Panáček v reality show

X Factor UK 2015 – Six chair challenge již dnes! Letošní Výzvu šesti stoliček zahájí souboj dívek (promo)

4. Říjen 2015 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

[singlepic id=11265 w=615]

Již šestým týdnem pokračuje na ostrovech pěvecká soutěž X Factor. Za sebou máme všech sedm kastingových dílů a kompletní první část soustředění. Dnes nás čeká další fáze Bootcampu, tzv. Six chair challenge neboli Výzva šesti stoliček. Bývá to jedna z nejkontroverznějších částí show, jelikož porotci zde rozhodují o postupujících ze své kategorie ihned po odzpívání adeptů, a to přímo před živým publikem ve Wembley aréně. Mnohdy tedy činí svá rozhodnutí pod velkým tlakem. Dnešní díl bude věnován kategorii dívek. Kterých šest s sebou vezme Rita Ora do Los Angeles, kam poputuje v rámci Judges Houses? A jaké písně dnes zazní? To se dozvíte již o pár řádků níže. Britský X Factor byl vždy zárukou kvalitních hudebních kousků, proto ho nezapomeňte sledovat i letos!

V každé kategorii aktuálně zůstává přibližně 16-17 soutěžících. Z následující fáze postoupí do Domů porotců pouze šest nejlepších. Britský bulvár upozorňuje na velmi kontroverzní rozhodnutí, která během natáčení Six chair challenge padala. Zatímco kategorie kluků prý dopadla nejhůře, dívky byly vesměs bravurní. Rita Ora, jakožto mentorka dívek, tedy měla rozhodování velmi těžké. Upoutávky slibují slzy, skvělé výkony, těžká rozhodnutí a především emoce.

A jaké píseně dnes od dívek uslyšíme?

KATIE COLEMAN
Christina Aguilera – The Voice Within

MONICA MICHAEL
Empire – What is Love

KAREN MAV
Etta James – I’d Rather Go Blind

CHLOE BAKER
Florence + The Machine – You’ve Got the Love

LAUREN MURRAY
Jessie Ware – Say You Love Me

CHLOE PAIGE
Amazing Grace

LOUISA JOHNSON
Jennifer Hudson – I Am Telling You

HAVVA REBKE
Blackstreet – No Diggity

KIERA WEATHERS
Whitney Houston – I Will Always Love You

KELLY MAI WEBB
Patti Smith- Because the Night

SOPHIE PLUMB
Adele – Turning Tables

LUCY DUFFIELD
Aretha Franklin- Natural Woman

SHARON ROSE
James Bay – Let it Go

CHARLI BEARD
Jennifer Hudson – Love You I Do

Teasery z dnešního dílu:

Show můžete sledovat již dnes ve 20:00 hod. našeho času, např. zde:
ITV (možnost HD rozlišení)
FILMON

Po každém odvysílaném díle běží na ITV2 sesterský magazín Xtra Factor.

Speciální třešničkou je fakt, že se britský X Factor dostane letos poprvé i na obrazovky slovenské TV, konkrétně jej bude nově vysílat TV JOJ Plus, a to vždy v týdnu v pátek po odvysílání v Británii. Další bootcampový díl tak můžete i se slovenskými titulky sledovat již příští pátek 9.10.2015 od 20:30 hod. Dříve se kastingy vysílaly na TV Wau, kde na tuto malou stanici dosahovaly velmi dobrých výsledků, proto se TV JOJ rozhodla přesunout vysílání na svůj silnější kanál, na JOJ Plus.

Oficiální promo video letošního ročníku:

Těšíte se na novou, již 12. sezónu soutěže? Budete ji sledovat živě o víkendu nebo o pár dní později se slovenskými titulky? A jak zatím hodnotíte průběh dosavadních dílů? Diskutujte, komentujte! :)

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 27
1
Jan
Reagovat

Jsem tak natěšený! za 10 minut to začíná, sleduje někdo ?

2
J
Reagovat

@Jan: Prva Katie dost slaba. Zda sa, ze ostatni sleduju SS.

3
Bedy
Reagovat

Já osobně to zhlédnu až zítra ze záznamu. :) Ale klidně diskutujte, komentujte… rád se navnadím :).

