Panáček v reality show

X Factor UK 2017: Jde do tuhého, jsou tady Domy porotců!

21. Říjen 2017 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

x-factor-judges-houses

Jako každým rokem i letos musí soutěžící před kýženými Live shows absolvovat poslední výzvu v podobě soukromého vystoupení před svým mentorem a hvězdným hostem v luxusní lokaci. Každý porotce si nakonec vybere svou top 3, se kterou bude bojovat v Live shows. Sharon si dívky nechala odvést do San Francisca, kde jí s výběrem pomůžou syn Jack a dcera Kelly. Nicole v Jižní Africe pomůže hip-hopový umělec Stormzy s výběrem overs. Louis si svůj lineup složí v tureckém Istanbulu, jeho hostem bude zpěvák Mika. Simon své skupiny vzal do jižní Francie a s výběrem mu zde pomůže bývalá porotkyně a novopečená maminka Cheryl. Co zazní a kdo postoupí?

Jak sledovat X Factor živě?

Používáte-li prohlížeč Google Chrome nebo Mozilla Firefox, je zde řešení pomocí VPN pluginu HOLA. Po jednoduché instalaci lze prohlížeč nastavit na UK server, následně se zdarma zaregistrovat přímo na stránkách ITV HUB. Přehrávač se ještě může zeptat na váš ZIP code, zde stačí použít jeden z platných UK zip codů. Poté již můžete sledovat ITV bezplatně ve vysoké kvalitě. Případně můžete zkusit další fungující streamy, třeba TVCatchup nebo TVPC.com

Domy porotců – overs

Nicole si do Jižní Afriky pozvala hip-hopového umělce Stormzyho, který na britské hudební scéně působí od roku 2014. Na svém kontě má ocenění MOBO Awards v kategorii grime. Jeho letošní album Gang Signs & Prayer debutovalo na první příčce v oficiální UK chart.

Kevin Davy White

výběr: originál – Puzzle of Love

Kevin patří od začátku mezi nejzajímavější zpěváky v soutěži. Až nyní se rozhodl prezentovat svou vlastní tvorbou a zdá se, že by se mu risk mohl vyplatit. Pěvecky Kevin odvedl svůj standard, tomu se nedalo nic vytknout. V písni prodal svoje hudební směřování. Hned ze startu ostatním nasadil vysokou laťku.

Berget Lewis

výběr: Zedd feat. Foxes – Clarity

Berget byla v průběhu soutěže vyčítána předvídatelnost, proto tento výběr od ní nečekala ani Nicole. Stres z důležitého vystoupení však udělal svoje a Berget na začátku zapomněla slova, což jí úplně vykolejilo a málem se už ani nedostala zpět na trať, u zkušené zpěvačky je to s podivem. Berget se podařilo navázat a dovést píseň do zdárného konce, díky vokalistům se podařilo píseň pěkně vygradovat. Bude to však Nicole stačit?

Slavko Kalezic

výběr: Jennifer Lopez – On The Floor

Slavko si je vědom, v čem tkví jeho kvality a ví, že od něj Nicole očekává show. Zvolil si vokálně nenáročnou On The Floor a do toho si i zahopsal do rytmu, polovinu práce pak oddřeli vokalisté. Problém se Slavkem je ten, že je to takový „one trick pony“, jeho styl vystupování se mi okoukal už po Bootcampu, možná jsem čekal, že u Nicole předvede něco originálnějšího než laciné hopsání do rytmu.

Matt Linnen

výběr: Rozalla – Everybody’s Free

Mattovi se podařilo zazářit v Bootcampu i v 6 chairs, tentokrát se s výběrem netrefil úplně do černého. Stormzy sice poznamenal, že na něj byl song příliš velký, osobně si myslím, že problém byl spíše v aranžmá. Hlavně začátek, než se píseň trochu rozjela, byl trochu uspávající. Myslím, že Matt do Live shows patří, má rozhodně ještě kam růst a od svého castingu udělal pokrok. Se správným mentoringem může být černým koněm soutěže.

Talia Dean

výběr: Culture Club – Do You Really Want To Hurt Me?

Talia minule i přes skvělý výkon málem nepostoupila. Pěvecky nemám co bych vytknul, Talia do toho dala vše a píseň dostatečně procítila. Už minule ukázala, že si umí vybrat píseň přímo na tělo. Jen si nejsem jistý, zda právě tento výběr ukázal Taliu v dobrém světle. Možná kdyby si vybrala něco současnějšího jako Berget a dala tomu soulovější nádech, udělala by mnohem víc. Pořád se ale řadí k lepší polovině dnešního lineupu a Live shows by si zasloužila.

Tracyleanne Jefford

výběr: Barbara Lynn – You’ll Lose A Good Thing

Tracyleanne v minulém kole už byla také málem jednou nohou venku. Její výhodou je unikátní barva hlasu a stylově se dá Tracyleanne zařadit někam do kategorie zpěvaček jako Amy Winehouse nebo Duffy. S Tracyleanne mám jediný problém, že není tak přirozeně sympatická jako její soupeřka Talia a taky se mi zdá, že někdy až příliš tlačí na pilu.

TOP 3 – overs

Matt Linnen
Kevin Davy White
Tracyleanne Jefford

S výběrem Nicole nemám, až tedy na výběr Tracyleanne. Jak jsem již poznamenal výše, Talia je podle mě sympatičtější a mám z pocit, že může ještě růst a taky by se o to snažila. Z Tracyleanne takový pocit nemám a obávám se, že magnet na hlasy nebude, proto to vidím na odchod v prvních kolech, podobně jako loni Relley C. Matt i Kevin si určitě Live shows zaslouží, oba jsou výrazní zpěváci a zvláště Matt může být, při správných výběrech a dobrém směřování, černým koněm soutěže. Co se týče twistu s divokou kartou, tak pevně doufám, že jsou diváci po minulém roce otráveni z joke actů a vyberou Taliu.

Domy porotců – dívky

Sharon se rozhodla ze svých děvčat trochu vystřelit, v očekávání nějaké exotické lokace se holky na letišti v Londýně dozvěděli, že letí do Dublinu. Až tam je Louis Walsh vyvedl z omylu a oznámil jim, že letí do amerického San Francisca. Sharon se rozhodla pomoc vyhledat u svých dětí Jacka a Kelly, které mají také zkušenosti se showbusinessem, do kterého jim otevřelo dveře účinkování v rodinné reality show. Jack se věnoval kariéře livestylového reportéra a moderátora,  Kelly je herečka a zpěvačka, více je však spojována s módním průmyslem jako návrhářka a módní ikona.

Holly Tandy 

výběr: Rihanna – Russian Roulette

Holly je po rozporuplném, avšak nadějném castingu na vzestupné dráze, minule svým soupeřkám ujela o parník. Zde Holly předvedla další čistý a sebevědomý výkon a ukázala, že ani nižší polohy jí nedělají žádný problém. Tímto výkonem si Holly o Live shows řekla dostatečně hlasitě.

Rai-Elle Williams

výběr: Gotye feat. Kimbira – Somebody That I Used To Know

Rai-Elle byla vždy ve svých výběrech a provedeních nepředvídatelná, toto vystoupení nebylo výjimkou. Přestože je Rai-Elle mladičká a jistá nevyzrálost se tu a tam ve zpěvu projevuje, tak na druhou stranu dokáže do svého vystoupení nacpat hodně ze své osobnosti. Díky rapové vložce působila píseň temněji a Rai-Elle se to podařilo skvěle prodat.

Alisah Bonaobra

výběr: Sam Smith – Lay Me Down

Alisah soutěží proplouvá doslova horem pádem, již dvakrát byla vyřazena a hned vrácena, což není záviděníhodná cesta. Sharon ji už v minulém kole vyčítala kabaretní styl. To se snažila Alisah rozbít výběrem současnější balady. Přestože se mi moc nelíbil „udýchaný“ začátek, druhá polovina byla zazpívaná perfektně. Alisah dost možná předvedla své nejrelevantnější vystoupení, byť v tom pořád bylo cítit spíše povedené karaoke než něco, po čem by se hudební manažeři šli utlouct.

Grace Davies

výběr: originál – More Than You

Grace si pro Sharon přichystala další původní skladbu. Zdá se, že ji ovšem přemohly nervy a Sharon ji po chvilce znepokojených výrazů zastavila a poradila, aby se uklidnila a svůj hlas otevřela. Grace začala znovu a bylo to o poznání lepší, do konce ovšem nedozpívala a v polovině ji opět přemohly emoce. Tohle byl nešťastný kiks, Grace si slabší chvilku vybrala v nejméně vhodnou chvíli.

Georgina Panton

výběr: Phil Collins – In The Air Tonight

Georgina pro mě svoje maximum předvedla v Bootcampu, kde překvapila s písní od Beyoncé. Její dnešní vystoupení se alespoň na můj vkus moc nepovedlo. Byť se tomu nedaly upřít jisté emoce, její zpěv byl rozháraný a místy nepříjemně ukřičený. Alespoň tentokrát nepřiběhla jak splašený kůň.

Deanna

výběr: Ed Sheeran – Dive

Jak Deanna několikrát podotkla, pochází z karibského ostrova Anguilla, naneštěstí byl ostrov také postižen hurikánem Irma. Podle jejích slov byl ostrov téměř srovnán se zemí a nyní tam panují bojové podmínky, kdy se vše buduje od základů. Pro Deannu tudíž nebylo lehké přijet a soustředit se na úspěch v soutěži, málem ani nevystoupila, ale po chvilce na uklidnění se vrátila. Osobně si nemyslím, že se v tomto výběru Deanna dostatečně našla, zpěv nebyl špatný, ale taky nebyl úžasný, navíc se návratu dočkal i její mečák. Bohužel ostatní dívky byly podstatně výraznější.

TOP 3 – dívky

Rai-Elle
Holly Tandy
Grace Davies

S výběrem Sharon nemám absolutně žádný problém. Po dlouhé době se moje přání po 6 chairs shoduje se skutečnou top 3. Sharon má skvěle složený tým, kde má z každého soudku něco. Děvčata by to letos mohla dotáhnout daleko. Zajímavé bude hlasování o DK, zde může postoupit kterákoliv ze zbývajících děvčat. Kdybych si měl tipnout, rozhodne se mezi Georginou a Alisah, které jsou výraznější než Deanna.

Domy porotců – skupiny

Simon své skupiny pozval do jižní Francie, kde pozvání neodmítla ani bývalá porotkyně Cheryl. Úspěšná zpěvačka a porotkyně se po svém odchodu ze show usadila a společně se zpěvákem Liamem Paynem (One Direction) založila rodinu. Od mateřských povinností si držitelka 5 zlatých UK singlů odskočila pomoci Simonovi s výběrem top 3 skupin. Média již nyní spekulují, zda Cheryl neplánuje pro příští rok návrat do X Factoru, ve společném rozhovoru se Simonem však nic nepotvrdila ani nevyvrátila.

The Cutkelvins

výběr: mashup Camila Cabello feat. Young Thug – Havana / J.Balvin & Willy William – Mi Gente

Sourozenecké trio se rozhodlo na poslední chvíli změnit svůj setlist, na přípravu nové písně měli asi jenom dva dny. Podle všeho jim práce pod tlakem svědčí a skupina se vystoupení od vystoupení lepší. Obě letní hitovky byly dobře smíchané a rozdělení partů, kdy byla Shereen v popředí a bráchové se přidávali jen na rapové části, fungovalo nejlíp. Simon i Cheryl vypadali nadšeně.

Lemonade

výběr: Hannah Grace – Praise You

Holky z Lemonade si dost dobře uvědomují, že budou srovnávány s druhým girlbandem a s největší pravděpodobností oba nepostoupí. Rozhodly se tedy vytáhnout těžké zbraně a ukázat svoje hlasy. Zpomalený cover Fatboy Slima od Hannah Grace si holky daly acapella. Holky sice mají velké hlasy, nicméně na můj vkus až příliš tlačily na pilu a celé se mi to zdálo ukřičené. Z jejich verze se vytratil jakási lehkost a vkus, který v originálním coveru nechybí.

New Girl Band

výběr: Labrinth – Misbehavin‘

Simon své naděje vložil do nového dívčího uskupení. Na to, že mají holky za sebou společně sotva jedno vystoupení, tak zněly překvapivě dobře. Možná je to jen tím, že jsme měli část skupiny možnost poznat jednotlivě, ale paradoxně z nich jde cítit větší osobitost než z Lemonade.

