Panáček v reality show

Miroslav Sýkora, vítěz Talentu 2013 se stal Objevem roku Týtý 2013

13. Duben 2014 | napsal(a): | reality show: ČeskoSlovensko má talent

[singlepic id=8851 w=615]
Je to pravda informace krapánek za zenitem, neb udělování TýTý bylo již minulou sobotu, ale myslím, že ta informace by neměla zapadnout. Miroslav Sýkora, vítěz zatím poslední řady ČeskoSlovensko má Talent, se stal Objevem roku v divácké anketě TýTý. Pokud se nepletu, je to snad poprvé, kdy někdo z reality show uspěl v podobné celorepublikové anketě. Tedy, když se nebere v potaz Slavík a úspěch Anety Langerové apod.

Kdo má zájem vidět děkovnou řeč Miroslava Sýkory po udělení ceny, tak se může podívat v archívu ČT, začíná to zhruba ve 107 minutě a někteří lidé, kteří o Mirkovi Sýkorovi a jeho problému, do té doby neslyšeli, měli o „zážitek“ postaráno.

SUNíčko

Ten, který kolem roku 2005 měl trochu více času a tak ho napadlo, že spustit si bložínek o reality show, které tehdy začaly vtrhávat do českých i slovenských televizí, bude dobré na ukrácení času. Dopadlo to, jak vidíte. Panáček v reality show žije dodnes, když už to rozhodně není one man show, ale výtvor mnoha autorů, bez kterých by to skutečně nešlo. Chcete mě kontaktovat? Pak sunicko[at]centrum[dot]cz Díky.

ČeskoSlovensko má talent

Diskuze k článku

Počet komentářů: 2
1
Packa
Reagovat

Šíp byl poslední půlhodinu nervní, přetahovali čas, snažil se všechno krátit. A na závěr přijde Sýkora. Ještě někomu to přišlo hrozně vtipné? :D (Ne, nesměju se jeho koktání, spíš tomu načasování. :D )

2
Nicole
Reagovat

Šíp byl poslední půlhodinu na zabití. Já chápu, že mají nějaký časový harmonogram, ale tak bohužel no. Přišlo mi to od něj dost netaktní a i hnusné, jak Sýkorku odstřihnul. No dobře, vykecával se dlouho, ale tak mohli ho pochopit a nechat ho to dokončit.

Přidat komentář