4
Jan
Reagovat

@J: Byla slabá, škoda. Ovlivnily ji nervy. Zbytek byl skvělý. Monika byla fantastická! Loni ji byla velká škoda, letos se snad dostane i do Live-Shows. Teď doufám, že postoupí mé favoritky Chloe Paige a Louisa :)

5
Luke
Reagovat

Tak sleduju, Katie nic moc, Karen dobrá, Chloe Baker taky, ale nic pro mě, co však přišlo pak mi vyrazilo dech.. Monica to absolutně zabila. Tohle bylo fakt skvělý číslo. :)

6
Jan
Reagovat

Byla slabá, škoda. Ovlivnily ji nervy. Zbytek byl skvělý. Monika byla fantastická! Loni ji byla velká škoda, letos se snad dostane i do Live-Shows. Teď doufám, že postoupí mé favoritky Chloe Paige a Louisa :)

7
Michal V.
Reagovat

ja na to koukam… zatim je to takovy meh… vsichni zpivaj takovy veci pro porotu spis nez pro divaky :-) az na tu co zpivala rihannu a tu myslim vysoupli?

8
Jan
Reagovat

Nějak se mi to seklo a odeslalo to 2x :D. No nevadí. Jsem rád, že Chloe postoupila. Ale teď to bude mít Rita pěkně těžké…. uvidíme.

9
Michal V.
Reagovat

no nevim nevim… ta Havva teda buhvijaka hvezda nikdy nebude a vymenit ji za Charlie… no to Rita neudelala dobre

10
Jan
Reagovat

Bože to jsou nervy…. jsem byl tak napnutý a najednou REKLAMA :-(

11
Luke
Reagovat

Ajajaj, tak tady nevím jestli Rita udělala dobře.. Karen bych pryč neposlal, spíš Sharon.. Ale co se dá dělat, má nejtěžší kategorii a hold některý jsou víc výraznější..

12
Michal V.
Reagovat

jeste stesti, ze nektere soutezici se vylozene vykaslaly na pripravu a je to pak jednodussi :-)

13
Jan
Reagovat

@Michal V.: pravda :-D

Jinak jsou ty holky úplně vyrovnané. Je to síla.

14
Michal V.
Reagovat

No chtel jsem jen napsat (pokud panacek dovoli), ze Lauren sice na postup byla, ale moc dobra audition to teda nebyla… zacatek byl otresny (hloubky znely jak nejakej vetrak), prvni vysky byly taky dost odporny a zhruba od pulky to zacalo byt zajimavy…

15
J
Reagovat

Mne sa najviac pacila ta Louisa. A inak kto bude spievat o tyzden?

16
Bedy
Reagovat

No právě, všude bylo avizováno že kategorie dívek je letos nejsilnější. Vč. skvělých výkonů v 6 chair…, tedy že Rita měla rozhodování velmi těžké :).

17
Kla
Reagovat

Tak jsem po skončení přepnula na Superstar a to byla najednou hrozná bída. :) Z Louisy jsem si sedla na zadek, to bylo neskutečný…

18
Bedy
Reagovat

@J: Myslím, že jsem někde četl že budou 2 kategorie, nebo 1 a půl. Myslím že to byli kluci a starší.

19
Ludvík
Reagovat

Letos je X Factor tak silný! A holky jsou neskutečné! Je hrozná škoda že bude tak málo těch Live Show, když X Factor teď běží jen v neděli, ještě další 2 týdny bude 6 chairs. Docela by mě zajímalo kolik nakonec těch Live Show bude vzhledem k tomu že ještě budou Judges Houses.

20
Bedy
Reagovat

@Ludvík: Live show bude celkem 7, vc. Finale. Konec je tedy nekdy opet v pulce prosince. Doslo tak tedy o snizeni cca 3 primych prenosu.

21
libena
Reagovat

Bylo dost neuctivé (až buranské) to, jak se zachoval simon po přidělení kategorie owers!!!!

