Panáček v reality show

X Factor UK 2017: problematická skupinová vystoupení a Arena auditions!

2. Říjen 2017 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

x-factor-2017-bootcamp1

V přechozím týdnu jsme se rozloučili s castingy a nyní je potřeba začít třídit zrno od plev. Tento účel měla splnit hned první výzva Bootcampu – Wall of Songs. Soutěžící měli za úkol si vybrat jednu z písní na velké stěně, kde se každá píseň vyskytovala víckrát. Ti, co měli stejný výběr tak vytvořili skupinu a danou píseň spolu museli nacvičit a předvést porotě. Poté došlo na okamžité vyřazování. Soutěžící, kteří zvládli skupinovou výzvu postoupili do dalšího kola, kde už byli pouze sami za sebe, ovšem před 4 tisícovým publikem v SSE Areně ve Wembley.

Bootcamp den 1. – skupinová výzva

Na výběru záleží…

Kevin Davy White, Tommy Kendall, Rebecca Kelly a Anthony Russell

Výběr: The Beatles – Let It Be

Postoupili – Kevina a Anthony (pozn: podle tisku Anthony z osobních důvodů ze soutěže odstoupil, pokud se dostane do pozdějších fází, je možné, že bude někým nahrazen)

Orrienne Lynn Edward a další

Výběr: Whitney Houston – I Wanna Dance With Somebody

Postoupili – nikdo

Reuel, Brad Ryan, Leonie Voss a Reserved Four

Výběr: Jackson 5 – I Want You Back

Postoupili – nikdo

Brad Howard, El’Tee, Elysa V and Sam Black

Výběr: Bruno Mars – Locked Out Of Heaven

Postoupili – všichni

Taliah Dalorto, Georgina Panton, The Cutkelvins a Peter Warwick 

Výběr: Marvin Gaye – Ain’t No Mountain High Enough

Postoupili – Taliah, Georgina a The Cutkelvins

Harry Davidson, Daniel Quick, Scarlett Lee a Jack Smith

Výběr: One Direction – History

Postoupili – Scarlett a Daniel

Charlie Cammish, Riley Peters, Jack Morgan, New Dynamixx, Rak-Su

Výběr: Bruno Mars – 24K Magic

Postoupili – Charlie, Rak-Su a New Dynamixx

Chloe Rose Moyle, Holly Tandy, Karen Mullan a FAE

Výběr: Elle King – Exes & Oh’s

Postoupili – všichni

Aidan Martin, Jodie Woolcott, Liia a Caroline Widdows

Výběr: Clean Bandit ft. Zara Larsson – Symphony

Postoupili – Aidan a Jodie

Ginny Lemon, Descendance, Russell Jones, Doctor Woof

Výběr: Dead Or Alive – You Spin Me Round

Postoupili – Russell. Duo Descendance porota odsoudila k záhubě, nabídli však možnost, že by dál postoupila pouze dcera. Po konzultaci s matkou se tak stalo a dcera se tak přesouvá mezi sólisty.

Natalie Lomax, Alisah Bonaobra, Rai-Elle Williams a Gaga Lord

Výběr: Mariah Carey – We Belong Together

Postoupili – Rai-Elle. Postup si po ubrečené scéně vyzpívala také Alisah.

Deanna, Chelsea, NQ a Rebecca Grace

Výběr: Beyoncé – Love On Top

Postoupili – nikdo

Grace Davies, Lloyd Macey, Gregor Coleman, Spencer Sutherland

Výběr: James Arthur – Say You Won’t Let Go

Postoupili – všichni

Bootcamp den 2. – Arena auditions

Matt Linnen

Výběr: Beyoncé – If I Were a Boy

Postup: Ano

Shanaya Atkinson-Jones 

Výběr: Luther Vandross – Dance With My Father

Postup – Ano

Jodie Woolcott 

Výběr: Meghan Trainor – Me Too

Postup – Ne

Alisah Bonaobra

Výběr: Defying Gravity (z muzikálu Wicked)

