Panáček v reality show

Česko Slovensko má Talent s ďalšími novinkami: „Golden buzzer“ a štvorčlenná porota!

31. Březen 2015 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=10956 w=615]

Piaty ročník Česko Slovensko má talent prináša niekoľko noviniek. Okrem nových moderátorov – Junior a Marcel, novej štvorčlennej poroty – Jakub Prachař, Lucie Bilá, Jaro Slávik a zatiaľ neznámy štvrtý člen sa môžeme tešiť aj na zlatý bzučiak. Nový bzučiak dáva porotcom úplne opačnú právomoc, ktorú však môžu v priebehu divadelných kôl využiť každý iba jediný raz. Použijú ho na vystúpenie, ktoré sa im pozdáva najviac. Keď ho stlačia, súťažiaci prerušuje svoje číslo, no nevypadáva zo súťaže. Naopak, postupuje priamo do živých prenosov, kde o jeho osude už rozhodujú diváci.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 15
1
Luke
Reagovat

Tak, že bude čtyřčlenná porota se dalo očekávat, přeci jen je to už 5.série a změny jsou potřeba…Zlatý bzučák taky vítám jako spestření divadelních kol i když mně to přijde celkem zbytečné (ti co ho dostanou, tak by se do semifinále podílvali i tak)…
A pak sem zvědavej na 4.člena poroty…podle mně by to měla být určitě nějaká žena (nejlépe mladšího vzhledu, jak je se na co dívat :-) přeci jen už jsou tam Prachař se Slavíkem a Lucka jakožto jediná žena….

2
VojtaP
Reagovat

Zlatý bzučák by ale neměl vystoupení přerušit, používá se až při hodnocení nebo bezprostředně po skončení vystoupení. Přerušovat výjimečné vystoupení by nemělo žádný smysl. Bzučák jako takový je dobré zpestření, ale fakt slouží spíš k tomu, aby si diváci to dané vystoupení lépe zapamatovali, protože by stejně do toho semifinále daný soutěžící postoupil, taková malá protekce v prezentaci. Už teď si dokážu živě představit, jak bude vypadat zlatý bzučák od Bílé…

3
mind
Reagovat

4 porotce bude pán Patrovič :D

4
Tomáš
Reagovat

@mind: Tak to by vůbec nebyl špatný nápad. Myslím, že to by přilákalo i lidi, kteří by se jinak nedívali. Třeba mě. Rozhodně by byl lepší než Bílá a Slávik.

5
Melek
Reagovat

@VojtaP: To jo, stačí přijít, povyprávět své těžké osudy a vystoupení se ani nemusí konat ;)

6
Nika
Reagovat

A chcemeee vediet kto bude v porote Superstar.Snad bude 100% Pali Habera aj Ewa Farna..kedy sa to uz dozviemee?snad po Velkej noci.Zajtra by som to neodporucala lebo je 1 april a to byvaju srandicky a nevedeli by sme ci to je 100% pravda hi.

7
Lucas
Reagovat

@mind: I ten Pátrovič je lepší než Bílá se Slávikem dohromady :)

8
Luke
Reagovat

Jo a když jsme u superstar, tak doufám, že bude komplet nová porota…Rolins, Rytmus, Habera, Osvaldová, Soukup – tito už tam byly tolikrát, že je čas to obměnit…když už to nevyšlo u talentu, tak doufám ve změnu v superstar…i když v to moc nevěřím…

9
Luke
Reagovat

TAK POZOR !!! Právě sem se dozvěděl složení poroty v letošní superstar:

Katarína Knechtová
Aneta Langerová
Matěj Ruppert
a Igor Timko

10
Ananas
Reagovat

@Luke:
Není dnes 1.dubna?;-)

11
Nika
Reagovat

1 APRILLL NEVERIM HI .LEBO TO BY VSADE PISALI AN IKDE TO NEVIDIM.BEZ PALA HABERU BY BOLA SUPERSTAR NUDNA.

12
Nika
Reagovat

ANO TREBA OBMENIT ALE KEBY NEBOLO POROTE PALA HABERU TAK NENI ANI SUPERSTAR.PALO JE POROTE INVENTAR A BEZ PALA BY TO BOLA NUDA.AKO LET DANCE BEZ DUROVCIKA ALEBO TALENTE SLAVIK A BILA.ALEBO USA BOL NIEKOLKOKRAT POROTE SIMON COWELL.NOVE TVARE NEMUSIA NIEKEDY VYJST AKO MINUEL MODERATORI JURASKO A KEPKOVA ZORKA.STARE OSVDCENE TVARE SU DOBRE.VED KAZDY ROK NEBYVA PREDSA SUPERSTAR.

13
VojtaP
Reagovat

@Nika: netřeba křičet, určitě by to šlo napsat i bez caps locku ;)

14
Adam
Reagovat

Prima nebude vysílat Talent!! Ted to bylo ve VIP zprávách, pouze pomůže s castingy

15
dorka
Reagovat

Uvřeštěný diblík + kuřbuřt again? Tak to ani omylem.

Přidat komentář