Panáček v reality show

Česko Slovensko má talent 5 již na podzim 2015! (video)

4. Březen 2015 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=8653 w=615]

Obľúbená talentová šou je späť! Televízia JOJ včera spustila promo a nábor na nových súťažiacich do novej série Česko Slovensko má Talent. Pozrite si upútavku.

Úspešná súťaž Česko Slovensko má talent sa vracia už s piatym ročníkom. Televízia JOJ láka svojich divákov už od včera v upútavke: „Chceš byť súčasťou najväčšej talentovej šou na svete? Ak máš akýkoľvek talent, zaregistruj sa na www.csmatelent.tv a zaži na vlastnej koži jedinečnú šou Česko Slovensko má talent na JOJke!“

Registrovať sa môžete na webe www.csmatelent.tv Posledný štvrtý ročník ČSMT ovládol Miro Sýkora. Jeho príbeh a talent dojal všetkých, vo finále dokázal napriek ťažkej konkurencii zvíťaziť.

Elko

Reality show = pre niekoho odpad, pre niekoho zábava. Panáček patrí medzi najlepšie portály, ktoré informujú o reality show. Vďaka Panáčkovi som spoznal mnohých ľudí, s ktorými som zostal v kontakte doteraz... a aj preto mám rád Panáčka ;-)

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 18
1
alena
Reagovat

tak zas to zacina –superstar v nedeli -plus 2 porady o vareni patek stredu -a konkurence asi talent protoze to nemuze proti sobe -melo se pockat aspon na rok 2017 ci 2018 co uz -2016 olympiada -2017 volno 2018 olympiada taze zas nejake talent show budu i tychto rokach klidu .

2
kaja
Reagovat

podzim daleko -ale za veliku louzi se chystaji x faktory to je australie -hlasy usa a britanie australie a telnt amerika a britanie -tam castingy-takze zabava velika bude i tak

3
DJ Vlado
Reagovat

Přiznám se, že jsem si spíš přál, aby Talent posunuli na jaro 2016, aby to nešlo společně se SuperStar (které bych teď na podzim dal přednost, mj. i proto, aby se porušil stereotyp zpěvácké soutěže na jaře a Talent na podzim, obráceně by se mi to líbilo víc, i když nedokážu zdůvodnit proč :-D). Takhle hrozí, že se obě soutěže budou přetahovat o diváky podobně jako vloni Hlas a X Factor, přičemž sledovanost bude na obou stranách poloviční :-/ I když divácká základna SS a Talentu není úplně stejná, což bylo často vidět i tady na Panáčkovi, takže by tento problém nastat nemusel :-)

Ale když už, tak bych byl rozhodně pro průvan v porotě, Bílou a Slávika prosím NIKDY VÍC!!! Jednoznačně bych tam rád viděl Jána Ďurovčíka a Bolka Polívku, oba jsou do poroty Talentu jako dělaní – Ďurovčík je odborníkem na slovo vzatým co se týče tance a Polívka zase dobře rozumí těm cirkusovým uměním a stand up comedy. Navíc oba dva jsou dost silné osobnosti, které si dokážou stát za svými vyhraněnými názory, takže by jejich případné hádky mohly být pořádně peprné. Jako ženskou porotkyni bych samozřejmě bral všemi deseti Adelu Banášovou, která se jako porotkyně velmi dobře osvědčila ve slovenském Talentu i Talentmanii, ale přece jen trochu radši bych Adelu viděl jako moderátorku SS (tak nějak si přeju, aby ta SS letos co nejvíc připomínala zlatou éru SHS :-D), proto bych jako náhradnici zvolil Sisu Sklovskou, která se pro změnu velmi dobře osvědčila v XF, jako operní zpěvačka by se do Talentu perfektně hodila a svými komentáři by byla rozhodně mnohem fundovanější než Bílá, i když by asi nebyla takový tahák na sledovanost (tuhle roli by ale dobře mohl převzít Bolek). Jakuba a Pyca bych klidně nechal, jen už prosím žádné vtipy na Miša :-)