Postup – Ano

Sean and Conor Price

Výběr: Madcon – Beggin‘
Ed Sheeran – Sing

Postup – Ano

SJ Hill

Výběr: Bonnie Raitt – I Can’t Make You Love Me

Postup – Ne

Jack Mason

Výběr: James Brown – It’s A Man’s Man’s World

Postup – Ano

The Cutkelvins

Výběr: Kool and The Gang – Get Down On It

Postup – Ano

Gary Barker

Výběr: Chris Stapleton – Tennessee Whiskey

Postup – Ano

Holly Tandy

Výběr: Harry Styles – Sign Of The Times

Postup – Ano

Sam Black

Výběr: Del Shannon – Runaway

Postup – Ne

Berget Lewis

Výběr: Donny Hataway – Song For You

Postup – Ano

Karen Kennedy

Výběr: Tina Arena – Chains

Postup – Ne

Jordan Rabjohn

Výběr: originál – Souvenir

Postup – Ne

El’Tee

Výběr: originál – Search and Seek

Postup – Ne

Benji Matthews

Výběr: originál – Sweet

Postup – Ano

Georgina Panton 

Výběr: Beyoncé – Sweet Dreams

Postup – Ne

VojtaP

Milovník hudby a dobrého jídla, lehký závislák na seriálech a na reality show. Z reality show mě hodně baví například X Factor, Got Talent, Survivor a další...

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 31
1
Honzad
Reagovat

S nějakým celkovým hodnocením si zatím počkám, vloni to taky vypadalo nadějně a všichni víme, jak to dopadlo. Sharone mi tento podzim (překvapivě) nevadí a zdá se mi, že v sobě nalezla jakousi lidskou notu – je ale otázka, jak ta se přenese do klíčového rozhodování. Nemám sice žádného ultra favorita, ale materiálu na sestavení slušné finálové sestavy je tady opět více než dost.

A absolutně bych nečekal, že zatím nejlepší výkon z arény předvede Benji… ta písnička (i její interpretace) je prostě skvělá.

2
Pattrick
Reagovat

Honzad, přesně tak, taky se trošku bojím, jak to nakonec celé dopadne a raději si nedělám iluze, že se vybere super 12, proto taktéž nemám žádné favority. Přesto doufám v postup Benjiho, už jen z principu, co z něj dokážou vykřesat

3
Tomáš
Reagovat

J: Spoiler kdo nechce ať nečte.

Dozvěděl sem se to dnes od Vlada a nechci se předčasně radovat dokud to není úplně jisté ale pokud Grace opravdu nepostoupí z JH tak sem za to dost rád. Já ji pořád podvědomě vnímám jako Chosen One a pokud by šla do Live Shows tak ji tam vidím jako jistou vítězku, nedokážu vysvětlit proč ale je to taková moje vnitřní intuice. Bez ní budou finálové přenosy daleko napínavější. Je otázka, pokud je Chosen One někdo jiný, kdo to tedy je. Pokud ti Rak-Su tak je to taky pěkně na nic. Nejlepší kdyby to nebyl nikdo a všichni měli stejné podmínky ale tak najivní abych věřil tomu že to tak bude zase nejsem. I když – loni byl Chosen One Matt, tak letos by mohl být Chosen One jeho rockovější jmenovec Linnen – to by nebylo špatné ne? :D

4
Tomáš
Reagovat

Jinak sem si konečně našel čas přelouskat všechna ta videa ze dvou dnů a mám to asi takhle:

Nejlepší pro mě stále jsou – Aidan, Kevin, Matt, Sean a Connor a tentokrát se k nim pro mě překvapivě přidal i Benji, který mi svým vystoupením v Bootcampu dost připoměl zpěváka Micka Hucknalla ze Simply Red a opravdu to bylo skvělé.

Honzad a Patrick: Asi bych věděl jak to s Benjim bude ale je otázka jestli chcete vědět SPOILER nebo ne.

Dále pak vidím jakýs takýs potenciál v Holly Tandy, Jacku Masonovi a Gary Bakerovi a považuju je za slibné soutěžící.

Zbytek mě nezaujal, nebavil.