Katie – to bylo opravdu ostrašující. Ani bych jí stoličku nedala.
Karen – to bylo už lepší, ale na mě strašně uječené, ani ji bych neposadila. Takže ji posadili…čekám u ní swap.
Chloe – moc si ji nepamatuju, no a nelíbilo, běž domů.
Monica – v té rychlejší pasáži to bylo skvělé, fandím jí moc, ten rok jí prospěl, ale panebože ta vizáž!!! Všechno špatně, snad z ní to železo v live sundaj 
Sharon – moc ji neukazovali, tak chair nepředpokládám. Zpívala hezky, ale nějak mi nesedí na pódium. Jo a simon měl pravdu – jestli ji ukazovali, tak si ji nepamatuju taky…
Chloe paige – moooc hezká holka, vzala si kládu, zabojovala, wau.
Charlie – v bootcampu byla skvělá, má pitomou písničku.
Louisa – no ta si naložila – Jennifer hudson! Obrovská favoritka, pro mě s monicou nejlepší. Ale louise je 17! Jo – výměna za chloe se nabízela.
Havva – milá holka, ale tam to u mě končí. Určitě bych ji neposadila, hlavně proto, že bych ji hned musela vyměnit – čekají další. A když, tak za č. 1 – katie! Panebože rita ji vyměnila za charlie? Wtf.
Kiera – vystřihla to hvězdně, zasloužila si rozhodně posadit a č. 1 byla dobrá volba (ještě č. 4 – sharon). Začíná slušná divočina.
Kelly – ta se vyšachovala sama – zpěvem!
Lucy – ne, tuhle nemusím. Za č. 4 – hurá.
Sophie – adele na ni byla dost velký oříšek.
Lauren – tak nejlepší nakonec? Těším se. Bože – teplákovka? Jde uklízet? Ale ten hlas!!! Wau! Já ji můžu, lauren má x factor. Za č. 4 to bylo správně. A kdyby ještě nechala na č. 6 charlie místo havvy, tak máme s ritou stejnou top 6 

No a to jsem zvědavá, jak bude rita vybírat 3 finalistky do live!!!!!

22
Michaela
Reagovat

Já bych klidně oželela Chloe Paige nebo Kieru a mrzí mě, že do Judges Houses neprošla Charli. Myslím si, že je to ale tím, že Charli je trochu hodně podobný typ jako Louisa a Louisa pro ně/pro Ritu byla asi trochu výraznější. Navíc Rita měla pro Havvu od začátku slabost, pro Kieru také, Louisa byla jasná, Lauren také, Monica si to zasloužila, atd., atd. Ve spoilerech jsem četla, že se Charli do Judges Houses nedostane, tak jsem s tím už tak trochu počítala …

Teď bych to viděla na Live Shows – Lauren, Louisa a jako třetí nevím, kterou z holek produkce preferuje.

Já bych si vybrala Louisu, Monicu a Havvu, asi …, ale ještě uvidím, co předvedou v Judges Houses …

