Panáček v reality show

X Factor UK 2017: Top 16 finalistů se představuje v prvním Live víkendu!

28. Říjen 2017 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

xfactor top12

It’s time to face … the MUSIC! V minulém týdnu si porotci vybrali v každé kategorii své tři finalisty, startují Live shows, které vyvrcholí 3. prosince vyhlášením vítěze 14. řady. Finálovou dvanáctku tento týden doplní čtyři divoké karty a vznikne tak top 16, ne však na dlouho. V letošním roce produkce zkusí show ozvláštnit a Live shows jak je známe, obměnit o nová pravidla. V prvním týdnu bude v sobotním přenosu vystupovat kategorie dívek a chlapců, na skupiny a overs se můžeme těšit v neděli. Vyřazovat se bude oba večery, soutěž tak po víkendu o dva finalisty chudší. Tématem prvního Live víkendu je obligátní „This is me“.

Jak sledovat X Factor živě?

Používáte-li prohlížeč Google Chrome nebo Mozilla Firefox, je zde řešení pomocí VPN pluginu HOLA. Po jednoduché instalaci lze prohlížeč nastavit na UK server, následně se zdarma zaregistrovat přímo na stránkách ITV HUB. Přehrávač se ještě může zeptat na váš ZIP code, zde stačí použít jeden z platných UK zip codů. Poté již můžete sledovat ITV bezplatně ve vysoké kvalitě. Případně můžete zkusit další fungující streamy, třeba TVCatchup nebo TVPC.com

Sobotní přenos začíná ve 21:20 a nedělní ve 20:00 našeho času.

1. Live show

Letošní Dermotův úvod Live shows představil hlavně nové studio a nový set. Sobotního večera se bohužel nezúčastnil velký boss Simon Cowell, který byl v pátek ráno převezen do nemocnice po pádu ze schodů. Produkce nakonec byla nucena změnit program a společně s klukama místo skupin vystoupí dívky. Jestli se Simon objeví alespoň v neděli zatím není jisté.

Hned v úvodu Dermot odhalil výsledky diváckého hlasování o divokých kartách. Letošní divoké karty jsou:

Talia Dean
Leon Mallett
Alisah Bonaobra
Jack & Joel

Dermot dále oznámil, že se nemusíme těšit na Deadlock nebo rozhodnutí poroty, veškerá zodpovědnost je tak na hlasování diváků. Novinkou je cena pro vítěze týdne, vítěz sobotního a nedělního hlasování se utká v sing-offu o cenu týdne, o vítězi ceny rozhodne porota. Cenou tohoto týdne je zájezd na koncert P!nk do New Yorku, součástí VIP lístků je také Meet & Greet.

Rai-Elle Williams

výběr: mashup Lauryn Hill – Doo Woop (That Thing) Lost Ones / Meghan Trainor – No

Otevírat Live show, navíc hned tu úvodní, není nikdy lehký úkol. Rai-Elle na sobě nenechala znát žádné obavy a zhostila se toho bravůrně. Na počátku jsem měl pochybnosti, zejména co se výběru týče. Song od Meghan Trainor není totiž žádná pecka ani v originále, mixem s Lauryn Hill však vznikla zajímavá kombinace. Jako otvírák, kterým Rai-Elle také představila novou scénu, to fungovalo dobře. Šlo vidět, že jí samotnou vystoupení baví a to udělá hodně. Jak řekla Nicole, Rai-Elle vždy svými výběry a provedením překvapí, zatím nikdy nebyla stejná, tato nepředvídatelnost však může být výhoda i nevýhoda.

Spencer Sutherland

výběr: Jessie J – Who You Are

Za Spencerem se přiletěli podívat i rodiče z Ohia, pro jeho maminku to bylo poprvé, co opustila Státy. S touto baladou od Jessie J zatím nejvíce bodovala Angie Miller v American Idol, osobně její verzi dodnes  upřednostňuji před originálem. Začátek byl díky zpomalení tempa trochu ospalý, což se naštěstí ke konci zlepšovalo. Celkově Spencer nezněl vůbec špatně. Už minule jsem si říkal, že by mu možná slušel více pop-rock, tady se ten potenciál také v posledním refrénu objevil. Svůj názor dobře vyjádřila Sharon. Spencer už od začátku působí jako jednočlenný boyband a bojím se, že bohužel pro Spencera, si toho diváci v minulém roce užili dost.

Holly Tandy

výběr: Tori Kelly – Hollow

Pro Holly je vzorem její dědeček, který byl svého času hudebník, zdá se, talent tady koluje v rodině. K Holly většinou nemám co dodat, již několikátý výkon po sobě. Se vším pozlátkem co k Live shows patří Holly ještě víc prokoukla a ukázala svůj hvězdný potenciál. Song od Tori Kelly dala s přehledem sobě vlastním. Jedinou obavu bych měl z toho, že píseň nemusí být mezi širším diváctvem známá. Žánrově se ovšem trefila do toho, čím by se Holly mohla po soutěži prezentovat, téma tudíž splněno.

Leon Mallett

výběr: Zedd ft. Alessia Cara – Stay

Divoká karty byly rozdány, za kluky byl diváky vybrán Leon, diváci jej tak zachránili už podruhé. Stejně jako Nicole si nemyslím, že tohle byl nejlepší výběr hned takhle ze startu, zvláště po návratu ze „záhrobí“. Co se síly hlasu týče, tak je na tom asi ze všech finalistů nejhůře, což je sice nevýhoda, nicméně v 6 chairs ukázal, že umí zahrát na své silné stránky, chce to jen dobře vybírat. Až na ten rap nebylo jeho vystoupení moc výrazné, to mu nemusí dát hned po návratu do soutěže dobrou startovní pozici.

Alisah Bonaobra

výběr: Jordin Sparks – This Is My Now

Alisah je opět zpět! Sama se ve své videovizitce nazvala královnou návratů, alespoň to zpětně bere s humorem. Výběr „korunovačního“ singlu od vítězky American Idol Jordin Sparks byl dobrý tah, tyto singly byly vždy efektní. Už chyběly jen konfety a prskavky a mohlo by se zdát, že už Alisah celou soutěž vyhrála. Když se odprostím od té dávky patosu, tak Alisah podala skvělý výkon.

Sam Black

výběr: Stevie Wonder ft. Ariana Grande – Faith

Stejně jako Leon a Alisah, tak i Sam byly během soutěže vyřazení. Sam dokonce už na Bootcampu, než si ho Louis po odstoupení Anthonyho Russela zavolal zpět, aby napravil špatné rozhodnutí. Z jeho prvního live vystoupení byla poznat nezkušenost, výběr by mu však stylově seděl. Celé mi to přišlo jako vystřižené z „Tvojí tváře“, takové předražené karaoke, které neurazí, ovšem ani nenadchne. Příště bych opustil od nějakých retro stylizací a taky zmírnit choreografii, ve které se Sam ztrácel.

Grace Davies

výběr: originál – Too Young

Grace opět dokazuje, že má dostatek kvalitního materiálu, tohle už je její 5. originál, se kterým se v soutěži prezentuje. Tuhle píseň bych po jejím castingovém Roots zařadil hned na druhé místo. Krásně zazpívané, šlo poznat, že Grace postupně pracuje i na své technice. Grace skvěle zaklíncovala dnešní tažení holek. Jsem zvědavý, zda od Grace uslyšíme i nějaký covery, které slíbila na svých sociálních sítích před Live shows.

Lloyd Macey

výběr: City Of Stars z filmu La La Land

Lloyd ve své videovizitce zmiňuje skvělý vztah se svou babičkou, která je velká fanynka soutěže a tak nemohla na Live show chybět. Lloyd písní z La La Landu své babičce rozhodně ostudu neudělal a myslím, že to ocenilo i spoustu dalších babiček u svých televizí. Z kluků dneska Lloyd převedl asi nejlepší a nejvyrovnanější výkon. Stejně jako Alisah předvedla standardní „big song“, tak Lloyd předvedl standardní muzikál se vším všudy. Mám pocit, že se Louis/produkce snaží Lloyda vést právě tímto směrem vstříc londýnskému West Endu, což není myšleno zle. Tradiční pop mu sedí, jen tento styl zrovna neuzavírá milionové nahrávací smlouvy.

Osobní top 3

  1. Grace Davies
  2. Holly Tandy
  3. Rai-Elle Williams

Osobní bottom 2

Sam Black
Leon Mallett

Hvězdný host – Liam Payne (Bedroom Floor)

Na první Live show přijal pozvání člen X Factor rodiny Liam Payne, dříve 1/5 One Direction, nejúspěšnějšího produktu soutěže v její historii. Nyní si One Direction dali pauzu a každý se věnuje své sólové kariéře. Ze svého debutového, zatím nevydaného, alba vydal tři singly, stylově se jeho hudba pohybuje ve vodách R&B a popu. Prvotina Strip That Down Liamovi vynesla 3. místo v UK charts, nový singl Bedroom Floor představil v X Factoru. Liam má ovšem další příjemné povinnosti, kdy jej a přítelkyni a bývalou porotkyni Cheryl zaměstnává syn Bear.

Rozhodnutí

Dermot postupně oznamuje, že v bezpečí je Sam, Rai-Elle, Holly, Grace, Lloyd a Alisah. V bottom 2 zůstal Leon a Spencer. Nejméně hlasů získal Spencer, který soutěž opouští.

Vítěz hlasování

O speciální cenu se v nedělní Live show utká Grace, která sobotní hlasování vyhrála.

2. Live show

The CutKelvins

výběr: P!nk – What About Us

Kevin Davy White

výběr: Rihanna feat. Mikky Ekko

Talia Dean

výběr: One Direction – What Makes You Beautiful

Jack & Joel

výběr: Dua Lipa – New Rules

Matt Linnen

výběr: Alessia Cara – Scars To Your Beautiful

Sean & Connor Price

výběr: London Grammar – Strong

TracyLeanne Jefford

výběr: Gin Wigmore – Written In The Water

 

Rak-Su

výběr: originál – Mamacita

Osobní top 3

  1. Matt Linnen
  2. The Cutkelvins
  3. TracyLeanne Jeffords

Osobní bottom 2:

Talia Dean
Jack & Joel

Rozhodnutí

V náhodném pořadí do bezpečí postupně jdou Kevin, Sean & Conor Price, Rak-Su, Matt, The Cutkelvins, Jack & Joel. Rozhodovalo se mezi Tracyleanne a Talii. Nejméně hlasů od diváků dostala Talia a soutěž tak obratem po svém návratu opouští.

Hvězdný host – Stormzy ft. Labrinth (Blinded By Your Grace part 2)

Prizefight aneb souboj o víkendovou cenu

Před vystoupením hvězdného hosta nejdříve bylo odhaleno, kdo bude bojovat s Grace. Nedělní hlasování vyhráli Rak-Su! Jak Grace tak Rak-Su znovu zazpívali svou soutěžní píseň a znovu se spustilo hlasování. Zájezd na koncert P!nk do New Yorku, včetně VIP lístků a M&G získává Grace!  

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 192
1
J
Reagovat

Moja TOP 16 pred 1.LS:
1. Matt
2. Kevin
3. Grace
4. Holly
5. Rai-Elle
6. Leon
7. The Cutkelvins
8. Sean and Connor
9. Spencer
10. Talia
11. Lloyd
12. Alisah
13. Sam
14. Tracey
15. RAK-SU
16. Jack and Joel

V sobotu vecer drzim palce Grace,Holly, Rai-Elle a Leonovi.
V necelu vecer drzim palce Mattovi, Kevinovi, The Cutkelvins a Sean and Connor. Je mi jedno kto bude top v hlasovani. Najviac objektivne/subjektivne to prajem v sobotu vecer Grace a v nedelu vecer Mattovi. Ale ked tam skonci Holly s Kevinom budem rovnako rada. Hlavne budem dufat, ze nikto z tychto 8 ludi tento vikend nevypadne.

2
J
Reagovat

Koho zaujima ako vidia bliziace sa live shows ti, ktori su zvyknuti podavat stavky na vitaza, nech si precita: http://sofabet.com/2017/10/27/x-factor-2017-pre-lives-1-16-rak/#comment-84495.
Bude zaujimave dnes a zajtra vecer sledovat najma komenty judges. Koho budu velebit a koho zatracovat.

3
Tomáš
Reagovat

Moje Top 16 před 1.LS
1 Kevin
2 Matt
3 Spencer
4 Holly
5 Sean a Connor
6 Leon
7 Lloyd
8 The Cutkelvins
9 Talia
10 Sam
11 Rai-Elle
12 Grace
13 Alisah
14 Tracey
15 Jack a Joel
16 Rak-Su

Dnes držím palce hlavně Spencerovi a Holly ( ale ta to nepotřebuje ). Ale nechal bych kluky dnes asi všechny a obětoval bych jako první holku – Alisah ( ta bohužel nevypadne ) nebo Rai-Elle. Ale zde v článku se zase píše že o tomhle víkendu vypadnou čtyři soutěžící, takže dnes půjdou domů dva? Já už vážně nevím.

