Panáček v reality show

X Factor UK 2014 – Velké GRANDFINÁLE již tento víkend (setlist + video)

12. Prosinec 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

[singlepic id=10820 w=615]

11. řada britského X Factoru dospěla do svého konce. Již za dva dny bude znám další vítěz nejúspěšnější pěvecké soutěže na ostrovech. Který z trojice finalistů se zapíše do historie po boku např. Leony Lewis, Alexandry Burke, Jamese Arthura či Sam Bailey? Bude to Ben Haenow, Fleur East nebo Andrea Faustini? Jaké písně finalisté zazpívají a kteří speciální hosté během víkendu vystoupí? Bude jich poměrně dost. To vše a ještě více se dozvíte v následujícím článku.

Mel B se pro nemoc finále nezúčastní, zastoupí ji Tulisa Contostavlos.

Show můžete sledovat již zítra ve 21:30 hod. našeho času (v neděli ve 21:00 hod.), např. zde:
http://www.itv.com/xfactor/live
http://www.filmon.com

Sobotní a nedělní setlist

[singlepic id=10817 w=615]

Sobotní show odstartují finalisté spolu s britskou skupinou Take That, kdy zazpívají jeden z jejich nejúspěšnějších hitů „Rule the World“.

Kluci

Andrea Faustini
New Song – „Feeling Good“ od Niny Simone

Song of the Series – „Earth Song“ od Michaela Jacksona

Starší 25 let

Ben Haenow
New Song – „Demons“ od Imagine Dragons

Song of the Series – „Man In The Mirror“ od Michaela Jacksona

Fleur East
New Song – „Can´t Hold Us“ od Macklemore a Ryana Lewise

Song of the Series – „Uptown Funk“ od Marka Rondony a Bruna Marse

Duety

Andrea & Ella Henderson – Ghost
Fleur & Labrinth – Beneath Your Beautiful
Ben & Ed Sheeran – Thinking Out Loud

Kluci

Andrea Faustini
Winner Song – „I Didn´t Knot Own Strenght“ od Whitney Houston

Starší 25 let

Ben Haenow
Winner Song – „Something I Need“ od OneRepublic

Fleur East
Winner Song – „Something I Need“ od OneRepublic
(video u Bena, viz výše)

Upoutávka na víkend

X Factor – Speciální hosté

Během sobotního večera vystoupí Ed Sheeran, který již při nedělních vyřazovacích show vystupoval. Tento držitel několika cen Brit Award a jeden z nejoblíbenějších britských zpěváků současnosti zazpívá svůj nový song „Photograph“. Dále také vystoupí americká zpěvačka Meghan Trainor, která zazpívá svůj nejúspěšnější hit „All About That Bass“.

[singlepic id=10818 w=615]

V neděli se můžeme mimo hostů ve speciálních duetech těšit ještě na několik dalších. Znovu se představí nejúspěšnější boyband současnosti One Direction, kteří zazpívají také svou novou píseň „Where Do Broken Hearts Go“. Dále zazpívá znovu také jeden z dalších nejúspěšnějších zpěváků na ostrovech, Sam Smith. Ten předvede ve speciálním provedení s dvousetčlenným sborem svůj největší hit „Stay With Me“. Posledními hosty budou zpěváci Olly Murs a Demi Lovato, kteří zazpívají svůj nový duet „Up“.

[singlepic id=10819 w=615]

Kromě těchto speciálních hostů bychom se měli dočkat také několika skupinových vystoupení, kromě samotné TOP16 by mělo vystoupit i několik „zvláštních“ účinkujících z dřívějších řad, čítající např. Katie Waissel, Wagnera nebo Steviho Ritchie či Chloe Jasmine.

Jak se těšíte na finále vy? A jak hodnotíte výběr songů pro jednotlivé soutěžící? :) Diskutujte, komentujte :)

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 175
1
Monika
Reagovat

Ben a Fleur maji stejnej winner song? Tomu nejak nerozumim:-))

2
libena
Reagovat

já se extrémně těším na všechny hosty. mnohem víc než na soutěžící. z těch jenom na bena. fleur bude zpívat uptowne funk hrozně brzy za sebou a andrea mě absolutně nezajímá…

taky nechápu stejný winner song bena a fleur – to je jako píseň kterou by zazpívali pouze poté co vyhrají? jinak nezazní? pak by to bylo pochopitelné, ale panebože existuje miliony písní a oni jim vyberou stejnou :-((((

3
lierel
Reagovat

Podle výběru má největší šanci na výhru Fleur – moderní, rychlé písničky, to jí nabere hlasy. A přidávám se k nechápajícím stejného winner songu – co to jako je?

4
Bedy
Reagovat

@lierel: Vždy se Winner Song zpíval až v neděli.., ale většinou měli každý soutěžící svůj song.., i když myslím, že v některé sérii měli stejnou píseň.. a zpívali ji normálně oba soutěžící.., kdo ji zazpíval líp. Takhle nějak to bude i tu.