5
Monika
Reagovat

ja teda zadneho super favorita nemam, nikdo se mi nevryl pod kuzi tak ze bych si jeho vystoupeni pamatovala nebo dokonce zpetne prehrala. Snad se jeste nekdo objevi, vloni jsem si Samanthu Laverly tez oblibila az v live shows.
Jinak Benji me doslova zazdil, toho museli snad pustit z blazince, nestravitelnej material, katastrofa, vubec ho do live shows nechci, to neni zadna star, nechapu co v te soutezi vubec dela.

6
J
Reagovat

@Tomáš: SPOILER!!!
Ale horsia ako Grace je ta mala Filipinka. Boze, ked ta postupi mozeme sa tesit na same LET IT GO, I DREAMED A DREAM, DON´T CRY FOR ME ARGENTINA … kedze nie su ziadne temy. Keby som aspon vedela kto postupi za OVERS. Nakoniec tam budem mat len Slavka pre zabavu.
Este koluje iny drb, ze v sobotu vraj budu vystupovat OVERS a GROUPS a v nedelu BOYS a GIRLS. V kazdom pripade to bude nepredvidatelne. Ale najviac som zvedava ako na tu nepredvidatelnost a Judge Houses zareaguju divaci v Britanii a ci sledovanost pojde hore alebo naopak. Ved uz mali 2 soboty po sebe so sledovanostou nizsou ako 5 mil.

7
Monika
Reagovat

Za nejvetsiho favorita letosni rady zatim povazuji Kevina, to by byl v soucasnosti muj tip na viteze.

8
Tomáš
Reagovat

@J: Jo ta filipínka je šílená, vůbec mě tyhle typy s mocnými hlasy, divy nebo jak se jim říká, v těchhle soutěžích nebaví a vyřadil bych je klidně všechny i kdyby měly rozsah pět oktáv. A že jich v těchhle dvou dílech zas bylo. Co na tom bylo že zpívala muzikál, nepřinesla nic originálního. Nejvíc mě ale namíchla tím svým teatrálním plačtivým divadlem díky kterému vlastně i po prvním vystoupení postoupila dál. Nemám rád tyhle hysterické snaživky, v tomhle fakt i ta Grace by byla lepší a aspoň má vlastní tvorbu.

9
Tomáš
Reagovat

@Monika: Na Benjim se neshodnem. Je to pošuk ale mě ten kluk prostě baví. A kromě toho že mě baví tak v něm vidím velký talent což dokázal teď v Bootcampu, on umí zpívat a velmi dobře. Něco na něm prostě je a narozdíl od tebe bych jeho přeměnu v Live Shows strašně rád sledoval protože by podle mě byla jedna z vůbec nejzajímavějších. Jestli chceš ale ode mě uklidňující SPOILER tak v Live Shows se s ním nepotkáš. Na Kevinovi se shodnem, to by se ale musel do Live Shows nejdříve dostat a to nevidím po zkušenostech z loňska vůbec růžově.

10
yeey
Reagovat

Koukam jen zbezne, ale vychazeji mi z toho nejlip asi Matt, Kevin a Grace, obzvlast z Matta by mohla Nicole vymacknout hodne … :-D ale je tech lidi na me moc, favority budu vybirat pozdeji :-)

11
J
Reagovat

@Tomáš: Najzaujimavejsia je pre mna kategoria OVERS. Ale ta to podla mna najviac odnesie, aby z nich nedajboze niekto opat nevyhral. Uz som to raz pisala, ale ja by som poslala vsetkych 3 chlapov. Slavka pre zabavu (aby nebola v zivakoch nuda), Matta pre rock a pop rock a Kevina pre soul. Navyse vsetci 3 su sympataci. Isteze Slavko nema dost silny hlas, ale XF UK uz roky nie je spevacka sutaz. Vitaza si producenti vopred vyberu a okolo neho je to uz len o zabave. Keby len Slavko mal trosku silnejsi hlas dala by som mu spievat nieco od ERASURE napr. LOVE TO HATE YOU. Alebo by mu sadla este piesen IT´S A RAINING MEN.