Jack & Joel

výběr: mashup P!nk – Get The Party Started / Missy Elliot – Get Your Freak On

Jack & Joel jdou, alespoň podle mého názoru, opačným směrem jako The Cutkelvins. Po dobrém a zajímavém castingu se mi jejich vystoupení líbí čím dál méně. Byť talent se ani jednomu upřít nedá a jejich aktuální vystoupení bylo zábavné, tak jejich styl je neuchopitelný. Osobně si nedovedu představit, jestli by dokázali takhle zaujmout každý týden a vůbec, v jakém stylu by měli po soutěži natočit album.

Rak-Su

výběr: originál – Palm Tree

Nejsilnější stránkou Rak-Su je bezpochyby talent pro psaní písní, některé již prezentované byly silné, a některé slabší. Ta dnešní se mi zdála z jejich repertoáru zatím tak nějak nejvíce vyhovující aktuálním rádiovým trendům. Cheryl nešetřila chválou a hned začala házet nápady na show. Simon si myslí, že mají kluci potenciál psát hity.

Sean & Conor Price

výběr: P!nk – What About Us

Sean a Connor měli tu a tam problém s výběry, nyní se zdá, že se trefili do Simonovi i Cheryl do vkusu. Vystoupení bylo příjemné, i když to spíše připomínalo busking, jak sám Simon později poznamenal. Taky by se Sean možná neměl úplně pouštět do nějakých pěveckých eskapád s falzety a raději použít svůj plný hlas. To nic nemění na tom, že kluci mají spoustu potenciálu zazářit, mnohem víc než třeba oba girlbandy, jen potřebují správné vedení, které by jim tým kolem Simona mohl dopřát.

TOP 3 – skupiny

The Cutkelvins
Sean & Connor Price
Rak-Su

Ani Simon letos neudělal větší kiks. Každá skupina má něco do sebe, každá zastupuje jiný styl a každá má svou specifickou chemii. Pokud bych měl vybrat divokou kartu, byl by to nejspíš New Girl Band, který by kategorii ještě více zpestřil.

Domy porotců – kluci

Louis vzal zástupce chlapecké kategorie do tureckého Istanbulu. Zde Louisovi s výběrem pomůže zpěvák Mika, který se do podvědomí posluchačů zapsal svým až pěti oktávovým hlasem a hity jako Relax, Take It Easy nebo Grace Kelly. Mika kromě jiného působí jako kouč ve francouzské verzi The Voice.

Aidan Martin

výběr: Ariana Grande – One Last Time

Sam Black

výběr: Otis Redding – Hard To Handle

Leon Mallett

výběr: Gabrielle – Dreams

Jack Mason

výběr: Emeli Sandé – Clown

Spencer Sutherland

výběr: originál – Wasted Time

Lloyd Macey

výběr: Auli’i Cravalho – How Far I’ll Go

TOP 3 – kluci

Spencer Sutherland
Sam Black
Lloyd Macey

Vybrali podle vás porotci dobře? Kdo podle vás získá divoké karty a kdo má největší šanci na vítězství?

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 154
1
Tomáš
Reagovat

Tak Matta si v tom disco cajdáku tedy vůbec nedokážu představit, to jde úplně zcela mimo jeho záběr. Snad jedině kdyby si připravil nějakou vlastní osobitou verzi, nic jiného mu asi nezbyde. Tohle si fakt nemohl vybrat sám a fakt se divím tomu kdo mu ji přidělil že mu to nebylo až blbé. Je to asi jasné že se ho tím snaží shodit. Na druhou stranu pokud ho tam nechtějí tak by přece nebylo nic jednoduššího než kdyby ho Nicole po nepříliš přesvědčivém výkonu poslala domů. Proč s ním riskovat v Live Shows? Ale možná by jim to přišlo už až příliš okaté a také spoléhají na to že hlasující jsou tupé kolektivní stádo se kterým se dá díky výběru písní zdatně manipulovat – a to se bohužel dá. Už mnohokrát sme se přesvědčili že hlasující bohužel nejsou tak prozíraví jako my a skutečně hlasují podle výběrů songů tak jak si produkce pískne a když chce produkce někoho potopit tak se jim to tím pádem většinou povede. Matt asi bude v Live Shows chudák, škoda. I tak ale věřím že první z Overs poletí Tracy, pokud skutečně postoupila.

2
J
Reagovat

@Tomáš: K Mattovej piesni v JH som sa uz vyjadrila. Neviem nakolko to bude ako originalna verzia. Lebo na tej fotke, ked vystupuje nema v rukach gitaru. Mna viac mrzi to, ze v LS som si ho predstavovala v rockovych piesnach. A teraz ako rockovy milovnik sa budem s tym musiet rozlucit. Dufam uz aspon v Kevinov blues. Matt sa nesmie dostat do BOTTOM 2, ak sa tak stane dopadne ako Relley C, Gifty, Sam minuly rok.

3
J
Reagovat

EVERYBODY´S FREE v podani Louisy Johnson
https://www.youtube.com/watch?v=eII-mFKvgnk

dalsi zaujimavy COVER EVERYBODY´S FREE
https://www.youtube.com/watch?v=dOX_JapxlsE

Mne to totizto nesedi, aby Matt robil povodnu dance-verziu. Takze som hladala covery na YT.

4
J
Reagovat

A dalsi cover tentokrat najzaujimavejsi pre mna EVERYBODY´S FREE. To by Mattovi sedelo najviac. Aj mne by sa to takto viac pacilo. https://www.youtube.com/watch?v=kqTohVnEG_A

5
Tomáš
Reagovat

@J: No dokud budou v soutěži dívčí bandy, Louisovy hoši, některé holky, Tracy a Talia/Slavko tak se snad Matt do Bottom 2 nedostane. Bude tam dost slabších kusů s tendencí odpadnout dřív. Problém by mohl nastat zhruba až tak v polovině živáků až ti nejslabší budou pryč – pokud se ho produkce bude snažit potopit. Skoro si myslím že se jim dřív povede odstřelit Kevina.

6
J
Reagovat

Sleduje to niekto? Teraz nastane cas pravdy, ktory spoiler bol ten spravny. Matta mam potvrdeneho z viacerych zdrojov. Obaja chlapi Matt aj Kevin nadherne farby hlasov. Tuto verziu som u Matta neocakavala. Ale lepsie nez to disco.

7
Honza
Reagovat

Za mě Talia, Matt a Kevin no… :)

8
J
Reagovat

Matt je tam. HURA!

9
J
Reagovat

@Honza: Napodobne. Aj ked u mna je to Matt, Kevin a Talia.

10
VojtaP
Reagovat

@Honza: mám to stejně..

11
J
Reagovat

Kevin je tam!

12
VojtaP
Reagovat

super, Slavko out, Kevin in, která z žen teď postoupí?

13
J
Reagovat

Este jedna vec. Som rada, ze tento rok ma OVERS Nicole. Paci sa mi ako s nimi komunikuje a pracuje. Uvidim este v LS.

14
J
Reagovat

Takze spoiler od tellystats je pravdivy. Chudak Aidan.

15
Honza
Reagovat

Tak sice ne Talia, ale Tracy, každopádně dokážu pochopit, proč to udělala… :) Takže jsem schopnej to akceptovat, ještě po tom fiasku minulej rok… :D

16
VojtaP
Reagovat

tak přeci jen jeden fail, když už vyšel Matt a Kevin, tak jsem si myslel, že klapne i Talia :( teď je doufám žhavou adeptkou na DK…

17
Honza
Reagovat

A jestli je ten spoiler teda pravda, tak 100 % lepší výběr než minulej ročník. Až na Louise, bože můj, už ho někdo dejte pryč a nikdy ho tam nedávejte prosím. :D Jestli se to fakt potvrdí, tak absolutně pohřbil svou kategorii… no klasika prostě, ani mě to vlastně nepřekvapuje. :)

18
Monika
Reagovat

Tak za me hruza vsichni az na Kevina. Ten Matt me vubec nebere, recitator, dvojce Dana Krizka, jak to tam sekal, uplne mimo. No a ta posledni kobra zmalovana to je taky dobrej ulet.

19
J
Reagovat

A teraz dievcata.

20
Tomáš
Reagovat

Jo, je to doma!!! Matt a Kevin, oba jsou stoprocentně šálky mojí kávy. Doufám že britové letos přechčijí produkci a jeden z nich to vyhraje. Proč by letos nemohl vyhrát nikdo z Overs? Vždyť loni nikdo z nich nevyhrál, vyhrál soutěžící z kategorie Boys. Jako třetího bych tam dal Slavka, pro mě je z těch co Nicole neposlala dál nejzajímavější a přál bych mu DK ale je bez šance. O DK se rozhodne mezi Talií a Berget, vidím šance 50 na 50 protože lidím může být Berget líto že se jí to moc nepovedlo. Tracy sem tam nechtěl, takovej babochlap.

21
Honza
Reagovat

Tak Holly super výkon – technicky skvělá, ale nevím, jestli to úplně stačilo a bylo přesvědčivé… :/
Jinak typově je fakt podobná Gunčíkové ty jo! :D

22
Honza
Reagovat

Rai Elle super osobité. :)

23
Monika
Reagovat

Holly se mi nelibila, brat si pisnicku cernosky je vždy pro bělocha osemetne, nedostane tam ten spravnej feeling a zabarveni, a to mi tak sakra chybelo. Pro ten Holly cistej hlas dost spatna volba, ale je moc hezka a do live bych ji urco vzala.

24
VojtaP
Reagovat

Holly byla skvělá, hlas, presence, vše tam bylo.
@Honza: s tou GG si to docela trefil, dobrý postřeh.

Jinak každý zpívá vždy 2x, jen jedno se však pouští do sestřihu. Třeba Matt dal druhou píseň líp nebo Talia druhou hůř.

25
Monika
Reagovat

Ovsem co predvedla ted Alisah, to je strasny, malem mi z ni ryply bubinky, naprosto tuctova zpevacka se slabym hlasem. Vubec nevim proc tuhle zbytecnou zpevaku brat do live show.

26
Honza
Reagovat

Ty jo tak Alisah ale taky dobrý jako… :D
Zatím klidně všichni na postup, to jsem fakt zvědavej, jak Sharon vybere. :))

27
VojtaP
Reagovat

Rai-Elle taky dobrý, je zajímavá a jde z ní takové charisma. Rozhodně lepší než potrhlá Georgina nebo filipínské klišé Alisah, i když ta byla dneska ok…

28
Honza
Reagovat

Já si myslím, že Alisah by případně mohla mít podobnou cestu soutěží jako vloni Saara Aalto hehe. :D

29
J
Reagovat

Holly vidim ako vzdy na poprock. Holly nie je cisty rock ako GG. Skor poprock. Ale vystupenie sa mi pacilo, rovnako aj Rai-Elle. Alisah v ziadnom pripade. Technicky dobra, ale ziadna osobnost.

30
Honza
Reagovat

@VojtaP: Jinak vůbec jsem nevěděl, že se zpívají 2 songy… mohli by toho klidně alespoň občas využít. Může to mnohdy i dost vysvětlovat, docela je to někdy zavádějící potom. :)

31
Tomáš
Reagovat

U Holly se obávám aby v Live Shows nedopadla jako loni Sam. Většinu hlasů z holek požere Grace, která z nich dojde nejdál a dost možná to i vyhraje a na ty ostatní toho moc nezbyde. Rai-Elle se mi taky vcelku líbila, dnes sem si jí vlastně poprvé pořádně všimnul. Ani teď nevím jeslti má podle spoileru postoupit nebo ne – ale pokud bude v Live Shows, tak myslím že vypadne brzy. Má sice nějaké charisma ale v kontrastu s ostatními bude až na barvu své pleti nevýrazná, myslím že tyhle typy se nikdy moc dlouho neudrží. u Alisah se ani nedivím že ji Sharon nepošle do LS, nějak jí to nesedlo. Gifty ten song loni zpívala v živáku líp.

32
J
Reagovat

Grace. Radsej no comment.

33
Honza
Reagovat

Já nevím u Grace no… :/ Čím dál víc mám pocit, že je víc sympaťačka/autorka/textařka prostě všechno, ale není tak dobrá zpěvačka. Respektive mě to pěvecky vždycky přijde fakt průměrný.
Asi ne každej budete tentokrát souhlasit, ale za sebe bych zatím asi vzal ty tři před ní.

34
J
Reagovat

@Tomáš: Holly to dotiahne aspon na 4. miesto. A co ked Grace vypadne hned v 1. LS. Nezabudni, ze na nu cakaju DETI V NUDZI. Bude zalezat na tom, co predvedu v LS. Neda sa stale ist na dojmoch z kastingu.

35
VojtaP
Reagovat

@Honza: je to tak, tuším v minulých letech někdy ukazovali u některých ta druhá vystoupení v Xtra. Do hlavního sestřihu pak vyberou to, které se jim hodí do „příběhu“.