4
J
Reagovat

@Tomáš: Je to spravne podla tohto: https://tellymix.co.uk/reality-tv/the-x-factor/337267-x-factor-boys-girls-tonight-overs-groups-sunday.html

Takze dnes vecer dvaja a zajtra vecer dvaja. Dufam, ze to Rai-Elle s Leonom preziju a zajtra vecer sa budem modlit za Matta s Kevinom. A najma za Kevina. Matta zachranuju modre oci a sarm.

5
Tomáš
Reagovat

@J: Ajaj tak to už bude horší. Minimálně jeden kluk to dnes večer odnese. Já bych dnes poslal domů Rai – Elle a Alisah ale protože Alisah je nereálná tak aspoň Sama, který je z kluků jednoznačně nejslabší a Rai – Elle. Hodně se bojím o Spencera, obávám se že může na lidi působit nesympaticky a arogantně a že mu ty hlasy prostě nepošlou, navíc je to američan a to mu v UK taky nemusí hrát do karet. Protože vypadávají dva, očekávám dnes jeho vypadnutí. U koho sem si stoprocentně jistý že dnes nevypadnou, to sou Leon a Aalisha, ten efekt DK udělá svoje a lidi je v tomhle kole podrží.

Pokud jde o zítřek, doufám že odejde Tracey a jedna ze skupin. Bylo by vážně něco špatně kdyby měl Kevin méně hlasů než Tracey nebo skupiny, tomu se mi ani nechce věřit.

6
Tomáš
Reagovat

@J: A teď jde ještě o to jestli vypadnou dva s nejmenším počtem hlasů a nebo jestli automaticky vypadne jen jeden s nemenším počtem hlasů a zbylí dva co budou v hlasování nad ním se dostanou do jakože Bottom 2 bez sing offu a porota rozhodne kdo z nich odejde. To by pak mohlo dopadnout ještě hůř.

7
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: mělo by se vypadávat pouze na základě hlasování. Sing-off by měl být naopak mezi top 2, kdy porota rozhodne, kdo ten daný večer dostane „special prize“. Prý tak chtějí trochu odvrátit pozornost od toho, kdo vypadl a více oslavovat ty, které tam lidi chtějí.

Jinak výběry se mi zdají ok, u Spencera se trochu bojím, co s písní provede. Originál se mi sice nelíbí, ale Angie Miller to v AI dala nádherně a od té doby její verzi preferuju nejvíc. Zazářit by mohl i Sam, Sing je docela chytlavá, pokud to udýchá a nebude se snažit zpívat vysoko jak Ariana, tak to půjde. Lloyd podle mě potvrdí pozici uspávače hadů. Myslím, že se ho urputně snaží zaškatulkovat do těch muzikálů, už podruhé za sebou si bere píseň ze soundtracku. Nedivil bych se, kdyby po soutěži Lloyd opravdu na West Endu skončíl. Nebyl by první ani poslední.

U holek se bojím akorát o Rai-Elle, pokud dostala DK opravdu Alisah, tak Rai-Elle to s tou průměrnou věcí od Trainorky u diváků nevyhraje, ať už to smíchá s čímkoliv.

Předběžný tip na odchod mi to bohužel vychází jako Spencer a Rai-Elle. Divoké karty podle mě díky DK efektu tento týden nepoletí, ale v tomto novém formátu se může stát cokoliv, hlasy se budou štěpit pouze mezi 8 lidí.

8
J
Reagovat

@Tomáš: Ide len o to, ci je to pravda o tom vypadnuti dvoch dnes vecer a takisto aj zajtra vecer. Matt a Kevin sa mozu pretahovat o hlasy. A navyse zajtra vecer OVERS a GROUPS nehra do kariet to, ze vacsina starsieho publika bude zajtra urcite sledovat STRICTLY. Cize to vyzera, ze v nedelu si zapnu XF najma tinedzeri. Ale ti z RAK-SU ak sa pozriem ako vyzeraju sa mi nezdaju dost atraktivni pre zenske publikum v porovnani napr. s 1D. Tam by som chapala, ze za nich tinedzerky hlasuju, kedze su tak „bozski“. Skor by som uverila tomu, ze Matt Linnen aj vo svojich 28 rokoch s 3 detmi na krku a modrymi ocami moze oslnit nejaku 16-17/ku za predpokladu, ze tu SCARS TO YOUR BEAUTIFUL poda slusne. No vezmi si kto pocuva tu piesen od A. Cara – tinedzerky. Necakam nijaky extra vykon, ale ako zena poviem, ze sarm ma. Treba sa jednoducho zmierit s tym, ze Kevin alebo Matt to skor ci neskor odnesu. Ja budem rada ak Kevin za predpokladu skoreho vypadnutia, nevypadne skor ako Tracy a Jack and Joel. Totizto nepredpokladam, ze vsetky divoke karty sa zachrania. Beriem do uvahy aj to pretahovanie hlasov medzi Spencerom a Leonom. Vsetko bude zavisiet na tom, co spieva Leon, ako to zaspieva a najma aku bude mat videovizitku. Ak by vo videovizitke mal nedajboze sob story s mrtvym otcom a piesen nejaku atraktivnejsiu pre hlasujuce publikum, ktore nedajboze dojme k slzam, ziska hlasy.
Koho by som domov poslala dnes ja a preco? Ak ma vypadnut iba jeden tak by som domov poslala Sama Blacka. Preco? Lebo u neho nevidim nijaku buducnost v soubiznise ani ako pop spevak ani ako muzikalovy spevak. Je to podla mna najzbytocnejsi clovek z celej 16. Ak maju vypadnut dvaja, tak s radostou by som poslala za Samom Alisah Bonaobra a to preto, ze ju nevidim v buducnosti ako pop spevacku. Pre mna je len karaoke spevacka, ktora vie spievat, ale bez duse a vyuziva to, ze je z chudobnejsej rodiny ako odovodnenie preco ma vyhrat XF. A najma mi piju krv tie komenty od Filipincanov na FB. To si zasa precitame na FB ak ona vypadne. Skor ci neskor k tomu dojde.
Este sa pamatam na to sialenstvo, ktore nastalo na FB po vypadnuti 4TH IMPACT a utok proti Lauren Murray pred dvoma rokmi.

Zajtra by som schuti vyradila Jacka a Joela a Tracy. V Tracy nevidim ziadny potencial pre buducnost a navyse ma irituje jej hlas. Jack a Joel sa mozu stat joke actom, ktory vie spievat.

10
Tomáš
Reagovat

Můj tip na dnešní odchod je taky Spencer nebo Sam a Rai Lee a vyřadil bych stejně jako J Sama a Aalisah. Je škoda že se nevyřazuje ve všech 16ti, pak by to třeba skutečně odnesli ti nejslabší.

11
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Tak to já si nemyslím, že ta DK musí mít automaticky efekt. Kdyby byla jedna, tak jo, ale když jsou hned čtyři, tak to imho tak zásadní vliv mít nebude. Například v roce 2014 byly rovněž DK v každé kategorii, přičemž jedna z nich (skupina Overload) hned vypadla. Takže ani tentokrát to ty 4 DK nejsou automaticky v bezpečí, minimálně Leon a Jack & Joel můžou klidně vypadnout, Alisah a Talia mají velké fankluby, takže u nich DK efekt imho fungovat bude.

12
DJ Vlado
Reagovat

Moje přání / tip na dnešní vypadnutí:

přání: Sam a Spencer (ať Louis dostane pořádný výprask za to, jak kategorii kluků zprznil :-D)
tip: Sam a Rai-Elle (bohužel) nebo Leon

13
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: No je pravda že neznám moc historii XF UK jako ty tak třeba máš pravdu. :) Ale Leon nevypadne tak jako tak, je pohledný takže to bude magnet na hlasy fanynek a navíc mu hraje do karet i to že působí skromně a sympaticky ( v tom má výhodu oproti Spencerovi takže to už spíš vypadne Spencer z čehož ty budeš mít radost ale já ne ).

14
J
Reagovat

Aj ja to tipujem dnes vecer s bolavym srdcom na odchod Spencera a Rai-Elle. Nezabudla som na odchod Kiery pred 2 rokmi. Aj ked ta vypadla az v 2.LS. Prisla Monica posilnena o DK a Kiera vypadla. V 1.LS vypadla Bupsi a ako druha vypadla ta girlband od Cheryl v sing-offe s Kierou. Bohuzial dnes vecer vystupuju dievcata proti chlapcom. A neverim, ze to odnesu dvaja chlapci. V tomto mi je Spencera luto. Nie je mojou salkou kavy a ani nikdy nebude, ale dokazem sa nad to povzniest o ocenit, co dokazal a kam smeruje. Pretoze vidim, ze na rozdiel od Sama Blacka sa snazi. Tiez ma vlastnu tvorbu a chce uspiet.

15
J
Reagovat

@Tomáš: Najhorsie je na tom to, ze nevieme co budu spievat Alisah a Leon. Ak by mal Leon take zaujimave cislo ako v 6CC, tak si myslim, ze je v suchu. Ale odporucala by som mu spievat bez rappu. Starsie publikum nema velmi rado rap.

16
Tomáš
Reagovat

@J: A proč myslíš že by nemohl vypadnout Sam? Já ho vidím jako jedinou možnou záchranu pro Spencera. Když teda Lloyd bude mít tu podporu babiček.

17
Honza
Reagovat

Teda nejdřív musím pochválit tvůrce za twist, konečně mám po pár letech pocit, že se snaží udělat pořad zajímavější, novější… za sebe můžu říct, že super nápady – jak s DK, tak s rozdělením večerů a pokud bude i ta TOP 2… nevím, přijde mi, že se letos minimálně fakt snaží, tak jim tu chci jen udělit (zbytečnou) poklonu. :D Bohužel sledovanost jim to nepřihrálo, ale co no…
Jo a víte co? Já věřím, že Louisovi odejdou dneska 2 kluci (a za ten jeho výběr si ani nic jinýho nezaslouží). Kategorie holek je navíc letos silnější než kdy jindy, a tak myslím, že by to nemuseli odnést hned dneska.
A je mi i vlastně jedno, kdo z kluků by odešel, letos tam tam nějak nevyčnívá nikdo. A mimochodem, diváci jsou taky úplně blbí, že si neodhlasovali Aidana!!!!!! :(
Každopádně pokud bych si měl vybrat na základě minulých výkonů, tak bych se rozhodl pro odchod Lloyda a Sama.
Jinak btw myslím, že pokud se Spencerovi povede dnešní výkon, tak nevypadne – má dobrou písničku.

18
J
Reagovat

@Tomáš: Dnes vypadne niekto z tychto 4 Sam/Spencer/Rai-Elle a Leon. Alisah bude chranit DK. A trojlistok Grace, Holly a Lloyd bude v suchu. Je mozne vsetko. Ze vypadne Sam ako je mozne ze vypadne dokonca Leon. Podla mna bude zavisiet na vystupeni a takisto aj videovizitke ako aj hodnoteni judges. A mozes vziat jed na to, ze Simon ak bude pritomny Spencera skritizuje. Vie sa, ci bude Simon ale nebude?

19
J
Reagovat

Prosim Vas aspon tuto na panackovi nebudme vsetci naivni. Ak niekto o postupujucich rozhoduje v JH, tak je to na beton produkcia. Preto ja sa na Louisa nehnevam. A podla mna rozhodovala aj u Simona. Teraz budu rozhodovat ludia za manipulacie produkcie. Rovnako ako neverim, ze volby piesni vyberaju sutaziacim judges. Podla mna ich vybera hudobny dramaturg.

20
J
Reagovat

Wildcards songs

Alisah Bonaobra – This is Mine Now by Jordin Sparks
Leon Mallett – Stay by Zedd feat. Alessia Cara

21
Honza
Reagovat

@J: Jo, produkce do toho určitě mluví, ale myslím si, že porotce ze sebe nemusí nutně udělat hňupa a může v konečným důsledku také ovlivnit výběr. Nehledě na to, že Louis pokaždé vybere jak magor, to se mi fakt nechce věřit že každou sérii za něj vybere produkce snad nejhůř co může… :D Plus Louis je tak jako tak špatnej mentor a porotce bez špetky zájmu a soudnosti. Soutěžící neumí vést a udělat pro ně něco navíc.

22
DJ Vlado
Reagovat

Rai-Elle super, ta holka má star quality na rozdávání, proto doufám, že nevypadne, startovní pozice hraje dost proti ní :-(

23
Honza
Reagovat

Rai-Elle i Spencer dost dobrý. S těmito výkony nemůžou vypadnout!!! :/
Btw super stage!

24
J
Reagovat

Kedze chybal Simon, Sharon si nemohla odpustit rypnut do Spencera. Inak sa mi to paci ovela viac nez minula sezona. To nove studio bomba. Pripomina mi to nasu SS.

