Panáček v reality show

X Factor UK 2017: „Hra o židle“ vrcholí, TOP 24 je kompletní!

15. Říjen 2017 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

xfacto_6chairs_overs

Poté, co si Sharon protřídila svou kategorii již známe top 6 dívek, které se příště společně se svou mentorkou podívají do San Francisca. Nyní je čas na ostatní porotce. Další v pořadí je Simon se skupinami, Nicole s overs a Louis s kluky. Napínavý souboj o místa v Domech porotců vrcholí. Do luxusních destinací se podívá pouze 6 soutěžících z každé kategorie. Jak to celé dopadlo se můžete přesvědčit v článku.

Six Chairs Challenge – Skupiny

AFRO-SWAGG

výběr: Fuse ODG – Azonto

Simon nejspíš zapomněl na to, jak pokus prodat podobně laděné duo Reggie & Bollie před dvěma lety ztroskotal. Toto seskupení je ještě horší, nejde to brát ani jako pokus o nějaký hudební styl ani jako komický prvek. Nechápu Simona, že jim dal židli. Pevně doufám, že jsou jen jako výplň a brzy o židli přijdou. Obsazují židli č. 1

Beau Road

výběr: Paula Abdul – Straight Up

Pětičlenný girlband z Essexu moc prostoru v předchozích sestřizích nedostal. Na acapella verzi hitu od Pauly Abdul vynikly jejich silné individuální hlasy, ale to je tak vše. Simon nevypadal moc spokojeně, ale holkám šanci dal, nejspíš ale ne na dlouho. Obsazují židli č. 2.

The Cutkelvins

výběr: Robin S – Show Me Love

Když se nám toto rodinné trio poprvé představilo na castingu, porota měla dojem, že by hlavní slovo měla mít Shereen jako vedoucí zpěvačka. Pořád to tu a tam vázne, nicméně postupné zlepšení vidět jde. Poslechli porotu a Shereen byla většinu času v popředí, jen by nemusela stále tak tlačit na pilu. Simon sám řekl, že vystoupení nebylo dokonalé, ale šanci dostali. Obsazují židli č. 3.

Lemonade 

výběr: Beyonce – I Was Here

Holky ze skupiny Lemonade se spolu dali dohromady jen pár měsíců před castingem. Jejich nevýhodou je, že jsou téměř úplně zaměnitelné s Beau Road, oproti Beau však mají lépe zvládnutou techniku a zvládají jak harmonie, tak sólo. Simon neměl k vystoupení výhrady. Lemonade obsazují židli č. 4

EasyLife

výběr: A Great Big World feat. Christina Aguilera – Say Something

S tímto blond partnerským duem se potkáváme poprvé. Další pokus zopakovat kouzlo Alexe a Sierry zde nevyšel. Navíc tato balada už byla zpívána tolikrát, že do ní EasyLife nepřinesli nic nového. Ve výsledku nejnudnější číslo z celého ročníku. Simon má nejspíš rád drama, tak EasyLife zaplňují další místo. Obsazují židli č. 5

Jack & Joel

výběr: Christina Aguilera – Ain’t No Other Man
Jessie J feat. Ariana Granda & Nicki Minaj – Bang Bang

Jack & Joel na castingu předvedli zajímavé akustické vystoupení. Nyní se to při tak početném publiku snažili uhrát na show s písní od Aguilery. Simon měl pravdu, co možná mohlo znít zábavně v areně, v televizi nepůsobilo nejlíp. V druhé písni Bang Bang předvedl Jack dobrý pěvecký výkon, ovšem pořád to nebylo ono. Ty akustické věci jim sedli mnohem víc, takhle to působilo divně. Simon se nakonec rozhodl jim dát šanci. Obsazují židli č. 6.

NQ

výběr: ZAYN – Pillowtalk

NQ jsou dalším příkladem, jak lze veškeré šance spláchnout do záchodu špatným výběrem. Zpomalovat song, který i v originálu jde odnikud nikam nebyl nejlepší nápad. NQ v soutěži končí.

Rak-Su

výběr: originál – Change Your Mind

Rak-Su byli úplně první, koho nám produkce představila a jsou jedni z těch soutěžících, co se celou dobu prezentují výhradně vlastní tvorbou. Tato výzva pro ně není výjimkou a opět si přechystali originál. Stejně jako u Grace se mi zdá, že kvalita původních písní jde postupně dolů, stále však dokážou oslovit. Change Your Mind staví na jednoduché melodické lince a více než zpěv se v ní objevuje rap. Osobně mě to i přes poměrně chytlavou melodii neoslovilo. Diváci v areně na ně reagovali velmi kladně. Simon se rozhodl Rak-su vyměnit za Beau Road.

Obsazují židli č. 2, Beau Road soutěž opouští.

JBK

výběr: Boyz II Men – I’ll Make Love To You

Boyband z Filipín nás zase jednou přenesl zpátky do minulosti. Jejich styl je těžce staromódní, už je chybělo jen naklíčovat na pozadí z oblaků a pustit na ně větrák a dílo by bylo dokonáno. Toto byla další těžká nuda s hromadou kýče jako bonus, přestože nejsou vůbec špatní zpěváci, tak se to neposlouchalo a nesledovalo dobře. Rakce publika však byla pozitivní a Nicole byla rozpuštěná jak dvojka máslo. Simon opět povolil a JBK přidělil místo. Tentokrát to odnesli AFRO-SWAGG, kteří soutěž opouští a JBK obsazují židli č. 1. 

Sean & Conor Price

výběr: originál – Something In The Way
originál – Time

Irští bratři jak se patří měli skvělý start, až v Bootcampu přišel zádrhel, kdy první píseň úplně nezafungovala. Smůla se klukům asi lepí na paty, přestože vsadili na originál, tak to opět nevyšlo. První song byl takový dietní, druhý originální song už byl o úroveň lepší, kluci se uměli docela dobře sladit v refrénu. Rapová část sice nebyla tak úderná a efektní jako na castingu, avšak celkovému dojmu z písně neubrala. Kluci představují díky jejich bratrské chemii a jisté muzikálnosti zajímavý potenciál, se kterým se dá pracovat a rozvíjet. Možná má Simon pravdu, že jim to jde líp na malé stagi, ale je ochoten ten risk podstoupit. Kluci obsazují židli č. 5, EasyLife soutěž opouští. Jasné a jednoduché rozhodnutí.

Girlband

výběr: Nicki Minaj feat. David Guetta – Hey Mama

Kelsey, Sky, Imagen, Charlie a Lydia tvoří nový girl band, který Simon seskládal z odpadlic od Sharon. K tomuto tahu se již produkce delší dobu neodhodlala, poslední úspěšné pokusy představovaly jen One Direction a Little Mix v britské verzi a Fifth Harmony v té americké. Další pokusy neskončily moc úspěšně. Uvidíme, jestli nový girlband prolomí toto prokletí. Holky se o svém osudu dozvěděly předchozí den pozdě večer, tudíž na nácvik písně neměly tolik času, co ostatní skupiny. Na to, jak málo měly holky času odvedly kus práce, to se musí nechat. V jejich řadách mají silné zpěvačky a jako celek docela fungují. Ostatním porotcům se taky líbí. Simon došel k závěru, že k dokonalosti jim chybí ještě jedna členka, Ash z girlbandu NQ. Vše se odehrálo tak rychle, že se Ash ani nedokázala rozkoukat v matoucí situaci a už s holkama zpívala stejnou píseň, jak před tím. Simon se zdá spokojený, ovšem zapomněl se Ash zeptat, zda by vůbec chtěla být v jiné skupině. Vtipné. Ash souhlasila a Simon se rozhodl holky vzít do své top 6.

Nový girlband postupuje, koho nahradí rozhodne až sing-off.

Tento sing-off se mi zdál ovšem ještě zbytečnější než ten u Sharon, zbytečné drama. Před Simonem stála zásadní otázka, za na úkor nového girlbandu, který má jistý potenciál fungovat vyhodí generický girlband, který diváci pořádně ani neznají nebo kýčovité mrouskající kocoury z Filipín. Fakt dilema. Simon se rozhodl po uspokojujícím výkonu ponechat Lemonade. JBK opravdu škoda nebyla.

Top 6 – skupiny

Girlband
Rak-Su
Lemonade
The Cutkelvins
Sean & Connor Price
Jack & Joel

Osobní top 3
Sean & Connor Price
The Cutkelvins
Girlband

Six Chairs Challenge – Overs

Danny Lambo

výběr: Billy Paul – Me and Mrs. Jones

Danny hned v úvodu předal Nicole kytici, což byl stejně laciné, jako jeho celé vystoupení. Kde nic, tu nic. Pochopilo to i bučící publikum. Nicole mu však věnovala svou první židli a nastavila si tak laťku proklatě nízko. Danny obsazuje žídli č. 1.

Talia Dean 

výběr: Macy Gray – I Try

S touto sympatickou VIP letištní asistentkou se potkáváme od castingů poprvé. Talia si vybrala píseň jako ulitou ke své barvě hlasu, za tento chytrý tah má body k dobru. Výkon jako takový byl vyvážený, oproti originálu si Talia přidala více pěveckých poloh. Bravo! Oproti castingu mnohem povedenější výkon. Nicole tvrdí, že to sice nebylo dokonalé, ale nejspíš by byla padlá na hlavu, kdyby po Dannym Taliu neposadila. Židle č. 2. je její.