Grace mi bylo líto. Sharon byla drsnější, ale měla pravdu. Je fakt, že z té šestky není nejlepší zpěvačka, nicméně už na castingu ukázala, že to nemusí nutně vadit.

36
Honza
Reagovat

No za mě asi fakt Holly, Rai Elle a Alisah nakonec.
Grace by nebyla taky špatná no, ale jak jsem říkal. Pěvecky dobrá není a myslím, že nebude. :(
Georginu nemůžu vystát, je mi nesympatická, to říkám rovnou, že to je hodně subjektivní. :D Ale objektivně špatná nebyla.
Dianne asi nejslabší, ale vyloženě propadák taky ne.
Jsem na Sharon zvědavej no… :)

37
VojtaP
Reagovat

Georgina a Deanna ne, jedna v refrénech uřvaná, druhá zase umečená.

38
Honza
Reagovat

Tak Sharon letos bezva práce! :))) Překvápko.
Teď už mi je to v podstatě jedno, každá volba bude svým způsobem dobrá a odůvoditelná. Jen mě bude té jedné holčiny líto nezávazně na tom která to bude. :)

39
VojtaP
Reagovat

S Rai-Elle zatím velká spokojenost, s Deannou a Georginou udělala Sharon taky dobře.

40
Honza
Reagovat

Fajn výběr, ale je mi Alisah líto. Produkce s ní vy.ebala potřetí… :( A to nebylo moc hezký.

41
VojtaP
Reagovat

Sharon má dreamteam! Po delší době se moje osobní top sešla s porotou. Skvělá práce, proč takhle dobře nevybírali už loni?? :D

42
J
Reagovat

Tak a teraz to bolo vidiet, ze Grace nie je chosen one. Ak by bola, tak neukazu jej fail. Ved uvidime zajtra. Treba sledovat najma GROUPS.

43
Tomáš
Reagovat

Světe div se ale nakonec bych z těch šesti tu trojici holek asi taky vybral Holly, Rai Elle a s odřenýma ušima i když to její vystoupení nebylo nic moc tak Grace. Fandit jí nebudu ale pořád je celkově zajímavější než Alisah, Georgina a Deanna, ty jsou všechny nudné a tuctové a Alisah a Georgina sou mi navíc i protivné. Nicméně Alisah má stejně jasnou divokou kartu. Jestli je na Grace něco sympatické tak aspoň to že projevuje emoce, někdy možná až moc. Ale aspoň není v tomhle ledová královna jako mé dřívější antifavoritky. Palec nahoru pro Sharon, asi bych to vybral stejně.

44
Tomáš
Reagovat

Přál bych si aby z holek došla nejdál Holly, podle mě je z nich jednoznačně nejlepší. Ale daleko dojde i Grace, bude to mezi těmi dvěma boj ale zatím bych sázel spíš na Grace že se dostane dál. Rai Elle, i když není špatná tak je tam jen do počtu a nemá šanci porazit ani jednu z nich, odpadne jako první a asi dost brzy. Ještě je otázka jak s tím zamíchá Alisah pokud postoupí na DK, u té to nedokážu moc odhadnout ale vzhledem k loňské podpoře Saary Aalto to taky může dotáhnout dost daleko.

45
Tomáš
Reagovat

Budou ty divoké karty vůbec? Zatím o nich myslím nepadlo ani slovo. A co se vlastně bude dít příští víkend když 1. Live Shows je až 4.11. ?

46
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: pokud budou DK, tak se to dozvíme nejspíš zítra jako twist. Live shows podle všeho budou už příští týden.

@J: myslím, že právě i toto Grace v globálu prospělo, ukázat i její zranitelnost a přiblížit ji tak lidem.

47
Michal V.
Reagovat

Koukam se na zaznam prvniho dilu a nejlepsi jak borci se radovali, ze leti do Istanbulu a pak tam jeden na kameru rika ani nevim kde to je :-) Jsem si rikal konecne prvni realna reakce :-D

48
Michal V.
Reagovat

a uprimne receno vzhledem k tomu, ze se jedna o 14. sezonu, by scenariste mohli konecne vyskrtnout ze skriptu fraze jako „toughest decision ever“, „best group of people ever“ apod.

a uprimne co to bylo za low effort s family Osborne? To nejsou schopny zaplatit nejaky zajimavy zpevaky na komentare?

49
J
Reagovat

Inak u Grace to bola druha piesen. Kedze zaber bol v noci. A u Matta tipujem, ze prva. Este raz som si to pustila cez YT. Zdalo sa mi, ze Matt jednak nebol vo svojej kozi. A na druhej strane som mala pocit ako keby mu vyschlo v krku.
Matt Linnen nie je recitator. Staci si pozriet jeho kasting a dohladat jeho videa na YT, aby sa clovek o tom presvedcil. On a rovnako chlapci budu mat zle vybery piesni v LS, bohuzial. Ci uz o tom citam na DS. Totizto s nimi sa nerata na vitazstvo.
Skoda, ze Louisa pred dvomi rokmi vyhrala. Inak by sa islo na vitazstvo Holly. Holly musi vyhrat alebo byt druha, aby ziskala nahravaci kontrakt od SYCA. Bohuzial kvoli Louise. Dokial ma SYCO Louisu, nebude mat zaujem o Holly. To by boli jedna druhej konkurenciou.

51
Tomáš
Reagovat

No už teď je myslím jasné že finálová sestava bude letos o hodně silnější, zajímavější a pestřejší než ta loňská. Pro mě sou skutečně hlavními favority Matt a Kevin – taková silná přirozená muzikantská dvojka, vyspělí chlapi co to prostě umí. Jak tu tuším Monika přirovnala Matta ke Křižkovi tak to je dost mimo – Matt je nesrovnatelně lepší zpěvák. Pokud bych měl já zabrousit do časů našich SS tak bych Matta nejvíc přirovnal k Lukáši Adamcovi – připomíná mi ho dost typově ( i když Matt je ještě pohlednější než LA), rockovým zaměřením a hodně právě i barvou hlasu, kterou mají podle mě podobnou. Kevina bych zase přirovnal k Piňákovi ale doufám že v zahraničí je soul a blues oblíbenější než u nás tak snad tam Kevin dopadne líp. Doufám ale že ty divoké karty budou a že na ni Aidan postoupí aby se mohl zařadit k těmto dvoum jako můj další hlavní favorit. Protože pokud ne tak by za tohle rozhodnutí Louis skutečně zasloužil pověsit za koule do průvanu. On skutečně opět svou kategorii zesral jak mohl, vidím že na tohle je ten pán opravdu mistr. Nechápu jak někdo kdo má tak pokleslý vkus a hudbě evidentně vůbec nerozumí a ani nedokáže rozpoznat opravdový talent může dělat mentora. A nebo to vlastně chápu – produkci se takový mentor asi hodí protože zrovna u Louise už asi nikomu nepřijde divné když nejlepšího zpěváka ze své kategorie nepošle do Live Shows.

52
Monika
Reagovat

Nemam tam letos zadneho srdcare, lonska Sam je pro me lepsi nez cela letosni sestava. Matt je za me uplne nudnej typek bez hvezdneho factoru, hlas obycejnej, takovej prumernej zpevak, ktereho strci do kapsy hned nekolik borcu predchozich rad. To i ten Ben byl stokrat lepsi.

53
Tomáš
Reagovat

Pro mě tam asi největší charisma ze všech soutěžících letos má Kevin. Takže bych mu teď momentálně asi i nejvíc přál výhru. Vyzařuje z něj něco magického, takové charisma sem naposledy viděl snad u Jimiho Hendrixe.

54
Tomáš
Reagovat

@Monika: Dost mě s tím Mattem překvapuješ Mončo, naopak sem spíš myslel že mu budeš fandit. Je pro tebe nudný…může být. Nikdo se nemůže trefit do vkusu všem. Za mě je to sympaťák a jeden z nejlepších zpěváků co tam sou. On hodně dělá i výběr písní, pokud mu produkce bude dávat nevhodné výběry tak ho určitě víc lidí bude vidět jako ty.

55
J
Reagovat

@Tomáš: Ja som na tom podobne. Najviac sa mi na Mattovi a Kevinovi paci, ze su to muzikanti s unikatnymi farbami hlasov. Gitara v ruke + skusenosti zo skupinou, s ktoru hrali, hraju v pripade Kevina.
Velmi by som nebrala do uvahy len jedno vystupenie, ale pozriet sa na to globalne, kto aky je a takisto si dohladat videa z YT z minulosti. Netvrdim, ze tito dvaja vyhraju. Dokonca si myslim, ze jeden z nich sa moze dost skoro porucat z LS. Ale to mi nezabrani, aby som si ich dovtedy nevychutnala najviac. Keby aspon producenti chceli urobit dobru sou predovsetkym v LS. A nie zamerat sa na odstrelovanie neziaducich pripadnych vitazov. Pre pestrost by som dala Mattovi spievat rock, Kevinovi blues a soul, Holly poprock atd. Myslim si, ze Holly by zvladla nieco od ONE REPUBLIC. Hned by tie zive prenosy boli atraktivnejsie pre vacsiu skupinu publika a nielen pre milovnikov komercneho popu.

56
J
Reagovat

Pred chvilou som bola zhliadnut oficialne twitterove a FB stranky XF UK. To, ze ludia, ktori oblubuju Alisah budu kritizovat postup Grace som cakala. Ale to, ze sa pustia aj do Holly je pre mna prekvapujuce. Alisah je technicky dobry spevak, ale nie je to velka osobnost a hlavne nie je umelec. Ja ju vidim len ako skvelu karaoke spevacku, ktorych je na svete a najma na Filipinach dost. Grace, Holly a dokonca aj Rai-Elle (tu by som pockala este rok, pripadne dva) su recording artists vratane Matta a Kevina.

57
Pattrick
Reagovat

Za mě Sharon TOP výběr!!!

58
J
Reagovat

Pozerala som sa na piesne, co maju spievat chlapci. Aidanova volba ONE LAST TIME od A. Grande ma dost prekvapila. Skoda len, ze Aidan nema zaujimavejsiu farbu hlasu ako tento chlapec: https://www.youtube.com/watch?v=8Xto9jk18ew

59
yeey
Reagovat

Tak jsem se k tomu konecne dostal, vcera vecer jsme zapijeli volby a jeste ted se vzpamatovavam – nejen fyzicky a z vysledku voleb se asi jen tak nevzpamatuju :-( S Sharon a Nicole souhlasim, jedinou korekci bych udelal u Tracy, mela tam byt Talia. Na druhou stranu mám obrovskou radost z Matta a Kevina, tak to Nicole odpustim. Sharon to překvapivě zvládla na jedničku, halelujah, hodně silná kategorie!!! A vzhledem k tomu, že spoiler byl tedy pravdivý, Louis to tedy zprasí dnes jako vždy :-D

Jsem fakt zvědavej, jak to proběhne s těma wildcards…:-O

60
J
Reagovat

Ono by bolo potreba, aby sa do hlasovania wildcards zapojili aj dospeli a nielen tinedzeri. Lebo v tom pripade moze byt Aidan ohrozeny Leonom. Co sa dufam nestane. Nie je tu na panackovi niekto kto je teraz v UK a moze hlasovat? Mohol by hlasovat za Aidana myslim cez app. Lebo ludia mozu reagovat na vysledky z JH nie tym, ze budu hlasovat za DK, ale ze prestanu sledovat XF. To by bolo horsie.

Tipujem, ze dnes to zahaja chlapci a ukoncia groups. Pretoze XF bezi od 7.00 do 9.00 GMT a Strictly bez od 7.15 do 8.00 GMT. Logicky predhodia menej zaujimavych chlapcov v case, ked bezi aj Strictly. A po Strictly pojdu groups.

61
J
Reagovat

Chodte na twitter Grace Davies. Zaujimavy tweet od Simonovho nevlastneho brata Tonyho Cowella tam najdete ohladom Grace. https://twitter.com/gracedavies

62
DJ Vlado
Reagovat

Tak spoiler vyšel a za mě spokojenost, u holek vyšla ideální Top 3, Sharon se fakt pochlapila :-D už by ani nemusela být udělena DK, aby se ten dreamteam nekazil (ale když už tam má být jedna z těch zbylých tří, tak bych zvolil Alisah jako nejmenší zlo) :-) U Overs má radost z postupu Kevina i Matta, jedině Tracy bych vyměnil za Taliu, pak by byla spokojenost stoprocentní :-) Zbylé dvě kategorie mě až tak nevzrušují, nemám mezi nimi vyloženou srdcovku, každopádně jsem ale připraven na to, jak to Louis dneska pojebe :-D

63
J
Reagovat

@DJ Vlado: Louis je nekompetentny a preto za neho na 100% rozhoduje produkcia.

