Panáček v reality show

Bouda v Obřím dole, zátěžový test Ano, šéfe, právě dnes

31. Leden 2015 | napsal(a): | reality show: Ano, šéfe 2018

[singlepic id=6236 w=615]
Natáčení 6. řady Ano, šéfe je v plném proudu. Jako důkaz berte výzvu k účasti na dnešním zátěžovém testu v restauraci Bouda v Obřím dole v Peci pod Sněžkou. Zátěžový test se kona dnes 31. 1. 2015 od 18 hodin. Máte to do Boudy v Obřím dole kousek a chcete se dnes zátěžového testu Ano, šéfe zúčastnit? Pak čtěte dále.

Stačí napsat na e-mail anna@hypermarketfilm.cz a závazně tak potvrdit svoji účast na natáčení. Objednané jídlo si hradí každý účastník sám. Samozřejmě je možné se následně se Zdenkem vyfotit do vašeho rodinného alba.

Pozor, počet míst na natáčení Ano, šéfe je omezen a potvrzením účasti souhlasíte s případným účinkováním v pořadu Ano, šéfe.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

Ano, šéfe 2018

Diskuze k článku

Počet komentářů: 0
U tohoto článku zatím není ani jeden komentář.

K tomuto článku nelze přidávat komentáře. Díky za pochopení!