Billy Downs

výběr: Eva Cassidy – Songbird

Billy patří mezi ty, se kterými se potkáváme poprvé, což jako obvykle nevěští nic dobréhio. Billy má zajímavou barvu hlasu, nicméně občas může působit ukňouraně, zvláště v této písni, která se táhne jako týden před výplatou (čímž nehaním její kvality, jen není do soutěže moc vhodná). Kdyby si vybral něco vhodnějšího do soutěže, udělal by větší parádu. Nicole je štědrá a přes veškeré výtky Billy sedá vedle Talie a obsazuje židli č. 3.

Slavko Kalezic

výběr: David Guetta feat. Taio Cruz & Ludacris – Little Bad Girl

Slavko je zkrátka čirý entertainer, buď ho milujete nebo nenávidíte.  Nemyslím si, že by byl nějak extra talentovaný a jeho show se taky začíná opakovat, že už mám pocit, že je na pokračování. Osobně jeho fanouškem nebudu. Spojení s Nicole však věští, že si pro něj jedno místo v Live shows rezervuje, stejně jako to bylo před lety s Rylanem. Slavko samozřejmě obsazuje židli č. 4.

Gary Barker 

výběr: The Supremes – You Can’t Hurry Love

Ze slibných overs zatím zazářila jen Talia. Gary si vzal písničku, která v originále svou melodií a rytmikou nutí člověka podupávat, Gary ji však vykastroval a zpomalil, znělo to zkrátka divně. Ne na vše podobné úpravy fungují. Gary navíc vypadal, jakoby ani na pódiu být nechtěl, celá aréna nejspíš z nudy kontrolovala facebooky. Simon Garyho vystihl jako ředitele pohřebního ústavu. Poslední slovo měla ale Nicole, ta Garymu vytkla, že do toho nedal vše. Přesto své místo dostal. Obsazuje židli č. 5.

Berget Lewis 

výběr: Bon Jovi – Always

Berget se na radu Simona rozhodla vystoupit ze své komfortní zóny a jako soulová zpěvačka si vybrala rockovou baladu. Piano aranžmá písni opět spíše ublížilo. Berget opravdu zpívat umí a nejspíš by zvládla přezpívat i Oxfordský slovník, jenže mi u ní něco chybí. Upřímně spíše než v Live shows X Factoru Berget vidím zpívat v malém klubu nebo na výletní lodi, sorry. Obsazuje židli č. 6.

Glenroy Grant

výběr: Eddie Floyd – Knock on Wood

Obsazuje židli č. 1, Danny soutěž opouští.

Loverine Fermino

výběr: Jennifer Hudson – And I Am Telling You

Obsazuje židli č. 2, Talia soutěž opouští. 

Diváci ani porota nebyli tímto rozhodnutím Nicole příliš nadšení a dožadovali se návratu Talie. Když už měl jít na řadu Kevin, Nicole se její rozhodnutí rozleželo a přivedla Taliu zpět výměnou za Billyho. Talia tak tentokrát usedá na židli č. 3, Billy soutěž opouští.

Kevin Davy White

výběr: Bob Marley – Is This Love

Obsazuje židli č. 5, Gary soutěž opouští.

Jon Lilygreen

výběr: originál – Baby You Know

Obsazuje židli č. 2, Loverine soutěž opouští.

Matt Linnen

výběr: The Supremes – Keep Me Hangin‘ On

Obsazuje židli č. 1, Glenroy soutěž opouští.

Tracy LeAnne Jefford

výběr: Grace feat. G-Eazy – You Don’t Own Me
Etta James – Misty Blue

Obsazuje židli. č. 2, Jon soutěž opouští.

Top 6 – overs

Matt Linnen
Tracy LeAnne Jefford
Talia Dean
Slavko Kalezic
Kevin Davy White
Berget Lewis

Osobní top 3
Talia Dean
Matt Linnen
Kevin Davy White

Six Chairs Challenge – kluci

Lloyd Macey

výběr: Edwina Hayes – Feels Like Home

Obsazuje židli č. 1.

Leon Mallett

výběr: The Chainsmokers feat. Halsey – Closer

Obsazuje židli č. 2.

Alex Mallett

výběr: Plan B – She Said

Soutěž opouští.

Anthony Russell

výběr: Joe Cocker – You Are So Beautiful

Obsazuje židli č. 3.

Spencer Sutherland

výběr: The Pussycat Dolls – Don’t Cha

Obsazuje židli č. 4.

Enési Zubairu

výběr: Michael Jackson – Human Nature

Soutěž opouští.

Benji Matthews

výběr: originál – Daydreams

Obsazuje židli č. 5.

Gregor Coleman

výběr: Coldplay – Yellow

Obsazuje židli č. 6.

Aiden Martin

výběr: originál – Point Of No Return

Obsazuje židli č. 2, Leon soutěž opouští. Zbytek poroty i publika šílí, Louis Leona vrací zpět, místo něj posílá domů Gregora. Tohle je brutální, nevím na čem si Louis jede a raději to nechci ani zkoušet.

Russel Jones

výběr: Tina Turner – Fool In Love

Soutěž opouští.

Jack Mason

výběr: Andra Day – Rise Up

Jack postupuje, o posledním vyřazeném rozhodne až sing-off.

To by nebyl Louis, aby jeho kategorie nezažila v této fázi čirý zmatek. V sing-offu se utkal Benji a Spencer. Jakmile dozpívali, místo rozhodnutí však Louis pozval do sing-offu ještě Lloyda. I ten si odbyl svůj standard. Nakonec Louis rozhodl o vyřazení Benjiho. Další „shock exit“! Publikum v areně ani ostatní porotci z tohoto nebyli příliš nadšení. Louis se už ale nedal zviklat.

Top 6 – kluci

Lloyd Macey
Aiden Martin
Anthony Russel (z osobních důvodů ze soutěže odstoupil, podle tisku kvůli řešení závislosti na drogách)
Spencer Sutherland
Jack Mason
Leon Mallett

Bylo potvrzeno, že Anthonyho nahradí Sam Black, který po svém vyřazení v Bootcampu (!) požádal svou dívku o ruku.

Osobní top 3
Leon Mallett
Benji Matthews
Gregor Coleman / Aiden Martin

Jak hodnotíte letošní 6 chairs challenge, rozhodli podle vás porotci správně? 

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 74
1
Tomáš
Reagovat

No tak skupiny sou teda za mě strašný, kromě Seana a Connora bych nevydržel poslouchat ani jednu. A tyhle videa sem zkouknul jen proto abych měl co hodnotit i když ono vlastně není co – prostě jedna velká nuda. Ty dívčí vokální skupiny jsou k nerozeznání jedna jako druhá, vůbec ničím originální ani zajímavé a už po pár vteřinách je zapomínám. Jack a Joel ti mě vyloženě serou, jsou otravní a bez vkusu. Rak-Su taky strašná nuda, vůbec to jejich favorizování nechápu. The Cutkelvins mají hezkou zpěvačku, jen by měla ubrat na hlase – vážně moc tlačí na pilu jak tu autor zcela trefně napsal. Takže jediní kdo mě skutečně zajímají ze skupin jsou Sean a Connor ale dokonce i u nich mám obavy aby se ta jejich vystoupení nezačala časem moc opakovat.

Overs o hodně lepší, to je úplně jiná liga. Nějaktomu ale nerozumím – oni vážně vyhodili Taliu Dean? Tak to nechápu podle čeho se Nicole rozhodla protože Talia naopak hrozně překvapila a zazpívala opravdu skvěle, řekl bych že z těchto vystoupení asi nejlíp ze všech a v Live Shows by mi vůbec nevadila i když je pravda že bych tam přece jen raději viděl trio Matt, Kevin a Slavko. Podle spoileru by ale měla být Talia v Top 24 takže že by v tom byla nějaká habaďůra? Slavko pobavil jako vždy. Pokud jde o Berget tak má opravdu velký a kvalitní hlas ale mě jako zpěvačka nebaví. Always je překrásná píseň ale mě se její podání nelíbilo. Chápu že chce ukázat jak umí s hlasem pracovat a jak vysoko dokáže vyzpívat tóny ale méně je někdy více – do tohoto songu se to přeřvávání fakt nehodilo. Pokud je ale pravda že Matt a Berget jsou potvrzení pro Live Shows tak za předpokladu že tím třetím bude Slavko, vychází mi to tak že Kevin to má asi spočítané bohužel…

2
J
Reagovat

@Tomáš: Berget nie je ista. Podla mna z OVERS najlepsie vystupenie predviedli Kevin s Taliou a Mattom. Chapem, ze rozhodovanie muselo byt tazke a producenti sa rozhodovali medzi Kevinom a Mattom. A podla spoilerov vraj postupil Matt, co mna tesi. No na druhej strane by som brala aj Kevina namiesto niektoreho z TOP 3 chlapcov. Matt je skor pop rock spolu s Taliou, kym Kevina vidim ako skveleho blues – soul spevaka.