A ještě bych udělal jednu změnu, pokud poběží obě soutěže současně, tak bych změnil lokality, odkud se vysílají živé přenosy a Talent bych přemístil do Prahy a SS do Bratislavy. Přece jen když Talent dělá převážně slovenský štáb a SS zase český štáb (i když se slovenským režisérem), tak je dobré, když to aspoň v určitém směru působí jako federální soutěže. Přílišná dominance jedné či druhé strany se ukázala být kamenem úrazu v Hlasu a X Factoru, kde to ovlivnilo i (ne)poměr diváků na obou stranách, na což doplatili i někteří velmi talentovaní soutěžící (konkrétně Matěj Vávra a Kristína Mihaľová). Obávám se však, že tyto mé požadavky zůstanou nevyslyšeny :-/

4
Luke
Reagovat

Zdravím bás všechny, tak to pomalu zase začíná, nařed ohlášená Superstar a tě i Talent :-)…
No sem zvědavej, jestli ty šou dají proti sobě nebo bude každá někdy jinde jako u Hlasu a Xfactoru…Za sebe řikám, že chci sledovat obojí, tak v neděli třeba talent a v pondělí superstar…
Jnika doufám, že už dají do talentu 4 porotce jako to je v Británii a že se ta porota obmění…(můj sen aby tam byla Marléta Jakšlová – Verona se asi nevyplní, ale snít můžu :-)

5
VojtaP
Reagovat

@Luke: vzhledem k tomu, že jsou to oboje formáty Fremantlu, tak proti sobě určitě nepůjdou. Osobně tipuju, že si Talent nechá neděli a Superstar převezme po Hlase středu.

U Talentu jsem stejně jako Vlado pro velký průvan v porotě. Ideální by byli 4 porotci, rozhodně bez Slávika a Bílé. Minimálně ten Slávik se nejspíš díky bohu nepotvrdí, na druhou stranu je neoficiálně potvrzen Leoš, který opět přesedlal na Primu a je tak logické, že může být Talent součást kontraktu. Vladův návrh s Bolkem by určitě nebyl na škodu realizovat, ten nápad se mi zamlouvá. Bolek je dostatečně známý i na Slovensku, takže tam by problém nebyl a přinesl by do poroty zase jiný pohled na věc. Místo Bílé bych dal někoho, jako je Alesha nebo Amanda z UK Talentu, obě se zmůžou na dobrá hodnocení a umí být také emotivní, jen to u nich nepůsobí jako psychická porucha :)

6
Ludvík
Reagovat

@DJ Vlado: ta divácká základna.. jak jsi říkal že bude poloviční, tak ona by byla nízká i kdyby Talent byl na jaře a Superstar na podzim.. nepočítám že se na to budou lidi dívat ve velkém… myslím že už nikdy :D

7
Jai Kudo
Reagovat

@VojtaP: —-umí být také emotivní, jen to u nich nepůsobí jako psychická porucha :) chacha to je přesný, máš bod !
jinak talent mě nijak zvlášť nezajímá, občas jsem na to koukl, Bílá vyskočila ze židle, začala pištět a já to zase přepnul :D

8
Bedy
Reagovat

Markíza s Novou již potvrdili Superstar na podzim na neděli, takže Talent tam rozhodně nebude.., zbývají PO-ST… nebo PÁ či SO… rozhodně bych ho nedával na víkend, tam to zabijí určitě. Mladí nebudou koukat na TV o víkendu.

Talent bych dal buďto na pondělí, nebo na středu, spíš na středu. Tak jako to měla minule Nova s Hlasem. Hold si obrátí role.

Navíc na Primě by měly běžet na podzim v neděli Vinaři (na JOJce V sedmom nebi), takže konkurence pro Superstar obrovská, podle mě budou mít dost problém se sledovaností v takové konkurenci.