64
J
Reagovat

Ta S. Cutkelvinova je pekna kocka. Spolu s Holly najkrajsie zeny.

65
Tomáš
Reagovat

Jaktože to dnes začalo o hodinu dřív? Kdyby o tom sem J něco nepsala tak bych to ani nevěděl.

66
Tomáš
Reagovat

The Cutkelvins jakž takž a jejich zpěvačka je opravdu krásná takže do Live Shows ano. Pak ty dvě dívčí vokální skupiny – ty první mi vyloženě lezly na nervy, strašně uřvaný nány až mě z nich bolely uši, ty druhý holky prošuměly jako nic ale ve výsledku obě kapely stejný, nevzal bych do Live Shows ani jednu.

67
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: nedělní sestřihy bývají poslední dobou dřív, bývaly delší a taky dneska ITV spouští novou show Your Song.

68
Honza
Reagovat

Tak na postup za mě klidně všichni krom těch obou girlbands, co myslíte vy? :)

69
Tomáš
Reagovat

Jack a Joel, teplí bratři. Ti mě iritují ještě víc než obě dívčí kapely. Hlavně mi vadí ten co víc zpívá, pryč s nima. Rak-su na stejné úrovni, strašně mě nudí a jejich styl hudby mi absolutně nic neříká, nedokážu je vystát. Do Live Shows bych tedy vybral Seana a Connora, The Cutkelvins a pak jako menší zlo jednu z těch dívčích kapel – raději ty méně uřvané, s tím že by klidně mohly vypadnout jako první. Vzhledem k tomu že už víme kdo postoupí, trochu se děsím toho která kapela pak postoupí na tu divokou kartu.

70
J
Reagovat

Sean a Connor a The Cutkelvins u mna spokojnost s postupom. RAK-SU mozu byt kludne very poor joke-act.

71
Tomáš
Reagovat

@J: Rak-su sou strašní, bohužel se asi udrží v Live Shows dost dlouho stejně jako loni 5AM. Doufám že nevyhrají.

72
J
Reagovat

@Tomáš: Vyhrat chce sice Simon, ale s niekym inym. Nase Irske zlaticka.

73
J
Reagovat

Pekny pohlad na palac a Istanbul. Nadherne begonie.

74
J
Reagovat

Sam Black ma asi unudi v LS. Dokazem si predstavit tie stare vykopavky.

75
Tomáš
Reagovat

@J: Já myslím že Sam v LS asi moc dlouho nebude.

76
J
Reagovat

Spencera nemam rada, ale myslim si, ze LS si zasluzi. Keby sa oprostil od tych prisernych falzetov.

77
Tomáš
Reagovat

Ať si říká kdo chce co chce, pro mě byl dnes z kluků nejlepší Spencer. Dnes byl dokonce lepší než Aidan. Spencer má s loňským Mattem Terrym ke kterému ho někdo přirovnává akorát tak podobnou vizáž ale jinak má pro mě Spencer rozhodně daleko zajímavější barvu hlasu a myslím že by dokázal zpívat i rock.

78
J
Reagovat

@Tomáš: Matt Terry minuly rok nemal konkurenciu. Z OVERS isli do LS len zeny. Najvacsou konkurenciou paradoxne pre neho bola Saara. Ale Spencer bude musiet celit chlapom z OVERS. Je to technicky dobry spevak, ale …

79
J
Reagovat

So skupina spokojnost. Sam mal byt nahradeny Aidanom. Na oficialnom twitteri pod divokymi kartami je jeden zaujimavy koment na zasmiatie: “ Can we vote to get rid of louis too.“

80
Tomáš
Reagovat

Jak dlouho se má hlasovat o ty divoké karty? Tak teď jen doufám že tu volbu Aidan za kategorii Boys vyhraje, za Overs bych bral Slavka nebo Talii a jinak je mi to úplně jedno. Ale myslím že se bohužel můžeme dočkat i překvapení, Lion a Jack nejsou pro Aidana slabí soupeři. :(

81
Honza
Reagovat

Ty vogo, cooooo?
Jestli někdo MUSEL postoupit, tak Aidan!!!
To je fakt takovej krypl. :( :D
Pak se jako diví, že nevyhrává nebo co?

82
Honza
Reagovat

Ty vogo, cooooo?
Jestli někdo MUSEL postoupit, tak Aidan!!
To je fakt takovej krypl. :( :D
Pak se jako diví, že nevyhrává nebo co?

83
Honza
Reagovat

Ale až na toho Aidana celkem výběr bez failu od všech.
Nicméně v divoký karty doufám následovně:
GIRLS: Alisah
BOYS: Aidan
GROUPS: Jack a Joel
OVERS: Talia
– a to bez výjimky! :P :D

84
Tomáš
Reagovat

Kdybych se měl rozhodovat čistě podle dnešních výkonů tak bych z kluků poslal do Live Shows Spencera, Aidana a Lloyda ( ten mi sice moc nesedí, ale zazpíval dnes dobře ). Sama bych tam nebral, měl místo něj postoupit Aidan. A jestli wild cards vyhraje Lion tak je blbec nejen Louis ale i diváci. :D

85
J
Reagovat

Podla FB a twitter ludia uz zacali hlasovat cez app. Dost vela je za Aidana. Ak som spravne pochopila. Maju 5 hlasov rozdelit medzi divoke karty. Bud naserviruju vsetkych 5 hlasov jednej osobe alebo ich rozdelia aj medzi ostatnych. Prekvapili ma dost negativne komenty ohladom Spencerovnho postupu na oficialnom FB. U Sama som to cakala.

86
J
Reagovat

@Tomáš: Aby to este nevyhral Jack. Myslim si, ze vyhraje Aidan.

88
VojtaP
Reagovat

Louis měl místo Sama vzít Aidena, to je jasné, jinak mě jeho výběr nepřekvapil. Leon tolik nezazářil jako minule a Jack prostě nemá žádný x factor. Divokou kartu bych dal jen Aidanovi a Talii, ti dva jsou jediné letošní dva faily.
Když už tak ve skupinách bych to dal asi New Girl Band ať je to pestré, Jack & Joel se mi nějak postupem času přejedli. Holky bych klidně nechal tak jak jsou :D

89
DJ Vlado
Reagovat

Tak to máme komplet (podle spoileru), Simon a skupiny ok, jen místo Rak-Su bych vzal ten nový girlband, Louis však kluky solidně dojebal, tam pro mě nezbyl ani jeden fanditelný :-/

Moje pořadí Top 12 je následující:

1. Holly
2. Kevin
3. Matt
4. Rai-Elle
5. Grace
6. The Cutkelvins
7. Sean & Connor
8. Tracy
9. Rak-Su
10. Lloyd
11. Spencer
12. Sam

DK tipuju následovně (včetně procentuálního odhadu):

Holky: Alisah 50%, Georgina 45%, Deanna 5%
Kluci: Aidan 60%, Jack 30%, Leon 10%
Overs: Talia 40%, Slavko 35%, Berget 25%
Skupiny: New Girlband 65 %, Lemonade 30%, Jack & Joel 5%

90
j.k.
Reagovat

Nevím, jestli už se to zde objevilo, ale věděli jste, že Shereen Cutkelvin byla dříve součástí dnes již neexistující skupiny Neon Jungle? https://youtu.be/3iJeEAZM5xk

A mimochodem, pokud chcete hlasovat pro divoké karty z appky, tak to lze i z Česka :) stačí si na itunes udělat britský účet (ke kterému není třeba zadat UK platební informace, stačí prostě nechat pole prázdné)

91
J
Reagovat

Moja TOP 12 by bola nasledovna aj ked si este nie som ista, ktora z dievcat viac. Po 1.LS sa to u mna mozno zmeni
TOP 12:
1. Matt (dufam v rock)
2. Kevin (blues,soul – dohladane videa na YT slubuju vela)
3. Grace (zatial som pod vplyvom coveru B. Dylana a kedze na twitteri slubuje aj covery v LS, tak uvidime)
4. Holly (ak by Grace aj v LS zlyhavala a Holly davala poprock, preskoci u mna Grace)
5. Sean and Connor Price (ta P!NK vcera nebola idealna, ak budu postupne nudnejsi, tak u mna klesnu)
6. Rai-Elle (vidim u nej okrem singing skills aj entertainment value)
7. The Cutkelvins (asi si od nich slubujem vela, ale tiez vidim istu entertainment value; regionalne hlasovanie Skotska, sob story – mrtvy otec)
8. Spencer (svet zbor sa, je u mna najvyssie z chlapcov, ak by sa oprostil od prisernych falzetov vo vyskach u mna mozno poskoci vyssie, rozhodne je technicky najlepsi spevak v skupine chlapcov)
9. Lloyd (nudny medved, ktory spievat vie, pozor na regionalne hlasy z Walesu a ta babicka tiez urobi svoje)
10. Sam Black (spieva otrepane stare songy, keby to boli aspon rockove evergreeny od Zeppelinov a ci Stonov, tak by u mna poskocil vysoko, urcite ma bude iritovat a dufam v skory odchod)
11. Tracey Leann (boze ako ja neznasam jej hlas, uz aby bola vonku, chapem Nicolinu volbu, aby divaci mali moznost zapojit sa do hlasovania o Taliu a nehlasovali za Slavka)
12. RAK-SU (najzbytocnejsi finalisti, dufam v ich skory odchod, podla mna su dost precenovani v betting odds; dokazem si predstavit, ze pre publikum mozu byt zabavny back tracks, dance music v LS a k tomu tanecnici)

Podla mna na divoke karty zvitazia: Alisah, Aidan, Talia a Jack a Joel. Ak sa tak stane usporiadam svoju TOP 16. Girlbands kradnu hlasy jedna druhej a Jack a Joel mozu byt taky joke act, ktory vie spievat.

92
Tomáš
Reagovat

Taky se pokusím sestavit svoje současné pořadí finalistů i když finálová sestava zatím ještě není kompletní.

1 Kevin – Pro mě tam má asi největší charisma ze všech, je výborný zpěvák i muzikant, sympaťák. Tady nemám co řešit.
2 Matt – To samé co Kevin v bledě modrém, liší se jen v pojetí hudby. Tyhle dvě první příčky se mi ještě můžou prohodit, v podstatě bych je bral za vítěze oba dva.
3 Holly – Nejhezčí holka ve finále, výborná zpěvačka, je sympatická.
4 Spencer – Je to sice frajírek ale takovým podobným stylem jako byl třeba Jerguš Oravec takže mi to na něm vůbec nevadí. Má charisma a je zajímavý, má mé sympatie. On je velmi dobrý zpěvák, mohl by zpívat i rockové věci, má v hlase chraplák a zastřenost…rozhodně není ani zdaleka tak přeslazený jako loňský Matt Terry.
5 Sean and Connor Price – Stále jsou dobří a baví mě, jen mám u nich obavu že můžou být postupně monotónní a že mě začnou nudit. Na takové vyspělé muzikanty jako jsou Kevin nebo Matt nemají, to je jasné a já navíc vždy víc fandím sólistům. Přesto však pokud by tito dva skutečně byli Chosen One tak myslím že tohle nějak přežiju. :D Jako vítězové by pro mě byli ještě přijatelní i když jsou tam i lepší soutěžící.
6 The Cutkelvins – Dal sem je tak vysoko hlavně kvůli zpěvačce, která mi prostě padla do oka a rád bych ji nějakou dobu v LS viděl. Ale ani jinak nejsou špatní, na tamní vkus vokálních kapel ještě ujdou. Sice žádný zázrak ale ani žádný kýč a patos jak to bývá zvykem u jiných.
7 Rai-Elle – Až do Judges House sem si jí skoro nevšiml ale není vůbec špatná, má určité charisma. Jen myslím že se v konkurenci kterou má asi moc dlouho neohřeje.
8 Grace – Jako zpěvačka není a nebude můj šálek kávy, přesto má u mě plus za to že je autorka a za to že projevuje emoce takže naštěstí není nesympatická jak sem si původně myslel. Přesto bych asi byl rád kdyby vypadla radši dřív než později a jako vítězku bych ji rozhodně nechtěl.
9 Lloyd – Zpívat umí ale je to zcela typický muzikálový zpěvák. Ani se nedivím že ho Louis vybral, myslím že se mu trefil přímo do jeho vkusu. Pro mě je Lloyd hrozně tuctový, nudný a nemá žádné charisma, takový o něco sympatičtější Chodúr.
10 Sam – Myslím že do Live Shows nepatří a že je tam jeden z nejslabších. Nemám nic proti starší hudbě ale on me vážně nudí, navíc na to ani nemá pořádně hlas. Nevím proč ho Louis vybral.
11 Tracey – Takový nesympatický afektovaný babochlap s příšerně umečenou až ukvičenou barvou hlasu. Jeden z největších omylů RS.
12 RAK-SU – Pro mě jsou tam taky úplně nejzbytečnější, jejich styl a pojetí hudby mi absolutně nic neříká, jde to zcela mimo mě. Nevydržím se na ně dívat ani je poslouchat, nemá to vůbec žádný smysl. Přesto však bohužel to publikum v Británii asi bude bavit jejich pódiová show a proto u nich BOHUŽEL tipuju dost vysoké umístění stejně jako loni u 5AM – a taky si myslím že kdyby už náhodou někdy spadli do B2 tak se je porota bude snažit všemožně zachraňovat, budou to jedni z jejich miláčků. Nechápu co na nich kdo vidí a koho tohle proboha může bavit ale proti gustu…

Teď koukám že poslední 4 místa mám úplně stejná jako J, je vidět že sme fakt na stejné vlně. :-D

Pokud jde o divoké karty, tak bych ji dal z kluků jedině Aidanovi protože jeho nepostup a postup Lloyda a Sama místo něj je zcela největším failem této řady. Bohužel se ale obávám že může vyhrát i Leon, který je typově podobný jako ostatní kluci co už v LS sou takže by nepřinesl vůbec nic nového. Takže by to byla hned dvojnásobná škoda – jednak kvůli Aidanovi, který si prostě zaslouží postoupit a jednak kvůli pestrosti finálové sestavy. Jack špatný není a od ostatních kluků se výrazně liší ale nemá pro mě dostatečné charisma.

