Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent (16.9.) – video

16. Září 2015 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

Co více psát. Další porce talentů, ve středu kolem půl deváté na TV Joj, ve čtvrtek pak 20:15 na TV Prima. Užijte si naplno talentů nejen z ČSR, ale i z dalších koutů světa. Zatím můžete diskutovat, Merťas, pak co nevidět publikuje i svůj nekompromisní rekap.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 10
Reagovat

No nevím. Ti, co získali třetí zlatý bzučák, oblečení ok, ale projev? Mně to dost přišlo jako nepříliš kontrolovaný světelný šum. Myslím, že by z toho třeba v Británii vytřískali více. Ale tak, nechci být za škarohlída, že.

2
cathy
Reagovat

Taky mě to nijak neuchvátilo. Bzučák bych tam asi nechala pro jiné.

3
monika
Reagovat

Dnesni bzucak me vytocil doslova :-))) Pak jsem si sla precist komenty na FB a velice se uklidnila, potesilo me, ze to vetsina lidi vidi stejne jako ja :-)))

4
BarBora
Reagovat

Malo to nápad a dokonalé spracovanie, mám rada keď niečo bybočí z priemeru, ja som si ich vystúpenie užívala. Ešte sa mi veľmi páčili tí traja šoumeni s gitarámi a ruská hádia žena,

5
BarBora
Reagovat

Ani tá so šansónom nebola zlá a aj ten nápád toho indiána nebol zlý a fajn bolo keď tám Diána nebola. Aj moderátori ma dnes rozošmiali pri „správach“. Bavme sa ľudková, kým sa dá.

6
peto
Reagovat

v sobotu to uz bude 6 dil castingu -dalsi tyden opet 2 dily a pak dalsi tyden jen sobotu dle programu takze zbyle dily pujdu 5 tydnu a nakonci rijna pujde finale nebo kdo vi co -tak snad bude pauza od teto zbytecne show kdyz nejsu schopni najit lepsi lidi do poroty ,

jen dotaz-proc me prispevky jsu stale schvalovani a mazany ,nechapu to muze nekdo mi odpoved jestli nejsu blokly pres ip adresu at nemusim hledat jine zposoby do diskuze aby to bylo nactle jak ma diky za odpoved odpovednu osobu.

7
paja
Reagovat

14 castingu a pak kdo vi jak to rozdeli ,vypada to uplne na hlavu porota stale stejna jen se do party slavik bila da nekdo jiny derdar nebo mouzova ale efekt je naprosto stejny o nicemu,-tolik let to chodi vsady okolo nas ,a-kazdy rika protota je hlavni klic k uspechu a pak divaci A talenty .ale tady je to naopak mizerna porota divaci hlasuji pro exoti ktery jsu propagovani vice nez s -kutecni talenty a sumarum je takove ze minule rocniky vyhral cizenec operni zpev a -krobaty.

8
Luke
Reagovat

Teda když se vám ten talent nelíbí, tak proč se na to díváte ? Kritizujete porotu, která je naprosto v pohodě a ještě je to umocněno letošním zařazením Jakuba Prachaře, který porotu táhne a vede…
Jaro Slávik ? Zkuste si tam jít sednout a být tam 5 dní v kuse 12 hodin denně a hodnotit soutěžící s úsměvem a nadšením ! To by vás taky přešla dobrá nálada, když tam přijde někdo, kdo toho moc neumí. To nejde prostě celý den vydržet.
Pajo a jak si přišla na to, že lidé hlasují pro exoty ? Všechny ročníky vyhrál někdo, kdo byl fakt talentovanej a nejednalo se o žádné překvapení, že by vyhrál někdo kdo neměl…

9
mk
Reagovat

Myslím, že není důvod se vzrušovat nad bzučákem pro Mirror Family, stejně to ve finále vyhraje zpěv nebo nějaká jiná volovina.
Jinak ale za mě suverénně nejlepší, pecka.

Reagovat

Mirror Family teda nic extra. Nechapu to nadseni. Cekal jsem od toho vystoupeni o hodne vic podle kostymu. Nevidel jsem nic extra proti jinym podobnym show s laserama.
Takze za me si postup do finale nezaslouzi ani omylem.

Přidat komentář