Panáček v reality show

Česko Slovenko má Talent bude vysílat pouze TV JOJ!

15. Duben 2015 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=10972 w=615]

Piaty ročník Česko Slovensko má talent budú môcť sledovať diváci len na slovenskej TV JOJ. S touto informáciou prišiel ako prvý portál Mediaboom. Narozdiel od Primy, bola Jojka s každým ročníkom Talentu spokojná, sledovanosť bola nadpriemerná a pravidelne porážala konkurenciu, preto chce vo vysielaní šou naďalej pokračovať. Televízia Prima sa rozhodla pre klesujúcu sledovanosť investovať do nových formátov a hlavne do novej šou s Leošom Marešom. Vzhľadom na dobré vzťahy televízií sa Prima bude podieľať aspoň na kastingoch, ktoré prebehnú v Česku tento víkend. Možná je ešte varianta vysielania slovenskej verzie šou na menších staniciach Prima LOVE, resp. Prima COOL.

CASTINGY V ČESKU

18.4. sobota 09.00 – 12.00 JIHLAVA, Křesťanská základní škola Jihlava, náměstí Svobody 1369/3
18.4. sobota 09.00 – 12.00 PLZEŇ, 16. Základní škola a mateřská škola Plzeň, Americká třída 30

18.4. sobota 15.00 – 19.00 BRNO, Základní škola a mateřská škola, Husova 17
18.4. sobota 15.00 – 21.00 PRAHA, Vyšší odborná škola a Střední průmyslová škola dopravní, Masná 18

19.4. nedeľa 09.00 – 12.00 OLOMOUC, Základní škola a Mateřská škola logopedická Olomouc, třída Svornosti 37/900
19.4. nedeľa 09.00 – 12.00 ÚSTÍ NAD LABEM, Obchodní akademie a jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Pařížská 15

19.4. nedeľa 15.00 – 18.00 OSTRAVA, Střední škola elektrotechnická, Na Jízdárně 30
19.4. nedeľa 15.00 – 18.00 LIBEREC, Základní škola s rozšířenou výukou jazyků, Husova 142/44

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 23
1
Johana
Reagovat

…a to jako všeobjímající Bílá přijde o kšeft, nebo si ji Slováci zaplatí?
Zrušení Talentu mi nevadí…mohla by se rovnou zrušit i celá Prima.

2
Pattrick
Reagovat

Tak to jsem zvědavý, co ten Leoš bude mít za tu show.

3
Michal V.
Reagovat

presun na cool by mi prisel logicky, stejne je to kanal zamereny na mlade a reality show tam byvaji normalne

na tu leosovu show jsem taky zvedavy… jeho posledni porad QI se mi libilo, ale bohuzel to divacky neuspelo.

4
Nika
Reagovat

Superstar aj tak bola uspesnejsia ako Talent.Superstar pozeraju nielen nastrocni ludia aj starsi.A su zvkynuti na Pala Haberu.na jeho hlasky.Som rada ze talent nebude lae Superstar.Snad TV Nova nebude ako TV prima.

5
Ludvík
Reagovat

Je dobře, že to Prima nedělá.. na tom celém mě mrzí jedna věc, že ta pauza od všech těch soutěží nebyla delší…

6
dolores
Reagovat

nemam s tym problem, ze to bude len na JOJke. kto chce vidiet Talent pozrie si ho aj v Cechach, ved kabelovky snad uz vo svojich balickoch maju JOJku.
otazka je, ci Prima vysiela aspon reklamy na kastingy, lebo ak nie, tak ako jedine negativum vidim, ze sa prihlasi malo talentov z Ciech, co bude mat za nasledok znizenu uroven vystupeni a zalostne malo skutocnych talentov. (uz aj minule ich bolo ako safranu).

7
JD
Reagovat

Prima vysílala upoutávky na castingy ČSMT ve VIP zprávách před dvěma týdny, kdy také oznámila, že letos půjde o slovenskou záležitost a je pravda, že sledovanost ČSMT nebyla bohužel v ČR žádná sláva. viz: http://jdworld.blog.cz/1504/potvrzeno-cesko-slovensko-ma-talent-v-cesku-v-nebude

8
Tomáš
Reagovat

Tak tohle mi vůbec nevadí a sledovat to taky nepotřebuju. Aspoň bude u nás víc prostoru pro SuperStar, která by letos ČSMT stejně tak jako tak porazila.

