Panáček v reality show

SuperStar 2020

neděle 20:20 na TV Nova a TV Markíza

SuperStar 2015, 1. semifinále – kluci: Známe první čtyři finalisty

19. Říjen 2015 | napsal(a): | reality show: SuperStar 2020

[singlepic id=11373 w=615]
Jubilejní desátý ročník SuperStar včera zahájil živé přenosy prvním semifinále, ve kterém se utkala desítka kluků, z nichž do finále postoupili pouze čtyři. Jednoho vybrali diváci a tři zbývající porota. Jak se deseti klukům jejich živý křest ohněm povedl? Která čtveřice semifinalistů se změnila na finalisty? Jak se poprvé naživo předvedla porota? A jaká je Pycova moderátorská posila? Na všechny tyto otázky vám odpoví rekap DJ Vlada a Scalexe.

Společná píseň kluků

zpívali: Elton John – Sorry Seems To Be The Hardest Word

DJ Vlado: Na úvod se nám kluci představili s touto Eltonovou baladou, ve které měl každý svůj úryvek. Někteří dopadli líp, někteří hůř, ale dohromady to působilo celkem kompaktně.

Scalex: Nejsem fanda hromadných písní, já z toho vždycky slyším ten Lunetic a podobné boybandy, i když alespoň po hudební stránce je tohle kvalitativně lepší. Ovšem ty přiškrcené falzety, to bylo utrpení.

Štěpán Urban

zpíval: Gary Jules – Mad World

DJ Vlado: Původně jsem se obával, že první pozicí je Štěpán určen na odstřel, ale on svým výkonem tyto mé obavy absolutně rozptýlil. Jeho podání této balady bylo niterné, plné emocí a Štěpán zde výborně prodal svoji „britskou“ barvu hlasu. Nijak výrazně nezaostal ani za předloňským touchdownem Adama Kukačky. Tímto výkonem si Štěpán hlasitě řekl o finále.

Scalex: Štěpán mě v této věci velmi překvapil. Sice tam měl pár míst pod tónem, ale žádná tragédie. Bylo to emotivní, bez dělaní ksichtů a opiček, barva Štěpánova hlasu k písni výborně seděla a celé to mělo ten správný zahraniční smrádek. Kdybych nevěděl, že se koukám na SuperStar, věřil bych, že se dívám na někoho z ciziny, v hudebním šoubyzu už trochu etablovaného. Mad World je extrémně těžká skladba na výraz, na polohu, na emoce. Kdo tohle zazpívá, aniž bych z toho trapna lezl po zdi, ten už si může říkat zpěvák.

(ovšem toto totálně nejlepší podání všech dob samozřejmě překonáno nebylo: https://www.youtube.com/watch?v=2INfnfP4wU8 )

Samuel Sleziak

zpíval: Seal – Love´s Divine

DJ Vlado: Bohužel zklamání večera. Barvu hlasu má Samo z kluků jednoznačně nejzajímavější, ale přišlo mi, že barva hlasu za něj dneska udělala 90% procent práce. Nebylo to zazpívané špatně, ale výrazově to bylo ploché jako Letiště Václava Havla. Líbily se mi refrény, ve kterých Samo trochu přitlačil, avšak sloky byly zazpívané příliš opatrně. Nerad to říkám, protože Samo patří letos k mým vůbec největším oblíbencům, ale tohle nebyl výkon hodný finále.

Scalex: Samuel mi trochu připomíná Sabinu Křovákovou. Když zpívá, slyším chlapáka s drsným hlasem, když pak promluví, mluví jak ťutínek. Sam bohužel opět nešel do zpěvu naplno, byl opatrný, držel se při zdi a kromě té krásné vrozené barvy toho nabídnul málo. Když dozpíval, bylo mi jasné, že on se do té čtyřky nedostane. Je to strašná škoda, protože ta barva je fakt unikátní, ale Sam na sobě a své prezentaci musí ještě hodně pracovat. S takovou barvou se na jevišti nelze chovat jako “mouchy, snězte si mě.”

Marek Pošta

zpíval: Ed Sheeran – Photograph

DJ Vlado: Ještě před týdnem, když jsem psal rekap australského X Factor, bych netušil, že tohle někdy napíšu, ale zlatí In Stereo. Tohle byl totálně amatérský a besídkovitý výkon. Celé to působilo, jako kdyby Pavel Horňák zpíval Jarka Nohavicu. Naprosto nechápu, za co Klára s Martou Marka tak vychváliy, naopak souhlasím s Haberou. Marek je sice sympatický kluk, ale na finále v současnosti absolutně nemá.

Scalex: Naprosto neprožitý, nevýrazný a bezemoční výkon. Slušná školní besídka, žádná ostuda, ale také žádný dechberoucí zázrak, před kterým by mi spadla čelist. Někdo to holt v těch patnácti letech ještě v hlasu nemá a bude k tomu muset dozrát. Marek má určitý potenciál, ale na tuhle soutěž je to zatím málo.

Pavol Kovaliček

zpíval: Bryan Adams – Heaven

DJ Vlado: Další, od kterého jsem čekal víc. Paľo to nezazpíval špatně, ale přišlo mi, že jel tak na půl plynu než jak by tato píseň vyžadovala. Podání Martina Kurce mi přišlo rozhodně lepší, ačkoliv to jinak vůbec nebyl můj favorit. Navíc mi trochu překážela Paľova angličtina, i když v tom z kluků nebyl zdaleka sám. Paľův výkon byl následně zcela zastíněn folklórním bonusem s houslemi. Na druhou stranu Paľo má potenciál a rockovější příslib v hlasu, pro který mi ve finále nevadí.

Scalex: Další horská dráha. Místa se zajímavou barvou se střídají s naprostou rozpačitostí. Pavol, vizuální mladší dvojče Milana Markoviča, je zvláštní typ. Mohl by být rocker, ale jako by se té role bál. Působí ostýchavě, zdrženlivě, jako kdyby nevěděl, zda se ocitl na tom správném místě. Přitom vypadá sympaticky a zpívá dobře. Mohl by se z něj vyloupnout zajímavý typ, akorát teda doufám v budoucí lepší outfity, než byl ten nedělní bojový.

Peter Farkašovský

zpíval: Jessie J – Who You Are

DJ Vlado: Příjemné překvapení. Ačkoliv Petrova barva hlasu není můj šálek čaje a svým podáním v mých očích nepřekonal Angie Miller, jejíž podání bylo mnohem emociálně procítěnější, tak Peter zazpíval výborně, předvedl svůj soulový feeling, výborně si pohrál s dynamikou (což Ondřej Soukup přesně vystihl) a především se vyvaroval všech svých zlozvyků, které předváděl v minulých kolech. Petrova cílovka ze mě nikdy nebude, ale za tento výkon by si finále zasloužil.

Scalex: Zdaleka nesdílím názor Habery, že šlo o nejlepší výkon. Mnoho míst bylo dost pod tónem, nejvyšší tóny Peter pořádně nedotahoval a výrazně mě iritovalo to sssstrasssné sssssissssslání. Na druhou stranu to nebyl ani průšvih, Peter dokázal, že není jen hezká tvářička, ale že umí podat solidní výkon. Osobně ho v té desítce výkonů stavím do první pětky, ale určitě ne do první trojky.

Daniel Křižka

zpíval: George Ezra – Blame It On Me

DJ Vlado: Jak kdysi říkal Laco Lučenič ve slovenské SuperStar blahé paměti, ze všech těch slaďáků si mám chvílemi chuť otevřít si seznamovací kancelář. Proto jsem vždycky rád, když některý soutěžící „rozkopne dvěře“ a zazpívá konečně nějakou rychlejší píseň. A to přesně se stalo u Dana, který mi svým výkonem rozproudil krev v žilách (a nejen mně, ale i holkám semifinalistkám, které se pohupovaly do rytmu). Technicky sice Dan není tak dokonalý jako například Peter, ale jeho hluboký hlas je okamžitě rozpoznatelný, což je velká deviza. Danovo vystoupení bylo za celý večer jednoznačně nejzábavnější. Dan je pro mě absolutní zjevení a velkým přínosem testosteronu do současného eunuch-popu, proto ve finále prostě nemůže chybět.

Scalex: Tak tohle byl pro mě omyl večera. Daniel sice výborně vystihnul Georgův hlas (ovšem skoro až na úrovni imitace), ale to culení po celou dobu písně bylo příšerné a vůbec se k němu nehodilo. Navíc si až příliš vzal k srdci slova Marty a Kláry o tom, jak na ženy působí jeho pohled a tak to s těmi pohledy přeháněl tak, až jsem mu v duchu začal říkat Zoolander. Porota to pak ve svém verdiktu správně pojmenovala – Daniel má působit temněji, možná až démoničtějí. Není potřeba volit písně pomalé, klidně to může být svižné, ale ne tak veselé. Dan zkrátka typově není zpěvák rozjuchaných písní. Za mě byl jeho výkon na úrovni trochu lepšího karaoke a jelikož mě příliš nepřesvědčil ani v duetu s Emmou, začínám mít pocit, že bych se bez něj ve finále obešel. Doufám, že to při nejbližší příležitosti napraví a předvede ten Vladem požadovaný testosteron, protože v tomto vystoupení ho bohužel mnoho nebylo.

Jan Tejkal

zpíval: One Direction – Story Of My Life

DJ Vlado: Absolutní průser. One Direction by se otočili ve společné posteli, kdyby Honzovo podání slyšeli. Sloky byly totálně falešné a v refrénu to byl řev postřeleného kojota. Toto vystoupení se pro mě bylo na úrovni Relichova Mirrors, tedy absolutní peklo. Honza potvrdil můj názor, že je absolutně nejslabším článkem klukovské desítky (Marek Pošta ji aspoň typově zpestřil, Honza je i po této stránce zbytečný). Teď už je jisté, že Letuška z Palerma zůstane Honzovi nevěrná. Konečná, vystupovat!

Scalex: Tohle byl taky omyl večera, ale už toho, ve kterém Honza postoupil do desítky nejlepších kluků. Nudné, obyčejné, placaté, nenápadité, nedynamické zazpívání nepříliš kvalitní písně. Nemá smysl se po tom více vozit, Honza není úplné jelito, ale na titul SuperStar ani náhodou pomýšlet nemůže.

Vojtech Dzudza

zpíval: Adele – One And Only

DJ Vlado: Řečeno slovy Ondřeje Soukupa, „zazpíval jsi výborně, ale mě se to moc nedotklo“. Na jednu stranu oceňuju, že Vojta prodal svoji sametovou barvu hlasu a předvedl zcela přirozený soulový feeling, ale vadilo mi, že to bylo zazpíváno v jedné dynamické lajně. Stejně jako po celou soutěž u mě Vojta zůstal ve středu pole, tzn. nevadil by mi ve finále, ale ani bych ho tam nějak extra nepostrádal.

Scalex: Tak Vojtech je samozřejmě tak trochu Chodúr, klidná síla a sametový témbr. Až mě to překvapilo, protože jsem si od toho zas tolik nesliboval, ale znělo mi to velmi příjemně. Což je možná způsobeno tím, že věci od Adele mám hodně rád a také tím, že já osobně mám raději hodné zpěváky než neposlušné rebely. I když se Vojta do finále nepropracoval, v mém soukromém žebříčku tohoto večera si vysloužil stříbrnou příčku.

Patricio Malundo

zpíval: Elton John – Candle In The Wind

DJ Vlado: Další příjemné překvapení. Ačkoliv v mluveném projevu je Patricio diblík pair excelence, ve svém vystoupení však dokázal tento svůj nešvar odhodit a působil velmi vážně a seriózně. Jeho výkon byl velmi citlivý, vkusný a nevšiml jsem si ani žádných větších problémů ve zpěvu. Barvu hlasu sice Patricio nemá ultraunikátní, ale zrovna v této písni se poslouchala velmi příjemně. Od začátku jsem považoval Patricia za jasného finalistu a za tento výkon by si finále opravdu zasloužil.

Scalex: Většina zpěváků a zpěvaček by měla odzpívat skladbu a vysmahnout z pódia, protože následnými projevy si můžou situaci jen zhoršit, ať už to jsou mladí čeští písničkáři Kázající VelkoPísmenné Pravdy o Vesmírném Božství, Lásce a Tamaře, nebo politicky servilní zlatá slavice. A zařadil se k nim i Patricio, který vůbec nezpíval špatně – zpíval citlivě, čistě, bez chyb, dal písničce přesně to, co potřebovala. Ale to, jak se po odzpívání nemohl emocionálně sebrat, to bylo divadlo par excellence, jaké nepředváděla ani blahé paměti Džambulka. V předchozích dílech jsem si to tak úplně nemyslel, ale nakonec mi Patricio přišel na základě pěveckého výkonu jako možný finalista. Ale nestalo se.

Dalibor Slepčík

zpíval: Bruno Mars – It Will Rain

DJ Vlado: Myslím, že v hodnocení Dalibora se budu opakovat po celou soutěž. Nebylo to špatné, na jeho věk slušný výkon, avšak ten dětský hlas to pořád sráží na úroveň bratří Hansonů (což byla ta nejvýstižnější poznámka, kterou Klára za celý večer měla). Když si navíc vzpomenu, jak tutéž píseň zazpívala v americkém X Factoru tehdy o dva roky mladší Carly Rose Sonenclar, která však měla na rozdíl od Dalibora dospělý hlas, o to víc dětsky Daliborův výkon vyzněl. Já bych se osobně bez Dalibora ve finále obešel, o jeho postupu však nebylo od začátku pochyb.

Scalex: Slušně a citlivě zazpíváno, ale je to strašlivě (STRAŠLIVĚ) dětské. Ten hlas zkrátka potřebuje pár let dozrávat a z mého pohledu Dalibor zabírá ve finále místo někomu z “hotovějších” kolegů. Bohužel, dětská charakteristika hlasu je něco, co bude přítomno celou dobu, dokud Dalibor nedospěje. To zcela jistě v těch několika týdnech nenastane, takže dokud Dalibor nevypadne (nebo nevyhraje celou soutěž), budu tu psát pokaždé to samé: naprosto špičkový výkon na dětské besídce. Dobré, ale úplně jiná váhová kategorie, než ostatní bojovníci. Škoda že neexistuje SuperStar Junior pro zpěváky do 16 let, prepuberťačky a puberťačky by na to koukaly taky, maminy a babičky jakbysmet – a SuperStar jako taková by zůstala formátem pro vyzrálejší hlasy.

Pořadí výkonů kluků podle DJ Vlada:

1. Daniel, 2. Štěpán, 3. Peter, 4. Patricio, 5. Vojtech, 6. Pavol, 7. Dalibor, 8. Samuel, 9. Marek, 10. Jan

DJ Vlado: Mezi prvními čtyřmi místy jsem měl tentokrát minimální rozdíly a spíš u mě tedy rozhodly osobní preference. Přestože Danův výkon nebyl po technické stránce nejlepší, bavil mě jednoznačně nejvíc, což bylo z velké části způsobenou rychlou písní v záplavě cajdáků. Čistě zpěvácky nejlepší byl Peter, ale holt u mě narazil na srovnání s touchdownem Angie Miller. I o Štěpánovi jsem chvíli uvažoval, avšak to by musel zpívat něco jiného než tuto monotónní uspávačku. Naprosto jasno jsem měl ale u posledních dvou míst. Marek a Honza jsou jasně nejslabšími články chlapecké části semifinále. Škoda, že na jejich místě nemohli být Roman Tomeš a Denis Kolek.

Pořadí výkonů kluků podle Scalexe:

1. Štěpán, 2. Vojtech, 3. Patricio, 4. Pavol, 5. Peter, 6. Daniel, 7. Samuel, 8. Dalibor, 9. Marek, 10. Jan

Scalex: O prvním místě jsem měl naprosto jasno, tam jsem neměl co řešt. Další dvě místa obsadili lidé s (podle mě a mého vkusu) pořád ještě vysoce nadprůměrnými výkony. Čtvrté až šesté místo patří lidem, kteří podali výkon nevyrovnaný – něco na něm bylo skvělé a něco strašlivé. Sedmé místo je mi velmi líto, Samuel má skvostnou barvu hlasu, ale jeho zdechlost dosahuje takové úrovně, že ho v tom finále oželím. Osmé místo dávám Daliborovi a dodávám, že ho má hlavně proto, že si myslím, že do této soutěže se svým hláskem nepatří. Kdybych tu dětskost v hlase pominul a hodnotil výkon, myslím, že bych ho dal někam mezi Pavola a Petera. No a Marek s Janem jsou na posledních příčkách, protože je zkrátka vnímám jako nejslabší z celé desítky.

 

Hosté večera: Peter Cmorík a Martin Harich

zpívali: Oh My Bro

DJ Vlado: Spojení dvou úspěšných ex-superstáristů, z nichž první je nejúspěšnější z mužských vítězů a druhý nedávno reprezentoval Slovensko v britském X Factoru, bylo ukázkou, že i z „rychlokvašek“ můžopu vyrůst profíci. A i přes věkový rozdíl působili na pódiu dost vyrovnaně. Píseň Oh My Bro je na poslech celkem příjemná, i když ještě víc se mi líbí videoklip, hlavně ta krásná Slovenka v kroji.

Kdo postoupil do Top 4?

DJ Vlado: Pyco nejprve vyhlásil soutěžícího s nejvyšším počtem hlasů, což byl nepřekvapivě Dalibor Slepčík, který se tak stal prvním finalistou. O dalších třech postupujících rozhodovala porota, která se však podle svých slov shodla s diváky (jak je možné, že porota zná výsledky, když nám jsou už od ČSS2 tajené?) a vybrala Daniela Křižku, Štěpána Urbana a Pavla Kovalička. Pro zbylou šestici tak cesta soutěží skončila. Největším překvapením bylo vyřazení Petra Farkašovského, který byl od castingu velkým oblíbencem poroty a včera podal jeden z nejlepších výkonů, avšak Paľo Habera to zdůvodnil tím, že Peter nebyl uvolněn školou v Kanadě a nechtěli tak riskovat, že by ve finále sám odstoupil. Mě rovněž překvapil i nepostup Patricia, kterého jsem na základě jeho typové výraznosti považoval od začátku za jasného finalistu a včerejším výkonem si o finále hlasitě řekl. Těžko však soudit, zda to nebyl jen jednorázový úlet nahoru, na který už by nedokázal navázat. Osobně mě nejvíc mrzí vypadnutí Samuela, majitele nejkrásnějšího a nejzajímavějšího mužského hlasu, ale po jeho výkonu se to bohužel dalo čekat. Celkově za sebe musím říct, že jsem v finálovou čtyřkou kluků spokojený. Jediný Dalibor není můj kůň, ale jeho postup byl absolutně jasný, zbylí tři patřili do mé Top 4. Doufám, ž u holek to dopadne minimálně stejně dobře, případně ještě lépe, hlavně Emma Drobná a Veronika Vrublová nesmí ve finále chybět.

Hodnocení 1. semifinále podle DJ Vlada:

Z prvního letošního živého přenosu mám smíšené dojmy. Výkony soutěžících kluků byly (až na dva průšvihy) vesměs solidní, ale vyložený touchdown taky nezazněl. Taky je škoda, že jednotlivá vystoupení nejsou delší (což bych vyřešil zkrácením reklam). Vyloženou slabinou je porota, hlavně tedy její dámská část mluví občas dost z cesty, Klára těžce zaostává za původním očekáváním a Marta jen potvrzuje, že je velmi submisivní (tak jako vloni v Hlasu byla pod pantoflem Dary, letos pro změnu pořád čeká na Kláru). Mužská část poroty si oproti tomu drží svůj standard, to samé platí i pro Pyca. Ovšem nechápu zbytečnost v podobě zákulisní moderátorky, kterou je modelka Jitka Nováčková, která již v naší diskusi dostala trefnou přezdívku Zorka 2.0, i když ještě není až tak nesnesitelná jako její předchůdkyně, je úplně stejně zbytečná. Adela holt byla jen jedna. Pochválit naopak musím kapelu, ta jako vždycky hrála perfektně, v čemž jí jako kytarista pomohl i finalista prvního Hlasu Juraj Zaujec. Příští týden nás čeká druhé semifinále, ve kterém se nám představí desítka holek. A já už nyní znám playlist, který mi režisér Pepe Majeský poslal společně s tím chlapeckým, a myslím, že bychom se mohli podle výběru písní dočkat zajímavých výkonů, i několika potenciálních touchdownů. Na článek s playlistem si však musíte počkat až do pátku.

Hodnocení 1. semifinále podle Scalexe:

Letošní ročník SuperStar mi přijde jako jízda na horské dráze. Skvělé věci se střídají s naprosto strašnými, až mi hlava nebere, jak takové kontrasty může dopustit jeden kompaktní štáb. Převzetí zajímavých vizuálních prvků z německé SuperStar (např. castingový tunel) a zároveň veletrapná práce s product placementem a angažování modelky v podstatě jen za účelem, aby vedle toho PP automatu s PP Colou a vedle PP krabice PP čokolád stálo něco pohledného. Jitka Nováčková je, při vší úctě, jen další “Zorko-Laďkou” do počtu. Kdeže jsou doby, kdy po boku moderátora stála Adela Banášová a svému mužskému protějšku po moderátorské stránce buď zdatně sekundovala, nebo ho i předčila. Dojde někdy produkci SuperStar, že moderátorství je řemeslo, které se musí umět (nebo pro něj musí být talent) a že fakt nestačí jen najít hezkou holku, která umí před kamerou mluvit bez zakoktání?

Rozhovory v zákulisí jsou pouhou úlitbou sponzorům a jejich plytkost a bulvárnost je neskutečná a krajně trapná. Vzít do zákulisí zpěváka a zpěvačku, kteří spolu zpívali duet (přičemž dohromady je dala produkce) a dělat kolem toho vopičky “Á, tady to jiskří, jestli ona se nám tady nerodí láska?!” je něco, za co by se měly odpovědné osoby vyválet v dehtu a v peří.

Také by mě zajímalo, jak se tvůrci pořadu dokážou podívat do očí všem lidem, kteří poslali placenou SMSku Petru Farkašovskému. Lidé z produkce dobře věděli, že kvůli škole Peter nebude v soutěži pokračovat. Fakt vám to za těch pár korun stálo?

 

SuperStar 2020

Diskuze k článku

Počet komentářů: 420
1
Valamin
Reagovat

Kvalitka! Super! Avšak Samuel mě mrzí, hodně mě mrzí. Ta jeho introverze byla ozvláštňující, a proto pro mě byl nejen po hlasové stránce velmi zajímavý.

2
Jai Kudo
Reagovat

Vlado, většinový souhlas až na maličkosti, ale ty tady nebudu rozvádět. Ale eunuch-pop a 1D otáčející se v posteli jsou pro mě zlatým hřebem tvých komentů na Panáčkovi :-D

3
DJ Vlado
Reagovat

@Jai Kudo: Však už zítra očekávám nálet rozzuřených fanynek 1D :-DDD

4
yeey
Reagovat

Beru te s temi divcimi touchdowny za slovo, Vlado!!! Can’t wait!