Co se týče moderátorů Talentu…rozhodně bych byl pro Pyca a Jakuba, porota – nechat Leoše, do show se hodí, přidal bych Adélu, dále Sisu z X Factoru (v operních věcech v Talentu by byla jako ryba ve vodě) a místo Slávika bych dal taky někoho nového. Prostě 4 dobří porotci, a taky nový zlatý bzučák. :). Těším se :)

9
Prochor
Reagovat

V porotě Superstar bych uvítal nějakou mladší popovou zpěvačku typu Kristýna nebo Verona. Zajímavý by byl nějaký finalista minulých řad třeba Aneta (ale ta to nikdy nevezme).

10
Petr
Reagovat

V Porotě superstar bych uvítal klidně zas Ewu Farnou , Palo Habera , sokupa a jako č porotce bych chtel Helenu zetovou . Do Talentu bych dal taky 4 porotce . Marta Jandova , Bolke Poliívka , Tina a Martina Dejdara to by byla libová sestava

11
dolores
Reagovat

co sa tyka moderatora Superstar, tak vieme uz isto, ze Roman to nebude
http://vipstory.sk/soubiznis/15-drsny-odkaz-juraskovi-na-job-snov-zabudni.html

12
Honza
Reagovat

V Superstar budou 4 porotci, TV Nova to napsala v rámci obchodního prodeje / spolupráce s novými inzerenty a partnery do prezentace. Kde informuje na co se můžou diváci těšit…

13
Nika
Reagovat

Dufajme ze bude Superstar porote Pali Habera.Len dufam,ze Superstar nebude ten isty den ako talent.To uz hadam nie.Ja si myslim,ze talent budu udavat nedleu a Superstar stredu ako ked bol Hlas. Ceskoslovenska.Porote Superstar by mohli byt Pali Habera spominani a potom Ewa farna,Soukup a ked 4 porotca tak marta Jandova.A v talente Slavik .Neviem mne sa talente neosvedcili moc porotcovia.Jedine dejdar.A Supertar by mohli moderovat Adela a Leos mares ale to asi nebudu ked leos chce byt porote v talente asi.

14
Bedy
Reagovat

@Nika: Jak už jsem tu psal výše, je již definitivně rozhodnuto že Superstar půjde v neděli (tedy Talent v neděli nebude stopro). A Mareš porotcování Superstar na Nově odmítl, očekává se v porotě Talentu. :)

15
mirek
Reagovat

za mě talent dominuje všechny generace na opak super stár obdivují převážně mladou generaci .V porotě bych opět rád vyděl jaro slavíka luciji bilou a leoše mareše jako moderatory tak též bych nechal jakuba z pitzzem pro mě z cela jedinečna show sam sem byl jejim učasti jako divak v publiku a mužu řic že super zažitek mooc se těšim

16
HipHopDance.cz
Reagovat

Těšíme se na pátou sérii ČSMT. Určitě se zúčastní i hodně tanečníků a tanečních skupin, viz http://www.hiphopdance.cz/akce/pozvanky/cesko-slovensko-ma-talent-popate-prihlaste-se-a-rozsirte-rady-tanecniku-v-televizni-show

17
Denda
Reagovat

Dianka a Kubik dodali tomu sakra šťávu… mňam supeeeeeeeeeeeeer

18
Gaos4
Reagovat

Celou porotu vyměnit v obou pořadech. Jsou okoukaní nudní. Pořád dokola ty samé výroky, proslovy, připomínky, gesta. A ještě jedna drobnost. Bez pardonu od 15 let. Je nesmysl aby např. šestiletá načančaná holčička vyřazovala třeba talentované starší kluky nebo děvčata i když je stejně jasné že v dalších kolech vypadne. Děcka tam prostě nepatří. Nejsem pedofil abych musel sledovat jak maskéři a vyzážisté udělají ze čtrnáctky bonbónek k nakousnutí…………………..

Přidat komentář