Panáček v reality show

X Factor UK – Kastingy v aréně pokračují (21.9.)

21. Září 2014 | napsal(a): | reality show: X Factor UK

[singlepic id=10073 w=615]

Britský X Factor dnes pokračuje dalším z dílů 11. řady, tentokrát další Arena Audititons. Můžeme se určitě těšit na skvělé i úsměvné výkony, dále také na sehranou porotu a natěšené pětitisícové publikum. Takže směle do sledování live přenosu a komentování. :)

X Factor můžete od 21:00 hod. našeho času sledovat např. zde:

http://www.itv.com/xfactor/live
http://www.filmon.com

Bedy

Snažím se věnovat různým televizním reality-show a soutěžím dost svého času. Především se zajímám o pěvecké a talentové soutěže, zejména jsem velkým fandou X Factoru. Dále také o "kontejnerovky" typu Vyvolení apod. Stále mě nepřestávají překvapovat zahraniční verze jednotlivých formátů a pevně doufám, že se jim ty naše jednou dokáží celkově vyrovnat. :)

X Factor UK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 68
1
libena
Reagovat

:-)) hurá za nový „článek“

sir charlie si vybral dobrou písničku, ale protože půjde k mel b, tak to má asi nahnutý

2
libena
Reagovat

vypadá to, že chtěli trošku zdiskreditovat mel b, co?

3
libena
Reagovat

janet – pěkný rockový hlas, místy trošičku nejistá

4
Ludvík
Reagovat

Janek byla úžasná! Líbila se mi radost Mel B :D Jinak jsem si už říkal že nějak v AGT vyměkla, ale je to pořád Scary Mel :D

Kdyby vyměkla, pak by to vypadalo jako by Amerika všechny měkčila, viz. sir Simon :D

5
libena
Reagovat

jj, myslím, že mel b ještě takto v uk x factoru neprojevila nadšení! to bylo bezva – hlavně poté co ji ukázali jak všem říká absolutně ne! :-)))

charlie je hodně mladej, zabodoval určitě vlastním začátkem, publikum si získal, no ale jinak moc nevím, simon ho radši asi brzy zastavil

6
libena
Reagovat

kde se bere v té upjaté dámě s krajkovými bílým límečkem ten nakřáplej hrubej hlas? je dobrá

7
libena
Reagovat

OT:

PŘÍZNIVČE OBECNÝ! KDE JSI???

8
Ludvík
Reagovat

Helen byla taky skvělá, zdá se, že letos budou nejsilnější kategorií staříci :D Jinak Charlie byl taky dobrý, líbila se mi jeho verze Wannabe…

9
Ludvík
Reagovat

Tak toho bych dále neposlal….

10
libena
Reagovat

z těch 3 mladých kluků se mi nejvíc líbil jake

11
libena
Reagovat

jake q. tentokrát moc netlačil na pilu a je to stopro další kandidát do lives! overs budou teda hustě přeplněný!!!!

12
Ludvík
Reagovat

Lola je skvělá! Fandím ji!

13
libena
Reagovat

leah nebyla tak špatná aby jí dal simno ne…

lola – taková hezká holka ale postrojená až hrůza…mel b zaválela! – ale hlas: no špica!!!!!!

14
Ludvík
Reagovat

Wow Bootcamp bude špica! :D a už v pátek! :D

15
libena
Reagovat

to nebude žádnej bootcamp???? hned 6 chair chalenge????

16
libena
Reagovat

no já z toho vyrozuměla něco jinýho. to by mě naštvali kdyby nebyl bootcamp! a pátek, sobota, neděle!!! to bude fičák:-)

17
Ludvík
Reagovat

@libena: Myslím že to bude jako minulý rok, kdy 6 chair bylo součástí Bootcampu… Taky tam vyhodili přebytečné udělali 40 nejlepších a zpívaly se židle…

18
Monika
Reagovat

dneska jsem to nevidela, ale teda ten jake q. byl desnej, teplous od pohledu, slape si na jazyk a afektovanej az hruza, pochybuju, ze byl dnes lepsi…ale pockam na vysledek

19
libena
Reagovat

@Ludvík: ok, dík, myslela jsem si, že to tak bylo jen v americe, tak se budu těšit

20
Bedy
Reagovat

Asi vás ohledně toho Bootcampu zklamu, ale myslím, že jsem někde četl že letos bude Bootcamp nahrazen právě jen Six Chairs Challenge..