5
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Ten holčičí výběr je určitě pestřejší, nejsou tam jen samé cajdáky a dokonce je tam i jeden swing, i když paradoxně ty touchdowny očekávám v těch baladách :-) A při výběru písně pro Emmu snad produkce četla moje myšlenky :-D

6
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: ale songy pro SF si asi vybirali sami, ne? (nebo alespon v ramci moznosti „sami“:-DD)

7
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Jo, ovšem opravdu jen v rámci možností :-D

8
J
Reagovat

@DJ Vlado: Emma a Coldplay Fix You? A co mi das na Alenu Shirmanovu nejaky tip? Vopred diky.

9
bezik
Reagovat

No je načase, aby to děvčata vylepšily. Kluci byli v nejlepším případě mírně nadprůměrní, tak to snad holky rozbalí. Nějaký potenciál tam vidím, ale stejně pláču po Marušce. Tuším, že se bude národnostně dorovnávat, takže postoupí tři Slovenky.

10
DJ Vlado
Reagovat

@J: Fix You to není (ani nic jiného od Coldplay), ale míříš správným směrem ke klíči, podle kterého bych tu píseň Emmě taky vybral :-) Alena má právě ten swing, konkrétně píseň, kterou v prvních řadách ČHS i SHS zpívaly dva největší idoly dívčích srdcí :-)

11
LuLuFairy
Reagovat

Jako 1D fanynka jsem naprosto spokojena (já si stejně myslím, že někteří z nich jsou gayové) a Jan je hrozně zprznil…
Velkým plusem byly krátké medailonky osvěžující a nezabraly tolik času. Za ty musím produkci pochválit!

12
LuLuFairy
Reagovat

Myslím s komentářem

13
Katy
Reagovat

souhlas s Vladem..opravdu mě mrzí jenom Sam..to jako fakt hodně..ale jinak spokojenost..ale kdo byl nej..tak No.1 Juraj Zaujec..to je pane kocour k pohledání..a na tu kytárku jak válí, aji zpívat jak umí…..hmmm…no je prostě k sežrání..kam se hrabou letošní kluci :))))

14
Monika
Reagovat

Coze Alena ma swing? Tak to je v riti, vsechno ze swingu je totalni sracka, je normalni si tohle vzit do komercni souteze? No jeste, ze vybira porota, se swingem se prakticky neda postoupit pres divaky. Ale stejne jsem zklamana, jestli hodla zpivat takovou alternativu, tak to ji nebudu fandit, to je na me moc. Sakra to je ale blba zprava.

15
Rick
Reagovat

Pri tom swingu a idole dievčích srdcí ma ako prvé napdol New York New York čo spieval Bezdeda v Swingovom kole :D

16
Katy
Reagovat

Alena : New York??

17
Katy
Reagovat

jojo, zpíval to Bezděda i Issa

18
Rick
Reagovat

@Katy: Tiež ma to napadlo, spieval to Bezdeda v SHS 1 a mám pocit že to spieval aj Sámer v ČHS a ak je to tento typ swingu tým lepšie. Ten song mám rád a Alena môže podať skvelú verziu.

19
DJ Vlado
Reagovat

@Rick: @Katy: bingo :-)

20
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: tak to jsem velmi zvedav, jak si to Alenka pretvori… kopirovat original nema sanci hlasem ani vzhledem ke kapele… tohle muze byt velmi zajimavy twist, uz ted zajimavejsi vyber nez vsichni kluci v nedeli :-D

21
Tomáš
Reagovat

Moje pořadí včerejších výkonů

1 Patricio Malundo – Pro mě absolutně nejlepší výkon večera, měl se dostat do finále. Ač sem s jeho nepostupem narozdíl od Vlada a Moniky počítal, tohle mě bude ještě dlouho mrzet a bude mi tam tento zajímavý zpěvák moc chybět.
2 Peter Farkašovský – Pro mě největší překvapení včerejšího večera a druhý nejlepší výkon večera. Petera sem ze začátku nemusel, ale po tomhle výkonu se stal mým favoritem. Kdyby postoupil do finále, fandil bych mu dál. Bohužel ale nepostoupil, tak už mu to k ničemu nebude. Myslel sem, že tohle nebude šálek mého čaje, ale fakt sem nevěděl co v tom klukovi je. Teď je mi líto, že už tam není. (
3 Štěpán Urban – Štěpán rovněž překvapil a podal píseň velmi vkusně a vnitřně ji prožil. Ten kluk mě čím dál tím víc baví a opravdu mě v této soutěži začíná zajímat. Mohl by dojít daleko.
4 Dalibor Slepčík – Je to i pro mě překvapení, ale mám Slepčíka na 4. místě. Schválně sem si ten jeho výkon před chvílí pustil ještě dvakrát a ono to neznělo vůbec špatně. Není to úplně šálek mé kávy a je dost dětský, ale je dobrý. Uznávám, že má něco do sebe. Ten hlas začíná být místy takový jakoby nakřáplý ( možná je to ale ta mutace ), mohl by být časem zajímavý. Není to sice úplně šálek mé kávy, ale rozhodně je pro mě zajímavější než kdysi Chodúr a asi mi nakonec ve finále až tolik vadit nebude ( i když Štěpánovi a Pavolovi budu fandit víc ). A přirovnat ho k Hanson není urážka – já měl tu kapelu docela rád. Ač to nebyla žádná extra třída, některé písničky měli hezké.
5 Pavol – Něco mi v tom jeho Heaven chybělo, jel jen na půl plynu. Mohl to mnohem víc prožít, ale byla na něm znát únava. Barvu hlasu má ale hezkou a je to sympaťák, vidím v něm potenciál pro finálová kola a sem rád, že jde dál.
6 Samuel – Podobné jako Pavol, možná ještě o něco slabší. Má krásnou barvu hlasu, ale výkon byl dietní. Stejně sem mu ale to finále přál, je ho strašná škoda.
7 Dan – Pro mě bohužel docela zklamání. Dan by se měl podle mě ubírat podobnou introvertní cestou jako třeba Štěpán, exhibicionismus mu podle mě nesedí a může mu to brzy srazit vaz. U mě poněkud ztrácí sympatie, ani hlasově se mi to moc nelíbilo. Měl by přidat, po tomhle výkonu bych ho klidně nechal v semifinále a nechal místo něj postoupit Patricia, Farkyho a nebo i toho Sama.
8 Vojta – Slušně odzpívané, docela překvapil ale pro mě nuda. Na finále je málo výrazný, to by musel být úplně jiná hvězda. Co si budeme povídat. Má potenciál, ale ještě musí hodně makat.
9 Honza – Honza se včera bohužel potopil jako Titanic, ta píseň mu absolutně nesedla. Bylo mi ho líto, protože myslím, že zklamal i sám sebe. Rozhodně měl navíc, asi neměl svůj den.
10 Marek – Sympoš, ale totálně falešné od začátku do konce. Na finále nemá a ještě dlouho mít asi nebude.

22
bezik
Reagovat

@Monika: Kéž by bylo swingové kolo, aby tě taky něco potěšilo u srdíčka ;-) :D A swingem se určitě přes diváky postoupit dá, ale Alena přes diváky nepostoupí, ať by zpívala cokoliv. Přes diváky to má předplacené Emma.

23
Rick
Reagovat

Tak na Alenu sa teším o to viac. Pre mňa bolo Swingové kolo jedno z naj v SHS 1, Martina a Katka tam dali skvelé výkony aspoň pre mňa. Bolo to netradičné a preto sa mi to páčilo.

24
J
Reagovat

@DJ Vlado: Tak ktora quirky spevacka spievala piesen, co bude spievat Emma? Nech si zahadame. Viditelne nas to bavi.

25
Rick
Reagovat

Inak na Alenu by mi skôr viac sadlo It’s Only A Paper Moon ktorý skvelo dala Martina v SHS 1, je to predsa trošku svižnejšie než New York a keby si to trochu upraví mohla by zaujať aj divákov viac než Emma si myslím ale aj tak sa teším

26
DJ Vlado
Reagovat

@J: Tu píseň zpívala na castingu jedné zahraniční soutěže zpěvačka, které je Emma vizuálně nejvíc podobná, a byl to jeden z vůbec největších touchdownů, jaký kdy v které soutěži zazněl, aspoň tedy podle mě :-)

27
Langy
Reagovat

Tak šoupni nějakou nápovědu na Emmu a poprosím, ještě nápovědu na ViVi ;) :D

28
J
Reagovat

@Monika: Ale tvoja mamka urcite bude poznat New York. Pozri ak ju tam Habera a spol. bude chciet, tak ju vezmu. A mozno sa to bude pacit. Ona je taky rebel v tom dobrom zmysle slova.

29
Langy
Reagovat

@DJ Vlado:
Not bad nápověda, ale něco bližšího k songu by jsi neměl ;) :D

30
J
Reagovat

@DJ Vlado: B. S. Toxique???

31
Rick
Reagovat

ViVi tipujem na niečo od Carrie Underwood

32
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: Your Song?

33
Jarda
Reagovat

Docela mě překvapuje, že v souvislosti s písní Mad World se tady stále zmiňuje Kukačka, ale nikdo ještě nezmínil naprosto nedostižné podání této písně od Adama Lamberta, které bylo skutečně lepší než originál. A protože to stále slyším tak výkon Štěpána se prostě k tomu nedal přirovnat. Proto všeobecné nadšení poroty nesdílím.

34
Scalex
Reagovat

Moje část rekapu je venku.

35
Scalex
Reagovat

@Jarda: Naprosto nedostižné podání této písně jsem nalinkoval do článku. Na to se ani Adam Lambert nechytá. 8^)

36
Rick
Reagovat

Emma – Believe, Your Song nič iné ma nenapadá

37
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: bingo :-)

38
yeey
Reagovat

Teda jestli to neni Your Song, tak jsem alespon vymyslel genialni vec pro Emmu do pristich kol (snad prijdou:-)) , v tom ji uplne slysim…. btw eventualni Vladovo voditko Janet Devlin https://www.youtube.com/watch?v=f4EE4bIFixQ

39
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: tak to je parada… :-)) to musi byt touchdown :-)

40
J
Reagovat

@Scalex: Vdaka za rekap. A este by si nam mohol dat tip podla teba zatial a neriesit narodnost na 4 dievcata vo finale. Podla toho ako si ich doteraz vnimal: kastingy + SuperVyber + Duety. Je mi jedno aj keby to boli 4 Cesky. Len ma to zaujima.

41
Katy
Reagovat

nemůžu si pomoct, ale toto sem musím dát..prostě nádhera..tito dva..bomba
https://www.youtube.com/watch?v=vXzq5HFHZEE

42
DJ Vlado
Reagovat

@Langy: Emmu už uhodl yeey :-) ViVi má asi vůbec největší hit tohoto roku a filmovou píseň :-)

43
Rick
Reagovat

See You Again?

44
J
Reagovat

@DJ Vlado: Ellie Goulding – Your song? To je super. To si potesil. Ma nielen na touchdown, ale verim, ze aj na postup priamo.

45
Monika
Reagovat

No teda, to se tak pekne cetlo, ten Scalexuv rekap dneska :-)) Takova chvala Stepana a suverenni prvni misto, to me moc tesi. Na druhou stranu si vzpominam na tu obrovskou chvalu Drdy v semifinale a pak uz jela gilotina az do posledniho kola :-)))) Doufam, ze Stepana nestihne podobnej osud. Pro me je Drda nedostiznej, barva hlasu lepsi nez Stepan a i pevecky mi prisel spolehlivejsi. Drda proste zpival dobre, nekazil. Ale i tak jsem za Stepana rada, konecne mam v soutezi po letech nekoho, kdo mi Drdu pripomina a uz od divadla rikam, ze Stepan je cerny kun souteze, ma vsechny vlastnosti vitezu SS a vubec by me neprekvapilo, kdyby to cele vyhral.
Rovnez me potesil Scalexuv postoj k Danovi, krome me, Kaliny a yeey ho tu snad vsichni vynaseli do nebes, coz jsem nepochopila. Dan pro me jeste ani jednou nezazpival dobre a v tom duetu S Emmou ji to vylozene kazil.

46
Jarda
Reagovat

@Scalex: Tak to jsem se pobavil, čekal jsem kdy ještě začne štěkat. To by teda Adam opravdu nedal…

47
bezik
Reagovat

A hele, Scalexův rekap. Já myslel, že to už letos znechuceně vzdal ;-) Sice mám opět daleko blíže k Vladovu hodnocení, ale to už jsem si zvykl. S tím Farkašovským má ale pravdu, tady měli sáhnout k jinému řešení a donominovat za něj do desítky někoho dalšího a vůbec ho nenechat zpívat (nebo možná jo ale mimo soutěž jako rozloučení, bylo by to dojemné, jedno oko by nezůstalo suché ;-) )

48
Monika
Reagovat

Jeste k tomu Farkasovskemu, opravdu ho nepustili dal kvuli skole? Jsem si to prehravala nekolikrat a nepusobi to moc verohodne, vzdyt i sam Peter vypadal dost prekvapene. Rozhodne mi nepripada jako clovek, ktery je smiren se svym nepostupem, to by byl dost genialni herec :-))) Nekolikrat jsem psala v diskuzi, ze je typove podobnej s Pavolem a dal pujde pouze jeden z nich, mohli dat prednost Pavolovi pred Farkasovskym, to je cele…Vzhledem k tomu, ze Pavola zdrbli a Petera vychvalili, tak to potrebovali zduvodnit, aby nevypadali jako pitomci a nepopreli sva slova…

49
yeey
Reagovat

@Rick: no to by ovsem byl opet velmi luxusni a neotrely vyber, navic kdyz si to Verca po svym :-) doplnil bych k tomu songu jeden vydareny vykon z letosniho XF UK – a myslim, ze to bude neco pro JUDr. Kalinu … :-)) https://www.youtube.com/watch?v=o-nDhlcBIfc

50
Rick
Reagovat

Inak mňa by celkom zaujímala aj Réka a či jej nádej na postup ešte stále žije, ju by som veľmi rád v TOP 8 videl, toľko krát jej to už nevyšlo

51
DJ Vlado
Reagovat

@Rick: nn. to není ono :-)

52
Rick
Reagovat

žeby ViVi dala Love Me Like You Do???????

53
Tomáš
Reagovat

@Monika: Mě by překvapilo, kdyby Štěpán vyhrál, ale v pozitivním slova smylu. Splnil by mi hned dva sny. Vyhrál by kluk a ještě by zbořil teorie o tom, že se vítězové obou zemí musí střídat. Hrozně moc bych mu to přál. To by byla nádhera. :)

54
Monika
Reagovat

Emma ma super vyber, tim si jen pojistila sve prvni misto v SF, to bude dobre, i pro me jejiho ne fanouska :-))) To je dobra trefa. Tesim se.

55
DJ Vlado
Reagovat

@Rick: Réka má jeden song z první půlky osmdesátek, v originále od jedné slavné černošské soulové zpěvačky :-) jinak i mě si Réka v posledních kolech dost získala a přál bych jí to finále a to nejen proto, že je to kamarádka Emmy, ale i pro její pěkný nakřáplý hlas, kterým by finálovou sestavu zpestřila :-)

56
DJ Vlado
Reagovat

@Rick: bingo :-)

57
yeey
Reagovat

@Rick: asi bych mel zacit koukat na filmy, nemam tuseni, ze to je filmova pisnicka :-D i kdyz 50 Shades Of Grey teda kvuli orientaci ve filmove muzice podstupovat nehodlam :-D

58
Scalex
Reagovat

@J: já nikdy neřeším národnost, hodnotím jen to, jak se mi co líbí. Podle mého vkusu by ve finále byly Emma Drobná, Aljona Shirmanová, Veronika Vrublová, a neumím si vybrat mezi Barborou Hazuchovou a Rékou Ballovou, nejraději bych tam měl celou tuhle pětici.

59
bezik
Reagovat

@Monika: Tak já předpokládám, že mu to dopředu neřekli, jinak by se jim na to taky třeba vykašlal. Takže asi na to čučel jako puk. Produkce prostě jen minimalizovala rizika, že dá před SS přednost škole.

60
Monika
Reagovat

@bezik: No podle me spis se produkci hodil do kramu Pavol nez Peter, tak zamerne vyvolala nepravdivy blud.

61
J
Reagovat

@Scalex: Diky za to. Druha vec bude koho budu volit divaci priamo. Dufam, ze tu uz budu mat rozum.

62
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: Koukam, ze holky do tech vyberu jdou mnohem neohrozeneji (Alena, Verca..), jsem fakt zvedavej, jak si to Verca upravi, ale nebojim se, ze by z toho u ni byl nakej prusvih… zacinam mit tusaka, ze u holek to budou najednou daleko vetsi jatka nez u kluku, navzdory ustavicne pro-klucici propagande :-D

63
Monika
Reagovat

Hujerka ma vybornej song, ma to silny refren, je to dost vyrazna skladba, libi se mi, mozna zaujme i me, sice to neni zadne country, ale to stejne nezpiva, jenom o tom porad mluvi, tak je to fuk :-)))

64
J
Reagovat

@Monika: Vies tu by vsetko boli len dohady. Mne ako prekvapeny sa zdal velmi smutny. Tiez verim, ze produkcia uz nechcela mat nejake problemy. Ved si len vezmi SHS1 a Robo Mikla. Najlepsie by bolo nechat to na ludoch a nech tam pojdu ludia podla hlasovani. Ved Slepcik tiez nezaspieval ziadny touchdown a je vo finale, tak co tu teraz riesime, ci bol Pavol alebo Peter lepsi. Moj nazor je, ze tam mali byt obaja a Slepcik nie. Otazka tu lepsie znie: „Ktory z nich ziskal viac hlasov.“ Ale tu sa len mozme dohadovat, lebo nam to neprezradia.

65
bezik
Reagovat

@Monika: Tak blud to zcela jistě nebyl. To, že si musí vybrat mezi fpřípadným finále SS a školou bylo zcela jasné. On je sice ujišťoval, že bere SS, ale asi tomu tak úplně neuvěřili. To si ale podělal sám, kdy jasně řekl hned na začátku, že se školou skončil (i když by to třeba nebyla pravda), nevznikly by vůbec pochybnosti.

66
Tomáš
Reagovat

Podle mě to je s tím Farkašovským tak, že kdyby dostal nejvíc hlasů a postoupil z prvního místa, tak by do finále prostě šel a pak už děj se vůle boží jestli by musel odstoupit nebo ne. Ale takhle, když měla porota možnost výběru, tak zohlednili i tohle ( a nebo to udali jako náhradní záminku, která se jim moc hodila do krámu protože produkci se víc hodil Pavol ). Ale pravda to s tou školou asi je, minimálně z části určitě. Přece by si nemohli dovolit lhát přímo před ním a jemu do očí. Každopádně by mě nikdy ani ve snu nenapadlo, že bych Farkašovskému mohl začít fandit a že by mě mrzelo jeho vypadnutí. Ale ve finále by to stejně asi daleko nedotáhnul i kdyby podával takto špičkové výkony. Měl evidentně slabé a málo početné cílovky, které by pro něj hlasovaly. Proti Palovi a nikomu z postupujících českých kluků by asi ani ve finálových kolech neměl šanci. Taktéž si myslím, že i Patricio a Samuel by ve finále vypadli brzy, i kdyby je tam porota posunula. Stejně sem je tam ale chtěl…

67
Monika
Reagovat

@bezik: To je preci fuk, cemu veri nebo ne….Pokud by byl schopny tu byt dalsi tydny behem SS, nemuselo je nic jineho zajimat. Mne se teda nezdalo, ze by tam sel si jen zazpivat na jedno kolo, urcite byl pripraveny i na pripadny postup v soutezi. Navic si myslim, ze soutezici podepisuji smlouvy, kde je tohle vsechno osetrene.

68
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: jj. i já mám stejnej pocit, že holky budou mít silnější semifinále (a tím pádem bude to vyřazování i víc bolet), ale Tomášovi bych to radši neříkal, nebo ho z toho trefí šlak :-D

69
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: opet te beru za slovo (ze holky budou mit silnejsi SF, ne ze Toma trefi slak), ty znas playlist, tak co bych ti neduveroval :-D

70
Monika
Reagovat

@Tomáš: Tak kdyby Farkasovsky zvitezil a sel z prvniho mista, to by me fakt zajimalo, jak by to resili :-)))) No ale to byla tak nepravdepodobna situace, ze se s tim nedalo absolutne pocitat.

71
Jan Liška
Reagovat

Koukám, nějak se zapomnělo na Pyca (až na jednu zmínku od Vlada) :D Byl pohotový, vtipný, rapoval, tancoval… a nikde nic o něm, ticho po pěšině :D

72
Tomáš
Reagovat

Já snad tomu Slepčíkovi ještě nakonec začnu fandit. Už sem si jeho včerejší výkon teď pustil tak po páté a začíná se mi tam líbit ta naléhavost v hlase. Teď si ještě pustím jednou včerejší výkon Farkyho, než půjdu spát.

73
Ája
Reagovat

@bezik: Já mám takový pocit, že v Dlouhé cestě se ho na školu ptali a on říkal, že by se pak rozhodoval jestli škola nebo SS, což podle mě nechtěli riskovat. Každopádně, mně tak chybět nebude :-)

74
J
Reagovat

@Tomáš: A to ja som myslela, ze snivas o GF Kovalicek vs Urban. Co bude nepredstavitelne, ani nie tak zo Stepanovej strany ako z tej Palovej.

75
dolores
Reagovat

@Jan Liška: pod predchadzajucim clankom bolo o Pycovi niekolko velmi pozitivnych prispevkov. Skoda pan Liska, ze to tu necitate. Ale ked ste uz tu, mozete nam vysvetlit preco ludia mali minat za smsky za niekoho, kto nemoze pokracovat v sutazi ?

76
Monika
Reagovat

Mne taky nebude Farkas chybet, ale ta situace se mi nelibila. Budto mel zpivat a byt plnohodnotnym semifinalistou jako vsichni ostatni, nebo nemel zpivat vubec a byt nahrazen nahradnikem. Neni prece mozne, aby jeho fanousci hlasovali pro cloveka, ktery je predem tajne vyrazen. To povazuji za podvod.

77
Monika
Reagovat

Tomas je rekordman, nikdo jinej nedokaze behem jedineho dne, trikrat vymenit sveho favorita :-))) No ale to uz je klasika, na to jsem zvykla.

78
betty
Reagovat

Spousta lidí je tu že Štěpána překvapená, ale on byl od začátku soutěže dobrý a nikdy nic nezkazil. V téhle soutěži dám vždy na svůj úplně první dojem a buď ve mně přeskočí nějaká jiskra, nevím, jak to jinak popsat, a pak tomu člověku věrné fandim až do konce (Vlasta Horváth, Zbyněk Drda, Martin Chodúr – fandila jsem jim od prvního okamžiku, co jsem je viděla a slyšela) nebo ke mně nepřeskočí nic a pak se na SS nedívám, protože mě tam nikdo nezajímá, jako třeba vloni. Letos jsem trochu rozpolcená. Objektivně po prvních castinzích považuji za nejlepšího zpěváka Štěpána a nejlepší zpěvačku Veroniku V., která je snad ještě o malý fous před ním. Ale ze subjektivního pohledu je mi Veronika nesympatická. Štěpána mám moc ráda, ale o malý kousek přece jen víc Dana, i když zřejmě nevyhraje.
Takže moje ,,srdeční “ pořadí (už od 1. castingu): Dan, Štěpán. Nevím, čím to je, ale vždy mám favorita mužského pohlaví. Když bych měla volit dívku, tak Emmu.