Akorát to vypadá, že všechny 3 songy budou zpívat v sobotu.. na neděli by zbyly jen duety s celebritami, které ještě ale nebyli oznámeny.

5
Bedy
Reagovat

To pořadí songů ještě není jisté. Je možné, že v sobotu budou duety a vítězné songy budou až v neděli…, to se vše dozvíme až zítra. :)

6
Ludvík
Reagovat

Nejsou ty duety náhodou v sobotu spolu s novou písničkou, pak je vyřazování a pak dalěí den zpívají jen 2 song of series a winner song… btw, proč má Fleur a Ben stejný song, to jako vážně počíají s Andreou ve FINAL 2?

7
Ludvík
Reagovat

Jinak z hostů se nejvíce těším na Meghan, ‚All about that bass‘ je mega song :D A z výběrů songů, Andrea – absolutní propadák, písničky, které dneska neletí a jsou jen na efekt, přitom hrozná nuda
Ben – Moderní songy, jak Demons, tak Something I need, u Bena mám akorát problém, že mě jeho vystupování nebaví, je to skvělě odzpívané, ale žádná show, nic co by mě nutilo se na to dívat.
Fleur – Moderní písničky, myslím, že by ji mohly sednout. Na rozdíl od Bena dělá Fleur skvělou show, která by ve spojení s arénou mohla působit dost dobře, pěvecké nedostatky se dneska dají poměrně jednoduše, počítačem opravit.
Po týdnu bádání nad tím, kdo by to měl vyhrát, jsem nakonec přišel s tím, že je pro mě vítězka FLEUR, jo, taky se tomu divím. :-D Ale udělala v soutěži snad největší pokrok a prostě ona ty show dělat umí a jestli má být X Factor o něčem víc než o zpěvu, tak pak z téhle nabídky 3 „finalistů“ má ten pomyslný X Factor Fleur…

8
Lucas
Reagovat

Já fandím jen Benovi, ostatní dva mě nezajímají, i když u Andrey se alespoň těším na I Didn’t Know My Own Strength.

Jinak se budu rozčilovat asi pořád nad těma coverama :/ nechápu proč v Austrálii dokážou napsat 4 originální songy a tady ani jeden

9
libena
Reagovat

@Ludvík: meghan zpívala svůj song už v australském factoru. no nevím, ale je to taková „vesnická“ odrhovačka, ovšem megaúspěšná!

@Bedy: vítězný song býval nekdy pro všechny stejný, ale hlavně to byla nová písnička, nikoli přezpívaný song (myslím že to u nás už tak měla i aneta s šárkou v superstar)

10
sadu
Reagovat

Ben má úžasný výběr songů, doufám, že se mu to povede a pomůže mu to k vítězství. Tu stejnou písničku u Bena a Fleur nechápu. Co je to zas za tah? Proč nemá to stejné Andrea? (to by mě naopak potěšilo, páč by si na ní vylámal zuby)

11
DJ Vlado
Reagovat

Jen malé OT, když už tu Lucas zmínil, že v australském XF se ve finále zpívají originální singly, tak slyšeli jste už debutový singl Reigan? https://www.youtube.com/watch?v=XPu2nfSPvDI
Imho je to naprostá bomba, ta píseň se mi s každým dalším poslechem líbí víc a víc, že by se nám tu zrodila australská Ella? :-)

12
Lucas
Reagovat

@DJ Vlado: jojo, už jsem před pár týdny našel, jak to zpívá živě, tak jsem rád, že už konečně vyšlo i oficiální audio a video :D je to nejlepší z těch 4 singlů, snad se jí dobře podaří :) zatím je na iTunes jen na 48. místě :/

13
VojtaP
Reagovat

Nejlepší výběry má Ben, to jsou trefy do černého. Demons je silná skladba a Man In The Mirror byl jeden z nejlepších výkonů v soutěži vůbec.
Jak jsem čekal, Fleur tam nemá kromě 1R žádné vyloženě náročné songy a tak může rozjet efektní show. Jen na ten Uptown funk je brzy, nedali lidem šanci, aby jim to začalo chybět. Reprízy nemusím ani tak, ale po týdnu na tom asi těžko ukáže vývoj nebo něco nového.
Andrea jede čistě na vykopávky přezpívané až na dřeň. Feeling Good tu už bylo nespočetněkrát a Earth Song byl jeden z jeho nejhorších výkonů, nečekám nic dobrého. Ani ten jeho výkon z Bootcampu nebude už tak efektní. Doufám, že za tím jeho vítězným singlem není snaha ho protlačit do neděle, ještě půjde jako zlatý hřeb, na pódium mu vletí celá italská familia i s pekáčem lasagní a já si asi budu muset vzít ke sledování kýbl. To, co produkce letos předvádí, z toho se mi opravdu zvedá kufřík.