3
VojtaP
Reagovat

Tak Louis nezklamal jeho 6 chairs je brutální! Zase neví co dělá… :D Aneb jak behěm pár minut zlikvidovat svou kategorii. Zrovna Benji a Gregor rozhodně na odstřel nebyli a viděl bych je tam raději než Spencera nebo Jacka.

4
J
Reagovat

Chlapci jednoznacne s groups pre mna najmenej zaujimava kategoria. Najlepsie vystupenie predviedol jednoznacne Leon Mallett. Nie je to spevak s najsilnejsim hlasom, ale podla mna vie, co mu sedi (logicky nespievam, co nedokazem zaspievat)+ body za current song (oblubene slovo S. Cowella) a ten rap. Ako zena poviem, ze je pohladny a pride mi aj sympaticky. Dufam, ze spoiler o jeho postupe je pravdivy. Neviem prist na chut Spencerovi. Spievat vie, len tie jeho maniere + volby songov. Pre mna len Leon z tej sestice. Ak chlapcov prirovnam k OVERS tak Matt s Kevin a dokonca aj Slavko su viac … proste pre mna maju iskru.

5
Tomáš
Reagovat

@VojtaP: @VojtaP: Tak Spencer mi nevadí, začíná mi docela vizuálně i tou zastřenou barvou hlasu připomínat Matěje Vávru z našeho XF, myslím že mu budu docela fandit. Ale Benji určitě odejít neměl, místo něj bych taky poslal pryč Jacka – působí na mě celkově dost nesympaticky a nesedí mi ani jeho zpěv.

BTW pokud jsou spoilery pravdivé, stejně nechápu účast celkově průměrného Sama Blacka v Live Shows, to měl radši druhou šanci dostat Benji protože krasoňů už je tam dost ale typ jako Benji teď bude v živácích chybět. A pokud jsou spoilery pravdivé tak už vůbec nechápu že tam nebude ani Aidan.

6
Tomáš
Reagovat

@J: Tak ten Leon o kterém píšeš mě zatím moc nezaujal, zpívá hezky a je asi i sympatický ale něco mu pro mě zatím chybí. Přijde mi jako taková šedá nevýrazná myška ale třeba se ještě nějak vyloupne, pokud se dostane do živáků, nevím… U mě z chlapců vedou Aidan a Spencer – Spencer mě začíná bavit víc a víc a Aidanův nepostup do živáků vůbec nepobírám a nechápu pokud skutečně nepostoupil.

7
J
Reagovat

Ta uputavka na konci so Sharon a Grace = pravda a ci loz? Postupuje a ci nie? Aj u nas pred dvoma rokmi v SuperStar bola taka uputavka s E. Drobnou. Preto si kladiem otazku. Mna osobne by ani neprekvapilo, keby Grace vypadla a dostala nahravaciu zmluvu. Ak postupi je chosen one. Neviem, ci by som jej priala SYCO. Louisa Johnson doteraz nevydala album. Na Digital Spy sa vedie diskusia, ci SYCO nevyhodilo Fleur East.

9
Monika
Reagovat

Pokud jde o kapely mam to do puntiku stejne jako Tom. Jack a Joel to je prisernost, desne me iritujou, uz na castingu mi vadili a ted je to jeste horsi, fakt doufam, ze nepujdou do live shows. Jedini poslouchatelni jsou pro me Sean a Conor, nicmene se spoustou ale..Obavam se, ze to bude kapela na jedno az dve pouziti a pak me uz budou jen a jen nudit monotonnim vystoupenim tyden co tyden.

10
Monika
Reagovat

Pro me je nejsilnejsi skupina Louise, ja jsem s vyberem spokojena. Vubec mi nebude chybet Anthony, uz jen ten oblek a vyber songu, silena nuda a nehodi se to do te souteze, starej mladej, super, ze je fuc. Moc me potesil i nepostup Benjiho, jak se tam zas dnes motal, navic totalne antihvezdnej typ. Louis pro me prekvapive dobrej vyber.

11
Monika
Reagovat

Ten Leon me dost bere, jednak se na nej dobre kouka, vypada i pouzitelnej do ruznych zanru, prijemnej hlas, muzikalni, dobra prace dnes. Zajimavej je i Aidan, charisma jak blazen,sympatickej typek. Mrzi me akorat nepostup Gregora, tak nadherne procitene zazpivanej song, pro me by byl jednoznacne v TOP 3 do live shows. Pustila bych do sestky i Zubairu.

12
willandraify
Reagovat

Skupiny jdou tak nejak mimo me, ostatne jako kazdy rok…minimalne jsem ale zvedava na new girl band…prece jenom Simon uz prokazal, ze poskladat skupinu umi..na druhou stranu, neni uz 6 clenu trochu moc? 😂
Nikol teatralne odchazi, kdyz se ji nelibi vyber Simona, ale Slavka si ponecha? Wtf…Ale ne, chapu, je to opravdu entertaining show a ne singing competition…Kazdopadne potesilo, ze Matt a Kevin postoupili, aspon je na co koukat, ze damy…😉
Louis a jeho vyber celkem uchazejici…Skoda Benjiho na ukor Lloyda, ktery je za me uplna tuctovka…jinak Anthonyho je taky skoda, nahodou to byla sranda jak tam vzdy poskakoval a ten jeho akcent, no moje nervy 😂 Pry odstoupil sam, priznal se k drogam, coz fakt neni prekvapeni…to si snad nekdo myslel, ze je jen tuze hyperaktivni? 😊

13
J
Reagovat

Tak moja TOP 12 do live shows by bola nasledovna z tejto TOP 24 a uz je potvrdene info o S. Blackovi. Nezavisle na spoileroch o postupe a nepostupe. Najzaujimavejsia je pre mna kategoria OVERS.
OVERS: Matt, Kevin a Talia. V pripade, ze postupi Slavko a udelovala by sa divoka karta navrhujem na nu Kevina. Ak uz ma byt v LS cernoch/cernoska radsej uprednostnim Kevina, lebo z nich je najtalentovanejsi a zaroven najsympatickejsi. Matt a Talia zaujimave farby hlasov.

GIRLS: Grace, Holly a Rai-Elle. Zaujimave, ze vsetky 3 dievcata boli v ITV v rannych sou. Grace na zaciatku sou a Holly s Rai-Elle minuly tyzden. Grace – quirky neoblubujem, ale ma vlastnu tvorbu a ak by postupila a davala taketo covery v LS som 100% za: https://www.youtube.com/watch?v=mIUGOmqZz5Q. Holly jednoznacne poprock, ale tiez si myslim, ze jej vsetko nesadne.

GROUPS: Sean a Connor, The Cutkelvins a nova GIRLBAND. RAK-SU sa mi vobec nepacia. Tak radsej ta girlband.

BOYS: Leon, Aidan, Spencer (nemam rada jeho maniere pri spievani, ale ostatni su pre mna horsi, na rozdiel od Lloyda ma urcite charizma; americky Matt Terry).

Na vitazstvo drzim palce Mattovi Linnenovi – to je moja jednicka, ostatni su az za nim.

Najkrajsie zeny: Holly Tandy a Sheeren Cutkelvin.
Najkrajsi muzi: Matt Linnen a Leon Mallet.

14
Honza
Reagovat

Tak vám ani nevím, kdo má letos nejsilnější kategorii, letos mi tak nějak všechny kategorie připadají jako celek lehce nadprůměrné, ale vyloženě nikdo „WOW – jasný vítěz“. Bude dost záležet, koho konkrétně každý vybere do své TOP 3.
Výhrady bych měl, ale jakž takž zatím všichni vybrali svou šestku dobře. Nejlépe vybíral zatím Simon, a pokud vybere dobře i TOP 3, mohla by nějaká skupina opravdu letos mít i vysoké šance.

15
Honzad
Reagovat

Klučičí kategorie mě nakonec docela překvapila, Louis měl vážně z čeho vybírat. Věřím, že finální výběr nakonec nebude tak průserový jako vloni, ale… SPOILER! Skoro to vypadá, jako by se Sam Black měl stát Ryanem Lawriem letošního ročníku – aneb nepostoupil ani do 6CC a šup s ním do finále? Opravdu logika. Nerozumím tomu, proč prostě nemohli Anthonyho uvolněné místo nahradit někým, kdo odešel v 6CC. Tahle se jakákoliv zasloužená cesta soutěží úplně degraduje.
Odchod Benjiho je pro mě osobně zatím největší škoda letošního ročníku – afektované zpěváky nemám rád, ale z tohodle kluka prostě něco neskutečně vyzařovalo – a za jeho původní song z Boot Campu si postup prostě zasloužil.

16
yeey
Reagovat

Tak mym nejvetsim favoritem je po 6CC Matt… ale prijde mi (podobne jako u Bena, ktery vyhral pred 3 lety), ze do toho proste vzdy dava jen tak 70 %, ale vcera pro me urcite jeho nejlepsi vystoupeni… Kdyz bude jeste o neco vyraznejsi, budou pro nej Britove hlasovat jak sileni :-)

J – kde beres ty spoilery krome fora Digital Spy prosím? :-) Obecne se divim, ze ty finalisty jeste skoro nevime, obycejne uz je to davno jasny touhle dobou :-) To bude v nedeli vzteku, az z nich vylezou wtf pecky tipuju „Saara, Honey G, Relley“ :-D

17
J
Reagovat

@yeey: Moj druhy zdroj je bookmaker z UK. Ale beriem to z rezervou, kym to nie je potvrdene. Zatial len Matt a Sam. O Grace nic neviem. To sa taji.