79
Tomáš
Reagovat

Takže jo dobře, začínám fandit Slepčíkovi. Jestli bude dál zpívat jako včera, tak fakt jo. Mě se to fakt nakonec líbí, když sem si to pustil víckrát. Vzbuzuje to ve mě nějaké emoce a to třeba Emma nebo Veronika nikdy nedokážou.

80
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Tome, ty mě fakt bavíš :-D Kolik favoritů ještě vystřídáš, jen aby to Emma nevyhrála? :-DDD A když už tě tak uchvátil výkon Slepčíka, tak si to porovnej s tím, jak to zazpívala jedna z mála holek a snad vůbec jediná lolitka, které jsi kdy fandil: https://www.youtube.com/watch?v=lEh0SnQehr0 :-)

81
Tomáš
Reagovat

@J: SuperFinále Urban a Kovalíček tu někdo navrhl a mě se to líbilo. Mě už je vcelku jedno kdo z těch čtyřech kluků tam bude, hlavně chci klučičí SuperFinále a vítěze kluka.

82
Tomáš
Reagovat

@Monika: Mončo, já poslouchám výkony a na základě toho si utvářím názory. Takže klidně na někoho můžu změnit názor, když z toho cítím emoce, tak mě to hodně ovlivní. Ale neboj, vůbec to neznamená, že bych nefandil Štěpánovi. Tomu budu fandit taky. :)

83
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Vystřídám jich tolik, kolik jich bude potřeba. :D Sranda ale je, že se mě včerejší Daliborův výkon fakt něčím dotknul. Proč bych si to jinak pouštěl tolikrát? Protože mě to začalo bavit. To vlastně nemá s Emmou nic společného. Někdy mě něco úplně nezaujme na první poslech, ale čím víc si to pouštím, tím víc se do toho zaposlouchávám a zaposlouchávám… Pokud jde o Carly Rose – technicky asi byla lepší než Dalibor, ale mě se Daliborovo podání přece jen líbilo víc. :) Jinak máš ale pravdu, že jsem jí fandil ( i když v úplném finále s Tatem sem už přál výhru víc jemu ) a díky, že si mi ji připoměl. To byla moc krásná a roztomilá holka.

84
dolores
Reagovat

Alena ma u mna velke plus za vyber. Je to odvaha vybrat si song, ktory je tazke swingovat, spravne sa zosuladit s kapelou tak, aby to bolo dobre, aby to nebol trapas. A ked da nejaku svoju vlastnu verziu, moze to byt luxusne, ale aj pruser.:-)

85
Tomáš
Reagovat

A jinak nevím co se všichni divíte…..většina mých favoritů mi už vypadla, proto musím hledat náhradní favority, aby mě to vůbec ještě bavilo.

86
dolores
Reagovat

@Tomáš: ty ked zacnes niekomu fandit, dost rychlo nato vypadne, tak len Slepcikovi kludne fandi :-D ale nie, zartujem…ono to bude aj tou piesnou, urcite si nepamatas ked som pisala, ze je to velmi emotivna a cliva piesen, myslim betty pisala, ze ju ma ako zvonenie v mobile. Skus si pustit Marsa ako to spieva, kolko je tam emocii :-)

87
bezik
Reagovat

@Tomáš: Tomáši, to poslední je to, že bychom se divili …. :D :D :D

88
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Ok, já to beru, že se tě Daliborův výkon něčím dotkl, jen to působí trochu kontrastně k tomu, jak jsi nesnášel Haricha, který byl podobný typ (a imho vyzrálejší) :-D
A ohledně Carly, jsem rád, že aspoň jednu společnou favoritku-lolitku jsme měli :-) i když já jsem v té řadě přece jen o malý kousek víc fandil Beatrice, která vypadla sice hodně brzo, ale podařilo se jí dobře se etablovat a nyní jako Bea Miller na hudební scéně září :-)

89
bezik
Reagovat

@Jan Liška: Myslím, že ho pár lidí pochválilo. O kom se nemluví, ten je prostě dobrej ;-)

90
DJ Vlado
Reagovat

@Jan Liška: Až budou spolu v GF Emma a ViVi (tzn. to finále, které si já tak strašně přeju a které si Tomáš tak strašně nepřeje), tak Pycovi v rekapu poděkuju, že přinesl zpátky duch slovenské SuperStar :-D Co se týče Pyca, tak je letos v SS rozhodně o dost lepší než byl vloni v X Factoru, ale ta Adela mu pořád holt strašně chybí a nějaká Nováčková ji nenahradí :-/

91
dolores
Reagovat

Emme verim ocakavam nezne podanie a vetrim vrchol vecera. Prekvapuje ma, ze tu istu spevacku ma aj ViVi, ale tu som dost na pochybach, ci vystihne tu spravnu atmosferu…(tuzba, vasen, neha, sex…) inak 50 shades som docitala do polovice, dalej som nemohla a knihu niekomu darovala, hrozne povrchne….:-\ takze som nesla radsej ani do kina nato :-D Ellie je skvela spevacka, myslim, ze vyrazovo sa jej moze priblizit len Emma. A co ma Barbora ?

92
bezik
Reagovat

@dolores: Myslím, že BarBora má vztek ;-) :D

93
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Barbara má baladu z počátku této dekády, se kterou už zazářila jedna z našich společných favoritek :-) Jinak ohledně té duplicitní volby Ellie, jindy bych z toho měl strach, protože pravidlo duplicitní volby se už mnoha zpěvákům stalo osudným, ale tady si myslím, že Your Song má většina lidí spojený spíš s Eltonem (popř. s E. McGregorem) než s Ellie, takže jen málokoho napadne, že Emma a ViVi mají stejnou zpěvačku :-)

94
betty
Reagovat

@DJ Vlado: S E. McGregorem (Moulin Rouge) a ze SS s Martinem Kurzem! Ten ji zazpíval moc dobře a měl na to i patřičnou barvu hlasu.

95
anna
Reagovat

Pyco byl skvelej a rozhodne na me nepusobi jako namysleny frajirek. Je v pohode. A jak rapoval,to bylo cool. ViVi Love Me Like You Do? Tak na to se moc tesim. Hlasove by ji to sednout mohlo ale predstacit si to nedokazu.Urcite to zazpiva po svem a treba da alespon akustickou verzi, ktera by byla vic ke country. Pokud to udela lip nez origos, trefa do branky s touto pisni. Ve finale by chybet nemela,je uz taky nejak se SS vizualne jako postava spjata.

96
jab
Reagovat

@DJ Vlado:
Nebude mít Barbara něco od Alicii Keys?
Jinak s tou Rékou a 80′ – to vystihlo, jaký jsem z ní měl v minuýlch kolech pocit – jako bych slyšel zahraniční popovou zpěvačku 80.let, proto by mi Réka ve finále příliš nechyběla :-/.
Jinak bez ohledu na národnosti si přeji finále ve složení Emma, ViVi, Karolína, Barbara/Alena. Pokud se uplatní systém 2:2, tak dostane černého Petra asi Alena, což mi bude na jednu stranu líto, ale ViVi a Karolína by mi chyběly přece jen víc.

97
Scalex
Reagovat

@Jan Liška: Pyco si dlouhodobě drží svůj standard. Právě proto se divím, že ne a ne obdržet moderátorskou partnerku na své úrovni. Protože když jsou jeho moderátorské vstupy prostřídány vstupy modelky, která je přes veškerou snahu pořád víc modelkou než moderátorkou a která má přikázáno vidět jiskření i mezi flaškou Coly a Kindervejcem, tak to působí dost hrozně.

98
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Ještě ke Štěpánovi. Ai to bude teď můj hlavní favorit, ale nechápu velebení za tu SF píseň… Mně osobně to přišlo nudné, v podstatě velmi průměrné a nijak se mě to nedotklo… Osobně si myslím, že to byl i velmi špatný výběr písně (zejména pokud by šlo čistě o divácké hlasy) – nebyla tam co efektního co ukázat, žádné místo, kde by se mohl naplno otevřít – takové komorní to bylo pro mě… Jinak bude fandit Slepčíkovi. zaprvé je sympatický a za druhé je jediný kdo může zabránit, aby nevyhrál holohlavý recitátor landovského typu (rozsah, bojové sporty, holá hlava a buhví co dalšího…) nebo jedna ze zcela zbytečných dvou pionýrek (Emma a Vrubelová)…

99
Tomáš
Reagovat

Začínám si myslet, že se do finále nedostane Alena. Jak taky jinak, když jí přece fandím. :-) Pokud budou dvě češky a dvě slovenky, tak to tak asi fakt dopadne. Za Slovensko je bohužel jasná Emma, za nás Vrublová. Zbydou dvě místa. Pak už nedokážu moc tipovat, ale myslím, že nebudou zase tři češky, když teď postoupili tři kluci z Česka. Ono by to ale možná chtělo do finále i nějakou tu vyloženou antifavoritku, aby byl odstřel v prvním kole jasný a aby ještě nedejbože jako první nevyletěl z finále kluk ( zřejmě Pavol ). Prostě by to chtělo nějakou tu Šramlovou, Pavlíkovou nebo Pappovou. Tuhle roli by nejlépe splňovala Kasalová nebo možná i Slepčíkova sestra. Ale zase by to bylo na úkor kvality, je to těžké. Hlavně, aby v prvním finále nebyla dvojitá eliminace, čehož se obávám protože jinak bude letos SuperFinále ve třech. To vypadávání ve dvou nikdy nepřineslo nic dobrého – v ČHS2 byla poslední zbytečná Šramlová a svezla se s ní předposlední Janika Kolářová, která ještě možná mohla v dalších kolech něco ukázat. V ČSS1 v prvním kole byla poslední Nikoleta Balogová a svezl se s ní Puskailer, tam to teda jako v jediném případě dopadlo jakž takž že byli oba slabí, i když mě Pusík vůbec nevadil a klidně bych ho chtěl vidět dojít dál. Hned v druhém kole zase dvojité vyřazení – Ištvancová byla jasná a s ní se bohužel svezla Markéta Konvičková, té byla škoda. V ČSS2 v prvním kole Pappová a s ní technicky velmi dobrá Povýšilová. A největší katastrofa v druhém finále – vypadla Celeste a s ní Matej Piňák, o tom snad škoda mluvit. Toho byla věčná škoda a nebýt vyřazování po dvou, třeba by ještě pár kol vydržel. Z toho ohledu mám trochu strach kdo by to odnesl letos, kdyby v prvním finále vypadli hned dva. Já ale pořád počítám s tím, že bude nějaká divoká karta pro někoho ze Slovenska, pokud ve finále vypadne předčasně. Když ji nedali v semifinále, tak ve finále bude. A zase tím zasáhnou do celého hlasování. A to GF ve třech je taky dost možné, v Americe to tak mají běžně. Pak by asi ani nevadilo, že by na prvních dvou místech byli dva finalisté stejné národnosti – když by byl od sousedů ten třetí, ale prostě by v tom finále s nimi byl. V Hlasu to taky nevadilo.

100
Tomáš
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: Já Daniela na celkové vítězství vůbec nevidím. Emmu bohužel ano.

101
Scalex
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: hudba není jen Pavarotti – rozpřáhnout ruce a vytlačit ze sebe megasilný tón jak kráva. Zazpívat klidnou, tichou a přitom naléhavou píseň je hodně těžké. Ona není návodná, není to ta skladba s klasickou stavbou tišší sloka – hlučný refrén. Refrén jde jen v melodii o pár tónů výš a na razanci to nabere jen zlehka. A musí z toho kapat smutek a nostalgie. To není lehký úkol pro mladého kluka, který je jinak samé chechtání a pohodářský přístup. Taky je docela odvaha vybrat si skladbu, která není podbízívá lidem, kteří hudbě nerozumí – ano, ta skladba není prvoplánově efektní, což by mu u podprůměrně slyšících (myslím hudebně) lidí mohlo ublížit. Pokud do toho přesto jde, cením si ho i za tu odvahu.

102
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@Scalex: Nemusí být juchání, jsou krásné i tklivé písně, např. ona Candle nebo třeba Kristínka…

103
Monika
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: Tohle jsem ale psala v predchozi diskuzi, ze vyber Stepana je zly. Pisen, ktera je nudna, utahana, uspavacka, neda se na ni moc ukazat. Rozhodne to neni zadna melodie se silnym refrenem a masivnim utokem na hlasy divaku. Doufam, ze si priste vybere vetsi flaky. Taky bych byla rada, kdyby dosel do kola ceskych a slovenskych hitu, zni strasne dobre v cestine.

104
DJ Vlado
Reagovat

@jab: nn. nic od Alicii Keys to není :-) zpěvačka, jejíž píseň bude Barbora zpívat, měla na počátku této dekády dva velké hity, z nichž ten mladší je filmová píseň, ale Bára bude zpívat ten starší :-)
Já naopak u Réky cítím jako u jediné z holek potenciál na rockovější písně (v duetu mi dokonce vzdáleně hlasově připomínala GG), už proto bych ji do finále bral :-) To by mě docela zajímalo, které osmdesátkové popiny ti připomíná? Zpěvačka, jejíž píseň bude zpívat, je z kategorie funky/soul a když před třemi lety koncertovala v Bratislavě, tak předskokankou jí byla má bohyně Monička :-) I když podle playlistu, který mi Pepe poslal, by měla Réka zpívat cover-verzi od jedné mladé zpěvačky, jejíž jméno jsem slyšel poprvé v životě :-D
Jinak po castingu jsem měl jasnou holčičí Top 4 Emma, ViVi, Karolína a Alena, která se mi po SuperVýběru rozšířila na Top 6 o Réku a Barboru, proto doufám, že ta Top 4 vyjde z téhle šestky :-) Emmu a ViVi chci ve finále určitě (a obě tam s velkou pravděpodobností budou) a ze zbylých čtyř by mi nevadily kterékoliv dvě, i když zajímavější hlasy mají imho Alena a Réka (i když Karolína a Bára jsou zase větší kočky :-D), ze zbylé čtyřky tam může zasáhnout pouze Sabina (imho pouze kvůli bráchovi), kterou bych ale já nepostrádal :-/ u Veroniky D., Melindy a Nikol vidím šance zcela minimální (u Nikol v to i doufám, ta by mi tam jako jediná vyloženě vadila) :-)

105
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Tak tady se shodneme…..tvoje TOP4 i TOP6 jsou i moje… :)

106
Monika
Reagovat

Jsem jeste zapomela na Cmorika, asik proto, ze jsem se zdesila a radsi si odbehla. takovej ksicht se hned nevidi, je cim dal osklivejsi, mi ho bylo az lito, ze nebyl obdaren lepsi vizazi, strasna tragedie, je tak osklivej, az je pro me smesnej…

107
Fialka09
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado, s tou Bárou mě napadla Christina Perri – Jar Of Hearts…?

108
J
Reagovat

Aj mna napadla Christina Perri u Basky.

109
J
Reagovat

@DJ Vlado: Chaka Khan??? a Reka

110
J
Reagovat

U Basky ma napada aj Adele.

111
DJ Vlado
Reagovat

@Fialka09: bingo :-)

112
DJ Vlado
Reagovat

@J: jj. je to Chaka Khan :-)

113
J
Reagovat

@Scalex: Ono by bolo treba poriadny konkurz na moderatorku a nie hladat na nespravnych miestach. Ved plno sa ich nachadza len tak medzi ludmi, nejaky studenti na vysokych skolach (specialne zurnalistiky), ktori mozu mat talent na moderovanie. Ja samo som videla plno zabavnych videi z moderovania (dost vtipneho a vystizneho) rodinnych oslav (napr. syn otcovu 50-tku), alebo zo stuzkovych (a bolo to ozaj trefne). Mne samej utkvela jedna stuzkova, ked jedno dievca a jeden chalan moderovali program na stuzkovej (celkom mi to pripomenulo Pyca s Adelou). Ludia sa zabavali.

114
Mila2
Reagovat

Monika: Cmorík předně nádherně zpívá.. a ty Tvoje komenty o tom, jak vypadá, jsou hodně mimo mísu a řekla bych, že do téhle diskuse nepatří

115
J
Reagovat

@DJ Vlado: Ja som si na ten koncert v Blave ani nespomenula, kym si nespomenul Moniku. Este keby si pridal Kasencakovu a Mecocha. Tak by mi to ovela viac napomenulo. A piesen asi neprezradis.

116
Mila2
Reagovat

asi půjdu hodně proti proudu, ale oproti Zorce se mi Jitka Nováčková líbí víc, resp. méně mi vadí. Dejme jí čas, třeba se chytne.. Zajímalo by mne, zda ji ty rozhovory někdo píše, či to potí ze své hezké hlavinky….

117
Monika
Reagovat

@Mila2: To se pletes, vzhled do showbyznysu patri vic, nez si myslis. No a nadherne zpiva, to je vec nazoru :-)))) Pro me to je kral nudy a bezemocniho zpevu. Nastesti se u nas ne a ne prosadit, takze me to ani netrapi.

Bara ma super song, hrozne se na ni tesim, to je vyber do semifinale a utok na halsy divaku.

118
J
Reagovat

@Monika: Aj mna napadlo, ze ma lepsi nez taka Reka. Ale vobec, tu asi budem suhlasit s Vladom, ze dievcenske SF bude oproti chlapcenskemu asi hudobnou lahodkou. A aj ten New York moze byt alternativne podany Aleninym hlasom. To urcite nebude klasicky SINATRA. Viem, ze to nebude atraktivne pre masy, ale ked to nezvrza + ma na svojej strane Haberu.

119
DJ Vlado
Reagovat

@J: Tu píseň zpívala jedna finalistka britského X Factoru před dvěma lety v prvním finálovém kole :-)

120
J
Reagovat

@DJ Vlado: Tamara Foster – Ain´t nobody??? Boze Klara sa zasa nevyhne kritike ohladom starych piesni. K Reke mi to sedi, je to take ako Danova piesen medzi uspavackami.

121
DJ Vlado
Reagovat

@J: jj. je to Ain´t Nobody :-)

122
J
Reagovat

A na Kaju Pribylovu by napoveda nebola. Dufam, ze nam nezaspieva ID Demons (moju topku od nich)?

123
jab
Reagovat

@J:
Karolíně bych dal něco, kde je třeba výrazný přednes – klidně nějaký energičtější indie rock/indie folk, jakoby byli třeba ti Of Monsters and Men :-).

124
DJ Vlado
Reagovat

@J: Karolína bude zpívat píseň od britského zpěváka, u kterého hodně často zmiňuju vizuální podobu s českým hercem, a od něj píseň, která letos zněla dost často na castingu :-)

125
J
Reagovat

Ed Sheeran – A team or Thinking Out Loud?

126
jab
Reagovat

@J:
Nebo I See Fire

127
Ája
Reagovat

@DJ Vlado: I see fire?

128
J
Reagovat

Tie dievcata maju ale super vybery. Ja uz sa riadne tesim na nedelu. Tam to bude hustyyy. Ktora to pokazi alebo bude nevyrazna ide domov.

129
J
Reagovat

Tak Alenka a New York sa asi inspirovala asi od Lizy Minelli a jej verzie.
https://www.youtube.com/watch?v=GxAnLJwsxII

No nuda teda v nedelu nebude. A ak kazda bude spievat nefalosne, tak to bude super.

130
yeey
Reagovat

Wau, predpokladam, ze Vlado potvrdi I See Fire pro Karolinu, takze dalsi super vyber :-))) v nedeli to vypada na fakt super show…. i Ain’t Nobody je fajn!!

131
J
Reagovat

@yeey: A to si pozri verziu Lizy Minelli, co asi zaspieva Alena. Radsej obetujem Noakovu, Slepcikovu a aj Pribylovu, ale za Cesko tam chcem jednoznacne taky alternativny zivel ako Alena, potom tie finalove kola budu to prave orechove.

132
Monika
Reagovat

i see fire by se ke Karoline hodil, stejne nudnej a nevyraznej song jako ona. No zatim u me vede na vyber Bara.

133
bezik
Reagovat

@J: Jo „alternativy“ se ti zachtělo ??? Jen počkej, on už ti to JUDr vysvětlí, že není nic odpornějšího … :D :D
Ale jo, taky bych si přál Alenku, když už mi vyrazili Marušku, jenže se obávám že dorovnají národnost a postoupí je jedna Češka, což bude asi Vrublová :(((

134
Monika
Reagovat

Vrublova ma vyhodu, ze svou vlezlosti a slunickovanim oslnila trubku Martu a je takova hodna pionyrka, vylozene vyhra pro televize, takova poslusna holka :-))) Takze ta to ma bohuzel jiste, i kdyby nevydala ani hlasku. Ovsem ja bych chtela videt vysledky od divaku, mozna by dost lidi bylo prekvapeno… Nejak si vnitrne myslim, ze to nebude tak snadne pro ni…Uz ted ji i na FB slusne slape na paty Alena s Barou.

135
Mila2
Reagovat

bezik: nestraš… já doufám, že Vrublová nepostoupí.. Ted vůbec nevím, jaké národnosti děvčata jsou, ale pro mne by bylo přijatelné, aby postoupila Emma, Barbora, Alena a Karolína

136
bezik
Reagovat

@Mila2: Emma a Barbora jsou Slovenky. Emma je sice žánrově mimo mě ale zpěvačka je dobrá, o tom žádná. Alena je pro mě zdaleka nejsympatičtější osůbka, Karolína má nejlepší figuru ;-), takže jo, tyhle tři by mohly. Z těch dalších už mě nic nechytlo.

137
Jai Kudo
Reagovat

@Mila2: Obávám se, že doufáš zbytečně. Emma dostane postup od diváků a Vivi pošlě dál poroty. Taky bych rád viděl postupující Karolínu, ale po minulém ataku od Habery ji porota dál nepustí. Alena ani Barbora by mě jako postupující nevadily…. ale Karolíny bude tak jako tak škoda…. Jestliže připadá nudná a nevýrazná Monice, která adoruje totálně unylého a slimákovitého Drdu, tak je to OK :-D

138
yeey
Reagovat

@Jai Kudo: taky si myslim, ze to ma Karolina u poroty spocitany, obzvlast kdyz sem to videl u kluku, kde byl projeven doslova absolutni nezajem o SF vykon… Habera si mozna jeste trosku zareje a s gustem ji posle domu :-D

139
Monika
Reagovat

ja si myslim, ze habera je dostatecny profik, aby tohle dokazal oddelit. karoliny problem je imho ten, ze ma absolutne nerozeznatelnej hlas a neni nicim vyjimecna, takovych holek je v kazdem roce nekolik. Alena ma podstatne zajimavejsi barvu hlasu, i jako osobnost je zajimavejsi. veronika je zase lepsi hujerka. kdyby bylo po mem, tak bych uprednostila Karolinu pred Vrublovkou, ale porota imho bude mit jiny nazor.