25
DJ Vlado
Reagovat

Když Spencera nevidím, tak se poslouchat dá :-D Angie sice zdaleka nepřekonal a i od Farkašovského se mi to líbilo víc, ale OK :-)

26
DJ Vlado
Reagovat

Holly už takhle brzo??? Snad to neznamená nic negativního :-/

27
Tomáš
Reagovat

Tak myslím že je jasné koho chce produkce odstřelit. Dva její adepty na vyhazov dají hned na začátek aby se na ně v průběhu večera zapomělo a dostali co nejméně hlasů. Rai Lee by mohla vypadnout, vůbec by mi to nevadilo. Její vystoupení nuda, tomě nebavilo. Spencer taky překvapivě docela nuda a tak nějak to vyšumělo, Farkašovský v naší SS to zazpíval líp. Stejně bych ale Spencerovi přál postup, je mi prostě sympatický. Ale myslím že vypadne, nezbývá mi než se dnes smířit s jeho odchodem bohužel.

28
DJ Vlado
Reagovat

Holly skvělá jako vždycky, ta holka je prostě hvězda s velkým H!!! Jen ty světlé vlasy jí slušely víc :-)

29
Tomáš
Reagovat

Holly dobrý ale ten song není šálek mého čaje. A světlé vlasy jí vážně slušely víc.

30
J
Reagovat

@Tomáš: Co sa obavas. Lloyd bude jedna velka nuda. Este nevystupili ani Leon a ani Sam. Rai-Elle aj Spencer mali krasne videovizitky plne domova.

31
J
Reagovat

Louisu Johnson mam rada. Ale Holly sa mi paci viac. A velmi jej zelam uspesnu po XF-karieru pop spevacky nech uz to bude s akymkolvek labelom.

32
Honza
Reagovat

Ach jo, jak mohl ten Leon vyhrát DK nad Aidanem? :////
Bylo to takový průměrný no…

33
J
Reagovat

Leon ma prekvapil. Tak dobre som to necakala na sivu mys.

34
DJ Vlado
Reagovat

Leon průměr, neurazí nenadchne, přičemž souhlasím s Nicole ohledně výběru písně :-/

35
J
Reagovat

Louis – winner song? Isteze od vitazky AI.

36
J
Reagovat

Boze, ten uspavac hadov Lloyd nakonie!!

37
DJ Vlado
Reagovat

Alisah není můj cup of tea, ale byla výborná, poprvé se mi opravdu líbila, navíc oceňuji výběr neprofláklé, ale přesto efektní písně :-) Holky zatím válcujou kluky rozdílem třídy :-)

38
Tomáš
Reagovat

Leon dnes těch hlasů od babiček dostane víc než Lloyd. Sice bych tam místo něj raději viděl Aidana ale je to sympaťák, jeho vystoupení nebylo špatné no takže bych mu postup i přál. Jen ta vystoupení pro mě strašně zabíjí ten dnešní výběr songů, nelíbí se mi prakticky žádný. Alisah nemá kromě techniky zpěvu nic a navíc hrozně přehrává, lepší to s ní už nebude. Poslal bych ji hned domů ale bojím se že dojde daleko. Kdybych dnes měl poslat hlasy tak zatím jen Spencerovi a Leonovi.

39
J
Reagovat

@Tomáš: Zaspievala to dobre, ale na Jordin nema zdaleka. Holly sa mi pacila viac. A myslim to uprimne.

40
DJ Vlado
Reagovat

Zachytil jste někdo, jak na začátku Dermont říkal, jak to dneska (a zítra) bude s vyřazováním? Vypadne jeden z každé kategorie, nebo se bude vypadávat bez ohledu na kategorii? Osobně doufám ve druhou možnost :-)

41
J
Reagovat

Takze Sharon dneska nahradza Simona? Najskor Spencer a teraz Sam?

42
DJ Vlado
Reagovat

Samovo vystoupení bylo stejně zbytečné jako celý Sam :-/

43
J
Reagovat

Grace moze podakovat, ze vystupuje po nudnom Samovi a pred nudnym Lloydom. Este raz si musim vypocut piesen. Tie ruze s mikrofonom mala aj Ella.

44
DJ Vlado
Reagovat

Grace výborná, i ta píseň je pěkná :-) Tak a teď pevně doufám, že nás opustí dva kluci, protože vypadnutí kterékoliv z holek by byl zločin proti lidskosti :-/

45
Tomáš
Reagovat

Mě Sam nepřišel špatnej, docela chytlavé vystoupení. Nevadilo by mi ani kdyby postoupil ani kdyby vypadnul, klidně si ho poslechnu i příště. Grace pro mě totální nuda a uspávačka hadů, nikdy nebude šálek mojí kávy. No celkově je to pro mě dnes slabota, výběry songů fakt na nic.

46
J
Reagovat

@DJ Vlado: Jednoznacne Sam. A k nemu by som pribalila aj nudneho Lloyda. Inak nas Lloyd bude nudit rovnako dlho ako Che.

47
Tomáš
Reagovat

Tipuju že vypadne Spencer a Rai Lee, popřípadě Spencer a Sam. Možná i Spencer a Leon ale ten Spencer to stoprocentně odnese. Cítím to až v kostech.

48
J
Reagovat

Tie ruze s mikrofonom mala aj Ella Henderson. Pozrite sa nizsie vo wikipedii E. Henderson
https://en.wikipedia.org/wiki/Ella_Henderson

49
J
Reagovat

@Tomáš: Nie je fer, ked Spencer vypadne skor nez Sam. Sam je len karaoke spevak. Skoda, ze Spencer nesutazil minuly rok namiesto Matta Terryho.

50
Honza
Reagovat

Lloyda těžko hodnotit. Ale objektivně dobrý. Technicky nejlepší zpěvák.

51
DJ Vlado
Reagovat

Lloyd je podobný případ jako Alisah, není můj šálek čaje, ale z kluků byl jasně nejlepší :-)

52
Tomáš
Reagovat

Lloyd není úplně přesně podle mého vkusu ale co naplat když byl dnes nejlepší a jako jeden z mála mě dnes bavil. A je i sympatický.

53
Honza
Reagovat

Jako po dnešku jsem teda docela zvědavej, jak Britové rozhodnou. Nějak si tentokrát vůbec nedokážu tipnout… Ale cítím, že možná bude nějaký překvápko…
Všichni byli totiž plus mínus vlastně vyrovnaní a záleží spíš na vkusu každýho, takže to bude zajímavý. Záleží, jestli prostě diváci ocení show (Rai Elle), zpěv (Alisah, Lloyd), vlastní tvorbu (Grace) nebo jestli fanynky udělají své (Sam)…
Já bych dal tento večer všem tak 60-75 %. Ani nevím, jak bych to seřadil, protože záleží fakt na úhlu pohledu. Všichni byli celkem fajn, avšak nikdo vyloženě „wow“.
Kdybych se měl ale rozhodnout já po dnešním večeru, byl by to asi Leon a Sam.
Holky mají opravdu mnohem větší potenciál než kluci.

54
DJ Vlado
Reagovat

Moje pořadí:

1. Holly
2. Rai-Elle
3. Grace
4. Alisah
5. Lloyd
6. Spencer
7. Leon
8. Sam

55
Tomáš
Reagovat

@J: Fér to není ale já si fakt myslím že Spencer vypadne. Zpíval ze začátku, vystoupení bude zapomenuto….možná si Sama vezme sebou, těžko říct.

56
Tomáš
Reagovat

Moje pořadí dnešního večera

1 LLoyd
2 Spencer
3 Holly
4 Leon
5 Sam
6 Rai Lee
7 Grace
8 Alisah

57
J
Reagovat

Radsej by som si vypocula Harryho Stylesa.

58
Tomáš
Reagovat

Hlasovalo se teda chvilku, to mohlo dopadnout jakkoliv. Ale tipuju že ti co zpívali ze začátku sou stejně v nevýhodě.

59
J
Reagovat

Skor ako napisem svoje poradie. Ku vsetkym mam vyhrady. Ale na druhej strane cakala som menej. Hodnotim nielen podla spevu, ale aj podla toho ako som sa zabavala, ci nudila.
1. Grace
2. Holly
3. Leon
4. Rai-Elle
5. Spencer
6. Alisah
7. Lloyd
8. Sam

60
J
Reagovat

Tak dievcata su v suchu.

61
DJ Vlado
Reagovat

Jóóó, tak velká trojka holek přežila, teď už je mi to jedno :-)

62
J
Reagovat

Spencer doplatil na to, ze nie je z UK.

63
Honza
Reagovat

Prosim vás oni nevypadávaj dva nebo jak to teda je? :D

64
J
Reagovat

To som naozaj necakala, ze Grace vyhra 1.LS. PR robi svoje, ze? Ako pred dvoma rokmi u Emmy, Vlado? Ale toto je len 1.LS, uvidime o tyzden, ked bude musiet robit covery.

65
Tomáš
Reagovat

Tak Spencer byl jasnej, mám na to prostě intuici. Je mi ho líto, ještě měl zůstat ale takový už je život, nic není fér. A jaktože nevypadli dva, kdo se v tom má potom vyznat? Když tam s ním zůstal Leon tak sem si prvně myslel že vypadli oba dva. A Grace nejvíc hlasů, no to se dalo čekat ale nechápu co na ní kdo vidí…pro mě stejná uspávačka hadů jako svého času Emma Drobná v naší SS. Nechápu že lid tyhle typy tak miluje.

66
J
Reagovat

@Tomáš: Este si pockaj az bude davat Keshu PRAYING. To bude len uspavacka hadov.

67
DJ Vlado
Reagovat

Tak že se hned v prvním večeru zbavím největšího nesympaťáka, to jsem opravdu nečekal :-D Sice si to tak úplně nezasloužil, Sam i Leon byli určitě horší než on, ale na všechny 4 holky a Lloyda imho stejně neměl :-) Double elimination bude tedy nejspíš jindy, což je dobře, protože už nebude tak účinkovat DK efekt :-)

68
Tomáš
Reagovat

Ale to je vyloženě naschvál že vypadl jenom Spencer a nikdo jiný. Nicméně jenom se tomu musím smát, sem za ta léta už na tu svou pověstnou smůlu zvyklý. Double elimination bude zítra a vypadnou Matt a Kevin.

69
J
Reagovat

@Tomáš: Nie, dvojite vypadnutie ma byt az o tyzden. Nevidim dovod, preco by zajtra nevypadla Tracy. Ak ludia zahlasuju za Taliu, urcite nebude mat dostatok hlasov Tracy.Kludne mozu vypadnut aj Jack a Joel. Zaujimave bude, kto vyhra zajtrajsi vecer. Zeby Simonov protekcny boyband RAK-SU? Ak zajtra RAK-SU bude mat bezchybne hodnotenie, tak su chosen one. Este aj GRACE mala od Nicole zapornu poznamku. Takze nie je chosen one. Ak by bola, velebia ju do neba vsetci traja. Teraz som uz len zvedava aka bude pozicia jej piesne na itunes. Fleur to dotiahla az na 1.miesto, ale to bol hit a vyssia sledovanost ako dnes.

70
Tomáš
Reagovat

@J: Já vím, já to napsal ironicky že zítra vypadnou Kevin a Matt protože já všem svým favoritům nosím jen smůlu. Nechápu důvod proč dnes vypadl pouze a jedině právě Spencer, fakt mi to udělali naschvál. No jestli zítra budou mít nejvíc hlasů Rak-Su tak to asi už přestávám sledovat, to by na mě bylo už moc. Ještě Seana a Connora bych pochopil ale tohle už teda vážně ne.

71
Monika
Reagovat

Tak za me dnes nejlepsi Rai-Elle, umi se dobre prodat na podiu, je mezi divkami jina stylem i vzhledem. Kdo me vubec nebere je Holly, totalne tuctovy hlas, nezapamatovatelnej vykon, pripomina mi hodne lonskou Emily, ocekavam same sladaky a brzkou zmenu nazoru Tomase :-)) Mimochodem mam pocit, ze je to i adept na prvni odchod mezi divkami, hodne bude souperit o hlasy s Alisah, jsou si dost podobne. A obe me stejne nebavi, totalni nuda. v Top 3 bych mela jeste Spencera a Grace.

72
J
Reagovat

@Tomáš: Chces pocut nieco srandovne. Grace nie je moja salka kavy a nikdy asi nebude, ale tu piesen TOO YOUNG som si pustila uz 5-krat a mam v plane si ju aj stiahnut z itunes. Doslova sa nespoznavam. Ja, ktora miluje rock a nie quirky. No nic, to caro asi odpadne az ju produkcia hodi pod autobus. Radsej zmenme temu.
Tesim sa na zajtra na oboch chlapov. Inak povedane pevne dufam, ze Matt aj Kevin budu zajtra bodovat. Nemyslim tym komentare judges. Lebo si myslim, ze aspon Matt si uzije podobne kritiky ako dnes chlapci ako skor to, aby ich verzie piesni sa mi pacili a aj hlasujucemu publiku. Myslim si, ze aj Kevin bude v suchu aj keby otvaral sou zajtra. Pozri sa na Rai-Elle. Inak si nemyslim, ze Spencer si zasluzil vypadnut. Po tom co predviedol Liam Payne. Bol horsi nez najhorsi z chlapcov. Je mi z toho na vracanie, ze dnesna mladez velebi taketo shity. Inak podla sofabetu Grace nie je chosen one. Podla nich su to RAK-SU. Rada citam kritiky na sofabete, lebo oni citaju medzi riadkami, nakolko stavkuju na vitaza. Z ich pohladu nejde o vitazstvo sutaziaceho, im ide len o ich vlastny profit a preto maju trefne postrehy. Oni tipovali, ze dnes vypadne Tracy a zajtra Spencer, kedze si mysleli, ze sa bude vystupovat OVERS a GROUPS v sobotu a GIRLS a BOYS v nedelu. Mna Gracino vitazstvo dnes prekvapilo, ale netesim sa privelmi. Zajtra sa budem tesit az budu Matt a Kevin v suchu a najma ak RAK-SU nebudu vitazmi zajtrajsieho vecera.