23
Luke
Reagovat

Taky zhodnotím první díl Six Chair Challenge. Holky letos jsou neskutečný, byl to takovej nášup (až na pár výjimek) skvělých výkonů, že bych fakt nechtěl být na místě Rity. Dostala nejlepší a zároveň nejtěžší kategorii. Každopádně si myslím, že se s tím poprala vcelku na výbornou. Myslím si, že bude skvělá mentorka. :) Tak a teď už k jednotlivým vystoupením..
Katie – pohřbila ji písnička, po vcelku solidním castingu jsem čekal něco jinýho..Souhlasím s Ritou, stoličku bych jí taky nedal..začátek teda nic moc..
Karen – má silný hlas, ale souhlasím s liběnou, že to místy bylo celkem uječené. Každopádně bych jí posadil, tak se tomu i stalo v případě Rity.
Chloe B. – mě to určitě nezaujalo. Její hlas je celkem zajímavý, ale irituje mě její přízvuk. Toto vystoupení bych ale stoličkou neocenil.. každopádně Chloe posazena byla.
Monica – pak přišla na řadu Monica. Neskutečná pecka! už při pomalým rozjezdu jsem si říkal WAU! Pak přišla rychlá část a moje brada udělala sešup dolů! Je prostě skvělá! Už na castingu jsem říkal, že jsem neskutečně rád, že se vrátila, loni jí byla taková škoda, taky že to Cheryl pořád teď mele dokola..:) Je to moje jedna z největších favoritek, každopádně si myslím, že tento rok to bude mít ještě neskutečně těžký. Holky jsou fakt masakr… Stolička jasná!
Sharon – pro mě překvapení. Rozhodně si jí taky nepamatuju. Jen vím, že se na castingu mihla. Ale zazpívaný to bylo hezky.. na ZATÍM volné stoličky bych jí taky dal.
Chloe Paige – vrhla se „acapella“ na Amazing Grace. Její hlas je prostě skvělý. Trochu jsem se bál nervozity v hlase. Byla tam slyšet, ale ne až tak jak jsem předpokládal. Další skvostný výkon večera! STOLIČKA!
Charlie – chudera Charlie. Na castingu a v bootcampu zazářila, teď jí ne až tak sedla písnička. V celku nevýrazné.. ale zazpívaný dobře. Velká škoda.. Každopádně stolička
Louisa – no, asi nemám co jinýho říct než WAU WAU WAU. Louisa je neskutečná zpěvačka a ano, je jí opravdu 17!! kladu si pořád dokola, jak jen je to možný.. :D Favoritka číslo 1! .. Fantastický! Stolička jednoznačně.. tím pádem přichází první swap večera. Jednoznačně (aspoň teda pro mě, proběhla výměna za Chloe Baker)
Havva – fajn, toto vystoupení se jí povedlo. Je to fajn milá holka, ale asi bych jí nevyměňoval, když už, tak určitě né za Charlie.. Stalo se, Havva nakonec postoupila do top 6, uvidíme, co předvede dál.. na Live to však v takové konkurenci určitě nevidím..:))
Kiera – když přišla Kiera s tím, že bude zpívat I will always love you, tak jsem si řekl: Co? Jako fakt? To nemůže dat.. a co přišlo? WAAAU!! brada opět někde na podlaze.. začátek trošku nejistý, ale pak to bylo fakt skvostný. Risk je zisk.. Swap za Karen.. Karen by se stejně dál nedostala, ale teď bych asi ten swap udělal za Sharon, popřípadě Havvu. :)
Kelly – mimo
Lucy – vcelku slušný.. ale něčím mi nesedí.. každopádně swap za Sharon
Sophie – Je to dobrá zpěvačka, ale Adele byla moc..
Lauren – Jí mám v hlavě už od castingů. Další favoritka pro mě. Její hlas se mi strašně líbí. Začátek taky trochu nervózní, ale pak mi zas spadla brada.. :)) Ano, po včerejšku mě bolí huba :D.. Poslední swap za Lucy.

A je to! Máme top 6 holek! Se vším souhlasím, až teda na Havvu, ale přece jenom něčím je zajímá.. Do live se stejně nedostane.. Holky tento rok jedou na neskutečné laťce.. Zajímá mě, jak Rita z těchto 6 udělá jenom 3..To bude další masakr.. Jednoznačný flek má podle mě Louisa a pak bude mazec mezi Monicou, Lauren, Keirou a Chloe.. Havva je podle mě mezi tou šesticí mimo. Ale třeba překvapí ještě víc. :) .. Příští týden nás čekají kluci a overs.. Už teď se neskutečně těším, hlavně po včerejším dílu. :))

24
libena
Reagovat

@Luke: vidím, že jsme se téměř shodli :-)

jo – holky byly skoro tak dobrý jak ty australský! musím se přiznat, že jsem to ani tak nečekala…
pro mě prosím do live určitě louisu a lauren, děkuji :-)

25
J
Reagovat

http://style.hnonline.sk/kultura-135/mlady-slovak-stupa-v-britskom-x-factore-stale-vyssie-obavany-porotca-mu-tlieskal-930614

Obavam sa, ze napriek urcite skvelemu vykonu nielen ze Harich nepostupi, ale je celkom mozne, ze jeho vystupenie ani neuvidime. Ak nevyse chalani budu zaroven vystupovat s over. Skoda.

26
jenkaa
Reagovat

Vůbec nerozumím, i když nepostoupil, proc Martina ani neukazali, neboť——jediny kdo tam umi zpivat a soucasne ma x factor a nemusi mit u toho kridla nebo sukni, nebo nadmirne ego, je Anton. A to Martinovi nejak extra nefandim.

27
Ludvík
Reagovat

@jenkaa: Martina ukázali jen v Xtra Factoru a pokud máš na mysli 6 chairs tak kluci budou zpívat až tuhle neděli.

Přidat komentář