12
Tomáš
Reagovat

@J: No mám to asi stejně jako ty i když ani kategorie Boys není špatná. Taky myslím že to Overs odnesou nejvíc. Všichni tři chlapi nepostoupí určitě. Pokud Slavko je jistý finalista, tak se bude rozhodovat mezi Mattem a Kevinem. Oba sou hezcí chlapi tak snad aspoň jednoho z nich by si Nicole mohla do Live Shows kurňa prosadit, pokud na to teda ona vůbec bude mít nějaký vliv. Matt a Kevin oba do živých kol nepostoupí. V lepším případě jen jeden z nich, místo toho druhého tam nejspíš bude pro mě úplně nesnesitelně nudná Tracy, o něco méně ale pořád dost nudná Berget a nebo Talia, která mi sice nevadí ale taky bych tam radši chlapa. Fakt myslím že to tak letos vyberou – jeden rocker, jedna žena a ten třetí bude showman Slavko. Pak samozřejmě může nastat i ta horší varianta kdy nepostoupí ani Matt ani Kevin a se Slavkem půjdou do živáků dvě zpěvačky. Sami sme se už tady přesvědčili mockrát že možné je všechno.

13
Weasley
Reagovat

No ja tak nejak dúfam, že tento rok vyhrá skupina.
Všetci jednotlivci mi prídu bez charizmy, alebo veľmi stereotypní (asi najlepším príkladom je Kevin – chlap, černoch s vestou, soulový hlas, by som aj celkom tipol, že v jednom z kôl bude spievať Seala)
Ostáva mi dúfať, že skupiny dostane Nicole :)

14
willandraify
Reagovat

Tak co se me tyce, asi nejvic mi utkvel v pameti duet matky a dcery, kdy dcera pak musela matku prosit, aby mohla jit dal sama z bootcampu, to byl teda otres to chovani ty mamy..Jinak za me Benji je fajn a navic je z Cornwallu, kde soucasne zijem, cili fandit musime, to je jasny. :) Kevin je taky zapamatovatelny a pekne se na nej kouka.
Grace vubec nechapu, co na ni je, hlas ma zajimavy, ale nijak ji nezeru. No a absolutne nechapu, co porota vidi na Georgine, za prve zpev absolutne normal, hlas o nicem a hlavne je strasne otravna svym chovanim..No vazne, nekomu se snad ona libi?

15
Ludvík
Reagovat

Tento rok to je hrozná nuda! :-/ Vůbec mě to nebaví se na to dívat, dneska jsem se nudil tak jsem se podíval na nedělní bootcamp a stejně jsem to jen rychle proletěl, je to pořád stejné.

16
J
Reagovat

@Tomáš: No dneska ma Slavko Kalezic narodeniny. Doziva sa 32 rokov.

17
J
Reagovat

@Tomáš: Prezerala som si videa a narazila som na zaujimavy song od Kevin Daveyho Whitea – Freedom´s coming. Celkom slusne : https://www.youtube.com/watch?v=Qf3X7Vq7PLM
Bude to naozaj skoda, ked ani Matt a ani Kevin nepostupia do live shows.
Docela chapem pohnutky produkcie a Simona. Tento rok je v plane vitazstvo group. A tak musime odstranit vsetkych potencialnych konkurentov uz pred live shows. Podla mna sa bude opakovat scenar z minuleho roka, kedy odstrania z GIRLS, BOYS a OVERS tie najzaujimavejsie typy, ku ktorym si ludia od kastingov tvorili sympatie. A do zivakov tak pojdu ako najsilnejsie prave GROUPS a z ostatnych kategorii pojdu ti, ktori neohrozia chosen one group. Dufam, ze to pocitia na sledovanosti. Grace je urcite vonku. Musela stiahnut z twittera post o charitativnom koncerte. Asi produkcia mapuje socialne siete TOP 24.

18
yeey
Reagovat

Cetl jsem toho dost (od Simona, od Sharon i obecne), ze letos uz zadny Honey G nechteji a joke acty nebudou. Porad tedy doufam, ze Nicole Slavka do finale nevezme. Moje top3 za Overs by byli Matt, Kevin a Berget. To by byla imho velmi silna trojka.