Co se týče toho stejného výběru 1R pro Bena a Fleur. Dost mě tím nakrkli i naposled :/ Když už neumí napsat 4 originální songy, tak mohli dát alespoň každému jiný cover nebo všem stejný, aby to bylo spravedlivé. Možná jsem ale rád, že v životě neuslyším Andreovu verzi, to bych už nemusel přežít.
Taky doufám, že ty verze Bena a Fleur od sebe budou alespoň odlišné, třeba Fleur to vezme víc do funku a Ben zase víc akusticky, i tak to pro ně bude výzva. Ani jeden z nich nedosahuje Ryanových kvalit, coby zpěváka a performera, takže na to musí od lesa.

14
DJ Vlado
Reagovat

@Lucas: Tak vyšlo to teprve včera, takže vzestup rozhodně očekávám :-) btw. i Caitlyn už natočila svůj debutový singl (psala to na FB), na nějž jsem rovněž hodně zvědavý :-)

15
Bedy
Reagovat

@Ludvík: Urcite je mozne, ze se ty songy budou presouvat. Hned jak to stopro potvrdi i s duety, tak to tu opravim :). Mozna ale ze duety a hosty k nim se dozvime az primo vecer pri vysilani no.

16
PK
Reagovat

Ten singl Reigan je super :-)
Jinak ve finále budu fandit Fleur (ale štve mě, že zpívá Uptown Funk znovu po týdnu, to je na nic, žádná možnost vývoje…), ale když vyhraje Ben, tak mi to taky nebude moc vadit, stejně je tenhle ročník nic moc a když nevyhraje Andrea, tak to ještě bude celkem důstojné zakončení…

17
VojtaP
Reagovat

Novinky:
Oficiální zdroje potvrdily, že Mel B se kvůli záhadné nemoci nezúčastní finále, leží v nemocnici a je podrobována testům. V panelu ji nahradí Tulisa.

18
Bedy
Reagovat

@VojtaP: Ted jsem to chtel napsat :). No uvidime, jak to probehne. Radsi bych, kdyz uz, tak Nicole :D.

19
Ludvík
Reagovat

Myslíte že se vrátí v neděli?

20
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: těžko říct, podrobnosti nejsou známé, ale údajně není moc schopná. Možné to je, ale těžko říct, jak na tom vlastně je.

21
Lucas
Reagovat

Já se na Tulisu těším :)

22
Iva
Reagovat

Kurzy na vítěze:
Ben 1,57
Fleur 2,75

Náhlý obrat bookmakerů z hodiny na hodinu…. Uniklo mi něco?

23
Monika
Reagovat

Ja osobne si tez myslim, ze zvitezi Ben, ma i mnohem lepsi playlist. Fleur opakovat svuj nej song po tydnu je blbost, byt ji rozumim, nemela z ceho vybirat po celou soutez nepodavala zrovna oslnive vykony a jsem moc zvedava na zverejneni kompletnich vysledku, domnivam se, ze casto spis bojovala o udrzeni v soutezi, nez o prvni pozice.

24
VojtaP
Reagovat

@Iva: možná to ovlivnily výběry, ale spíš to vidím na údajný únik výsledků hlasování, podle kterých měl Ben minulé kolo v hlasech vyhrát.

25
Monika
Reagovat

@VojtaP: Tak tomu bych verila i bez uniklych vysledku. podle me Fleur tezi jen z nadseni poroty a ovlivnovani casti divaku-ovci. Tohle ale samo o sobe na vitezstvi stacit nemusi. Myslim, ze zverejnene vysledky odhali, ze v realu na tom byla hur nez se zda a do finale dosla se stestim a tlacenkou. Ben imho nebyl vitez od zacatku, spise tezil ze slabeho rocniku, ale nahore se pohyboval asik kazde kolo.

26
VojtaP
Reagovat

@Lucas: taky se na ni těším, lepší záskok by byla snad už jen Nicole. :)

@Monika: přesně tak. Pokud jsou ty výsledky pravdivé, tak diváci i přes to, že Fleur dala minule svůj top, tak ji zase tak nezbožňují. Ještě když ji Simon dal do finále to samé, co před týdnem, tak jí taky moc nepomohl. Lidi ten výkon mají ještě v živé paměti a nejspíš už je to podruhé tak neohromí, i když to bude ve větší hale. Nejhorší je, že se Simon vůbec nepoučil ze svých chyb, Fifth Harmony dal taky reprízu pro finále výkon, co zpívaly kolo před tím.

Co se týče Bena, tak si taky myslím, že má mnohem větší šanci na vítězství. Má silný a sedící playlist. Taky se stačí podívat na statistiky, pro koho Britové ve finále hlasují. Kromě pár výjimek to zpěvačky proti sólo zpěvákům projely. Možná (asi určitě) ještě porota a produkce Fleur v průběhu večera vyhypují a tím v hlasování popostrčí, stát se ještě může cokoliv.