140
J
Reagovat

@bezik: Ja to velmi nechcem. Alena bude pre zivaky ovela lepsim prinosom. Ja osobne by som obetovala aj Vivi. Navyse Habera ma Alenku rad. Iste vsetko bude zavisiet od vystupeni v nedelu. Alenka by s tym New York mohla ist kludne 9. pred Emmou. Na zaciatok by som poslala Kasalovu (este sice neviem co spieva, Vlado by mohol dat tip a aj na Slepcikovu, nech to mame pohromade). Nech to bude 2:2.

141
Jai Kudo
Reagovat

@yeey: V roce 2011 se v SS objevil chlapec jménem Noah Ellenwood, který se stal okamžitě miláčkem –náctiletých (mým teda ne!). Ale vypadl (na rozdíl třeba od podobně zařazeného Haricha) neočekávaně hned v semifinále. Ne proto, že by mu diváci poslali málo hlasů! On jediný (resp. jeho otec) odmítl podepsat smlouvu, protože se mu nelíbilo, že obsahovala odstavec, že (mimo jiné) musí podepsat smlouvu s agenturou, kterou mu určí vlastník licence, tedy Nova! Nova a její manipulace za posledních pár let zničili a neuvěřitelně degradovali Superstar!!!! A na co mají porotci celou dobu v uších sluchátka? Habera to někde na Slovensku řekl jasně – dostávají pokyny od štábu Novy…..jaké asi?

142
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: I kdyby to byla pravda, tak na Haberově názoru asi dost málo záleží……

143
betty
Reagovat

Jen chci podotknout, že New York je velice těžká píseň, náročná na intonaci a na správné frázování…

144
J
Reagovat

@betty: To netvrdim. Ale Alenka asi vie co s nou. U nej sa necaka na postup z 1. miesta, ale cez porotcov. Zalezi aj na tom skrateni, kedze im tie piesne skracuju. Myslim si, ze starsie rocniky asi dokonca aj potesi. Co ak SS pozeraju aj 50 a viacrocni.

145
dolores
Reagovat

a ja si zase myslim, ze Karolina, ak bude mat dobre vystupenie (staci lahky nadpriemer-ma nato dobry song), sancu na postup ma, a to prave preto, ze postupil Pavol. pre zvysenie divackeho napatia totiz niet nad vypadavaci rozstrel medzi tzv. milostnou dvojicou… :D
druha vec je, ze Karolina ma pribeh, ktory od momentu neprihlasenej pizzarky v kastingu, kontinualne pokracuje sebaistym hodnotenim svojho spevu v divadle, rodiacim sa vztahom ku kolegovi, az po Haberovu sprchu v Dlhej ceste. to, ze po duetach aj sama uznala, ze nie je hlasovo vynimocna, uz zaniklo v zaplave dalsich zostrihov…(tym mi dokazala, ze je v sebahodnoteni triezva, a nema o sebe az taku vysoku mienku ako sa zdalo)
okrem toho jej look sa pred kamery hodi…. takze ja myslim, ze tato story neskonci v SF, ale niekde v prvych kolach finale ako som spomenula v rozstrele s Palom. :// pre mna Karolina lepsia a zaujimavejsia volba ako ViVi.
mozem sa samozrejme aj hlboko mylit a jej medializacia sa skonci tu… http://tn.nova.cz/clanek/jiskreni-v-superstar-s-kym-skoncila-krasna-pizzarka-ve-virivce-fotky.html?utm_source=bleskcz&utm_medium=article_box&utm_campaign=detail#g_513646

146
zuza
Reagovat

To je tedy sranda , porota vybere ty nejhorší zpěváky, ze kterých nikdy nic nebude !

Poslouchat ty řeči těch dvou podprůměrných porotkyň je tedy síla . Pravdu měl nyní
hlavně Soukup , Jandová už mele nesmysly . Ty co zpívat umí a jejich projev má profesionalitu, tak ty
vyřadí !!!! že by se stávající pěvecká garnitura bála konkurence ?????

147
betty
Reagovat

@Jai Kudo: Nevím samozřejmě nic o tom, že jeho otec odmítl podepsat smlouvu, ale na Noaha Ellenwooda si pamatují dobře. Výhodou pro něj bylo, že měl zajímavou barvu hlasu, byl sympatický až roztomilý a samozřejmě uměl výborně anglicky. Ale dál se nedostal oprávněně, protože občas zpíval i falešně. Mně osobně se líbil i jeho výběr písní, ale neměl na to být v SS mezi top.

148
zuza
Reagovat

@Scalex:
Je vidět, že zpěvu vůbec nerozumíš! Zpěv je hlavně o technice zpěvu a tu umí málokdo a rozhodně
se s ní nerodí .Pavarotti nic netlačí …to je právě ta technika. On nepotřebuje mikrofón na rozdíl od
většiny českých údajných hvězd . Ty si mikrofón strčí až do krku, aby byli slyšet , bez něj je neuslyší
ani druhá řada . Ten kdo má techniku pěveckou je teprve hvězda – př.Špinarová , Dasha, Chodúr,Matuš, Gott. Ale porota sama zpívat neumí, takže nikdy nevybere lepšího než je ona sama – to je v Česku
normální !

149
Mila2
Reagovat

Mně se Karolina taky líbí, je přirozená, hezká (a vzhled je velmi důležitý, že Moniko :-)) a zpívá taky obstojně. Rozpoznatelná barva hlasu? Taková Debbie ji třeba měla a co ji to bylo platné. A ten příběh – jak ten prvotní – s pizzou – tak náznak vztahu s Palom.. Nova a Markiza by byly hloupé, kdyby tuhle holčinu neposlaly dál.
Naproti tomu Vrublová. Někdo tady říkal, že už v nějaké soutěži byla, pokud ano, já jsem si jí nevšimla. Nesnáším lidičky, co melou o svém feelingu a svém pojetí hudby. Posluchač a divák to buď sám vycítí nebo to tam není. Je určitě šikovná, to ano, ale ten její upřímný výraz a snaha za každou cenu dokázat, jak moc je jiná… za mě prostě NE

150
Mila2
Reagovat

a s tím feelingem… koukám na Emmu a vím, že tam to je..
koukám na Báru a to samé.. a nemusejí o tom v každé druhé větě pindat

151
DJ Vlado
Reagovat

@jab: @Ája: @yeey: bingo, je to I See Fire od „dvojčete Matěje Hádka“ :-)

152
dolores
Reagovat

@betty: suhlasim. je to klada, Alena bud zaziari, alebo zhasne.. velmi zalezi, ci si ju Habera, ak ju bude dalej chciet obhaji medzi kolegami a stabom
betty, rada spievas? ja sa uz dlhsie pokusam nejako uchopit ten song, ale je to tazke jak svina :DD https://www.youtube.com/watch?v=s8lPbGlWd8A

153
J
Reagovat

@DJ Vlado: Ty Vlado dopln nam skladacku, prosim. Piesne Sabiny Slepcikovej a Nikol Kasalovej. Vdaka.

154
betty
Reagovat

@dolores: Nebuď skromná, Dolores. Jestli se byť i jen pokoušíš zpívat tuto píseň, musíš na tom být dobře.
Pro fanoušky Aleny: Skladba New York je sice opravdu náročná, ale ono stejně spousta diváků ani nepozná všechny případné chyby. Vzpomeňte si na Sammera… Záleží na porotě, jak se v tom moc budou pitvat.

155
dolores
Reagovat

@zuza: asi si scalexov prispevok celkom nepochopila…samozrejme technika je potrebna, ale musi byt k nej aj nieco navyse, tz. dobry spevak je aj ten, kto navonok nudnemu songu dokaze vdychnut zivot a urobit z neho dychberuci flak :)

@Mila2: pozeram, ze sa tento rok dost zhodujeme :) (teda az na Cmorika, ale ten nastastie nesutazi)

156
dolores
Reagovat

@betty: ee :) sice sa pokusam, ale uz nam poutekali vsetky mysi.. :DD to nie je skromnost, ale kruta realita ://
inak ja by som od Aleny skor ocakavala, ze si vyberie v SS obohrany New York od Alicie Keys. stale sa neviem spamatat zo toho, ze ma tuto skvelu vykopavku :) som zvedava ako nato zareaguje sucasna Vytiskova :))

157
DJ Vlado
Reagovat

@J: Sabina má jeden z největších hitů zesnulé legendární zpěvačky z filmu, kde si ta zpěvačka zahrála, ale jelikož v tom filmu zaznělo víc jejích hitů, tak napovím, že ta píseň má shodný název jako jeden z hitů druhé neznámější švédské popové skupiny :-) Nikol má píseň slavné americké r´n´b divy, která ale nepatří úplně k jejím top hitům, ač by se to podle názvu písně mohlo zdát :-) Ještě po úplnost doplním Veroniku D. a Melindu – Veronika má britskou zpěvačku, které je postavou podobná, a jeden z jejích největších hitů (v talentových soutěžích možná ten vůbec nejprovařenější), a Melinda píseň britské indie kapely s delším názvem a ta píseň je jen promo singl :-)

158
bezik
Reagovat

@dolores: Klára bude reagovat palbou z lehkých ručních zbraní ;-) :D

PS. myším strašnej zpěv nevadí, já mám povoleno zpívat jen v sebeobraně a stejně, můžu halekat jak chci a myš si sedí a žere zbytek chleba . Spíš máte doma vostrýho kocoura :D

159
Anna
Reagovat

Abych vám pravdu řekla, tak pro mě se Emma ještě neukázala.. je sice roztomilá, ale to je asi všechno. Hlasově nevyzpívá mi přijde nic moc a zatím zpívala jen písničky na pár tonech. Adele zkazila a přitom to byla asi nejjednodušší písnička, co tam měli na výběr. Ted čtu, že má Your song.. další písen, co má pár tonu a jasný, zas pojede na city.

160
Ája
Reagovat

@Anna: Já to mám podobně, Emma je sympatická, hezky zpívá, ale není pro mě favoritka. Spíš se bojím, že mě za chvíli začne nudit, jako se mi to vždycky stávalo u zpěvaček, které zpívají něžným hláskem. (čímž neříkám, že musí ječet jak na lesy jako Kasalová)

161
Anna
Reagovat

@Ája: mě spíš přijde, že si měla počkat na Hlas Česko Slovenska. kde jde o hlas.. ale tady ta soutěž je přece spíš (nebo by měla být) o zpěvákovi, který uzpívá snad fakt všechno…přece nechtěj aby ty soutěže splývali a v tom byla superstar bezvadná

162
Leandros
Reagovat

@Anna: Člověče, ty tý Vrublový vážně děláš medvědí službu. Musím se smát.

163
Mila2
Reagovat

dolores: nejsem fanynka Cmoríka, nesledovala jsem ho v Superstar, myslím, že soutěžil ve slovenské. Jen jsem zastřihala ušima, když kdysi Habera řekl Petrovi Ševčíkovi, že zpívá stejně dobře jako Cmorík, či tak nějak. Mám ráda písničku Angels od Robbieho W. a když porovnám, jak ji dal Petr Ševčík a Cmorík, tak prostě Cmorík to dal lépe, aspon pro mne.. a dotklo se mi, jak nevybíravě ho Monika napadla kvůli tomu, jak vypadá, toť vše

164
Rick
Reagovat

Inak som zvedavý na pódium pre finále. Veľmi si želám aby sa vrátila tá pompéznosť zo SHS 3 a ČSS 1.

Btw n Fb ma vydesili komenty pod fotkou báb. Je tam až príliš mnoho priaznivcov Slepčíkovej. Začínam sa báť aby nezačala ohrozovať predné priečky v hlasovaní.

165
Mila2
Reagovat

a když už jsme u toho Cmoríka, tak se mi taky moc líbí v tomto, kde zpívá s Miro Šmajdou a Chodúrem… a řekla bych, že zpívá ze všech tří nejlíp.. a to nedám na Mira Šmajdu dopustit :-)https://www.youtube.com/watch?v=eYTeiDsBhmY

166
J
Reagovat

@Rick: Lahka pomoc. Treba v nedelu poslat sms-ku a nie jednu Emme. Iba ona jedina ma na porazit ju v prvenstve (myslim Slepcikovu sestru).

167
J
Reagovat

@DJ Vlado: Tak hadam song pre Sabinu Whitney Houston z Osobni strazca movie a Nikol si zaspieva Mariah Carey?

168
Johana
Reagovat

@Mila2: já si tu poznámku Habery pamatuji, protože mě pak začal Cmorík zajímat. Habera řekl Ševčíkovi něco v tom smyslu, že to nebylo až tak špatné, ale intonačně čistě to zatím slyšel zazpívat krom R.W. jen Cmoríka, který má stoprocentní sluch.

169
J
Reagovat

@DJ Vlado: V. Danisova zeby Adele?

170
Fialka09
Reagovat

@DJ Vlado: Ha, možná jsem vyřešila tvoji hádanku ohledně Sabiny – Whitney a Run to you?

171
J
Reagovat

@DJ Vlado: Vari Rolling in the deep? – Danisova?

172
J
Reagovat

@DJ Vlado: Zeby Sabina Queen of the Night – Whitney Houtston?

173
J
Reagovat

@DJ Vlado: Zeby Kasalova Hero?

174
Fialka09
Reagovat

@J: To mě nejdřív napadlo taky, ale Roxette mají Queen of the rain, takže bych to právě typla na to Run to you. Jestli teda nejsme obě úplně vedle :-)

175
Rick
Reagovat

ale prosím vás DJ Vlado nás tu len naťahuje je jasné, že Slepčíková tam v nedeľu strihne Dancing Queen s brutálnou choreografiou.

176
DJ Vlado
Reagovat

@J: Sabinu jsi uhádla (teď jen ještě který song? z toho filmu pocházejí hned 3-4 velké hity), Nikol ne, má mladší divu :-) Veroniku D. jsi rovněž uhádla :-)

177
J
Reagovat

@Fialka09: Tiez si to myslim, ale ona to nevyspieva. Nema az taky dobry hlas. Inak dobry vyber. Tie dievcata maju fakt skvele piesne v porovnani s chalanmi.

178
J
Reagovat

@DJ Vlado: Sabina Run to you. Nikol a Beyonce ?

179
notickas
Reagovat

Kde najdu, co budou holky v SF zpívat? díky

180
J
Reagovat

Zeby Nikol HALO alebo If I were boy?

181
DJ Vlado
Reagovat

@Fialka09: bingo :-)

@J: bingo :-)

@J: bingo :-)

182
DJ Vlado
Reagovat

@J: nn. je to méně známý singl :-)

183
J
Reagovat

@DJ Vlado: Nikol a NENAHRADITELNA? Tot je otazka?

184
DJ Vlado
Reagovat

@J: A ještě napovím, že v názvu té písně je část názvu jedné české politické strany :-)

185
DJ Vlado
Reagovat

@J: nn. tahle to taky není :-)

186
J
Reagovat

@DJ Vlado: Sweet dreams??? (..SD)

187
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: Love on the top?

188
DJ Vlado
Reagovat

@J: nn., ale když si vezmeš ročník, kdy bylo Sweet Dreams vydáno, tak dáš dohromady kompletní název té strany :-)

189
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: bingo :-)

190
J
Reagovat

@DJ Vlado: A ja mam tu piesen Love On Top celkom rada. Iste nepocuvam ju stale. Predpokladam, ze sa Nikol bude predvadzat, takze by mi nevadilo, keby isla totalne prva aspon by som si odskocila pripravit nieco na pitie.

191
yeey
Reagovat

@J: Ale dobry pro volebni slogan… SD, sociální demokracie-sweet dreams! (or a beatiful nightmare…..)

192
J
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado a ta indie group je rockova pre Melindu, lebo tu sa nejak nechytam.

193
DJ Vlado
Reagovat

@J: Ta skupina dělá takový artpoprock a má v názvu jméno své zpěvačky :-)

194
J
Reagovat

@DJ Vlado: Vystrel na slepo FLORENCE AND THE MACHINE?

195
DJ Vlado
Reagovat

@J: bingo :-) píseň je ale méně známá, byl to pouze promo singl :-)

196
bezik
Reagovat

@J: Florence by se mi moc zamlouvala ale ta se nikdy neřadila pod indie kapely.

197
bezik
Reagovat

@DJ Vlado: Jako fakt Florence ??? :-o

198
radek
Reagovat

DJ Vlado – Mě děsně těší že ty jako odborník máš úplně podobnej vkus jako já – laik. Mám podobné preference. Kdybych teď se rozhodoval bavil by mě postup Emmy, ViVi, Reky, BArbory, ale může se to změnit podle výkonů SF. Každopádně mám obavu, že porota bude tlačit Nikol. Přijde mi jako miláček poroty.

199
J
Reagovat

@DJ Vlado: Over the love?

200
J
Reagovat

@radek: A ja by som brala Alenu, Emmu, Reku a Vivi.

201
radek
Reagovat

@J: :-) :-) To je potěšující, že můj vkus mže být obdobný mezinárodně:-) :-) Ale tipuju jiné postupující. tedy Emma a ViVi myslím to mají jasné, ty postoupí, ale netuším kdo bude dál, trochu si myslím, že bohužel Nikol má nakročeno od poroty.

202
J
Reagovat

@radek: Ale Alenka to ma ovela lepsie. Sam Palo Habera ju dost ceni. Len si vezmi komenty z divadla a z duetov. Navyse ak jej vyjde ten NEW YORK od Sinatru. Tak to bude parada. Mohla by ist 9. pred Emmou a navyse tak nejak v nohavicovom kostyme alebo vo fraku aj ked to nie je velmi zenske. Ale bolo by to super k tomu songu.

203
radek
Reagovat

@J Pokud by od poroty postoupila Alena, možná by už nepostoupila ViVi. Dvě blondýny z Česka by asi porota nedala. Možná to zní povrchně ale kritéria produkce někdy jsou povrchní:-) Takže nakonec ViVi asi bude dost ohrožená. Jiná věc by byla kdyby ViVi postoupila od diváků ale to si myslím, že spíš postoupí Emma. Ale neviděl jsem žádnou anketu…

204
J
Reagovat

@radek: Ale to by uz aj Reka bola ohrozena. No 3 blond girls uz tutovo nie, vsak?

205
Prochor
Reagovat

Tomáši, nic si z toho nedělej.
Já taky fandím Danovi ale minule to dost podělal. Takže taky možná změním názor.
Každopádně nás čeká semifinále děvčat a jestli pišťuchy pošlou dál Slepčíkovou kvůli bráchovi na úkor některé z trojice Emma, Alena a ViVi, budu dost zklamaný.
Holky čeká stejný stres jako kluky – úmrtnost 60% svazuje hlasivky a demotivuje.

206
DJ Vlado
Reagovat

@bezik: jj. je to Florence :-) a jak bys ten jejich styl definoval? :-D

@J: bingo :-)

207
bezik
Reagovat

@DJ Vlado: Nevím :D Florence je nezaškatulkovatelná, míchá řadu stylů, ale indie by mě fakt nenapadlo. Což ale neznamená, že nějaký publicista ji tam v zoufalství nešoupne , držíc se teze když nevím co to je, je to indie :D Kdybych musel pod namířenou hlavní kulometu tak snad Art rock, ale kroutil bych se u toho jak had ;-)

208
Ally
Reagovat

Tak já se taky začínám na holky těšit :) Emma, Alena..

@ dolores ..
50 shades of grey ..jsem se ani nepokoušela:) ..ale soundtrack poslouchám často..dobré ..třeba Annie Lenox, ale to ted nevim, kdo by mohl dát..a další uspávačka:)a to jen tak..

jeste k Slepčíkovi..vůbec pro mě taky nebylo špatné ..jenže to není fer k ostatnim,,on hraje jinou soutěž jakoby..a jeste když ho porota srovná s Majklem Jacksonem , to se hlasy jen hrnou..
my asi nikdo nejsme jeho cilová skupina..holčičky 6-10 let ? takže můžeme se divit..můžeme s tím nesouhlasit ..a to je tak všechno co můžeme :)jo este posílat hlasy jiným aha…)
jako já jsem taky měla v deseti letech Pavla Hornáka plakát v pokojíčku:)..když ho tu Vlado zminoval..ve 12 už bych se k tomu nehlásila..
a tahhle skupina je diky baby boomu dost silná, nesleduju ale dira na trhu v tehle oblasti ? Mišík je pro starší ? takže může kluk i zabodovat po soutěži

a Slepčikova segra,,chudák ani nemá jméno pomalu :) je muy simpática..:) takže může i teoreticky jet dál..a oslovit i „starší “ publikum s Whitney Houston..pokud by se teda porota ehm ehm řídila hlasováním..

209
Tomáš
Reagovat

@Ally: Pojem Slepčíkova ségra už bude za chvíli stejně zavedený jako Stiflerova matka. :D

210
Tomáš
Reagovat

Jinak se tu dost řeší dívčí semifinále, mě je to ukradené. Emma a Veronika mě absolutně nezajímají a nechápu co na nich koho tak bere. Pro mě to bude rozhodně o dost nudnější než to klučičí, jediné co bude napínavé bude vyhlašování postupujících ( i když kdoví jestli při jasném postupu Emmy přes diváky a Veroniky přes porotu ), zajímavý tak bude jen boj o dvě poslední postupová místa. Když je jasné, že ty dvě pionýrky ve finále bohužel budou, tak doufám že nepostoupí i Karolína. Třetí pionýrka už by na mě byla fakt moc. Snad to bude Alena a k ní klidně Slepčíkova ségra a nebo nějaká slovenka. Asi Réka nebo Barbora…a nebo klidně i Nikol, ať je Vlado aspoň trošku naštvanej když už tam bude mít ty svoje dvě krasavice. :D

211
jab
Reagovat

@Tomáš:
Co to probůh máte s těma pinoýrkama? :-D To zas někdo vypustil nějakou ptákovinu a dav se toho chytil :-DDD
S tou Emmou a Veronikou…já zas někdy nesdílím tvoje favority a nemám potřebu to řešit ;-).

212
Tomáš
Reagovat

@jab: Vymyslel to Kalina, ale náhodou je to přirovnání docela trefný. Já už tyhle dvě v SuperStar přímo nesnáším a už bych to nekonečněkrát víc přál Slepčíkovi aby to vyhrál on a ne Emma. Jenže Slepčík to nevyhraje, dopadne jako Sámer nebo Kukačka – ze začátku velký favorit, ale postupně bude oslabovat a skončí podle mě maximálně na třetím místě. Vlado se zase bude radovat, jeho povinná četba to má v kapse. Už mě to vážně ani trochu nebaví jak se historie neustále opakuje.