18
yeey
Reagovat

@J: Jasny, dik za info :-) I kdyz by me to teda uz dost vytocilo, kdyby to nebyla pravda, s Mattem tak nejak pocitam :-)

19
Tomáš
Reagovat

Takže koho bych chtěl do Live Shows a kdo si myslím že tam bude

Skupiny
Přání: Sean a Connor, dál je mi to úplně jedno a maximálně bych vybral The Cutkelvins protože mají hezkou zpěvačku ale stejně by mi nevadil jejich odchod v některém z prvních živáků. Dál nemůžu napsat nikoho, všichni jsou tam pro mě absolutně zbyteční.
Tip: Sean a Connor, Rak-su, Cutkelvins

Kluci:
Přání: Aidan, Spencer, jako třetího bych nakonec asi vybral toho Leona
Tip: Spencer, Sam, Leon

Holky:
Přání: Holly Tandy a dál je mi to úplně jedno, neposlal bych do Live Shows žádnou
Tip: Holly Tandy, Alisah a asi Georgina – Pokud jde o Grace tak si fakt nejsem jistý jestli ji opravdu vyřadili nebo ne a vidím její šance tak 50 na 50.

Overs
Přání: Matt, Kevin a Slavko
Tip: Matt, Berget, Slavko nebo Talia – nejsem si narozdíl od J stoprocentně jistý účastí Slavka v Live Shows i když bych ho tam chtěl ale pořád mě nahlodává to co psal yeey, že tam letos nebudou chtít žádné novelly Acty. Pokud by Slavko nepostoupil, mohla by tam místo něj být Talia, v horším případě Tracy, která je mou noční můrou takže doufám že ta ne.

20
Monika
Reagovat

Ja si myslim, ze Slavko tam nakonec nebude. nemam pocit, ze by to byl tak zabavnej prvek jako Honey, navic overs jsou docela silni sestavou, muj tip je, ze Slavko do live shows spis neprojde.

21
VojtaP
Reagovat

@Honzad: s Benjim souhlasím, byl takový bezprostřední, trochu podivín, ale v showbusinessu udělali kariéru i větší podivíni. To uvolněné místo ani nekomentuju, Sam kromě toho příběhu s žádostí o ruku neměl až takovou odezvu jako Benji, je to hodně nespravedlivé, nejspíš to ale okecají podobně jako loni Ryana, že toho rohodnutí zpětně litují a že si málem nechali ujít zajímavou osobnost, bla, bla, bla. Šanci si určitě zasloužil i Gordon.

22
Tomáš
Reagovat

Jojo Benjiho je věčná škoda, on byl typově až taková antihvězda že se paradoxně mohl stát tou největší hvězdou podobně jako třeba Kurt Nilsen. Sam je tuctovej a typově podobnej Spencerovi, budou se přetahovat o hlasy a jeden z nich brzy vyletí. Nechápu toto rozhodnutí. Po vyřazení Anthonyho měl logicky dostat šanci ten kdo byl k postupu do Top 6 mezi chlapci nejblíž, takže Benji.

23
J
Reagovat

Este raz sa vratim k 6CC. Podla toho ako som si spatne pustala jednotlive songy a ktore najviac, tak zostavim TOP 3:
1. CLOSER – CHAINSMOKER ft HALSEY: Leon Mallett.
Spevacky dobre, ale rap ma prekvapil – vylepsil vystupenie. Tato verzia sa mi pacila viac nez od Emily. Vykon ocenila aj Grace Davies na svojom twitteri. Zaroven bolo vidiet ako tinedzerky privitali tuto piesen, ked si ju v publiku s nim spievali. Isteze ved XF nie je len pre dospelych. Suhlasim s Monikou s tym, ze sa na neho dobre diva. A dokazala by som si ho predstavit ak postupi v podobnych piesnach, ktore sem – tam obohati rapom.

2. STOP ME – M. RONSON ft D. MERRIWEATHER: Matt Linnen.
Sice som od neho cakala rock, ale prekvapil. Dokonca sa mi jeho verzia s jeho farbou hlasu paci viac nez original. Este nieco urobit so stage presence a bude to dokonale. Matt je zrejme zvyknuty spievat s gitarou. Ale bohuzial v live show to asi nebude mozne aspon nie kazde vystupenie. Aj jeho vystupenie ocenila Grace Davies na svojom twitteri.

3. I TRY – M. GRAY : T. Dean.
Tak toto bolo nadherne. Ked som to pocula hned ma napadlo, ze Talia s tymto vystupenim schova vsetky dievcata z minuleho tyzdna do vrecka. Az som si musela hned pustit Debbie zo SS 2009. Ide len o to, ci Taliu vyberu do LS. A dalej tie vybery piesni. Ta farba hlasu je krasna. Co ak pojdu s tym, ze tam budu chciet mat niekoho slabsieho ako Tracey na odstrel na zaciatku live shows?

Ono ked aj oblubenci postupia, vsetko zavisi na vybere piesni v LS. Tento rok to pojde rychlo, celkovo len 6. tyzdnov. Tymi piesnami sa da skvelo manipulovat. Niekoho vyzdvihnut do nebies a apelovat na hlasy od divakov a ineho zruinovat do BOTTOM 2 a von zo show. Ako sa dievcata v publiku potesili tej piesni CLOSER. Nikomu nezelam „MMMbop song.“

24
Honza
Reagovat

Jinak teda ještě si dovolím poznámku, že protěžovanou Georginu nemůžu vystát. Zaprvé nezpívá ani tak skvěle – nemám rád takový ty afektovaný divy, které pro to, aby zaujaly, musí udělat milion ozdob a vyřvávat tóny. A hlavně na mě působí arogantně jak dlouho nikdo. Neumím si představit, že si ji Britové zamilují…
Já doufám v Holly, Grace a Alisah či případně Rai-Elle, ale pochybuju, že by to Sharon vybrala takhle no. :) Tu Georginu tam bohužel vidím téměř na 100 %… :(

25
J
Reagovat

Dalsia vec. Minuly tyzden Holly a Rai-Elle v ITV rannych sou. A dnes Leon Mallett a Talia Dean. Zvlastne, ze? A to Grace bola v rannej sou hned po uvodnom kastingu. Este niekto iny bol v rannych sou z XF UK tohtorocnej sezony? Zaujimave su BETTING ODDS: 1. Grace Davies, 2. Sean and Connor, 3. Holly Tandy, 4. Rak-Su a 5. Matt Linnen. Vitazny mentor vedie Sharon pred Simonom.

26
yeey
Reagovat

SPOILER??? Dnes rano byla Talia v poradu This Morning a trochu to vypadalo, jakoby nechtene spolu s Holly vyspoilovala, ze je v live shows… ale osobne jsem na to koukal a uplne to tam na jistotu nevidim … :-)

http://www.ok.co.uk/tv/the-x-factor/1203131/x-factor-talia-dean-spoiler-holly-willoughby-judges-house-nicole-scherzinger-finals-revealed-watch

27
yeey
Reagovat

Abych predesel zmatku – nemluvím o Holly, soutezici X Factoru, ale o Holly Willoughby, moderatorce. Dela Celebrity Juice a jejich „Dobre rano“, moderovala i Xtra Factor tusim.

28
yeey
Reagovat

Teda ale jestli Holly vazne vyzradila takovej spoiler, tak to je vazne epickej fail :-D :-D :-D

29
J
Reagovat

@yeey: Ja osobne som tipovala, ze Talia postupi do LS po vykone v 6cc. Matt je v LS, takze Kevin je urcite vonku. Otazka je kto je 3. Zeby naozaj Slavko kvoli sou? Mozno to bude niekto kto poleti v prvych kolach LS. Berget, Tracey… Berget je dobra spevacka, ale Talia ju polahky svojou farbou hlasu zatieni + ta sympatia od ludi. Uz teraz vedie Talia v ankete v OVERS. Matt bude mat hlasy od zien.

Inak podla editov sa mi zda, ze producenti XF UK chcu tento rok bud dievca-vitaza alebo skupinu. Kolko chlapcov sme videli v bootcampe alebo OVERS? Chlapcov tak zatienuju, ze kompletne sme ich videli az v 6 CC.