28
martinez
Reagovat

prosíím, mohli byste mi napsat kde se koukáte? je mi jasný že bych to našel někde přes google, ale takhle určitě budu mít spolehlivě fungující link.. dík…)

31
libena
Reagovat

@martinez: nebo https://www.itv.com/itvplayer/itv

začínají 21:25 našeho času

32
Ludvík
Reagovat

já čekám… a ted zjitím že dneska to začíná až o půl :D tak přemýšlím jestli to má vůbec cenu u toho trávit večer až do půl jedenácté když nemám komu fandit a navíc tam je Andrea, kterého už dále nesnesu :D

33
VojtaP
Reagovat

@martinez: máš to i v článku, hned pod nadpisem. Buď filmon.com nebo přímo stránky itv, kde je lepší kvalita zvuku a obrazu, ale na to zase potřebuješ VPN plugin do prohlížeče, třeba Hola. Až se ti podaří dostat na stránky, jen zadáš třeba londýnský zip code a šlape to. Občas to padá, někdy pomůže třeba změnit prohlížeč (ve kterém taky musí být plugin), ale někdy to zlobí úplně všude, tak je mít pro jistotu v záloze i ten filmon.

34
martinez
Reagovat

díky liběno..:)

35
libena
Reagovat

@Ludvík: hm, já to zjistila taky až teď…a navíc je to do půl dvanácté plus xtra – takže klidně do půl jedné ;-)

36
Ludvík
Reagovat

@libena: jo půl dvanácté, zmátl mě britský čas :D… no na Xtra se už nedívám, ten je letos nic moc… jako on mě nikdy moc nebavil, žádné spin-off mě nebaví :D ale Caroline byla aspoň vtipná

37
VojtaP
Reagovat

lidi, jede vám itv player normálně nebo to někomu občas zamrzne a spustí se zase až po několika sekundách, nebo je to zase jen u mě? :D

38
Monika
Reagovat

@Ludvík: ja to nemam ani zapnute, jen si vas tu ctu, mam stejny problem. nefandim nikomu a Andrea me pekelne vytaci vzdy a spolehlive se vsim.

39
Ludvík
Reagovat

@VojtaP: nejede mi.. když to zapnu tak to načte, jede asi 10 vteřin a pak tam skočí takové to Sorry :D

40
martinez
Reagovat

a díky vojto, jsem slepej.. nebo spíš línej číst všechno..:D

41
libena
Reagovat

dnes mi teda itv šíleně padá, takže asi filmon

42
Ludvík
Reagovat

na Mozile jede ITV v pohodě

43
libena
Reagovat

zajímavé intro.

44
VojtaP
Reagovat

Dermotův přílet neměl chybu…

45
Ludvík
Reagovat

No na Tulisu si musím zvyknout, bez Mel to je nějaké jiné :DD

46
libena
Reagovat

@Ludvík: chrome teda nejede :-(

47
Ludvík
Reagovat

ale z těch 3 finalistů vůbec nemám radost, co to jako je?!? :DD Jinak Ben první, Andrea druhý a Fleur poslední

48
DJ Vlado
Reagovat

Hm, tak jestli Ben půjde první, tak je to v prdeli :-( Tlačenka „černé perly“ pokračuje :-/

49
Monika
Reagovat

Ve finale je uplne jedno kdo jde prvni, tam uz jsou sympatie rozdelene. Ben to vyhraje :-)

50
DJ Vlado
Reagovat

Teď mě napadlo, že Take That od roku 1991 strašně prořídli, za chvílí budou jenom dva a nakonec zůstane sám Gary :-D

51
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: s černou perlou už se počítá, co teprve Andrea, dneska psali, jak ho Simon nechce podepsat, že se do jeho stáje se vůbec nehodí a stejně ho pořád tlačí, tak asi už Simon trpí schyzofrenií, nějak brzo na jeho věk…

52
Ludvík
Reagovat

na Filmonu je chat :D samý Ital to tam je :DD

53
sadu
Reagovat

Vystoupení s Take That krása, že mi ti finalisti ani tak hrozní nepřišli.. dokud dva z nich neuvidím sólo… Ben to win!

54
Jardi
Reagovat

Ahoj:) co mi uniklo? Jaktoze je tam Tulisa?

55
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: no nějak prořídli, to je fakt :D Jinak se potrvdilo, co říkal Gary před dvěma lety, Ella to dala na živo líp :D

56
Jardi
Reagovat

uz to ctu nahore!:D pardooon

57
VojtaP
Reagovat

@Jardi: Mel onemocněla, je v nemocnici, Tulisa zaskakuje.