213
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Nic ve zlém, vážím si tě, ale už to podle mě trošku přeháníš :-) Chápu, že Emma ani Verča nejsou tvoje favoritky a bojíš se, že budou ohrožovat tvoje favority, ty „pionýrky“ bych ti odpustil, protože jsi tento výraz převzal od JUDra, ale napsat „nechápu co na nich koho tak bere“ mi přijde už jako nerespektování názorů druhých, což mě u tebe dost mrzí :-/ Nikdo tě přece nenutí, abys jim fandil, ale chtělo by to trochu tolerance k názorům druhých :-) Já jsem taky třeba nechápal, co kdo viděl na Tejkalovi, ale neměl jsem to tady potřebu stokrát rozebírat, prostě někoho zaujal, mě ne, tečka :-) A tu tvoji škodolibost s Nikol radši nebudu ani komentovat :-D

214
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Že něco nebo někoho nechápu ještě neznamená, že to nerespektuju.:) A myslel sem, že tahle diskuse je o tom, aby mohl člověk vyjádřit svůj názor. Já to fandění tobě ani nikomu jinýmu neberu, klidně jim přece fandite, jen to prostě nechápu no. :D Když už se tu takhle rozebírá to dívčí SF, tak sem jenom napsal co si o tom myslím já. S Nikol to ale byla škodolibost, to máš pravdu.:D

215
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: OK, beru, že nechápat a nerespektovat je rozdíl :-) Já už jsem holt asi přecitlivělej, k oběma holkám už navazuju osobnější vztah a do Emmy jsem se dokonce už zamiloval :-D proto jsem se nechal tak unést :-)

216
J
Reagovat

Tak ja sa na rozdiel od Tomasa tesim na dievcenske semifinale. Dievcata maju slusne piesne. Najviac sa v tomto pripade tesim na Alenku a to z 2 dovodov: jednak ako z dievcat a najma cz jej najviac fandim, proste ma zaujima, taky maly teenage zivel a na druhej strane som zvedava ako sa popasuje s tou piesnou. Tu sa skor bojim, ze Klara bude komenty k starsej piesni. Pri Alene radsej nech nechaju hodnotenie na Haberovi a Soukupovi. Mne sa zda, ze Klara ani nema pravo kritizovat vek piesni. Ved aj to publikum doma pri televizoroch je roznorode. Napr. 10 r – 70 r(mozno to prehanam). Tak nech si kazdy pri tych 10 piesnach pride na svoje.

217
J
Reagovat

@DJ Vlado: Inak Vlado som si vsimla aj u Emmy sa mnozia negativne komenty na fb. Ale to je asi normalne. Ohladne Emmy v GF s tebou by som aj suhlasila aj ked ja by som tam radsej videla Pala. Ale Vrublovu, to uz by bolo vela. Mne uz by sa v takom pripade pacilo dievcenske GF Emma/Alena, ale ovela radsej by som bola zmiesanemu GF Emma/Stepan, aby si prisli na chut aj ti ktori fandia chalanom. Ja len dufam, ze Slepcik tak daleko nedojde.

218
Mila2
Reagovat

Možná jste to sem už někdo dával, ale Emma hrála v klipu Chinaski…. tu sedící dívku u baru.. pořád jsem čekala, že se zvedne a něco udělá, ale slušelo jí to tam.. :-) https://www.youtube.com/watch?v=pEWH358dEvI

219
Mila2
Reagovat

Pro mne bylo nejlepší finále Emma a Palo. Protože varianta Emma a Vrublová je pro mne nekoukatelná a Emma a Dan by bylo sice romantické, ale nějak mi to moc zavání americkými seriály s happy endem. Emma a Štěpán by taky šlo, ale ten Palo je pro mne zatím nejatraktivnější a myslím, že ještě ukáže, co v něm je.

220
Tomáš
Reagovat

@Mila2: Emma a Vrublová by bylo nejhorší možné finále ze všech. Jen si to představím, tak mi z toho naskakují neštovice. To by bylo fakt nekoukatelné a neměl bych komu fandit. Já sem o tom přemýšlel a každopádně chci finále dvou kluků. Ať už by tam byl Dalibor, Dan, Štěpán nebo Pavol, mě je to asi už docela jedno. Mí největší favoriti už stejně vypadli. Možná mám teď ze zbylých kluků na posledním místě Dana, protože se mi teď naposled moc nelíbil, i když to byl na začátku soutěže z těchto čtyřech paradoxně jediný můj favorit. Ale to se může měnit, mám už je všechny čtyři velmi vyrovnané i včetně Dalibora. A taky si velmi nepřeju finále Emma – Daniel, pro mě hned druhá nejhorší varianta po Emma – Vrublová. To by mi až náramně připomínalo finále Adamec – Gunčíková a Křováková – Pčelár. Byl by to zase už potřetí úplně ten samý model GF a to fakt nechci. Už mě tyhle jakože ´´zaláskované´´ a strašně kamarádské dvojice ve finále vážně nebaví. Chtělo by to dvojici, kde si budou vzájemně konkurovat a nebudou si to až tolik přát. A mezi dvěma kluky je rivalita přece jen větší než mezi klukem a holkou. I ty tábory bývají pak taky vyhrocenější. Myslím, že přátelských GF sme si už užili dost. Teď je taky otázka, jestli to SuperFinále nebude letos po vzoru zahraničních soutěží ve třech lidech a harmonogram vysílání tomu odpovídá. Tak uvidíme.

221
Tomáš
Reagovat

U toho Pala sem hodně zvědavý jak to s ním dopadne. Nedělám si iluze o tom, že by mohl porazit Emmu, taková naivka fakt nejsem, ale každopádně může překvapit. Jeho umístění ve finále teď vůbec nedokážu odhadnout. Jen mám trošku obavu, aby nevyletěl už v prvním kole ( pokud by měli vypadnout dva ).

222
J
Reagovat

@Tomáš: Dobre. Ale teraz si realne vezmi ake ma sance Palo Kovalicek proti Emme. Emma ma najvacsie sance zo Slovakov sa dostat do GF. Vlado tu basni o dievcenskom GF, ktore jedine nebolo v spolocnych SS. Ale Vrublova nech je akakolvek v spievani dobra sa mnohym ludom vcitane diskuterov stala nesympatickou. A navyse ja mam u dievcat Alenu na 1. mieste. Ona ak to nezvrza v nedelu, by kludne mohla byt vo finale. A Alenu mas predsa rad. Ale na chlapcenske GF podla mna musis zabudnut, ak to ma byt narodnostne vyrovnane. Z chalanov ma najvacsie sance dotiahnut to do GF iba Stepan, ktory kludne moze preskocit maleho Slepcika. Stepan je taky sympaticky, muzikalny typ.

223
Robo
Reagovat

Proc by jako v Superstar nemohl znit detsky hlas? Je fajn, ze si tu pisete blog, ale nechte to radsi odbornikum. Dalibor je osvezeni a rozhodne zajimavejsi nez ti 28 leti nepohledni a nezajimavi muzikalovi herci. Tech byl vzdy plny Hlas a proto ho nikdo nesledoval. Muzikalovi herci jsou fadni natolik, ze se mohou uplatnit diky pomoci kostymu a pribehu pouze v muzikalech. Na vlastni karieru nemaji, protoze oslovuji minimum lidi. Tady u pisalku maji podporu. Jenze produkce by byla ultra hloupa, kdyby jim dala prednost pred Daliborem, ktereho naopak publikum miluje. A navic skvele zpiva.

224
J
Reagovat

Inak, na to aby sme davali uz tipy do GF je este priskoro. Nepozname totiz nabeton 4 postupujuce dievcata. Tu mozeme uviest len nase zelania. To moje je teraz Palo/Stepan. Ale som natolko realista, ze Palo do GF s najvacsou pravdepodobnostou nedojde. Preto by som bola rada, keby to dotiahol aspon pred brany GF. Co by bolo si ho vychutnavat aspon 5 finalovych kol. Aj od Vlada je smele tvrdit GF Emma/Vrublova. Moze to byt len jeho zelanie, co ja akceptujem. Co ak nakoniec Vrublovu ani nevyberu. Aj ked v tomto si myslim, ze za kratsi koniec taha Karolina. Sabinu S. nepodporuju vsetci Dalikovi fanusikovia. Vsimla som si, ze dost teens ma v oblube Dalibor a Emma. Takze by pre mna bolo skutocne prekvapenim ak by presla z 1. miesta. A ak neprejde z 1. miesta bolo by fer ju poslat domov k dietatu. Povedzme si to rovno, na to aby prerazila v hudobnom priemysle nie je ani dost dobra a ani dost vyrazna a priebojna. A Dalibor sa uz musi postavit na vlastne nohy a nie sa cely cas drzat sestry za suknu.

225
Mila2
Reagovat

Možná mi je Vrublová tak nesympatická i tím, že se stylizuje do country zpěvačky.. A já country snesu jen u táboráku…. :-)

226
J
Reagovat

@Robo: Kazdy ma predsa pravo na svoj nazor. A toto je celkom fajn blog. A ak sa mnohym ludom paci Dalibor, maju na to pravo + vyjadrit svoj nazor. A takisto maju ti, ktorym sa Dalibor nepozdava, moznost ho skritizovat. Ved na to tu tento blog je, aby tu kazdy vyjadril svoj nazor.

227
J
Reagovat

@Mila2: Moj oblubeny styl to tiez nie je. Ja mam holt radsej rock a potom R´n´b. Ale niektore piesne najma americke country su pekne.

228
Tomáš
Reagovat

@J: Pavol nemá proti Emmě bohužel šance žádné. Však sem to taky před chvílí v podstatě napsal. Klučičí finále je mé přání, ale vím, že to tak nebude. Alena až do GF jistě nedojde, byl by úspěch, kdyby se dostala aspoň do té Top 8. Bohužel Emma je v GF na 300 procent jistá.

229
J
Reagovat

Ja by som bola rada, keby 1. finalove kolo bolo cz/sk. A este radsej by som bola ak by Palo Kovalice zaspieval od Tublatanky ZERAVE ZNAMENIE OSUDU. Ta ich piesen DNES uz je tak otrepana v SS, ze si to ziada nieco ine. A ked to Tublatanka odspievala v Modrom z neba, tak preco by to nemohol Kovalicek v SS.

230
Jai Kudo
Reagovat

@J: Robo si neuvědomil, že tady na Panáčkovi jsme VŠICHNI odborníci… :-D

@Robo: Nejde o to, že by nemohl zaznít dětský hlas. Pokud je věková hranice 15 let, tak je to legální. Ale tahle soutěž se jmenuje Superstar a nikoliv Besídka žáků 9 třídy ZŠ. To, že Slepčík zpívá na svůj věk docela dobře není podle mě důvod, aby byl Superstar. CHápu že produkce chce přes něj přitáhnou k obrazovkám 13ky, ale i maminky a babičky atd . Ale to nejhorší, co by se tomu klukovi mohlo do života stát je, že by to přece jen vyhrál a dostal se do spárů všech možných manažerů, producentů, agentur atd. V 15 letech nemůže být natolik silná osobnost, aby tohle ustál ve zdraví……

231
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Tak ať to vyhraje Štěpán, zvládl by to líp.

232
Mila2
Reagovat

Jai: naprostý souhlas.. Dalibor by měl zpívat s Bambini di Praga a ne být v Superstar..

233
Tomáš
Reagovat

@Mila2: A Emma by jim měla na soustředění zpívat na dobrou noc a ne být v SuperStar.

234
Monika
Reagovat

Ja se tesim na Baru ma nadherny song a je to velka kocka, na oficialnim FB ma krasnou fotku. Na druhe strane, nechapu, proc stylisti sahali na Emmu, odbarvene vlasy ji neslusi, pridavaji roky. Pred zmenou ji to sluselo o dost vic.

235
Mila2
Reagovat

Emma má odbarvené vlasy?

236
Jai Kudo
Reagovat

@Tomáš: Tak to každopádně. Tohle se mně třeba hodně líbí:
https://www.youtube.com/watch?v=044m3IkRIZo

237
jab
Reagovat

@Tomáš:
Souhlasím, že Emma má rozhodně na víc než na SuperStar, ale buďme za ni rádi :-).

@Robo:
Zajímavé, že Vojtovi nebo Aleně je taky 15 a zní mnohem dospěleji než Dalibor. Nejde o to, že by Dalibor neměl talent, ale dokud se mu nedovyvine hlas, tak bude každé jeho vystoupení, jak trefně poznamenal Scalex (který, mezi náma, oním odborníkem skutečně je) znít jak kvalitní školní besídka.

238
Monika
Reagovat

@Jai Kudo: Mne se z tvorby The Guides nejvic libi Lost ways, to ted sjizdim celkem pravidelne.

Jinak by mi vyhovovalo, kdyby Stepan dal v prvnim finalovem kole neco rychlejsiho, energetictejsiho, myslim, ze by to zvladnul, v tom duetu s Patriciem me dost prekvapil, ze zvladne i rychlejsi styl. No a jako dalsi kolo by bylo super ceske a slovenske hity, Stepan mi strasne dobre zni v cestine…Mohla by to byt dve vydarena kola za sebou a razem i jeden z favoritu na vitezstvi, nebojim se rict.
6 kol je celkem dost, ja si uplne nejsem jista, zda se Emma neomrzi tyden co tyden s cajdakem. Urcite je hlavni favorit na vyhru, ale ruku do ohne bych za ni nedala.

239
radek
Reagovat

Podle toho kolik mají fanoušků na FB by postopila ViVi, Sabina, Emma, a Karolína. Ale to by zas bylo 3:1 češi slováci a tomu nevěřím.

240
radek
Reagovat

@Monika: Bára vypadá fakt skvěle na té fotce. Obarvené vlasy Emmy nechápu, sluší jí to stále, ale předtím vypadala 100% líp.

@Dj Vlado :-) A jak se ti líbí nová blonďatá Nikol? :-)

241
radek
Reagovat

@J: palo má na facebooku po daliborovi nejvíc fanoušků:-) teda pokud jsem se dobře koukal:-) Já mu to přej, je to sympaťák a SF se mu povedlo. Štěpán je třetí, což mě taky těší.

242
DJ Vlado
Reagovat

@radek: Nikol se mi nelíbí vizuálně vůbec, takže ani nová barva vlasů tomu nepomůže :-) A souhlasím, že Emmě její přirozená barva vlasů slušela mnohem víc :-/ na druhou stranu ona má tak nádherný obličej, který vyváží všechno :-)

243
bezik
Reagovat

Odborníci – specialisté, vysvětlete mi, co že je na té Emmě nového ? Mě přijde, že to má stejné jako v duetu, tedy lehonce do zrz ale já na tyhle věc nedávám moc pozor, tak nevím ?!

244
Mila2
Reagovat

bezík: taky nějak nevidím novou barvu… asi jsem slepá :-)

246
dolores
Reagovat

@bezik: aj ja som rozmyslala, co sa tu furt riesi nova Emmina farba vlasov. ale je to tak, predtym na kastingu mala svetlu hnedo-medenu, v divadle sa zdalo, ze dofarbeny sem tam blond melir, ale ten sa mohol len zdat pri urcitom osvetleni, ktory ju viac rozziaril… a teraz ma vyraznejsiu medenu. mne osobne sa pacila ako predtym tak aj teraz. je to krasavica a vo finalovych kolach sa s nou vizazisti este pohraju ojojoj :)) jedno, co by som ja obmedzila u nej je vyrazny ruz,podla mna ho ani nepotrebuje, staci prirodny, decentny…
Tomas, ako je mozne, ze jej tvaricka s tebou nic nerobi /JUDra chapem, ale teba fakt to dievca nepritahuje ? pozri na tie oci – ako studnicky :D https://instagram.com/p/9BpzYyx_M_/?taken-by=superstartv2015

247
bezik
Reagovat

@DJ Vlado: @dolores: No dobrá, věřím vám když to tvrdíte :D Já sám bych si asi nevšiml ;-)

248
dolores
Reagovat

@radek: neviem, ci pozerame tie iste FB profily, ale ja vidim, ze po Daliborovi ma najviac fanusikov Daniel a nie Palo.
samozrejme sa to este bude menit . Podla vykonov a hodnoteni poroty budu ovce prebehovat z jedneho kosiara do druheho :D

zaujimavo dopadla vcera anketa na radiu Expres, kde suverenne vyhral Krizka :o

249
dolores
Reagovat

@bezik: nic si z toho nerob, u vas chlapov je to normalne. mam s tym svoje skusenosti.. :D

250
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Mně jen prostě k její světlé pleti ty světlejší vlasy seděly líp, mám v tomhle rád přímou úměru (zase např. u Moničky je to naopak, co bych dal za to, aby se od blonďatých experimentů vrátila k těm nádherným tmavým dlouhým vlasům), ale nádherná holka je to pořád, o tom žádná a ty kukadla…ach :-D

Je zajímavé, že každá ze čtyř federálních SS objevila jednu mimořádně krásnou holku, 1. Moničku, 2. GG, 3. Terezku a 4. Emmu, přičemž všem čtyřem jsem ve svých řadách fandil nejvíc, zajímavá náhoda :-D

251
Tomáš
Reagovat

Jenom taková technická. Křižka a Kovaliček jsou oba s krátkým nebo dlouhým i? Všude to píšou jinak. Já měl za to, že oba s dlouhým, ale teď už fakt nevim.

252
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Těžko říct, ale na FB jsou oba v krátkým i, což beru jako směrodatné :-)

253
radek
Reagovat

@dolores: Máš pravdu, koukal jsem blbě:-) Dan je po Daliborovi. A co ty holky – mám to správně? Samotného mě to zajímá, koukl jsem zrychleně a mohl jsem to poplést. Ale myslím, že holky měly nejvíc ViVi, Sabina, Emma a Karolína v tomto pořadí. Myslím Réka měla skoro jako Karolína, ale Barbora měla míň. Je ale možné, že jsme třeba přehlédl jiný/druhý Facebook.

254
radek
Reagovat

@DJ Vlado: souhlasím. Ale Emmě by asi slušely všechny barvy, ale ta přirozená (teda jestli je??) světle zrzavá /nebo jak to nazvat, pomožte :-) je nej na ní – ale třeba jí to ve Finále zas budou měnit. Jinak souhlas s kráskami minulých superstar : Monika, GG i Tereza top. Krom toho mě teda bavily všechny tyhle i pěvecky.

255
DJ Vlado
Reagovat

@radek: Souhlas, i mě všechny bavily nejen vizuálně, ale samozřejmě i pěvecky :-)

256
BarBora
Reagovat

Podľa mňa sú z dievčat najlepšie aj najzaujímavejšie Emma a Barbora, tie mám v merku dlhodobo, veľká škoda Elišky (aspoň tá keby mi prešla z českých dievčat), ale malý Slepčík potrebuje podporu, tak sa obávam, že Slepčíková sa na slepčíkománii ešte nejaký čas bude priživovať na úkor oveľa schopnejšîch, zaujímavejších a perspektívnejších dievčat.
Keďže to má v rukách produkcia, mám strach, že to bude vyzerať asi takto:
Slepčíková, Vrúblová, Alena/Karolína, Emma
alebo
Slepčíková, Vrúblová, Emma, Nikol.
A už len dodám, že strašne rada by som sa mýlila. Len aby to ešte nevylepšili a Emmu nevyradili.

257
Tomáš
Reagovat

@BarBora: Neboj se, Emmu nevyřadí. Žádná jiná slovenka by jim to letos nevyhrála. Takový štěstí nemám.

258
dolores
Reagovat

@radek: ja tam vidim ako 1. v poradi Slepcikovu, 2.ViVi a 3. Emmu, 4.Barboru, 5. Karolinu …kazda ma ale viac fanpage. do poradia som vyberala tie s najvyssim poctom lajkov. ale napr. Emma ma najviac profilov, z toho 2 dost velke, cez 3 a pol tisic lajkov. tazko povedat, ci su tie lajky duplicitne.. taka Alena ma dost malo :(

Emma ani zdaleka nema taku istotu postupu cez sms ako mal Dalibor. naopak si myslim, zeby ju mohla porazit Sabina. staci ze za nu zahlasuje polovica alebo aj tretina Daliborovych fans. aj Vivi je este v hre, aj ked u nej to budu asi len fanklubacke hlasy, neviem, ci si ziska nahodnych a nerozhodnutych divakov. tych by mala ocarit Emma a mozno ani nie tak spevacky, ale proste tym, co vyzaruje :) u Slepcikovej je to pol na pol, ona ked tu Houstonku zasoli (co je dost pravdepodobne, kedze spievat vie), moze Emmu kludne ohrozit v postupe cez divakov.

259
J
Reagovat

@BarBora: Ja si myslim, ze tentoraz to bude 2 + 2 . Jednak 3cz+ 1sk dievcata by bol velky poprask na Slovensku a jednako by to nebolo fer, lebo aj sk dievcata su vyborne – min. Emma, Barbora a Reka. Emma podla mna je jedine ista a ja pevne dufam, ze pri troske stastia prejde priamo volbou vox populi. Tiez dufam, ze ako druhe sk dievca neposlu Nikol (totalne nesympaticka). Podla mna to bude jedna z dua Barbora/Reka. U cz dievcat to neviem odhadnut. Ja by som tam chcela Alenu, ale ci ju poslu??? A dufam, ze ak Slepcikova neprejde priamo, tak ju poslu domov k dietatu.

260
dolores
Reagovat

@BarBora: Emma je ista. bud prejde cez sms alebo cez porotu. to je jedno, ona je vo finale uz teraz :)

261
dolores
Reagovat

@J: no neviem, ci to Sabine priamo povedia, ze nemozeme ta vybrat do finale, lebo mas dieta,… ked aj Marta s Klarou maju doma deti vo veku Sabininho synceka.

co sa tyka Nikol, dufam, ze nebudu padnuti na hlavu a nevyberu ju, na Fb ma uplne najmensiu podporu ani nie 200 lajkov …

262
BarBora
Reagovat

@Tomáš:
Slovenská strana ťahá za tak krátky koniec, že by som sa nečudovala už vôbec ničomu. Emmu som spomenula až ako krajnú možnosť, ale Tvoje neochvejné presvedčenie nezdieľam.

263
J
Reagovat

@dolores: Vies, ja si len myslim, ze uz maju vsetko premyslene. Aj ked verim, ze budu zohladnovat aj vykon v SF. Mna uz potom ako nechali hlasovat ludi za Farkasovskeho neprekvapilo by, ze by Sabinu keby nepresla priamo vox populi poslali domov, len by to samozrejme nepovedali. Coraz viac sa mnozia negativne komenty na Dalibora. Ale co ma prekvapilo aj na Emmu. Jeden jej tam vycita, ze jej hlas nema rozsah a vraj kvoli nej, aby to zamaskovali mozno zrusia rockove kolo. No jedno je iste, ten hlas nema najsilnejsi, ale zato je tak nejak zamatovy az hladi a u mna aj to zavazi. Co sa tyka Emmy mna osobne zaujala az v duete, tam najviac vyznela farba hlasu. Vseobecne je zname, ze popove spevacky nemaju silny hlas. Silny hlas maju rockerky typu Guncikova a spol. Ked si predstavim Simonu Gazikovu s jej hlasom az mi je zle. To radsej Emma s tym neznym pre nu typickym. Inak da to fusku tym ludom co jej a Daliborovi budu vyberat piesne vo finalovych kolach. Mohli by dopredu zverejnit ake tematicke celky budu. Podla mna ani ty nezdielas Vladov tip na GF Emma / V. Vrublova. Mne by kludne vyhovovalo Emma a Stepan – take obaja velmi sympaticke osoby, muzikalne.

