csmt-2018-header
Ano, je to tak, Česko Slovensko má talent se po dvou letech vrací a dočká se již své 7. sezóny a vypadá to, že tentokrát půjdou jednotlivé díly nejen na TV Joj, ale i na TV Prima. Zatím si prozradíme, kdo bude sedět v porotě a kdo se ujme moderování. Ano, bude čistě nová, moderátorská československá dvojice. Muž z Česka a žena ze Slovenska.

Porota Česko Slovensko má talent 2018

Složení poroty bude jen nepatrně jiné. Diváci Talentu opět potkají Jakuba Prachaře, Jaro Slávika, Dianu Morovou a místo Lucie Bíle bude tentokrát sexy žena a zpěvačka Marta Jandová.

Moderátorská dvojice

csmt-gransky-instagram

Půl roku to musel Davig Gránský tajit, že je jedním z moderátorského dua Talentu 2018. Druhým, tedy druhou do páru je slovenská herečka a standup komička Lujza Garajová-Schrameková.

A naše otázky jsou: spokojeni s porotou? Spokojeni s moderátory? Těšíte se?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
88
Reagovat

Zase 20 dilu castingu a 2 prime prenosy? Snaha za cz/sk moderatory se ceni, ale ne, dekuji.

2
Lukša
Reagovat

Tak šanci tomu dám i letos, i když minulou sezónu jsem se ke sledování spíše nutil. Těší mě nahrazení Lucky, od Marty očekávám svěží vítr do porotcovských řad. Doufám, že Jaro se opět zvedne a nebude působit znuděně a že Diana nepřebere funkci Lucky jakožto největší cíťa. Co se moderátorského dua týká, Davida moc nemusím, ale celkem se mi tam hodí, Slovenku neznám.
V co ale doufám nejvíc (a co se asi bohužel nezmění), jsou castingy. Pokud to bude stejně jako posledně, tedy mini studio s obecenstvem o 50 lidech, tak to úspěch mít nebude. Zlaté první řady s nacpaným divadlem po celou sérii… A přidat živáky, v castinzích jsou beztak hlavním hitem soutěžící, kteří už prolezli Talenty po světě.

3
Lenušš
Reagovat

Ahoj, nevíte někdo jestli se dají sehnat lístky na natáčení jako komparz? Nebo jestli je možnost jít se podívat jen tak? Děkuji :)

4
james
Reagovat

@Lenušš: Zatím žádné informace nejsou. Navíc ani není jasné, kde se to bude natáčet. Je možný, že se vrátí zase na osvědčené místo do divadla do Brna, když to dělají znovu s primou.

5
Luke
Reagovat

Na talent se těším, protože mě baví víc než pěvecké soutěže jako jsou superstar, hlas…
Líbí se mi, že tam není jenom zpěv a i další druhy dovedností. Už by to chtělo na castinzích více diváků, ať to má pořádný grády, aspoň tolik, jako bylo v divadle, když se točilo ještě v Brně. Jinak sem rád, že v porotě končí Luckam protože mě vadilo to její neústálé kvičení během vystoupení, strašně to ruší, během vystoupení má být klid. Prostě už mi v porotě vadila a těším se na změnu. Už proběhlo v médiích, že jí nahradí Marta Jandová. No Uvidíme. Jinak doufám, že bude k dispozici opět zlatý bzučák, protože je to fajn zpestření v castingovích kolech.

6
Martii
Reagovat

Slávik je super a jinak se dá. Ale nevím co tam dělá Jandová. Superstar ji už nic nevynesla, tak se vsere sem. Letos sledovat nebudu.

7
Magdalena
Reagovat

víte už někdo, kdo postoupil či nikoliv?

Přidat komentář