58
Ludvík
Reagovat

Ježiš Simon má zase něco s hlasem :DD

59
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: nakonec je dobře, že se nedají posílat hlasy ze zahraničí… :D

60
DJ Vlado
Reagovat

@VojtaP: jj. taky jsem si na její podání vzpomněl :-)

61
libena
Reagovat

protože se mi seká ten itv úplně všude, koukám na filmon a ten chat mě teda leze na nervy moc!!!!!

@Jardi: čau

62
Jardi
Reagovat

@libena: v pravo dole pod videem je krizek a tim si muzes ten chat vypnout:)

63
Monika
Reagovat

tak jsem to zapla v pozadi, hura chat pryc, iritoval me desne…nema Ben neco s hlasem?

64
Ludvík
Reagovat

Tulisa má botox? :D Má strašně velkou pusu :D

65
libena
Reagovat

@Jardi: thnx – hurá je pryč :-)
ben byl ze začátku moc nejistý, refrén bezva, výprava výborná

66
Ludvík
Reagovat

Tak to vpadá že dneska bude vyřazování podle toho co Simon řekl

67
VojtaP
Reagovat

Ben byl ze začátku asi nervózní, ale pak se rozjel a byl skvělý, výborný otvírák se vší tou výpravou…

68
ssss
Reagovat

Z Tulisy je dobrý monstrum.

69
Janko
Reagovat

chybí mi MEL :(

70
sadu
Reagovat

Z té Tulisy se stává čím dál větší umělotina….

71
sadu
Reagovat

Jinak Ben super, začátek slabší, ale pak to rozjel.. další písně snad budou v jeho podání větší pecka..

72
VojtaP
Reagovat

souhlasím s váma, Tulise teda stylisti moc nepolichotili a sama to tím botoxem dorazila.

73
sadu
Reagovat

Ať už je Andrea pryč!

74
DJ Vlado
Reagovat

Ježišmarjá, opičák pláče :-D no, mně bylo minulý týden taky bo breku, když mi vyřadil Lauren :-/

75
DJ Vlado
Reagovat

@VojtaP: a přijde mi to docela škoda, protože má jinak krásný oči :-/

76
Ludvík
Reagovat

Jdu blejt :DD na Carly Rose z X Factoru USA nemá ani náhodou!

77
Monika
Reagovat

To, ze Simon nepodepise andreu si myslim od zacatku souteze a take ze vitezstvi by pro nej byla nocni mura. Co s nim, nikam se nehodi, Simon to moc dobre vi.

78
Monika
Reagovat

Na chvili jsem nahodila obraz to se fakt neda, sup s nim dolu:-))) pro me to je naprostej zoufalec a povazuju za skandalni, ze je vubec ve finale to i Steviho bych chapala vic.

79
DJ Vlado
Reagovat

Opičáku, kam se hrabeš na Chodúra, AVE, Carly a Jamese, ti všichni dali Feeling Good milionkrát líp :-)

80
ssss
Reagovat

Nepochopím to nikdy. Může do toho mikrofonu řvát jak chce, KUDRLINEk tři prde.e….. NUDA…

81
VojtaP
Reagovat

Andrea neumí dělat nic nového ani současného, je to hrozně efektní song, ale přezpívaný až na dřeň. Slyšeli jsme mnohem lepší verze, líp zazpívané a odvedené.

82
Monika
Reagovat

Andrea me stve silene moc, ale myslim, ze i na nej to byl dneska hroznej vykon, jeden z nejhorsich v soutezi od nej, strasna slabota.

83
Bedy
Reagovat

Duety odhaleny:

XF DUETS: Andrea & Ella Henderson- Ghost, Fleur & Labrinth – Beneath Your Beautiful, Ben & Ed Sheeran – Thinking Out Loud

84
Ludvík
Reagovat

jo, Andreovi vypadl mikrofon :DD

85
ssss
Reagovat

Tulisa: Nejlepší zpěvák, kterého jsem kdy slyšela. Asi té hudbě už nerozumím.

86
libena
Reagovat

tulise to opravdu extrémně nesluší, ani ty ulízaný mokrý vlasy, vždyť je to mladá holka do pytle, co se tak zmalovává, je umělá až hrůza, cheryl vedle ní vypadá jak holčička (a přitom současně i jako dáma)

87
libena
Reagovat

@Bedy: předem lituju ellu :-(

88
VojtaP
Reagovat

mohli by dneska vyřazovat už po prvním kole…

89
Monika
Reagovat

Tulisa je mlada? Ja ji vubec neznam, priznavam, ale myslela jsm, ze je starsi rocnik :-) No a oskliva mi prisla vzdycky, takze je to fuk, zda ma kaceri hubu nebo ne, ji nepomuze nic..