Z holek nevím, které tu DK dát. Zasloužila by si ji nejvíc Alisah a asi ji i vyhraje ale já bych to raději dal Deanně protože je nejslabší a aspoň by brzy vysmahla. :D

Z Overs uznávám že by si to nejvíc zasloužila Talia ale já bych nejraději do LS poslal Slavka – opět pro pestrost sestavy a protože si prostě získal mé sympatie. Možná není úplně bez šance ani Berget ale tipuju Talii.

Skupiny – Tak tady je mi to asi úplně jedno ale asi bych raději poslal do LS jednu z těch dvou dívčích kapel a je mi úplně jedno kterou protože Jack a Joel mě vážně hrozně iritují. Tady vidím tu DK nejzbytečnější – v LS by úplně stačili Sean s Connorem a Cutkelvins, ti Rak-Su už tam jsou úplně k ničemu a ona tam navíc bude ještě jedna další úplně zbytečná kapela… Taky se obávám že pokud se v první LS bude vyhazovat po kategoriích tak diváci nepošlou hned domů kapelu kterou si sami zvolili na DK, to by nemělo smysl. A Sean a Connor ani Rak-Su hned na začátku nevypadnou, to je nereálné. Takže se obávám aby nás kvůli tomu hned v první LS neopustili Cutkelvins.

93
J
Reagovat

@Tomáš: No z rocku vidim u Spencera jedine DREAM ON od Aerosmith. Ale to by musel uplne zabudnut na nejake rnb/soul feeling. Rock je prilis rovny, ziadne curly singing. Az by to bolo zaujimave pre neho. Skoda, ze nie su ziadne temy. Rockove kolo by bolo vitane. Este by u neho slo aj nieco od QUEEN – I WANT TO BREAK FREE. Queenov by som dala spievat aj dalsim: Mattovi – I WANT IT ALL (nech je poriadny rock), Kevinovi – BOHEMIAN RHAPSODY, Holly – WHO WANTS TO LIVE FOREVER (necakam sice GG, ale urcite by to zvladla a celkom pekne cislo a song), Grace – LOVE OF MY LIFE (piano cover rovnaky ako BLOWIN IN THE WIND – to by slo, ale tiez nech sa oprosti od svojich zlozvykov).
Matt by mohol davat aj nieco od Rolling Stones pretoze podla mna za neho budu hlasovat hlavne zeny a starsi ludia, ANGIE s gitarou – to by bolo pekne cislo. Dalej by som Mattovi dala spievat WHISKEY IN THE JAR – Metallica (nech to stoji za to zapnut si vecer XF), WITH OR WITHOUT YOU alebo BEAUTIFUL DAY – U2, LOVE RUNS OUT – ONE REPUBLIC, RADIOACTIVE alebo DEMONS – IMAGINE DRAGONS, WALK ON WATER – 30 SECONDS TO MARS, TO DUMP TO DIE – GREEN DAY (nech je nieco aj z poslednej doby).
Holly by zasa mohla dat nieco od P!NK – SO WHAT, WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS – GREEN DAY, LEAVE OUT ALL THE REST – LINKIN PARK (ako spomienku na niekoho kto bol a uz nie je), DON´T SPEAK – NO DOUBT, LET´S HURT TONIGHT – ONE REPUBLIC.
Kevin – THE HOUSE OF THE RISING SUN (boze ako ja tu piesen zboznujem – uz ho v nej pocujem), WHIPPING POST – THE ALLMAN BROTHERS,SKIN alebo HUMAN – RAG N BONE MAN (nech da tiez nieco z poslednej doby).
Grace by mohla dat tie piesne od Rihanny a Tove Lo, co u nas Emma. Piano cover The Beach Boys – The God Only Knows, piano cover Simon and Garfunkel – THE SOUNDS OF SILENCE. Len nech sa oprosti od tych svojich zlozvykov, aby si to clovek mohol aj uzit.

94
Willandraify
Reagovat

Sharon a jeji vyber je proste pecka!! 👍🏻 Ta me fakt po letech neskutecne potesila…velmi silna trojka!
Nicole tam ten jeden fail ma, jak vsichni vime, ale nic se nedeje, divoka karta to zachrani..
Simon vybral taky velmi dobre.
Louis to zazdil, ja bych vybrala uplne jinak..Spencer se snazi, ale neco mi na nem proste nesedi, neco tam chybi, Lloyd je absolutne nudnej a nezajimavej pro me, adept na brzke vypadnuti, nema sanci se prosadit mezi ostatnimi…jo a vlastne Sam! Uplne mi vypadlo kdo jako treti postoupil! Tak Sam je nejvetsi wtf postupujici fail! Nechapu nechapu nechapu, clovek vynechajici sixchair primo do live? Co na nem jako je? Vi to nekdo? Louis si to uplne pohrbil, sorry jako 😂 cim to ten Louis premysli?
Mych 5 hlasu odeslanych vcera vecer:
Thalia
The new girl band
Aidan
Aidan
Alesha

95
Tomáš
Reagovat

@Willandraify: Já být v Anglii tak pošlu všech 5 hlasů Aidanovi.

96
Honzad
Reagovat

Tak ve srovnání s minulým rokem je to letos doslova bomba.

SHARONE: Reparát za loňský rok zvládla na jedničku, vysoce nad očekávání. Holly si finále zaslouží, je to typická zástupkyně těch dobře vypadajících a skvěle zpívajících mladých účastnic, akorát k ní necítím tak velké sympatie (jako třeba k Elle, Sam nebo Louise). Rai-Elle předvedla podle mě v JH nejlepší vystoupení ze všech, famózní cover okořeněný famózním rapem, neskutečně vyzrálé vystoupené. No a za postup Grace jsem samozřejmě nesmírně rád a ještě jí věnuju zvláštní příspěvek.

NICOLE: Už jsem myslel, že bude v sobotu dovedena dokonalost, ale stejně jako ostatní spoléhám na divokou kartu pro Taliu. Postup Kevina s Mattem je naprosto zasloužený a taky naprosto nečekaný, myslel jsem, že budou přemýšlet více takticky, protože se ti dva určitě budou jako skvělí a ryzí muzikanti obírat o hlasy. Ale vem to čert, na jejich vystoupení se těším a vidím v nich obrovskou paralelu s Chrstopherem a Jamesem, kteří v JH nepochopitelně ostrouhali.

SIMON: Skupiny jdou vždy mimo mě, ale letos mě famózně vybraná trojice baví. Jasně, chybí tam takové to tradiční fanouškovství, ale přesto jsem zvědav, co všechny skupiny předvedou. Všichni totiž těží z toho, že jsou sourozenci nebo dlouholetí kamarádi, v té chemii to jde vždycky dost poznat. Bráchové mohou být klidně při dobrých sonzích černí koně soutěže, RAK-SU jsou vtipná sestava a baví mě a v případě to stojí za to už jen proto, jak je Shereen krásná.

LOUIS: Ještě že mě letos z kluků nebavil nikdo, takže jeho tradiční selhání tolik nebolí. Aidan ale snad dostane divokou kartu, Lloyd může bavit akorát na svatbách a pohřbech, Spencer umí, ale nebaví mě. Co se týče Sama, tam jde znovu hlavně o příběh – ale na mírnou obranu jeho výběru si troufám říct, že jeho vystoupení JH nebylo vůbec špatné.

OBLÍBENCI: Kevin, Matt, Grace, Rai-Elle (+ Holly a bráchové)

97
Honzad
Reagovat

Grace v JH poprvé selhala, ale přesto je to pro mě pořád nesmírné letošní zjevení. Má v sobě prostě něco, co jsem mě v minulosti bavilo třeba u Elly Henderson nebo Jamese Arthura → muzikálnost, originalitu, vlastní cestu. Ze všech ročníků si totiž nepamatuju dokonalá vystoupené, ale dokonalé covery, tedy situaci, kdy si účastníci písničky prostě předělají k obrazu svému a vytvoří z nich něco absolutně jiného. Proto se rád zpětně vracím k Ellinému Believe (v případě Cher je to šílenost) nebo Jamesově Young (i v případě Tullisy šílenost). Grace je o to unikátnější, že zpívá vlastní věci. Jasně, určitě je lepší autorka než zpěvačka, ale způsob její interpretace souvisí s textem, emocemi, důvody, proč ty písničky napsala. Schopnost opravdu být svůj a předvést něco ze sebe mi u většiny soutěžících mnohdy schází, proto jsem z letošního ročníku tak nadšený, když vedle Grace podobní věci umí i Kevin, Matt nebo mladinká Rai-Elle. Vzhledem k fanouškovské základně a výraznosti castingových písní jsem přesvědčený o tom, že Grace má budoucnost zaručenou, jen je otázka, jak si povede ještě v soutěži. Nevím totiž, nakolik jí při tematických kolech dovolí zpívat vlastní tvorbu – ale pokud ne, možná o to víc se těším na její covery. Neříkám, že si nakonec zaslouží vyhrát, letos tam mám prostě i tak spoustu favoritů, ale že je jednou z nejvýraznějších tváří posledních let jí prostě nikdo neodpáře.

98
Tomáš
Reagovat

@Honzad: Tématická kola prý nebudou.

99
J
Reagovat

@Tomáš: Nevie sa kedy budu zverejnene vysledky divokych kariet? Ja som pre Aidana urobila len tolko, ze som vsetkym znamym v UK poslala cez twitter prosbu ak nemaju ineho kandidata na divoku kartu nech co najviac poslu Aidanovi. Myslim si, ze to je hra produkcie. Ja sa napriklad na Louisa, ci Nicole vobec nehnevam. Dokonca mi je Nicole teraz s OVERS ovela viac sympatickejsia nez minuly rok s BOYS. Produkcia to narokom zariadila tak, ze Aidan, Talia nepostupili priamo v JH, ale cez divakov na DK, aby to nebolo celkom predvidatelne a hlavne sa stalo atraktivnejsie pre divakov tohtorocneho XF. Jednoducho chceli uz v tejto faze zapojit divakov do hlasovania. Zaroven taketo sokujuce vypadnutia robia titulky v novinach akoze divaci zachrania faily mentorov. Ved Little Mix apelovali na ludi a predovsetkym svojich fanusikov, aby hlasovali za Aidana. Taktiez si vravim, co ked aj Aidan rovnako ako Grace sa prejedia v LS a do popredia sa dostanu ini (Holly, Spencer). Nikdy nevies. Ak uz kritizujeme hlas Grace, tak by sme mali zhodnotit aj fakt, ze Aidan nie je velmi dobry technicky spevak, ale je sympaticky, hotovy typ pre Britov. Jedna vec je, co chcu producenti a druha, co si ziadaju divaci. Hlasovanie sa neda prilis ovplyvnit. Mozu ovplyvnit videovizitky, vybery piesni, poradie v akom vystupuju, oblecenie, ale nemozu prikazat toho volte a toho nie.

100
VojtaP
Reagovat

@J: podle tellymix: „…The results of the X Factor wild card act vote will then be revealed on Saturday at the top of the first live show…“
Mě to ovšem přijde nesmyslné, když čas byl jen do dnešního odpoledne, taky by bylo divný, kdyby extra 4 soutěžící naskočili až příští týden.