21
Monika
Reagovat

Lola velmi dobra, ale nejde uklizet hajzly, takhle se na jeviste nechodi, velkej trapas a nedivila bych se kdyby neprosla do live show, takhle hvezda proste nevypada…

22
Bedy
Reagovat

Samozřejmě to ale nejsou potvrzené informace no.., nevím…

http://www.unrealitytv.co.uk/x-factor/x-factor-2014-auditions-bootcamp-dermot-oleary-know/
http://en.wikipedia.org/wiki/The_X_Factor_(UK_series_11)

Někde se píše, že 6 Chairs nahradí letos Bootcamp, někde že budou pouze jeho jednou částí.., tak nevím. Ale vzhledem k tomu, že dali Bootcamp na 3 dny si myslím, že bude jak klasický Bootcamp, tak 6 Chairs..

23
libena
Reagovat

@Bedy: no čoveče já tomu právě taky tak rozuměla :-((((
to by bylo fakt blbý

jinak k xtra – sarah mi opravdu k srdci nepřirostla, je mi nesympatická, kde je olly s caroline…chjo

24
Monika
Reagovat

jack q nezklamal, stejne desnej jako na castingu, mela jsem pocit, ze ma v zadku zarazenej kolik, nicmene tenhle me v live show otravovat nebude:-)))) budou tam jini adepti na drasani nervu:-))))

25
Monika
Reagovat

boot camp bude patek az nedele, je to na YT

26
libena
Reagovat

https://www.youtube.com/watch?v=jGFcW39Z2JI
je tam sice boot camp promo, ale ukazují jen chairs, takže se necháme překvapit

27
yeey
Reagovat

@libena: Jake q je v kategorii kluku

dneska KONECNE nekolik skvelych lidi … predevsim pak Janet, Helen, Jake Q a Lola… Janet i Helen maji nadherny hlasy a navic sou velmi „likable“ … jestli da Jake liveshows, bude ho muset Mel poradne vycepovat, podle me ma ohromnej potencial, jen to samou nervozitou obcas neni schopnej prodat… no a Lola je proste uzasna, tam neni co dodat…

jinak bootcamp by mel vypadat (jestli sem to dobre pochopil), ze to nejdriv protridi na six chair challenge, pak porotci dostanou kategorie a nasledne uz prijdou na radu zidlicky… u holek to budou pekny jatka a uz v ukazce bylo videt, ze to Cheryl asi moc nedala, ve spoilerech sem cetl, ze jedno jeji rozhodnuti (resp. rozhodnuti produkce) lidi v sale tak nastvalo, ze se spousta z nich zvedla a odesla… asi to bude husty…

28
Michal
Reagovat

No podle toho proma z YT to vypada jen na 6 chairs. Uvidime.

29
Ludvík
Reagovat

Tak oni tam z toho Bootcampu jako takového nemají co dáva, vždyť loni tam byl bootcamp do první reklamy, jen to jak porotci dostali svoji kategorii plus nějaké to první vyřazování kdy soutěžích šli na lajnu. Ale pak už byly židle. Jinak mi to nevadí ty židle jsou dost zajímavé, teda pokud to nenahrazuje i judges houses.
@yeey: Jake nebude pod Mel B. Je mu 25 takžeten uužletos ppatří k Overs tedy k Simonovi. Jestli teda myslíš Jakea Q.

30
yeey
Reagovat

@Ludvík: Jake je 100% u Mel, spoilery na kluky do JH jsou jisty, daval sem sem i fotku z judges houses, kde jsou vyfoceny vsichni kluci s Mel, bohuzel uz ji stahli z netu… navic kdyz ti to uplne polopaticky vysvetlim – over 25 znamena PRES 25 a Jakovi je 25 :-)

31
Ludvík
Reagovat

Nepamatujete si někdo jestli v Arénách ukázali skupinu Only the young? Zajímaloby mmě jestli postoupili a taky Blonde Electric a nebo ta co zpívala pro svoji sestru…

32
Michaela
Reagovat

@Ludvík: Nikoho z nich neukázali. Tak snad příští týden.

33
Michaela
Reagovat

Zatím mám za sebou jen sobotní díl, tak zhodnotím alespoň ten, ono toho tam stejně moc není.

Z tohoto dílu mě zaujaly vlastně jen 2 osoby: Chloe J. a Kerrianne. Chloe je dokonalá, je to výrazná osobnost přesně tak jak je, jak tam stojí, jak tam zpívá, jak se vyjadřuje, jak vypadá. Pokud by se ona dostala do finálových kol, záleželo by jen na lidech – bude se jim takto líbit, nebude? Kerrianne je naopak naprosto dokonalá holčina z lidu, která má dokonalý hlas, má charisma, je sympatická a bude hodně, hodně tvárná. Naprosto mě okouzlila!

Hm, hm, tady jsem ale narazila na problém … Dále postoupily také Emily a Stephanie. Ááá, ty holky mi tak moc nesedí. U Emily jsem si napsala jen „disney postavička“ a u Stephanie „kuňka“. A pak tam mám komentář, že nevím, kdo se mi NElíbí více, jestli Emily nebo Stephanie … Podle všech informací dojdou obě dále jak právě Kerrianne … A já si říkám: sakra, proč??? Uf, z toho budu hodně zoufalá, až k tomu dojde.