30
yeey
Reagovat

@J: Tak on ani ten Matt neni stoprocentni, ne? :-) Mně by Talia určitě nevadila, když vše dostane trochu pod kontrolu, bude dobrá a je mi i velmi sympatická. Kdyby tam pak k dali Kevina, bylo by to super, ale asi si nebudu dělat naděje :-)

31
J
Reagovat

@yeey: Matt je s Taliou v LS podla mna. Ten treti nie je isty. Matt sa spominal hned po svojom kastingu, ze je v LS. Len mne to vtedy nedoslo. On mal kasting v case natacania OVERS JH. A hned v nasledujuci tyzden niekto utrusil sa mi zda na Digital Spy, ze clovek, ktory bol na kastingu predchadzajuci vikend je v LS. Nevedela som, ze mysli Matta, pretoze v ten vikend mali kasting aj Slavko, Alisah, Spencer, a Berget. Minuly tyzden to niekto spoileroval na Digital Spy, ze je v LS. Kedze poznam jedneho bookmakra v UK tak som sa ho spytala cez twitter, kto je v LS, ci to nevie a odpoved prisla Matt Linnen a Sam Black. O ostatnych nic neviem. Ja si myslim, ze producenti chceli do LS niekoho z dvojice Matt a Kevin a tak vybrali Matta. Mozno chcu zvysit sledovanost XF po minulorocnom fiasku. Preto stavili na Matta, ze pritiahne zeny. Ale pozor! Matt Linnen ma schopnost stat sa zaroven magnetom na hlasy ak bude mat zaujimave volby piesni v LS. Nemyslim si, ze Matta chcu za vitaza. Predpokladam, ze nechcu nikoho z OVERS a ani z BOYS. Isty drb bol na oficialnej FB stranke XF, ze Aidan nepresiel, ale nie je tona 100% iste. Ten dotycny tvrdil, ze je z okruhu znamych Aidana. Ale to moze tvrdit hocikto. Na druhej strane ak chcu, aby Grace za predpokladu, ze je v LS vyhrala alebo dostala sa aspon do TOP 3 a najvyssie z dievcat, nebudu hadzat do LS dalsieho spevaka s originalnymi piesnami z kategorie BOYS. Pretoze ak producenti nie su idioti, museli si vsimnut za tie roky, ze chlapci maju najlepsie vyhliadky na vitazstvo. Taky Aidan je skromny chlapec od susedov a navyse tvori piesne = prototyp vitaza XF. Ale to su len moje nazory. Mozno je Aidan v LS. Ja by som ho brala spolu s Leonom a Spencerom, hoci Spencer mi vadi tymi svojimi manierami a la Matt Terry. Zda sa mi, ze Simon Spencera tiez nemoze vystat: „corny“. Na druhej strane Simonovi sa nepaci ani Matt Linnen. Vyraz tvare vela napovie. Mam pocit, ze ak sa Simon pocas piesne usmeje, ze sa mu to fakt paci a ked ma na tvari kamenny vyraz alebo znudeny, tiez to nehraje.

32
J
Reagovat

Fleur East opustila SYCO. Nebola to bohvieaka hviezda, slaby hlas. Uz len kto bude dalsi. Vonkoncom ma neprekvapi ak sa jedneho dna rozhodne opustit SYCO Ella Henderson. Pokial viem ma zmluvu aj s COLUMBIOU v USA. Mozno raz uzavrie zmluvu aj s COLUMBIOU UK. Ja len cakam, kedy SYCO vyda Louisin album. Pomaly sa konci rok 2017 a album nikde. Skusim si tipnut, ze dalsi ktoreho SYCO vyhodi budu 5 AFTER MIDNIGHT. Ich prvy singel bol komercny flop a som zvedava na ich novembrovy album. Ci naozaj vyjde. To uz skor verim, ze vyjde album Mattovi s RCA a Saare so SONY.

Ked uz spominam Matta Terryho a COWELLove SYCO. Neviem, ci si aj niekto iny okrem mna vsimol, ze vzdy, ked idu piesne/singly od Matta Terryho do charts, tak SYCO nasadzuje v ten isty den do charts aj Louisa Tomlinsona.
1. Vitazny singel M. Terryho – When Christmas Comes Around a Louis Tomlinson and Steve Aoki – Hold On v tom istom case v UK CHARTS.

2. Subeme La Radio – E. Iglesias/S. Paul and M. Terry a Back To You – L. Tomlinson/B. Rexha/Digital Farm Animals – do UK Charts isli v ten isty den.

3. Sucker For You – M. Terry a Just Like You – L. Tomlinson oba songy nasadene do UK Charts minuly piatok.
http://www.officialcharts.com/new-releases/

To uz nie je nahoda. Jednoducho Simon vie, ze Louis Tomlinson aj ked je slaby spevak ma za sebou fanusikovsku zakladnu z cias 1D a lahko prekona M. Terryho. Ale len do casu. Neverim, ze L. Tomlinson bez 1D vydrzi dlho ako solista. Jediny z nich najdlhsie ma sancu vydrzat a to dlhodobo Harry Styles. Najlepsie sa z nich presadil aj v USA, v Europe, Australii atd. Jednak je z nich najkrajsi, ma najlepsi hlas a zaroven aj vyborny hudobny vkus. Nech ho ani nenapadne vratit sa spat do 1D, kde by marnil len cas. Toho Tomlinsona podla mna este predbehnu aj zvysok z 1D Niall, Liam a Zayn.

33
J
Reagovat

Koho zaujima kategoria OVERS. Keby toto bola pravda a TOP 3 OVERS tak mam male Vianoce.
https://www.instagram.com/p/BaXcsF3naNT/?taken-by=talia_dean_music

34
yeey
Reagovat

@J: tohle bohuzel nic moc neznamena :-( I kdyz by samozrejme to bylo super. Dokonce bych rekl, ze to skoro znamena opak. Dala to tam, protoze tohle neni top3 – kdyby byla, tak by takhle okate nespoilovala :-(

36
VojtaP
Reagovat

@J: tak Fleur byla jasná, úspěch měla pokud vím jen se Sax a to byl v podstatě Uptown Funk vol 2., tím motivem, dál už jen ticho po pěšině. Taky jí hodně pomohlo, že se ten sing dostal do reklamy na ASDA.
Co se týče 5 After Midnight, tak si myslím, že je Simon po této řadě nenápadně vystřídá s Rak-Su. Už minule v 6cc říkal, že je pro ně na trhu místo :D.
Jinak Ella asi hned nikam nepůjde, už pomalu rozjíždí promo na druhou desku, na kterou už čekám jak na boží smilování. Věřím, že bude super, na tu její první desku se vyplatilo dlouho čekat. Pořád si myslím, že to byl asi vůbec nejkvalitnější debutový počin hvězd z XF.

38
J
Reagovat

@VojtaP: Co sa tyka E. Henderson suhlasim asi nateraz zostane v SYCO. Ale myslim si, ze ak jedneho dna opusti SYCO, mozno skonci v COLUMBII. No neviem, co si mam mysliet o L. Johnson. Ja som jej drzala palce na vitazstvo a nezelam jej nic zle. Ale tak sa mi zda, ze SYCO ju tlaci dopredu a ona nie a nie vyletiet vyssie. Napr. spievala hymnu na boxerskom zapase Klitschko vs Joshua koncom aprila. Chapem, ze konkurencia je vysoka ak vezmem do uvahy Dua Lipa a Anne Marie. Prave dnes davali u nas Ciao addios v radiu. Sama za seba poviem, ze sa mi od nej pacili len 2 piesne a to TEARS a SO GOOD. BEST BEHAVIOUR a ten duet s Ollym UNPREDICTABLE sa mi vobec nepacia. Jej najvacsim problemom je streamovanie cez SPOTIFY pretoze na itunes nestala az tak zle. Som zvedava na jej album. Ale netipujem to na 1. miesto v albums chart. Inak zaciatkom septembra bola hostom v XF Bulgaria.

39
VojtaP
Reagovat

@J: s Louisou je to zajímavé, na jednu stranu pokud to album bude stát za to, podobně jako u Elly, tak se vždy oplatí počkat delší dobu. Pokud je to ale jinak a SYCO tomu albu jen nevěří nebo to kvůli poměrně průměrnému výkonu Best Bahaviour posunuli než najdou lepší lead single, potom je to věc druhá. Možná jen zaujali jinou strategii než vydají album, těžko říct, v současné době se mi zdá, že díky streamům se pouští ven spíše jednotlivě a pak posléze po delší době album, jako třeba Dua Lipa. Jinak se mi právě zdálo, že právě na streamu se držela Louisa déle v těch top playlistech, než v official charts.

40
J
Reagovat

@yeey: Ak je to pravda s tymi 4 divokymi kartami, tak Grace sa do LS dostane. Budto ju vyberie Sharon(produkcia) alebo divaci na divoku kartu.

41
yeey
Reagovat

Vás ani nezaujal můj příspěvek?? :-) To ste se mě dotkli :-)

Zdá se, že bude TOP 16 místo TOP 12 – víc zdrojů tam tvrdí, že lidi vyberou (zřejmě hned v neděli) v každé kategorii ze tří odmítnutých jednoho navíc. Pak budou (jak už se někde objevilo) zpívat 2 kategorie v sobotu a 2 v neděli. Vyhazovat se bude oba večery. Tomu bych říkal hodně dobrý twist!

42
yeey
Reagovat

@J: Hm tak jste mě nakonec přeci jen předběhli :-)

43
J
Reagovat

@yeey: Ale v tomto pripade hodia vyber divokych kariet na divakov. Aspon nieco. Zaujimave su tie navstevy zakladnych skol. Najskor Grace Davies a teraz aj Aidan Martin. https://www.instagram.com/p/BaTvgRQBtAe/

44
VojtaP
Reagovat

@yeey: škoda, že je tak málo LS, materiálu mají dost na zajímavý lineup. Takto to vypadá, že Grandfinále bude ve 4 soutěžících, pokud tedy hned v prvním kole vyloučí z každé kategorie jednoho a pak se bude vypadávat po dvou. Nejspíš se ten první večer bude hlasovat po kategoriích (nebo bude vyřazovat porota?), jinak by to nedávalo smysl, kdyby se hlasovalo dohromady.
Snad to s použitím divokých karet bude lepší, než loni.