101
J
Reagovat

Neviem ci je to dolezite, ale Talia Dean ma verifikovany twitter. U Holly to nie je prekvapujuce. Spencer a Slavko ho uz mali pred XF.

103
Tomáš
Reagovat

Co se bude dít teď v sobotu a v neděli? Je tedy už jisté a potvrzené že budou první dvě Live Show a nebo co tedy bude? A s těmi DK by mě to taky zajímalo do kdy se pro ně může hlasovat, já to sám nevím. A je to teda dost divné že by první Live Show byla jen ve 12ti, pak by někteří soutěžící vypadli a teprve od dalšího přenosu by nastoupili i držitelé divokých karet? To podle mě vůbec nedává smysl. No snad to tu někdo zavčas upřesní co přesně se teď vlastně dál bude dít.

104
J
Reagovat

@Tomáš: Hlasovanie DK uz skoncilo vcera o 1PM GMT. Ide o to, kto vyhral. Je mozne, ze kategoriu OVERS DK vyhrala Talia. Vcera som si vsimla verifikovany twitter. Myslim si, ze si to budeme moct vsimnut skor nez v sobotu vecer. Betting odds – ak niekto poskoci vyraznejsie, zrejme ziskal DK. Ak som to spravne pochopila. V sobotu vecer budu vystupovat 2 kategorie a v nedelu vecer dalsie dve. Po ukonceni vystupeni sa spusti hlasovanie zrejme pocas vystupenia hviezndych hosti a potom sa zastavi. Nasledne by sa mal vyhlasit BOTTOM 3. Tu si nie som ista, ale z toho co som si precitala nielen z ITV, ale aj na inych forach, by mal okamzite vypadnut sutaziaci, ktory ziskal najmensi pocet hlasov a dvaja zvysny by si rozdali BOTTOM 2. Na inom fore zasa pisali, ze dvaja s najmensim poctom hlasov okamzite vypadnu v 1.LS bez sing-off. Inde su zasa aviza o vypadnuti z kazdej kategorie za vikend, ale to by sa naozaj podobalo The Voice. Cize 4 za 1. vikend a dalsi 4 za 2. vikend. Ale tomu sa mi nechce verit. Skor si myslim, ze sa pojde ako v Louisinom roku. Zaroven sa bude hlasovat o vitaznu piesen vecera. Cize ten kto vyhra ako vystupenie vecera ako som spravne pochopila, bude okamzite potvrdeny do XF TOUR? Na wikipedii je uvedena tabulka a co je zaujimave aj tema a hviezdni hostia: https://en.wikipedia.org/wiki/The_X_Factor_(UK_series_14). Jedno vsak viem. Nechcem, aby OVERS vyfasovali ani BOYS a ani GIRLS. Ak by OVERS vyfasovali BOYS, tak by doslo k triesteniu hlasov medzi chlapmi. „Rozdeluj a panuj.“ A takisto sa mi zda, ze dievcata na uvod LS maju silnu poziciu ovela silnejsiu ako OVERS. Najidealnejsie by bolo, keby v sobotu vecer vystupovali OVERS a GROUPS a v nedelu BOYS a GIRLS. Aspon by som videla tu hlasovaciu silu a podporu GROUPS. Myslim si, ze tradicne publikum XF skor da prednost hlasovaniu za jednotlivca ako skupinu. A najsilnejsou hlasovacou zakladnou v sobotu vecer su zeny vo veku matiek a babiciek, ktore nechodia v sobotu vecer za zabavou. Ak je pravda, ze sa da zvlast hlasovat v sobotu vecer a znova v nedelu vecer. Tak chlapi z OVERS mozu mat tu istu hlasovaciu zakladnu ako BOYS. Radsej by som nasadila BOYS na GIRLS. Ak uz to ma Grace alebo Holly vyhrat, tak nech radsej celia BOYS. Na sofabete je zaujimavy koment od jedneho prispievatela. Ze plan A az D su Grace, Holly, The Cutkelvins a RAK-SU ostatny budu vyradovani ako sa to bude hodit produkcii. Myslim si, ze GIRLS nebude v rovnaky vecer vystupovat ako GROUPS. Bojim sa, ze produkcia postavi BOYS proti GROUPS. Som zvedava, kedy to oznamia. Podla betting odds favoritom na vyhru je stale: Grace, 2. Holly, 3. Rak-Su, 4. Sean and Connor, 5. The Cutkelvins. Ja neverim tomu, ze GROUPS maju taku silu. Ti Rak-Su nie su ani taki atraktivni a ani taki dobri. Grace a Holly pri dobrych volbach mozu prezit prve vyradovania aj ked si myslim, ze si navzajom budu kradnut hlasy. To iste moze byt medzi Mattom a Kevinom o kradnuti hlasov. Ak si mam tipnut Kevin poleti skor nez Matt.

105
Tomáš
Reagovat

@J: Tak teď sem z toho ještě větší jelen a už vůbec tomu nerozumím. Je to na mě asi až moc složitý. :D No uvidíme sami jak to vlastně bude. Je tedy dost možné že ti co vyhráli DK už o tom že vyhráli ví a nacvičují si písně na víkend ale diváci se to oficiálně dozví až v sobotu. A nebo druhá podle mě asi o něco méně pravděpodobná možnost je ta že si písně na víkend pro jistotu nacvičují všichni uchazeči o DK ale až v sobotu jim bude oznámeno kdo z nich postupuje do LS a bude vystupovat a kdo ne. Pokud jde pak o samotné hlasování v živáku, tak mi jde hlavně o to jestli se o tomhle víkendu bude hlasovat po kategoriích a nebo pro všechny soutěžící společně. Pokud v sobotu budou vystupovat dvě kategorie a v neděli další dvě a v oba večery se bude i vyřazovat, logicky mi z toho vychází že se bude hlasovat po kategoriích a vždy vypadne z každé kategorie jeden člověk s mejmenším počtem hlasů protože společné hlasování pro všechny v takovém případě ani není možné. Pak teda ale už vůbec nechápu ten Bottom 3. Pokud bude vypadávat z každé kategorie jeden soutěžící, myslím že ti čerství nováčci co nastoupí na divokou kartu budou ve výhodě, diváci je nenechají hned vypadnout. Například dostane li DK Talia tak si myslím že z té Overs čtveřice pak dostane nejméně hlasů snad Tracy ( doufám že ne Kevin ). U Groups pokud dostanou DK třeba Jack a Joel tak je diváci v prvním živáku taky podpoří a pak bych to z Groups asi bohužel viděl na odchod Cutkelvins protože S and C a Rak-Su budou mít větší diváckou podporu. U Boys kde snad dostane DK Aidan bych to viděl na odchod Sama nebo Lloyda ( jediná kategorie kde by mi to nevadilo ) a u Girls s myslím že DK posilněná Alisah by nevypadla a odnesla by to bohužel Rai Elle. Ale to jsou jen moje spekulace, já vím prd o tom jak se bude vyřazovat.

Teď mě ještě napadlo že kdyby hlasování bylo skutečně společné pro všechny a nevyhazovalo by se teď o víkendu podle kategorií ale podle celkových počtů hlasů pro všechny, byli by soutěžící kteří vystoupí až v neděli dost znevýhodněni oproti těm co zazáří už v sobotu. Z toho co píšeš že bude B3 a pak B2 tak by to vycházelo tak že by o tomto víkendu z 16ti soutěžících ( když do toho počítáme už i divoké karty ) vypadli dva a zbylo by do dalšího týdne 14 soutěžících což je pořád nějak moc. Pokud by z každé kategorie odešel jeden s nejmenším počtem hlasů tak o tomto víkendu vypadnou z 16 finalistů 4 a zbyde jich 12. Já fakt nevím a sem z toho ještě blbější než předtím. :-D

106
J
Reagovat

@Tomáš: Ak by ta tabulka na wikipedii bola pravdiva, tak verim na BOTTOM 3 s okamzitym odchodom toho, kto ziskal najmensi pocet hlasov a dvaja dalsi sing-off. Jedina vec mi je jasna, ze Matt Linnen sa nesmie prilis skoro dostat do BOTTOM 3, resp. BOTTOM 2. Bude jedno, co bude spievat alebo ako to zaspieva. Leti prec ako namydleny blesk. Produkcia cize ti zvysni 3 judges si urcite nenechaju utiect moznost ho vysupnut.

107
J
Reagovat

@Tomáš: Ja si myslim, ze to bude takto. Zaciatok sobotnajsieho vecera: predstavia sa DK za vsetky 4 kategorie s tym, ze vystupia len 2, ktore maju vystupovat v sobotu vecer. Cize v sobotu vecer vystupi 8 finalistov. A po vystupeni sa spusti hlasovanie. Po vystupeni hviezdneho hosta sa zastavi a Dermot vyhlasi BOTTOM 3. Ten, ktory ziska najmensi pocet hlasov vypadne okamzite. Ostatni dvaja si strihnu sing off. Dlasieho nestastnika bud vyradia judges na pomer 0:4 alebo 1:3 alebo nastane deadlock a vtedy sa pristupi k hlasovaniu publika. Rovnako to bolo v r. 2015. To iste sa zopakuje v nedelu vecer. Takto chapem to, co je uvedena na wikipedii. Zaroven zrejme Dermot vyhlasi toho, kto ziskal najviac hlasov. A to bude tiez velmi zaujimave.

108
Tomáš
Reagovat

@J: Takže takto, třeba když budou vystupovat v sobotu Overs a Boys tak hlasování pro ně bude společné a v neděli zase bude společné hlasování pro Girls a Groups. Už to chápu ale stejně by bylo spravedlivější hlasování pro všech 16 soutěžících dohromady, takhle to bude dost velký masakr. A souhlasím s tebou i ohledně Matta, taky si myslím že jak se dostane do Bottom tak letí, to samé podle mě platí i pro Kevina. Kdyby se vybírala Bottom z 16ti lidí tak si myslím že tam nespadnou ale takhle z 8 nevím no, to už tam asi určitá pravděpodobnost je. :/

110
J
Reagovat

@Tomáš: No ved Matt je v ohrozeni najma po tom clanku v SUN o 3 detoch s 2 zenami, s ktorymi sa nestyka. Mne osobne by to nevadilo. Hlasovala by som za neho. Na 2. strane je to dnes uz bezne a najma v UK. Simon tak ma co hovorit o moralke, priviest do ineho stavu zenu vydatu za jeho kamarata. Ja sa len spolieham na to, ze zeny nic tak v zivote nepritahuje ako zlo a uniforma. Muzi v uniformach a najma so zlou povestou. Ale tu ide o hlasovanie ludi, ktori kritizuje oblecenie Little Mix.

111
J
Reagovat

@Tomáš: Tu mas zaujimavy clanok o bliziacich sa live shows: http://www.entertainmentodds.com/x-factor/cool-cuts/

112
Tomáš
Reagovat

@J: Bude fakt jak už si psala hodně záležet na tom proti komu Overs budou vystupovat. Já odhaduju a doufám že správně že z Overs bude mít nejmenší podporu Tracy, tu by snad Matt i Kevin měli porazit. U Talie ( pokud postoupila na DK ) už to tolik jisté není ale taky by ji oba mohli porazit. Pak už záleží, která kategorie s nimi bude vystupovat – ale ve všech se najdou slabší kusy, které jsou adepty na brzké vypadnutí. Kdyby s nimi vystupovali chlapci, mohli by spadnout do B3 klidně Sam a Lloyd možná i oba naráz. U Spencera si psala že neměl kladné ohlasy na postup ale tam už se jeho podpora daleko hůř odhaduje. U holek si myslím že Grace a Holly budou mít ze začátku podporu hodně velkou a pokud postoupí Alisah tak bude posilněna efektem DK takže z holek by tam asi mohla spadnout jen Rai Lee. A pokud jde o skupiny tak bych se fakt hodně divil kdyby Cutkelvins a skupina, která postoupí na DK ( ať už to bude kterákoliv z těch tří ) měli větší podporu než Matt a Kevin. Takže jak tak počítám, vidím tam teď kromě Matta a Kevina tak minimálně 6 vážnějších adeptů na B3. To není špatný, zatím by ještě mohli být za vodou. Ale uvidíme jak se rozloží ty kategorie na sobotu a na neděli a taky ještě vším můžou zamíchat aktuální výkony.

113
J
Reagovat

@Tomáš: Tomas podla clanku, ktory som ti poslala tento vikend vypadnu dvaja dokopy za sobotu a nedelu a dalsi traja dokopy za sobotu a nedelu. Taktiez vyzera to, ze sing off su zrusene. Zda sa podla pohybov na betting odds, ze DK vyhrali Alisah, Leon, Talia a Jack and Joel.