U takové Raign mám jen samé komentáře k tomu, jak strašně se Cheryl ksichtila a co tam předváděla. Raign má skvělý hlas, skladatelka je evidentně moc, moc talentovaná, ale s tím, jaká negativní karma okolo ní vznikla a vůbec, s tím, jak ji Cheryl vysloveně nenávidí si myslím, že do Judges Houses tak jako tak neprojde. Škoda. Přitom by i charisma měla …

Pak byl nakonec ještě Ben, hlas má, ale na můj vkus to ze sebe až moc tlačil …

Výsledek? Jen Chloe a Kerrianne!

34
yeey
Reagovat

@Michaela: Chloe Jasmine – presne toho se bojim, ze pro ni lidi nebudou hlasovat, myslim, ze bude pravidelnou navstevnici bottom 2… osobne mi prijde zajimava, ale ze bych si z ni sedal na zadek, to zas ne :-)

bohuzel ty SPOILERY nevypadaj pro Kerrianne dobre, skoda…

o Raign a Cheryl uz sem se rozepsal pod minulym clankem, nebudu se kvuli Cheryl rozcilovat znovu :-)

35
Michaela
Reagovat

A už mám za sebou i včerejší díl.

I tam mě okouzlily jen 2 baby: Janet Grogan a Lola Sanders. Janet absolutně zazářila. Mám napsáno „krásná baba s ještě krásnějším hlasem“, hlas rozpoznatelný a zapamatovatelný mezi ostatními. Nechápu, kde se pak v další fázi soutěže ztratí … A Lola? Oblečení mě také překvapilo, taková krásná ženská a tak to zazdí, ale i tak byla nádherná. Překvapila mě její nervozita, nakonec se s tím poprala, i díky Mel, ale kdyby za ní neběžela Mel, tak by běžela Cheryl, ono je to jedno, která jí obejme.

Pak určitě stojí za zmínku Helen, perfektní hlas. Jen kategorie Overs nikdy nebyla mým šálkém kávy, ale uvidíme dále …

Pak se mi líbil Tom, ale ten postoupil tak těsně, že z toho asi nic nebude. Jake Q. také ušel.

Bylo mi líto Leah Kennedy, byla nemocná a podle toho to také (ne)vypadalo.

Jen mě mrzí, že z arény ukázali doopravdy jen hrstku lidí … a vlastně převážně jen ty, kteří už mají téměř jistý Judges Houses … No, ale o tom to asi celé je.

A kdybych měla říct mé č. 1 ze všech castingů? Byla by to Lauren Platt!

36
Michaela
Reagovat

@yeey: Jo, jo, jestli se Chloe J. dostane do finálových kol, tak jsem doopravdy zvědavá, jak to s ní dopadne. Ale také jsem podobného názoru jako Ty, na špici nebude. Myslím si, že je to ten typ Katie Waissel – milujeme ji nebo nenávidíme. Já měla Katie strašně ráda, mám ráda takové hlasy, takové interpretky, ale většinou skončí někde v polovině žebříčku a to ještě díky pomoci poroty.

Jsem zvědavá, jestli bude Kerrianne ta, kterou Cheryl pošle nečekaně domů …

No a máš pravdu, s Cheryl raději už přestaneme. já si na ní zase vypsala propisku, jak jsem se vztekala! :-D

37
yeey
Reagovat

@Michaela: ja sem si celkem jistej, ze Chloe do live shows vezmou, uz jen pro tu kontroverzi… pak ji budou Simon a Cheryl porad dokola zachranovat, stejne jako tu Katie… a vetsina lidi bude zurit :-)

SPOILER – nn, Karrianne to neni, melo by to byt tak, ze Cheryl uz bude mit zidle zaplneny a prijde Chloe jako posledni a Cheryl ji posle do JH a vyhodi Monicu Michaels, kvuli cemuz ji lidi nekolik minut vypiskavali a odchazeli ze salu… a Louis to pry taky dost podelal…. ale podle spoileru to vypada, ze to je vsechno jen velka manipulace produkci a ze za Cheryl a Louisem porad behala produkce a rikala jim, co maj delat, bohuzel je to asi celkem fraska…

38
Ann
Reagovat

Rozesmiva me, jak ma Cheryl plnou hubu na Raign, i když sama ani tak dobře nezpívá:-))

39
Michaela
Reagovat

@yeey: Uf, to zní strašně … Monicu mám také na svém TOP listu. Ještě nevím, jak holky zazpívají, ale já bych dál, nyní, raději poslala Monicu, než např. Emily a Stephanie.

Nevíš ještě, co to bude za situaci u Louise?