19
J
Reagovat

@yeey: Nicole by mozno ani nechcela, ale o tom asi rozhoduje niekto iny (produkcia) a Nicole ma vcelku slusne odskodne v podobe honorara 1,8 mil. libier. S tym Kevinom a Mattom suhlasim.

20
yeey
Reagovat

@J: tak ze o tom samo sebou rozhoduje produkce, to sem ani nezminoval haha :-D

21
Tomáš
Reagovat

@Ludvík: Tak ony sou všechny tyhle show každý rok v podstatě stejné a opakující se, co by tam taky mohlo být tak převratně nového? Jde jen o to jestli se ti tam podaří najít soutěžící kteří ti tu sezónu nějak ozvláštní a nebo ne. :D

@J: Přiznám se že tuhle jejich marketingovou strategii s plánovaným vítězstvím někoho moc nechápu. Proč nějak ovlivňovat diváky v hlasování a umetat tam někomu cestičku, když největším průzkumním ukazatelem toho kdo ze soutěžících se bude po konci show nejlíp prodávat je přece divácké hlasování? Takže proč ty manipulace ve prospěch někoho kdo by třeba bez nich nevyhrál a vyšachování ještě před živáky někoho kdo by třeba u lidí mohl být ještě úspěšnější a mohl by se tím pádem ještě líp prodávat? Nicméně připouštím že to tak asi je i když do toho moc nevidím a nerozumím tomu a taky se začínám obávat že Chosen One bude skupina – kdyby aspoň Sean a Connor ale obávám se stejně jako ty že to budou spíš Rak – Su. A pokud to tahle pro mě absolutně tuctová, nudná a snadno zaměnitelná vokální skupina letos vyhraje tak to potom nemůžu tuhle show brát vůbec ani v potaz, to by pro mě byli horší vítězové než loni Matt Terry.

22
J
Reagovat

@Tomáš: Ako sledovat XF. Tento clanok ti pomoze pochopit vela. http://sofabet.com/2013/11/12/how-to-watch-the-x-factor/

23
J
Reagovat

PREVIEW zajtrajsieho bootcampu. Grace Davies s originalnou piesnou DON´T GO https://www.youtube.com/watch?v=9pkNGMdX9Ss

Ja budem asi divna, ale tato piesen sa mi vobec nepaci. ROOTS rozhodne o level lepsia. Co mi vsak na nej vadi najviac je vyraz jej tvare ked spieva.

24
Honza
Reagovat

Kouká někdo na 6 chairs?
Jako ne že by letos holky byly nějak extra silné (se srovnáním např. s 2015), ale ta Sharon zatím vybírá snad pomocí házením kostky ne? :D

25
J
Reagovat

Nestalo to za vela. No mne sa najviac pacila ta mala Rai-elle a po nej Holly. Grace dnes nic moc. To musia vsetky vrieskat. O.K. Filipinka asi technicky najlepsia, ale dookola pocuvat samu Celine, Mariah, Whitney a Beyonce a k tomu aj muzikalove piesne. Boze! Moja najhorsia nocna mora do Live Shows z TOP 6 dievcat by bola TOP 3: Alisah, Deanna a Georgina.
Z toho mi vychadza idealna TOP 3 dievcat pre mna Grace, Holly a Rai-elle. Grace nie je a zrejme nikdy nebude moja salka kavy. Ja totizto nerada quirky, ale ocenujem vlastnu tvorbu pred velkymi diva-songmi. Holly je hotova modelka a navyse by som si ju vedela predstavit v poprocku. Rai-elle je zasa prirodzena. Za to vyvalovanie oci na kastingu a najma rockovu piesen ma u mna plusove body a ak ma byt v live show cernoska, tak radsej tato nez Georgina.
Ale podla mna bude TOP 3: Holly, Alisah a Georgina. Georgina tam bude ako minuly rok bola Gifty. Alisah je teatralna. A Holly nahradi Grace. Neviem to iste, ale podla mna Grace do Live Show nepostupi. Ten charitativny koncert v sobotu 4. novembra vela napoveda. Aj keby chlapci a dievcata vystupovali len v nedelu, pochybujem, ze by jej dovolili vystupovat. Zda sa mi, ze su na to aj nejake pravidla. Holly poskocila v stavkach na 2.miesto za Grace. Takze je mozne, ze okrem Grace su vonku aj Sean a Connor Priceovci. Uz len ake prekvapenie ma caka u OVERS. Keby len Matt chcel zazrakom postupit spolu so Slavkom. Lebo ak je pravda, ze postupila Berget, tak nevidim mozny postup Kevina. 4 cudzinci v Live Shows? Spencer, Alisah, Slavko a Berget?

