Panáček v reality show

Česko Slovensko má Talent budú moderovať Junior a Marcel!

26. Březen 2015 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=10942 w=615]

Piaty ročník Česko Slovensko má talent už pozná svojich moderátorov. Nový ročník prináša zmenu, vzhľadom k tomu, že Pyco prijal ponuku konkurencie, ktorá mu ponúkla vyšší honorár. Televízia JOJ musela hľadať náhradu. Netrvalo dlho a už poznáme mená moderátorov. Rozhodla sa pre obľúbenú slovenskú dvojicu Junior a Marcel. Akú úlohu zohrá televízia Prima v novom ročníku ČSMT zatiaľ ostáva záhadou.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 21
1
Ludvík
Reagovat

Tak už teď je nad mraky jasné že v ČR bude talent propadákem roku…

2
james73
Reagovat

Ludvík: Proč? Když budou třeba čtyři porotci a vykompenzuje se to třemi Čechy v porotě a vyberou dobrá jména, tak není důvod pro to aby to byl propadák. Tahle dvojice funguje a o to jde, vyřešili to překvapivě, ale dobře.

3
JD
Reagovat

No Prima zase drží bobříka mlčení, jako skoro vždy, což jí ubližuje víc než slovenská dvojice moderátorů. Zatím to vypadá, že ČSMT 5 bude ryze slovenská záležitost.
Mareš se nechal onehdá slyšet, že na podzim připravují něco extra, bombastického, co tu ještě nebylo. Tak nevím jestli Prima utáhne finančně i kapacitně dva d¨velké projekty, které se mají objevit na podzim 015.

4
james73
Reagovat

http://www.iprima.cz/csmatalent2013/novinky/cesko-slovensko-ma-talent-v-novem
Prima nemlčí, sice spustili kampaň o něco později, což vůbec nechápu, ale není to takový problém, (oproti X factoru) do castingů je ještě čas.

5
dolores
Reagovat

Junior a Marcel ? ja odpadnem ? :)) su to moji oblubenci, hlavne Marcel. takze asi to budem nakoniec pozerat kvoli nim

6
Petr
Reagovat

Tak jsem zvedavej kdo zasedne v porotcovském křesle a kolik jích vlastně bude . Spokojenost i z modératorami

7
luisa
Reagovat

Ta Prima je fakt nemozna. Hlavne ze se angazuje v cicovinach typu Gondici sro ale na Talent kasle, pritom je to jejich nejsledovanejsi porad. Navic Superstar uz nikoho nezajima a Talent porad tahne. Ale oni to ocividne uplne se*ou. Dva slovensky no name lidi jako moderatori? Ok nemam zajem. Snad ta jejich druha show bude neco fakt mega ze nam spadne celist. Zatim to spis vypada, ze se z nejlepsi televize stala druha Nova.

8
Nika
Reagovat

Preco ked bude v porote Superstar Pali habera aj ewa Farna tak to budu ludia kukat.A mna moc talenty nelakaju ako Superstar.A tito moderatorov ja nemusim.Ja osm si predstavovala ze leos mares to bude moderovat,ale ako poznam bude asi Meras porote CSMT.

9
Tomáš
Reagovat

Sice Talent nežeru ani ze čtvrtiny tak jako SuperStar, ale přesto se vyjádřím. Oba dva slovenští moderátoři jsou v Česku absolutně neznámí, to by mohlo být hodně velké mínus pro sledovanost v ČR. Bude hodně záležet i na tom jak si na ně češi zvyknou a jak přijmou jejich humor ( ono se vnímání čechů a slováků v něčem taky dost liší a v každé zemi se líbí něco trošku jiného, takže i to by mohl být problém, ale nutně to tak být nemusí ). Já o téhle dvojici ještě nikdy neslyšel, takže vůbec nedokážu odhadnout jak je naši diváci přijmou. Prachař s Pycem byli natolik sehraní, že už do toho zřejmě Prachař sám jít nechtěl a nebo televize nedokázaly najít nikoho jiného, kdo by jim k němu seděl. Ale dvojice slovenských moderátorů samozřejmě dává tušit, že hlavní slovo bude mít opět Joj a Slovensko tak jako tomu bylo u posledního X Factoru a ten moc slavně nedopadl. Fakt se té stagnaci a nezájmu Primy divím a nechápu co se to s nimi od loňska děje. V porotě asi lze z čechů očekávat Mareše, jinak těžko říct koho dál. Já budu samozřejmě sledovat hlavně SuperStar a ta se doufám tentokrát povede, ale na Talent asi občas taky ze zvědavosti kouknu, abych věděl, jak to těm moderátorům jde. Když už nic jiného, tak to bude rozhodně změna.