40
yeey
Reagovat

@Michaela: ja nevim, co sem cetl bylo to zmateny, ale udajne vymenil Overload za Blonde Electric, takze si asi dovedes udelat obrazek :-DD uz sem sem nekdy daval, co lidi postovali na jednom foru o tom bootcampu a vsichni byli totalne znechuceny… (alespon ohledne Cheryl a Louise, na Mel si nikdo nestezoval a Simon ten asi nepotrebuje produkci, aby mu rikala, co delat, sam to zrejme manipuluje ze vsech nejvic)

41
yeey
Reagovat

@Ann: hlavne jak ty rozmazleny primadonce neni ani blby ji rict proste NE, jen protoze ji neni sympaticka… aby bylo jasno – mne teda taky prijde Raign jako osobnost dost otresna, ale to jeste neni duvod ji posilat domu… kdyby nasi porotci Hlasu uvazovali jako Cheryl, zadna vyhra Lo by se nekonala, Marta s Darou k ni sice byly svine, ale alespon opakovane uznavaly jeji kvality..

42
DJ Vlado
Reagovat

@Michaela: Vidíš a mně se líbí jak Emily, tak Stephanie :-) Mezi holkama jsou to vyloženě odlišné typy a jelikož porotě / produkci záleží i na pestrosti, tak je jejich postup logický. Emily je vyloženě písničkářský typ, jaký bývá v každém ročníku (vloni Abi, předloni Lucy Spraggan), a Stephanie má moderní hlas, který člověk buď miluje, nebo nenávidí (místy tam slyším podobnost s Dominikou Mirgovou), navíc je to tam letos jedna z mála černošek, což se taky počítá :-)

Jinak co se týče těch spoilerů, tak jsem se na Digitalspy fóru dočetl, že je tam prý chyba a že ta druhá Chloe vypadla v bootcampu, takže je tam ještě jedno volné místo pro JH, co když jeto právě Karrianne? Pokud jí ale vyhodili, tak je to imho nejspíš proto, že je typově dost podobná Lole – taky „prostá žena z lidu“ se skvělým hlasem.

S Chloe J. mám osobně trochu problém, hlas má moc pěkný a zpívá skvěle, ale vadí mi u ní ta Marilyn stylizace, zbytečně se tím u lidí zaškatulkuje do kategorie joke act, což je u tak dobré zpěvačky škoda :-(

Celkově mi ale opět holky vycházejí jako drtivě nejsilnější kategorie a napočítal jsem jich tak 8, které mě zaujaly, takže vyřazování u nich bode asi dost bolet :-( Jediná, u které mám zatím 100% jasno, že ji chci do živáků, je Lauren (No. 1 máme stejnou), u ostatních si počkám, co předvedou v bootcampu. Na druhou stranu tam zatím nemám žádnou, která by mi v live show vadila, což o ostatních kategoriích říct nemůžu. U Overs mi neskutečně vadí Stevie, který je čistokrevným nástupcem všech těch Rylanů, Wagnerů a podobné havěti (jeho postup na úkor Jaye nebo Bena bych považoval za zločin), u skupin mi vadí jak Electric Blonde, tak ty dvojčata (jedny z nich Louis bohužel asi vezme, jen doufám, že ne na úkor Only The Young, to bych fakt zuřil) a u kluků slaďoušek Jordan (další beiberoid, jen to ne!!!), ten je však naštěstí snad bez šance, jelikož u kluků trojice Paul, Andrea, Jake vypadá jako jasná záležitost :-)

43
Michaela
Reagovat

@yeey: Děkuji. Ono Louisova kategorie je takovým trochu tajemstvím. Ty dvě blonďaté sestry mě doopravdy nezaujaly a ti bratři nebo, co jsou, také ne. Kapely nám jinak žádné neukázaly. Mně utkvěli jen Only The Young, ti mi byli hodně sympatičtí, ale jak si o nich mám udělat obrázek, když jsem s nimi viděla asi tak jednu minut, možná dvě …

44
Michaela
Reagovat

@DJ Vlado: Máš pravdu, kdyby do finálových kol poslali jen stejné typy slečen, tak by to asi nedávalo smysl. Takže ano, beru. Emily tedy ano, písničkářka. Ale ta Stephanie, na ní není ni a navíc doopravdy kuňkala! :-D

Právě nad tou druhou Chloe jsem hodně přemýšlela …, navíc jsem také našla diskuzi, kde psali, že vypadla. Ale pak vůbec netuším, která z holek zabere to poslední místo, když Kerrianne tedy na 99% vypadne …

Když Tě tak ale poslouchám, tak u Tebe to vypadá dobře, myslím, že je dost velká pravděpodobnost, že Ty spokojený budeš, máš tam hodně adeptek.

Já bych zaplakala, a to hodně, jen, kdyby nepostoupila Lauren, ta holčina je sluníčko, naprosto si mě získala. Jsem ráda, že naše č. 1 je stejné. Často se shoduji s Tvými názory, tak by to pro nás oba mohlo být dobré znamení a hlavně pro Lauren, že se do těch živých přenosů probojuje.