90
Ludvík
Reagovat

@libena: Cheryl je nejhezší porotkyně ze všech porotkyń :D nemá konkurenci.. už jenom ty dolíčky :D

91
VojtaP
Reagovat

@Bedy: takže mi Andreou chtějí zničit i Ghost? To už je ale moc :( Ellu lituju. Moje největší favoritka s mým největším antifavoritem, to je zlý sen…

92
Monika
Reagovat

@VojtaP: Vim, ze mas Ellu rad, hned jsem si na tebe vzpomela, proc te tak muci:-)))

93
libena
Reagovat

@Ludvík: njn, wo tom žádná,je to nádherná baba – uznávám jako ženská, že je fakt nejhezčí

jinak – tulise bude takových cca šestadvacet let

94
DJ Vlado
Reagovat

Chudák Ella :-/ Andrea by si mohl střihnout duet leda se svou jmenovkyní z Hujerbusu, přičemž volba písně by byla jasná: https://www.youtube.com/watch?v=aGp-TjBFAGw :-D

95
Ludvík
Reagovat

Fleur má super vystoupení :D

96
ssss
Reagovat

Fleur dobrá džungle. palec hore!

97
DJ Vlado
Reagovat

@Monika: To je asi jako kdyby Monička měla zpívat duet s Relichem, spojení růže a plevelu, to bych snášel dost těžko :-)

98
Monika
Reagovat

Fleur je taaak nudna.

99
libena
Reagovat

tlačenka fleur pokračuje – výprava jako pro světovou star, hlasově to docela zachraňovaly vokály, písnička je to skvělá, úderná, to jí pomohlo

100
Monika
Reagovat

Fleur nema silu v hlase absolutne, no jo tlacenka zase jede….

101
DJ Vlado
Reagovat

Abyses z ní neposral, Simone :-D

102
VojtaP
Reagovat

@Monika: díky za soucit :D Doufám, že ho budu muset přetrpět naposled. Nechápu, že to Simon dovolil. :D

Fleur přesně jak jsem čekal, hlasově nenáročný song a obří výprava. Rapová část byla nejnáročnější, to je fakt kulomet. Výprava jí hodně pomohla, ale tak nějak to uteklo a nic mimořádného se nestalo.
Po prvním kole:
1. Ben
2. Fleur
3. Andrea

103
Endííí
Reagovat

Ben mi na začátku přišel nervózní, ale jakmile rozbil sklo, vše se změnilo. Bylo to skvělé vystoupení, podle mě z jeho nejlepších. Tohle je prostě vítěz.

Andrea má cenu se vyjadřovat. Prostě to bylo jako každý jiný týden – milion kudrlinek, vše vykřičené, ale pro Tulisu má jeden z nejlepších hlasů. Jako cože?

a Fleur, no za prvé moje favoritka to není, kromě „Uptown Funk“ mi nikdy nebavila a tohle teda můj šálek kávy taky nebyl. Výprava super, ona hrozná. Pořádně byl slyšet jen její rap na začátku a zbytek nic. Prostě není zpěvačka a tečka.

104
Ludvík
Reagovat

Já tady tu písničku úplně miluju! :D

105
ssss
Reagovat

To, co tam ted vystupuje už nepochopím vůbec.

106
DJ Vlado
Reagovat

Myslím, že na finále se dalo vybrat x lepších hostů než tenhle one hit wonder :-D

107
VojtaP
Reagovat

@DJ Vlado: asi za Madonnu nebyl nikdo jiný, kdo by měl zrovna volno, tak zvolili nejlevněší variantu.

108
DJ Vlado
Reagovat

Co v XF UK dělá Matěj Hádek? :-D

109
jab
Reagovat

Ben s Edem jsou fantastičtí..Ben to win!

110
libena
Reagovat

asi se rouhám, eda sheerana můžu, ale v duetu se mi mnohem více líbil ben!

111
jab
Reagovat

Až jsem si vzpomněl na loňský, rovněž úžasný, duet Lukea s Ellie Goulding :-)

112
VojtaP
Reagovat

Ben s Edem to zabili! Ben FTW!

113
sadu
Reagovat

Úžasný duet

114
mesab
Reagovat

dobrý večer, není zde poblíž nějaká zpěvácká soutěž ? Na ITV vidím hosty, kterým se tu a tam pletou do jejich vystoupení nějací tři cizí lidé .

115
VojtaP
Reagovat

nemůžou mu třeba vypnout mikrofon, ať si užijeme skvělého hosta?

116
DJ Vlado
Reagovat

@VojtaP: jj. to je jediné možné vysvětlení :-) jinak ti už dopředu vyjadřuji upřímnou soustrast nad následujícím vystoupením, protože když si představím duet Moničky a Relicha, tak jak říkal ten generál (Postránecký) z Černých baronů: „Chce se mi zvracet!“ :-/

117
sadu
Reagovat

nééé, to andrea zabije :(

118
Ludvík
Reagovat

Ježiš Ella je milion krát lepší než Andrea… teď to jde úplně skvěle slyšet

119
libena
Reagovat

do pr!!! ať to ten andrea elle nekazí a nechá ji to zpívat samotnou!!!!!