114
Tomáš
Reagovat

@J: Leon? Tak to je vážně v prdeli. Ách jo, já fakt doufal a věřil že to dostane Aidan i když pochyby že by ho mohl ohrozit Leon sem měl. :( Takže tam na hlavní fandění budu mít vážně jen Kevina a Matta ale co už no když si to tak rozhodli i diváci. :( Hlavně že ve všech ostatních kategoriích to dopadne tak nějak podle očekávání ale zrovna tady ne, to sou ty paradoxy. :(

Dvaja a traja – takže jich za celý víkend vypadne celkem 5 a zbyde jich 11? Zase už to nechápu. :(

115
J
Reagovat

@Tomáš: Nie za oba vikendy. Tento vikend vypadnu dvaja a buduci vikend traja. A asi to vyzera, ze GIRLS nasadia na OVERS. Uz sa len budem modlit za to, aby najmenej hlasov naozaj dostala Tracy a za nou Rai-Elle. Nech si oboch Matta a Kevina uzijem co najdlhsie. Najviac by ma potesilo, keby niektory zo „slabych“ chlapcov zosadil RAK-SU a poslal ich prec. Viditelne sa stali medzi GROUPS favoritmi. Podla mna su precenovani. A stavim sa, ze by boli ti najhorsi vitazi. To uz radsej Holly alebo Grace. Vies, ze Holly zafarbili vlasy. Ma ich teraz ovela ovela tmavsie. Skoda so svetlymi sa mi pacila viac.

116
Mio
Reagovat

Sice to nesleduju ale Slavko byl nejhorsi soutezici letosni Eurovize. Zpival za Cernou Horu a byl to hroznej shit. Nechapu ze ho v XF drzeli tak dlouho, Evropa ho vypiskala uz v prvnim kole.

117
Lucas
Reagovat

Největší plus je, že se dál nedostal Slavko (ale ještě bůhví, co WIld Card). Nejhorším finalistou je Lloyd, nudnější finalista tam asi nikdy nebyl. Jinak jsem naprosto spokojenej, postoupili tak nějak ti, kteří jsem chtěl. A opět se potvrdilo, že Louis je úplně k ničemu porotce. Mika ho převálcoval. Rád bych ho v X Factoru UK někdy viděl jako porotce.

118
DJ Vlado
Reagovat

@J: Girls a Overs dohromady??? Tak to je teda pěkně blbá zpráva, z těchto dvou našlapaných kategorií bude až na Tracy a Alisah (pokud je opravdu tou DK) bolet každé vyřazování :-( Naopak Boys a Groups budou dohromady pekelná nuda (tam by mě bavili akorát Cutkelvins a to především díky sex-appealu Shereen) :-/ Odkud to info máš? Já si pamatuju, že se už dřív na DigitalSpy psalo, že v sobotu budou vystupovat Overs a Groups, zatímco v neděli Girls a Boys (takhle by to bylo i mnohem logičtější, aby to bylo víc genderově vyvážené), kéž by to tak nakonec opravdu bylo, naděje umírá poslední :-/

@Tomáš: Leona na twitteru údajně podpořili Spencer i Sam, takže nejspíš to sehrálo roli :-/ Pro mě je to taky z kluků nejhorší volba na DK, on není špatný zpěvák (i když si myslím, že ten jeho povedený 6CC byl spíš jednorázový úlet nahoru), ale je šíleně nevýrazný, taková šedá myška (Aidan byl rozhodně mnohem lepší zpěvák a Jack zase výraznější typ), navíc se budou se Spencerem i Samem dost přetahovat o hlasy, ž čehož vytěží Lloyd, který je zatím v kurzech docela podceňovaný, jelikož je to klasický „typ pro Brity“, tzn. slušný kantilénový zpěvák bez osobnosti a charismatu + to, že jediný „páprdovský“ typ mezi třemi cool hezounky, mu taky přihraje hlasy :-/ Zatím to vypadá, že až na Taliu ty DK spíš nadělají víc škody než užitku, Jack & Joel budou úplně do počtu a vypadnou ze skupin jako první (zvlášť když proti nim budou stát S&C), DK neDK, a Alisah bude vedle silné trojky holek jen překážet, i když pořád doufám, že porazí maximálně Rai-Elle (což mě bude ale taky sakra mrzet), ale na silné fankluby Holly a Grace to snad stačit nebude :-/

119
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Namíchlo mě to pěkně s tím Aidanem, taky sem s tou možností že postoupí Leon počítal ale pořád sem doufal že pravděpodobnější je postup Aidana. Tak hned mám prvního favorita pryč. :/ Takže na hlavní fandění mi tam zbývají už jen Kevin a Matt a ti snad proboha doufám oba aspoň tenhle víkend přežijí. Ty máš s Holly výhodu, že to má jistější. Co se týče Leona tak mi taky nevadí a za to že porazil Aidana sám o sobě nemůže ale opravdu je dost nevýrazný. Já si ale myslím že by Leon z kluků mohl dojít nejdál – se Samem a Lloydem nejde na nějaké vysoké umístění počítat a i když je podle mě Spencer lepší a zajímavější zpěvák tak si myslím že lidem bude sympatičtější Leon než Spencer. Zkrátka si myslím že pokud porazil Aidana tak zválcovat ty tři kluky ve finále pro něj nebude problém. Ale jak píšeš o tom štěpení hlasů tak na tom taky něco bude takže sem fakt zvědavý jak to nakonec dopadne, tohle je neodhadnutelné. Taky mi ty DK přijdou nakonec ve výsledku zbytečné když to dopadlo tak jak to dopadlo. :/ Ještě si dokonce myslím, a to tě nepotěším, že Jack a Joel by kvůli té DK první vyřazování mohli přežít ( protože to nedává smysl aby se tam dostali a hned zase byli vyhozeni ) a že by to místo nich mohli odnést The Cutkelvins protože Sean a Connor ani Rak-Su nevypadnou.

120
J
Reagovat

@DJ Vlado: @Tomáš: To o GIRLS a OVERS nie je zatial iste, kym sa nepotvrdi v stvrtok resp. piatok ohladom vikendu. Kedze som sa rovnako ako Tomas bala o oboch OVERS, tak som hodila do twitter jednemu bookmakrovi z UK, ktoreho poznam. Neviem skadial to ma, to nikdy neprezradil, ale ze za pochodu menia plany a scenare (XF bosses). Ale si je na 100% isty, ze dievcata a skupiny nebudu vystupovat v ten isty vecer.

Vsetko toto riadi produkcia a XF bosses. To si naozaj myslite, ze chceli, aby Aidan postupil? On je totizto ten sokujuci exit. To s podporou Little Mix bolo podla mna len naoko. Myslim si, ze vsetci umelci v SyCo musia pocuvat bossa (follow the leader). Kto nepocuva leti. A nemyslim si, ze v prvom rade Aidan ohrozoval dievcata Holly a Grace. Ja si myslim, ze ohrozoval najma skupiny. Ich chosen one group RAK-SU. Po Grace a Holly poskocili RAK-SU na 3. miesto.

Leon mal aj inu podporu. Klebety hovoria, ze Leon mal vraj podporu od nejakej organizacie ci nadacie ohladom rakoviny. Neviem to presne, ale oni mu vraj skryto pomohli so ziskavanim hlasov. Otec mu pred par rokmi zomrel na rakovinu a on aj vydal charitativny singel a ziskal peniaze pre tu nadaciu, ci organizaciu. Presne to neviem. Leon James Mallet ma velmi peknu sob story s tym mrtvym otcom a charitativnym singlom, ale oni to nikdy neukazu, aby neziskal prilis vela sympatii.

Moj osobny nazor na Leona. Je mi z nich najviac sympaticky, tak nejako ludsky (kedze poznam ten pribeh), ale aj tym ze zo seba nerobi hviezdu. Podla mna je pekny, taky typicky anglicky (americky je Spencer) typ pre tinedzerky. Mne sa dokonca paci aj to priatelstvo medzi nim, Spencerom a Samom. Pripomina mi to svatu trojicu zo SS. Co sa tyka hlasu, pozrite sa na toho Tomlinsona, nema o nic silnejsi hlas a ani nie je o nic viac krajsi nez Leon. S autotune, dobrym hudobnym podkladom a textom a rapom by mohol byt aj komercne uspesny. Ale to by ho SyCo muselo vediet predat. SyCo nevie uspesne predat ani Louisu Johnson.
Nech tohtorocny XF vyhra ktokolvek podla mna moze zabudnut na singel UK No 1. Dokonca aj Grace a ci Holly. O RAK-SU ani nehovorim. Az sa vzdy zasmejem, ked citam komenty fanusikov, ze Grace vyda na konci XF singel Roots a ten poleti rovno na 1. miesto hitparady. Budu radi, ked bude na 3. mieste ako minuly rok Mattov When Christmas Comes Around.

122
Honza
Reagovat

Prosim vás a je někde potvrzeno, že Aidan fakt nevyhrál DK? :(
To se mi nechce věřit…

123
J
Reagovat

Tak sa zda ako keby tellymix mal nejake info: „Aidan is the current favourite but Leon getting the wild card spot wouldn’t be a total shock either.“ https://tellymix.co.uk/reality-tv/the-x-factor/336833-x-factor-2017-wild-cards-will-back-live-shows-favourites-revealed.html

124
J
Reagovat

Pre vsetkych fanusikov The Cutkelvins a specialne Shereen Cutkelvin. Ostatni ucastnici tohtorocneho XF jej mozu len zavidiet. Spolu so svojou predchadzajucou skupinou NEON JUNGLE vystupovala na prestiznej VICTORIA´S SECRET FASHION SHOW v NY: https://www.youtube.com/watch?v=_G0GvYdP2Uo

125
J
Reagovat

Ak je pravda, co je uvedene na u Grace na twitteri ja by som pre Grace vybrala aj lepsiu piesen nez je PRAYING od Keshe do LS. Boze ako ja tu piesen neznasam a ked si k tomu predstavim ako Grace sedi za klavirom ako Abi a dava tu piesen tak ma chytaju osypky. Tusila som, ze nie je TCO a postupne jej zacne odpadavat fanklub. Ktora zo skupin RAK-SU alebo The Cutkelvins su TCO?

126
Lucas
Reagovat

Grace a Praying? To se mi líbí, myslím, že by se to mohlo vydařit. Uvidíme. Každopádně písnička moc hezká a Grace by ji mohla zazpívat hezky procítěně.

127
Tomáš
Reagovat

@Honza: Asi už to tak bohužel je a mrzí mě to, bude tam hodně chybět. To je vidět že ho tam produkce vůbec ani nechtěla, jinak by ho Louis neposílal pryč. Podobně se zbavili i Slavka tím že Nicole poslala domů Talii – tam to bylo jasné že DK vyhraje ona. Oni si vytypují soutěžící, kteří by pro ně mohli být nežádoucí tím že by ohrozili jejich plány a pak se jich postupně zbavují. Takový masakr jaký proběhl v Judges House loni si zřejmě už znovu dovolit nemohli, to by se až příliš odrazilo na sledovanosti. Možná proto zatím Matt a Kevin přežili ale ani to nechci vidět jak s nimi budou zametat v živácích.

128
J
Reagovat

@Tomáš: Zle vybery piesni ako aj postavenie OVERS proti GIRLS tiez urobia svoje. Grace s Holly maju posilneny fanklub a to si este predstav Alisah. Este to nie je iste, ze GIRLS a OVERS, ale uz aj na digital spy sa o tom diskutuje. Ani postavenie OVERS proti BOYS by nic nevyriesilo. Nakolko vsetci 6 chlapi by bojovali o priazen publika a este by z toho vytazili zeny Tracy a Talia. Najidealnejsie pre mna je OVERS a GROUPS a BOYS a GIRLS. Ja si myslim, ze max The Cutkelvins s podporou zo Skotska (staci si spomenut na Ryana a Emily z r. 2016) su podla mna v suchu zo skupin. Myslim si, ze RAK-SU su precenovani a mozu byt dalsim „sokujucim“ exitom. 4 dievcata proti 4 chlapcom to je fer, nie? A este v nedelu vecer. Lebo v sobotu vecer je riziko, ze tinedzeri chodia za zabavou vonku. Ale to je len moje zbozne prianie, ktovie ako caruje produkcia a ten ich vlastny H. Weinstein.

129
J
Reagovat

PRAYING od Keshe ma skutocne zaujimavy text. No mne sa nepaci. Na druhej strane ma tento song prekvapil, necakala som nieco take od Keshe. Ale prilis sa podoba na Gracinu vlastnu tvorbu. A ludia sa od Grace dozaduju upbeat songov. Aby este nedopadla ako Emily. To iste plati aj pre Holly. Neviem preco, ale mam tusanie, ze to produkcia bude riadit na vitazstvo The Cutkelvins s 2. miestom dievca Grace/Holly. A tipujem, ze na 3. mieste bude OVER alebo chlapec.