73
Monika
Reagovat

@Tomáš: S tebou se shodnu na Alisah, pro me uplne zbytecna soutezici, takova typicka pevule jakych jsou desitky, a to prehravani mi leze na nervy, neskutecne me ta teatralnost rusi.

74
J
Reagovat

Tak TOO YOUNG – G. Davies je v itunes uk 24.miesto/ir 29.miesto.

75
J
Reagovat

Za seba poviem, ze nikdy nedokazem pochopit, ze niekto tak zbytocny ako Sam Black sa dostal priamo z JH do LS. A Aidan nie. Podla mna z tej skupiny 8 ludi tam bol najzbytocnejsi. Obycajny karaoke spevak, ktory nema zaujem byt spevakom v buducnosti. Uz aj to, ze ho do sutaze prihlasila priatelka. V tomto mi je hlavne luto Aidna, lebo ako dalsi v XF Grace, RAK-SU, Spencer a Sean and Connor sklada vlastne piesne. A potom aj toho Spencera. Chlapec sa snazi, sklada piesne. Ja to ocenujem aj ked nie je moja salka kavy. Vsetky jeho originalne piesne som si vypocula, ale aspon vidim tu snahu.

Mozno Leon je seda mys. Ale ja tu sedu mys budem ovela radsej pocuvat aj s jeho rappom nez Sama, Lloyda a Alisah. Lloyd mi tym stylom pripomina Joe McElderryho. Ak ma byt teraz XF len o samych baladach, tak sa stane pre nudnym.

76
Tomáš
Reagovat

@Monika: Pokud jde o Holly tak mě její včerejší vystoupení nebavilo, to je pravda. Ale mě tam včera kromě Lloyda nebavil pořádně nikdo. Je to tím příšerným výběrem songů, samá popina a komerce ale rock se asi v tomto UK formátu fakt očekávat moc nedá. Holly u mě ale zůstane mezi holkama jedničkou ať už mě bude nudit sebevíc, když už nic víc tak je pro mě z holek aspoň nejsympatičtější a nejpohlednější…no a hlas má taky jako zvon i když bohužel většinou asi v soutěži bude zpívat plytký pop, který mě nebaví. Ale když si vezmu ostatní holky – Grace, pro mě totální uspávačka hadů a to ještě včerejší kolo vyhrála, ta mě nebude bavit fakt nikdy. Rai-Elle má v sobě energii a je vidět že ji to fakt baví, pro mě je ale prostě příliš nevýrazná a nebere mě, není to můj šálek kafe. No a na Alisah se shodnem stoprocentně, ta je podle mě nejvíc přeceňovaná a snad brzy vypadne. Takže vzhledem k tomu že tam už nemám moc z čeho vybírat tak Holly pro mě mezi holkama zůstane jedničkou, jen ji možná u mě přeskočí někdo z jiné kategorie.

77
Tomáš
Reagovat

Jen tak pro zajímavost, podle jednoho UK serveru včera unikly výsledky hlasování ( neověřené ) a pořadí bylo následující. Můžeme tomu věřit a nemusíme. :-)

Vote 1

1. Grace Davies – 19,23 %
2. Lloyd Macey – 19,01 %
3. Holly Tandy – 17,37 %
4. Alisah Bonaobra – 14,64 %
5. Leon Mallett – 9,15 %
6. Rai-Elle Williams – 8,61 %
7. Sam Black – 6,00 %
8. Spencer Sutherland – 5,99 %

78
J
Reagovat

Este raz som prezrela vsetky vystupenia a specialne Holly. V prvom rade poviem, ze sa mi nepaci, co s nou vizazisti urobili. A nie som sama, staci navstivit oficialny FB alebo twittter. Zacinam si mysliet, ze to neurobili kvoli Grace, ale kvoli Louise Johnson, aby ich dve odlisili. Mozno ma SYCO zaujem aj o Holly, ktovie? Louisa bola viac soulova spevacka, kym Holly by som radila k pop a poprocku. To, ze teraz Louisa spieva dance, electro-pop je dosledok zmluvy so SYCOm. Naspat k Holly. Mne sa pacila ta scena, tie biele saty a aj ako tu piesen podala. Najma ocenujem, ze sa nesla vykricat do nebies, ale krasne to zaspievala a zaroven vynikol jej hlas. Jedine, co vytknem je farba jej vlasov. Mali jej nechat povodnu farbu a uces. Na buduce by som bola rada, aby obom dievcata Holly aj Grace vybrali nieco upbeat inak sa stanu nudnymi a mozu vyletiet. Dufam, ze to najskor schyta Rai-Elle a Alisah. Budem smutna, ked Rai-elle odide, lebo ma hviezdny potencial a zasluzi si tam byt viac nez Sam, Leon, Lloyd, Alisah a vsetky groups, dokonca aj Tracy s Taliou.

79
J
Reagovat

@Tomáš: Ja by som tomu poradiu hlasovania verila, ze Grace len o malicko predbehla Lloyda. Pevne verim, ze nabuduce sa poberie Sam aj keby so sebou mal zobrat Rai-Elle. Spravodlivejsie by to bolo Sam a Leon. Ale ja by som uprednostnila, kedze ma byt o tyzden dvojeliminacia Sam a Alisah.

80
J
Reagovat

@Tomáš: Spencerove hlasy pojdu k Leonovi podla mna alebo k jednej z dievcat. Neverim, ze ti co hlasovali za Spencera budu hlasovat za Sama alebo Lloyda.

81
J
Reagovat

Len na ozrejmenie ohladom song-writingu. TOO YOUNG napisala sice Grace, ale v spolupraci s HIGHT and FIONA BEVAN. Nevinila by som len Grace, skor XF bosses, ze to chceli zatajit. Nic na tom nie je, ze niekto spolupracuje na songu. Ona sama mala post na instragame o spolupraci. Tuto fotku mala v polovici septembra na instagrame s komentom, ze je pre nu zvlastne hovorit slova piesne cudzej osobe a spolupracovat na songu. Potom to vymazala a teraz ju tam len hodila.
https://www.instagram.com/p/BaRlEZEh4Wg/?taken-by=gracedaviesofficial
https://twitter.com/fionabevan

Inak osoba, co jej vedie twitter, FB a instagram ucty napisala v jednom z komentov, ze XF bosses povedali Grace, aby niektore tweety a fotky z instagramu vymazala.

Ano sledujem twitter, FB a instagram tych, ktori ma zaujimaju: Matta, Kevina, Holly a Grace specialne. Vsimla som si narast fanusikov u Holly a ja si na rozdiel od Moniky nemyslim, ze Holly vyleti skor nez Alisah. Moze a nemusi vyletiet skor nez Grace.

82
J
Reagovat

Som rada, ze nas rekapista vytiahol aj hviezdneho hosta Liama Payna. Ono by sme mohli hodnotit aj hviezdnych hosti, lebo to co predviedol vcera Liam bolo horsie nez to co predviedli chlapci.
Namiesto Liama mohli radsej zavolat vystupovat Harryho Stylesa. Ako zena poviem, ze je ovela krajsi. Je lepsim spevakom a pre mna je aj zaujimavy svojim hudobnym zanrom. Nech ho ani nikdy nenapadne vratit sa spat k 1D, bol by to krok spat. Harry vykrocil najspravnejsim smerom do buducnosti ako solista.

83
Tomáš
Reagovat

Co se vlastně stalo Simonovi že sletěl ze schodů? Ožral se? Zajímalo by mě jestli už tam dnes bude nebo ne. Bez něho to není ono.

Jinak mě hrozně mrzí že to včera odnesl Spencer, určitě tam byli soutěžící co si to zasloužili i víc ale já to prostě už nějak podvědomě věděl celý včerejší den že vypadne. Škoda že kluci nevystupují až dnes se skupinami nebo s Overs, možná by tam ještě zůstal. Pokud jde o dnešek, tipuju že vypadne buď Tracey nebo Jack a Joel. A popravdě je mi úplně jedno kdo vypadne, hlavně ať přežijí Kevin a Matt a ten zbytek je mi už fuk. Ideální by dnes byla trojitá eliminace a vypadnutí Tracey, Jacka a Joela a Rak-Su.

84
Jarda
Reagovat

Letošní ročník mi v jednom připomíná ten loňský. Není to ale kvalitou soutěžících, která je myslím letos lepší, ale osudem jedné dívky. Vloni to byla Saara Aalto a letos je to Alisah. Neustále byla kandidátem na vyhazov, ale postupovala a nakonec došla hodně daleko. A něco podobného je letos Alisah – tak jako Saara se vám nelíbí (protože všechny velké hlasy se vám už z principu nelíbí, tady by si asi neškrtla ani Whitney Houston), ale má na rozdíl od jiných velký počet zhlédnutí (např. od včerejška už přes půl milionu) a myslím, že i ona dojde hodně daleko. Ostatně v X factoru na Filipínách skončila před dvěma roky na druhém místě. O ostatních nepíšu, protože o nich toho napíšete určitě mnohem více než o Alisah. Tak se ji tam snažte přetrpět tak jako vloni Saaru.

85
VojtaP
Reagovat

@J: přitom Liam není sám o sobě špatný zpěvák, jen to asi úplně nezvládl udýchat, což se podepsalo na tom zpěvu. Třeba tam ještě Harry bude, jeho hudba fakt není špatná. Osobně se mi ještě líbí směr akustického popu, kterým se vydal Niall. Vidět ani slyšet bych tam naopak nemusel Louise, ale jelikož je pod Syco, tak se tam bohužel asi objeví.

@Tomáš: podle posledních zpráv tam dnes Simon ještě nebude, nejspíš jej zastoupí letošní back-up porotkyně Alesha Dixon.

86
J
Reagovat

@Tomáš: Neviem, ci by si suhlasil s trojeliminaciou, keby som ti povedala, ze po Tracey je dalsim kandidatom na odchod Kevin podla stavkovych kancelarii v UK. Musi to odniest Tracey alebo Jack and Joel, inak nebude dobre.

Dnes mam v hre najhlavnejsie (kone). Jednoducho musia to podat tak najlepsie ako sa bude dat. Nepaci sa mi, ze jediny Kevin ma tradicny song z XF + The Cutkelvins maju tu P!NK. Ale u The Cutkelvins pocitam s podporou fanusikov NEON JUNGLE a s tradicnou regionalnou podporou zo Skotska. Staci si spomenut na Ryana a Emily. Matta zachranuje samotny song (current v reci tinedzerov) a modre oci s charizmou pre zeny. Ale aj tak sa budem bat o oboch, lebo na to, ze sa budu pacit tinedzerom mozem len v duchu dufat. Nakolko zo zaciatku XF bezi sucasne so STRICTLY. Takze vacsina postarsieho publika bude zrejme sledovat STRICTLY.
Neurazila by som sa, keby ako druha v poradi by vystupovala Tracey aspon by to poistilo skory odchod.

87
J
Reagovat

@VojtaP: Mna len prekvapuje, ze Matt Terry ma vonku singel SUCKER FOR YOU a nevystupoval hoci je v RCA SONY. Osobne mi nechyba, ale ma to prekvapuje, lebo tradicne vitaz vystupuje v XF.

88
Tomáš
Reagovat

@Jarda: S tou Alisah nestraš, já myslím že jedna Saara Aalto nám úplně stačila. A navíc Saara mi přišla lepší. Mimochodem pokud Alisah skončila v XF na Filipínách druhá tak proč má potřebu chodit ještě do UK verze? Kdyby byla tak dobrá a zajímavá, tak by jí k nastartování kariéry určitě stačilo 2. místo v její domovině.

@J: To jako má Kevin horší kurz než Jack a Joel? On se tam Kevin asi taky moc dlouho neohřeje, musím se s tím smířit ale dnes je na něj ještě brzy…včera mi ten Spencer úplně stačil. Jen aby ještě dnes Tracey nedali jako zlatý hřeb na konec…

89
J
Reagovat

@Tomáš: S Alisah sa nerata prilis daleko. Preco si myslis, ze Grace isla predposledna a Lloyd to dokonca uzatvaral. Alisah sice dostala song od vitazky AI, ale PR Grace v kombinacii s tym peknym songom a Lloyd s tym uchvatnym cislom z popopery ju proste zaklincovali. Ti dvaja jej ukradli momentum, ktore by ziskala, keby isla na zaver vecera. Zaroven si myslim, ze svoje v tom urobila aj Holly. Co sa tyka Holly nesuhlasim s Monikou. Jednoducho sa pacila viac nez Alisah. A neslo o XF, ale o THE VOICE OF PH.