120
ssss
Reagovat

Dobrý krocaní námluvy. Andrea – Ella.

121
Monika
Reagovat

marja tohle je moc :-((( uprimnou soustrast fanouskum elly…jeste je tu nekdo kdo si mysli, ze Andrea je uzasnej zpevak? :-))) ja ani tohle tvrzeni nikdy nechapala

122
jab
Reagovat

Andrea nezačal zle, ale v druhé polovině byl klasicky nestravitelný. Společné party příšerné, rozdíly v kvalitách obou pěvců kosmické.

123
sadu
Reagovat

Z Elly mám husinu, Andrea to kazil, no :(

124
sadu
Reagovat

Že by do třetice Gary? ;)

125
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: k tomu zjištění jsme ani nepotřebovali ten duet ale… To byl otřes! Už při prvním verši jsem si chtěl zase propíchnout uši rezavým hřebíkem. Ella se ale snažila to zachránit a u toho ho zadupala do země…

126
DJ Vlado
Reagovat

Až do letoška jsem měl jméno Andrea hodně rád, protože jeho držitelkami jsou zpěvačka z mých oblíbených The Corrs, jedna z mých dvou nejoblíbenějších českých hereček Andrea Elsnerová a i v našich soutěžích mám jednu oblíbenou Andreu (Gabrišovou), ovšem letos se objevili hned dva prznitelé tohoto jména – nejdřív prasnička z Hujerbusu a teď tenhle italskej opičák :-/

127
Monika
Reagovat

@VojtaP: mam to stejne, Andrea sotva otevrel pusu a chtelo se mi blejt, dneska hori jako papir, dokonce je i vic tragickej, nez byva zvykem, zbytecne zabira misto v GF

128
VojtaP
Reagovat

@Monika: to finále by bylo milionkrát důstojnější, kdyby tam byl někdo z těch, co produkce vyštípala – Jay, OTY, Jack, Lola. I ti SK nebo Lauren by to udělali mnohem zajímavější

129
Ludvík
Reagovat

@VojtaP: Tak o tom žádná… dneska sem se rozhodl se na to dívat jen čistě ze zvědavosti jak to dopadne

130
mára
Reagovat

pěkné, všimli jste si, jak se vzájemě poslouchali a společně snažili a užívali

131
jab
Reagovat

Labrinth se svým partem nějak zvláštně exhibuje, ale má na to právo, je to jeho píseň…Fleur je falešná, značnou část písně zpívá pod tónem. Další zacláněčka ve finále, hlavně, že muselo vyletět tolik talentovaných lidí :-(((.

132
Endííí
Reagovat

Tak tohle se opravdu nepovedlo. Pokud chtěl Simon ukázat jak Fleur je slabá zpěvačka, tak se mu to rozhodně povedlo.

133
DJ Vlado
Reagovat

Na Tameru se Fleur ani zdaleka nechytá, ale na rozdíl od opičáka to hvězdnému hostovi až tak nekazila :-)

134
Monika
Reagovat

@VojtaP: pro me by tam byl lepsi kdokoliv dnes nez andrea, imho si to ani nezaslouzi, marne vzpominam, kdy zazpival dobre.

135
VojtaP
Reagovat

Fleur se fakt odhalila jako velmi špatná zpěvačka, Tamera i Emeli Sandé jsou úplně někde jinde. To se Simonovi nepovedlo. Měl jí dát s někým, kdo má něco nenáročného.

136
libena
Reagovat

fleur – povedený duet, i díky labrithovi

137
jab
Reagovat

Tak jsem viděl opakovačku a Fleur byla intonačně mimo i v první písni..a teď mě znovu zatahal za uši nesoulad Andrey a Elly.

138
sadu
Reagovat

Jak duety byly vždycky pecka a doják, tak teď jen ten první a pak jen ukázka toho, že je to finále fakt tragické…

139
libena
Reagovat

mám dost – lítající stevi….dobrou noc

140
Ludvík
Reagovat

Chloe byla vždycky tak špatná? :D

141
ssss
Reagovat

Stevie na raketě… Dobrý ne? :D:D:D:D:

142
DJ Vlado
Reagovat

Nikdy bych nevěřil, že budu přát vítězství jmenovci mého bývalého soka v lásce, ale Ben prostě MUSÍ VYHRÁT!!!! Vítězství kteréhokoliv ze zbylé dvojice by byla absolutní katastrofa, že bych možná ještě rád vzpomínal na Drdu a Bagovou :-)

143
ssss
Reagovat

Tak to je skvadra jako prase :D

144
VojtaP
Reagovat

tohle je teda sestava! :D Sem tam ale dost silný kafé :D

145
sadu
Reagovat

Andrea by se k nim mohl přidat :)

146
DJ Vlado
Reagovat

Estrádní vložku máme úspěšně za sebou, nicméně to rozhodně nebylo horší než výkonu dvou třetin finálové Top 3 :-D

147
VojtaP
Reagovat

@sadu: taky jsem si hned říkal. Třeba příští rok. Alespoň tam znovu neposlali Kitty, jako loni.