Chloe J. jsme řešili s Yeey. Má obrovskou šanci se do těch finálových kol dostat, ale dlouho nevydrží … Je to škoda, takoví zpěváci mě vždycky moc, moc baví.

Pro Only The Young mám také slabost, ale říkám, viděli jsme je tak málo … Těch je škoda …

A Stevie? Mě většinou tihle „komedianti“ nebaví a nadávám u nich, že zabrali akorát tak místo někomu, kdo si to zasloužil mnohem více nebo někomu, koho bych tam viděla mnohem raději, ale Stevie si mě získal. Má hlas, má charisma, rozesmějeme mě …, ale u něj mám poznámku, že si nejsem jistá, zda by měl jít do finálových kol, u něj ještě čekám.

45
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: jj, nakonec se holky opet vyvrbily jako nejsilnejsi… ovsem vime, jak to muze dopadnout, ze? :-) kor kdyz to dostane do rukou Cheryl a produkce… i kdyz ty letosni holky sou aspon o dost vic likeable, urcite vic nez Hannah a Tamera, i kdyz ty byly podle me zase daleko talentovanejsi (co jim to bylo platny, ze? :-)) nicmene zadnou uplne totalni lolitku dle tveho gusta tam nemas, ne?:-) ja osobne v tom uplne jasno nemam, urcite bych chtel Lolu a Lauren… takova Emily mi taky prijde ukunkana, jako quirky soutezici mi teda Abi prisla mnoooohem lepsi…

jinak kluci letos vypadaji mnohem nadejneji nez minuly rok, co rikas? toho Jordana bych uplne nezavrhoval, ale vsech tech 5 ostatnich kluku se mi libi mnohem vic, rnb hlasy u kluku moc nemusim, Biebera bych z nej zas ale nedelal… jestli bude mit Mel tu predpokladanou sestavu Jake, Andrea, Paul (SPOILERY na digitalspy vypadaji, ze alespon Paul a Jake by meli byt jasni), myslim, ze muze klidne napodobit Nicole pred dvema roky, pro ne by lidi mohli hlasovat o 106… jen je mi lito Jacka Waltona, ten se mi jevi opravdu hodne nadejne, ale nepredbihejme…

u Overs bych asi chtel sestavu Jay, Ben a Helen, ale myslim, ze se to asi nepovede…

46
DJ Vlado
Reagovat

@Michaela: Ano, těch adeptek tam mám hodně, ovšem stejně jako tebe by mě hodně bolelo, kdyby do live shows neprošla Lauren, nicméně u ní věřím, že postoupí, jelikož jako snad jediná z těch holek má všech 5P pohromadě :-) Jako zbylé dvě bych vzal Lolu a Emily (Lolu jako zástupkyni velkých hlasů a Emily jako písničkářku), nicméně ani Chloe mi v živácích vadit nebude, pokud tedy nevyřadí Lauren. Stephanie mě sice barvou hlasu zaujala, nicméně uznávám, že jsou tam lepší zpěvačky, takže mi nebude vadit, když vypadne v JH. Která bude ta šestá holka, pokud ta druhá Chloe opravdu vypadne, to je těžko říct, ale klidně by to mohla být Kerrianne, jelikož spoiler o tom, že by vypadla v bootcampu, jsem nikde neobjevil. Ještě jsem uvažoval o Janet, ale ta už zřejmě patří do Overs.

Only The Young mě hodně zaujali už z té krátké ukázky a po Lauren jsou mojí druhou největší srdcovkou, jsou velmi svěží a originální, navíc si myslím, že smíšená skupina má velký potenciál, jelikož každý si u ní najde to svoje (jak kluci, tak holky), proto by Louis byl blázen, kdyby je do živáků nevzal :-)

Ohledně Stevieho – já holt mám na joke acty už téměř automatickou averzi od dob Rylana, jehož umístění před Ellou považuju za vůbec největší nespravedlnost, ke které kdy v jakékoliv soutěži došlo, už proto za mě Stevie do živáků rozhodně NE, zvlášť pak v konkurenci Jaye a Bena, které bych do živáků pustil oba, přestože jsou si dost podobní :-)