9
DJ Vlado
Reagovat

Mně by to nevadilo, kdyby to bylo pojato jako čistě slovenská soutěž, tzn. místo ČSMT 5 by to bylo jen Slovensko má talent 2, ale když už do toho Prima nechtěla jít, tak neměla dělat ani castingy v Česku, protože takhle hrozí, že se na českém castingu objeví nějaký velký talent, pro který pak Slováci nebudou hlasovat (ostatně k něčemu podobnému došlo vloni v XF) :-/ A taky doufám, že do Talentu tentokrát nepůjde moc zpěváků s výjimkou malých dětí a okrajových žánrů (opera, folklór), ti „normální“ zpěváci by rozhodně měli dát přednost SS :-)

10
Tomáš
Reagovat

@DJ Vlado: Tím pro koho loni slováci nehlasovali v XF asi myslíš Matěje viď? Já to vidím stejně jako ty. Snad většina zpěváků půjde do SuperStar, každého z nich je pro ČSMT škoda. Dokonce si myslím, že tohle možná znamená to, že i další X Factor, na který mají Prima s Jojkou práva, už bude možná vysílat pouze Joj. Vůbec bych se tomu nedivil, vždyť oproti ČSMT byl u nás loni X Factor ještě daleko větší propadák.

11
DJ Vlado
Reagovat

@Tomáš: jj. přesně toho myslím :-) Tam se bohužel ukázalo, že Slováci nepodpoří Čecha, ani kdyby byl sebelepší :-/ Platí to však z velké části i obráceně, čehož dǔkazem byla v Hlasu Kristínka, která sice nebyla jedinou Slovenkou v soutěži, ale jinak byla typickou favoritkou Slováků, zatímco u Čechů neměla šanci (ti ocení mezi holkama jen rockerky a popiny, jazzmanka je bohužel nezaujme), ale řekl bych, že stejně jako Češi nehlasovali do XF, tak ani Slováci moc nehlasovali do Hlasu (protože se celý natáčel v Česku, navíc měli víc svůj X Factor) :-/ Už proto si myslím, že když už se ty soutěže dělají federálně (pro což já jsem všemi deseti, aspoň je to pestřejší), tak by obě strany měly mít rovné postavení, což platilo pouze pro 1. ČS SuperStar, ČSMT 1 a Talentmanii, od roku 2011 jsou však soutěže Novy a Markízy čím dál víc české a soutěže Primy a JOJ naopak víc slovenské, na což často doplácejí i soutěžící :-/

12
Veronika
Reagovat

Slováci podporia hocikáho kto je dobri či je to Čech alebo Slovák.To je jedno ale poslednom ročníku Supertsar vyhrala Češka Sabina aj v Hlase vyhrala Češka L.O. Hruzová.Nám to je jedno len to robia podvody SMS aj Televízie aj bulvár.Nám toje jedno.Len aby boli dobrí.

13
Ludvík
Reagovat

@Veronika: X Factor vyhrál slovák

14
GodfatherCZ
Reagovat

Doufám že to poběží aspoň na http://live.joj.sk/ :) I když SuperStar u mě asi vyhraje tak jako tak.

15
Nika
Reagovat

Iba X-factore ale bol dobry Peter Bazik.Ale pozor ja neporovnavam kto je Cech a kto Slovak ako niektori ludia a bulvar.ja rozlisujem kto je dobri speve a kto sa mne paci.Aj ostastni inteligetni ludia.Ved sme len ludia vsetci .A to je jedno kto vyhra.pre mna za mna aj American.

16
Nika
Reagovat

a este nieco Celeste neni Slovenka ani Ceska a sice nevyhrala Superstar.Koncila predposeldna a uchytila sa.