264
notickas
Reagovat

Můžete sem někdo dát seznam, co budou zpívat holky nebo, kde to najdu.
Moc díky

265
DJ Vlado
Reagovat

@notickas: Seznam vyjde v pátek, zatím si to tady můžeš vyčíst z diskuse :-)

266
Tomáš
Reagovat

V neděli budu přát postup do finále Aleně a Sabině. Alena je sympatická a Sabina vlastně taky, navíc je i hezká a je to ségra mého nového favorita, tak jí přece musím fandit taky. :) Alena Emmu neohrozí, ale s tou Sabinou ste mě trochu nahlodali…kdyby jí poslali hlasy všichni co poslali minule Daliborovi, možná by tam určitá šance porazit Emmu a jít místo ní přes diváky byla. Jako asi to nevyjde, protože všechny Daliborovy hlasy určitě Sabina nedostane ( možná tak polovinu ), ale byla by to fakt nádhera. Pokud jde o slovenky, nebude mi vadit když postoupí Réka ani Barbora. Nakonec bych bral i postup Nikol, aspoň by bylo jasné kdo poletí hned v prvním kole a nemusel bych se tolik strachovat o ty co mi tam ještě zbyli.:)

267
Jai Kudo
Reagovat

Všiml jsem si, že Nova nejen, že pořídila facebookový profil Daliborovi a Sabině zvlášť, to je normální, ale oni jako sourozenci mají i společný profil Sabina + Dalibor Slepčíkovi Superstar…. produkce si to jistí na všech frontách a je zřejmé, kdo půjde v neděli do finále….

268
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: No pokud fakt půjde Sabina do finále, tak Alena asi ne. Obě dvě bohužel přes Vrublovou neprojdou.( A slovenky určitě postoupí dvě, Emma je jasná a druhá bude Barbora nebo Réka.

269
dolores
Reagovat

@J: ano, nebude to ziadna malina vyberat Daliborovi songy vo finale, ved aj v spolocnej piesni bol dost neisty. a problemy mal aj na generalke, ale pomohli mu a on to nakoniec dal :) http://www.pluska.sk/soubiznis/domaci-soubiznis/superstarista-dalibor-potil-krv-drama-pred-prvym-zivym-prenosom.html

Vladov tip do GF je pre mna prijatelny z hladiska fandenia jednej strane… tz.ako pisal Tomas, bolo by to pre mna napinave a nie take priatelske :))) ako napr. minule (Itcho&Sabina) ..svoj tip na GF zatial este nemam, lebo neviem ktore baby budu ako fungovat na podiu a ani ktora postupi. rada by som tam mala Pavla, ale je to len sen …:)) tak snad Emma&Stepan ..?

270
Mila2
Reagovat

dolores: já si taky přeju finále Emma a Palo a docela tomu věřím.. Palo je typ, který v Superstar ještě nebyl – krásný chlap a úžasně silný hlas. Ještě nás překvapí. Jinak místo EMmy by mně ve finále vůbec nevadila Barbora, je svým způsobem ještě zajímavěji hezká než Emma.. uvidíme :-)

271
DJ Vlado
Reagovat

@Mila2: Finále Emma a Palo je imho nereálné už z toho důvodu, že jsou oba Slováci :-)

272
Tomáš
Reagovat

@Mila2: Finále Emma a Pavol je nesmysl.:-) Z toho důvodu co napsal Vlado. Ale nikdo tu moc nepočítá s tím, že možná bude letos finále ve třech…

273
J
Reagovat

No ja by som celkom kludne brala tak, zeby v 1. az 4. kole vypadol 1 a potom v 5. kole 2, aby sa dvaja podelili o bronzovu priecku a nie jeden a dvaja isli do GF. No keby sa do GF dostala Alenka so Stepanom ani by mi nevadilo, ze tam nie je nikto zo Slovakov (snivajme dalej). Takze pre mna idealnejsie je Emma a Stepan. Pretoze mam pocit, ze Stepan sa nam bude vyvijat pocas sutaze k lepsiemu a tym sa moze stat oblubenejsim kazdym kolom.

274
Tomáš
Reagovat

@J: A jak tipuješ, že dopadne v soutěži Křižka? Myslíš, že na GF nemá?

275
J
Reagovat

@dolores: No jasne okolo neho sa tancovalo, lebo je to riadny trhak. Dolores, to ze teraz na neho dosli chalani je nic. Ak kvoli nemu zacnu vypadavat aj dievcata to uz bude. Slepcikova ak by sa dostala do finale, hned vyleti, ved ti isti ludia predsa nebudu posielat aj bratovi aj jej a ostatnych finalistov tiez budu podporovat ich fans. A to este len budu antifavoriti, ked sa aj Sabina dostane do finale. Ak uz si dali porotcovia tu moznost poslat tam 3 podla seba, ak Sabina neprejde cez vox populi, mali by ju poslat domov. Ja len si zelam, aby Alena, Karolina, Vrublova a najma Emma, Barbora a Reka to zaspievali ovela lepsie nez Sabina. Jednak ja uz sa nechcem pozerat, aby sa aj dievcata tak trapili ako chalani a na druhej strane, bude porota moct argumentovat, ze vykon dievcat bol lepsi. Predpokladam, ze 4 finalisti budu pritomni na SF dievcat a tak sa moze Dalibor v slzach dojemne rozlucit so sestrou, resp. aj Palo s Karolinou. Totizto ja pocitam s postupom 2+2.

276
Prochor
Reagovat

Tomáši – opravdu si myslíš, že si Sabina zaslouží svým výkonem jít do finále?
Vždyť je to C-čková zpěvačka se zapomenutelným hlasem a projevem.
I semifinále je pro ní moc.

277
J
Reagovat

@Tomáš: Mne sa zda, ze Stepan ho postupom v sympatiach predbehne(myslim Dana), co verim, ze Stepan predbehne aj Slepcika. Je neuveritelny sympaticky chalan a tiez muzikant, skus si ho najst na youtube.

278
bezik
Reagovat

Sranda bude , až bude finále Slepčík proti Slepčíkové :D :D

279
Prochor
Reagovat

bezik – to bude black humor:-))) Máš na vybranou : Koho vybrat? Nebo prohodit TV oknem?
Každopádně ty oči, které uvidí tohle finále jsou takzvané „zlaté oči“.
Alespoň doufám.

280
Prochor
Reagovat

271 – DJ Vlado – ty opravdu věříš, že Nova a Markíza jede podle naší ústavy po roce 1968. To znamená , že se musí na nejvyšším postu střídat Čech a Slovák.
Každopádně jestli to tak je, znamená to brutální degradaci téhle soutěže.
Například si pořád myslím, že GG byla objektivně horší než Luky a Sabina zase lepší než Itcho. Nebo máš jiný názor?

281
radek
Reagovat

@Dolores díky za info – já na FB neviděl asi všechny stránky. U Bary jsem našel je jednu asi s tisícem fandů, karolíny jednu s asi 1400 fandů. Nikol jsem nenašel vůbec (?). ViVi jich měla hodně, těch stránek. U Réky jsem našel jednu, asi 1400. Ale sabina, VivI a Emma měly myslím víc ale nepamatuju kolik. Je fakt ale že sčítat to taky nejde, protože fandové můžou být podobní. sabina má od diváků asi šanci má nakonec dost velkou.

282
radek
Reagovat

@Tomáš: myslím, že od diváků mají šanci jen Sabina, Emma a ViVi. Ostatní asi bez šance na přímý postup. Naštveš se, kdy to bude Emma :-) ? Já tedy naopak :-) :-)

283
radek
Reagovat

@Prochor: Osobně si myslím, že Nově a MArkíze jde o to trapné střídání národů víc než divákům. Ale jak moc je ve hvězdách. pro mě byla třeba sabina výrazně lepší než Ichto ale GG taky lepší než Lukas, prostě každej to má jinak:-) A fakt to nemám dle národnosti, jak je jasno třebas letos:-) A taky v 1. SS jsem šíleně nechtěl Chodůra a mám na něj alergii dodnes.

284
radek
Reagovat

@bezik 278: Tos zabil:-) :-)

285
radek
Reagovat

@J:Můj osobní názor na to koho má ráda porota: Sabina, Emma, Nikol a ViVi.
Co myslíš ty?????????

286
Tomáš
Reagovat

@radek: Emma to samozřejmě bude. Mě to bude lhostejné.

287
dolores
Reagovat

@Mila2: ani mne by Barbora, ci Emma s Palom nevadila, ale slovenske GF je nerealne,tak nato vobec nepomyslam..
Pavol je aj pre mna hlasovo najzaujimavejsi, k tomu aj pekny chlapec, podla mna ma aj vyborny sluch, kedze si husle vie naladit priamo na javisku..
len ta podiova prezentacia bude asi problem, kedze tam stoji ako take drevo :D ale radsej tak, akoby mal byt neprirodzeny. Monika mu predpoveda vypadnutie medzi prvymi, tak sa nato pripravujem :/:)
@radek: napr. Barbora ma tam svoju fanpage, kde ma cez 2 tisic likes

288
pimpa
Reagovat

Já myslím, že je jasné, že vyhraje holka Slovenka. Genderová a národnostní politika se holt musí dodržet, bo tak je to spravne a tak to ma byt… Proto taky nechali postoupit tři kluky z Čech, aby nás aspoň trochu uchlácholili, ale vyhraje to Ema. Osobně mě tyhle spojené soutěže už zdaleka tak nebaví, jako když byl každý národ pěkně separé, Tam to aspoń nebylo tak jasné a šanci na finále mělo mnohem víc lidí.

289
Matt
Reagovat

@radek: Nikol ma fb stránky založené pod pseudonymem Nikol Kassell. A tady je ukázka jejího coveru písničky od Beyoncé https://www.youtube.com/watch?v=7rTdVXSgdcQ

290
jab
Reagovat

@Jai Kudo:
A je to novácký profil nebo jen fanpage založená fanoušky? Nebylo by to poprvé, co by někdo založil fanpage dvěma lidem naráz.

291
J
Reagovat

@radek: Vsetko moze byt v nedelu uplne ine. Ja som naopak myslela, ze Pala Kovalicka vobec neposlu, lebo ho damy nemusia. A Nikol nie je taka atraktivna tmavovlaska ako Baska Hazuchova. Ved predsa do finale neposlu3 blondiny.

292
J
Reagovat

Ucinkovanie Nikol v X-faktore. Takze uz Pyca poznala predtym.
https://www.youtube.com/watch?v=FKLju5OUsPs

293
dolores
Reagovat

@J: no ty brdo, tak ju som si vobec v tomto nezapamatala :o :D a zeby ani Vlado ?

@Matt: Nikol Kassell to nebude fanpage, to je asi len osobny profil

294
Matt
Reagovat

@dolores: Pro upřesnění tady je ta oficiální fanpage Nikol: https://www.facebook.com/nikolkassellmusic

295
Tomáš
Reagovat

@dolores: Mě Monika předpověděla postup Patricia do finále, tak se zatím na nic připravovat nemusíš. :)

@pimpa: pimpo to víš, že je jasné, že to vyhraje Emma. Já to tu schválně budu psát skoro každý den že to Emma vyhraje, aby si 6. prosince dokonce i ti co jí to budou nejvíc přát museli v duchu říct, jak je to všechno strašně okaté a dávno dopředu jasné. Otázkou je jak to ty televize dělají, zřejmě je to jeden velký podvod. Taky už mě to nebaví tolik jako za dob Česko hledá SuperStar když se na žádné národnosti nejelo a nebylo jasné vůbec nic, ale co naděláme…..Zase nic. Ona v tom vlastně je Emma sama o sobě docela nevinně ( stejně jako Chodúr, Adamec a Křováková ), prostě si ji letos naše úžasné televize vybraly jako svoji vítězku slovenku, prostě se jim hodí do krámu a mají vlastně štěstí, že se přihlásila, protože já si žádnou jinou z těch slovenek jako vítězku představit nedokážu, to už by bylo úplně nedůvěryhodné. Samozřejmě že až to Emma vyhraje, tak ji tu budou její fandové ( raději nebudu jmenovat :D ) obhajovat že vyhrála díky své osobnosti, zpěvu, talentu atd., ale já tomu nevěřím. I kdyby byla nejtalentovanější na světě, stejně nevyhraje sama kvůli sobě, ale kvůli tomu že je na řadě slovenka. A ta hořká pachuť v tom jejím vítězství prostě zůstane a bude to jejím fandům znepříjemňovat. Ale výsledky hlasování se samozřejmě ani letos a ani už nikdy jindy nedozvíme, takže asi se s tím vážně nedá nijak hnout a nemá cenu se tím trápit.

296
Prochor
Reagovat

DJ-Vlado: Zase trochu odbočím – ale o další kariéru zpěváků tu jde. Všiml jsi si, kam pokročila Konvice od Umbrella v Superstar?
https://www.youtube.com/watch?v=0VVIRw3-CJg

297
Sherlyn
Reagovat

To Story of my life se mu vůbec nehodilo… Ale jinak je to krásná písnička a tady je výborný živý vystoupení: https://www.youtube.com/watch?v=R2h6KIpBums

298
Gabi
Reagovat

@pimpa: Pod tohle se podepíšu, akorát myslím, že to nebude Ema, ale jiná Slovenka. Sleduju Superstar od začátku a zdá se mi čím dál, tím víc, že jsou předem rozhodnutý i postupy a vypadlíci, bez ohledu na skutečný počty došlejch hlasů. Sem tam se vloží nějakej ten šok, jako třeba postup outsidera a naopak vykopnou jasnýho favorita… Ale co, je to jen hra ;-)

299
Tomáš
Reagovat

@Gabi: Se ví že se ty hlasy nikde ani nesčítají a nebo sčítají, ale sledují grafy a jakmile hlasy rostou nežádoucím směrem, tak si zahlasuje produkce.:-)))) Asi tak nějak bych to jejich docílení národnostní a genderové vyváženosti vítězů viděl. Že už to lidem začíná být nápadné, je vůbec netíží. SuperStar je v této zemi už příliš bezvýznamná a nicotná show na to, aby s těmi jejich fixly někdo vyšší něco dělal nebo se o to vůbec zajímal, tak proč by je to mělo trápit? Pokud by nevyhrála Emma, tak už připadá v úvahu jedině Barbora nebo Réka a tomu nevěřím ( Nikol nemusím ani počítat ). Prostě to bude Emma. Předloni sem se spletl v tom, že sem si myslel, že tou českou vítězkou bude Stýblová. Nakonec to teda byla Křováková, ale přece jen češka….možná prvně měli v plánu Stýblovou, ale pak je prohodili, aby došlo aspoň k nějakému zvratu. Mám ale pocit, že tu letošní vítězku sem uhodl na 110 procent.

300
Prochor
Reagovat

Obecná otázka pro všechny:
1) Proč fandíte Šepsovi, když o reage nemá nikdo zájem?
2) Proč fandíte GG Lukimu, když o rock nemáte zájem ?
3) Proč jste tleskali Dominice Staré, když zpívala Ja suis malade( https://www.youtube.com/watch?v=CIDwVVANMDk), když o chanson nemáte zájem?
4) Proč preferujete Slepčík kulturu?

301
bezik
Reagovat

@Prochor:
ad 1) nefandím Šepsovi, ale reggae je fajn, zájem o něj určitě je
ad 2) co (kdo) je GG Luki ???
ad 3) nikdy jsem netleskal Dominice Staré, ale chanson mám docela rád
ad 4) nepreferju Slepčík kulturu a vůbec netuším co to jako je ? :D

302
Jai Kudo
Reagovat

@Prochor: Já jsem KOnvici fandil v SS 2009 hodně, očekával jsem, že z ní bude výborná R&B zpěvačka. Zpočátku to tak vypadalo, ale pak ji dostal do spárů manager Šiška (jinak taky společník Wronky) ….. Ten song s Elis je už asi 3 roky starý, ale KOnvice má nový, kde zpívá fakt dobře v tendecích R&B. Bohužel s tím pozérem Revoltou, který tam rappuje nesmysly.
https://www.youtube.com/watch?v=-osG5JUJLKw

303
DJ Vlado
Reagovat

@Prochor: Těžko říct, jak to doopravdy je, zda je to jenom náhoda, nebo ne :-) Ale to, že vždycky bylo národnostně smíšené finále je celkem logické, protože každý národ si tam dostane toho svého a vůbec to nemusí být podvod (jak se např. ukázalo po ČSS1, kdy byly naposledy odtajněny výsledky, Češi hlasovali víc pro Čechy a Slováci pro Slováky) :-)

304
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Já jsem si ji z XF pamatoval a dokonce jsem to zmínil i v rekapu, když se Nikol objevila na castingu :-)

305
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Co by si dělal, kdyby v neděli Nikol porazila Emmu a postoupila by přes diváky? Vím, že se to nestane, ale zajímá mě to. :-)

306
radek
Reagovat

@J: jasně, to je fakt. Palo mě těší, že je ve Finále a doufám že brzo nevypadne. Proti Nikol vlastně ani nic nemám, jen někomu jinému fandím víc. A musím i přiznat, že ta cover verze Beyoncé co tady někdo pověsil je fajn.

307
Monika
Reagovat

@Tomáš: :-) Tak to by byla dobra prca :-))) Konecne nejake prekvapeni, ta nalajkovana jistota je celkem nuda :-)))

308
radek
Reagovat

@Prochor:
1) šeps je vtipnej
2) mam zajem o rock i o GG :-)
3) mam zajem o dominiku :-)
4) slepcik kultura anebo slepice a kura?

309
radek
Reagovat

@Tomáš: A pokud vyhraje Nikol sperstar tak to bude ještě větší překvapení :-). To by byla bomba to musíte uznat. :-)

310
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: Asi bych pořádně tomášoval :-) a zaspekuloval bych si, komu Nikol vykouřila…ehm…dýmku míru a ukázala „Zemanovo oblíbené slovo“ :-D

311
radek
Reagovat

Nemyslím si že Emma nebo jiná Slovenka má jasné vítězství ale myslím, že slovenka 100% bude ve finále, o to podle mě jde prodkci aby dostali Čechy i slováy do finále, ale letos asi bude trojice čili třeba jeden čech a dva slováci? Anebo 3 Slováci, to by byla bomba nečekaná – např. Emma, Reka a Palo:-)

312
DJ Vlado
Reagovat

@radek: Odkud víš, že bude finále ve třech? Já vím, že počet finálových kol nesedí s počtem finalistů, ale spíš si myslím, že bude double elimination v prvním kole :-)

313
dolores
Reagovat

@Matt: fiha, tak toto sa mi v hladaciku neponuklo, a ani by som to nemala sancu najst. Ma tam len okolo tisicky, ale t.z., ze je ako velka oblubenkyna poroty stale v hre.
@DJ Vlado: citala som ten rekap, ale ona ma tak ukrutne nezaujimala, ze som to nacisto prehliadla :D

314
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Já mám na tohle svůj soukromý názor, a to ten, že ČSS1 Chodúr vyhrál férově – prostě víc lidí preferuje pop před rockem, to je normální. Nicméně byl to Čech a když ve ČSS2 hrozilo, že vyhrá opět někdo z Čech (a bylo jedno jestli to byla GG nebo někdo jiný) zafungoval ten ex-federalní prvek a konečný výsledek byl…řekněme ovlivněn ve prospěch Slováka. Minule tak už bylo celkem zřejmé, že vyhraje zase někdo z Čech, ať už podle skutečného počtu hlasů nebo jinak atd. A letos si myslím, že někdo ze Slovenska je jistý……atd.
Tady bych chěl zdůraznit, že jsem nikdy za celý ty 4 roky neslyšel, že by sama GG někdy nějak zpochybnila výsledek hlasování v superfinále a vždycky se o SS vyjadřovala jen pozitivně…. pokud jsem slyšel o manipulacích s hlasy, tak od lidí, kteří byli ten večer přítomni v sále nebo na afterparty nebo mají kontakty na produkci Novy apod.

315
J
Reagovat

@Jai Kudo: Ja by som bola za to, aby to proste nechali bez manipulacie. Ak ma vyhrat Slovak, nech vyhraje, ale cestne. A ak Cech takisto. A takisto, aby to tentokrat silene netlacili na GF dievca vs dievca. Myslim tym, ze chalanov odstrelia sialenymi vybermi piesni. Z tej 4-ky chalanov tam ako buducu superstar vidim aspon ja len Stepana. O dievcatach to zatial nemozem s istotou tvrdit, nakolko neviem aku 4-ku posle vox populi et vox iuratam. Jedno vsak mozem s istotou povedat, ze to nedelne semifinale dievcat aspon podla vyberov piesni bude zaujimavejsie ako chlapcenske. A takisto budem s napatim cakat, kto prejde priamo vox populi. Ja len pevne dufam, ze dievcata budu uvolnenejsie a podaju lepsie vykony nez chalani, ktori mi navyse pripadali velmi unavani.

316
J
Reagovat

Sorry za preklep: velmi unaveni. Aspon ja som to tak vnimala (u niektorych to bolo doslova vidiet na tvari), ako keby to chceli mat rychlo za sebou, lebo uz toho maju dost. Tipujem, ze ich riadne prehanali kym to nebude tip-top.

317
Bedy
Reagovat

Pro info: K Superstar bylo pro lepsi orientaci a informovanost o poradu vytvoreno prehledne zahlavi, kde naleznete fakta o historii poradu, samotnem formatu, porotcich, moderatorech i soutezicich, vc. seznamu jejich dosavadnich zazpivanych pisni. :) Viz. odkazy na vrchu stranky.

318
radek
Reagovat

@DJ Vlado: Mě double elimination nenapadlo, a jako ty jsem počítal kola:-) Ale máš asi pravdu a bude double elimination. Škoda, mě by bavilo finále 3 lidí víc než dvou, je tam větší šance, že tam člověk bde mít „toho svého“ nebo „ty své“:-).