47
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: Já teda pořád Cheryl věřím, že se jí povede tu holčičí smůlu posledních let zlomit, protože ona to s holkama umí jako málokdo (ani Nicole ani letos v Austrálii Ronan, kteří rok předtím s klukama váleli, se u holek moc neosvědčili), když už dvakrát přivedla hned dvě holky do Top 4 (a mezi nimi i mojí No. 1 srdcovku Dianu:-), otázkou však zůstává, jak moc jí do výběru bude produkce kafrat, nicméně Lauren i Lola mají tu likeability dost velkou, proto mají šanci u diváků bodovat :-) Vloni měla z holek jednoznačně největší likeability Melanie, jenže tu Nicole vyhodila (což jí nikdy nezapomenu, stejně jako Daře s Martou nezapomenu vyhazov Lucky), takže jsme se nemohli dozvědět, jak by u diváků bodovala :-/ Jinak myslím, že Lauren má k mému ideálu docela blízko, i když to není stoprocentní lolitka (jednu takovou mám v Austrálii, ale ta mi zítra s velkou pravděpodobností vypadne), ale je tak nějak neprvoplánově krásná, což by z diváckého hlediska mohla být ta vůbec nejlepší perspektiva :-)

Co se týče kluků, tak jsou docela fajn (až na toho Jordana, kterého fakt nemusím), i když stoprocentní je z nich pro mě jenom Paul. Jake je pro mě zatím takový neutrál, nevadí mi, ale ani mě zatím na zadek neposadil, jeho hlas není úplně můj šálek. K Andreovi mám určité výhrady, hlas má dobrý, ale podle mě se míjí žánrem, snaží se zpívat soul, ale nemá na to potřebný feeling (na rozdíl od Paula). Jack mě taky docela zaujal, muzikantsky je zajímavý, i když není tak výrazná osobnost jako loňský Luke. Co mě však překvapuje, pokud se opravdu potvrdí finálová trojice Paul, Andrea, Jake, tak to je fakt, že Mel vybrala takové tři „dědky“, jelikož Paul i Jake jsou na samé hranici s Overs a Andreovi je sice 19, ale s těmi vousy vypadá starší :-) Mně to osobně vůbec nevadí (je to aspoň kontrastní k „mateřské školce“, kterou vloni vybral Louis), ale z diváckého hlediska by to mohl být handicap, zvlášť jestli Simon vybere Jaye nebo Bena, případně i oba (osobně však tipuju, že vezme jen jednoho z nich), kteří by je mhli připravit o hlasy. Navíc si nejsem jistý, jak Britové přijmou Itala. Nicméně u Paula se domnívám, že má „předplacené“ druhé místo podle mojí teorie o podobnosti stříbrných finalistů XF UK s českými vítězi, viz. Jahmene – Horváth, Nicholas – Drda, Paul – Chodúr :-D

48
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: Nicole za Melanie nemuze… vzdyt to vidis, o vsem rozhoduje „vyssi moc“… Cheryl to s holkama snad umi no… i kdyz takovou Cher ji do top4 nasilim dostrkal Simon s produkci a co tam predvedli, aby ji tam patrne jen kvuli kontroverzi udrzeli Katie? skoda slov…

taky sem si rikal, ze by to byla u kluku starsi sestava, i kdyz takovej Jake je mozna uz skoro Over25, ale emocionalne je na tom jak 15letej nouma:-) kazdopadne nic neni jisty, Andrea jeste nebyl ani trochu potvrzenej, prijde mi, ze to jsou u nej jen ciry spekulace, nakonec jeste postoupi Danny, kteryho sme jeste vubec nevideli…:-D

49
Michaela
Reagovat

@yeey: Mně se právě z těch kluků Jack Walton líbí snad nejvíce! :-D Ale nevím, nevím, co by se mohlo stát, aby ho mohla Mel vzít do finálových kol, i kdyby chtěla … Paul je jasný, tam vím, že půjde do finálových kol na 100% a myslím si, že i Andrea … Pak je tam poslední místo a o to se poperou ostatní kluci.

50
Michaela
Reagovat

@DJ Vlado: No, ale nepřišlo mi, že by z ní byla Cheryl nějak moc odvázaná. A vlastně. Nějak se mi zdá, že Cheryl je letos celkově nějak unuděná. Myslím si, že se nevrátila kvůli atmosféře, ale kvůli penězům a je to na ní hodně vidět. Raději bych byla, kdyby holčiny dostala Mel nebo Simon … Škoda.

Louis by je (Only The Young) do finálových kol mohl vzít, ale obávám se, že s nimi nebude mít tu správnou chemii, a že to nebude úplně fungovat. Naprosto úžasná chemie byla mezi Little Mix a Tulisou, to byla dokonalost, a proto to holky, nakonec, celé vyhrály.

51
Frantiszek
Reagovat

Tak z dnešního dílu jen Janet Grogan. Trochu Lola.
Nadšení z Jake Q nesdílím. Přijde mi jeho celková aura hrozná. A zpěv má tak maximálně ok. Není mu skoro rozumět. Jestli mu špatně udělali Piercing.

Ale po těchto dílech mohu říct, že jsem celkem spokojen. A myslím, že to budou kvalitní Live shows.

Jinak nevím, kde jste sledovali, ale chybí mi nějaké audition week vystoupení od Jacka Waltona a Lauren Lovejoy. Je možné, že neukázali všechny?