45
yeey
Reagovat

@VojtaP: No hlavne at nevyrazuje porota, clovek by cekal ze ucini lepsi rozhodnuti nez lidi, ale zkusenosti potvrzuji opak :-DD Ted sem teda fakt zvedavej, co z toho v sobotu/v nedeli vypadne a kdo pujde do live shows. V kombinaci s volbama to bude pekne nervy drasajici vikend :-DD

46
VojtaP
Reagovat

@yeey: no jasné, sice public má už pár hlasovacích failů na svědomí, ale pořád je to ten nejspravedlivější způsob. Tento víkend bude fakt zajímavý, jak tam, tak u nás :D
Uvidíme, jak to bude další týdny, byť bude drastické, když každý týden přijdeme o minimálně o dva soutěžící, tak mě ten nový formát live shows zajímá. Jediné co se bojím, tak že kvalita půjde dolů, když každý bude muset nacvičit na víkend dvě písně + něco do sing-offu. :/

47
J
Reagovat

Ja sa obavam toho, ze budu vyradovat mentori ako v Australii minuly rok v 1. LS. Uvidime.
Nieco zaujimave som nasla na internete ohladom Leona Malletta.
http://www.greatyarmouthmercury.co.uk/news/video-norfolk-singer-leon-james-charts-alongside-beyonce-and-eminem-with-charity-song-one-in-a-million-girl-1-3646627

ONE IN A MILLION GIRL (reggae) https://vimeo.com/107987887

48
J
Reagovat

Co sa tyka OVERS. Ak chcu producenti Slavka v LS musela ho uz Nicole vybrat v JH. Cez divakov by na divoku kartu nepresiel. Zaujimave bude kto vyhra divoku kartu Kevin/Berget/Tracey? Z tej trojice tipujem Kevina ak da v JH lepsie vystupenie a bude viac sympatickejsi nez Berget.

49
DJ Vlado
Reagovat

Koho by zajímal SPOILER Top 3 holek, tak ten se nachází v diskusi pod upoutávkou na JH (upozorňuju, že je tam jeden ŠOK!!!): https://www.youtube.com/watch?v=l8dqXvUOVnU

50
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: hmmmmm…. tak asi to bude s vyberem z JH od Sharon stejny jako minulej rok :-D ale letos se asi fakt neda moc nicemu verit, takze mozna uvidime az o vikendu :-)

51
DJ Vlado
Reagovat

Ještě napíšu svoje přání / tip na Top 3/4 ve všech kategoriích (DK jenom tipnu, jelikož v žádné kategorii nedám dohromady víc než 3, kteří mě zaujali):

Holky:
přání: Holly, Rai-Elle, Grace
tip (kdybych neznal spoiler): Holly, Alisah, Georgina, DK: Grace

Kluci:
přání: Jack (není to sice nejlepší zpěvák, ale jeho vystoupení mě bavilo z 6CC kluků jednoznačně nejvíc, jelikož na rozdíl od většiny ostatních to mělo koule), Aidan, Leon / Lloyd (tady nemám úplně jasno, Lloyd se mi hodně líbil v castingu, ale v 6CC mě zklamal, šílený uspávač hadů :-/, Leon mi nijak extra nevadí, ale ani mě extra nezaujal, taková šedá myška, ale pořád je to lepší volba než slizký pozér Spencer či zbytečný Sam)
tip: Spencer, Leon, Sam, DK: Aidan

Overs:
přání: Kevin, Matt, Talia
tip: Matt, Talia, Slavko, DK: Kevin

Skupiny:
přání: Sean and Conor, New Girlband, The Cutkelvins (favorizování Rak-Su moc nepobírám, přijdou mi šíleně retro, připomínají mi Run DMC a podobné rapové party z přelomu 80s a 90s)
tip: Sean and Conor, Rak-Su, The Cutkelvins, DK: New Girlband

52
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Myslím, že Louis na tom s výběrem nebude o nic líp :-D Naopak oproti loňsku by si mohla polepšit Nicole, u které čekám maximálně jeden fail, který by ale relativně mohla napravit DK :-)

Jinak co se týče té spoilerové trojky holek, tak z jedné postupující mám vyloženě radost, druhou sice nemusím, ale její postup se dal čekat, ale ta třetí tam opravdu nemá co dělat :-/

53
J
Reagovat

@DJ Vlado: To iste som si myslela aj ja, ze Grace a Aidan preto natacali videovizitky v zakladnych skolach, aby mali najlepsie vyhliadky ziskat DK a zaroven posilit svoje pozicie do LS. Ak si ludia budu mysliet, ze su jednou nohou vonku, budu za nich hlasovat o zivot.

A mne zasa Spencer pripomina snaziveho ziacika/pioniera, ktory chce urobit dobry dojem na pani ucitelku. Zistil si, ze Simonovi sa paci Marvin Gaye a tak to dal na kastingu. Neviem, co spieval v bootcampe, ale v 6 CC Pussycat Dolls? Neviem nakolko je prirodzeny alebo sa snazi napodobnit Matta Terryho. Robi zo seba skromneho chlapca a pritom vydal EP a randi s hereckou, ktoru taji. Musi ho asi stvat, ze doteraz nebol v centre pozornosti v XF.

54
Tomáš
Reagovat

Tak prvně bomba že Grace v Live Shows vůbec nebude a nakonec tam díky Divokým kartám stejně bude. To sou mi ale zmatky. Já za sebe bych byl radši kdyby tam nebyla ale tak aspoň se pak uvidí jak to s tou její podporou vlastně je a jestli je Chosen One či ne ( i když nechávat postup Chosen One do finále jen na divácích je vcelku riskantní ale u ní si tím musí být skoro jistí že ji tam lidi pošlou a navíc je to riskantní i během živých show pokud nedochází k nějakým kamuflacím s hlasy tak co… ). Jinak ale ty divoké karty v tomto případě vítám, je to dobrá věc a může napravit spoustu kiksů z Judges House. Já fakt doufám že díky nim postoupí Kevin a Aidan pokud v JH nějakým omylem vyletěli. Nechápu proč ty divoké karty nebyly i loni.

55
Tomáš
Reagovat

I když mě napadá že Grace může mít u diváků co se týče DK trochu konkurenci v Alisah, která je ze stejné kategorie, pokud taky vyletěla v domech porotců. Ale tipuju že Grace je asi přece jen u britů oblíbenější takže DK udělí jí, tam ten šok z vyřazení bude větší než u Alisah která už byla tuším dvakrát jednou nohou venku.

56
J
Reagovat

Este by som nic nenamietala proti tomu formatu. V sobotu vystupenia GROUPS a OVERS. A v nedelu BOYS a GIRLS. Ja by som bola za to, aby sa nevyhadzovalo po kategoriach, ale tak ako to bolo v r. 2015, ked vyhrala Louisa. Najskor nech vyleti ten, ktory bude mat v divackych hlasovaniach najmensi pocet hlasov. A dalsi dvaja s najmensim poctom hlasov nech si strihnu BOTTOM 2. Bolo by to ovela spravodlivejsie nez, aby o tom rozhodla produkcia/judges.
Dalsia vec; velmi by som nepodcenovala chlapcov, lebo ked sa splni to, co tipuje Vlado: Spencer, Leon, Sam a Aidan na DK mi z toho vychadza dost silny super pre dievcata. Dievcata na rozdiel od chlapcov boli v popredi a preto su nadsadzovane. Ale nieco ine su predtocene casti a nieco ine zive vystupenia s hlasovanim. Holly by som az tak neprecenovala. Viem, ze je pekna, stihla, typ do soubiznisu, ma hlas. Ale nie vsetko jej sadne, vypracovala sa az v Bootcampe a zaziarila v 6 cc. Zly vyber piesne pre Holly a moze byt von zo sutaze skor nez menej talentovany chlapec. Rada by som sa mylila, ale ja ju vidim v konecnom umiestneni tak ako Emily, Lauren Murray, Lauren Platt na 4. mieste, ci uz pojde Grace do LS alebo nie. Holly je slabsi odvar Louisy Johnson . Osobne nic proti Holly nemam a je jednou z mojich oblubencov v tejto serii XF, ale nie najvacsim. Tym je Matt Linnen. Tu sa budem bat toho, ze ak bude rozhodovat produkcia/Nicole v 1.LS, tak kludne mozu vyhodit Matta, aby zachranili Slavka, ktory podla mna bude mat najmenej hlasov z OVERS. Pred 2 rokmi bol v XF Sean Miley Moore a aky skoncil? V 2. LS vypadol po deadlocku v suboji s M. Noisom. Kiera vypadla na hlasy od divakov a Sean po sing-offe tiez na hlasy divakov, lebo hlasovanie mentorov bolo nerozhodne = deadlock. Nick to poslal do deadlocku, kedze islo o jeho chlapcov. Slavko to podla mna nedotiahne az na 5. miesto ako minuly rok HONEY G. Ludia uz su znechuteni z joke acts. Neprekvapilo by ma, keby vypadol aj v 1. LS.