319
radek
Reagovat

@Jai Kudo: Jo já taky myslím, že to všechno nebude úplně čisťoučké. Ale blbé je, že podle mě ani lidem o to nejde, že to ty produkce dělají ´plně zbytečně. Mě by třeba letos potěšilo ryze Slovenské finále a to zdůrazňju, že mám i české favority, ale prostě určitě bych neskřípal zubama nebo co si produkce myslí, že by to jako čecha naštvalo, že tam nebudou dvě národnosti…

320
DJ Vlado
Reagovat

@Jai Kudo: Já jsem si vždycky v rámci nekažení si soutěže snažil říkat, že to všechno může být jen náhoda a že např. Adamec vyhrál, protože je lidový typ, a že GG zabránily ve vítězství závistivé ženské (dokážu si představit, jaké z ní musely mít komplexy :-D), v ČSS3 zase na slovenské straně nebyl nikdo, kdo by měl na vítězství, takže bylo vítězství Čecha / Češky celkem logické atd. :-) Byly vlastně jenom dva případy, u kterých jsem o manipulaci skálopevně přesvědčen, poprvé to bylo ve třetím Talentu to finálové divadýlko s dělením výhry a následný emoční výlev té husy Bílé (její „Alexi, ty seš vůl!!!“ je snad to nejhorší, co kdy který porotce vypustil z úst), podruhé to bylo v loňském Hlasu to nešťastné vykastrování původně našlapaného Darta týmu (u toho mám dokonce několik možných teorií, proč k tomu došlo), které připravilo soutěž nejen o několik silných koní, ale především ji zcela zbavilo napětí (Lola byla od té chvíle jasnou vítězkou, zatímco někteří vypadlíci od Darty jí mohli být v GF rovnocennými soupeři) :-/ Ale ty víš víc, takže budiž, může na těch manipulacích něco být :-) Přiznám se ale, že letos by mi vítězství Slováka / Slovenky vyloženě vyhovovalo, zvlášť pokud by to byla Emma :-D

321
Fialka09
Reagovat

@DJ Vlado: Já nad tímhle taky často přemýšlela, ale když to vezmu ze svého pohledu, fakt mi to nepřijde nijak zmanipulované, protože to prostě dává smysl – Čech Chodůr byl jasný vítěz, jakkoli jsem z toho byla naštvaná, měl prostě nejvíc fanoušků a asi byl fakt nejlepší. Slovák Lukáš – ok, tam se vedlo plno spekulací, ale třeba já mu opravdu fandila víc než GG (a chraň bůh, že bych jí záviděla, naopak, vždycky mě baví dívat se na krásnou holku, i když jsem ženská, jenom mi prostě byl Luky sympatičtější, asi proto, jak říkáš… byl to takový ten správný lidový typ:-) ), no a Češka Sabina – tam snad ani nebylo o čem přemýšlet, vždyť kdo tam byl z finalistů lepší než ona? Takže to mělo svou logiku, a střídání podle národnosti je podle mě vážně náhoda. A jestli teda tentokrát vyhraje zase Slovák – tudíž Emma, vůbec bych se tomu nedivila, byla bych za ni ráda a absolutně by mi to nepřišlo jako manipulace. Pokud by ovšem měl vyhrát Palo, už by mi to trochu divný připadalo (je to opravdu sympoš a mám ho ráda, ale rozhodně to pro mě není vítěz).
Jinak, až už tady někdo psal – GF Emma-Štěpán by pro mě bylo finále snů :-)

322
J
Reagovat

@DJ Vlado: Ak by bolo GF ako predpokladas Emma vs V. Vrublova, tak tam ma najvacsiu sancu vyhrat. Ale neviem ako by dopadlo GF Emma vs Stepan. Ja totizto predpokladam, ze v nedelu tam poslu s Emmou ako dalsiu Slovenku Basku Hazuchovu, nakolko je pekna tmavovlaska a najma ak tu Christinu Perri skvelo poda aj s tym feelingom. Takze vo finalovych kolach by Emma z sk strany musela zdolat len Basku a Pala. A potom ako jediny Slovak v sutazi podporovana zo Slovenska a takisto aj urcitou castou z Ciech dosla tutovo do GF. Inak na to, aby ich zdolala nebude stacit len hviezdnost a charizmatickost. Tuto jej produkcia bude musiet dobre vyberat piesne na jej farbu hlasu, aby vynikla. Jasneze nebude napodobnovat original. Vsetky piesne bude spievat svojim zamatovym hlasom. Napr. v rockovom kole by mohla kludne zaspievat Kiss me od Sixpence None The Richer. Ja ju mam vo svojej top 10 movie songs. Aspon by vsetkym neprajnikom na FB dokazala, ze vie zaspievat aj pop rock.

323
jab
Reagovat

@J:
Nebo třeba některý z nových singlů od Gabrielle Aplin – Sweet Nothing nebo Light Up the Dark. Bohužel u nás asi nejsou otlik známé a Gabrielle nejspíš pro většinu posluchačů zůstane „tou, která tak osobitě předělala Frankie Goes to Holywood“, přestože její vlastná sony mě osobně baví víc :-/.

324
J
Reagovat

@jab: Ja osobne poznam tvorbu G.A., ale mas pravdu pokial ide o tu masu ludi pri telke nielen v Cechach, ale aj tu na Slovensku. A ta piesen Kiss Me je znama z filmu Take normalne dievca a navyse je dost melodicka k farbe hlasu by jej mala sadnut a je to magnet na sms-ky. Cize, ak by bola aj miestami falosna piesen sama o sebe ju moze zachranit. Vezmi si len tie vybery piesni u Itcha v minulej SS. Ak nie si moja, Viva la Vida apod. zname sirokej mase ludi.

325
Motylek
Reagovat

@DJ Vlado: to o těch závistivých ženských je jenom tvoje teorie a hrozně rád to pokaždé píšeš, že jo? :-D no nic, já si třeba myslím, že opravdu krásná tam byla třeba Celeste, a i jiné holky byly hezké, tak jak v každé řadě a v každé libovolné soutěži – a obzvlášť Slovenky jsou pěkné… Dokonce se prý říká, že Slovák se za pěknou ženou neotočí, protože naproti němu už jde další…. :-))

326
Jai Kudo
Reagovat

@DJ Vlado: Po skončení superfinále jsem měl podobné pocity jako ty a o nějaké manipulaci jsem ani moc nepřemýšlel. Až asi za 1-2 roky se ke mně začaly dostávat různé informace od lidí, kteří tam byli….takže na 90% věřím, že tam tehdy manipulace byla.
Co se týká Sabiny, tam jsem netvrdil, že nevyhrála poctivě,ale myslím, že kdyby hrozilo, že ji Itcho porazí, tak s tím něco udělají. Udělali to jednou, udělají to už kdykoliv bude potřeba. Já už jim prostě nevěřím. Ono jde přece jen o velký peníze, sponzory aj.

327
DJ Vlado
Reagovat

@Fialka09: @J: Tak přiznám se, že Štěpán je tam jediný potenciální soupeř Emmy, ze kterého bych měl strach, to je přesně ten prototyp „kluka od vedle“, který často vyhrává, takže bych ho v GF moc nechtěl, ačkoliv jinak proti němu nic nemám :-) Dalibora by imho porazila, ten má už teď dost odpůrců (jako každý pubinní idol), ale toho zase až v GF nechci z jiných důvodů, hlavně proto, že mám strach z nového Hujerbusu :-/ Dana bych z českých kluků bral do GF nejradši, ale tady zase souhlasím s Tomášem, že by to bylo potřetí totéž :-) No a z českých holek, Alena je příliš specifická, Karolína a Sabina zase nejsou tak výrazné, takže u všech vidím šance na GF minimální, proto mi jako jediná zbývá Verča, která je pro Emmu zcela ideální soupeřka, tzn. papírově silná a spolehlivá zpěvačka, která ale leckomu vadí, takže tím spojím příjemné s ještě příjemnějším (tzn. mojí Top 2 bych měl komplet v GF a vyhrála by to ta, které fandím víc), což by pro mě bylo opakování pohádky jménem SHS3 :-D

328
Monika
Reagovat

@Motylek: Ja s tebou naprosto souhlasim. GG je urcite krasna baba, luxusni postava, vsechno, ale je tak nejak tuctove krasna..Celeste je vyjimecna, nedivim se, ze ma x nabidek na reklamy a musim rict, ze ji to tam neskutecne sekne :-))) Na nekterych fotkach je neuveritelne zajima..

329
DJ Vlado
Reagovat

@Motylek: Jenže tam je ten zásadní rozdíl, že Celeste na vítězství zpěvácky neměla, takže se u ní nedá mluvit o vypadnutí ze závisti, zatímco GG na vítězství jednoznačně měla, ale nevyhrála (totéž se dalo říci např. o Martině Šindlerové) :-/ Pokud by ale letos vyhrála Emma, pokusím se tento můj názor na „závistivé ženské“ (kterými nemyslím žádnou z dam z Panáčka, to jsou vesměs inteligentní ženy, ale takové ty „tovární dělnice“ z lidu) přehodnotit :-D

330
J
Reagovat

@Jai Kudo: Takze sa da dopredu ocakavat aj teraz manipulacia? No ved hej. Vela ludi a podla mna skvelych uz vyhadzali pred semifinale. Napr. som nikdy nepochopila, preco nepresla taka Zuzka Vovsova a ani ona nie. Kludne tam mohla byt namiesto Sabiny Slepcikovej. A potom ta zmena pravidiel, 1 semifinalista priamo a 3 vyberu porotcovia. Uz som len zvedava ake zmeny budu vo finalovych kolach.

331
Motylek
Reagovat

A pokud to Emma nevyhraje, tak jí určitě někdo záviděl…. :-)

332
J
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado nakolko Alene a Emme velmi prajem co najdalej sa dostat v SS jednej veci. Ze ked niekto vypadne zacne sa antipropaganda a kludne moze byt namierena proti Emme. Tak to bolo aj s M. Sindlerovou. Takze ju bude treba podrzat. A takisto sa obavam niektorych hudobnych vyberov, ved este stale nevieme ake budu finalove kola. Ked budes vediet, mohol by si dat info, prosim? Produkcia moze vyberom skladieb niekomu sikovne pomoct a ineho odstrelit.

333
Motylek
Reagovat

@DJ Vlado: Vlado, je to nesmysl, to mi nevymluvíš… Už vidím ty zástupy závistivých ženských, který Gábině neposlaly hlasy… :-D Já bych ji hlas neposlala né proto, že /podle tebe/ byla hezká, ale protože se mi ten její řev nelíbil, třeštila mi z ní hlava, musela jsem zeslabovat zvuk aby se to dalo poslouchat… Ale každý si samozřejmě může myslet co chce a taky to dělá… Pravda ale je, že sms posílají hlavně malé holky, a ty rozhodují o vítězi v posledních letech…
Já sms nepošlu, a je mi celkem jedno kdo to vyhraje… Dokonce by mi snad ani ta Vrublová až tak nevadila – pokud opravdu zazpívá nějakou tu skvělou country… Zatím se mi to nelíbilo co zpívala…

334
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

Vrublová nebo Emmička by mohly zazpívat „Pinonýři, pionýř, malované děti…“. Zvláště Vrublové bylo to dala se správně optimisticko-budovatelským pohledem a jiskrou v oku….

335
BarBora
Reagovat

Keď vyšmarili Denisa ma napadlo, že nechceli dvoch silných Slovákov vo finále, ale vyšmarili aj Petra…
Možno za pochodu zmenili „koncepciu“, veď uvidîme, čo sa z toho vykľuje.
Peter dostal „historicky“ moju poslednú sms aj to len preto, že ma donútil vyštartovať z kuchyne pred telku, keď som ho začule v upútavke na kasting a v nasledujúcich častiach potvrdil svoj talent.
Nemyslîm si, že doslova čachrujú s výsledkami, mohli by prísť o licenciu, majú na to iné možnosti.

336
notickas
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: a zase jsou tu pionýrky :-), ale naprosto souhlasím

337
J
Reagovat

@BarBora: Iste odstrelit zopar skvelych spevakov este pred semifinale. Vidim, ze aj ty si mala v oblube Elisku Buocikovu a zda sa mi, ze aj Marie Tomanovu. Mne sa zasa velmi pacila Zuzka Vovsova, ktora sama nepochopila, preco ju nechcu. A Denis, dobre na kastingu mozno nebol rytmicky tip-top, ale z tej kratkej ukazky v SuperVybere znel celkom dobre. Tak sa mi zda, ze ho odstrelili, ale to je moj nazor. Ved kludne mohol byt namiesto toho uboziaka Postu.

338
Prochor
Reagovat

Romové, uvědomte si, že Slepčík nikdy nebude Bendík natož Harich. O co vám jde ? Předvádět opičku na vodítku? Vždyť to vaše dítě nemá (a nemůže mít) ještě žádnou osobnost-je to ještě dítě. Jenom mu ubližujete.

339
notickas
Reagovat

No Slepčík je ale určitě přirozenější než Bendig, ten byl „afektovanej a taky dost blbej“

340
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@notickas: Jak to, zase? Z minulých ročníků si nějaké pionýrky nevybavuji, až letos…

341
JUDr. Marek Kalina
Reagovat

@Prochor: A jakou osobnost měl stejně mladý Harich? A taky se prosadil…

342
Jai Kudo
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: Kdy a kde se prosadil? Myslíš v UK X-Factor? Ale to mu je už letos 19…. ne 15 :)

343
notickas
Reagovat

@JUDr. Marek Kalina: chápu, jsem ráda, že se to tady často připomíná, taky mě ty pionýrky moc neberou. Veronika Danišová není vzhledem moc Superstar, ale zpívá ze všech bab nejlépe. A u Slepčíka je mi jedno, že to je Rom, cítí muziku a má velký talent. Líbí se mi i Štěpán a Daniel, ale v SF byl Štěpán občas pod tónem a Dan nad tónem :-). Jen Slepčík se prostě neutnul. To je realita.

344
BarBora
Reagovat

@J:
Páčila sa mi hlavne Viki a Eliška, Mária bola týpek a pri klavíri sa mi zazdalo, že aj ten hlas by nemusel byť až tak nezaujímavý, na pláži sa to Viki žiaľ dosť nepodarilo, ani Márii, ale Eliške by som šancu dala. Zuzka bola tiež fajn, ale mne sa veľmi páčil Eliškin hlas, dala by som jej prednosť a ešte keby zo šmolka urobili slečnu, mohlo to byť zaujímavé tiež.

345
notickas
Reagovat

@BarBora: Marie se mi moc líbila, ale myslím, že byla si dost nespolehlivá a postup prostě není jen o zpěvu.

346
Prochor
Reagovat

339 – Ano Slepčík je přirozený asi jako nadané dítě, které mi někdo ukazuje na návštěvě, a je mi trapné říct. že je to trapné. Letos nemá šanci -půjde ven.

347
notickas
Reagovat

@Prochor: to, že je zpěvák přirozený, nemá nic společného s věkem – Bendig byl afektovaný už v těch 15-ti a Slepčík bude přirozený i dospělý. Neříkám, že musí vyhrát, ale má velký talent a možná nám ve finále ještě ukáže.

348
Tomáš
Reagovat

Slepčík je rom?

349
notickas
Reagovat

@Tomáš: určitě minimálně poloviční

350
Tomáš
Reagovat

Danišová je v semifinále? Na tu sem úplně zapoměl a vůbec už sem ani o ní nevěděl, že tam ještě je. Nikdo už o ní nepíše a nikoho nezajímá. To pro ni není dobré. Taková šedá myš a navíc vypadá minimálně na 40. To taková Nikol se tu řeší pořád. Buď budeš exot nebo SuperStar, ale nejhorší je být průměr.

351
BarBora
Reagovat

Slepčík je hlavne ešte decko, má 15 a ešte nemutoval, do tejto súťaže nepatrí. Produkcii sa až tak nečudujem, že sa bude snažiť z neho vytrieskať čo to dá, ale jeho rodičom áno.

352
notickas
Reagovat

Hm to je pravda, že není dobře, že se o Danišové nemluví. Škoda, že lépe nevypadá.

353
Monika
Reagovat

Koukala jsem na ordinaci a probehla tam nekolikrat reklama, v nedeli prijde zazpivat Aneta Langerova, celkem prekvapeni pro me. Co si pamatuji, tak od dob sveho vitezstvi se tam nikdy neobjevila.

354
J
Reagovat

@BarBora: Ona predtym mala asi odfarbene blond vlasy (E.B.). Mohla sa toho drzat, lebo porota na cele s produkciou asi tento rok ide heslom:“co najviac pokorny, skromny a ak nie letis von.“ Ale skoda jej, mne sa velmi pacila v hlbkach asi tak ako Haberovi v Adele.

355
notickas
Reagovat

@Monika: no taky jsem to četla, že tam Langerová bude.

356
radek
Reagovat

ViVi složila píseň. Mě to přijde dobré. Líbí se i, když superstáristi dokážou i něco víc než jen přezpívat cizí písničky.
http://superstar2015.nova.cz/clanek/veronika-vrublova-dokaze-napsat-pisnicku-za-5-minut.html

357
bezik
Reagovat

@Monika: Je to možný že Aneta bude, je teď v Praze a nacvičujou s kapelou na podzimní pokračování turné, takže co by si v neděli neodskočila.

358
Tomáš
Reagovat

@Jai Kudo: Já už jim taky nevěřím. Ono to vítězství Lukáše Adamce už opravdu bylo takové nápadné, ale já sem si skutečně jistý začal být až při minulé SS. Dlouho sem si myslel, že GF bude v minulé řadě české, ale po vypadnutí Stýblové, Šafy a Kukačky a nečekané cestě Itcha do GF, kde samozřejmě povinně prohrál s češkou Sabinou, mi konečně došlo odkud vítr vane. Předem upozorňuju že toto není namířeno proti Itchovi, fakt se ke konci zlepšil a Adam zhoršil až na své poslední kolo, ale že by to všechno až tak přesně do puntíku vyšlo? Bylo to prostě až moc náhod najednou. Teď už sem o manipulaci přesvědčen skálopevně, už mi to nic nevyvrátí ( jedině by mi to vyvrátilo, kdyby Emma nevyhrála). Aby měla každá země v SuperFinále svého zástupce a aby se postupně na postech vítězů vystřídali úplně všichni národnostně i genderově ( čech, slovák, češka, slovenka ), to je bohužel úplně to jediné o co v téhle rádoby ´´pěvecké´´ soutěži jde. Samozřejmě jsou v tom peníze a sponzoři, obě země musí mít své vítěze a samozřejmě i podle pohlaví, aby nám ukázali, že vyhrát může opravdu každý. Je to už celé úplně trapné, takový podvod. Letos prostě vyhraje Emma a nejede přes to vlak, já to prostě vím. Začalo to už tím, že jí odstranili potenciální silné soupeře mezi kluky slováky ( Denis, Zdeno, Samuel, možná i Farkašovský ) a nechali tam jen Pala, který proti ní nemá šanci. Protože ani kluk slovák to letos dokonce nesmí vyhrát, tuto úlohu už splnil Adamec. Až tak daleko ta jejich manipulace sahá. Letos to prostě musí být holka slovenka a basta. Zkráceně – nevím jak to dělají, ale dělají to a férová hra to není. Už bych tam nikdy v životě neposlal ani jediný hlas.

359
Jai Kudo
Reagovat

Zdá se mi to, nebo jsem tady asi jediný příznivec Karolíny? :) I když její šance na postup se v neděli reálně blíží nule. Karolína není sice žádná velká rockerka, ale mezi její nejoblíbenější skupiny patří Arctic Monkeys, takže má u mě další bod k dobru :-) Díky Haberovi jí přistála na čele nálepka „ta sebevědomá“. nevím věru, proč by mladá holka, která dobře vypadá a dobře zpívá neměla být sebevědomá….nicméně nálepka byla udělena a teď se to s ní potáhne. Jako ta tzv. „pila“ nebo „ledová královna“ s GG. Taky ani jedno z toho nebyla pravda….

360
Mila2
Reagovat

Jai: mně se Karolína taky líbí, ikdyž jsou tam výraznější adeptky – jak vzhledem, tak zpěvem. U Karolíny se mi líbí přirozenost, kterou trošku postrádám u Barbary, ale ta je zas tak krásná a něčím tajemná (asi to dělají zvláštně posazené oči), že je pro mne asi ještě zajímavější než Emma. U Emmy se bojím toho, že už teď ji hodně favorizují, aby to ustála a taky si nejsem jistá, zda je schopná každým svým vystoupením znovu a znovu překvapovat něčím, co vyrazí dech (jako třeba duet s Danem, pro mne naprostá špička). Ale když jsme u těch duetů, tak hned za Emmou a Danem mám Karolínu a Pavla, těm to dohromady neskutečně slušelo a celkový pocit, co jsem z nich měla, byla ohromná pohoda a pozitivní energie, kterou přenášeli přes obrazovku..

361
Mila2
Reagovat

radek: tak jsem si pustila tu písničku od Vrublové.. můj pocit – není to špatné. Přemýšlela jsem, co mi na ní tak strašně vadí – asi to, když mluví a to, jak se neustále pohodově usmívá. Zpěv mi pak nevadí, líbí se mi. Takže pokud by omezila to svoje sluníčkové mluvení a sluníčkový úsměv a omezila se na zpívání a tvářila se normálně, tak jsem schopna ji akceptovat a uznat, že je opravdu dobrá

362
jab
Reagovat

@Jai Kudo:
Nezapomínej na mne :-).
Co jsem projížděl profily na Markíze, tak Karolína má imho hodně dobrý hudební vkus a co si pamatuju z castingu tak i na tu kytaru hraje celkem slušně, není to jen takové to občasné drnknutí do zpěvu. Ještě tám má uvedené i Alt-J, to je další britská indie rocková kapela.
Jinak Arctic Monkeys má ráda i Alena.

363
J
Reagovat

@Jai Kudo: Vies, Karolina mna osobne nezaujala ani Radioactive a potom v SuperVybere ta jej Roar nebola dobra. Ale to asi nikto v tej skupine. Navyse sa mi zda, ze Nikol sa tam az moc predvadzala a tlacila na pilu. V duete s Palom sa tak nejak zlato doplnali a ani jeden tam nebol tip-top. Vela bude zalezat na tom ako to zaspieva v SF. Mozno to dokonca bude jej top vykon. Je to len moj nazor. Z kastingov ma ziadne dievca nedostalo na zadok. V SuperVybere tam ma najviac zaujala Alena s tym jej Bad Day a to pokracovalo aj v duete. Z dalsich dievcat len Reka, Barbora a Vivi tak v SuperVybere ako aj v duete. Emma mna naopak zaujala az v duete, kde nadherne vynikla jej zamatova farba hlasu, ked spievala pri tych koncovkach solo. A navyse je pekna a sympaticka, malo toho povie, ale to co povie stoji za to.

Ale v kazdom pripade by Karolina aj ked vypadne v SF mala pokracovat hudobne bud ako pop rock alebo nieco na sposob indie.

364
J
Reagovat

@Tomáš: Viac ako u Itcha verim v manipulacii u Adamca. Itcho ako posledny Slovak, velmi charizmaticky, navyse aj pohladny, kludne mohol mat viac sms hlasov ako ten, ktory mal najmenej a vypadol. Navyse co Itcho neodspieval, tak dohanal svojim podiovym predvedenim. Schvalne si napozeraj videa na youtube Itcho nespieval len hlasom, ale aj pohladom. V SS 2013 to mohlo byt kludne ciste, ved jeho si vytipovali hned na zaciatku a aj vybermi mu isli na ruku, aby ho ako posledneho Slovaka dostali do GF. Jemu pomohli atraktivnymi piesnami a zvysok uz urobil Itcho sam, tym aky je. Ale mas pravdu, ved aj to moze byt manipulacia, ked jednemu das atraktivny hit a druheho odstrelis piesnou, ktoru nedokaze zaspievat.