Reagovat

Tak když jde o „obľúbenú slovenskú dvojicu Junior a Marcel“ tak nechtěl by třeba někdo ze Slovenska napsat kdo to vůbec je? Pro Čechy je to absolutní no-name tak by se nějaká ta věta „moderovali šaškárnu A“ nebo „mají úspěšný pořad B“ docela šikla ;-)

11
james73
Reagovat
12
dolores
Reagovat

@Nick Flyer: su to moderatori Fun radia (Rannej sou) a zaroven teraz pravidelne moderuju na STV -Nikto nie je dokonaly. Junior predtym moderoval popularnu sou Legendy popu spolu s hereckou Kristinou Farkasovou. vacsina divakov si ich oblubila, ale mne tato zmiesana dvojica pripadala prilis skrobena. Junior sam o sebe je sice korektny moderator, obcas nieco vtipne vypusti, ale je prilis na moj vkus poctivy a podobne nudny a slusny ako Roman Jurasko alebo vas Boucek. taky neurazi-nenadchne.. zato Marcel, je stavnatejsi, on do tej dvojice vnasa korenie, ma situacny humor a dokaze v spravnej chvili vytiahnut dobry vtip. trochu sa situacnym humorom podoba Adele, aj ked na nu samozrejme nema, ale ja som si ho oblubila a s Juniorom si myslim sadli. Prachara s Pycom som nemusela, vlastne som nemala ziadnu motivaciu pozerat Talent (az na par spevackych vykonov) . citim, ze Marcel a Junior budu lepsi haluzaci, teda aspon dufam a som na nich zvedava.

13
james73
Reagovat

Nick Flyer: Jsou to prostě na Slovensku populární moderátoři z rádia, moderují třeba slovenskou verzi nikdo není dokonalý a byly i v dalších pořadech, zatím neměli šanci moderovat velký projekt. Ono je to těžký, někdo tu jednou navrhoval Tomáše a Tomáše z Evropy 2 co taky moderují snídani s novou, ale ty zase nikdo nezná na Slovensku. Klíčová bude porota, jestli to tam vyváží převahou Čechů tak s tím nemám problém.

14
Monika
Reagovat

Pro me jsou oba moderatori totalne nepopsani, v zivote jsem o nich neslysela ani je nevidela, docela dam na prvni dojem a tady se priznam, ze na me nezapusobili vubec dobre. Vlastne me to nastvalo, ze to maji moderovat, byt je neznam :-)) Nicmene rada se necham mile prekvapit, zatim soude dle fotky mi pripadaji jako kralove nudy, nemastni, neslani, nulove charisma, nevzhledni, no chce se mi rict,m ze tohle nepatri na obrazovku :-))) ten vpravo co to je za fotra, marja a ten vlevo by mohl bejt bratr Boucka. No mam velmi spatne mineni, mohou me jen prekvapit v dobrem slova smyslu….