Oni Tracey podla mna vybrali preto, aby ludia nehlasovali za Slavka alebo Berget. Jednoducho Berget ani Slavka nechceli v LS. Dnes je pripravena na odstrel. A ked nie ona, tak Jack and Joel. Vlado mal pravdu s tymi DK. Mali ucinok vcera, ale nie dnes. To iste sa tyka aj Alisah a Leona. O tyzden im uz nebudu nic platne. Aj ked ja by som dala radsej prednost tomu, aby Alisah odisla skor nez Leon a ked ma byt o tyzden dvojeliminacia tak moze so sebou vziat aj Sama zaseknuteho v 60th. Ani jeden z nich by mi nechybal. Skor sa obavam toho, ze Sam mi o tyzden bude liezt poriadne na nervy, lebo pre neho vyberu zas nejaku nudnu vykopavku.

90
J
Reagovat

Grace: RED ROSE OF LANCASHIRE. Docerta skoro som na to zabudla z dejepisu. Lancasterovci a Yorkovci. Cervena ruza a biela ruza – VOJNA RUZI.

91
J
Reagovat

Je to zle. Dnes chcu odstrelit Kevina. Vystupuje druhy po The Cutkelvins. Matt ide piaty a na koniec kto iny nez odporni RAK-SU. O Tracey ide predposledna.

92
J
Reagovat

Tak Kevin jednoznacne lepsi nez The Cutkelvins. U nich je to len o Shereen. Ale ako celok to nebolo zle. Dufam, ze to Kevin prezije. Pozitivne komenty od judges. Dufam, ze to pozera aj nejaky fajnsmeker, aby poslal hlasy.

93
Tomáš
Reagovat

Jako Kevin jde druhý stejně jako včera Spencer. Ale jako zazpíval to naprosto skvěle, jestli po tomhle výkonu vypadne a zůstanou tam Jack a Joel, Tracey i Rak-Su tak…je to vůbec možné?

94
Tomáš
Reagovat

Mě nevadili ani Cutkelvins, na to že skupinám nefandím tak to bylo fajn vystoupení ale Kevin byl skvělý. Tak sem zvědavý jak to dnes dopadne.

95
DJ Vlado
Reagovat

Dneska uvidím jenom zpětně videa, jelikož jsem na venkově bez elektřiny :-( a TVCatchup se mi v mobilu šíleně seká (holt to vyžaduje PC nebo tablet) :-/ Tak doufám, že budete podrobně referovat :-)

96
J
Reagovat

@DJ Vlado: Talia spieva to co Emily minuly rok v kole girlband vs boyband. Jednoducho si spomen.

97
Honza
Reagovat

Cutkelvins i Kevin dobrý, ale Talia se mi bohužel vůbec nelíbila. :( Moc jí to nesedlo, lehce falešný, zbytečně afektovaný. Škoda. :/

98
J
Reagovat

Ja sa len bojim o Matta. Kedze je typ, ktory uputa ocakavam kritiky od judges, ci uz to zaspieva dobre alebo nie.

99
Monika
Reagovat

Za me zatim jen Kevin, ten byl hodne dobrej, lepsi nez vsichni vcera.

100
Tomáš
Reagovat

Talia zpívat umí ale nebavila mě a co napsat k Jackovi a Joelovi? Prostě ta jejich estráda kolem mě zase jen prošuměla a nic mi to neřeklo. Jen se obávám že možná nevypadnou. Ale pokud o tom kdo vypadne nerozhoduje ani soutěžní výkon ani počet fanklubu ale jen pořadí v jakém kdo zpívá a vypadne kvůli tomu Kevin tak to už je potom soutěž úplně o ničem. Ale Spencer měl slabší podporu a navíc včera byli všichni dost vyrovnaní tak ho prostě ta druhá zapomenutelná pozice zabila ale Kevin snad proboha už musí mít vybudovaný nějaký fanklub a rozhodně snad větší než Jack a Joel nebo Tracey. Jinak to snad už ani není možné.

101
J
Reagovat

Mattove modre oci a ta poprockova verzia SCARS TO YOUR BEAUTIFUL. Jednoznacne s Kevinom to najlepsie dnes. Pochubujem, ze RAK-SU budu lepsi.

102
J
Reagovat

Boze teraz budem cakat kedy bude ta Mattova verzia na YT, aby som si ju znovu pozrela.

103
Tomáš
Reagovat

@J: Souhlas, Kevin a Matt dnes oba nejlepší. Nikdo tam na ně nemá. A pokud Rak-Su budou mít nejvíc hlasů tak je to vážně smutné.

104
J
Reagovat

@Tomáš: A pritom ta MAMACITA, ked Simonov latinoboyband nedavno vydal singel MAMITA. Co je velmi podobne. RAK-SU su trapaci jedny. Ukradnem Vladov vyraz sasci pocmarani.

105
J
Reagovat

@Tomáš: Obaja maju tiez kladne ohlasy na FB a twitteri. Najma od zien a prekvapivo aj od muzov. Dnes sa mi to zda ovela lepsie nez vcera. Vcera bola priserna nuda.

106
J
Reagovat

Tak Tracey sa pre mna moze zbalit a ist domov k detom a Taliu po dnesnom vykone vziat so sebou.

107
Honza
Reagovat

Umí Louis říct i něco jinýho než „you deserve to be here“ ? :D

108
J
Reagovat

@Honza: Na oficialnom twitteri som si dnes precitala, ze jeden navrhol ho trafit niecim po hlave, aby prisiel s niecim originalnejsim nez je pop star alebo zasluzis si tu byt.

109
J
Reagovat

Tak za RAK-SU budu hlasovat asi vsetci moslimovia v UK.

110
J
Reagovat

RAK-SU su dalsi Reggie N Bollie.

111
Honza
Reagovat

Pro mě jsou teda Rak-Su něco jak mnohem lepší 5 AM z loňska, takže jo, mohli by to dotáhnout do finále, ne-li vyhrát… ale na rozdíl od 5 AM by mi to ani nevadilo. J a Tomáš mě teda asi přerazí, ale fakt si myslím, že mají potenciál – zpívat umí, vystupovat taky a ty jejich songy jsou dobré – současné a chytlavé. Proč ne.

112
J
Reagovat

A teraz sa modlim za Matta a Kevina.

113
Honza
Reagovat

Jinak normálně si dneska myslím, že by mohla odejít Talia…

114
J
Reagovat

Moje poradie za dnesok:
1. Matt
2. Kevin
3. The Cutkelvins
4. Sean and Connor
5. Jack and Joel
6. Talia
7. Tracey
8. RAK -SU

115
Honza
Reagovat

@J: No nechci brblat, ale dávat Rak-Su na úplně poslední místo už je fakt neobjektivní zaujatost. :P

116
Monika
Reagovat

Matt je hezkej, ty jeho modre oci, fakt se na nej suprove kouka, ale jinak je to nuda, ztratila jsem s pisni kontakt po 30 vterinach a jen se na nej divala :-)) Pevecky mi prijde prumerny. za me top vystoupeni Kevin, docela se mi libilo i Sean a Connor.

117
rosien
Reagovat

Tak já mám asi odlišný vkus než zbývající osazenstvo panáčka, ale za mě dnes takto:
1. Kevin
2. Rak-su
3. Tracy
4. Matt
——– (větší rozdíl)
5. Sean a Conor
6. Jack and Joel
7. The Cutkelvins
8. Talia

118
Monika
Reagovat

@Honza: Kez by odesla Talia, jeji hlas je pro me neprijemnej a blbe se mi na tu jeji hubu i kouka :-)) Odchod bych uvitala.

119
J
Reagovat

@Honza: Pre mna za mna. Budu rovnako komercne neuspesni ako 5 after midnight. CNCO s Mamitou su aspon roztomili latinoamericania.

120
J
Reagovat

Boze vdaka ti za Kevina a Matta.

121
J
Reagovat

Takze Talia. Dufam, ze to o tyzden odnesie Tracey a Jack and Joel.

122
Honza
Reagovat

Tak jsem to tipnul ty jo… bohužel se to dneska Talii prostě fakt nepovedlo no, je to sympaťačka a mohla by ještě zazářit teoreticky, ale dneska to nebylo fakt dobrý. :/

123
J
Reagovat

Takze sa fakt ide na konecne vitazstvo RAK-SU. Oni su chosen one.

124
Tomáš
Reagovat

Tak to dnes dopadlo dobře, Talia byla nevýrazná. Radši bych teda vyhodil Tracey, která je pro mě nepovedenou imitací Amy Winehouse ale její vystoupení bylo dnes docela efektivní takže sem si myslel že nevypadne. Snad půjde příště. Ale teda to vítězství těch opic Rak-Su mě štve. Jestli tuhle show letos vyhrají tak já mám jasno v tom že příští rok už XF UK sledovat nebudu.

125
J
Reagovat

@Tomáš: RAK-SU su chosen one. Tento rok sa ide na vitazstvo group. Tipujem, ze dnes vyhraju nad Grace.

126
Honza
Reagovat

Jako myslím si, že letos to fakt bude mezi Grace a Rak-Su docela…
Ale pokud se mentoři budou hodně snažit, tipuju, že by kartami mohl zamíchat ještě pár dalších… :) Záleží na každým výběru podle mě ted.

127
Honza
Reagovat

Dneska vyhrají Rak Su, to je jasný ale… :)
Btw lidi možná oceňují i vlastní tvorbu to tak zatím vypadá. :)

128
J
Reagovat

@Honza: Pre Grace to bude tiez dobre. Ak dnes nevyhra. Ludia za nu budu hlasovat aj na buduce. Za predpokladu, ze bude o tyzden taka dobra ako vcera.

129
Tomáš
Reagovat

Já myslel že mezi Grace o Raksu bude už rozhodovat jen porota a vidím že se zase hlasuje. Ale teď už o nic nejde…mě.

130
Tomáš
Reagovat

Moje pořadí za dnešek by asi bylo následující

1 Kevin
2 Matt
3 Sean a Connor
4 The Cutkelvins
5 Talia
6 Rak-Su
7 Tracey
8 Jack a Joel

Jinak uznám že dnes měli Rak-Su aspoň trošičku chytlavější song a nudili aspoň o trochu méně než obvykle ale stejně to hudba mého srdce nikdy nebude a pokud letos vyhrají tak pro mě budou horším vítězem než loni Matt Terry.

131
J
Reagovat

@Tomáš: Ide. Ide o to, ze Grace by bola jedina kto by ich dokazal porazit v konecnom finale. Ale z viacerych stran som pocula, ze sa ide na vitazstvo group. Najskor som si myslela, ze ti mladi Iri alebo The Cutkelvins. Ale nie. Ide sa na vitazstvo RAK-SU. Ja svojim favoritom prajem sice vitazstvo alebo aspon dostat sa co najvyssie. Ale co zmozes proti produkcnym machinaciam. Inak ta MAMACITA je skoro rovnaka ako HAVANA od C. Cabello.

132
J
Reagovat

Ano. Grace si to zasluzi ta piesen s Irskym motivom je skutocne dobra.

133
Tomáš
Reagovat

Tak teď jim to Grace natřela, to se povedlo. :D

134
J
Reagovat

@Tomáš: Kevin a Matt prezili. To je pre mna najdolezitejsie. Ale na nejaky poriadny rock mozem zabudnut. Mattovi urcite nedovolia prilis zaziarit. Ja, ktora momentalne doma ficim na poslednych albumoch GREEN DAY a FOO FIGHTERS musim v XF pocuvat RAK-SU. Boze. Dufam, ze aspon bliziaca sa SS mi napravi naladu. Ak nebude u nas v SS rockove kolo tak to nebudem pozerat.

135
J
Reagovat

@Tomáš: Piesen je dobra. Myslim tym studiovu versiu. A nie na zivo. Grace ma este dost nedostatkov, ktore musi odstranit. Ja som si tu piesen stiahla. Stala mi za to.

136
Tomáš
Reagovat

@J: Nezmůžem nic, vkus většiny hlasujících ani machinace produkce nezměníme. Vím že to Kevin ani Matt nevyhrají ale taky jim přeju ať tam vydrží co nejdéle to půjde. Oba dnes předvedli top výkony a pro mě sou nejlepší z celého letošního i loňského ročníku ( možná jen s výjimkou Sam Lavery, ta jediná se jim mohla rovnat ). Já nechci za vítěze ani Rak-Su ani Grace ale kdybych si měl vybrat tak už taky radši Grace. V případě takového finále mi to ale už bude jedno.

137
Tomáš
Reagovat

Jen mi není jasné jedno – budou příště Boys opět vystupovat s Girls a Overs zase s Groups nebo se to nějak promíchá?

138
J
Reagovat

@Tomáš: Moja TOP 4 su Matt, Kevin, Holly a Grace. Tak nejako som si ich oblubila. Kazdy je iny. Z fleku by som im dopriala 1. az 4. miesto a bolo by mi jedno kto by sa kde umiestnil. Grace s Holly vsak maju oproti mojim zlatym chlapcom vyhodu, ze su mlade. Grace ak aj nevyhra ma nadej a obrovsku, ze ziska nahravaciu zmluvu. Holly to prajem tiez. Chlapci su moji blues, rock muzi. A dievcata zasa moje ruze. Grace – cervena Lancashire a Holly zasa biela Yorkshire. Preto Grace mala vcera cervenu ruzu a Holly zasa bola bielom. Lancasterovci verzus Yorkovci.

