Panáček v reality show

Ano, šéfe 2016 (28.1.) Bouda v Obřím Dole, Pec pod Sněžkou

28. Leden 2016 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

ano-sefe-2016-bouda-v-obrim-dole
V dalším premiérovém díle Ano, šéfe 2016 se Zdeněk Pohlreich vydal do Pece pod Sněžkou, konkrétné do horské chaty s restaurací, která nese název Bouda v Obřím dole. Na první pohled to vypadalo jako horská, zasněžená idylka, ale chyba lávky.

Šéfová Boudy v Obřím dole, Klára Veverková si tu s partou žijí po svém – nocují v iglú, vyznávají freeride, chovají včely či prasata mangalica, suroviny do kuchyně nakupují většinou ze dvora. Jejím cílem je, být vyhledávaným turistickým cílem a to především kvůli nabízené kuchyni. Nabídnout turistům něco lahodného z krajových specialit kuchyně místo jejich vlastní svačiny,kterou si do boudy přišli sníst.

Jenže marná snaha Kláry i jejího týmu okolo Boudy v Obřím dole, stejně jako marná snaha Zdeňka, dávat jim zkušené rady jak z kuchyně, tak z mnoha let podnikání.

Celý díl Ano, šéfe z Pece pod Sněžkou končí majetkovými spory Kláry s jejím pradávným přítelem. Výsledek? I rok od natáčení je Bouda v Obřím dole zavřena. Takže tak.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 8
1
Bobby Brown
Reagovat

Tento díl jsem asi nějak nepochopil.

2
Radek aka SUNíčko
Reagovat

@Bobby Brown: v čem přesně?

3
Honzad
Reagovat

Mimochodem, čím to, že Zdeněk už na Panáčkovi vůbec netáhne? Dříve tu diskuze bývaly živější, to tolik klesla sledovanost? Přitom si myslím, že se z Pohlreicha stala za ty roky v Česku jedna z mála obecně uznávaných autorit, už dávno neplatí to, co se řikalo po prvních dílech, tedy že je to ten „sprostý kuchař.“

Mimochodem, motorest ve včerejším díle prošel fakt zásadní proměnou, navzdory (nebo díky) psychicky labilní majitelce.

4
Monika
Reagovat

Podle meho nazoru sel porad Ano, sefe strasne dolu, uz to davno neni o vareni, je to spise Posta pro tebe a podobne, snaha zaujmout cimkoliv jinym nez varenim. pro me je tahle rada nejhorsi, sleduju to ze setrvacnosti zatim, pokud to bude mit i nadale takto nizkou uroven, nebudu to ani zapinat.

5
JanaVoh
Reagovat

@Monika: Naprostý souhlas, některé informace mi přišly naprosto zbytečné. Jako, že dostala motorest darem k narozeninám? Sice zajímavý, ale vzhledem k současnosti motorestu, zbytečné. Stejně tak pořád hrát písničku Motorest od Petry Janů. A na konci scéna s despotickým otcem? Někdo si tam hraje na pana psychologa? Přijde mi i že Zdeněk P. se v těhle scénách moc necítí, ale když pak něco vysvětluje nebo vaří, tak mám pocit, že vidím záblesky starého Zdeňka.

6
Ananas
Reagovat

Místo receptů na guláš se opět hledá HLP.
Asi to neštve jen nás.
http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/116521/pohlreich-se-bouri-co-mu-vadi-na-vlastnim-poradu.html

7
JanaH
Reagovat

@Ananas: nějak mu to nevěřím.

Taky sleduju už jen ze setrvačnosti a záblesky starého Šéfa nevidím, jen čím dál víc trapnosti.

8
Polo
Reagovat

Není se čemu divit, že už není zájem. Mně už taky nebaví na to koukat. První tři řady byly dobrý právě proto, že se celkem věrně držely úspěsný zahraniční předlohy a pořad tak vzdoroval klasickému primáckému vzorci: „koupit licenci na zahraniční pořad – zprznit ho českými serebritami – zničit jeho podstatu- zrušit“ Zdravíme trosečníka….
Pak se ale stało to, že režijní taktovku převzali protekční fakani z FAMU a začali dělat “ umění“. No a Ano, šéfe už je dnes jenom další primácká srágora, kterou už neudrží ani ten Pohlrecich. Umělci z FAMU totiž npochopili, že ten pořad na něm stojí a udělali z něj vlastně vedlejší roli svých úchylných představ. RIP Ano, šéfe.

Přidat komentář