Pokud tito dál nešli, tak po těchto kolech top5:
Ben Haenow
Raign
James Graham
Janet Grogan
Kerrianne covell

Pak se mi moc líbilo vystoupení Fleur East. Hrozně sexy :), ale ta to se zpěvem asi daleko nedotáhne.

52
Frantiszek
Reagovat

@DJ Vlado: Ella ale naštěstí postavení za princeznou Rylanem nemusela litovat. Podívej, kde je teď :)

53
yeey
Reagovat

@Michaela: vsak i ja Jacka Waltona mozna nejradsi..:-) jinak myslim, ze kdyz si odmyslis nejisty spoilery, nikdy nevis koho nakonec vezmou… vem si Melanie minulej rok – zpivala bezchybne, mela spoustu vysilaciho casu, vystavenej pribeh (to samy co Paul letos) a nakonec ji zarizli… trosku jinej pripad je Jake Q, ten je pro ne idealni – bud se jim tam bude v live shows sesypavat nebo se bude postupne zlepsovat, osobne myslim, ze ma spoustu nevyuzityho potencialu, ale musi se dat psychicky dohromady… tak jako tak, je pro ne idealni, ten nudit nebude :-))

54
yeey
Reagovat

@Michaela: tak to je jasny, ze princezna Cheryl potrebuje prachy a restartovat karieru, vsak ma ted novy singl, X Factor, svatbu – potrebuje, aby se o ni zase mluvilo… na druhou stranu – kdo z nich tam kvuli tomuhle alespon trochu neni?

55
DJ Vlado
Reagovat

@yeey: OK, pokusím se to Nicole odpustit :-) Nicméně mě na tom zaráží jedna věc – pokud je ten výběr finalistů opravdu řízen produkcí a porotci jsou jenom loutky, jak je tedy možné, že výběr kluků a holek byl vloni tak asymetrický? Přišlo mi, že Nicole (resp. produkce) vybrala holky víc srdcem, zatímco Louis kluky naopak hlavou. Například Paul a Hannah byli typově vyložené protějšky (tzn. nehvězdné typy s velkým soulovým hlasem), přitom ale Hannah do živáků prošla a Paule ne. Totéž, i když obráceně, byli i Nick a Melanie, kteří měli rovněž leccos společného (s tím rozdílem, že na Mel se o dost líp koukalo:-)) A co už vloni vůbec nedávalo smysl byl výběr Overs, jaký smysl mělo proboha mělo vybrat tři ženské? Zvlášť, když jedna z nich byla turbofavoritka a zbylé dvě úplně do počtu, nevzít Josepha byla z produkčního hlediska tak kardinální chyba, takže to spíš působilo, že Sharon dostala záchvat feminismu, než že by to byl výběr produkce :-)

To by byl teda gól, kdyby postoupil Danny, kterého jsme zatím vůbec neviděli :-D Tedy je ještě možné, že mu věnují o to větší prostor v bootcampu, protože kdyby teoreticky prošel do živáků s takto malou prezentací, tak by byl oproti ostatním dost v nevýhodě, nebyl by to sice úplný „Debbi syndrom“, jelikož v JH ho ukázat musí, ale třeba moje oblíbenkyně z 2. řady amerického XF Bea Miller taky vypadla předčasně hlavně kvůli nedostatečné (byť ne úplně nulové) předchozí prezentaci, jelikož lidi si k ní už nestihli vytvořit vztah :-/

56
DJ Vlado
Reagovat

@Michaela: Simona bych jako holčičího mentora zas tak moc rád neviděl, jelikož v 1. řadě amerického XF zlikvidoval mojí favoritku Drew tím, že jí vybíral samé balady, takže její vystoupení působila jednotvárně, přičemž ona ale imho měla na víc než být „one trick pony“ :-/ Mel je pro mě z hlediska mentoringu velká neznámá, jelikož australský XF sleduju teprve druhým rokem, tzn. po jejím odchodu. I tak jsem ale rád, že holky má Cheryl, jelikož je pro holky nadějí, že nevypadnou jako první z kategorií tak jako minulé dva roky. navíc její spolupráce s mou bohyní Dianou je pro mě prostě nezapomenutelná :-D

Skupiny bych dal Simonovi, v americkém XF ukázal, že to s nimi umí jako málokdo, i když taky nebyl bez výhrad, například jak ve 2. řadě tlačil Emblemy, přestože Fifth Harmony byly mnohem lepší, což se nakonec i potvrdilo jejich vyšším umístěním :-)