139
J
Reagovat

@Tomáš: O tyzden to bude rovnako GIRLS – BOYS a GROUPS – OVERS. Pozor!!! Bude dvojeliminacia v oboch veceroch. Dokopy na buduci vikend vypadnu 4. Dufam, ze to v zdravi prezijem. Obavam sa o Rai-Elle a Leona a Kevina s Mattom. Najradsej by som o tyzden domov poslala Sama s Alisah a Tracy s Jackom a Joelom. Ti obaja chlapi mi to tam sprijemnuju medzi skupinami. A Alisah je tam uz tiez zbytocne, kedze z chlapcov tam hviezdi Lloyd a Sam je zaseknuty v 60s.

140
J
Reagovat

Tak RAK-SU s The Cutkelvins maju o tyzden obrovsku vyhodu, lebo tema je VIVA LATINO. Vitam tu temu, lebo je svizna, tanecna. Konecne skoncime s nudou. Boze, co budu spievat Matt s Kevinom a Holly s Grace. Mattovi by som dala ME ENAMORA od Juanesa. To gitarove solo uprostred piesne je fantasticke. https://www.youtube.com/watch?v=voxgN3Dhjuo

141
Monika
Reagovat

Sleduju to na YT o co slo mezi Grace a Rak su? To odtajnili vysledky nebo co to je?

142
Monika
Reagovat

Jinak Rak-Su jde uplne mimo me, total zbytecni, ja tenhle styl hudby vubec nedavam. Asi jsou dobri pro priznivce rapu, ale pro me cas na prestavku, kdyby vypadli, tak bych to jen uvitala.

143
Tomáš
Reagovat

@Monika: To se hlasovalo znovu mezi vítězem včerejšího a dnešního večera o hlavní cenu ( tuším koncert Pink ) a vyhrála Grace nad RakSu. No já tenhle styl hudby taky nesnáším, pořád sem doufal že Chosen One budou aspoň Sean a Connor ale bohužel je to ještě ta horší varianta. Smiř se s tím že tam asi budou až do GF a nejspíš to vyhrají, mě se s tím smiřuje těžko.

144
Tomáš
Reagovat

Jinak za mě musím říct že tyhle souboje mezi vítězem jednoho a druhého večera o hlavní cenu sou pěkná nuda, divákovi tam v podstatě o nic nejde. V tomhle se mi víc líbil ten loňský formát, já bych raději vrátil ty klasické Bottom 2 a Sing Offy, to bylo daleko dramatičtější. Rovněž bylo lepší i to když všichni zpívali v jeden večer a měli společné hlasování, kvůli tomuhle rozdělení na dvě skupiny můžou být i ti dobří soutěžící v ohrožení dřív než by nutně museli. Zkrátka tohle hodnotím jako krok špatným směrem, měli to nechat tak jak to bylo loni.

145
Tomáš
Reagovat

@J: Když teď přemýšlím o svých hlavních favoritech tak sou to jednoznačně Kevin a Matt. V Top 3 s nimi mám i Holly ale ta je mi bohužel jen sympatická a dobře se mi na ni kouká ale včera mě její vystoupení moc nebavilo a obávám se že mě bohužel narozdíl od Kevina s Mattem nebude bavit ani nadále. Takže ji možná u mě předběhnou Sean s Connorem a po včerejšku se mi tam začíná překvapivě tlačit dokonce i Lloyd. Ty víš že Grace mě nebaví a tak ji v Top mít nebudu ale pořád je lepší než RakSu. V Top 4 sem měl ještě Spencera ale ten mi bohužel včera vypadnul. A vlastně se ukázalo to co vždy – jako první nevypadli ani ti nejlepší ani ti nejhorší co by si to nejvíc zasloužili ( Jack a Joel, Tracey, Sam ). Vypadli Spencer a Talia, zkrátka ti ani ne dobří ani ne špatní ale prostě ti co byli průměrní, nejméně zaujali a v průběhu večera zapadli. Být průměr je v prvních kolech to nejhorší a Talii byla DK k ničemu, to mohl rovnou postoupit Slavko. Ale aspoň si jednou zazpívala na velkém pódiu.

146
J
Reagovat

Current iTunes standings

6 Grace Davies – Too Young (X Factor Recording)
18 Rak-Su – Mamacita (X Factor Recording)
45 Lloyd Macey – City of Stars (X Factor Recording)
117 Matt Linnen – Scars to Your Beautiful (X Factor Recording)
127 The Cutkelvins – What About Us (X Factor Recording)
146 Alisah Bonaobra – This Is My Now (X Factor Recording)
199 Kevin Davy White – Stay (X Factor Recording)
212 Spencer Sutherland – Who You Are (X Factor Recording)
233 Holly Tandy – Hollow (X Factor Recording)
274 Jack & Joel – New Rules (X Factor Recording)
332 Leon Mallet – Stay (X Factor Recording)
412 Sean & Conor Price – Strong (X Factor Recording)
477 Rai-Elle Williams – Doo Wop (That Thing) / Lost Ones / No (X Factor Recording)
580 Tracy Jefferson – Written In the Water (X Factor Recording)
1081 Sam Black – Faith (X Factor Recording)
1431 Talia Dean – What Makes You Beautiful (X Factor Recording)

147
J
Reagovat

Kedze ma byt o tyzden latino SHAKIRU mozu dat THE CUTKELVINS. Napr. LOCA. A keby ta Shereen nedajboze sa krutila ako Shakira, tak by to bolo k svetu.

148
Monika
Reagovat

Ja mam zatim TOP2 Kevin, Sean a Connor.

149
Honza
Reagovat

Já musím říct, že ten souboj o vítězství mi přijde také jako zbytečnost. Nikomu o nic nejde, je to jen taková zbytečná sranda bez napětí, což takhle na závěr pořadu prostě nefunguje. Nejdřív výkony, pak hlasování, pak kdo vypadne a pak nějaký souboj mezi 1. a 2. místem? Pokus dobrý, ale moc to nefunguje no. Nehledě na to, že vlastně tak trochu hned na férovku odtajnili favority soutěže…
Navíc dost často vítězí v jednotlivých live shows pořád stejní soutěžící, třeba z 8 live shows zvítězí klidně i 6x… Tak abychom neměli sing-off Grace/Rak-Su třeba teď každý týden… :D

150
J
Reagovat

Tak ten koncert P!NK ako aj stretunutie s P!NK by som najviac dopriala Holly. Pretoze si myslim, ze ten styl, ktorym sa ubera P!NK je presne to, kde si predstavujem Holly. Aj ked vyzera starsie stale ma len 16 rokov a formuje sa. Ja ju vidim ako Britsku P!NK. Inak na digital spy niekto vytkol ohladom Holly, ze je ako „cup of cold coffee“ a ked takto bude posobit chladno na hlasujuce publikum nie je to dobre. Co z toho, ze dobre zaspievas, ked aj niekto iny dobre zaspieva, ale posobi vrelsie. Holly jednoducho musi popracovat na tom, aby bola ludom sympatickejsia. Je jednym z mojich favoritov (koni) a rozhodne o nu nemienim prist kvoli „hopkajucim“ RAK-SU alebo malej Filipinke.
Obe tinedzerky maju potencial v buducnosti vratane Grace. Naozaj by som najradsej vyhodila vsetkych chlapcov aj s Lloydom (jeho karieru vidim na doskach Brodway alebo West Endu) a takisto aj Alisah. Kedze Simon vyhodil Fleur alebo Fleur odisla sama (ktohovie ako to je) je tam volne miesto a ja si myslim, ze je idealne prave pre malu Rai-Elle.

151
Michal V.
Reagovat

ja spis premyslim jestli tohle hlasovani o vitezi nebude tvorit v hlasovani pozitivni zpetnou vazbu…

to je jak u voleb…lidi taky radsi daji hlas nekomu o kom vi, ze se do snemovny dostane, nez ho rovnou hodit do kose (a nebo hur – predat ho vitezi voleb).

152
J
Reagovat

Ja by som skor bola za to, ze by povedzme judges povedali kto sa im pacil najviac za konkretny vecer a ti dvaja ludia by si to rozdali v sing- off za hlasovania ludi. Takto su ludia dopredu otraveni tym, ze je znamy favorit. Staci sa ist pozriet na oficialny twitter alebo FB.

Coraz viac mi tato seria XF pripomina nasu SuperStar. Nebolo nahodou v r. 2009 nieco podobne s cenou aj u nas. Ale bolo to az v grandfinale a formovane asi takto: „Ak vyhra SS Miro Smajda dostane ako darcek gitaru a ak vyhra SS Martin Chodur vyhra stretnutie s Tomom Jonesom.“

153
J
Reagovat

Viem, ze to nie je relevantne, ale kludne Matt Linnen mohol byt 2. za RAK-SU vcera vecer.
Current charting
2 NEW Grace Davies – Too Young (X Factor Recording)
11 NEW Rak-Su- Mamacita (X Factor Recording)
43 NEW Lloyd Macey – City of Stars (X Factor Recording)
83 NEW Matt Linnen – Scars to Your Beautiful (X Factor Recording)
100 NEW The CutKelvins – What About Us (X Factor Recording)
146 NEW Alisah Bonaobra – This Is My Now (X Factor Recording)
193 NEW Jack & Joel – New Rules (X Factor Recording)

154
Tomáš
Reagovat

@J: Nevím kdo byl hned za RakSu ale klidně Top 4 v hlasování včera mohla být RakSu, Matt, Kevin a Sean and Connor. To je dost pravděpodobné. A pokud jde o Holly, může něco na tom být co psala Monika. Dokonce i Rei-Lee pokud se stane sympatičtější pro lidi, může nakonec Holly předběhnout. Však i v našich SS vypadla často brzy favoritka která sice zpívala skvěle ale působila chladně. Všechno je možné…. Já bych Holly přál aby porazila aspoň Rei Lee a Alisah ( Grace reálně porazit nemůže ).

155
Tomáš
Reagovat

Jinak si myslím že to Latino téma příště moc nehraje do karet Mattovi a Kevinovi. Ale dal bych jim třeba něco od Carlose Santany, to by mohli dát skvěle.

Mimochodem budou zase v sobotu vystupovat Boys a Girls a v neděli opět Overs a Groups nebo to tentokrát bude obráceně? Je to už jasné?

156
J
Reagovat

Tak Louis by mohol odist asi do dochodku po tejto serii XF. Z hlasky FB : „Can somebody hit Louis over the head with a frying pan already cuz he literally says the same thing to every contestant, „pop star“ „star potential“ „you’ve got the look“ etc..“

157
J
Reagovat

@Tomáš: Mattovi to hraje do kariet ak by Nicole za vydatnej pomoci hudobneho dramaturga vybrala pre Matta Juanesov ME ENAMORA. Matt je totizto rovnako poprockovy ako v tej dobe bol Juanes. ME ENAMORA prve vydanie v r. 2007 je taky latinopoprock a navyse ako zena poviem, ze Matt je celkom pohladny ako Juanes. Skoda ho myslim tym Juanesa z trash metalu to dotiahol az na obycajny latino pop, kde ma dominantne postavenie E. Iglesias.

Ale skus si predstavit, keby Shereen Cutkelvinova spolu s bratmi dostala LOCA od Shakiry a krutila sa rovnako ako Shakira, to by bola pastva pre muzov.

158
J
Reagovat

@Tomáš: S Holly je to tak. Ja si myslim, ze ju chceli spolu s Rai-Elle ako apel na mladu generaciu tinedzerov, aby porazili slabych chlapcov. Pretoze aj poslednemu hlupakovi muselo dojst, ze tento rok produkcia vybrala velmi slabych chlapcov s jedinym Lloydom, ktoreho produkcia diriguje ako sama chce. Lloydovi daju urcite momentum, ale vcas ho zastavia, vedia ako.
Ak s Holly budu ratat vysoko, tak podla mna uvidime vrelejsie videovizitky. Vsetko bude zavisiet od volieb piesni. Jednoducho dievcata musia mat tento tyzden svizne uptempo latino songy aj keby mali byt v spanielcine.

159
J
Reagovat

Tak Matt Linnen na 54.mieste itunes uk, to sa mi paci. Predbehol nudneho Lloyda. Grace na 2.mieste a RAK-SU na 3.mieste. To sa asi dalo cakat. Skoda, ze Kevin nebodoval, tu Rihannu dal excelentne. Ak by som mala zhodnotit mojich favoritov:

Matt – nebolo to excelentne (na zivo ani Liam Payne nespieva excelentne), ale mne sa to ta poprockova verzia pacila. Mam pocit ako keby XF sa snazil predstavit Matta ako poprockoveho spevaka. Mozno to nie je zle do buducnosti. Taky poprock by mu sedel a dnes to zacina byt viac modernejsie nez cisty rock. Budem asi divna, ale mna zaujima styl hudby, ktory Matt predstavuje a nie jeho modre oci, ponad ktore sa ja dokazem povzniest. Nepacilo sa mi ako ho Nicole predstavila: „My blue eyed boy. Ladies Matt Linnen.“ Ako keby predstavovala nejaky sex symbol a nie adepta na vitazstvo v XF. Ja by som mu priala v buducnosti byt uspesnym poprockovym spevakom viac nez nejakym modelom a ci hercom (podla komentarov niektorych zien). Iste su tam nedostatky, ktore by dobry vocal teacher odstranil. Na druhej strane sa mi paci, ze ma nedostatky. Keby bol perfektny, nefandilo by sa mi dobre. Dokonalost je vlastne nudna.