26
Tomáš
Reagovat

Já dnes koukal a byl to ten nejnudnější díl ze všech. Všechny ty zpěvačky mi přijdou na jedno kopyto. Jediná trochu odlišující se a zajímavá je pro mě Holly ale to asi bude těma nebesky krásnýma očima. Tu bych bral do Live Shows, všechny ostatní bych s klidem vyhodil. Včera sem to neviděl tak kouknu až tu budou videa. Už aby ty Live Shows ale začaly, na letošní finálovou sestavu sem fakt hodně zvědavý.

27
DJ Vlado
Reagovat

Moje pořadí Top 6 holek:

1. Holly – pro mě osobně největší favoritka vůbec (což nikoho myslím nepřekvapí :-D), nádherná holka a výborná zpěvačka, která navíc roste kolo od kola, v mnohém mi připomíná Martinu Šindlerovou, se kterou má společnou především osobnostní i zpěváckou vyzrálost v tak útlém věku, v live shows NESMÍ chybět :-)

2. Rai-Elle – jednoznačně nejzajímavější ze všech tří černošek, nadějná se mi zdála od castingu, ale teprve v 6CC s Bridge Over The Troubled Water opravdu zazářila, do live shows bych ji bral, ale obávám se, že Sharon dá přednost protekční Georgině :-/

3. Grace – po castingu jsem ji měl výš, ale v bootcampu a 6CC měly její výkony kolísavou tendenci :-/ oceňuju především prezentaci vlastní tvorbou a její quirky hlas se mi líbí, avšak není tak likeable jako quirky zpěvačky minulých let, bral bych ji do live shows, pokud však bude spoiler o nepostupu pravdivý, ani mě to nepřekvapí, protože vždycky byl nějaký ten „shocking exit“ :-/

4. Alisah – její fanoušek ze mě nebude, je to taková sterilní velkohlasá diva (avšak překvapuje mě, že ji v preferencích nemá yeey, jelikož je to asijská verze Bagové a Stýblové :-D), nicméně její postup je z holek nejvíce jistý podle jednoho spoileru od její matky, dále podle faktu, že je jediná asiatka (aby Top 3 holek byla tříbarevná jak ta inženýrka ze Strakonic) a také kvůli tomu twistu, který s ní v 6CC udělali (po tom se vždycky postupuje) :-)

5.-6. Georgina – pro mě osobně nejotravnější z holek, hlas nemá špatný (i když imho ani výjimečný, podobný gospelový hlas má každá druhá černoška), ale naprosto mě odpuzuje její afektovaný projev, pročež bych ji v live shows mít nemusel, bohužel se však obávám, že kvůli protekci u produkce ji Sharon vybere :-/

5.-6. Deanna – nejzbytečnější semifinalistka, navíc s protivným umečeným hlasem, naštěstí pro ni vidím live shows v nedohlednu :-)