17
Viktoria
Reagovat

Bylo by nelogické, kdyby Prima nevyužila Talent na Coolu nebo Love, jelikož na tyto stanice stejně nic lepšího nenajde, ALE!: pokud chystají na podzim nějakou bombu, tak budou veškerou sledovanost soustředit právě na ni. A Talent přeci jen jakž takž atraktivní je, sice ne tak, jak by chtěli, ale statisíce to přeci jen jsou. Budou tedy chtít dělit diváky do dvou projektů?

18
Tomáš
Reagovat

Já tuhletu rozpolcenost Primy ale taky nechápu. Buď teda něco chci dělat a jdu do toho naplno a nebo se do toho nese*u vůbec. Dobře, chtěli nový vlastní projekt, tak se do Talentu neměli vůbec zapojovat. To samé loni s X Factorem, tam to vypadalo jak kdyby ho dělali jen z donucení slováků. Nebo si nechcou rozhněvat lidi z Jojky? Fakt nevím co si o tom myslet, ale tohle celé mi ze strany Primy začíná připadat jako hodně neprofesionální přístup. Fakt se děsím toho co udělají s dalším X Factorem, který by se měl vysílat asi někdy 2016-17. Než aby to zase takhle odflákli, tak ať se radši vzdají licence a nechají to už od castingů celé jenom slovákům, udělají líp. Když nemají zájem dělat tyhle velké show, tak nevím proč se do toho nutí. Pak to končívá prachbídně. Pokud jde o to kdy kde vyhrál čech nebo slovák….letos podle mě SuperStar vyhraje někdo ze Slovenska, takže se slovákům skóre aspoň částečně dorovná. :) A jestli každá země hlasuje hlavně za svoje koně? To je nekonečné téma, ale podle mě zní odpověď ANO. Ať se to někomu líbí nebo ne, ale veškeré výsledky všech dosavadních federálních show to jedině potvrzují.

19
Ludvík
Reagovat

@Tomáš: Tobě příjde že by se Prima do letošního Talentu nějak srala?

20
Tomáš
Reagovat

@Ludvík: Myslím, že do toho neměla zasahovat radši vůbec a mělo to být Slovensko má talent 2 jak už napsal DJ Vlado. Ale jinak Talent vem čert. Snad tomu moc zpěváků a ještě k tomu čechů nedá přednost před SuperStar, kde mají nesrovnatelně větší šanci uspět.

21
Ludvík
Reagovat

@Tomáš: Já si nemyslím, že by se do toho Prima jakkoliv zapojila… Jojka možná myslela že se Prima přidá jako u X Factoru, navíc ČSMT už má své jméno tak na co to měnit a plést divákům hlavu…

22
Ludvík
Reagovat

@Ludvík: Slovenský divák stejně nepozná že na tom dělá jenom Jojka a český diváky ani nezaregistruje že nějaký Talent je…

23
VojtaP
Reagovat

Taky si myslím, že konec konců je to jedno. Už u X Factoru bylo vidět, že se Prima moc neangažuje a celkově to působilo jako „vyrobeno pro JOJ“, o kvalitě se už vyjadřovat nebudu. Stejně jako Ludvík si myslím, že na Slovensku rozdíl nepoznají a kdo to bude chtít sledovat v Česku, tak si způsob najde. Třeba to nakonec bude na Cool nebo někde, později večer nebo v jiný den, ale těžko říct. Zajímalo by mě, co tak bombastického Prima chystá, že se po letech vykašlala na Talent. Buď to je nějaká tutovka nebo to jen zbytečně nafukují.

@Tomáš: ta národnostní otázka se řeší pokaždé, Odpověď by nám daly asi jen podrobné výsledky hlasování. U toho Matěje loni to bylo dané i tím, že ta soutěž byla v live show úplně zabitá, navíc jeho prezentace a výběry mohly být taky lepší. Myslím, že pokud někoho někdo opravdu zaujme, tak ta národnost zase velkou roli nehraje. Nevím, jak přemýšlí hlasující lid, ale přece člověk nepošle hlas raději někomu slabšímu, protože je stejné národnosti a jeho favorit je národnosti opačné. Možná to hraje roli až ve finále, kdy tam třeba ten konkrétní favorit nefiguruje.

Přidat komentář