Panáček v reality show

Ano, šéfe 2016 (18.2.) restaurace Městské sály, Teplice

18. Únor 2016 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

ano-sefe-2016-mestske-saly-teplice
Zděnda se v další porci české gastro edukační školy vydal do Sudet, konkrétně do města, kde v městské radě sedí nepřehlédnutelný mladý radní Dominik Feri. Ano, tentokrát se Ano, šéfe podívalo do Teplic, konkrétně restaurace v rámci Městských sálů, které se nachází pod tamním tanečním sálem. Jaké bylo Zdenkovo zastavení tentokrát?

Celé mě to od pana Kolaříka, který restauraci Městské sály provozuje, přišlo jako velmi promyšlený kalkul, jak tento jeho, jak říkal „srdeční“ prostor, zpropagovat přes show Ano, šéfe. Co si budeme nalhávat, nebyl by první, ani poslední, kdo by tak učinil.

Divák si při sledování Ano, šéfe z Městských sálů v Teplicích mohl říkat, proč potřebuje od Pohlreicha poradit, když má další podnik jménem Teplické Výsluní, který vizuálně i podávanými jídly je úplně někde jinde než Městské sály.

Takže prvně ukážeme divákům, jaká je to nyní bída, pošleme Zdeňka Pohlreicha domů, ten se po čase vrátí na svoji pravidelnou obhlídku a hle, máme tady vykrášlený interiér restaurace i o mnoho vyladěnější jídla. Jaké to překvapení. A ještě si přihřeje polívčičku i kapela jeho bratra. Takto by se dal shrnout dnešní díl Ano, šéfe.

Zvláštní pachuť z tohoto dílu už jen dokoná, v podstatě somrování majitele s personálem, hvězdičkové nálepky po Zdeňkovi. Ano, Městské sály ji taky dostaly.

Závěrem snad moudro ze Zdeňkových úst, že pan Kolařík trpí tzv. syndromem českého restauratéra – pocitu, že každá hodina, kdy je zavřeno, je smrtící.

A jak se tento díl Ano, šéfe líbil vám? Diskuze je otevřena.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 1
1
Kami
Reagovat

Tak ja tedy budu prvni :-)
Prijemny dil, ale jen pan majitel mi prisel trosku jak „vlezdoprdelka“. Take mi prislo, ze hlavnim zamerem bylo zpropagovat druhou restauraci a vlastne i tuhle spolu s prostorem pro akce, koncerty.
Kazdopadne velke plus za me ma personal. Vypadalo to, ze jsou spokojeni, usmivaji se a pusobi jako team. Pod sefem – blbcem by to asi neslo, takze nakonec i pan sef „vlezdoprdelka“ bude asi sympaticky chlapik.

Přidat komentář