Kevin – ta jeho Rihanna bola skutocny masterpiece a podal to exceletne. 5-krat za sebou som si to pustila a len zavrela oci a pocuvala. Stalo to za to. Budem velmi velmi smutna, ked ho divaci v dalsich kolach neocenia a odide. Navyse tu videovizitku ma taku vrelu, ludske teplo z nej vyzaruje. To je dobre. Ked ludia budu vidiet, ze je taky sympaticky,skromny a bude podavat vykony ako v nedelu, mozu za neho zahlasovat. Dufam, ze za neho ludia zahlasovali. RAK-SU imho tazili z toho, ze isli ako zlaty klinec programu a ze za nich hlasuju hlavne tinedzeri, ktori maju velmi divny hudobny vkus v poslednej dobe. Mozno je dobre, ze obaja Matt a Kevin robia taketo skvele covery, nez aby spievali poprockove a ci blues soulove originaly.

Grace – nebolo to perfektne. V nedelu to zaspievala lepsie, ale ta studiovka je fakt skvela. Bola som prekvapena, ze sa mi tato piesen pacila. Jasne, hudbu nepisala ona, len text piesne. Tiez je dobre, ze ma nedostatky, ktore treba odstranit. Lepsie sa mi jej fandi nez pred dvoma rokmi dokonalej Louise.

Holly – biela ruza. Stale sa vraciam spatne a pustam si tu Holly. Tu videovizitku mala podobnu ako pred dvoma rokmi Louisa Johnson v semifinale s tym futbalovym timom. Tori Kelly dala vyborne, svojim stylom nie prilis ukricanym, niekedy je to fakt lepsie pocuvat normalne zaspievanu piesen nez ukricanu. Aj ini ludia si to vsimli a porovnavaju Holly k Louise Johnson. Skoda, ze posobi tak odtazito v porovnani s Rai-elle, ale ma dost fanusikov, preto sa o nu nebojim ako na druhej strane sa bojim o Kevina.

Ak bude v sobotu a v nedelu dvojeliminacia, tak by som bola rada, keby odisli: Sam a Alisah. Sam je zaseknuty v 60s a nevidim to len ja, tu je jeden z komentarov: „Seriously… just send Sam Black back to the 60s via the door in Goodnight Sweetheart and then lock it.“ Alisah preto, ze nechcem, aby vypadla ani Rai-Elle ani Holly a ani Grace. Navyse jeden Lloyd nam tam uz staci a poviem, ze Lloyd podobny styl hudby spieva milionkrat lepsie nez Alisah. Leona by som si tam nechala, lebo mi nevadi a navyse je dost current oproti obom Samovi a Alisah. Bohuzial to tipujem na Sama a Rai-Elle alebo na Sama a Leona. Ti producenti su hlupaci Rai-Elle je typicky dnesny tinedzer a ovela viac sa hodi do dnesneho soubiznisu nez nudna Alisah.

V nedelu by som vyhodila Tracy a Jack and Joel. Tu sa obavam toho, ze moze nastat sokujuci exit. Tracy a Sean and Connor alebo Tracy a Kevin (Boze zavaruj, nie) alebo Sean and Connor a Kevin (to by bolelo). Ja by som Jacka s Joelom prilis nepodcenovala, lebo su zabavni a tema VIVA LATINO je im presne sita na mieru. Navyse dost vela ludi postrada „joke act“ tento rok a oni im ho nahradzuju.

Grace, Holly a Rai-Elle jednoducho musia mat upbeat songy na vikend. To iste plati pre Matta s Kevinom, lebo tema VIVA LATINO si to vyzaduje. Ludia skor zahlasuju za niekoho upbeat nez super zaspievanu latino baladu. Staci si spomenut na Sam a Emily balady v DISCO tyzdni s eliminaciou SAM. Ludia im to vycitali na FB, ze boli nudne a spievaju len same pomale songy.

160
J
Reagovat

https://twitter.com/buniquerecords : Zaujimave tweety, jeden z nich sa tyka X Factoru.

161
Honzad
Reagovat

Ahojte vespolek. Já stihl víkendové díly až dneska, co k tomu říct? Snad jen, že lépe to dopadnout nemohlo – trojice mých favoritů zazářila (Grace, Kevin, Matt), solidně to zvládli i další mí dva „fanoušic“ (Holly, Rai-Elle), nevypadl navíc nikdo, jehož odchod by mě mrzel. Takže naprostá spokojenost. Musím to zaklepat, ale nepamatuju ročník, kde bych měl hned několik favoritů najednou. Jak už jsem psal minulý týden, Grace je pro mě zcela výjimečná a jsem rád, že i britští diváci to vidí podobně. U ní bude klíčové, jak zvládne tematická kola a covery, ale pokud ano, možná bych mohl mít po delší době zase vysněného vítěze :-)

Kevin byl v neděli o parník lepší než Matt, ale rozumím tomu, že to spousta z vás vidí opačně – pro mě jsou to výborní muzikanti a sympaťáci oba, jen z Kevina číší mnohem větší jistota a suverenita a hrozně bych mu to přál. Bohužel se obávám, že se hrozně obírají o hlasy, což ale nakonec pomůže tomu z nich, kdo vydrží déle (tipuju, že Matt). Každopádně je super, že se ryzí zpěváci dostali do live shows a mají solidní šanci na další postup.

Každopádně, soutěž extrémně ovlivní formát následujících týdne – bude-li se totiž nadále vypadávat po večerech (a ne celkově), je šance, že na to někdo z těch lepších doplatí. A ještě jedna poznámka – letos mě výjimečně neirituje žádná skupina, což je asi historicky poprvé! Všichni podle mě něco umí, zde hodně kritizovaní RAK-SU jsou asi nejschopnější joke-act, který tam kdy byl, takže za mě v pohodě (dokud nevyhrají).

162
VojtaP
Reagovat

Omlouvám se, že jsem ani tentokrát nestihl dopsat rekap, další týdny už by měly být volnější, tento se bohužel sešlo moc věcí naráz.

163
VojtaP
Reagovat

@Honzad: osobně si myslím, že joke act jsou v tuto chvíli Jack & Joel, i když ne úplně typický, že by se dali označit za úplný úlet. Každopádně nejsou marketabilní, což si myslím, že Rak-Su jsou, to se jim musí nechat. Otázkou je, zda by ve skutečném světě nedopadli jako 5 AM, jejichž první singl i přes vystoupení v BGT propadl.
S Mattem a Kevinem to vidím podobně, jejich cílovky se nejspíš hodně prolínají (bohužel), pokud bych si měl vsadit, kdo to odnese první, tak bych taky tipoval Kevina. Oba byli v neděli dobří, jen Mattovo vystoupení se mi zdálo zapamatovatelnější, v čemž může hrát roli i to, jak je Stay ohrané.

164
J
Reagovat

S tym Kevinom a Mattom mate pravdu. Prave som zhliadla oficialny FB a jednoznacne som si tam precitala okrem otravnych komentarov zien aky je Matt hot to, ze Kevin s Matton su ich favoriti a jednoznacne najlepsi z oboch vecerov. Aj s tym delenim je pravda, ze zobrali a z appky rozdelili 5 hlasov medzi Matta a Kevina. Jednoznacne OVERS chlapi zatienuju chlapcov.
Zaujimave je aj to koho komu Matt Linnen pripomina. Jednym pripomina Matta Cardla zmiesaneho s Benom Haenowom, inym Phillipa Phillipsa z AI, dalsim Chrisa Martina z Coldplay a najnovsie som si precitala, ze niekomu pripomina mladeho Brucea Springsteena. Len ja v nom vidim Matta Linnena. Premyslam ake by mal Matt Linnen skore, keby isiel namiesto RAK-SU ako zlaty klinec programu a o trosicku lepsie dal svoje vystupenie.

165
Tomáš
Reagovat

S tím tříštěním hlasů pro Matta a Kevina o kterém tu píšete mi nezbývá než souhlasit. Možná že i v tom je strategie produkce dát tam dva muzikanty s přibližně stejnou cílovkou aby se vzájemně obírali o hlasy a oslabovali se, tím je jistota že oba dva daleko nedojdou a nebudou tak ohrožovat favority produkce. A je jasné že dřív to odnese Kevin – podle mě je sice lepší zpěvák i muzikant než Matt, navíc má obří charisma a je to velký sympaťák ale co si budeme povídat, Matt je prostě o něco masovější typ a taky víc idol pro dívky a ženy, to rozhodne v jeho prospěch. Doufám ale že Kevin aspoň dojde dál než Tracey protože vypadnout dřív než ona to by si doopravdy nezasloužil, byl by to zločin proti lidskosti. Tracey by teď měla odejít z Overs. A taky doufám že Matt po vypadnutí Kevina pořádně posílí a začne šlapat na paty hlavním favoritům – i když je stejně neporazí ale ať je to aspoň k něčemu dobré.

@J: Kdyby šel Matt jako zlatý klinec, tak mohl to kolo vyhrát. Diváci sou strašně snadno ovlivnitelní a zmanipulovatelní a tak když jim produkce neustále podsouvá jako hlavní favority Grace a RakSu, oni na to prostě slyší a hlasují pro ně. Takže vlastně ne diváci ale produkce sama ty favority vytváří. Přijde mi že v UK se snad lidi nechají ovlivnit ještě víc než u nás.

166
Tomáš
Reagovat

A další věc – jak dlouho bude to hlasování ještě takhle nesmyslně rozděleno na dva večery? Po tomhle víkendu zbyde 10 soutěžících, to už by snad pak všichni mohli zpívat v jeden večer nebo ne? Přijde mi úplně debilní aby pak bylo zvlášť v sobotu hlasování pro 5 lidí a pro dalších 5 v neděli. To nedává žádný smysl. Vím že Matt a Kevin neporazí Grace ani Rak-Su, sem realista. Hrozně bych jim ale přál aby porazili aspoň všechny kluky včetně Lloyda a klidně by mohli porazit i Holly a Seana a Connora, o tom zbytku ani nemluvě. Kéž by to třeba aspoň Matt dotáhl až do GF na třetí místo za Grace a RakSu, u Kevina s tím bohužel nepočítám protože si myslím že ho diváci nedocení. Rozhodně by si to jeden z nich zasloužil víc než Holly nebo Sean a Connor. Uvidíme jak to dopadne no, nakonec to možná letos bude větší drama než loni.

167
J
Reagovat

@Tomáš: Ano nielen volba piesni ako aj poradie kedy vystupujes vela pomaha alebo skodi + videovizitky (kto ako posobi). Vezmi si trebars toho Kevina s Mattom. Kevin mal sice vrelu videovizitku (to ho urcite zachranilo), z ktorej vyplyvalo, ze nie je turistom v UK, ale ze tu zije, pracuje, odvadza dane a ma domov (ta priatelka). Matta tiez ukazali ako pracoviteho single man, ziadny flakac, ze? Kevin aj ked zaspievala STAY excelentne isiel druhy v poradi a to hralo proti nemu. Pretoze ako 5. isiel „pekny“ Matt s udernejsim songom, ktory bol znamy z radii z poslednych 2 rokov v poprockovom aranzma a tym mohol Kevina trosku zatienit. Pretoze za Mattom isli este 3 ludia a az potom sa spustilo hlasovanie. Kolki ludia si pamatali Kevina a kolki Matta.
Inak k tomu clanku, ze Matt ma 3 deti s dvoma zenami, s ktorymi nie je v styku. Myslim si, ze ho obe nechali, lebo nikdy nebol doma. Poznam jedneho muza, ktoreho opustila manzelka s detmi, lebo tiez nikdy nebol doma. Cez tyzden riadne pracoval a cez vikendy a volne dni hraval po svadbach a zabavach. To kludne mohol byt aj pripad Matta. Vieme, ze pracuje ako omietkar, stukater (plasterer podla prekladu) a takisto vieme, ze v minulosti posobil v VOX EMPIRE BAND http://www.unsigned.com/voxempire.

Ale najlepsie bolo vidiet manipulaciu s poradim v sobotnajsi vecer. Ano Alisah vyhrala divoku kartu, dostala iny song nez dated THIS IS MY OWN od J. Sparks, ale isla pred Grace a Lloydom, ktori svoje piesne tiez podali vyborne a vzali jej momentum. To nevravim o falosnom zaverecnom slote Grace pred Lloydom. Grace isla ako posledne dievca a niekto, kto Grace fandi na nu cakal, si moho kludne urobit prestavku po Gracinom vystupeni TOO YOUNG(odbehnut si na potrebu alebo zobrat dalsie pivo, uvarit kavu apod) a nepozerat Lloydovo vystupenie. A este viac za predpokladu ak nesuhlasili s Louisovym vyberom troch chlapcov z Judge Houses. Co ked si doma niekto povedal, ze Louis mohol vybrat Aidana singera a songwritera namiesto nudneho Lloyda. Taky clovek, ktory fandil Aidanovi, teraz kludne moze fandit Grace.