Jaká bude Top 3?
přání: Holly, Rai-Elle, Grace
tip: Holly, Alisah, Georgina

28
J
Reagovat

Inak, kedze su nejake drby z UK, tak som si to porovnala s minulym rokom ako si to pamatam. Neviem, ci sa pamatate na Caitlyn Vanbeck, ale jej Simon po vykone v 6CC povedal asi nieco take: „Nedal by som ti stolicku, ale sofu.“ A takisto na jej covery reagovala Nicole dost emotivne. Cize je to skoro rovnaky edit ako pri Grace. Nicole roni slzy od dojatia a Simon teraz povedal nieco podobne aj ked viac obsirnejsie. Georgina mi doslova pripomina Gifty. Aj ked na druhej strane mi Gifty bola ovela viac nesympatickejsia – prilis sebavedoma. Holly ma skoro rovnaky edit ako Sam Lavery – stary otec, ktory je jej najvacsim podporovatelom. A ked zo Sam dali dole ten prebytocny make-up, stala sa z nej velmi pekna kocka. A Holly spolu so Sheeren Cutkelvinovou su najkrajsie dievcata z TOP 24. A z Alisah sa snazia spravit zrejme druhu Saaru. Ale Saara je niekolko svetelnych rokov pred Alisah podla mna. Berget ak je pravda podla istych drbov, ze postupila z OVERS, tak mi pripomina edit Relley C. Obe sympaticke, ale zaroven pominutelne. Mozno na tom bude nieco pravda ohladom toho, ze v sobotu budu vystupovat OVERS a GROUPS a v nedelu zasa BOYS a GIRLS. Slavko bude entertainment act v sobotu a Alisah zrejme v nedelu.
Najmenej konfliktnou kategoriou je pre mna asi kategoria BOYS. Nech ktokolvek z nej postupi nemam s tym najmensi problem, lebo tam nemam favorita. A vsetci mi pripadaju navyse sympaticky vratane toho Yankeeho boybandaka.

29
yeey
Reagovat

Cau, hmmm… nevim no, vsechny ty holky jsou mi krome Rai-Elle nejak necim otravny… Alisah ubulena a urvana, Georgina prespeedovana, Holly ma naprosto otravnej britskej prizvuk, Grace ma naprosto udesnej modni vkus a na Deannu uz jsem ted zapomnel :-) tipuji, ze v holka letos bohuzel nevyhraje :-/

ale mozna mam dneska jen blbou naladu, celkove asi spis silna kategorie, jen to Sharon celkem prznila – Nicole, ktera pro me byla zajimavejsi nez vsechny ostatni holky, vubec nedala sanci a evidentne si na ni zasedla a pak tam s tim carovala, ze sem to vubec nepobiral :-(

30
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Holly mi taky vůbec nevadí a jak píše J tak mi v něčem opravdu připomíná i loňskou Sam i když ta je samozřejmě jen jedna. Taky bude Holly v Live Shows jedním z mých favoritů pokud se tam dostane a mezi holkama to bude rozhodně má jediná favoritka. Její ceolkové vítězství by mi vůbec nevadilo i když tomu moc nevěřím že by celkově vyhrála. Taky bude dost záležet kdo se do LS dostane z ostatních kategorií. Kdyby tam z mých dalších favoritů nezbyl vůbec nikdo, o to víc jí budu fandit. :-) Ale to se doufám nestane a aspoň jeden z dvojice Matt – Kevin, dále pak z kluků Aidan a z kapel Sean a Connor to do živáků přežijí. Aspoň někdo z nich, doufám. :D

31
J
Reagovat

@Tomáš: Neviem na kolko su drby pravdive, vraj aj Aidan je vonku z hry. Dokonca dalsi drb hovori nie o 1, ale 4 wild cards pre kazdu kategoriu. Neviem, ci sa mam na Judge Houses tesit alebo sa ich obavat. Keby len niekto hodil TOP 12 ako minuly rok, aby to nebol prilis velky sok. Aj ked ja ratam s tym, ze Sean a Connor a Matt Linnen nepostupia. Ak by totizto Matt Linnen postupil je schopny oslovit dost velke publikum a najma zeny starsie ako 23 rokov. Nedajboze by spieval rock, tak by za neho hlasovali aj muzi a najma starsia generacia. Skromny chlapec s dobrym hudobnym vkusom, hra na gitaru a k tomu rockovy hlas, krasne modre oci a fesny = magnet na hlasy. To urcite produkcia nedopusti ak chcu, aby im to vyhrala group.

Přidat komentář