57
J
Reagovat

@Tomáš: Ale to s tymi divokymi kartami je dobre tak pre Grace ako aj pre Aidana. Mozno sa pytas preco? Efekt BOTTOM 2, efekt sokujuceho vypadnutia. Ludia za nich zacnu hlasovat ako divi, nebudu sa spoliehat na to, ze to urobi niekto iny. To iste sa stalo aj J. Arthurovi po BOTTOM 2 s E. Henderson. Odvtedy viedol v hlasovani a nakoniec to vyhral. To iste sa stalo aj u nas v SS so Stepanom Urbanom. Kym nevypadol, pristupovali velmi lahostajne k hlasovaniu. Vdaka DK sa to zmenilo a skoncil nakoniec ako druhy. Dufam, ze to tak bude a ze neprecenujem ani Grace a ani Aidana. Boze zavaruj, aby postupila Alisah, to uz radsej Grace. Neboj sa, tak ako vidim Holly na 4. mieste, tipujem, ze Grace to nevyhra. Budto skonci 2. alebo 3. ak postupi do LS.

58
Tomáš
Reagovat

To jako vážně se bude vyřazovat systémem jako v Hlasu že z každé kategorie bude muset vždy odejít jeden soutěžící? Aby v GF byli 4 soutěžící, od každého mentora jeden? A vlastně když sečteme tu polovinu soutěžících co budou zpívat v sobotu s těmi co budou zpívat v neděli tak budou dohromady jen 4 Live Shows? No jestli sem to pochopil dobře tak to je teda vážně úplně na nic a dost nespravedlivé a jestli ještě k tomu v první Live Shows se nebude hlasovat a bude o vypadlíkovi rozhodovat kouč, tak to už tomu úplně nasadí korunu. Tipuju že z Overs to v takovém případě odnese jako první Matt nebo Kevin. Ale nebudeme předbíhat no, to sou možná moc úvahy dopředu. Ale logicky mi vychází že nemůže být hlasování společné pro všechny, bude li vždy vystupovat polovina soutěžících v sobotu a ta druhá v neděli a vyřazovat se bude v oba dny. Ách jo.

59
VojtaP
Reagovat

@Tomáš: pokud bude opravdu 16 soutěžících, tak si myslím, že to rozdělí jen ten první týden a odejde z každé kategorie jeden, další týdny už by se zpívalo oba večery a v každém by odešel jeden, vycházelo by to tak i na počet večerů. Vyřazování systémem jako v hlasu, jak píšeš, by to zabili. No, uvidíme, co z nich vypadne po neděli, snad se objeví další info,

60
J
Reagovat

@Tomáš: https://tellymix.co.uk/reality-tv/the-x-factor/336072-x-factor-2017-will-grace-davies-make-live-shows.html

Dole je spoiler ohladom LS. Ze vraj ti, ktori postupia na divoku kartu sa predvedu az 2. tyzden. To hra do kariet najma Grace. Kedze podla istych spoilerov maju chlapci a dievcata vystupovat az v nedelu. Nezabudajme na ten koncert v sobotu 4. novembra. Oficialne sa teda predstavi az v nedelu 5. novembra za predpokladu, ze vyhra DK. Ja tiez tipujem, ze vyhra nad Alisah aj Rai-Elle. Vsimnite si na oficialnom twitteri alebo FB, ci na twitteroch a FB ostatnych z TOP 24. Najdete tam, fandim Holly a Grace. Fandim Mattovi Linnenovi a Grace. Dufam, ze Aidan a Grace postupia. Pre mna len Spencer a Grace. Dufam, ze aj Aidan postupi, lebo nudneho Lloyda a Jacka by som nezniesla. A navyse aj Boy George Aidana pochvalil.

62
yeey
Reagovat

!!!SPOILER SPOILER!!!

Zatím nejdůvěryhodnější top12 asi (viz twitter @TellyStats) – BOYS (Lloyd, Spencer, Sam), GIRLS (Rai-Elle, Holly, Grace), OVERS (Matt, Kevin, Tracy), GROUPS (Rak-Su, The CutKelvins and Sean & Conor Price)

Cítím, že tohle asi bude ono. To by byl klobouček pro Sharon, přesne tohle jsme tu chtěli větsinou (nebo aspon já a Vlado, myslím), Louis to asi zeslonil jako vždycky, omg :-D A Nicole by taky velmi příjemně překvapila absencí Slavka, akorát ta Tracy se asi musela v JH nejak vyšvihnout – že by postoupili Matt i Kevin, v tom jsem ani nedoufal.

63
J
Reagovat

@yeey: Spoiler je podla bookies nie realny. Ja si myslim, ze Grace nie je v live shows. Chcu, aby ju ludia zvolili na divoku kartu. Mozno si chcu overit, ci ma sancu vyhrat. Rovnako to citim aj u Aidana. Hlasovat budu aj fanusikovia ostatnych, ktori postupia z JH do LS a nielen jej a ci Aidanovi fanusikovia. Aby bol tohtorocny XF nepredvidatelny.

64
yeey
Reagovat

@J: Uplne nechapu, jak presne to myslis s bookies, resp. chapu, ale takovou vahu bych tomu nedaval. Na digitalspy to potvrdilo vic lidi a tento twitter ucet uz pry driv mel pravdivy informace. Kazdopadne uz zitra/pozitri bude jasno :-))

65
J
Reagovat

@yeey: Este raz som si precitala ten spoiler na tellystats twitteri. Asi sa zda, ze to predsa len bude pravda. To museli naozaj vybrat toho Craig Coltonovskeho medveda z Walesu s charizmou Che Chestermana? Takto sa mi zda kategoria chlapcov nudna. Uz aj ten Jack Mason by ju viac ozivil. A to nevravim o Aidanovi a Leonovi. Kategoria chlapcov to najviac odniesla, aby vyhrala skupina. Skoda, ze sa neda hlasovat zo Slovenska za Aidana na divoku kartu alebo Leona. Tracey Leann a Sam Black su pripraveni na odstrel v 1. LS? A to aj produkcny tim bude hlasovat za divoke karty, kedze nepresiel Slavko – milacik savage. Ale pekne to rozdelili: Sean a Connor za Irsko, Lloyd Macey – Wales a The Cutkelvins za Skotsko. Cudzinu reprezentuje Kevin – to najlepsie z kontinentalnej Europy a Spencer – afektovany Yankee z dalekej Ameriky. A zabudla som na tu protivnu Alisah – Azia doteraz zastupena nie je; pravdepodobne divoka karta. Ja som nikdy nebola protivna, ale teraz by som bola rada, keby ludia zvolili radsej Georginu.

66
J
Reagovat

@yeey: Ja len, ze citim v kostiach, ze nieco z toho nesedi, ale pred chvilou som bola na tom twitteri a vyzera to ono. Sokujuci odchod znamena asi Alisah a Aidan. Som zmatena ohladom Grace. Ludia, ktori si vraj zakupili listok na ten charitativny koncert ju naozaj ocakavaju v sobotu 4. novembra. Z dalsieho zdroja som sa dozvedela, ze vraj Grace je od rana do vecera v nahravacom studiu. To s nou naozaj rataju ako s vitazkou alebo jednoducho po svojom vypadnuti rovno vyda album a ci EP a pod akym labelom. Je mojou oblubenkynou aj ked je u mna asi narovnako s Holly. Obe maju nieco do seba a tiez im obom nieco chyba. Preto by som jej velmi nepriala SYCO, skor COLUMBIU. Ved aj Matt minuly rok podpisal s RCA. Ak by podpisal so SYCOm, v januari by dostal kopacky.

67
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Právě jsem to sem chtěl dát, ale předběhl jsi mě :-D Taky si myslím, že by to mohl být ono, když to tam hned několik lidí potvrdilo :-) V tom případě by Top 3 holek byla bomba (a bylo by úplně jedno, která ze zbylých tří je doplní na DK, což tipuju na Alisah), Overs skoro taky, jen místo Tracy tam mohla být Talia (která má ale velkou šanci na DK, pokud se ovšem „londýnská kavárna“ nepokusí sabotovat soutěž hlasováním pro Slavka :-D), Louis se musí modlit, aby mu lidi na DK zvolili Aidana, protože jinak je v prdeli (Sam a Lloyd jsou adepti na brzké vypadnutí a Spencer může sice dojít daleko, ale na vítězství může zapomenout už proto, že je typově příliš podobný loňskému Mattovi) a u Simona bylo jasno už delší dobu, přičemž DK s velkou pravděpodobností získá New Girlband :-) Ovšem že postoupí komplet moje velká pětka (tzn. všechny 3 holky + Matt a Kevin), to jsem (řečeno slovy Karla Gotta) opravdu nečekal :-D

@J: To není ten spoiler podle bookies, i když je velmi podobný, ale tam byla Georgina místo Rai-Elle a Talia místo Tracy :-)

70
J
Reagovat

Mne sa viac paci ta zostava Aidan, Leon a Jack nepostupujucich nez postupujich.
Ako krasne to napisal Aidan na instagrame. Dufam, ze vyhra DK a postupi.
https://www.instagram.com/p/Bacu3Kyh-aU/.

