Panáček v reality show

6. sérii Česko Slovensko má talent vyhráli Act 4 Slovakia

28. Listopad 2016 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

csmt-2016-act-4-slovakia

Včera v tichosti, alespoň z pohledu většiny českých diváků, skončila v pořadí již 6. série Česko Slovensko má talent. Oproti tomu na Slovensku byla leaderem divácké sledovanosti, kdy finále pokořilo i v Čechách dobře známou Tvá tvář má známý hlas. Ve finále bylo k vidění celkem 10 různorodých vystoupení, kdy se o celkové vítězství nakonec mezi sebou utkali akrobatické cyklistky Act 4 Slovakia, skupina Tumar a zpěvák Martin Vetrák. Tumar skončili třetí, druhé místo obsadil Martin Vetrák a vítězkami se stalo kvarteto cyklistek Act 4 Slovakia. Sledovali jste tuto řadu ČSMT nebo alespoň finále?

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 6
1
peto
Reagovat

zabavne je ze se to menuje ceskoslovensky talent a v cesku to nikdo nesleduje-sve krasne dny tato show mela ale uz je pase -nuda a onicem -jaro 2017 bude na slovensku ve znameni farmy slovenskeho hlasu a tvoje tvar ma znamy hlas to same i v cesku ceskeho ostrovu serialu a tvar ma znamy hlas ,-shrnuto pevecke souteze uz nikoho nezajimaji ted frci 90 leta ve stylu novot zlaticek a takych podobnich estrad,-muzem si za to sami nepochopeni formatu a privlastnemich jen profitu vlastnich kapes to dopadlo tak jak dopadlo.

2
kaja
Reagovat

hm,- cesko slovensky kdyz to cesko nesleduje legracni ,-formaty takeho typu uz jsu opravdu pase tedka budem svetky nejakych ostrovu hlasu kde zpivaji nejake celebrity i kdyz nikdo nevi cim si to zaslouzil ze je celebrita asi jen na youtube ,jsu kapely ktere maji talent a jsu schopne ale do ceskeho eteru se moc nedostanu a potom se ceska profakla kavarna divy ze 50 mist v ankete profakle zaberu prave talenty z youtube .uz se opravdu vraci doba 90 let kdy stale byla nejaka profakla nudna estrada a vseci byly radi ze se muzu uvolnit a zabavit -americke formaty uz moc neleti ,muzem si zato opravdu sami ze take profakle formaty estrad stale vyhledavame.

3
Lukša
Reagovat

Sledoval jsem semifinále i finále, zde jsou mé postřehy z finále.
Sima: normální pěvecké vystoupení, nic zajímavého
Act 4 Slovakia: cyklistky jsou dobré, také už řadu soutěží vyhrály. I přes chybku v průběhu určitě velmi povedené.
Hrdza: mě bavila, i když předešlá čísla se mne nadchla více
Tumar: Slávik myslím v medailonku říkal, že tady o emoce nepůjde. No dle mého názoru se ždímaly do poslední kapky, vystoupení mne od začátku nebavilo.
Dancecool crew: už jsme viděli mnoho o třídu lepších, ač to bylo slušně připravené, na vítězství by museli ukázat něco o 100 % výraznějšího.
Tomasiano: kouzelníky mám rád a Tomasiano se bez skrupulí může pyšnit nejlepším kouzelníkem tohoto ročníku, možná i historie ČSMT.
ADEM: po Ataiovi další účinkující v tomto žánru, a nemají se za co stydět, předvedli slušné číslo, kterému by ale prospěla kratší stopáž.
Strong brothers: další ždímačka emocí, navíc oni sice cvičit umí, choreografie ale stojí za pytel
Martin Vetrák: už tu byli lepší, mnohem lepší zpěváci, i přesto jeho výkon patřil k tomu lepšímu
Katy a Paul: letos mě nadchli v BGT, výkon u nás ve finále tomu ale nesahal ani po kotníky. Škoda

Vítěz? Děvčata si připisují další velký úspěch. A mně to nevadí, předvedla se dobře, navíc jim výrazně pomohly slovenské vlajky. Osobně jsem čekal Vetráka, jelikož takovýmto typům se v minulosti dařilo nejvíce.

Škoda toho faux pas v podobě prohozených čísel a pětiminutového hlasování na závěr, něco takového by si stanice neměla dovolit.

4
Lukša
Reagovat

Bude se připravovat další řada. Bohužel čísla má show dobrá, takže nemůžeme čekat nějaké změny. Nechce se mi opět psát, že bych z poroty nechal jen Prachaře a zbytek vyházel, včetně moderátorů (děs běs). Ale zdá se jen mně, že se Slávik tváří většinu času šíleně znuděně? U něj bych se nedivil, kdyby to už zabalil.

5
ales winner emma
Reagovat

aktuální info ČSMT 7 bude poslední sérii kterou joj odvysílá píše se tu že licenci od roku 2018 možná koupí nova tak to by bylo hodně zajimavé

6
Degen
Reagovat

Prvni 4 serie byly skvely. Hlavne prvni s Krausem a produkcnim tymem Mataskovy, druha a treti jeste lepsi, to uz to delala naopak vic JOJ, ctvrta jeste dobra, ale uz v tom byly moc videt zasahy Slavikovy homo party. Od paty to slo dolu, mala stage, hrozny slovensky moderatori, soutezici hlavne slovensky, sestou uz jsem vypustil. Ostatne to u nas ani neslo. Kdyby se Prima nadale dost angazovala jako na zacatku, tak to mohlo mit porad uroven. Jenze s polovicnim rozpoctem to nejde. Navic v CR uz cumi na bednu jen stary lidi, takze se trh prizpusobuje jim. V SK je zakladna mladych u TV porad velka, tak ma pro ne smysl takovy show delat. U nas mrtvy medium a jestli se do toho vlozi Nova, tak je CSMT definitivne u ledu.

Přidat komentář