168
J
Reagovat

@Tomáš: Ano. V treti tyzden sa maju spojit a vystupovat aj v sobotu aj v nedelu s rozdielnymi temami. Napr., ze v 3.week SAT bude tema 80s a v 3.week SUN bude tema movie. Ale to su len priklady, nevravim, ze tieto temy budu. Mozno tema movie bude, skoro stale bola. Podla prispievatelov na roznych forach aj u mojho bookmakera na twittera, ludia tipuju TOP 4: Grace, RAK-SU, Matt a Lloyd. Dokonca sa domnievaju, ze ak Matt by dostal momentum, mohol by Lloyda porazit, hoci je Lloyd lepsi spevak. Povedzme si pravdu a zrejme aj to zobrali producenti XF v umysel. Ze XF si v sobotu a v nedelu vecer zapinaju aj ludia, ktori maju radi rock, poprock, blues a soul, preto vybrali Matta a Kevina. Im v konecnom dosledku ide viac o sledovanost nez o konecneho vitaza. Aj ked na druhej strane si myslim, ze ten kto je rockovym milovnikom pojde v sobotu vecer radsej do nejakeho undergroundoveho clubu na alternative rock nez zapne XF. Ak sledovanost pojde stale dole, tak XF moze skoncit.

169
J
Reagovat
170
Lucas
Reagovat

Jinak se mi i celkem líbí, že ten, co má nejvíc hlasů, vyhraje nějakou cenu. Ale nelíbí se mi, že v neděli oba zpívají to samé. Je to nuda a hlavně ten Bottom 2 měl něco do sebe, teď už mi to nepřijde tak napínavý.

171
J
Reagovat

Mna by len v sobotu prekvapilo, keby Grace spievala originalny latino song. Od RAK-SU sa to da cakat. Ale Grace? Z Gracinho twitteru: „Just come out of choreography for this weekend, you guys are gonna LOVE it 😎 i’m so excited“
Iste je jedno, ten kto bude vo VIVA LATINO spievat latino baladu, bude mat problem. Najradsej by som hned nejaku prihrala tej malej Filipinke, aby uz sa zacala balit naspat domov. Ohrozuje mi tam Holly a Rai-Elle. Druha vec je to, ci sa bude vypadavat po kategoriach alebo to odnesu dvaja s najmensim poctom hlasov za vecer.

Za seba poviem, ze najradsej budem ked Matt a Kevin preziju v nedelu tu dvojeliminaciu. A v sobotu zasa Grace s Holly. Dufam, ze vsetci 4 budu mat uptempo songy.

172
J
Reagovat

Aj by toto nebola balada, vybrala by som ju pre jedneho z chlapov Kevin, Matt. Piesen ma pekny text aj hudbu:https://www.youtube.com/watch?v=iGNzu632l_Q

173
Tomáš
Reagovat

Přiznám se že to jak to dopadne v sobotu je mi celkem dost jedno. Asi by mi bylo líto jen to kdyby vypadla Holly ale nějak extra bych se z toho taky nehroutil, spíš by to bylo překvapení. Myslím že Sam jde domů na 100 %, fakt si nedokážu představit kdo by pro tohohle týpka mohl pořád hlasovat, vždyť i pro ty fanynky je jeho styl hudby totálně OUT a na to aby zaujal zbytek diváctva je až moc podprůměrný. Otázka je kdo se sveze s ním. Vidím to na Leona nebo Rai-Elle ( taky by mě zajímalo jestli vypadne z každé kategorie jeden nebo fakt ti co budou mít nejméně hlasů ), mohlo by být překvápko že by to mohla být i Alisah, nevidím to tak nereálné. On byl kvůli ní humbuk kvůli DK ale já myslím že tolik hlasů zas neměla. Grace a Lloyd jí vezmou nejvíc hlasů, klidně může vypadnout se Samem a asi by to nakonec podle mě byla ta nejlepší možnost. V neděli tam už to bude horší ale stejně nevidím jediný důvod proč by to měli odnést Kevin nebo Matt když jsou ještě stále ve hře Tracey a Jack and Joel. Takže doufám že Tracey a J and J odejdou, všech dalších by už byla škoda ( kromě Rak-Su ale ti nevypadnou ).

174
J
Reagovat

@Tomáš: Tiez sa bojim hlavne v nedelu. Ak sa s Grace rata do TOP 3 aj ked nie na celkove vitazstvo, tak jej produkcia pojde na ruky s vybermi piesni. Holly sa za posledne 2-3 tyzdne zvysil pocet fanusikov. A nemyslim tym len cudzincov, ktori nemozu hlasovat, ale najma Britov a tinedzerov, ktori rozhodne nesleduju STRICTLY. Vypadnutie Rai-Elle sice bude boliet, ale menej nez vypadnutie Holly a Grace.

Ak by som si, ale mala vybrat kto to ma prezit, tak za mna jednoznacne Matt s Kevinom pred Grace s Holly. Tym chcem povedat, ze vypadnutie Holly ma bude urcite menej boliet ako vypadnutie Kevina. Aj ked na druhej strane som sa s tym uz zmierila. Neviem ako daleko nechaju zajst producenti Matta, aby nahodou im nevyklzol z ruk a nezamieril si to do vitaznych sfer v sutazi. Ale okrem toho, ze ho vykresluju ako pritazliveho muza, dokazem citat medzi riadkami FULL PACKAGE, ktory sa hodi do dnesneho soubiznisu: pohladny, ma hlas (este to nie je sice perfektne, ale dobry vocal teacher by to vylepsil) a hlavne ho stavaju do pozicie poprockoveho spevaka.

MATT LINNEN sa kludne moze presadit, ak by mal takeho song-writera ako je RYAN TEDDER z ONE REPUBLIC. Napr. Ryan Tedder zlozil spolu s Davidom Cookom THE LAST GOODBYE (poprock song), ktory bol prvym singlom z druheho postIDOLoveho albumu Davida Cooka THIS LOUD MORNING: https://www.youtube.com/watch?v=F4VyubKgRG8.

175
J
Reagovat

Snad zajtra uz budeme vediet zoznam piesni na sobotu a la diskoteka v Miami ci v Riu.

176
Tomáš
Reagovat

@J: Sem rád že upřednostňuješ Matta s Kevinem před Grace a Holly. Máme to stejně, mě tam v podstatě kromě Matta a Kevina na nikom extra nezáleží. Bohužel si ale myslím že Kevin vypadne i dřív než Holly,

Kdybych měl vyřazovat já tak v sobotu by šli domů Sam a Alisah. V neděli Tracey a Rak-Su, to je ale nereálné tak místo Ra-Su aspoň Jack a Joel. Na seznam písní sem taky hodně zvědavý, taky už to něco napoví o tom jaké má kdo šance přežít i když ne úplně.

177
J
Reagovat

@Tomáš:Jasne, ze uprednostnujem Matta s Kevinom. A Matta nie preto, ze je „handsome blue-eyed“ skor pre ten styl „poprock, ktory mi je blizky. Rovnako je to aj s Kevinom. Tentoraz by som na zaver vecera poslala spievat Kevina, aby posilnil svoju poziciu. Ak si mam vybrat medzi Holly a Kevinom, tak jednoznacne Kevina. Ale je to nerealne, uz je realnejsie to, ze tam daju tu nesympaticku pre mna Tracy alebo skor Matta ak by mali upbeat songy. Ak tam tento vikend zasa daju na zaver RAK-SU, ludia to budu kritizovat na FB a twitteri. Podla mna mozno ani Grace z dievcat nebude uzatvarat vecer. Len si zelam, aby ho neuzatvarala Alisah. Je mi proste spolu s Tracy a RAK-SU najnesympatickejsia. Navyse ak by Filipinka uzatvarala vecer, nielenze by vyrazne posilnila svoju poziciu, ale este by sme sa jej tak skoro nezbavili. To uz radsej Holly alebo Rai-Elle ak nie Grace.

Moje zelanie na vypadnutie: Sam a Alisah a Tracy a Jack and Joel.

178
J
Reagovat

Zoznam piesni: GROUPS:
RAK-SU – DIMELO (original song)
The Cutkelvins – HEY DJ (CNCO)
Sean and Connor – CHEAP THRILLS (SIA ft Sean Paul)
Jack and Joel – HAVANNA (C. Cabello/Nicky Jam)

179
Tomáš
Reagovat

@J: Škoda že je tak hrozně jasné že tuhle show vyhrají buď Rak-Su nebo Grace a nikdo jiný v podstatě na celkové vítězství nemá šanci. Mohlo by to být daleko napínavější nebýt těch zasraných manipulací. Hlavně ať v neděli na závěr večera nedávají Tracy, to by pak Kevin mohl fakt vypadnout…já se totiž bojím toho že si tam Tracy zatím budou držet jako takovou neškodnou figurku, která neohrozí jejich Chosen One a které se budou moct kdykoliv zbavit až budou chtít. Takže zatím jí budou dávat dobré songy a posílat ji zpívat mezi posledními aby se ještě udržela a až přijde čas tak ji prostě zaříznou. Spíš možná dřív budou chtít odstřelit Kevina, který je pro ně větší hrozbou. Doufám že se teď pletu.

180
J
Reagovat

BOYS:
Lloyd Macey – HERO (E. Iglesias)
Sam Black – TWIST AND SHOUT (R. Vallens /The Beatles)
Leon Mallet – GET LUCKY (Daft Punk ft P. Williams and N. Rogers )

Tak sa zda, ze produkcia si zobrala na musku Sama Blacka a Leona Malletta.

181
J
Reagovat

Uz len cakam na vyber piesni pre Matta a Kevina.

182
J
Reagovat

GIRLS:
Alisah Bonaobra – LET´S GET LOUD (J. Lopez)
Grace Davies – Ciao Adios (Anne – Marie) – ake predvidatelne, ze? podobnost hlasov
Holly Tandy – Despacito (L. Fonsi, D. Yankee ft J. Bieber) UK No.1
Rai-Elle Williams – Bailando (E. Iglesias ft Sean Paul, DESCEMER BUEANO and GENTE DE ZONA)

Dievcata maju lepsie songy nez chlapci. Domov letia Sam s Leonom. Ktorakolvek z dievcat moze vecer uzatvarat.

183
J
Reagovat

Grace uz ma svojom YT cover od Anne-Marie PEAK: https://www.youtube.com/watch?v=b1P9dhhE3L4

184
J
Reagovat

OVERS:
Kevin – SMOOTH (Santana ft Rob Thomas)
Matt – LIVIN´LA VIDA LOCA(R. Martin) – Boze, kto mu ten song vybral, vobec sa k nemu nehodi
Tracy – AIN´T YOUR MAMA (J. Lopez)

185
J
Reagovat

Ako som si vypocula songy OVERS. Mam pocit, ze produkcia chce odstrelit Tracy s Kevinom. Kevin ma pekny song, ale Matt zasa veselsi upbeat. Z Matta sa zasa budu snazit urobit SEX SYMBOL (uz si dokazem predstavit tu choreografiu a najma komenty zien na FB a twitteri). JUANES by sa k Mattovi hodil viac nez RICKY MARTIN. Ale bohuzial Matt nie je chosen one.

Ide sa na vitazstvo skupiny = moj nazor. Grace bude asi v TOP 3, ale nevyhra XFACTOR, citim to tak. Na druhej strane je vidiet, ze produkcia Grace chrani – vyber piesne a takisto sa snazi dat do popredia Holly – DESPACITO bolo dlho UK No1.

186
J
Reagovat

Imho najhorsie piesne maju chlapci. Lloyd vyfasoval najnudnejsi song na LATINO vecer od E. Iglesiasa.

187
J
Reagovat

No, ja uz len dufam, ze produkcia si chodi po napady na YT. Matt by toho Rickyho Martina mohol dat v takejto verzii, to by bola moja salka kavy:https://www.youtube.com/watch?v=kZO7HtOfyx4

188
J
Reagovat

Podla wikipedie: v sobotu GROUPS vs BOYS a v nedelu GIRLS vs OVERS. No v nedelu to bude masaker.

189
J
Reagovat

Takze zmena u The Cutkelvins: Reggaeton Lento Remix – CNCO and Little Mix
Jack and Joel: Havana/Hasta El lamanecer Medley – C. Cabello/Nicky Jam
Sam Black: La Bamba /Twist and Shout Medley – R. Vallens/The Beatles

190
VojtaP
Reagovat

Výběry jsou potvrzené, zrovna cestuji, tak článek bude asap.

191
J
Reagovat

Meanwhile Matt Linnen has promised us that he’ll be putting his own spin on Ricky Martin’s Living La Vida Loca, exclusively telling metro.co.uk. ‘I’ve mixed it up, I’m doing it acoustic – I’ve never seen anyone do it like that, and obviously it’s a massive Latino song – it works really well.’

192
robin
Reagovat

Tak nakonec dneska jsou kluci se skupinami a zítra holky s overs.

Přidat komentář