57
yeey
Reagovat

@DJ Vlado: no zajimava uvaha, mas urcite v leccems pravdu… nikdy se nedozvime, jak to vlastne bylo, ale minuly rok to bylo mezi holkama tak vyrovnany, ze at uz by vypadla Hannah, Tamera, Abi nebo Melanie, bylo by to povazovano za nespravedlnost, kazda by proste v live shows byla chybela… a je pravda, ze sestava, co Nicole nakonec mela, vypadala, ze byla skutecne vybrana „srdcem“ Nicole… u Louise sem se vubec nedivil, ze vybral to, co vybral – proste lidi, co meli potencial, aby pro ne lidi hlasovali, podle skutecneho talentu on nikdy nevybira… takze jo, asi mas v tomhle pravdu… ale ja uz jim bohuzel nic neverim, XF UK je bohuzel evidentne znacne zmanipulovanej a asi se nikdy nedozvime pravdu… :-DD kazdopadne mi tam Nicole letos neuveritelne chybi, myslel sem, ze Cheryl budu mit rad, jako sem ji mel rad driv, ale bohuzel je letos vic nez kdy jindy videt, jaka je to nudna otravna zakomplexovana wannabe hvezdicka, na Nicole skoro ve vsech ohledech absolutne nema (coz je asi ostatne duvod, proc ji tam nechtela)…

58
Michaela
Reagovat

@Frantiszek: Ne, ne, tyto 2 soutěžící ukázali jen jednou. Škoda. Ale v Bootcampu by ještě měli být, otázkou je, jak dlouho se tam ohřejí, pokud bude Bootcamp (nebo to, co z něj zbylo) jako loni …

59
Michaela
Reagovat

@yeey: Paula bych klidně obětovala, vlastně ráda. Nemám moc ráda tyto uměle vytvořené příběhy a Jack mi je prostě a jednoduše bližší … Jen dostal strašně málo prostoru …

60
Michaela
Reagovat

@yeey: Nevím, ale např. u Nicole mi doopravdy přišlo, že si to užívala. Ano, dostala za to prachy, takové „malé, bezvýznamné“ plus, ale bylo na ní vidět, že jí to baví, doopravdy své koně podporuje. Jestli Cheryl bude pokračovat ve své krasojízdě, bude to tragédie i v živých kolech …

61
Michaela
Reagovat

A kdo je Danny? :-D :-D :-D

62
Michaela
Reagovat

@DJ Vlado: Jo, jo, na Beu také pořád vzpomínám. Nebylo fér, jak moc přes ní protlačili Carly … :-( Ale Bea teď velmi úspěšně „restartuje“ kariéru a dějí se okolo ní poměrně velké věci. Doopravdy mě baví! Naopak okolo Carly je ticho … :-D

63
DJ Vlado
Reagovat

@Michaela: jj. to máš pravdu, Bea opravdu jede, její EP je skvělé, tam je to co píseň, to potenciální megahit :-)

64
yeey
Reagovat

@Michaela: souhlasim, u Nicole bylo videt, ze to myslela fakt vazne, ale tak dobry promo to pro ni samozrejme bylo taky :-)

Danny – posledni kluk v JH, co nam jeste neukazali http://www.youtube.com/watch?v=9quf1-B2Edw

66
yeey
Reagovat

@Monika: bylo by fajn dostat do live shows vic lidi, teda alespon v Boys/Girls kategoriich… snad to je pravda a snad si porotci (produkce?:-)) vyberou navzajem rozumne, ja akorat nasel jeste jinej vyklad, ze si nebudou vybirat Cheryl+Mel a Simon+Louis navzajem, ale ze kazdy porotce de facto vybere dalsiho soutezicimu tomu porotci, co sedi po jeho pravici… (Cheryl Mel, Mel Louisovi, Louis Simonovi, Simon Cheryl)… uz vidim, jak bude Simon nasranej, co mu Louis vybral :-DDDD

67
Ann
Reagovat

@yeey: Takže Stevie už má předplacené místo v live:-DD

A doufám, že kdyby Cheryl hráblo natolik, že by nechala Lauren, tak jí Simon podrží. Imho se sestavou Lauren, Lola a Stephanie (nebo Kerrianne) by mohla zopakovat svoje úspěchy s holkama. I když Kelly podle mě holky uměla mentorovat ještě líp, taky dotáhla Janet, Mishu a Amelii do top 5. Škoda že jí loni v US ty holky nedali, to by mi i Khaya nebo Danielle mohly vyhrát :-(

Jinak jak tu byla zmíněna Bea a Carly, tak Bea podle mě začala na svojí kariéře makat usilovněji než Carly. Začala točit vlogy, covery a vytvářela si svojí základnu fanoušků. Carly jen tu a tam přidala nějaké video z koncertu nebo nějaký cover jednou za uherák a celkově v tomhle směru působí dost odtažitě:-))

68
Frantiszek
Reagovat

Nechápu nadšení s Lauren Platt. Na castingu mě docela vzala, ale tady slyším, že Lauren Platt is really flat. Nevím. Umí zpívat, ale hlas nemá unikátní.

Přidat komentář