365
J
Reagovat

@Tomáš: Inak vies coho sa bojim, ze tentokrat to budu chciet zmanipulovat, aby GF bolo dievca SK vs dievca CZ. Jednoducho chalanov pred GF odstrelia sialenymi vybermi songov a dievcatam daju hitovky, ktore pritahuju sms-ky. Ja by som uz v krajnom pripade bola za GF Stepan vs Emma. Lebo Emma vs V. Vrublova, by som nezniesla kvoli Vrublovej.

366
J
Reagovat

Ludia na ofiku Markizy maju dievcata pridelene cisla na hlasovanie:
1. Emma, 2. Sabina, 3. Reka, 4. Karolina, 5. Barbora, 6. Alena, 7. V. Danisova, 8. Melinda, 9. Nikol a 10. V. Vrublova.

Ale da sa cakat podla SF chalanov, ze nepojdu v tomto poradi.

367
yeey
Reagovat

@Jai Kudo: a co ja?? a Arctic Monkeys taky miluju?? :-) Za kolik bodu to mam? :-D

368
radek
Reagovat

@Mila2: Přesně, myslím, že si tím mluvením škodí, ale prostě ne každý je rétor:-) Asi by jí to měl někdo říct z jejího okolí a ona by to měla omezit:-) neokecávat to moc:-) Ale já dost uznávám, když někdo si dokáže něco složit, napsat slova, a u téhle písničky nebyly to špatný.

369
Jai Kudo
Reagovat

@Mila2: Já teda zatím beru jako favoritku mezi holkama Emmu, ale ona je pořád taková nemastná neslaná, hlasově dobrá, když je ve svým rozsahu. Ale někdy taky ujíždí v trochu vypjatějších tónech. Vivi je OK, ale to country mně prostě nebaví a její zpívaní je takový tuctový. Karolína není hlasově ani rozsahem bůhvíjaká zpěvačka, ale je mně sympatická určitou přirozenou bezprostředností. Připadá mně pořád v pohodě a pozitivní, na rozdíl od Emmy, která mně někdy připadá trochu jako emo :-D (nezaměňovat s emu :-D !!! )

370
Jai Kudo
Reagovat

@yeey: Zatím za nula. Až tě uvidím v Superstar, tak ti ale možná pošlu hlas… :-D

371
Monika
Reagovat

@radek: No klasika, te afektovanosti se snad nikdy nezbavi, ta holka je tak neprirozena, az to boli :-))) Umely usmev na kameru, med z ni kape na sto honu, kouli ocima a zpev uplne obycejnej, takhle zpiva x dalsich, nema zadnou pridanou hodnotu, zadnou vyjimecnost, a ta pionyrska snaha je otresna :-)))) Song si uz ani nepamatuju, celou ukazku jsem nevydrzela.

372
radek
Reagovat

@Jai Kudo: Mě Karolína přijde jako sympatická holka u táboráku s kytarou, ale na SS mi u ní něco chybí, asi ta „barva hlasu“. Jinak je to hezká holka a myslím, že šanci na postup má, ale jak jsme si psali výš s Dolores o těch fanklubech- dle FB spíš z češek postoupí ViVi a Sabina. Já vím, že FB může mást ale přijde mi to dost pravděpodobné.

373
radek
Reagovat

Monika: No ono to bohužel o něčem vypovídá. Ten song si myslím je pěknej, ale ty řeči a úsměvy, o kterých psala i Mila třebas tobě vadí tolik, že ten song ani nevnímáš. Mě to třeba nevadí, ale je mi jasný, že takových lidí, co jim VIVI bude „nesedět“ bude asi víc. Ona vyvolává rozporuplné reakce. Na superfinále to u ViVi nevidím, takový člověk většinou skončí dřív. Ale do Finále si myslím, že půjde. A já jí to přeju, za to, že dělá něco víc než jen deklamuje cizí písně. Stejně se mi líbil třebas Palo, jak zpíval tu lidovku.

374
Monika
Reagovat

moje poradi:
1. Alena – tady mam uplne jasno, uz od castingu me strasne bavi, ma pro me ze vsech divek v soutezi nejoriginalnejsi barvu hlasu, je to velmi silna osobnost v pouhych 15 letech, zajimava, vyrazna, jeji nejvetsi minus je imho technika, myslim, ze to muze byt v nedeli touchdown stejne jako totalni pruser ala Tejkal, netroufam si tipovat, ale i tak v ni vidim svetovou hvezdu, kdyby se ji ujal nekdo schopnej, je to pro me takovej ten moderni zahranicni interpret
2. Barbora – hodne bodu u me ziskava svoji vizazi, vysoka, stihla a moc hezka, tak nejak netuctove, vyjimecne hezka, ty jeji zvlastni oci jsou luxusni, strasne rada se na ni divam a i pevecky nemusi byt marna, ma pro me nejkrasnejsi song v playlistu, tak jsem zvedava

Zbyla devcata mi uz jsou fuk, kazda ma u me jedno velke minus aspon. Emma – malej rozsah, omezeny vyber pisni, to je na superstar pro me malo, proto nechci jeji vitezstvi, Karolina – je prirozena, hezka, ale ma strasne obycejnou barvu hlasu a nicim neni vyrazna, Slepcikova to je takova akademicka zpevacka, Danisova je akademicka teta, Melinda, uz ani nevim, ktera to pomalu je, Nikol nesympaticka a nevkusna od pohledu, no a pionyrka..skoda slov.

375
Monika
Reagovat

http://superstar2015.nova.cz/ video v pravem rohu…vsechny holky posilaji pozdravy a nejodpornejsi je pro me Vrublovka s Nikol, mimochodem jsou si celkem podobne vizualne, pro me takove sestry :-))) jsem si toho driv nevsimla, ale v tom videu tu podobu vidim….

376
Jai Kudo
Reagovat

@radek: Tak, u táboráku s kytarou bych s ní rád poseděl, ale nemyslím, že by to bylo to hlavní :-D Máš pravdu, že Karolína asi nesplňuje parametry pro Superstar, už jen tím, že je vlastně 100% amatérka, většina ostatních už zpívají v klubech, hrají s kapelou apod. Já jen doufám, že ji ta účast aspoň trochu nakopne a začne se třeba tou muzikou zabývat vážnějí, než doposud……btw na fb se jí ptali na nějaký duet s Pavlem Kovalíčkem, tak napsala „Ale jo, říkali jsme si, že spolu něco uděláme, až oba vypadneme….“ :-)

377
J
Reagovat

Alena zaujima aj mna. Ten New York je sice stara zalezitost, ale povedala by som znama. Spominam si, ze v jednej American Idol sa objavil rysavy chalan, ktory tiez spieval taketo „vykopavky“. Myslim, ze spieval tusim nejaku piesen o San Franciscu . A dostal sa do finale na divoku kartu tusim od Cowella. A dost dlho si tam pobudol. Tak sa mi mari, ze vypadol v kole, kde spieval piesen od Glorie Esteffan. Takze aj Alena pokial to nezvrza a bude to mat urcite grady moze postupit cez porotu. Som si na beton ista, ze uz maju 4-ku dievcat vybratu. A vymenili by niektore z dievcat, iba ak by pokazili SF vystupenie. V takom pripade uz maju urcite pripravenu aj nahradnicku. Podla mna za SK postupia 2: Emma a Barbora. Emma mozno priamo a Barbora ma dobry song + je pekna a navyse tmavovlaska. Ak budu chciet za CZ Vrublovu tak vela blond girls urcite do finale nepojde.

378
notickas
Reagovat

@Tomáš: Co máte pořád s tou Emmou, všechny další Slovenky, co tam jsou zpívají lépe, než ona a je to pro mě fakt nesympatická pionýrka

379
J
Reagovat

@notickas: Nie je moja No 1, tou je Alena, ale musim sa Emmy zastat. Vobec neposobi nesympaticky na rozdiel od niektorych inych. Co sa tyka hlasu nema ho najsilnejsi, ale ta zamatova farba tam je. A navyse je pekna. Nie najkrajsia podla mna, ale pekna. A z tych 10 dievcat si rozhodne zasluzi byt medzi tymi 4, co pojdu do finale. Inak, kto sleduje moje diskusne prispevky vie, ze viac fandim chalanom. Mna by potesilo, keby nastal rovnaky zvrat v tejto SS podobne ako CSS1 2009. Kedy sa za SK cez Dominiku Staru dostal nakoniec do GF Miro Smajda. A nebudem jedina vsak Tomas?

380
notickas
Reagovat

@J: Já taky fandím klukům, jsem tady nováček a když jsem si přečetla, vznikají vítězové, tak fakt koukám, jak puk.

381
J
Reagovat

@notickas: Ved o tom tento blog je. Kazdy tu povie svoj nazor. Akceptujem, ze pre teba je Emma nesympaticka, pre mna nie.

382
bezik
Reagovat

Tak Aneta potvrdila účast na SS, bude dokonce s celou kapelou s smyčcovým triem a zazpívá Trávu.

383
betty
Reagovat

Mně by také nevadilo, kdyby ve finále byli dva kluci, nebo kdyby bylo finále alespoň smíšené.

384
dolores
Reagovat

Emma urcite nie je ziadna popova diva typu Mariah Carey, ci Whitney, co mne vyhovuje, lebo ja tieto hlasove exhibicie k zivotu nepotrebujem, aj ked v pripade, ze v nich je vela emocii, viem ich patricne ocenit. Pocitovo ma viac uspokojuju tieto naturalnejsie hlasy, napr.so selestovou farbou aku ma Emma, ale mam rada, ked to vedia rozbalit, zdynamizovat ak treba, vid Adele. obavam sa, ze Emma prave bude mat v tejto dynamike a vygradovani slabe miesto, a to ju moze obrat o GF… takze nic nie je iste, ani Emmine vitazstvo (iba smrt a dane ..:D)

btw. poculi ste uz novy song Adele, zverejneny vcera ? https://www.youtube.com/watch?v=YQHsXMglC9A

385
notickas
Reagovat

Pro mě taky ideálně GF 2 kluci, ale podle toho, co tady čtu, už je to stejně naplánované jinak :-)

386
yeey
Reagovat

@notickas: to taky nesmis verit vsemu, co tu nekdo v zachvatu hysterie nebo zoufalstvi napise :-D

387
notickas
Reagovat

@yeey: :-))))))))))))))))

388
dolores
Reagovat

@Jai Kudo: ja si to neviem vysvetlit, ale tak nejak podvedome Karoline tiez fandim. hlavne dufam, ze namiesto ViVi sa do finale dostane prave ona. je to typ, co dokaze oslovit pansku cast publika.

389
notickas
Reagovat

@dolores: Souhlasím, mně je taky sympatická. ViVi je pro mě prostě jen pionýrka s nasládlým úsměvem

390
Jai Kudo
Reagovat

@dolores: Vnímám to tak nějak podobně :-) POdvědomě.

391
Enaz
Reagovat

Snažím se dočíst, ale to se nedá, takže promiňte, kdyby to vypadalo, že opisuju jiné diskutéry:).

Problém Dalibora Slepčíka je, že ještě nemutoval a nikdo neví, co se z jeho dětského hlasu vylíhne. U kluků bych netrvala na věku, ale na tomhle faktu. Což by byla docela zábavná záležitost při prvním castingu :).
Navíc Nova se opravdu dobře předvedla, když o Daliborovi ve upoutávce „odhalila“, že vlastně do SS nechtěl a přihlásili ho jako přívažek k sestře. Chudák děvče. Není mým fanouškem, ale aby utvořili takový příběh a dospělou ženu spojili s pubertálním bratrem … to je prostě hnus. Nemá šanci ani kdyby zpívala jako arizonská pěnice.

Jinak líbí se mi Alena a Štěpán. Je mi jedno, kdo vyhraje, i když se mi nebude líbit až někdo z nich vypadne …
SS je pouze šance a jediný, kdo zvládl důsledky téhle soutěže v našem malém rybníčku je podle mne Aneta. Šla svou cestou a vybudovala si vlastní tvář. Což je to, co dělá většina nakonec úspěšných zpěváků, zpěvaček a kapel … dělat si svou muziku a najít si publikum.

Jo a DJ Vlado – myslím si, že tvá teorie o závisti ženských vůči GG je zcestná. Za sebe můžu říct, že hezké děvče, které umí zpívat, mne potěší a určitě nepošlu kvůli tomu, že je hezká, mladá a talentovaná, protihlas. Spíš budu ženskému plemeni fandit :).

392
Enaz
Reagovat

@Jai Kudo: Tak to pruzení o „sebevědomosti“ mne taky nazdvihlo a ráda bych Karolínu viděla v TOP 8.
Možná může mít porota info, které nemáme a Karolína nezapadla, ale o jejich schopnostech ss to nevypovídá.
Nebo mají strach, že by jim nedovolila, aby ji při případně výhře manipulovali?
Toť otázka :).

393
J
Reagovat

Co sa tyka Aleny a jej verzie NEW YORK NEW YORK v nedelnom SF, ponukam dalsiu verziu tohto Sinatrovskeho megahitu v podani francuzskej sanzonierky Mireille Mathieu vo francuzstine.

https://www.youtube.com/watch?v=cpeQ9I86lcw

394
Tomáš
Reagovat

@J: Takový zvrat by byl bomba, ale obávám se že Palo Kovaliček v sobě nemá tu Šmajdovu bojovnost a proto se až tak daleko nemá šanci dostat ( předpokládám, že myslíš jeho protože jiný kluk slovák už tam není ).

395
Prochor
Reagovat

J – Ema rozhodně není nesympatická.
O něčem svědčí fakt, že na neprestižnějším serveru RS PANÁČEK je jmého Emma nejfrekventovanější.
Možná proto, že chlapi jsou z ní hotoví (včetně mně) a ženy taky i když možná v opačném gardu:-)))
Každopádně pevně doufám, že v neděli „naše“ Emma postoupí.

396
J
Reagovat

@Tomáš: Kym nieco take nenastane, budeme v to dufat. Inak si nemyslim, ze Palo vypadne zo Slovakov ako prvy z finalovych kol a takisto aj z chalanov. Moj tip je to druhe dievca, ktore postupi v nedelu s Emmou. Iste vela bude zavisiet od piesni, ktore mu vyberu ako aj od tematickych kol. Keby take 1. finalove kolo bolo sk/cz piesne a oni by mu vybrali rockovu Tublatanku, tak moze len ziskat. A nedajboze by 2. kolo bolo rockove, takisto by prezil. Uz som to tu raz pisala, ze ja by som double elimination najradsej brala az v 5.kole, vtedy by sa obaja eliminovani mohli podelit o bronzovu priecku. Kedze sa v tejto SS radikalne zmenili pravidla uz v SF, tak by sa mohli aj vo finalovych kolach.

397
Tomáš
Reagovat

@J: A kdo z kluků vypadne ve finále jako první? To by i mě samotného hodně zajímalo.

398
J
Reagovat

@Tomáš: Moj tip je Dan Krizka. Ale mozem sa aj mylit a moze to odniest Stepan, keby v 1.kole bolo double elimination. Prave kvoli moznemu vypadnutiu niektoreho z cz chalanov ju nechcem v 1.kole. Slepcik podla mna najskor vypadne az v 3.-4.kole.

399
Prochor
Reagovat

348 Tomáši – „Daniel je rom?“ a odkud má tolik hlasů?
Romská komunita ruinuje kredity.
http://www.extra.cz/hvezda-superstar-slepcik-je-z-mafianske-rodiny-5-veci-ktere-jste-o-tomto-cukrousovi-nevedeli

400
Tomáš
Reagovat

@J: Podle mě to může být kdokoliv z kluků kromě Slepčíka, ten asi vypadne až o něco později jak píšeš i ty.

401
Enaz
Reagovat

@Prochor: Četl jsi to? Zdroj Extra?
Děsný. Prochore, od tebe jsem zrovna tohle nečekala. Co takhle „malej a umí zpívat“?
Sice ho může někdo protláčet i tímhle způsobem, ale tady mi přijdou tyhle konstrukce dost jednoduchý :(.

402
J
Reagovat

@Tomáš: Ak v 1. kole vypadne Slovenka, tak s nou tutovo nevypadne aj Palo. Na to je este skoro, ked nepozname 4-ku dievcat. Budes v nedelu pozerat SF dievcat aspon kvoli Alene a jej famoznemu New Yorku? Ale skutocny napinak bude ten, kto pojde cez vox populi.

403
notickas
Reagovat

@Prochor:
No chlap nejsem a Emma rozhodně není moje krevní skupina.
Pionýrka šplhající se po zádech Dana Křižky, on galantně zůstal v pozadí, aby ona vynikla.
Pro mě prostě nic moc.

404
notickas
Reagovat

@J: třeba vypadne Slovenka Emma :-)

405
J
Reagovat

@notickas: Aj keby bola v nedelu miestami falosna, comu neverim, lebo ta piesen jej sadne na hlas a navyse tam vynikne jej zamatova farba hlasu, urcite postupi do finalovych kol budto vox populi alebo vox iuratam. A vo finalovych kolach to neviem uplne odhadnut, bez toho aby sme poznali vsetky 4 dievcata + tematicke kola. Ja sa domnievam, ze ma na GF a vyhru ak jej pojde produkcia na ruku ohladom vyberov piesni.

406
Enaz
Reagovat

@notickas: Taky názor :). Mně to spíš přišlo, že za něj (Dana) dotahovala výšky, na které neměl.

407
notickas
Reagovat

@J: No s tím výběrem písniček na ruku máš asi pravdu.
A fakt Ti přijde ta barva hlasu sametová? Mně ani moc ne.
Ten duet jsem já sama několikrát zpívala a je hlavně o atmosféře a já si myslím, že tu dodal právě Dan. Ale samozřejmě respektuju Tvůj názor.

408
jab
Reagovat

@notickas:
Ježíši přestaňte s těma pionýrkama, už to fakt přestává být vtipné :-DDD.
Navíc spíš šplhá Dan po Emmě než Emma po Danovi :-).

409
notickas
Reagovat

@jab:
A jaké šplhání máš zrovna na mysli?

410
Enaz
Reagovat

@notickas: Vím, že ses neptala mne, ale šplhá po Emmě, protože bez ní by ten duet nezvládl. Ani náhodou. Zachránila ho. Právě tím, že dozpívala to, co by on nedal. I když ty to vidíš tak, že byl gentleman … podle mne nebyl.

411
J
Reagovat

@Enaz: Ano, ale zaroven v tych koncovkach vynikla jej farba. Prestanme tu osocovat a podme si nedelne SF vychutnat z pohladu divakov. Nech to uz dopadne akokolvek. Ja sa urcite budem bat o Alenku a dufam, ze jej ten NEW YORK vyjde. Boze to by bola radost keby postupila.

412
Enaz
Reagovat

@J: Neosočuji, vyjadřuji svůj názor ;).
A o Alenu se dost bojím, protože NW je opravdu stará kláda a k téhle písničce nemám dobrý vztah,
Ale také doufám, že postoupí.

413
Ally
Reagovat

@ dolores-odpoledne :)
singl Adele ..pěkný..
nj včera zveřejněno a už 6,5 mil shlédnutí

@ bezik – Aneta v SS taky dobrý ..a jako kompromis tedy musí do Ordinace..? :))

a vůbec proč vlastně pořád hledají Superstar, když se našla už na první pokus ..?:)
aspoň ta česká co vim..

414
Ally
Reagovat

@J:
Alena myslím šanci má..aspon je jiná..

ale fakt, že je to divný ..jak tam stálo tolik/ 6 kluků a všichni ven..já vím, že by šli v dalším kole, ale..

Jsem docela zvědavá i na Veroniku, mohla by Adele zpívá, že právě ? ..dát
ale když se o ní ani na “ nejprestižnějším“ serveru Panáček :) nemluvi..

415
J
Reagovat

@Enaz: Ja som nemyslela ani tak teba ani konkretne osocovanie Emmy. Myslela som osocovanie vseobecne, nie konkretne. Tak sorry.

416
Enaz
Reagovat

@J: Neomlouvej se, nebrala jsem to tak.
Ale vždycky tu bude někdo někoho osočovat. Nemáme stejné uši a ani vkus. Prostě se někomu líbí pop a někomu třeba country. Když jsem tu četla, že Štěpánův Mad World je nuda a o ničem, tak jsem nechápala. Pro mne je to skvělá písnička a on ji zazpíval dost dobře. A o tom to je.
Je fajn, že na Panáčkovi se ještě diskutuje slušně.

417
bezik
Reagovat

@Ally: Do jaký Ordinace ??? :-o Možná to berou tak, že se vlastně hledá ten Pop Idol, což je originální název, a to Aneta zase tak moc nesplňuje.

418
notickas
Reagovat

@Ally: i já jsem zvědavá na Veroniku, vypadá starší a neí to takový typ na Superstar, ale zpívá výborně

419
Ally
Reagovat

@bezik:
se mi zdálo, že psala Monika o Ordinaci ?:) ale asi jsem rychle četla..mi se to zdálo hodně divný..:)

nj není asi definované co má být Superstar :)
asi se hledá kvůli takovým momentům..i když to je zrovna Hlas no
https://www.youtube.com/watch?v=nKZ8UhmY3OQ

vždycky jsem si říkala , jestli to není hlavně dobře nazvučený do TV ?..ale to by asi nebyla porota tak hin taky ..ted jsem si všimla
a tak

420
trish
Reagovat

Vlado, Scalex, díky za vyčerpávající shrnutí.
Čím dál tím víc mám pocit, že celá slavná „překvapená“ porota tak nějak dopředu ví, kdo bude ve finále, v první trojce… Cítím, že že to všechno víc režírované, než v předchozích letech. Management tvoří příběhy, evidentně má své vize a scénář předpokládaných zakončení sputěže, aby jaksepatří táhla. Divili jste se, jak to, že byl tak chválen chlapec Pošta. No protože Marta věděla, že neprojde. Mezi námi- je hodně divné, že prošel do finále. Byli určitě lepší, než on. Tohle není důležité- ale má něco společného s jiným slavným Poštou?
Dan byl úděsný. Jednak se pohyboval jak panák, jednak jeho vytlemenost písni nepřidala, a pěvecký výkon byl IMO na hraně s kvalitou. Zřejmě zase- podle scénáristů soutěže v panoptiku zpěváků musí být, jak píšete, aspoň jden pořádný testosteron. Základ všeho je zasáhnout co největší spektrum diváků. Sledovanost, reklama, prachy.
Scalex, (když už) Aljona (tak potom) Širmanová, je podle mně úkaz a moc se mi líbí. Takoví ale asi nevítězí. Jakpak se na ni asi dívá většinový ženský divák? :-)
Dalibor je podle sázkových kanceláří favoritem. Zatím to vypadá logicky, bohužel.
Tož to su zvědavá, koho vypustí po ženském večeru.
Dotaz blbé blondýny: ještě by měl postoupit jeden kluk a jedna holka? (divoké karty)
Doufám, že z kluků to bude Patricio.
Pěkně to nandal Kláře, myslím, že jí klesla sanice :-), je to velmi svojský Moravák. Dýdžeji, myslím si, že nic nehraje – dojetí z písně, Angolany znám, jsou sví a přirození, prostí.

Přidat komentář