130
J
Reagovat

@Tomáš: Tomas, neviem, ci je to napoveda na piesen, ktoru ma Matt Linnen cez vikend spievat. Na svojom twitteri ma: There’s hope that’s waiting for you in the dark! – slova z piesne SCARS TO YOUR BEAUTIFUL od A. Cara. Ak je toto pravda, tak si ho v nej ani len neviem predstavit. Tato piesen je tak vhodna pre Grace alebo Holly a nie pre Matta. A ani ju navyse nemam rada.

131
J
Reagovat

Toto je jediny slusny cover na YT SCARS TO YOUR BEAUTIFUL, toto by bola cesta pre Matta ak by to fakt mal spievat: https://www.youtube.com/watch?v=sg6DyNkEKxI. Zatial sa mi volby piesni nepacia ani PRAYING a ani SCARS TO YOUR BEAUTIFUL.

132
J
Reagovat

Myslela som si, ze sa to neda, ale ono to ide aj rockovo SCARS TO YOUR BEAUTIFUL. Dufam, ze produkcia XF chodi vykradat napady na covery na YT. https://www.youtube.com/watch?v=LYK4L99HjhE

134
J
Reagovat

Tak Kevin by tu Rihannu mohol dat podobne ako J. Leto: https://www.youtube.com/watch?v=IqPATbDhrb4

135
J
Reagovat

OVERS a GROUPS v sobotu a GIRLS a BOYS v nedelu.

136
J
Reagovat

Lloyd Macey- City Of Stars (La La Land)
Sam Black- Stevie Wonder ft Ariana Grande Faith
Spencer- Jessie J Who You Are

137
patrik
Reagovat

tak jak jsem se dneska dočetl tak sing of je pro tuhle sérii zrušený a dva z nejmenším sms hlasů vypadnou porota vybere v každem kole kdo za zpíval podle nich nejlíp a ten dostane specialní cenu

138
robin
Reagovat

Už je tedy potvrzeno, že se vrátí Leon, Talia, Alisah a Jack and Joel
http://www.mirror.co.uk/tv/tv-news/x-factors-wildcards-revealed-four-11416968

139
j.k.
Reagovat

Tak si říkám, že se snad chtějí nakonec Simon a produkce proti všem spekulacím o chosen one zbavit Cutkelvins?? Proč by jinak dostábali stejnou písničku, co měli v předchozím kole Sean & Connor? To je přece šílený risk, i když se asi bude pojetí rapidně lišit. Ale vážně mi to přijde jako největší blbost v TXF, obzvláš když se jedná o dvě po sobě jdoucí kola

140
Patrik
Reagovat

Jsem zvědavý jestli zítra bude sedět v porotě Simon prý dneska sletěl že schodů a je v nemocnici tak uvidíme jestli dorazí nebo tam místo něho bude sedět někdo jiný např Mel B 😁😁😎

141
J
Reagovat

Mozno preto, ze zajtra bude Simon chybat presunuli na sobotu BOYS a GIRLS a v nedelu budu OVERS a GROUPS. Tipujem, ze zajtra to bude otvarat divoka karta a aj uzatvarat. Ak by som si mala tipnut otvori to Leon a uzatvori zajtra vecer Alisah. Este je aj ina moznost, ze to otvori Grace a uzatvori Alisah.Horsie je si tipnut kto zo zajtrajsej 8-cky BOYS/GIRLS vypadne. Spencer? Sam? Rai-Elle? Leon?

142
Tomáš
Reagovat

Tak Spencer má skvělou písničku, s tou zazářil v semifinále zatím naší poslední SuperStar Farkašovský i když nakonec nepostoupil. Může se samozřejmě stát že vypadne ale myslím že mě se jeho výkon bude líbit. Výběry ostatních si ještě musím prostudovat.

@J: Já bych si s jistotou tipl jen to že nevypadnou Alisah a Leon. Ten efekt ´´navrácení se mezi živé ´´ udělá napoprvé svoje a lidi pro ně budou hlasovat jako diví. Doufám že nevypadne ani Spencer i když stát se to může. Já si myslím že dřív než on by určitě měl vypadnout Sam i Lloyd. Z holek jinou možnost než Rai-Elle na vypadnutí nevidím. Mají tedy dnes vypadnout dva soutěžící pokud se nepletu a zítra to samé? Já jenom pro pořádek.

143
Tomáš
Reagovat

@j.k.: Ta volba pro Cutkelvins je naopak logická, chtějí je odstřelit a myslím že se jim to asi povede. Kdo jiný by ze skupin v neděli vypadl? Sean a Connor ani Rak-Su nevypadnou – jejich podpora bude dost velká a navíc i produkce si je tam bude chtít držet, jedni z nich sou asi Chosen One. Nabízeli by se Jack a Joel ale u těch podle mě sehraje roli ´´navrácení se mezi živé ´´ a lidi jim pošlou hlasy aspoň v tomto kole, nebbylo by logické aby po udělení DK hned zase vypadli takže aspoň jedno kolo přežijí jako Joke Act. Takže zůstávají pouze Cutkelvins i když mě to dost mrzí, Rak-Su nebo J a J bych viděl odcházet daleko raději. Doufám aspoň v to že za Overs vypadne Tracey.

144
J
Reagovat

@Tomáš: Ja by som nepodcenovala The Cutkelvins. Skor mam pocit, ze Simon viac osobne inklinuje k The Cutkelvins nez k RAK-SU. Myslim si, ze sa snazia odstrelit mladych Irov. Viem, ze dnes vecer budu v bezpeci Grace, Holly a Lloyd. Je sobota vecer, kedy tinedzeri a 20-ky vyrazaju za zabavou vonku. Kedze XF zacne az STRICTLY skonci, tipujem, ze rataju ze older viewers, ktori zostavaju v sobotu vecer doma prepnu z BBC na ITV. Lloyd je taky typicky mamickin maznacik. Nesmieme zabudnut na regionalnu podporu, lebo je z Walesu. A ta volba piesne sa tiez moze pacit babickam. Ak bude mat svoju babicku aj vo videovizitke, to tiez urobi svoje.
Holly – osobne poviem, ze piesen ma peknu. Holly spieva na istotu. Len, ze po tej premene zo svetlejsich vlasov na tmavsie, by som povedala, ze vyzera este starsie nez predtym. Ak by som nevedela, ze ma 16, tak by som jej hadala 25-27, podla fotky. Viem o co im islo, kedze Grace je blond, tak Holly musi byt tmavovlaska. Holly ak zaspieva tu piesen tak ako ocakavam, ziska hlasy. Nemusi byt top v hlasovani, ale bude v bezpeci.
Grace. Nie som si celkom ista, ci sa ju vobec snazia odstrelit kvoli chosen one group a ak ano, myslim si ze dnes nie. Treba brat do uvahy aj to co bude po XF. Ak s nou SYCO rata, tak ju neodstreli. Nieco mi hovori, ze ta piesen TOO YOUNG bude nieco ako ROOTS. Nemyslim tym, ze bude rovnaka. Moze to byt balada s klavirom, ale kludne to moze byt aj upbeat. Skor myslim tym ten efekt aky vyvolala ROOTS. Toto je 1. LS takze ak ma Grace byt v TOP 3 vo Wembley, tak musi vyvolat silny dojem a ziskat si publikum. Od buduceho tyzdna prejde na covery. Niekto sa zmienil, ze Grace dostavala od JH hodiny od vocal teacher a bola zatvorena v nahravacom studiu. Uz si presne nepamatam, kde to bolo zmienene.
Inak Kevin a Spencer maju sing-off piesne z minuleho roka. STAY spieval Freddy a WHO YOU ARE zasa Saara. Zda sa ako keby sa tychto dvoch snazila produkcia odstrelit. Jedno vsak poviem neviem ako daleko dojde Spencer. Moze prekvapivo vypadnut aj dnes alebo moze sa dostat dost daleko. Ale posledny chlapec, ktory zostane bude LLOYD. Takisto si myslim, ze posledny z OVERS zostane Matt. Ked som nabehla na FB a twitter, tak vsetci tam boli happy z Mattovej piesne. Ak by to podal poprockovo ako ta Carrollton Band https://www.youtube.com/watch?v=sg6DyNkEKxI , tak by to bolo dobre. Dokonca poviem, ze sa mi ten cover paci viac nez original, ktory nemozem zniest. Mozno je to z OVERS len moje zbozne prianie, aby to Matt dotiahol co najdalej.

145
J
Reagovat

Dnes by mal vypadnut jeden a zajtra tiez jeden. Ja to tipujem na niekoho z tejto stvorice Spencer/Sam (vraj mu odisiel na skuske hlas)/Rai-Elle a Leon. Inak tiez bude zalezat na poradi v akom pojdu a aj ako to „zaspievaju“. Nemyslim tym len spievanie samo, ale ako to bude posobit vystupenie ako celok – oblecenie, uces, scena, tanecnici apod. To tiez robi svoje. Ak sa cislo bude pacit, tak ludia zan mozu zahlasovat a nebudu riesit, ci je niekto slaby spevak alebo ma hlas ako zvon.

146
J
Reagovat

Neviem, ci to nestoji za zmienku. Ale MATT TERRY pred 2 tyzdnami vydal singel SUCKER FOR YOU. Minuly tyzden v Official Charts UK – 83.miesto (v iTUNES myslim 42.miesto) a tento tyzden 97.miesto (v iTunes 34.miesto).

147
Tomáš
Reagovat

@J: No tak já teda moc doufám že Spencer dnes nevypadne, to by mi ho bylo vážně moc líto stejně jako je mi líto Aidana. Budu se za něj modlit. A taky doufám že tu podporu Lloyda přeceňuješ, neříkám že je špatný ale mě přijde dost nudný, Spencera mám prostě radši. Mě by dnes asi nevadilo nijak zvlášť kdyby vypadl kdokoliv z kluků kromě Spencera, u toho jediného by mi to vypadnutí vadilo. Ideálně kdybych si měl vybrat, asi bych dnes poslal domů Rai Lee nebo Sama ( z těch co reálně vypadnout můžou, jinak bych poslal domů třeba Alisah ale ta nevypadne ). Mě přijde z kluků nejzbytečnější Sam. Takže dnes teda vypadne jenom jeden který bude mít z celé osmičky nejmenší počet hlasů a porota už nebude o ničem rozhodovat, vše bude pouze na divácích, chápu to správně nebo ne?

148
J
Reagovat

Z FB Grace Davies: „SO excited to reveal that this weekend’s theme for The X Factor live shows is ‘Express Yourself’ and I’ll be singing an original song! ♥️⭐️🎤 #votegrace ‬

And no, it’s not about my ex…“ https://www.facebook.com/gracedaviesofficial/

149
Tomáš
Reagovat

Jinak výběr pro Kevina se mi líbí, myslím že to zítra může být hodně emotivní vystoupení. Naopak výběr pro Matta na zítra se mi nelíbí, myslím že se k němu ten song nehodí, v podstatě mi ta píseň přijde i dost nudná ale pokud přijde s nějakou rockovější verzí tak může překvapit. Stejně tak mi přijde nudný výběr pro Seana a Connora, taková uspávačka ale pokud dokážou vykouzlit nějakou zvláštní atmosféru tak to nakonec může dopadnout i dobře, těžko říct.

150
Tomáš
Reagovat

V kolik hodin našeho času to dnes začíná? Abych si to nezapnul moc brzy nebo moc pozdě. :-)

151
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: dnes 21:20 a zítra 20:00

152
J
Reagovat

Nebudu nase divoke karty spievat nahodou tieto piesne tento vikend? Otazka je kto bude spievat co:
Make the world go away – Elvis Presley
Zara Larsson – Ain’t My Fault
Don’t let me down – Chainsmokers
Hit the Road Jack – Ray Charles/Felling Good Nina Simon Mash Up

Niekto to hodil do Digital Spy, ze to Dermot spomenul tieto 4 piesne v Capital FM.

153
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: Díky. :-)

154
J
Reagovat

Takisto by som sa chcela spytat ako je to s tymi „detmi – tinedzermi“ v tom XF house. Byvaju same alebo sa tam stahuju s nimi aj rodicia? Myslim, ze som zazrela mamu Irov a mamu Holly ako vstupuju spolu so spevakmi do XF house. Ako je to vlastne so sutaziacimi neplnoletymi – pod 18 rokov? Zda sa mi, ze som citala v nejakom clanku, ze v casoch, ked Backstreet Boys zacinali bol Nick Carter neplnolety a jeho mama s nim musela chodit ako doprovod na koncerty, kym nedovrsil 18 rokov.

Přidat komentář