15
DJ Vlado
Reagovat

@dolores: Vidíš, já jsem si říkal, že ten Junior je mi nějaký povědomý a on je to moderátor Legend popu :-D Jinak já jsem vůči nim zatím jako tabula rasa a počkám si, co předvedou dál. To, že jsou neznámí v Česku pro mě osobně není problém :-) Ovšem angažování dvou slovenských moderátorů mi však udělalo trochu čáru přes rozpočet, jelikož mými kandidáty do poroty byli převážně Slováci (Ďurovčík, Adela, Sisa), ale asi to bude muset být převážně Češi, přičemž mi asi nevyjde ani ten Bolek, když už známým porotcem je Prachař (a dva české herce by do poroty asi nedali) :-/ Snad mi kandidáti na porotce SS vyjdou líp :-)

@james73: Z angažování Jakuba mám rozporuplné pocity, na jednu stranu je to určitě dobrá volba, ale toho Bolka bych tam prostě viděl radši a tím, že má Jakub zasednout v „nejméně stálém porotcovském křesle“, pořád reálně hrozí nebezpečí, že ta dvě zbylá křesla opět obsadí Bílá a Slávik (i když ten se měl s JOJkou údajně rozhádat), ty dva tam nechci za žádnou cenu, chce to prostě změnu!!! Ovšem ještě víc mě v tom článku zaujala věta o tom, že zatím není jasné, zda se Prima vůbec zapojí, takže to vypadá, že Talent bude opět především pod vedením JOJky, což by mi samo o sobě nevadilo, ale doufám, že to neznamená, že hlavní slovo u SS bude mít opět Nova (aby jedna soutěž byla víc česká a druhá víc slovenská), protože bych si moc přál, aby otěže držela tentokrát Markíza, pod jejímž vedením vznikly pro mě dva velmi zásadní ročníky SS, tedy SHS3, která pro mě byla soutěží splněných přání, a ČSS1, v níž jsem našel svou bohyni ze všech největší :-D Ostatně angažování Pyca jako jediného moderátora dává naději, že by tento ročník SS mohl být více slovenský (myšleno po stránce zpracování) než dva předchozí :-)

16
james73
Reagovat

DJ Vlado: Já bych úplně nebral vážně každé slovo co se v tom jejich článku píše. Mívají dobré informace ze zákulisí ale dílem si vždycky něco domýšlejí. Prima k tomu přistupuje dost liknavě, ale myslím, že to bude normálně vysílat. Tady je dobře, že nova má pěveckou a ne jinou talentovou show a nebude to takový problém, zas v takové skluzu oproti té lonské blamáži s X factorem nejsou. Já právě u článku na iprima.cz pochopil spíš to, že ta porota bude obměněná celá. Uvidíme. Hodně často se ve spojitosti s primou objevuje Ewa Farná. Prima je i mediálním partnerem jejího koncertního turné, takže bych si tipl, že v porotě bude právě ona.

17
DJ Vlado
Reagovat

@james73: Tak Ewu bych osobně radši viděl v SS, když se tam minule tak osvědčila, navíc se tam díky své citlivosti a empatii k soutěžícím hodí víc (vzhledem k tomu, že tam ti finalisté stráví víc času), zatímco v Talentu bych spíš uvítal emocionálně „odtažitější“ porotkyni, jakou je Adela nebo Sisa :-) Ale každopádně místo Bílé bych Ewu bral všemi deseti, navíc přesně splňuje Vojtův popis, že „je emotivní, ale nepůsobí to u ní jako duševní porucha“ :-)

18
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: tak tak :D Taky bych určitě viděl Ewu radši v Superstar, kde se osvědčila, i ta Sisa by se hodně do SS hodila, ale v Talentu by mi nevadila ani jedna, všechno lepší než Bílá a Slávik.

19
Monika
Reagovat

Marja, doufam, ze ta Sisa nevyjde, vzdyt to je takova rafika, skeble prepalena, nemuzu ji ani cejtit :-)))

20
Jai Kudo
Reagovat

@Monika: Ze Sisy v porotě jsem měl zpočátku hrůzu, ale velmi příjemně mě překvapila, na rozdíl od ostatních, hlavně Celeste jako porotce byla ubohá volba…

21
Jai Kudo
Reagovat

@VojtaP: @DJ Vlado: Ewa byla spolu se Sisou asi nejpříjemnější překvapení ze všech porot všech pěveckých soutěží vloni. Takže do SS by byly dobrá volba….

Přidat komentář