Na druhej strane nie je to prilis spravodlive, ked Grace, Sean a Connor a Rak-SU su v LS a on nie (originalne piesne).

71
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Já myslím že Louis se za nic modlit nebude. Vyhodit Aidana, Leona atd. a nechat si tam vcelku tuctového Lloyda a Sama, kterého vlastně už dávno vyřadili to musí být buď jedině Louisova stařecká debilita a nebo záměr produkce. Tipuju tak trochu obojí. Aidan na DK se jim určitě hodit nebude, byl by to moc silný soupeř. A kdyby náhodou DK vyhrál a v první Live Show by o vyřazení rozhodovoali mentoři, Louis je schopný hned zase Aidana poslat domů. :-)

Pokud jsou tyto spoilery pravdivé tak mě naopak těší postup Matta i Kevina, v to sem vůbec nedoufal. Overs se mi zdají celkově nejsilnější, produkce bude mít co dělat aby to jeden z nich nevyhrál pokud si je za vítěze nepřejí. Nejsilnější teda ža na Tracy – tu sem si v LS vyloženě nepřál a bude to asi moje největší antifavoritka, po jejím posledním vystoupení mm na ni alergii. Ta tam ale bude jen do počtu a snad brzy vypadne. Mrzí mě že tam nebude Slavko a že asi nevyhraje ani DK, na tu tipuju Taliu. Se Slavkem by aspoň byla sranda, Tracy mi tam bude vadit.

Pokud má vyhrát skupina, nedovedu si nějak představit že by Rak-Su nebo nějaký dívčí band mohli na hlasy diváků porazit Matta a Kevina, snad jen Sean a Connor možná…. A pokud má vyhrát Grace, tak tam si to asi představit dovedu že by Matta nebo Kevina porazila protože její obliba je obrovská, bohužel. Jen sem zmatený že prvně podle jistých zdrojů ani neměla být v LS a nakonec tam bude i bez DK. No uvidíme dnes a zítra jestli je to všechno vůbec pravda.

72
J
Reagovat

Moj skromny nazor na postupujich + pripadne DK. Este raz som si pozrela vsetky auditions + bootcamp + 6 cc TOP 24. Samozrejme vystupenia Sama Blacka namiesto A. Russella. Takisto som si precitala skvely recap na sofabete. Myslim si, ze Grace nie je chosen one aj ked sa to zda. Skrytou chosen one su Sean and Connor Price. Neda sa naozaj prehliadnut reakcia Simona na ich vystupeni v 6 CC. Zatial su podla betting odds na 2. mieste, hned za Grace. Podla mna ju onedlho predbehnu, mozno aj hned po tomto vikende alebo po 1. live show. Grace vraj nemala skvele vystupenie a Sharon mala kriticke komenty. Pomalicky zacinaju zosadzovat Grace z piedestalu. Uz aj to, ze dnes su na programe OVERS a GIRLS o vsetkom vypoveda. Ved nedelne vecery su viac sledovane divakmi nez sobotnajsie. Zaroven v nedelu bude ovela vacsi sok, ked divaci uvidia, ze nepostupil Aidan. Na DS su obavy, aby tinedzerky nezvolili Leona. Ja len budem dufat, ze hlasovat budu aj dospeli. Ktorych viac oslovi Aidan nez Leon. Dalsi moj postreh. Sam Black a Tracey Leann Jefford su pripraveni na odstrel na zaciatok live shows.
K tomu zoznamu piesni, ktore sa dnes budu spievat. Vobec sa mi nepaci piesen Matta Linnena. Verim tomu, ze produkcii je jasne, ze patri k typu sutaziacich, ktori su magnetom na hlasy publika. Preto sa ho budu snazit zostrelit. Uz to zacalo v 6 cc, dnes to pokracuje a uvidime v live shows. Tam sa ho budu snazit uplne zostrelit. Vraj ak sa producentom a bossom XF nepaci piesen, ziadaju od sutaziacich, aby ju zmenili a ked nie su uplne spokojni, oni sami navrhnu. Kto by cakal, ze M. Linnen bude spievat Everybody´s Free – Rozalla. Ja teda nie. Tento styl sa mu nehodi. Zachranit ho moze len jeho farba hlasu. Naopak som zvedava na originalnu piesen Kevina. Cakam taky blues.

Ak Nicole na zaciatku XF tohtorocnej sezony povedala, ze nevidi vitaza vo svojej kategorii, podla mna hovorila uprimne. Ona totizto vie, ze produkcia nedovoli vitaza nikoho z OVERS. Mna osobne by prekvapilo, keby to Matt dotiahol do TOP 3. Zacinam sa obavat, ze si nic z rocku neskrtne v LS.

Ak je pravdiva TOP 12. Tak mojimi najvacsimi oblubencami su Matt a Kevin. Za nimi nasleduju Sean a Connor, Grace? a Holly. Este som zvedava na DK. Tipujem to na Alisah, Aidana (ak budu hlasovat aj dospeli a nielen tinedzerky), Taliu (ak nebude hlasovat produkcny tim) a NEW GIRLBAND. V pripade postupu Aidana a Talie, by mi pribudli dalsi oblubenci.

S Grace to mam tak. Z YT som si stiahla 2 pesnicky, ktore sa mi pacili BLOWING IN THE WIND a THINGS WE LOST IN THE FIRE. Viem, ze spievanie nazivo je relevantne, ale rada by som si vypocula studiove nahravky vsetkych jej originalnych piesni, aby som si v tom urobila jasno, ci sa mi pacia alebo nie. Nie kazdy totizto dokaze spievat nazivo ako David Cook a ci Louisa Johnson. Staci si vypocut K. Perry, L. Tomlinsona….

73
Tomáš
Reagovat

@J: Člověče, někdy mi už s tím neustálým hledáním kdo je Chosen One připadáš krapet paranoidní. :D Ale ve spoustě věcech máš samozřejmě pravdu a určitě tam manipulace v něčí prospěch a něčí neprospěch vždy byly, sou a budou bohužel. Bylo by super kdyby bylo vše křišťálově čisté a kdyby se skutečně tým pořadu staral o to aby měli všichni soutěžící co nejlepší songy, aby všichni co nejvíc vynikli a nechávali divákovi při hlasování zcela volnou ruku ale tak to bohužel není, s tím se musíme smířit a brát to jak to je. Pokud by Chosen One byli Sean a Connor tak mi to naštěstí moc vadit nebude i když Matta a Kevina asi budu mít během Live Shows víc v oblibě. Přes co já se pořád nemůžu přehoupnout je to že Louis vyhodil Aidana a ponechal si tam Lloyda a Sama – ani proti jednomu z nich nic extra nemám ale oba sou ve srovnání s Aidanem strašně tuctoví a průměrní, zkrátka mu nesahají ani po kolena. Lloyd by se uplatnil možná tak někde v muzikálu ale na sólo dráhu je tuctový, Sam ten na tom ani technicky není extra dobře. Zkrátka takové rozhodnutí to je od Louise/ produkce kiks a výsměch divákům přímo do ksichtu jak sviňa protože takové rozhodnutí nikdo normální a soudný při smyslech kdo hudbě rozumí prostě udělat nemůže. A pokud skutečně bude hlasovat i produkce a Aidana tam nechtějí aby neohrozil jejich vybrané koně, můžou zcela legálně ovlivnit hlasování tak že nasypou hlasy Leonovi – je stejně nevýrazný jako Lloyd a Sam, hlavní favority nejspíš neohrozí nebo Jackovi – pro divačky vzhledově neatraktivní, poněkud nemainstreamový takže by se tam asi taky dlouho neohřál. Ono se dá ovlivnit všechno, je mi to moc líto protože Aidan si Live Shows fakt zaslouží.

74
J
Reagovat

@Tomáš: Ohladom Seana a Connora som na to neprisla ja, ale niekto iny. Ja sa s tym len stotoznujem, lebo si myslim, ze oni su Simonovou chosen one. Neprekvapila by ma zmluva od SYCA. Este raz si pozri ich vystupenie v 6 CC a sleduj Simonovu reakciu, vyraz tvare atd. Simon sam na zaciatku pre novinarov povedal, ze tato sezona bude nepredvidatelna. Zatial sa zda, ze Grace je vyvolena. Ja len citim, ze to tak nie je.
https://www.youtube.com/watch?v=jZLiCfKRScw
Pamatam sa, ked isla posledna seria American Idolu 2016 som povedala, ze Dalton Rapattoni bude treti este hned na zaciatku live shows a bol. Je to skratka moja intuicia. A propos necakala som od neho take piesne, co vydal. Ci TURN TO STONE alebo HEAVEN su vcelku pocuvatelne. TURN TO STONE som si dokonca stiahla, tak sa mi pacila.
Aj mna rovnako ako teba stve, ze nepostupil Aidan. Ja by som brala radsej tych nepostupujucich Aidana, Leona a Jacka. S tym hlasovanim produkcie som to myslela ako vtip. Slavko ma onedlho koncert v Moldavii. Podla mna ho len vyuzili, aby dokazali, ze tento rok joke act nebude. Mozno sa ho pokusia urobit z Alisah. Hlasovanie bude ciste. Hodia to proste na ludi.

Přidat komentář