@DJ Vlado: taky fakt, i když smutný…

148
jab
Reagovat

@VojtaP: Kdo tak byl? Stevi, Chloe, Jedward, Wagner a ?

149
Monika
Reagovat

tak to byl pruser, Chloe tak spatna nebyla driv ne?:-))

150
Ludvík
Reagovat

@Monika: na to jsem se taky ptal :D

151
DJ Vlado
Reagovat

Já jsem z toho teď volaký zmetený :-/ budou ještě zpívat to Best Of, nebo se už bude vyřazovat? :-O

152
Ludvík
Reagovat

@DJ Vlado: best of budou zpívat až zítra jenom 2.. jako každý rok

153
DJ Vlado
Reagovat

@jab: ta poslední byla Katie Waissel :-)

154
DJ Vlado
Reagovat

@Ludvík: OK, díky :-)

155
jab
Reagovat

@DJ Vlado: Díky :-)

156
VojtaP
Reagovat

@jab: Jedward tam nebyli, účast odmítli, protože jim nechtěli dát ke všemu samostatný slot.

157
jab
Reagovat

@VojtaP: Tak kdo teda byli ti zbylí dva chlapi?

158
VojtaP
Reagovat

@jab: ty si právě nepamatuju, možná někdo z prvních řad.

159
DJ Vlado
Reagovat

@jab: Myslím, že to byli Diva Fever :-)

160
VojtaP
Reagovat

YESSSS!!!

161
Ludvík
Reagovat

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ANDREA JE KONEČNĚ PRYČ!!!!!!!!!!!!!!

162
DJ Vlado
Reagovat

Bene, MUSÍŠ!!!

163
sadu
Reagovat

YES

164
Monika
Reagovat

co blbnete, dneska to bylo snad jasny :-))))

165
jab
Reagovat

Uffffffffffffffffffffffffff…

166
DJ Vlado
Reagovat

Jooooooooo, opičák venku!!!! Ale dneska tam místo něj mohla být Laurenka :-(

167
jab
Reagovat

Jsem rád, že se zítra nedočkáme opětovného znásilnění MJ-e. Už ten medailonek stačil…

168
VojtaP
Reagovat

Líbí se mi komentář z twitteru, když zastavili hlasování: „Lines are frozen, just like Tulisa’s facial muscles…“

169
Monika
Reagovat

jsem rada, ze jsem nikdy nepodlehla davovemu silenstvi a ani na okamzik nepredpokladala, ze Andrea zvitezi:-))))

170
mára
Reagovat

teď při nástupu dvou finalistů, co je to za píseň ??? je to všdy jen pár sekund, opakuje se léta

171
VojtaP
Reagovat

@jab: no já jsem spíš zvědavý, jak to provedou dvakrát s těmi 1R. Na Bena mi to sedne mnohem víc, na Fleur vůbec, jako pro oba to bude velká výzva vzít si něco po Tedderovi, ale pro Fleur teda extra. Hlasově na to nemá ani náhodou.

@Monika: já to taky předpokládal, ale ta chvilka napětí tam byla.

172
Ludvík
Reagovat

Mě hrozně baví jak každý druhý na FB píše, že Andrea vypadl jenom kvůli tomu, že nebyl Brit… já si myslím, že kdyby byl Brit tak se do těch LIVE SHOW ani nedostane :D

173
VojtaP
Reagovat

@Ludvík: možná jo, ale rozhodně by nevydržel tak dlouho.

174
Lucas
Reagovat

Tak králem večera byl rozhodně Ben, Demons skvělý, i duet s Edem. Andrea v první písničce, jako obvykle nuda, duet s Ellou se mně osobně líbil. Fleur první písnička – skoro nezpívala, byly slyšet spíš vokály, duet docela hrůza, Labrinthovi jsem věřil každý slovo, jí bohužel nic. Nechápu, jak se mohla dostat do finále. Ben prostě musí vyhrát.

Jinak Tulisa opravdu potěšila, její komentáře aspoň o něčem jsou, narozdíl od Louise, pořád to samý dokola.

175
Bedy
Reagovat

Za mě včera výkony Bena TOP… Andrea se mi nelíbil ani v jednom.., Elle tu písničku pěkně zprznil.., je dobře že skončil na 3. místě… co se týče Fleur.. ona je prostě taková.., žádný velký hlas..tudíž od ní žádný extra zpěv není možné očekávat… v obou songách byla místy falešná a ujíždělo to no.., ale bohužel Britové jí žerou jako STAR…,

Každopádně dnes fandím Benovi, leč mám obavy, že vyhraje Fleur.

Jinak info – Mel B dnes opět nastoupí, už jí je lépe.

Přidat komentář