Panáček v reality show

Kupte si lístky na semifinále a finále Talentu 2016

12. Říjen 2016 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

csmt-2016-joj-family

Castingová kola Česko Slovensko má Talent plynou a blíží se 1. a 2. semifinále a co více, pomalu i finále. Na všech těchto večerech můžete být. Stačí opravdu málo. Zakoupit si online vstupenku do hlediště. Cena? Říkejme, že lidová a to 26 euro na každý večer. Odkazy k nákupu vstupenek naleznete uvnitř článku.

Vstupenky na živé přenosy Talentu 2016

I. semifinále:
https://tootoot.co/sk/events/57f7a155bc24cb0afc72261d?ref=570ba15e0a18810c04a3e1f8

II. semifinále:
https://tootoot.co/sk/events/57f7a988bc24cb0afc728123?ref=570ba15e0a18810c04a3e1f8

Finále:
https://tootoot.co/sk/events/57f7ab81bc24cb0afc7299ca?ref=570ba15e0a18810c04a3e1f8

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 7
1
Lucas
Reagovat

Kouká na to vůbec někdo? :D

2
Tomáš
Reagovat

Já viděl jen první dÍl a pak sem zapoměl že to vysílají. :D Znovu sem si vzpoměl až teď když vidím tenhle článek, takže vůbec nevím kdo tam vlastně soutěží a ani mě to vlastně vůbec nezajímá. To je to jejich odsunutí na zcela nový neznámý kanál. Kdyby to nechali na Primě, určitě by to mělo vyšší sledovanost. Takhle se z toho stal propadák číslo 1, budiž jim to ponaučením pro příště.

3
Lukša
Reagovat

Viděl jsem asi 3 díly a pak mě to přestalo bavit. Polovinu soutěžících tvořili cizinci, kteří již účinkovali v jiných světových talentech, druhá polovina zase neměla téměř co nabídnou.
K té sledovanosti, na Slovensku je to super, tam se neustále zvedá, viz http://mediaboom.sk/nezaradene/tvoja-tvar-uz-nevalcuje-prvykrat-prehrala-talent-s-najlepsim-vykonom-roka/
U nás je to ale bída bídoucí, nevím jak teď, ale první díl měl podíl na sledovanosti 0,2 %, což je jak nic…

4
Radek aka SUNíčko
Reagovat

@Lukša: Řada lidí vůbec netuší, že nějaká JOJ Family vysílá a pokud ví, tak často musí požádat příbuzné, aby jim to naladili. Osobní zkušenost :-)

5
Xoxoo
Reagovat

Od ty doby co to je pod taktovkou Slovace a gay party kolem Slavika me to nezajima. Nudny moderatori, mala stage, homosexualni Slavik a nezajimavy talenty ze Slovenska. Skoda ze tu show Slovaci zabili, kdyz si vzpomenu na luxusni prvni tri serie s Luckou, Krausem, Kubou a Pycem, cumeli na to vsichni. A ted? At Prima udela vlastni verzi, porad je to jeden z jejich nejsledovanejsich poradu za posledni roky. Daleko pres mega se uz dostala jen s Boyardem a Vinarema.

6
ales winner emma
Reagovat

nevím jestli je to pravda ale někde sem zahlédl že by mohl být příští rok na podzim ČSMT 7

7
Petr
Reagovat

@Xoxoo:

Jediný kdo zabil tuhle show, jsou šašci z Primy, už sezonu dvě zpět. Slováci to naopak drží. Prima absolutní bojkot, nemít kabelovku tak absolutně o tom nikdo neví u nás. Hlavně že reklamy do toho na ten kanál Joj Family prodávají.

Přidat komentář